Jó reggelt!!!!Tegnap délután elemetekben voltatok!!!!Olyan jókat nevettem,szopogatás,mag vasreszelék.....
Kata én neked is kislányt jósolok,valahogy azt tudom elképzelni,Gabinak meg kisfiút!!!!Beának már fix,szerintem Dóri is lassan megtudja,hogy lány
további két kismama???????Nika,Viki!!!!!!!!!!Nagyon régen nem jöttetek!!!!Remélem csak nyaralgattok és minden rendben veletek!!!!!
Sziszi és Nektarin is jó régen nem volt!!!Eszternek pedig nem sokára tesztelnie kell,ha jól emlékszem.....Icussal meg egy napon vagyunk,csak neki rövidebb a ciklus!!!!Igaz???Te hamarosan tesztelhetsz!!!!!!!!
Nekem a tickerem 3 nap múlva jelzi,hogy pé-m lesz,de suzerintem már korábban volt!!!!Hő szerint is, és Billings szerint is!!!Jónás napok meg 19-23-ig voltak,azt kihasználtuk!!!!A mai és a tegnap reggeli hőm 36,9fok volt!!!Halad fölfelé.....pedig a ciklus végéig elméletileg még lenne hátra 15 nap.....furcsa!!!Én ezt a hónapot szerintem kihagytam ismét,mert most nem voltunk együtt olyan sokszor és legtöbbször úgy,hogy nem volt időm úgy maradni,pláne,mikor a vízben....
szóval szerintem ez a hónap sem lesz sikeres...de majd kiderül!!!!!
Kata,mégegyszer jó utat és jó pihenést!!!Mondd apának vigyázzon rátok!!!!!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!!!!Puszi