Új privát üzeneted érkezett!

Friss "élmények":

Élmény 1.
ma szó szerint a sz@rból szedtem ki a kocsit a céges parkolóból, amit a nagy esőzést követően elárasztott a csatornából visszaömlő trutyi...
Kép
a piros karika a kocsi (hűlt) helyét jelzi - perceken múlott, hogy őt is megtámadja a kaki

Musz

KépKép
muszkuru

Na itt vagyok!!Szóval az első képen látható ahogy terpeszbe vágta magát!! :) És ott bal oldalt középen látható a heréje,meg a kukikája!
Na milyen????

Kép
bea27

Élmény 2.
Ezúton is üdvözlöm azt a barmot, aki nem bírta bevenni Balatonkenesén a belső kapaszkodósáv ívét, ezért átsodródva a szembejövő sávba lecsapta kedvenc Octaviám bal tükrét, amely rövid röppályán, kedvenc férjem arcát borotválván, az anyósülésen landolt.
Nem is beszélve a porrá törő tükörlap apró cserepeiről, amelyeket még mindig porszívóznak Csaba hajából, az ülésekről, és a hátsó (!) kalaptartóról... :evil: :evil: :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

Na lenyugodtam...
Szóval eléggé eseménydúsan telt az elmúlt 1 órám...

Bea, hát Óriáska nem szégyenlős :lol:
Melinek lett igaza, aki fiúnak érezte Óriáskát :D

Musz

KépKép
muszkuru

Húha Bea ezek a méretes alkatrészek majd kiszúrták a szememet.
Nagyon szép kislegény van a pocidban. És látni, hogy abszolút nem szégyenlős :lol:
Mesélj mi volt?
Ági: hát jól elárasztott titeket a buzgár, micsoda reflexek, hogy sikerült kimenteni a pácból a kocsid?
És ez a másik történet, meg sem állt a vaksija? Ez a meleg minden embert megbolondít? Vagy ez is egy hétvégi sofőr volt? :shock:

Andi
candi

Meli!!Ez hihetetlen,hogy te milyen boszorka vagy!!Hát ez bejött!!!! :wink:

Kép
bea27

Bea: van neked OÜ-d vetted észre?
Kicsit tovább vagyok itt, hozzánk meg most jönnek ki fotózni a biztosítósok!

Andi
candi

Andi, nem lehetett hétvégi, mert ma már hétfő van... :(

A másik ügyben nem a reflexek, hanem a kollégák segítettek.
Persze az egyik részének eszébe sem jutott szólni, ott álltak az ablaknál, bámultak, és úgy vihogtak, hogy zengett az egész iroda (816 négyzetméter :evil: )
Csak a pü-i ig. jött oda hozzám, hogy mentsem a kocsit, ő is most állt ki a parkolóból az övével...

Már megjelent lelki szemeim előtt, ahogy a fél kocsi a trutyi alatt van, de szerencsére még szárazon állt, mert mindig messze parkolok, hogy ne nyissák rá az ajtót, inkább többet gyalogolok...

Musz

KépKép
muszkuru

Azt hittem ez még tegnap történt, akkor csak simán hülye volt az illető, az ő autóját kellene beleállítani ebbe a tengernyi trutymákba!
Irtó jóindulatú kollégáid vannak, nekik biztosan nincs autójuk, vagy az nem ott állt! :twisted:
Tudod "dögöljön meg a szomszéd tehene".
Bea : ÖÜ=PÜ :oops:

Andi
candi

Candi!!Visszairtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Sziasztok!!!Ági,nagyon sajnálom,hogy a kocsidat és a férjedet ennyi attrocitás érte!!!!!!!!

Csajok:home picture=digitális fényképezőgép!!!Felteszed a gépre,kiírod dvd-re,aztán film helyett nézheted,amikor csak akarod!!!Hát csak nem gondoljátok,hogy a nagykátai fotostúdióban majd az én melleimet sasolják!!!!!!!!!!

BEA!!!!Mondtam,hogy Óriáska Ádám lesz!!!!!!!!Gratulálok!!!!Annyira jó most neked!!!Apa is megnézte a fotót,mondtam,hogy remélem nekünk is hamarosan lesz ilyen fotóalbumunk is!!!!!!!!!!

Málna,imádom a fiadat!!!!

Mókuska,nagyon jó nyaralást nektek is,ha még nem mondtam volna!!!!!
Gabi????Ma is főzöl és főzöl????Azért azt a fugázást tényleg nem neked kellene csinálni!!!!!

Na mindenkinek további szép napot!!

