Új privát üzeneted érkezett!

Mókuska!!Erre még nem is gondoltam!! :oops: de amióta iszom a kálciumaot nincs ilyen!!Jó lenne,ha Óriáska nem a combtövembe akarna bújni!! :oops: Hiszen még annyi helye van!!
Az idegesit viszont nagyon,hogy szúrkál ott lennt baloldalt!Remélem csak növöget a kicsike,és nem valami baj van!!
Erről tudsz valamit?

Kép
bea27

Sziasztok!
Na, lett valaki babás mióta nem voltam? Remélem igen. a Balcsin voltam lánybúcsún, húúú de jó volt.
Meli! Milyen koncertre mész a szigeten? Szerintem nekem is ez volt az utoló buli, mert aug-ba kezdődik a project.
Bea! Kérdezted, hogy a terhesség előtt mikor volt az utosó mensim:december 29. A babás oldalakon szokott lenni olyan, hogy milyen a baba azon a héten.(talán hétről- hétre)
Hoppá! itt vagy még vagy már nyaralsz? Mit tanítasz és hol végeztél? Én napközis vagyok és Kaposvárra jártam.
Plútó! A munkát hagyd a férfiakra te pedig pihenj sokat ebben a hőségben!
candi! Hogy van a párod?Hova mentek nyaralni?
Üdv Mamen
mamen

Mamen!Megnézed nekem is :?: :?: :?: Mármint,hogy mit ir a nemére!!

Kép
bea27

Kata,most lebuktál!!!Ilyeneket nézegetsz :lol: :?: :?:

Bea,nem felejtettem el,csak azt hittem reggel mész!!!

Kép Kép
meli1118

De azért nincs harag!!Sosem állna szándékomban megbántani téged!!! :wink:

Kép
bea27

Mamen!!Bocsi!!Félreértettem!!Azthittem a nemét tudod megnézni!!Már én is néztem egy pár helyen,hogy melyik hétre hány mm-it mond!De nekem ez az egyfajta jött be!!PONTOSAN!!Akárhány fajta annyi féle méretet adnak meg! :evil:

Kép
bea27

Málna!!!Hol vagy????? :roll:

Kép
bea27

Bea
A bal oldalt lent a combtövet jelenti? Nekem is ott hasogatott... jobb oldalon soha. Sőt nekem még szülés után is ki-kijött néha, de olyan hirtelen, h alig tudtam hazasántikálni :?

Kép
Kép
mókuska

Ja-ja!!Akkor nekem is ez van!!FRANCBA!!
Neeem!!Szurkál lennt a méhemnél !!Lehet attól,hogy nővöget a baba??

Kép
bea27

Málna már jön haza a Fogorvostól!! :lol:

Kép
bea27

Kata,dehogy haragszom!!!!!Csak kiszolgáltam,azért jöttem később!!!!!
Bea,te ilyen kis táncoslábú vagy???Én inkább énekelek,de azt meg állandóan...még jó,hogy van némi hallásom,különben az már válásba torkollott volna :lol:

Mamen,szia!!!!!!!!Nagyon szeretem a rock-zenét is,de a populárisabb zenekarokat is kedvelem!!!!Már 8 éve minden évben kimegyünk minimum egy napra,ez már tradíció...ami ebben az évben bezárul.....

Kép Kép
meli1118

Na majd megyek,és JÓL megtáncoltatom a babaádat!! :wink: :wink: ű
Most tettem be egy mulatós cd-ét!Rpjuk a cicával,meg Óriáskával!!Remélem nem árt meg!

Kép
bea27

Hol van mindenki?? :roll:

Kép
bea27

Sziasztok!
Ma sem volt az orvosom Kép megőszülök, mire láthatom a kicsikémet. Így csütörtök marad, de akkor tuti, hogy ha máshol nem is a kórházban megtalálható reggel, meg a rendelőben du. pedig magánrendelés.

Álom azt álmodtam, hogy beteg a babám, és a műtőben voltam már és beszélgettem a beteghordóval, és ott is nagyon sírtam, hogy ez már a 3 sikertelen terhességem :cry: olyan rossz volt.Ekkor ébredtem fel. De mivel apának is gyorsan elmondtam, és nektek is így ez az álom nem válhat valóra :)

Meli, Kép remélhetőleg jó helyre úsztak :oops: :oops: Egyébként meg lehet, hogy a vízben nem csak szülni jobb, és könnyebb :oops: :oops:

Bea nekem hátsó ideget nyomott Krisztián. A wc-re leülés, és felkelés ment nehezen.
Adrival a 25 hét után alul a csontokat tágította, ülni nagyon sz@r volt, de megérte :wink:

Mamen, Muszkuru örülök, hogy jól éreztétek ti is magatokat. Kép -ben nem volt hiány. :lol:

Candi párod, hogy van? Az enyém olyan urasan mozog, alig tud leggugolni olyan izomláza van.

