Új privát üzeneted érkezett!

Oké!!!

Mi is reggelizünk, összepakolunk, aztán lassan-lassan indulunk :wink:

pusz
vas

Sziasztok!

Bocsi, de nem jutottunk el a taliig! :cry:
Elindultunk, rendben összepakoltam őket, de az M0-son Hanna úgy összehányta magát :cry: , hogy fordulhattam vissza (nem csak a ruháját, de az ülését is rendesen, váltóruha lett volna nálam).
Itthon ugye nem volt melegvíz (ha nincs áram, nincs melegvíz), szegényt hidegben kellett fürdetnem.
Mire végeztünk, nem lett volna érdemes újraindulni, pedig szerencsére úgy tűnik nincs semmi baja Hannának. :) Pedig nagyon megijesztett, öklendezett, én meg a leállósáv nélküli M0-son a teherautók között... :?

Remélem ti azért jól éreztétek magatokat és valamikor hamarosan talizhatunk! :lol:
Képeket kérek! :)

Beszti
beszti

Sziasztok lanyok,
huu, ti most epp talin vagytok, de jo nektek! En is ugy ottlennek, de hat sajnos...

Beszti, sajnalom, hogy nem tudtal menni. Szegeny Hanna. De remelem tenyleg nincs semmi baja!

Gabi, jo, hogy elökerültel te is! Mi is esküvöre megyünk szombaton, mar varom. Azert vigyazz magadra, ne tancold at az ejszakat :lol: :lol: :lol: !

Szirom, en mar masra gondoltam, hogy miert is nemjöttel par napig :wink: :wink: .

Anyuek meg itt vannak ugye, ugyhogy azert nem jövök olyan sürün. Most meg mindjart jönnek a barataink borozni, aztan meg megyünk egy isteni pizzeriaba pizzat zabalni. Remelem nem gondoltatok, ohgy en is enni fogok :lol: :lol: :lol: !
De viccet felreteve, tenyleg nem fogok enni, vagyis csak egy salatat. Kar lenne egy pizzaval megzavarni megint mindent, meg ha finom is. Eleg lesz holnap az esküvön visszafogni magam...

Aztan ma este meg megyünk egy sörsatras buliba, itt a varosban van egy zenei fesztival, ma este elmegyünk anyuekkal, vagyis vagy anyu vagy en maradunk itthon, mert valakinek vigyaznia kell a gyerköcre is.Asszem en maradok itthon. Majd holnap kiszorakozom magam.

Na megyek, mert keszülödnöm kell nekem is.
Kepeket kerek en is!!!

puszi mindenkinek

Motiot
motiot

Beszti, nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, pedig vártunk.Sajnos a számodat nem tudtuk, pedig nyomoztunk utána, de senki sem tudta(viszont enélkül nem megyünk el legközelebb sehova, hogy nem tudjuk)

Gyorsan csak 2 képet feldobok, remélem nem haragszanak meg a többiek érte :roll: :wink:

Tök jól éreztük magunkat,nem hazudtoltuk meg a fogyis topikot, jót ettünk :lol: , voltak kisebb balesetek, minden gyerek bőgött(csak azt hiszem Maja nem :wink: )

Puszi, gyorsan csak ennyi voltam
Kép
Kép
vas

Még valami:kikeltek a kismadarak!!!!!!

Kép
vas

Gyönyörűek a gyerekek és ti is! :D
Fáj is a szívem. (Pedig a párommég a navigációs rendszeremet is helyrerakta, nehogy eltévedjek :lol: .)

Ildi!

Nahát! Kiscsupaszok! :)

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok, hazaértünk mi is, kb 6-ra. :)
Ne haragudjatok az elrohanásunkért, látványos volt, mi? :) :wink:
Apánk leszedett minket a vonatról, nagyon hálás voltam neki, teljesen leplöttyentem.
Aztán itthon kiderült miért: 37,6. :(
Éreztem is a torkomat már hazafelé, azt hittem csak sok hideget ittam. Na mindegy, ma kezdődik Zsolt szabadsága, majd ápol.
Csinált vacsit a gyerekeknek, most fürdeti őket, én meg csak vonszolom magam. :?
Majának hétfőn 39,4 volt, hogy hogy bírta... :shock:

Na, jól kipanaszkodtam magam, most a lényeg:
NAGYON JÓ NAP VOLT, ÖRÜLÖK, HOGY MEGISMERTELEK TITEKET SZEMÉLYESEN IS!!!!!
Gyerekek is nagyon jól érezték magukat, Bernát a vonaton megkérdezte, anya, szerinted a Levente velem is megbarátkozott? :D

Nagyon remélem, hogy nem ragasztottam rátok semmit, akaratomon kívül, az meg tökrossz érzés, hogy Nati fejét megsimiztem. :( Ildi, szoptasd meg légyszi soron kívül, nehogy baja legyen!

Beszti, még neked egy mondat:
(kettő :) ):
1. Nagyon sajnálom, hogy nem jöttetek, már csak te és Motiot hiányoztok a személyes ismerettségi körömből! :)
Azért a kis Negyedik születése előtt még beiktathatunk egy találkozót, ahol MINDENKI ott van, ugye? :D :wink:
2. Adél is ezzel küzd néhány hónapja, ha kicsit hosszabb útra megyünk, tuti hány. (Ülést, mindent, ő is... :? )
Ma felhívtam homeopátiás doktornéninket, azt mondta Petroleum d30-at vagy c12-t kell beadni neki indulás előtt fél órával.
Te szoktál bogyeszt adni a gyerekeknek?
Én nagyon bízom ebben, mert ez a doktornéni egy boszi. :lol: Kép
Majd mesélek, hatott-e... :)
Most megyek, megnézem a mesét, aztán megyünk aludni!

Nagy pusszok mindenkinek!

A fotón a gyerekek cukik, ti is, de ki az a rémesen nagydarab farmerszoknyás a balszélen? :shock:
Majd én is küldöm a képeket, mostmár TÉNYLEG megyek!

Szirom drukk!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Bocsi, este már nem tudtam jönni, épp csak benéztem. Tök jól éreztük magunkat mi is, de ami engem illet, úgy elfáradtam, hogy ennyire rég nem. Miksáról is ugyanez mondható el szerintem :wink: Miksa egyébként különösen a szívébe zárta Maját, és el is mesélte este a papának, hogy szedett neki százszorszépet :lol:

Rita! Különösen óriási tett volt tőled a tömegközlekedés a három törpével és a tartozékokkal, nem vagy semmi csaj :D A srácok különösen tündériek! És jobbulást neked! Nem lehet, hogy csak a nap sütött meg? Ennyi hőd attól is lehet! Mondjuk attól a torkod nem fájna, az igaz.

Ildi! Natasa életben is gyönyörű, és a két fiad sem lesz semmi pasi :wink: A kocsidon utólag kezdtem gondolkodni, hogy nekem valamiért Opel Zafira volt az agyamban. Álmodtam? :oops:

Beszti! Nagyon sajnálom, hogy nem értetek oda végül! Miksa is hányt néhányszor a télen, de beigazolódott, hogy ha én vezetek, akkor sose, mert én óvatos duhaj vagyok, inkább a nagyobb fékezések, gázadások zavarják meg. Mondjuk amikor az uram türelmetlen, és ott toporgunk valaki mögött előzési lehetőségre várva. Dugókban is baj lehet. Autópályán viszont sose. És mostanában szól, ha baj, van, hogy szorít a pocakja, akkor azonnal megállunk, levegő, pihi-szuszi, és gyorsan jobban lesz, és nem jutunk el a hányásig.

