Sziasztok!
Bea,
üdv újra itt
Gratula a házatokhoz, most már biztosan elkel! Férjed pénztárcája
Ez azért jó nagy összeg
És amúgy neked mi a végzettséged, elárulod? Kistesót nem terveztek?
Ildi,
jajj szegény madárkák
Sajnálom őket nagyon
Macskát én sem szívesen látnék itt, de sajna tartanak még a lakótelepen is, és kint mászkálnak a dögök, a játszó homokjára is bejutnak, hiába zárt a játszótér, de hát a macska átfér a rácsok közt...
A kozmetika nagyon jó ötlet! Főleg ha nincs a közelben másik. Kicsit felfrissíted a tudásod, és már mehet is
Meg az a jó, hogy rugalmas munka (nagyjából), marad időd a gyerekere
Szirom,
jó bonyolult ez a munka-kérdés! Viszont a bejelentett állást tényleg jó lenne megtartani. Ez a beosztás szörnyű! Nekem amúgy a fazekasság tetszene igazán
Jó kis kreatív, na meg az is rugalmas, kötetlen dolog lehetne. A meséskönyv-írás is tetszik
Hiába, jó dolgok ezek.
RITA, ANIKÓ, MOTIOT: ti merre jártok? Motiot, milyen volt az esküvő?
A kajás receptek, képek engem is érdekelnek! Jó lenne nem nagyon hízni már...
A képek dicséretét köszönöm, majd még szeretnék felrakni párat, vannak aranyosak
És talis képeket is kaphatnék? Esetleg mail-ben? Nagyon kiváncsi vagyok! Az a kettő, ami itt fönt van, nagyon jó, látszik hogy jó helyen jártatok
A másik topicban már leírtam a szentesi kalandokat, most bemásolom ide is
Jó olvasgatást!
Ígértem Zsoltika-sztorikat
Most nekikezdek gépelni, aztán jutok amíg jutok. Szóval Zsoltika Szentesen nagyon ráérzett a gazdálkodás örömeire. Jól elvolt a kertben, segített a papának kapálni (!), igazi kis kapát kapott, paráztam is, hogy mit vág le előbb: a lábujját vagy a kezén az ujját? Végül adtam rá cipőt, de nem is történt semmi baj. Zsoltika eszméletlen sokat dolgozott, végigmentek az egész kerten... Na meg a locsolás, azt minden nap művelte. Persze jó meleg volt szinte végig, így nagyjából mindig lehetett pucéran, és imádta, ha föllocsoljuk az udvart, és tocsoghat a vízben.
Ültetett babot! 3 szemet, és mindhárom kikelt, minden nap többször is nézegettük a kis hajtásokat.
De segített egy kicsit a borsófejtésben is, és amikor a mama a cseresznyebefőttet rakta el, akkor segített mosni, válogatni (enni), üvegbe rakni a cseresznyét
A mama vett a biciklijére gyerekülést, és minden nap vitte valahová Zsoltikát, nagyon élvezte a gyerkőc a biciklizést, el is szokott a hosszabb motorozástól meg sétálástól. Magyarán elkényelmesedett, de most már szokja megint a terepet itthon
Ahogy írtam, sokat pancsiztunk odakint, ebből az lett, hogy Zsoltika megtanult szépen egyedül pisilni. Ha kellett, kiszállt a pancsivízből, elslattyogott a zöldig, ott szépen megfogta a kukit és hajrá. Ez nagyon tetszett neki! Minden nap mutatta: "Nézd Anyu milyen messzire megy a pisi!" Végül rájött, hogy a betonon is lehet ezt csinálni, persze cikk-cakkban
Mókás volt nagyon.
Nagy motor-rajongó amúgy Zsoltika, Szentesen volt egy motorszépségverseny, oda el is mentünk, nagyon tetszett neki! Felismer egy csomó márkát, jobban mint az autókat.
Annyira aranyos volt: vendégségben voltak a mamával, és megkínálták őt cukorkával. Nem keménnyel, hanem puha belsejűvel szerencsére. Kiválogatta a zöldeket, és hármat félretett, hogy hazahozza nekem. Haza is hozta, egyet megettem, egyet Zsoltika evett meg, az utolsót pedig eltette emlékbe. Így mondta!
Na meg az is jó beszólás volt, hogy "Nem megyek a Tescoba, itthon maradok és őrzöm a házat!"
Aminek nagyon-nagyon örülök: a verekedése teljesen elmúlt! Már jó ideje, csak nem akartam írni, már csak babonából sem, meg hát itthon sem voltunk, de ha mostanában bármi bántja, nem üt egyáltalán. Igazából nem tudom, mitől múlt el, egyszer csak elhagyta. Remélem, most már mindig így is marad!
Na meg azt is remélem, hogy a tesót sem fogja ütlegelni.
Ennyit belőlem mára, szép napot mindenkinek!