Mókuska köszi a képeket, nagyon jók. Tibinek különösen a kutya+Dani kompozició tetszett :wink: :wink:

majd még jövök

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szurkálni nem szurkált senkinek?Azt tudom,hogy z eleinte nem baj!De most????
Én a nagypapámmal álmodtam nagyon soxor,hogy megfog halni,és 83 éves!A Mamával sosem álmodtam ilyet,és meghalt 7 éve!! :cry:
Akiről ilyet álmdsz az sokáig fog élni!!Viszont plutó a Te esetedben meg az lesz,hogy a Bütyikéd MAKK EGÉSZSÉGES lesz!!Ne tessék stresszelni!! :wink:

Kép
bea27

Candi!!!Hol vagy??? :roll:

Kép
bea27

Dolgozom! Néha azt is kell!
Plútó: szomorú vagyok, akkor én már nem is látok csak később képeket :(
Köszi Apja jól van, már nem engedi bekötni sem a kezét, mert szorítja a kötés. Te kenegesd Apa hátát, attól biztos rögvest jól lesz! :wink:
Meli: aztán milyn nótákat énekelsz, pajzán zenéket? :wink:
Jól rászáltunk a témára mi? Sok kiéhezett csajszi :P
Muszkuru: merre vagy? Már otthon :wink:
Mamen: volt valami különleges program a leánybúcsún? Mesélj!
Bea: nem is fáj neked ha így ropod a táncot, idáig hallom ! :wink:
Kérdezhetek? Mit ebédeltek? Főzési ötleteket gyűjtök!

Andi
candi

Lányok! Annyi sz@rt kidobáltam a fürdőben :roll: Egy csomó kozmetikum...tizezres nagyságrendben :oops: :oops: :oops:

Gabi
A kutyás képet én is szeretem :lol: Mindig ezt csinálja, nagyon szereti bobby kutyát :wink: Tibinek üzenem, h az ilyen izomlázra legjobb a torna :wink: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Mindjárt megnézem!Már kitáncoltuk magunkat!A Picur nem győzött nekem rohanni!!Óriáska hallgat okosan!!Olyan álmos lettem,hogy lehet,hogy ledőlök 10 percre!De a faszi tuti akkor hozza a kaját! :evil: Jön az étlap!Apájé:májgaluska leves,Budapest sertésszelet,galuskával.Az enyém:Szintén máj g.leves,rácos rakott sertésburgival!Rácos??Az meg milyen lehet?
Hétvégén csináltál lecsót?

Kép
bea27

Nem , grillsütöttünk tegnap, szombaton meg tejszínes pulyka volt a menü. Le vagyok tiltva a hosszú főzögetésről, mert fűtöm a lakást vele.

Andi
candi

Candi
a tegnap kapott húsleves lesz nálunk, és én főztem gombapörköltet(rendes erdei gombából) de csak bóti tésztára futja, mert odakozmálok a gázhoz, olyan meleg van, nincs kedvem nokedlit szaggatni, pedig azzal lenne az igazi. :(

Én nem tudom mit akar ez az idő, nem bírom már ezt a fülledt meleget..., de semmi a kertben, és nem fogok locsolni sem mindent, semmit sem ér.

Bea remélem igazad lesz :wink: Én is érzem, hogy minden oké odabennt, remélem így is van.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutó!Akkor jó!!POZITIV HOZZÁÁLLÁS!!Én mondom,aki magához olyan negativ,hogy csak na................!
De mitől szurkál???????????

Kép
bea27

Na mi van, lelépek egy kicsit, aztán teleírjátok az oldalakat?

Mamen, még itt vagyok, holnap reggel 10.40-kor indul a röpüllő Mallorcára. Én Pesten végeztem az ELTE-TFK-n, angol-matek szakon.

Bea, biztosan normális a szúrkálás. Ha idegesít, kérdezd meg ma a drbácsit.