Motiot! Jó vót a pizza? :lol: Ettél, mi? :wink: Ha nem, minden elismerésem :oops: És érezzétek nagyon jól magatokat az esküvőn!

Gabi! Kicsit érdekes volt az a telefon tegnap :oops: Bocsi, olyan rossz, ha nincs térerő!

Képzeljétek, én még mindig várakozó állásponton vagyok :lol: 2 napja késik, de most tényleg kell várnom pár napot, mert az a tegnapi negatív teszt arra int. Aztán még az is lehet, hogy mégse. De úgy szeretném! :wink:

Képeket hogyan cseréljünk, mélben? Esetleg ftp-n?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

No, akkor én is versenyben maradok :cry:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ó, Szirom, tök sajnálom :cry:
(gondoltam, csak bekukkantok, mi újság, de nem ilyet akartam hallani :( )

Majd holnap jövök, de itt lesz a barátnőm délelőtt, meg haza is viszem Fótra, úgyhogy majd jövök valamikor
(most jönnek mindjárt, itt is alszanak)

Rita, hogy vagy???
Beszti Hannával mi újság, csak akkor hányt, többet nem?????

Puszi
vas

Kimaradt: :wink:
Gabi, Motiot, miylenek voltak az esküvők?????? :D
vas

Sziasztok!

Csak beugrottam, de látom, Ildi kivételével senki sem volt itt. Köszi Ildi! :wink:

Nem vagyok valami nagy hangulatban. Már kicsit kezdtem beleélni magam. De most van egy bontatlan, jó minőségi tesztem :wink: Közben tudatosult bennem, hogy kb. 2 ciklusunk maradt még :( . Slusszpassz. Sőt, szeptemberben már tuti megkérdik, hogy mi a szándékom a munkával. Áááá...

Most kiviszem Miksát a faluba a játszóra. Alvásidőben jövök, de addig ti is, jó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mi hazaértünk,aztán mindjárt szoptatok, altatok, ebédeltetek, és ha én nem alszom el altatás közben, akkor jövök :lol: :lol:
vas

Sziasztok!

Ildi! Küldtem neked a méledre tíz fotót a kirándulásról. Illetve inkább rólatok :lol: Próbáltam úgy válogatni, hogy a jobbakat, amiken te vagy a srácaid vannak.

Nálunk az van, hogy semmi különös. Uram dolgozik, Miksa alszik. Délelőtt voltunk a faluban a játszón, sajnos nem volt senki ismerős. És igazából olyan se nagyon, akivel játszani tudott volna, de azért csúszdázott meg homokozott, és meg is hintáztattam. Volt egy anyuka két ovis korú gyerekkel meg egy kutyával, ők családilag beültek az egyik homokózóba. Miksa próbált egyszer odamenni, de csak néztek... A csaj se köszönt vissza egyébként, amikor odaértünk és ráköszöntem. Meg volt egy anyuka és egy nagymama három gyerekkel, ők tök egymással voltak elfoglalva, illetve egy fiatal pár másvalakinek a 8-9 éves fiával, ők is nagyon együtt voltak. Pedig pont azért viszem le Miksát időnként, hogy legyen társasága, meg barátkozzon, szocializálódjon. Az a jó, ha valaki kint van épp a zenebölcsiből, akkor nagyon szokott örülni :wink:

Hát nem egy zsúfolt városi játszótér, az egyszer biztos :wink: De megmondom őszintén, én egyetlen egyszer próbáltam Miksát Dunakeszin elvinni egy játszótérre, de volt vagy 15 magabiztos, ordítozós gyerek, akik totál össze voltak szokva, anyukák szintén, és hihetetlenül kirekesztettnek éreztem magunkat. Szar volt egyszerűen.

Még annyi: kaptunk néhány képet a nyaralásról, teszek egyet a strandoló Miksáról. Elég picik sajna. De azért látszik, hogy milyen betonos-sziklás volt a part. És ahol áll, ott méteres a víz, benne kisebb-nagyobb sziklákkal...

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ennyire eltűntem :( Borzasztóan hiányoztok már, de annyira nehéz... Zsoltika nem alszik napközben, ma sem aludt, de szerencsére minden nap lefekszünk azért ebéd után, mert rám is rámfér a pihenés. Csak épp alvás nincs, de azért ez is valami, hogy vizszintesben vagyok :)

Az esküvőn nagyon jó volt, csak a zene volt borzasztóan hangos, a lagziban azt csináltuk, hogy meghoztak egy fogást, megettük, és már mentünk is ki, és csak a köv. fogásra mentünk be ismét :D

Kicsit táncoltunk, sokat beszélgettünk, Zsoltika pedig remekül elvolt a mamáéknál, simán fürdött-aludt, semmi gond nem volt.

A taliról én is kérek szépen képeket!

Még mindig nem olvastam ám vissza :( TEgnap elég későn jöttünk meg, aztán ma délelőtt még mindig volt takarítanivalóm. És még van is... De ma rendbeszedtem a konyhát, ez is valami! Holnap bankba kell mennünk, és még hátravan a függönymosás (összes) meg a nappaliban egy csomó takarítás.

Szirom,
sajnálom, hogy nem jött össze ebben a hónapban :( Gondoltam rád sokszor, nagyon drukkoltam, és továbbra is szurkolok, hátha! Most már sikerülnie kell!
A játszó jó gondolta :) Bár őszintén szólva én nem láttam Miksán, hogy ne lenne szociális, nagyon ügyin viselkedett a játszóházban is! Az én Zsoltikám sokkal félősebb, pedig szinte mindennap játszózunk (délutáni program).
Miksa tündér, nagyon helyes, Zsoltikának is tetszett, meg a sok víz... A sziklás rész nem túl jó :(

Többiektől bocsi, de pillanatnyilag nem vagyok képben, hogy kivel mi is van.

Még egy fotó (ja, és amúgy is el vagyok havazva, erre mikor tudnék jönni, sz*arakszik a babanet :evil: )

Ez én vagyok :D Immár 10 kiló plusszom van! :( Igaz, lagzi után vagyunk, és én végigettem mindent.

Kép

Egy kép Zsoltikáról, cseresznyével a fülében :)

Kép

Indulunk, sziasztok!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!!!

Jól megígértem, hogy tegnap jövök, de aztán bealudtam :oops: Előző este itt aludt a barátnőm az urával, elég későn feküdtünk le, aztán délelőtt meg még haza is vittem Fótra, aztán tök álmos lettem, miközben Olit altattam, így persze beájultam én is. :D
Gabi, baromi nagy a pocid
Kerstem 28 hetes képet az enyémről, de nincs, csak 30+5, de a Tiéd jóval nagyobb :wink: :wink:
Nekem a végén volt ekkora hasam Natasával.
Nem lesz kis bébid, az biztos , de a fiúknak nem is szabad kicsinek lenni :wink: :wink:
Zsoltika irtó édi :D

Szirom, tényleg életveszély volt az a part, én is végigparáztam volna a hetet, akárcsak te :D
Kisbébi meg majd jön, ha jönni akar :wink:
És ha 2 ciklus után se lesz semmi, akkor visszamész dolgozni?
vagy ezt még te sem tudod????

