Új privát üzeneted érkezett!

Eszti! ezen a naaagy alvásos titkon jót mosolyogtam, ugyanis erre az igazságra már jómagam is rádöbbentem, ami azért magáért beszél... :wink:

Kép Kép
coolasa

Natasa! tessék nekünk beszámolni tömegek (=én) zajos érdeklődése okán
1, ház projekt állásáról
2, svéd hozzátáplálási specialitásokról...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!!!

Akkor mi ezennel kivonulunk a topik életéből 2 hétre. :cry:

Vigyázzatok magatokra, talizzatok sokat, mindenkinek pussssssz!!!!

Azért gondolatban itt leszek ám! :wink:

Hááááááááááááááááááááááááááááj!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

És Gabus, ha esetleg ez idő alatt volna tali, pl Orczy kertben, arra sem tudnátok eljönni?

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
jövő héten lehet, mert Anyu elkísérne megint, de a második héten nem valószínű.

Majd Ilbánál érdeklődök telefonon, Zoli sem lesz gépközelben.

Mosmá' sajnos télleg lelécelek, sok a tennivaló.

Cupp-cupp!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hellósztok! :D

Megjöttünk. Elég vegyesre sikeredett ez az egy hét, röviden:

- A kulcsot elfelejtettük odaadni, így nem volt locsolva, az összes virágom elszáradt az erkélyen. :(
- Beni is sokat fejlődött az idegen környezetben, főleg hiszti terén. :shock: Néha esélytelen volt a tisztába tevés és az evés. :twisted:
- A kaja isteni volt, degeszre ettük mindig magunkat. :oops:
- A szállás, medence, állatkert, stb. szintén, de mivel minden évben jövünk ide, ez már nem volt újdonság. :wink:
- A fényképezőt beleejtettük a medencébe. :shock: Úgy néz ki még meg lehet menteni. :?
- Benit bevittem a gyerekmedencébe, azt az örömöt látni kellett volna. :P
- Vettem fürdőruhát! :shock:

És pár képecske:
Papa nyakában (háttérben a mi apartmanunk):
Kép

Elfáradtam:
Kép

Pancsi:
Kép
Kép
Kép

Már mindennel próbálkoztam, de ez se kellett neki:
Kép

Pacinézőben:
Kép

Minden állat nagyon izgalmas volt:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Minden hófordulós babának sok boldogságot!

Az 1 éves nagylány Szilvikének pedig ezt a virágos képet küldjük:

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vvolga,
hatalmas gratula!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

sziasztok

Ilba üdv ismét köreinkben. Jók a képek!

Mi éldegélünk. Nem tudom meddig bírjuk ki 35 fokos lakásban. Ádusz délben fürdik, azt nagyon élvezi. Amúgy egy szál pelusban van, de így is tiszta meleg kiütés szegény. A héten adtam neki körtét, bejött neki. Éjjel nem nagyon alszik, ma is fél hatkor ébresztő volt a családnak. :? Így hétkor már a piacon evett a fene. 11-re ebéd volt. Tuti jó időbeosztás csak én nem bírom az alvás megvonást.
Ma délután elmentünk a Baby outlet nevű megatoys utódba. Csak épp gyerekülésből nem volt nekik 5 féle, és műanyag etetőszékből 3 féle. Nagy semmi az egész.

Akinek van babazenéje kölcsön adná. hogy átírjam (vagy át tudná írni :lol: ) Nem akarom, hogy Ádusz a Rádió1-en nőjjön fel.

Dia, ha jól emlékszem te mondtad a ovis zenét? Elkérhetem?

Eszti védd le a titkodat, mert megteszi más!! :D

Jó éjt! Mariann

Kép
vanília

Sziasztok!
Ilba!
Üdv újra itt! :wink: Nagyon klasszak a képek.Kedvencem a virágos és a sörös. :lol:

Mariann!
Természetesen odaadom szivesen a cd-t! :wink:

Mancsbá!
Elküldöm a Mancs címére a címeket lesz ami lesz! :roll:

Mindenkinek szép napot!Cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Eszti
A kisfiad már hihetetlen ügyes!
Döbbenet milyen gyorsan fejlődnek! :)

Ilba
A sörözős kép zseniális! :)

Néhány fotó rólunk mutatóba... a többit később...

Kép Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó!

Ilba,
üdv körünkben! Hol voltatok pontosan? Milyen apartmanban? Én lemaradtam arról is hogy mentek, asszem Gabi írta, hogy Balcsi lesz, de csak ennyit tudok. Megkaptad már a dm-es ajit? Én a héten kaptam meg tőlük a kuponfüzetet.