Kép Kép
meli1118

Málna!!Hol vagy??????? :roll:

Kép
bea27

Aranyos volt a kicsike!Forgolódott,ásitozott,jó fej kiskölyök!! :lol:
Jövőhét hétfőn megyek a genetikai UH-ra 10:15 re!!Ja!!Vasat kell szednem!!Ezt,hogy intézzem???Menjek be a gyógyszertárba,és mondjam,hogy kismama vagyok,és kérek egy kiló vasat? :oops:

Kép
bea27

Bea

Mégegyszer:GRAtULÁLOk a tököshöz!!
Igen,bemész a gyógyszertárba és kérsz MALTOFERT.Az egy vasrágótabletta,kakaós ízű.... :D

Muszkuru

Nem semmi.Azért jól látom,hogy van ott olyan autó, amelyiknek a rendszámtáblája már nem látszik ki a fekáliából????

Sajnálom a baleseteteket.Megértelek.Lehetett hétvégi,itt ragadt
Én a falra mászom a szerencsétlen,bénázó hétvégi autósoktól.Életveszélyesek.
Amióta bevezették ezt a bónusz-maluszt nagyon kevesen vállalják az ilyen eseteket.
Apának is octaviája van.Tavaly ugyanígy ledarálta egy tehetautó a tükrét.Megsem állt.cca 45.e.-be került...Még jó,hogy cégkocsi.

Meli

:lol:
Úgy látom nálatok ez nem újdonság.Nekünk még akkor nem volt digitális gépünk.Maradt a papír...

málna2162

Meli, a digi képeket is elő kell néha hívni :oops:
Én nem szeretem a számítógépen nézegetni őket, ilyen szempontból régimódi vagyok, imádom a fényképalbumokat.
A nyaralásokról is mindig csinálok, a képek mellé beragasztgatom a belépőket, repjegyet, és mindegyik képhez írok szöveget.

Bea, vasat tudsz drogériában filmtabletta formájában venni, és pezsgőtablettaként is van, azt hiszem mindkettő Béres... :)

Andi, jól sejted, az ő kocsijuk nem ott állt... a legszebb öröm a káröröm...
Bár továbbra sem értem, mi abban a vicces, hogy sok szép autó tönkremegy... :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru

Lehet,hogy én is régi módi vagyok...De home picture képeket nem raknék albumba... :shock: Én fiókban "rejtegetem"

málna2162

Ági: rejtély az emberi természet!!
Bea: javaslom vagyél laposvasat, vágasd kézreálló darabokra é nyalogasd! :wink: Egyébként meg Málnára hallgass!
Meli? pedig azt hittem meg van a magyarázat, hogy miért van annyi vevő nálatok, de ha digi gép van akkor egyszerűen jól dolgoztok, ez a magyarázat! :wink:

Andi
candi

Candi

Laposvas?!Vasreszelék!
Melegszendvicsre is rakható sajt helyett,vagy pizzára :lol: :lol: :lol:

málna2162

OK!!Köszi!!De akkor mi legyen a szopogatóssal??És,ha rozsdás??
Tudnám,hogy Ádika mi az anyjától ásitozott????
Mitől fáradt el??Sok volt ma a munkája,vagy mi?

Kép
bea27

Bea

Hát az anyjától!! :lol:

málna2162

Szopogatni nem vasat kell...

málna2162

Bea: csodálkozol egész délelőtt táncoltatok! Az a jó, ha rozsdás!
Málna? az fincsibb lehet, csak nehezebb elkészíteni, nem? :wink:
Pizza: tegnap vettünk 3db pizzát a metróban, monván ne haljunk éhen és főzni, sütni se kelljen. Egyet megsütöttünk, hát...kuka téma lett belőle.
Ezt a csalódást!

Andi
candi

Szóval én fárasztom le!! :oops:
Én meg olyan éhes vagyok,bezzeg Ő meg biztos szunyál!!

Kép
bea27

Málna: te is pajzánkodsz? Mit kell szopogatni, cukorkát? :wink:
Előbb vagy utóbb jönnek itt a home videók képek látom! :wink:

Andi
candi

Háááát...beszórhatjuk porcukorral.Rögtön lesz belőle süvegcukor... :lol:

málna2162

Málna :lol:

Andi
candi

Még egy sex mániás?????

Kép
bea27

Húztam haza, puszi mindenkinek!