RITA!!!!!
Hova tűntél péntek óta?????
Levente azt mondta, hogy persze, hogy megbarátkozott Bernáttal, de ezt miért is kérdezte Bernát egyáltalán????
Hiszen együtt bicajoztak a végén a parkban :D
De nagyon édesek a gyermekeid :wink:

Miksabuckó is jópofa nagyon, cukik voltak, ahogy vezetted Olit meg Miksát kézenfogva, kezükbe a cumisüveg :lol:
Köszi a képeket, én is küldök majd :)

Beszti, veletek mi van??????
Motiot, hol vagy?????

msot megyek, kölkök az udvaron, apának meg kel valami ebédet gyártanom, jön haza enni délben, puszi
vas

Sziasztok!

Gabi, jó, hogy végre jelentkeztél! Tényleg szép nagy a pocid, de végülis az a dolga, hogy nőjön :wink: Vigyori cseresznyés Zsoltika nagyon cuki pofa :D

Játszó: szüksége van rá, én sem gondolom, hogy antiszociális, de valljuk be, hogy itt elég kevés emberrel találkozik. Mondjuk olyan 20-30 embert név szerint, napi szinten ismer, gondolok szomszédra, boltosra, vendéglősre, komposra, de mióta nincs zenebölcsi, azért gyerekhiánya van. És most vettem észre, hogy tart az autóktól, ami valahol nem baj, de azért meg ne ijedjen már tőlük. A mi kocsijainkon és a kukásautón kívül csak az utcában lakók mennek itt el, meg néha egy-egy eltévedt muksó. Ha boltban megyünk, akkor látunk néhányat, meg a kompon, de ott mondjuk mindenki áll. Ha néha forgalmas helyen kiszállunk a városban, akkor csak kapkodja a fejét :wink: Mennyi ember, mennyi autó :lol:

Ildi! Akkor várom a képeket én is :wink: Tetszettek különben?

Munka: háát, nem nagyon akarok, de ha nem leszek babás, akkor muszáj lesz. Végülis én is elég jól keresek, és akkor az uram lassíthatna egy kicsit, talán könnyebb lenne neki. Ez az egy pozitívuma lenne, a többi mind negatívum. De hogy ez pontosan hogy lesz ... fogalmam sincs. Októberben lejár a gyesem, de persze van kb. 3 hónapnyi szabim. Azt vagy kiadják vagy kifizetik. De hogy ki, azt se tudom :wink: Merthogy a munkám, beosztásom a cégemnél már nem is létezik, kiszervezték egy másik cégbe. Én egy nagy munkaerő-közvetítőn át vagyok alkalmazásban, tehát végülis a közvetítő a munkaadóm, de ez névleges csak. Most vagy fölmondanak, vagy ajánlanak egy más beosztást a régi cégnél (ahol egyébként áthelyeztek egy másik osztályra gyes alatt, mert az osztályom is megszűnt), vagy kiközvetítenek az új céghez, ahol visszakaphatnám a régi munkámat. Ott még van két másik beosztás is, ami szóba jöhet, és azt is hallottam, hogy valszeg kell ember. De fölhívni még nem akartam őket, most mit mondjak, hogy nem akarok visszamenni, de ha mégse leszek terhes, akkor mégis talán kellenétek, de ez se biztos? :oops: :lol: Ami miatt nem biztos, az a munkaidő: egy nap reggel 6-tól délután 3-ig, következőn délután 3-tól éjfélig, majd szabadnap (annak csúfolják, pedig 2-kor kerülünk ágyba, szóval azért az nem teljes nap, namindegy), majd kezdődik elölről a körforgás. Két hétvégét reggel 7-től este 10-ig le kell nyomni havonta (szombat-vasárnap). Azt hiszem, ezt MIksa is és én is nehezen viselném, és valszeg az uram is, aki persze, hogy segítene oviba vinni-hozni a kölket, de ő is elég össze-vissza dolgozik, ez tehát elég kiszámíthatatlan. Totál képlékeny most minden. Ha viszont én mondok föl a munkaidő miatt, akkor kereshetek munkát, és találnék is, mert azért elég nagy az ismeretségi köröm és sok helyen dolgoztam, a volt munkatársaim pedig ezer helyen szétszórva melózgatnak, de az csak számlás lenne, fizethetnék tébét meg atyaúristent. Ebben a szakmában nagyon ritka a bejelentett állás, és az én fenekem alatt most van egy. Szóval nem kéne veszni hagyni. Jó lenne, ha most jönne össze a kistesó (persze nem csak ezek miatt), mert akkor leegyszerűsödne az élet. Miksa menne oviba októbertől, nyugodtan zajlana a beszoktatás (azt mondták az oviban, hogy nem baj, ha itthon vagyok), akár délig maradna, akár délutánig, bármi jó lenne, én kicsit összekanalaznám magam meg a lakást, pihizgethetnék is kicsit, aztán jönne a kétgyerekes lét :wink: Nagyjából ennyi a helyzet.

Csináltam ebédre rántott patisszont. Fincsi volt :) Nem ettem hozzá krumplit, csak parit, szerintetek akkor is gáz? :lol:

Többiek, hahóóóó!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, hát nem könnyű ez a meló helyzet.
Én se tudnék mit csinálni a helyedben.Ez így miksa mellett elég gázos időbeosztás.
Én se tudom mit csinálok majd ha vége Natasával is a gyesnek(még gyáson vagyok, aztán 1 hónap múlva gyed, aztán gyes, úgyhogy még van időm :lol: :lol:

Arra gondoltam, hogy van egy beépítetlen terület itt a közelben(2 utcával odébb,ehhez a részhez tartozik), oda most akarnak társasházakat felépíteni, annak az aljában meg lesznek majd üzletek, és ott kéne csinálni egy kozmetikát.
Persze, az se kevés lóvé, meg ki tudja, menne-e egyáltalán, bár nincs a közelben kozmetika, lehet, hogy lenne is rá kereslet.
Én már tuti nem tudok elmenni semmiylen fősuliba, senki sincs, aki segítsen a gyerekekben(apa se ér rá mindig), aztán meg napi 6 órába meg senki se fog felvenni 3 gyerekkel a hátam mögött.
(de, lehet, csak éhbérért)
Úgyhogy valamit magamnak kell kitalálnom.Ez a kozmetika tűnik a legjobbnak, legalább visszatértek ahhoz, amit szeretek :D

megkaptam a privi üzit, vettem az infót :D

Jók a képek is, némelyiken förtelem, ahogy kinézek, lóg a cs*csöm, a hájam...stb :shock: :lol:

Mi rántott cukkinit ettünk :lol:
Sült krumplival :D :)

A panír az kicsit gáz, de nem baj :wink:

Megyek, levente nyüstöl,(kaja kell neki) megőrít :roll:
vas

Hahó!