Dia,
Mbá pénteken már nem bnezetett, jött hozzánk. Az emilt megkaptam, természetesen átadom neki a neveket, ne aggódj!!! :wink:

Eszti,
naaaaagy titooook! Erre már kábé 2 hónapja rájöttem én is! :lol: :lol:

Gabiék hova mennek? :cry:

Mamacka,
nagyon jók a képek, Áron nagyon aranyos nagy babuci már! Tessék letojni a másik topikot és jönni ide! :)

Délután indulunk haza :cry: Nagyon maradnék még, mert Petike is nagyon élvezi, hogy ilyen nyüzsi van körülötte, nemcsak engem néz egész nap. Augusztusban még szeretnék jönni min. 1 hétre.
Tegnap voltunk Szilvásváradon, naggyonnn szupi volt! Nem volt kuka meleg, friss isteni hegyi levegő, csend... Majd otthonról teszek fel képeket, most nem vacakolok vele.

Páááááááá!

Kép
mancs

Jöttem volna, de most, hogy volt időm dumcsizni itt nem volt senki, ezért jobb híjján a másikon vitáztam! :)
...itt punnyadunk a négy fal között... :( úúúútálom a nyarat! :(

Jövő héten mi is utazunk vidékre mert hétvégén Pápán lesz unokabátyám esküvője és megyek díszíteni segíteni, mulatni!
Már alig várom! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

tudom, hogy nem kéne itt lennem, de mégis, de csak röviden, mert GPRS kártyával viszonylag bonyi írni, hogy el is küldje.... :roll:

Itt is dögmeleg, fullasztó, de azért néha megkegyelmez a légkör egy kis mozgással, és olyankor jó.

Nagyokat pancsolunk, fürcsizünk, kajálunk, pihizünk, és nagyon jókat alszunk. Bence is. A NAGY titoknak köszönhetően. :) :)

Ilba, üdv itt újra!

Egy képet teszek, aztán lécelek is. Pussz

Kép
Vendég

Mamac, találd ki, tetszettek-e a fotók.....nem segítek.... Na jó, annyiban igen, hogy főleg azt nézegettem hosszasan, ahol Zorró túszulejtette Áronbabát.

Mancs, ha jól értettem Gabusék megint Gabusbászülőknél nyernek elhelyezést a lakásfelújítás üdítően nyugodt idöszakára.

Esztipeszti, és akkor most hol is vagytok? Sajnálom, a Fagust ugyan kitöröltem a memóriából, de nem mentettem semmit a helyére..

Kép Kép
coolasa

Coolasa, most Balcsin, Zamárdi felsőn, aztán meg Sopron és környéke maradt, csak nem a hotelben szállunk meg, hanem Nagycenken, a kastély mellett egy panzióban. Programok változatlanok. :)
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan irok pár sort,mert ebben a nagy melegben még ehhez sincs nagy kedvem.

Ilba:

Örülök,hogy újra itt vagytok!Beninek köszönjük a szép virágot!!
A képek közül nekem az is tetszik ahol Beni elfáradt és ujját szopva alszik!

Nálunk is folyamatos a hiszti,főleg délelőtt amikor a konyhába kéne lennem,egyfolytában ordit,sikit Szilvi.Hiába veszem fel vagy csinálok vele bármit.Még reggelizni is ilyen sivitásban eszem.

Eszti:

Nagyon jó lehet nektek!Bence tényleg milyen ügyesen ül már!

Mancs:

Jó lehet ilyen családi körben nyaralni,igy lehet csak igazán pihenni!Egy kicsit irigykedem :wink:

Mamacka:

Szépek a képek!Nekem itt is az alvós tetszik!Amig mulattok hol lesz Áron?

Kép

Kép
novum

Novum, neked valahogy másoknál mindig az alvós fotók tetszenek.... félve kérdem, mit csinál alvásidőben Szilvi?

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Mancs!
Húúúúúúú,most megkönnyebültem.Köszi,köszi aranyos vagy. :wink:
Bocsi,hogy annyit nyaggatam Mancsbát. :oops:
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia, ne szabadkozz Mancsbá nyaggatása miatt, hisz ő mit sem tud az egészről.
hahahahahahahahaha
(érintettek: bocsánat..)

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Dia,
Lemaradtam, pontosan hová is mentek? Mallorcára készültetek …
Szőke Herceg hogy van?