Andi
candi

Kép

málna2162

See You tomorow!! 8)

Kép
bea27

Hllo, Bea, gratulálok tököskéhez!!! (de elsuttogom, hogy én is fiút jósoltam. Már amikor az elején elnevezted Óriáskának, mondtam, hogy ugye tudod, hogy ez fiúnév... Ugyanígy dórinál Tünci-Bogár meg lánynév... Pár nap múlva nála is kiderül, ha úgy fekszik :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!
Látom Hoppá még itt vagy, akkor már bizti becsomagoltál. esetleg nem maradt hely a bőröndbe?Elvinnél engem is? Komolyra fordítva a szót jó utat és erezzétek jól magatokat és egymást! :lol:
Jó helyek: Cala Pi, Sa Calobra, Platja Rapita (Es Trenc).De mindenhol jó lesz. Na vigyázzatok magatokra! Üdv Mamen
Bea! Gratula Óriáskához vagyis Ádámhoz!
mamen

Sziasztok!
Hű ma senki sem prűd? :oops: :oops: :oops:
Képek nekünk is vannak :wink:

Bea gratulálok én is a kis tököshöz :D

Muszkuru nem semmi dolgok történnek Veled.

Nálunk is volt jó nagy zuhi, az áram is elment de jobb is. Megyek be a szobánkba ömlik be a becsukott ablak aljánál a víz, bele a számítógép vezetékeibe oda ahol az áram is van :cry: Szóval jókor jött az az áramszünet.
itt is esett jég is, és valami hatalmas erejű szél volt, én még a kertben nem néztem szét, de a szomszéd tetőről leszedett egy jó pár cserepet, meg a másik szomszédnál is.

Hoppá jó nyaralást Nektek, utoljára édeskettesben :wink: :wink: Pihenjétek ki magatokat.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszönöm a gratulációkat mindenkinek!!ARANYOSAK VAGYTOK!! :wink:
Most megyek,lezuhizok,egy kicsit kimegyek a levegőre,és lassan lefexem!!Jó éjt mindenkinek!!Holnap taláxunk!!Bea19+0

Kép
bea27

Jó éjszakát! Kép Szép álmokat mindenkinek!
Gabi és Bütyike 7+5

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó éjt minedenkinek, egy hét múlva kedden találkozunk. Aug 1-én száll le a gépünk (persze csak ha odaérünk, és hazafelé sem zuhanunk le- fő az optimizmus :wink: ), úgyhogy kedden délután már valszeg ismét jövök. Vigyázzatok magatokra, kismamik a babákra is, aki még nem babás, szálljon rá apára :oops: , és babástsa be magát. Remélem hazaérve örömhíreket fogok olvasni. Hajrá csajok, mindent megtenni...

Puszi, gondolok majd rátok!

Kép

Kép

hoppá

Muszkuru, a sok kellemetlenségért hidd el kárpótol a sors. Ugyanígy szegény Candiékat is. De, hogy a többiek se maradjanak ki, kívánok valamit a többieknek is.................................... Már kívántam is, de nem árulom el, mi az :wink:

Mégegyszer puszi nektek

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!!!!Tegnap délután elemetekben voltatok!!!!Olyan jókat nevettem,szopogatás,mag vasreszelék.....
Kata én neked is kislányt jósolok,valahogy azt tudom elképzelni,Gabinak meg kisfiút!!!!Beának már fix,szerintem Dóri is lassan megtudja,hogy lány :lol: további két kismama???????Nika,Viki!!!!!!!!!!Nagyon régen nem jöttetek!!!!Remélem csak nyaralgattok és minden rendben veletek!!!!!

Sziszi és Nektarin is jó régen nem volt!!!Eszternek pedig nem sokára tesztelnie kell,ha jól emlékszem.....Icussal meg egy napon vagyunk,csak neki rövidebb a ciklus!!!!Igaz???Te hamarosan tesztelhetsz!!!!!!!!

Nekem a tickerem 3 nap múlva jelzi,hogy pé-m lesz,de suzerintem már korábban volt!!!!Hő szerint is, és Billings szerint is!!!Jónás napok meg 19-23-ig voltak,azt kihasználtuk!!!!A mai és a tegnap reggeli hőm 36,9fok volt!!!Halad fölfelé.....pedig a ciklus végéig elméletileg még lenne hátra 15 nap.....furcsa!!!Én ezt a hónapot szerintem kihagytam ismét,mert most nem voltunk együtt olyan sokszor és legtöbbször úgy,hogy nem volt időm úgy maradni,pláne,mikor a vízben.... :oops: szóval szerintem ez a hónap sem lesz sikeres...de majd kiderül!!!!!

Kata,mégegyszer jó utat és jó pihenést!!!Mondd apának vigyázzon rátok!!!!!