Hát nem tudom, hol vannak a többiek, de azért próbáljuk tartani a frontot :wink:

Ildi! Szerintem ez a kozmetika jó ötlet, feltéve, ha emlékszel még magára a szakmára :lol: Tényleg, szerinted emlékszel? Engem most odatennének, hogy keverjek egy mázat, hááát... Pont a múltkor gondolkodtam ezen. Bár az is igaz, hogy én szerintem régebben fazekaskodtam, mint ahogy te kozmetikáztál. De azért valszeg összekapnám magam :lol: Végülis te is nyithatnál lazán egy szoláriummal, talán kisebb befektetés. Aztán ha jönnek a népek rendesen, akkor bővíteni kozmira.
Egyébként eszembe jutott, hogy lehet, hogy újra kéne csinálni egy műhelyt, de annak idején is az volt a bajom, hogy nem szerettem a kereskedelmi részét. Időt is elvett a munkától, meg hülyék is voltak :wink: Ha valamiből zöld készült, akkor kék kellett volna a vevőnek, ha kék volt, akkor pirosat akartak, meg ide díszt, oda csicsát, én meg a letisztultabb formákat jobb szeretem, mi tagadás. Nem is tudom, mi megy most a piacon, miből élnek a többiek. Nagy kaspókból, amforaszerű cserépedényekből mondjuk biztosan, de nekem abban ment szét a vállam, olyat nem csinálhatok. Csak kisebb dolgokat.
Aztán még az van, hogy elkezdtem leírni a meséket, amiket Miksának találok ki, ez is egy lehetséges útvonal. Hát majd meglátjuk.

Láttam, hogy a másik topikban tettél föl kajaképeket. Lehetne ide is? Hátha ösztönözne egy kicsit, mert borzalmasan elszállt velem a ló. A kiló :oops: Részletes magyarázattal, ha megtennéd, mert muszáj belefognom valami rendesbe :wink: Csak a kölyök nem érti az egészet, mindig tömne a krumplijával, ha salátázom. De persze ő az istennek nem kóstolná meg a salit.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! Most látom csak a képed! Jó, nagyon jó :lol: Mikor tetted ki?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Fél órája dugdosom a kábeleket, nem volt internet kapcsolat, kb.5-6-szor dugdostam mindnet ki-be, mire jó lett :lol: :lol:

Most van egy kis dolgom, de majd jövök mindjárt :wink:
vas

Na, itt vagyok, elaludt a "kis dolgom".De közben Olivér felébredt, kakaót kellett neki csinálnom, meg el is indítottam a mosógépet.
Képzeljétek, akkora szomorúság történt hajnalban nálunk: :cry:
Egy gonosz macska megölte a kis madárfiókákat.
Reggel szokásos fészekellenőrzés volt, és nem találtuk a fészket, Csak egy kis cafatot belőle, és a kis bokor alatt volt egy csomó zöld a bokorról leesve.És ott volt egy halott kismadár is.
még mocorgott egy picit, és véres volt .Annyira sajnálom szegénykéket, nem volt hosszú életük.Szegény madármama, meg papa remélem túlélte, majd figyelem őket ma.Nem hiszem, hoyg ezután újraépítik nálunk a fészküket. :(
Pedig még az én elhullatott hajszálaim is bennt voltak a fészekbe.
Ezek után mondanom se kell, hogy vérbosszú lesz.:twisted:
Úgyis már az agyunkra ment a macska,összeülte a kerti bútor szivacsait, ki kellett mosnom , tiszta macska szőr volt.

Más:
Úgy gondoltam a kozmetikát, hoyg először mindent átismétlek, megtanulom újból, amit elfelejtettem, eljárok tanfolyamokra, olyanokra, amilyen krémekkel akarok majd dolgozni, ott szoktak tartani abból pár napos tanfolyamokat, hogy mit , hogy kell használni...stb.
Aztán majd belejövök.A gyakorlati része meg remélem még a kisujjamban van.
Egy masszázst, egy tisztítást, sminkelést(azt úgyis tanultam még a Diornál is) nem felejti el az ember oylan könnyen.
Szerintem belejönnék :wink:

A képeket is akarod újból a kajákról, vagy csak írjam el, hogy mik azok?????

Az új képet tegnap raktam fel, ősszel, mikor a tavaszi babásokkal átmentünk egy másik helyre, ott volt ez fennt avatar képnek, aztán most kinyomoztam, hogy hol van, és átraktam ide.
Nekem nem sikerült kicsinyítenem, pedig mást akartam felrakni.Olyan picik voltak a lurkók azon, ami ki volt rakva, semmi se látszott belőlük :)

Könyvet akarsz írni????
Az tök jó ötlet, na ehhez én nulla lennék :lol:
vas

Ildi!

Szegény madárkák! :cry: Fene a rohadt macskákat, én is pipa vagyok rájuk. Gátlástalanok. És szintén mosnom kell a teraszpárnákat. Nem a mi macskánk hempergi össze, hanem idejönnek a szomszéd macseszok, hátha maradt egy kis morzsa. Bántják a Bélát is. Lefotóztam ez előbb, de horror sebes az arca, nem is teszem föl. Ha tudnám melyik volt, komolyan vérbosszú jönne. Arról már nem is beszélek, hogy az ágyásokat is szeretik klotyónak használni, bár ez javult, mióta mulcs van.

Kaja: igen, igen, a képeket is szeretném lelkesítő illusztrációnak :lol: Bár kicsit éles volt a témaváltás a macskák után :wink:

Könyv: talán. Utána kell nézni még egy halom dolognak. Igazából egy családregény az álmom, de most a gyerekkönyy a realitás :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Emlékszik még rám valaki? :wink:

Tegnap elkezdtem megszabadulni a maradék 10 kg súlyfeleslegemtől, gondoltam, meglátogatlak Benneteket. Nálunk minden ok., zajlik az élet ezerrel, többnyire jó értelemben...azt leszámítva, hogy a kedves uram hétfőn ellopatta a tárcáját, az összes iratával, és bevallása szerint "több mint 100 volt benne" :? Ha ennyit elismert, akkor én a dupláját gyanítom, de nem akarok vele veszekedni, mert látom rajta, hogy borzalmasan bántja a dolog.
Nem akarom elkiabálni (még csak előszerződés és foglaló van a kezemben), de úgy néz ki, hogy eladtuk a házat :lol: Így most elkezdtük intézni az építési engedélyt. Unatkozni nem fogok mostanában, az biztos :? Annyi sz@rságot kérnek, hogy az hihetetlen. Az ilyen-olyan illeték összege meg még hihetetlenebb... A tervezőtől is dobtam egy hátast, de mindegy, ez van, ezt kell szeretni.

Csak az utolsó pár hozzászólást olvastam el, azt is tegnap este, gondoltam, majd reggel átfutom, erre idióta Invitelnél már megint elcsesztek valamit... Most nem tudok olvasgatni, mert nyúz a nőcim, de az leírom, hogy örüljetek neki, hogy Nektek legalább van valami "szakmátok", mégha évek óta nem is dolgoztatok benne. Én nem tudom, hogy mihez kezdek ha lejár a GYES-em :( Érettségi (gimnáziumi) óta a családi vállalkozásunkban dolgoztam, aminek anyu halálával vége is lett. Semmi máshoz nem értek, a végzettségemmel meg elmehetek a ......ba.

Szép napot! :D

Bea
Vendég

Szia Bea! :wink: Emlékszünk és hiányoltunk is sokáig! Tök jó hogy vagy!