Mamac,
Jók a képek! Nekünk is van ilyen „zsáksapink” csak sötétkék fehér kockás.
Még mindig nem taliztunk …

Mancsi,
Dobogómajorban voltunk, ez Hévíztől 1, Keszthelytől 5km-re van. Ez tényleg egy kis majorság, benne apartmanházakkal, bioházakkal, étterem, közért, medencék kint, bent, teniszpályák, állatkert …. szóval minden van.
DM-es ajcsilevél nekem is most jött meg, majd 300ml-es Balea tusfürdőt kapok ajándékba.
Gabiék Gabi Anyukájához mentek, amíg a konyhát újítják fel.

Timi,
Akkor ezeket a ma készült képeket extra Neked küldöm:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Szia Ilba!
Köszi,Domi jól van.Viszont az apja 39,4 lázzal fekszik.Nem tudom mi van most a levegőben de már nagyon unom..... :cry: Igen,Mallorcára készülünk(remélem el is jutunk :roll: ).De azért jó is történt ma.Vettünk egy ülőgarnitúrát.Nagyon örülök Neki. :)
Na most megyek vasalni :evil: mert holnap temetésre megyünk. :cry:

Mindenkinek további szép estét!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ildicsi!

Mallorca szerda, kedd temetés jó időbeosztás.
Ha lehet ma estefelé elsétálnánk a cd-ért.
Amúgy ma éjjel kisfiam három és fél öt között műsorozott (ezelőtt két nappal kibírta legalább fél hatig) Így nincs belőlünk semmi.
A lakásban 33 fok van. Megpróbálom anyukámékkal elintézni holnap a bevásárló körútjuk után vigyenek minket haza vidékre.

Jó punnyadást mindenkinek! Éljen a panel :cry:

Kép
vanília

Ildicsi!

Van cserébe Halász Judit, 100 folk celsius, Kaláka, Grillus Vilmos(nem a pucér) mese Ház. ha vavalelyik érdekel kiírom.

Pusz!

Kép
vanília

Másnak is érvényes a felajánlás. (jó szétszórt vagyok)

Kép
vanília

Itt vagyunk!!!!

Tegnap este jó későn, fél 9-kor jöttünk meg. A lakásban 30 fok volt, az a rohadék klmíma meg vagy negyed óráig csak meleg ill. langyos levegőt fújt :evil: :evil: :evil:

Ilba,
akkor megnyugodtam, hogy megvan az aji :lol: Mindjárt rákeresek Dobogómajorra.
Ja nem, ébred a kölök, megyek szolgálni :lol:

Kép
mancs

Mancs,
ja, aji megvan :wink: , ha minden igaz, ma be is váltom, viszont az újságok sehol. :( Na, megyek telefonálni. :evil:

http://www.belfoldiszallasok.hu/index.p ... =523&ln=de

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs,
:?: HELP! Te hol reklamáltál? Mert a kiadót felesleges felhívnom szerintem.

Kép
Kép
Kép
ilba

Na én sem vagyok túl kipihent.

Dia,
jobbulást Apának!!!
Fotót kérek az ülőgarnitúráról! Hol vettétek?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, szép helyen lubickoltatok.
Mancs, újra itthon, éljen!

Mi ma szemészeten kezdtünk, mivel azt mondták, hogy Noéminek veleszületett könnycsatorna-elzáródása vagy szűkülete van, ami kisbabáknál mindennapos és nem is fatális rendellenesség.
Olyan gyakori, hogy még a gyerekorvosunk is azonnal diagnosztizálta. Egen.
És a szemész elmondta, hogy most pedig ezt megnyitják Nokinak, ami nem fog fájni, csak azért fog hüppögni kicsit, mert az asszisztens szorosan tartja majd a fejét, nehogy elmozdítsa, miközben A DR-NŐ EGY NAGY TŰVEL ÁTSZÚRJA AZ ELZÁRÓDOTT RÉSZT. Itt halkan megjegyeztem, hogy szerencsére, anyukákon nem végeznek ilyesfajta beavatkozást. És kiküldtek a rendelőből, azzal, hogy segíteni nem tudok, látványnak viszont nem szépségdíjas a dolog, a drnőt pedig zavarják a szülők, úgyhogy távoztam, nehogy nyomasztó jelenlétem okán félreszúrjon. Egy perc múlva újraegyesülhetett családunk, tehát tényleg nem volt hosszadalmas. Kamillázni kell, pénteken pedig kontrollra visszamenni.