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!
Meli te milen korán kelő vagy! Csak optimistán tessék hozzáállni a dolgokhoz. Lehet, hogy ez lesz a tuti módszer, ritkábban együtt, de akkor aztán alaposan!
Hoppá: már elutaztál, de én azért kívánok nagyon jó pihenést neked, hátha megérzed így az éterben!
Gabi: szerencse, hogy tényleg áramszünet volt és ki tudott száradni. A zárt ablak alatt folyt be a víz, ha igen akkor tényleg időszerű kicserélni!
Nálunk is repkedtek a cserepek, kerti felfújható medence meg a hársfám tetején :shock: Nem tudom ki hagyta el!
Bea: :D
Málna :D
Ági :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ezt minden lemaradó fórumozónak küldöm!
Úgy néz ki ma még leszek, gyertek!

Andi
candi

Hahó,ma mindenki sokáig alszik???Vagy csak én érek rá ennyire a gép előtt ülni?????

Kép Kép
meli1118

Szia Candi!!!!Mi ez a nagy PÜ eső???Akkor mostmár neked is van cool kerti medencéd!!!És ollan gizda vagy,egy fa tetején???Nem küldesz ról fotót :wink: ?Puszi

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!
Candi!!Mindenkinek P.Ü:???????????????

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea, GRATULA a kis pocsoshoz :D

Hoppa, Jo nyaralast, erezzetek jol magatokat es nagyon vigyazz magadra!

Kis-pluto, remelem minden egyben maradt a ti hazatok tetejen, meg a kertben is. Jokor jott az aramszunet, ha tonkrevagja a geped.........nem akarun hianyolni :)

Muszkuru,
Fel a fejjel, barcsak ez lenne a legrosszabb ami valaha is tortenik veletek! Soha rosszabb!

Meli!
A vizben? :oops: Csak nem a balcsiba?
Mi egy hullamhosszon vagyunk, nekem 27-28 naposak a ciklusaim.
Nem vagyok benne biztos hogy ebben a honapban osszejott, pedig probaltunk mindent megtenni!
Na de majd nehany honap mulva megyunk nyaralni es olyan datumokra idozitunk amikor peteeres van :lol:

Malna, Mamen, Candi es a Tobbiek, tovabbi szep napot!

Kép
icus

Szia Bea!!!

Szia Icus!!!Igen,a Balcsiban :oops: :oops: szombaton is és vasárnap is :oops: jó volt ám naon :oops:

Majdnem egy hullámhosszon vagyunk,mert nekem legutóbb 36 napra jött meg!!Ha az elmúlt félév átlagát számolom,akkor 33 naposak a ciklusaim....gáz....teljesen kiszámíthatatlan lettem...na mindegy...te miért gondolod,hogy nem jött össze???Hová mentek nyaralni?És ha néhány hónap múlva mentek,az nem inkább már telelés lesz :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Meli!Témánál vagyunk?
Azt néztem,hogy Óriáska miért olyan Dagi?Csak nem olyan lesz,mint amit egyszer feltettem nektek képet magamról???

Kép
bea27

Bea: felébredtél, ilyen korán? Lecsós reggeli meg volt már?
MelI: hát reggelre már nem volt olyan Cool a medence, de szép kacsák vannak rajta! Most nincs rá szükségünk, tudod Hoppá tanását követve már régen nem fürdünk :wink:
Szia Icus: rég jelentkeztél, jól vagytok? Látom a hírekbe Ti is megsültök! Hová fogtok menni nyaralni? Azért nem feltétlenül kell megvárnia nyaralást, addig is lehet ügyködni :wink:

Andi
candi

Bea,miért dagi Óriáska????És ha olyan lesz,mint te kislányként,akkor mi van??Mostmár tök vékony vagy??Minden kicsi dundi!!!!

Kép Kép
meli1118

Mondjuk jobban is szeretem a husis gyerekeket!!Mert a vékonykákról mindig az jut eszembe,hogy lehet,hogy beteg szegényke??
Csak feltünt,hogy mekkora a pocija!! :shock:
Még nem reggeliztem!A lecsó már elfogyott!!
Azthiszem szellem van a lakásban!! :roll:

Kép
bea27

MIVAN???????Milyen szellem???

Kép Kép
meli1118

Hajnalban olyan volt,hogy kimentem wc-re,és amikor a bejárati ajtó előtt mentem el,akkor olyan volt mintha egy nő suhant volna el az ajtó előtt!!Előtte meg a konyhában volt,hogy valaki nyitvahagyta a kenyértartót,és én lecsuktam,és kapirgálást hallottam belőle!(A kenyértartóban!)
Az előbb meg már másodszorra volt,hogy 9-10esen hallgatom a rádiót,és lehalkult magától lement olyan halkra,hogy nem is lehetett hallani!Ahogy most irtam MEGINT lement 6osra!!
Mi az Isten történik itt??A távirányitó itt van mellettem az asztalon!!! :shock:

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?