Most viszont már muszáj mennem, de azért üdvözölni akartalak!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Bea,
üdv újra itt :) Gratula a házatokhoz, most már biztosan elkel! Férjed pénztárcája :( Ez azért jó nagy összeg :( És amúgy neked mi a végzettséged, elárulod? Kistesót nem terveztek? :D

Ildi,
jajj szegény madárkák :( Sajnálom őket nagyon :( Macskát én sem szívesen látnék itt, de sajna tartanak még a lakótelepen is, és kint mászkálnak a dögök, a játszó homokjára is bejutnak, hiába zárt a játszótér, de hát a macska átfér a rácsok közt...
A kozmetika nagyon jó ötlet! Főleg ha nincs a közelben másik. Kicsit felfrissíted a tudásod, és már mehet is :) Meg az a jó, hogy rugalmas munka (nagyjából), marad időd a gyerekere :)

Szirom,
jó bonyolult ez a munka-kérdés! Viszont a bejelentett állást tényleg jó lenne megtartani. Ez a beosztás szörnyű! Nekem amúgy a fazekasság tetszene igazán :) Jó kis kreatív, na meg az is rugalmas, kötetlen dolog lehetne. A meséskönyv-írás is tetszik :) Hiába, jó dolgok ezek.

RITA, ANIKÓ, MOTIOT: ti merre jártok? Motiot, milyen volt az esküvő?

A kajás receptek, képek engem is érdekelnek! Jó lenne nem nagyon hízni már...

A képek dicséretét köszönöm, majd még szeretnék felrakni párat, vannak aranyosak :)

És talis képeket is kaphatnék? Esetleg mail-ben? Nagyon kiváncsi vagyok! Az a kettő, ami itt fönt van, nagyon jó, látszik hogy jó helyen jártatok :)

A másik topicban már leírtam a szentesi kalandokat, most bemásolom ide is :) Jó olvasgatást!

Ígértem Zsoltika-sztorikat :) Most nekikezdek gépelni, aztán jutok amíg jutok. Szóval Zsoltika Szentesen nagyon ráérzett a gazdálkodás örömeire. Jól elvolt a kertben, segített a papának kapálni (!), igazi kis kapát kapott, paráztam is, hogy mit vág le előbb: a lábujját vagy a kezén az ujját? Végül adtam rá cipőt, de nem is történt semmi baj. Zsoltika eszméletlen sokat dolgozott, végigmentek az egész kerten... Na meg a locsolás, azt minden nap művelte. Persze jó meleg volt szinte végig, így nagyjából mindig lehetett pucéran, és imádta, ha föllocsoljuk az udvart, és tocsoghat a vízben.
Ültetett babot! 3 szemet, és mindhárom kikelt, minden nap többször is nézegettük a kis hajtásokat.
De segített egy kicsit a borsófejtésben is, és amikor a mama a cseresznyebefőttet rakta el, akkor segített mosni, válogatni (enni), üvegbe rakni a cseresznyét
A mama vett a biciklijére gyerekülést, és minden nap vitte valahová Zsoltikát, nagyon élvezte a gyerkőc a biciklizést, el is szokott a hosszabb motorozástól meg sétálástól. Magyarán elkényelmesedett, de most már szokja megint a terepet itthon :D
Ahogy írtam, sokat pancsiztunk odakint, ebből az lett, hogy Zsoltika megtanult szépen egyedül pisilni. Ha kellett, kiszállt a pancsivízből, elslattyogott a zöldig, ott szépen megfogta a kukit és hajrá. Ez nagyon tetszett neki! Minden nap mutatta: "Nézd Anyu milyen messzire megy a pisi!" Végül rájött, hogy a betonon is lehet ezt csinálni, persze cikk-cakkban :D Mókás volt nagyon.
Nagy motor-rajongó amúgy Zsoltika, Szentesen volt egy motorszépségverseny, oda el is mentünk, nagyon tetszett neki! Felismer egy csomó márkát, jobban mint az autókat.
Annyira aranyos volt: vendégségben voltak a mamával, és megkínálták őt cukorkával. Nem keménnyel, hanem puha belsejűvel szerencsére. Kiválogatta a zöldeket, és hármat félretett, hogy hazahozza nekem. Haza is hozta, egyet megettem, egyet Zsoltika evett meg, az utolsót pedig eltette emlékbe. Így mondta!
Na meg az is jó beszólás volt, hogy "Nem megyek a Tescoba, itthon maradok és őrzöm a házat!"

Aminek nagyon-nagyon örülök: a verekedése teljesen elmúlt! Már jó ideje, csak nem akartam írni, már csak babonából sem, meg hát itthon sem voltunk, de ha mostanában bármi bántja, nem üt egyáltalán. Igazából nem tudom, mitől múlt el, egyszer csak elhagyta. Remélem, most már mindig így is marad!

Na meg azt is remélem, hogy a tesót sem fogja ütlegelni.

Ennyit belőlem mára, szép napot mindenkinek!

pgaboka

Sziasztok!

Valahogy olyan vacak kedvem lett, tisztára feszült vagyok, a kölökkel is kiabáltam. Igaz, hogy azért, mert ma kb. minden kérésemet 5-ször eresztette el a füle mellett. Mostanában az a mániája, hogy a lépcső tetején játszik, de úgy, hogy amivel játszik, az a legfelső fok alatti fokon van. Guggol és előrehajol. Egy rossz mozdulat, és fejjel előre landolt a betonlépcsőkön. És nem érti! Mindent arra a nyomorult lépcsőre visz. Aztán otthagyja, még keresztül is eshet rajtuk.

Ebéd: borsóleves répával, csigatésztával, virslikarikákkal. Párbeszéd:
- Mama, nincs benne csigatészta!
- Dehogynem, ott van.
- De nincs.
- Dehogynem.
- De nincs.
- Miksa, hol a csigatészta?
- Ott nincs csigatészta - és rámutat a csigatésztára.

Na, kb. ilyen napunk van. Dupla tagadásos. Egyszer még poénos, de reggel óta tagad megint. Áááá... Mindjárt iszom is egy kávét :wink:

Gabi! Nagyon ügyes Zsoltika! Miksa csak vécében pisil. És hiába kaksizott már többször a vécébe, mostanában mindig pelenkát kér hozzá. Vekerdynél olvastam, hogy ez már szobatisztaság. Hát nemtom. De meddig lesz így, mitől fog változni a helyzet? Nálatok ez hogy megy?
Képek: kicsinyítenem kell, mert nálunk minden kép poszterminőségben készül, óriásiak :)

Bea! Gratula a házeladáshoz! Viszont a pénztárcaügy lehangoló, egy halom pénz elveszett, meg gondolom az iratokat se semmi pótolni...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi!

Most találtam meg a képeket, nagyon köszi! :lol:

Van még egy videóm Miksáról és Olivérről, de az csak ftp-n menne át. Tudsz olyat? (azt vettem föl, amikor tülekedtek a térképnél, majd Miksa kis híján földre vitte Olit, aki bosszúból stikában belesöpörte a port Miksa szandijába :lol: )

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Szirom!

Zsoltika is pelusba kakil. De én is úgy tudom, hogy ez már szobatisztaság, nem kell semmit erőltetni. Nálunk is többször volt már kaki a wc-be, mégis kell a pelus. Hát ez van, de a pisivel soha nincs gond, egyáltalán nem szokott becsurogni a gatyóba.

Éjszakára még kap pelust, főleg mert ugye nappal nincs alvás, éjszaka ált. 10,5 órát alszik, na azt nem bírná pisi nélkül!