Kép Kép
coolasa

sziasztok,

Ilba, welcome back! Télleg tök jó kis helyen voltatok! :wink:

Dia, ti szerdán repültök?
Ja, akartam mondani hogy kb 10 éve voltam egyszer Mallorcán. NAGYON KIRÁLY HELY!!!!!OLYAN KEDVESEK AZ EMBEREK, ÉS OLYAN SZUPER AZ AQUAPARK, hogy azt NE HAGYJÁTOK KI!!! :lol:
Nagyon jó lesz minden!!! szép nyaralást nektek, ha addig nem tudnék már jönni - ami lássuk be, igen valószínű...

Képzeljétek, megvan Marci hozzátáplálásának a megoldása! :wink:

Beleül a kis etetőszékébe, és előtte ülök, a széknek van egy lapja, amire rá tudom tenni a tányért, és ő is fogja a kanalat, és bele is nyúlhat kézzel akajába. Így nincs sem öklendezés, se semmi, kornyika, meg fejelfordítás. Egyszerűen olyan gyönyörűen eszik, hogy észbontó!. Már nem is csapkod, csak matat a kajában, de 100 - 120 mili bébikaját, meg amit elé rakok, azt bármit így megeszik. Bizony! teljesen büszke vagyok rá.
a múlt héten így hízott 11 dekát! (legalább egy hónapja nem hízott ennyit! Pedig naponta kb 15x körbemássza a lakást, és közben repülni is tanul, meg úgy csinál mint egy kiskutya, meg mint Livi. A fogaival tartja a szájában a cuccokat, és ott lógatja őket. Haláli... :lol:

Mi szombaton megyünk Gyékényesre, szóval 8 napig nélkülöznötök kell. Nem mintha ennél sokkal sűrűbben tudtam volna eddig jönni.

Ja ha visszajöttünk, akkor augusztusban:
Talin beszéltük, hogy lehetne nálunk itt a kertben is egy - akár egésznapos talit szervezni, mert itt van víz, wc, és a kertben elférünk, csak a lakásban nem. Árnyékot meg tudunk csinálni de is mert van 3 nagy napernyőnk. (du meg már van árnyék. Akár kaját is hozhattok, meg lehet azt is enni nálunk, ezért javallottam hogy egész napra gyertek. És akkor lehet a kertben is altatni a babákat, vagy itt fenn a lakásban is, aki ahogy akarja. Na mit szóltok?
Ja és mégegy érv: van egy kis műanyag pancsoló a kertben (kaptuk kölcsön a szomszédtól), és vettünk is mégegy felfújhatót, szóval még pancsolni is lehet! :lol:
Gondoljátok át, en szívesen látlak itt benneteket. A kert nem nagy, de ahányan össze szoktunk jönni, annyian elférünk simán szerintem.

NA megyek elfekszem a bambino mellé én is...

Kép
----------------
B&M
bubek

sziasztok,

boldog hófordulót mindenkinek!

Dia, Ilba
ide küldjetek neveket az úttal kapcsolatban necces@citromail.hu
(bár írtad, hogy mancsnak elküldted, ő meg mondta, hogy továbbküldte nekem, de még nem kaptam meg, szóval inkább legyen meg 2x :)

Coolasa,
a Bodrogi Feri nem a MÁV-nál van? Oda se ártana Neked valami contact :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

Ilba,
én a szerkesztőséget hívtam, ahol az előfizetéseket intézik. Benne van a számuk az impresszumban. Igali Enikővel beszéltem, az ő nevét is benne találod az újsiban.

Coolasa,
anyukám szemészeti szakasszisztens, úgyhogy tudom én is, hogy ez valóban nem fáj a babucoknak, csak horrorisztikusan néz ki. Én is láttam már, ahogy csinálják. A kamillával vigyázz, mert száríthatja a bőrét Noéminek, főleg a szeme körüli érzékeny, vékony bőrkét. Ezt is Anyától tudom.

Bubek,
Gyékényesen hova? A bányatóhoz? Gyerekkoromban sokat fürödtünk ott, mert Nagyatádon születtem és ott éltem 13 évig. Gyakran jártunk le. Vannak arra rokonok?

