sziasztok,
Ilba, welcome back! Télleg tök jó kis helyen voltatok!
Dia, ti szerdán repültök?
Ja, akartam mondani hogy kb 10 éve voltam egyszer Mallorcán. NAGYON KIRÁLY HELY!!!!!OLYAN KEDVESEK AZ EMBEREK, ÉS OLYAN SZUPER AZ AQUAPARK, hogy azt NE HAGYJÁTOK KI!!!
Nagyon jó lesz minden!!! szép nyaralást nektek, ha addig nem tudnék már jönni - ami lássuk be, igen valószínű...
Képzeljétek, megvan Marci hozzátáplálásának a megoldása!
Beleül a kis etetőszékébe, és előtte ülök, a széknek van egy lapja, amire rá tudom tenni a tányért, és ő is fogja a kanalat, és bele is nyúlhat kézzel akajába. Így nincs sem öklendezés, se semmi, kornyika, meg fejelfordítás. Egyszerűen olyan gyönyörűen eszik, hogy észbontó!. Már nem is csapkod, csak matat a kajában, de 100 - 120 mili bébikaját, meg amit elé rakok, azt bármit így megeszik. Bizony! teljesen büszke vagyok rá.
a múlt héten így hízott 11 dekát! (legalább egy hónapja nem hízott ennyit! Pedig naponta kb 15x körbemássza a lakást, és közben repülni is tanul, meg úgy csinál mint egy kiskutya, meg mint Livi. A fogaival tartja a szájában a cuccokat, és ott lógatja őket. Haláli...
Mi szombaton megyünk Gyékényesre, szóval 8 napig nélkülöznötök kell. Nem mintha ennél sokkal sűrűbben tudtam volna eddig jönni.
Ja ha visszajöttünk, akkor augusztusban:
Talin beszéltük, hogy lehetne nálunk itt a kertben is egy - akár egésznapos talit szervezni, mert itt van víz, wc, és a kertben elférünk, csak a lakásban nem. Árnyékot meg tudunk csinálni de is mert van 3 nagy napernyőnk. (du meg már van árnyék. Akár kaját is hozhattok, meg lehet azt is enni nálunk, ezért javallottam hogy egész napra gyertek. És akkor lehet a kertben is altatni a babákat, vagy itt fenn a lakásban is, aki ahogy akarja. Na mit szóltok?
Ja és mégegy érv: van egy kis műanyag pancsoló a kertben (kaptuk kölcsön a szomszédtól), és vettünk is mégegy felfújhatót, szóval még pancsolni is lehet!
Gondoljátok át, en szívesen látlak itt benneteket. A kert nem nagy, de ahányan össze szoktunk jönni, annyian elférünk simán szerintem.
NA megyek elfekszem a bambino mellé én is...