Bár most kéne levenni róla azt is, legalább ismét megpróbálni, mert dögmeleg van és nem nagyon lehet megfázni sem :) Nálatok hogy megy a dolog éjszaka?

Gondolom, nálatok meg az ovi miatt kéne mielőbb leszedni azt a pelust, legalábbis a kaksihoz... Én arra gondoltam, hogy "elfogy a pelenka". Olvastam olyat, hogy volt, akinél bevált. De nem tudom, hogy ez mennyire lenne erőltetés... Nehogy aztán visszatartsa a gyerek a kakit, mert az már rosszabb.

Tagadásos nap :( Enyém fiam viccelni szokott. Azt mondja, hogy a paplan nem paplan, hanem labda. Én ilyenkor ráteszek egy lapáttal: szerintem meg fűnyíró :D Ebből aztán oltári röhögés jön ki, mindegyikünk bizonygatja, hogy labda-fűnyíró, aztán szakadunk a nevetéstől. Bírom, hogy ennyire humora van Zsoltikának, pedig még kicsike :)

A képek ráérnek ám :)

Lassacskán indulunk délutáni túránkra a játszóra, bár ahogy elnézem, van kint vagy 50 fok. És holnap még melegebb lesz!

RITA: megvagytok?

pgaboka

Hahó!

De nagyon eltűnt mindenki :shock:

Gabi! Köszi, akkor szobatisztasággal hasonlóan állunk. Nálunk van délután alvás (bár most úgy hallom, még a falat rugdossa :wink: ), úgyhogy egy pelus éjszakára, egy délutánra, egy a kaksihoz, rossz esetben kettő. Merthogy előfordul, hogy azonnal nyávog, hogy vegyük ki a kakát, aztán kitalálja, hogy még mindig kell neki pelus, na, akkor két részletben, két pelusban landol a cucc. Azért azt nem nagyon szeretem, de nem akarok én sem erőltetni semmit, szóval ezen a téren soha semmiért nem baltáztam még le. És a visszatartás valós veszély: egyszer volt, hogy nem akart a vécébe, de pelust se akart, és akkor küzdött ezzel a dologgal. Csak másnap lett belőle kaksi, és hát nem olyan, mint szokott. No mindegy, majd megoldódik :) Ja, és amit nem számoltam, hogy a kocsival utazásokhoz még adok rá pelust. Meg a játszón is adtam, mert ő nem pisil akárhol, neki klotyó kell. És azt semmiképpen sem akartam, hogy rosszul érezze magát mások előtt, ha esetleg becsurran. De például boltba pelus nélkül sétálunk el.

Ildikém! Segítesz azokkal a képekkel? :wink: Most úgy érzem, van lelkierőm a diétához. Muszáj is.

Még annyi, hogy ha a kölökre tegnap panaszkodtam, akkor ma pont az ellenkezője, mert ma tündibogár. Nem mondom, hogy nem ellekezik sose, de határértéken belül vagyunk, és ez így nekem is jó :D Még vasalni is hagyott délelőtt...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

B*zi meleg van, nincs kedvem írni, sorry, sorry,sorry, sorry, sorry............ :roll: (na, felébredt Natika, erről ennyit..............
Bár csak nyikkant :wink:

Kép
Ez, ha jól látom, valami zöldsaláta, paradicsom, ubi, jégsali, valami cézár-saláta típusú dolog lehetett, csirkemell darabkákkal, de lehet, hogy sonkával ,meg fokhagymás tejföllel.

Kép
Ez csak főtt brokkoli, tejföllel, sajttal(tök egyszerű, én tök szerettem, baromi sokat meg lehet enni belőle)

téynleg felébredt....................................................
Folyt köv..................

vas

Itt vagyok, megvolt egy gyors szopi :lol:

Kép
Szokásos zöldsali,, grillcsirkemellel

Kép
Ez is v.mi sali lehet alul, de ezen mozarella golyók, meg főtt tojás is helyet kapott+ tejföl

Kép
brokkoli, grillezett hallal, tejföllel

Én mindenhez ettem fokhagymás tejfölt, imádtam az ízét, ekkor szoktam le a majonézes mártásokról,
mindjárt keresek még képeket
vas

Találtam még:
Kép
caprese saláta, ilyet csináltam, mikor itt voltatok, mozarella, paradicsom, fokhagymás, bazslikomos olívaolajos öntettel

Egy kis desszert, diétás fagyiból, fagyasztott eperrel, rajt egy kis édesítő
Kép

Eperturmix Kép

Szerintem csak ennyi képem van

De rengeteg cukkinit ettem
Az volt a kedvencem, mikor lilahagymát, cukkinit összesütöttem(fűszerezetm), (pár percig), aztán ha kész volt raktam rá mozarella golyókat
De nem akkor mikor még forró volt, mert akkor nagyon elolvadt rajta

Tegnap olyat csináltam, hogy csirkemell natúran, egy kis fűszerrel, erre csináltam egy gombás, hagymás, cukinis ragut+ durumtészta volt a köret.
Az uramnak nem ízlett hozzá a tészta köret, neki rizsa kellett volna, vagy krumpli :lol: :lol: :lol:

Küldök pár receptet is, ezek nem az enyémek, soha nem csináltam meg ezekből semmit, csak vannak.Meg van egy havi étrendem is.

Elégedett az kisasszony???????? :wink: :wink: :lol: :lol:
vas

Igen, elégedett vagyok, köszönöm :lol: Bár megjegyzem, kicsit több mint egy éve már nem kisasszony :lol:

Most gondolkodom a gyakorlati megoldáson, mert Miksa a húsokat megenné róla, de a zöldségből semmit (illetve sütve esetleg). Sajtokat is csak kajába vagy kajára téve. Tiszta kerge ez a kölyök, ha tudná néha miket eszik mindenféle ételbe rejtve, amiket egyébként elutasít helyből... :lol: Ja, és a szószokat se bírja, se tejföl, se majonéz. Én is szeretem a tejfölt különben, de a majonézt is. Az is mehet, nemdebár?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Akkkor gyorsan pár szót, aztán megyek tovább...................................

BEA!!!!!!!!!!!!!!
persze, hogy emlékszünk rád!!!!
Hiányoltunk is , hogy nem jöttél!!
Gratula a házeladáshoz, pénztárcát meg sajnálom
Az uram azt álmosta egyik éjjel, hogy kiraboltak minket(mindnet elvittek), nem is tudott aludni

Szirom, szerintem én olyat nem tudok(ftp), de küld át, aztán kiderül, meg tudom-e nézni, vagy sem :wink:

Gabi, de ügyi Zsoltika!! Nektek aztán voltak jó programjaitok Szentesen
Motorszépségverseny :lol: :lol:

Egyébként Levente is sokáig csak pelusba kakilt, ő 2,5 éves volt, mire teljesen (éjjell-nappal, kaki-pisi szobatiszta lett)
Olinál szerintem ez több lesz, bár baromi ügyes, mindig belepisil a bilibe, ha nincs rajt pelus :wink:

Most tényleg megyek nem tudom, hogy holnap jövök-é, mert jönnek tesómék, bár csak délután, de délelőtt meg lehet el kell vinnem a kölköket orvoshoz, csippás a szemük(Oli+Nati)

Kismadár anyuka nem jött vissza :cry: :cry:
vas

Akkor "-NÉ" :lol: :lol: :lol: :lol:
vagy "nagyasszony"????????????
:lol: :lol: :lol: :lol:

Majonéz az a cukor miatt nem nagyon mehet, de van már norbis majonéz is(1-es kód) :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Aha, egyre nagyobb :lol: :oops: De igyekszem megfékezni magam :wink:

A nevemet egyébként kötőjelesen vettem föl, csak ha már cincáljuk ezt a kérdést :lol:

Norbis majonéz savanya, de azért meg bírom szokni. Érdekes, Atkins bácsi engedi a sima majonézt is.