Beborult és dörög az ég!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem, azért erre nem fog felébredni Petike. Mert ha igen... :evil:

Kép
mancs

PEDIG ELKÜLDTEM!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs

coolasa,

engem nem tudom mivel tudnának lefogni, ha egy tű közelítene a szemem felé, bár mancsmama szemészeten dolgozik, és ott elég kemény fejtámla van, amihez neki lehet szíjazni a delikvens búráját, brhhh..fut a hideg rajtam :shock: :shock:

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá, ez a "boldog hófordulót mindenkinek" nagyon ravasz....
szemtéma: aha, szóval nem bírod, ha birizgálják a szemed. Akkor neked nincs kontaktlencséd, ha nem tévedek....én is irtóztam a gondolattól, mikor középiskola 2.ban erre a sorsra jutottam, de a hiúság képes diadalmaskodni minden józan ész felett..

Mancs, akkor szerinted ne kamillázzam? Vigyázva ugyanis nem tudok kamillázni. Igazából már most is szép a szeme, pont mint a másik, aminek nem volt bibije...szóval kamillázni azért érdemes?

Bubek: a kerttali nagyon remek ötlet, az hogy van toalet, meg külön pikánssá tenné az eseményt...

Kép Kép
coolasa

Mamacka,
beleolvastam a topikba :lol: Nem semmi! Hol voltatok táborban? Milyen tábor volt?

Itt vannak a képek:
Az öcsém rászoktatta a hátvakargatásra :lol: Kép
Elaludt Apukám ölében :lol: Kép
Anyukámmal a hüsiben Kép
Papával alszunk a hintaágyon Kép
A szomszéd friss kiscicáit is megnéztük, de a másnapot már csak egy élte meg :cry: Kép
Az új tudományom: ledugom az ujjaim a torkomba és öklendezem :lol: Kép

Kép
mancs

Mancs, anyukád inkább nővéred korúnak tűnik! Petike az ölében meg láthatólag azon filozofál, hogy "kivel is vakargattassam a hátam legközelebb, kivel is kivel iiis...."

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
nem vagyok szemész, és nem mondhatom meg, mit csinálj Noémi szemével. De azt tudom, hogy szegyulladásnál vagy bármi ilyen borogatásos esetnél Anyáék nem kamillás borogatást javasolnak, mert az szárít. Tégy úgy, ahogy jónak látod. Nem akartam belekontárkodni a dologba :oops: A dokitok sem akar rosszat ez TUTI!!!
Papával szimizzük a leandert (nem mintha illatos lenne :lol: )
Kép

Na milyen a sapim?
Kép Kép

Kép
mancs

Mancs, rendben, tehát azt javaslod, mézeskenyérrel borogassam sarjam szemét, világos az üzenet, értem én.. (Nem, leginkább arra gondoltam, hogy csak a szem környéki bőrnél ellenjavallt hallomásod szerint a kamilla, vagy esetleg a szemnél is kiválthat allergiás reakciókat, mert ilyenről már hallottam, igaz, felnőttnél.)

Kép Kép
coolasa

Szilvásváradon:
Szopi a szabadban Kép

De jó itt a levegő! Kép

Az újszülöttkortól használható keményhátú kenguruban így lát ki (ezen okulva egy ideig még hanyagoljuk a kenguru használatát) :lol: :lol: :lol: Kép

Kukucs! Kép

Láttunk muflont is, extra golyszlimérettel :lol: :lol: :lol: Kép

Papa, hátvakarást mééééég! :lol: Kép

Anya tiszta pelust ad rám, és nem veszi észre, hogy lenyúltam a kakis napozót, amit idetett mellém. Juuuujjj, mi lesz most? Kép

Kép
mancs

Coolasa,
igen, a szem környéki bőrt irritálhatja, de annyira, hogy hámlást is okozhat. Én a helyedben a dokra hallgatnék, elvégre ő kezeli Noémit.

Ilba,
megvolt a telefon?

Kép
mancs

Mancs, értem én, hogy "szopi a szabadban", de azért nem kellett volna összekarcolnod azt a szép fa emelvényt előtted, nem is tudtuk, hogy ilyen aszfaltbetyár vagy! A "kukucs" képnél meg úgy éreztem magam, mintha letartóztatásomat követően Petike bejött volna hozzám beszélőre... Lécci máskor küldj be vele kenyérbe sütött reszelőt.

Kép Kép
coolasa

Van még újabb tudományunk is: már többször hátról hasra fordult! A hasról hanyatt-dolog már megy egy ideje, de a fordítottja még nagyon új dolog! És a másik: az eddig oly kedvelt ölben félig fekvő-félig ülő pózt rühelli és mindenáron csak ülni akar. Húzza fel magát, erőlködik ezerrel. Persze mindezt kaja után. Az eredményről gondolom nem kell beszámolni....