Te a kölyköknek mit adsz enni, ha ilyeneket főzöl?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

A kötőjelet tudom :wink: , de nem akartam kiírni :lol:

Ezeket 2 éve ettem, mikor Norbizam, ezek nem esznek meg semmi ilyet
Ma tejberizs volt nekik Food-éktól :lol:
Tegnap a tésztát ették üresen :lol:

Küldtem neked privit, pá, megyek, de már komolyan, Natika hiányol
vas

Oké, tudomásul vettem :wink: :wink:

Szívesen, de mondom nem ismerem őket, csak el vannak mentve
biztos van bennük ehető kaja is :wink: :shock:
vas

Rendben, szia! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Képzeljétek, alszik a kölköm! Mondjuk én is elszundítottam, így gondolom, ő is :) Van mit csinálnom itthon, úgyhogy nem is baj :)

Ildi,
naggggyon klasszak a képek, tök jó kajákat csináltál! És egyszerűek! Hajj, a régi szép idők :D Egy kis nosztalgia, bár éppenséggel most is lehetne több salátát enni (nekem legalábbis). Viszont édesítőt azt most nem akarok enni egyáltalán (amúgy sem szoktam, de egy csomó mindenben ugye az van).

Szirom,
akkor egyetértünk. Majdcsak leszoknak a pelusba kakilásról is. Zsoltika néha még bilit is kér a pisihez, ha épp olyan kedve van. Most hogy új a vécénk, egy kicsit tartózkodóbb, de azért napközben általában oda csurgat.
Mi a játszóra, délutáni alváshoz már nem veszünk pelust, autóba sem kell.
Zsoltika is nagy húsimádó. Na meg krumpliimádó. Esetleg sütsz Miksának egy adag krumplit a husikhoz, neked mehet a sali, én ha csak Zsoltikának sütök, akkor serpenyőben csinálom, az gyorsan megvan és nem pazarolja úgy az olajat. Mert én annyira nem vagyok oda a sült krumpliért, de ő igen.
Nekem nyáron még a lecsó volt a kedvencem (ma is azt főztem), de kenyér nélkül, úgy nagggggyon jó! Mármint a fogyinak, mert ízre persze hogy kenyérrel jobb.

Na meg itt a dinnye, csak ugye az a baj, hogy baromi nehéz jó dinnyét venni. Mi is befürödtünk már idén, pedig nagyon drága mulatság!

Még a gyerekekhez visszatérve: én már azon is gondolkozom, mit fognak enni ezek az oviban? Zsoltika nem nagyon eszi meg a főzelékeket, levesből is csak néhányat, csak a krumpli, hús, ketchup megy, de az nagyon. Na meg tejbegríz, tészták, kenyér, ilyesmi. Tudom, hogy ott majd egymást is látják, talán akkor jobban esznek, meg hát senki sem olyan, hogy mindent szeret... Oké, spenótot meg sóskát én sem főzök itthon, de minden mást próbálok, hadd szokja a gyerek :)

Ildi, Levente hogy eszik / evett az oviban?

Többiek is írjatok!!!

pgaboka

Jó reggelt!

Gabikám! Jártam a privis postaládámban, hisz te még azokat a képeket se nézted meg, amiket egy hónapja küldtem :lol: Ott ül a kimenő fiókban szegényke. Irgum-burgum :wink:

A lecsó jó ötlet! Lehet, hogy bevetem :) Dinnyére viszont még sajnálom, itt a boltban 2 ezreket fizetnek egy-egy dinnyéért. Ennyit nem adok érte, főleg, hogy még zsákbamacska is. Majd lemegy az ára, és akkor jöhet ezerrel :lol:

Ildi! Írod a Foodexpresst. Azt mondtam, hogy régebben találtam szórólapt, most nemtom melyik cég, de valamelyik nagy, és filóztam, hogy kéne rendelni? Namost hiába volt itt kismillió szórólap, ide nem hozzák ki. Döbbenet. És rá van írva, hogy nyaraláskor se mondjon le kedvenc ételéről, bárhová elvisszük önnek, vagy valami hasonló. Mert át kell menni a Dunán, azt mondja az ügyintéző. Ok, értem, csak akkor nem kell szórólapozni, meg ráítrni, hogy bárhová...

No, most kidurrogtam magam :oops: :lol:

Motiot! Te nem szoktál ennyi időre eltűnni!

Többiek, hahó!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Megjelentem, erre eltünök megint... :? Lehet, hogy ezt sem tudom végigírni, mert ma megint áramszünet lesz, és 8-tól igérték. Az utcánk végén épül a faluközpont, szökőkút, kishíd, meg hasonló baromságok, közlekedni se lehet az építkezés miatt, meg hetente van 3 áramszünet :? Azokat legalább bejelentik, de naponta többször nincs TV, vagy internet. Sarki kisbolt is zárva már egy hete, mert előtte is felbontották a járdát, bank szintén, úgyhogy legtöbbször úgy érzem magam, mint aki tanyán lakik.

Ezt gyorsan elküldöm, aztán folytatom.

Bea
Vendég

Sziasztok!

Szirom,
jogos az irgum-burgum! Tényleg nem néztem őket, tudod akkor már rég nem voltunk itthon, azóta meg fel sem tűnt, hogy lenne új privim... Pedig kapok róla e-mailt. Igggggen, kaptam! Most visszanéztem a maileket. Irulok-pirulok, de jó hogy szóltál!
Naszóval a képek: Miksa tündéri rajtuk, és a férjed nagyon helyes pasi! :D Komolyan! De ez csak kettő, én még szívesen néznék párat, ha van időd kicsinyítgetni... :D
Foodexpressz: :evil: Komolyan be kéne perelni, valótlanságot állít!

Bea,
áramszünetek :( Mit csinálsz a hűtővel? Várjuk a folytatást!

Zsoltika ma is alszik :) Egyre jobb! A hétvégén elég zsufi programunk lesz: ágyat nézünk (és remélem veszünk is) Zsoltikának, vendégségbe megyünk, és 4D ultrahangra is!!! Naggggyon várom már! Majd mesélek!

Vigyázzatok magatokra ebben a hőségben!

pgaboka

Sziasztok!

Merre vagytok, lányok? Oké, hétvége volt, de ma már hétfő van :D

Mi tegnap nagy élményben részesültünk: 4D ultrahangon voltunk :) Nagyon jó volt, szép és megható. Zsoltikával nem voltam ilyenen, most is erősen gondolkoztam, de hát egyszer biztos nem árt kipróbálni. Először nem akarta ám mutatni az arcát a kicsi, előtte volt minden!!! Kezei, lábai és a köldökzsinór is... A szonográfus nagyon türelmes volt: forduljak az oldalamra, forduljak vissza, hopp itt egy szájacska, na meg az orrocska, végül javasolta, hogy menjünk el sétálni egyet :D De erre nem is került sor, mert hirtelen, mintha megelégelte volna a pici, leengedte a karjait. Onnan 1-2 percig mutatta az arcát, aztán visszahúzott maga elé mindent amit bírt :D Így egy picit azért mozizhattunk :) Nagyon szép volt látni őt! Tiszta Zsoltika!

Tegnap a méretei alapján 31+4 napos volt, tehát 2 héttel idősebb a papírformánál, és 1613 grammos! Szép nagy legény :)

Még gyorsan egy fotó a sok közül:

Kép

Bocsi, most csak ennyi büszkélkedésre jöttem. Írjatok! Mindenkivel minden oké?

pgaboka

Sziasztok, itt vagyok! :)

Kecskeméten voltunk egy hétig a férjem szüleinél, megszálltuk őket. :D Kép
Jó volt nagyon, fürödtünk, aludtunk, ettünk, (de nincs plusz kiló! :) mínusz se :( )a gyerekek meg rettentő jól játszottak a kertben. Én kicsit kínlódtam a meleg miatt, akin van fókazsír nehezebben viseli a meleget, de ennyi bajom legyen összesen. :) Kép
Jó volt nagyon. :)
Maja is megtanult biciklizni, Adél meg olyan bátor a vízben, hogy csak na! Bernát meg egy hétig darabolta a törököket :D .

Ma meg ez van, ugye :?
Kép

Ma azért nem jöttem, mert beleolvastam a 2007 tavaszi topicba (álmodozom... :wink: ), és olvastam, hogy valami vita van a 2006 tavasziban. Azt olvastam, szegény gyerekeimmel nem törődtem... :shock:
Elég gáz volt... (a vita, a gyerekek megvoltak szépen)

Most nem tudok egyszerre mindenre reagálni, mert sok minden eszembe jutott (munka, pelenka...), majd lassacskán.

Most csak a lényeg:

GABI, NAGGGGGGYON SZÉP A BABA!!!!!!
Nem is gondoltam, hogy már ilyen "öreg" vagy! Nemsokára itt van a babus! De jó!
És a hasad nem is nagy, ismerek olyat, akinek simán volt ekkora... :oops: :oops: :oops:
És óvodai kaja miatt ne aggódj (Szirom, te se!), mert ott tényleg megtáltosodnak a többiektől, és éhenhalni senki nem fog!!!
Bernát sem egy nagy haspók, de annyit mindig eszik, hogy egész nap tudjon csatáznia törökökkel és harsányan dumálni folyamatosan. :shock:
NYUGI!

Bea, na végre! :) De ide nem csak akkor lehet jönni, ha éppen fogyni készül az ember! Bár én is állandóan készülök, csak veletek ellentétben sose sikerül... :shock:
Szóval üdv újra itt, házhoz gratulálok, remélem mihamarabb (sz)építgethetitek a tiéteket is!

Ildi, ezek a gyönyörű kaják!!!!!!!!! HMMMMMMMMMMMMMMMMMMM! Kedvet kaptam újra a Norbikához, és asszem kis segítségül meg motivációképpen kisírom mégis a minigrillt édes uramtól. :)
Madarak :( :( :(
Macska dögöljön! :evil:

Szirom :cry: :cry: :cry:
Munkához még szólok, könyv tökjó ötlet!!!! Kép
Tessék megírni!!!

Motiot, Beszti, merre vagytok?

Most megyek, mert szem leragad, holnap szigorúan alvásidőben jövök (addig a gyerekecskéimé vagyok).

Pussz

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Képek az elmúlt hétről...
A talisakat meg húzzátok ki belőlem, küldöm mélben, de ha nem tenném, ordítsatok!

Kép

Kép

Kép

Kép
Ez is az én lányom:
Kép
Meg ez is... :shock:
Kép

Kép
Nyalóka, kutya, macska... Mi kell még? :)
Kép
Ha tudnék retusálni, ez a toka nem lenne itt.... :shock: De nem tudok.... :(
Kép

Kép

Szeretem, ha csak velem van tele a babanet...Olyan szimpi az ilyen... :shock: Most eltűnök pár órára...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Itt vagyok én is, csak tegnap oltáson voltunk délelőtt, du.meg dörgött az ég tök sokáig, nem mertem bekapcsolni a gépet, mosni is csak este mertem, meg ma (már 3/4 6-tól megy a gép :lol: )

Gabi, gyönyörű Lacika(ha még így hívják) :D :D :D :D
Nagyon kis husi, formás,szépséges :D :D

Rita, jól eltűntél, de aztán Szirom megírta priviben, hogy merre kószálsz.Én is így fogok eltűnni, de előtte írok mindnekinek, hogy ne keressetek :wink:
Képeket várom :wink: :D
Annyira szépek a gyerekeid, Maja olyan kis csajos, a sáros kép meg baromi jó, Bernát meg mesekönyves étlapot kapott????? :lol: :wink:

megyek, folyt. köv...................
vas

Most írt Szirom sms-t, hogy valamiért nincsen náluk net :( , és ezért nem tud írni most

MOTIOT, BESZTI!!!!!!!!!
HOL VAGYTOK TÉNYLEG??????????

Mi tegnap voltunk oltáson Natikával, megdícsérte a dokinéni, 5920g, és 61 centi, de szerintem ezt nem jól mérték, mert múltkor is már 60 volt, és én is kb.63 körül mértem itthon, na mindegy, nem is lényeges annyira.

Itt olyan meleg van a tetőtérben , hogy Olivér nem tud ott aludni éjjel, 10 percenként ordított, most lennt alszanak a nappaliban Leventével, meg apával(de ő fennt kötött ki éjjel), így bír aludni normálisan, most ébredt, fél kilenc fele.

Óvodai kaja miatt tényleg ne aggódjataok, ott nem tudják azt megcsinálni, hogy majd később esznek valamit ebéd után, ha éhesek maradnak, előbb-utóbb minden gyerek enni fog az oviban.Lev se evett a bölcsiben 1-2 hónapig semmit, aztán azóta ott olyanokat eszik, amiket itthon sose enne meg.

Rita, vettetek már sulira valamit?????
Mi még nem , de kéne, nem akarok aug. végén beszerezni mindent

puszi
vas

Sziasztok,
itt vagyok, megvagyok, csak mi sem voltunk itthon a mult heten, hazamentem anyuekkal, aztan a parom jött ertünk pentek este, vasarnap meg jöttünk vissza. Jo volt egy kicsit otthon, Abelröl nem is beszelve, nagyon elvezte. Na meg apukamnak volt a hatvanadik szülinapja, azt ünnepeltük a hetvegen, sütöttem neki emeletes gesztenyetortat, el is fogyott.

Csak röviden:
Szirom, sajnalom, hogy nem jött össze ebben a honapban a baba, de meglatod, minden rendben lesz es pocakosan fogod Miksat az oviba vinni!!

Gabi, nagyon edi Lacko, tenyleg nagyon hasonlit Zsoltikara!

Ildi, jok a kepek, en is kedvet kaptam egy kis Norbikahoz!!

Szirom, csinaljuk együtt!!!

Nagyon szepek a gyerköcök a kepeken, mind egytöl-egyig!!!

Na mennem kell, mert Abel garazdalkodik...

Asszem elviszem setalni egy kicsit.

Majd jövök

puszi
MOtiot
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?