Kép
mancs

Coolasa,
:lol: :lol: :lol: Az egy jobb időket is látott szanetli volt az út szélén! :lol: :lol: :lol: A reszelő meg már nem divat, mobiltelefon és töltő a sláger, nem tudtad? :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Mancs, elnézést, rég voltam utoljára sitten. A töltővel mihez kezdenek? Van a cellákban konnektor?

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
Beninek miután 4x volt kötőhártyája, neki is átszúrták a könnycsatornáját a Heim Pálban.
A kamillától mi tiltva voltunk, forralt, langyos vízzel kellett törölgetni, de miután átszúrták már semmivel.
Én egyébként a függöny mögül odalestem, aztán gyorsan el is, mert látványnak tényleg szörnyű, de kb. fél óra alatt rendbe jött utána a baromi randa szeme.

Mancs,
Áááááááááááááááááá. Itthon hagytam az ajcsis papírt. Majd legközelebb. Azért így is jól bevásáltam DM és Intersparban.
Telefon nem volt, szerintem holnap délelőtt hívom akkor a hölgyeményt.
Képek tök jók, nagyon vagesz a satyó! :D

Bubek,
Picit irigykedem Marci evőkéjére, bár ma ebédre 85g almás csirke és utána 80g tejcsi lement!
Meghívást mi köszönettel elfogadjuk!
Nagyon jó nyaralást!!!! 8)

Mbá,
Köszi, este küldöm akkor a neveket. Vagy még kell valami mást is?

Kép
Kép
Kép
ilba

Hali csajok!
Csak egy gyors beugrás, mert vendégek jönnek és ciki lenne ha a vendéggyerek szedegetné a mi porcicáinkat :roll: Vagy játéknak nem is hülyeség?! :D
Coolasa, holnap megyünk ártárgyalásra. Ha rábólintanak akkor veresiek leszünk :wink: Oda gyere/gyertek majd marcipános muffint enni :lol: Noémi egy hős! Egyébként (úgy sem bírom ki okoskodás nélkül) a kamilla nem tesz semmi rosszat ha light-osra főzöd, de tényleg nem a legtutibb csak ez amolyan megszokott mint a Penicilin. A szemvidítófű sokkal jobb csak kevesen ismerik.
/Skandináv-style: írtam uncsitesómnak pár konkrét kérdést amint hazjönnek a nyaralásból írom a tényeket. Addig nem akarok hülyeségeket írni./
Ilba, beszélnem kell a fiaddal! Milyen dolog az, hogy kedves Benedek pajtás nemet mond a sörre??? :shock: Egyébként a képek alapján príma helyen voltatok!
Bubek, gratesz a kajcsis fejleményekhez. Én szívesen megkukkolom a kerted :)
Mancs, az a cucc amit küldtél nagyon kafa :D A leándernek álcázott kokócserje is döfi :wink: A picur meg már nem is picur :!:

Mi is ma dokesznél voltunk, mert Szonját vmi összecsípte, de cseppet sem vagyok benne biztos, hogy csípés. Szeintem a dokesz sem az, mert elsőre mondott egyet majd a végén mégis felírt vmi kenőcskét. Sebaj, csak múljon el nyomtalan.
És a 7450g-os lányom végre nem kövérezte le csak annyit mondott neki, hogy szép nagy csaj lesz mint az anyja. Én ezt úgy értettem, hogy : Nagy tehén leszel mint anyád!

Na, léptem mert nem ártana még hajat is mosnom.
N

Kép Kép
natasa1975

A vásárlás közben ettünk is, Beni előtte itthon evett, az Eurocenterben pedig neki csak ez jutott:
Kép

Találós kérdés!
Na mivel játszik Beni??? (Picit szar a kép, bocsika)
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Először is gyönyörűek a babák, mamák, papák egyaránt :)
Az én babám még a pocimban van és ezért orvost keresek. Két kórház jöhet nálunk szóba a Szent István és a MÁV és ráadásul én mindenképpen női nőgyógyászt szeretnék. Segítséget szeretném kérni (biztosan írtatok már róla, de a munkahelyemen van csak Internet és nem tudok ennyi oldalt átolvasni), hogy mi a véleményetek Dr. Fedina Lauráról és hogy hol rendel és milyen számon lehet bejelentkezni nála.

Nagyon köszönöm,
Réka
solymosy@mtrt.com
sréka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?