Én egyszerre szoktam néha énekelni és táncolni. Apa néha nem bírja, hogy énekelek, de az ő hangja sem kutya :wink: Szoktam neki mondani, hogy inkább kottázza le...

Plutó, ez hihetetlen, hogy ma sem volt doki. Mi pénten vártunk rá 1 órát, mert műtétek voltak. Ne tudjátok meg, mennyi fiatal csajszi volt ott, sétáltak be a műtőbe, negyed óra múlva tolták ki őket kómásan. Mondta is apának: ezk mind abortuszra jöhettek?!
Kergesd el az ilyen álmokat! Még jó, hogy felébredtél, és nem álmodtad tovább. Nekem, ha sokat eszem, akkor szoktak rémálmaim lenni. Mindig kergetnek, el akarnak kapni. És olyankor egy megváltá, hogy felébredek, mert pisilni kell.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

És amikor az én Párom énekili tök hamisan,hogy:BUDAPEST-BUDAPEST DE CSODÁS!!!!!! :x

Kép
bea27

Hoppá!Nézd meg az álmoskönyvben,hogy mit jelent az az álom,ha üldöznek!!Én kiskoromban mindig egy hatlmas nagy tűvel álmodtam,és megnéztem,hogy mit jelent,és valamiféle szorongást,vagy mit!

Kép
bea27

szia kis málna!!!!!Na mi a helyzet??Fogdokinál mi volt?
Nekem csütörtökön kell utoljára mennem,aztán márcsak a terhességem végénél!Megcsinálja az utolsó amalgánt,és SZEVASZ!!!Viszont!Mostmár tényleg mennem kéne!!ÚÚgy elfáradtam a táncolásban,hogy elfogok aludni a Dokinál!! :evil:

Kép
bea27

Bevágtam egy nagy tányér bablevest, mostmár nincs is kedvem tovább takaritani, legjobb lenne szunyálni egyet :lol:
Na megyek mert igy tényleg nem haladok :twisted:

Kép
Kép
mókuska

Lányok!!Mentem pancsizni!Egy óra múlva indulunk!Ha megjöttünk,jelentkezem!SZORITSATOK,hogy minden rendben legyen!!

Kép
bea27

Megint bekukkantok.

Bableves?! Nyami, én is akaroook!!! Imádom, pár hete naggyyon kívánom.... Most nem állok neki csinálni, de lehet, hogy estére szerek valahonnan...

Bea, aludj egyet a dokiig. Majd megnézem az álmoskönyvet, de nekem csak egy gagyi van, anyáéké meg valahol a garázsban, mivel ugyebár még mindig felújítanak...

Na megyek, nagyon lassan akar csak összejönni ez a becsomagolás. Melegem van, így most límázok kicsit, meg így ide is tudok írogatni, aztán irány a pakolás...

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok

Megjöttünk.Nagyon jó volt a Tiszánál, csak nagyon meleg volt.
Pénteken ki sem mentünk a házból.Mármint Én meg Máté.Apáék elmentek horgászni.
Szombaton is gatyarohasztó meleg volt,de tegnap már elviselhető volt.Máté fürdött a Tiszában is ,nagyon élvezte.És a medencéjében is. :wink: Rakok fel képet

Hoppá

Gratulálok!!
Tetszett a mérnőki hozzáállás :lol:
Nálunk apa nem szeret fürdeni,csak zuhanyozni. :( Elég ritkán lehet rávenni egy közös fürdőzésre,akkor is inkább csak télen.
Megnéztem az álmoskönyvben:Kergetni valakit vagy valamit:nagyon jót jelent!!Jó pihenést nektek!!!

Candi

Wellness?Leginkább legyes volt.Tudod az szomszég 5 csillagos baromfiudvara...meg a malac,meg a ló.De még jó,hogy tisztán tartják az állatokat.Ebben a melegben már csak a szag hiányzott volna.De nem panaszkodom.Inkább azt szagolom mint a városi szmogot.
Biztosítot sikerült rendezni?Apa teljesen jól van már?És te?Piri,Barna,Rózsika?Egyéb jelek,tünetek,szokatlan dolgok?

Meli

Mi ez a cipő :?: :?: :?:
Gizda, műmájer csaj lettél :!: :?: :wink: Valami cukimuki CSAK 50000.-rucit nem találtál hozzá?!Persze fényképet is tegyél.
Lehet,hogy a szigetre sem mész egyedül :wink: Mi is kipróbáltuk már a Mo.-i állóvizeket :lol: Majd meglátjuk 9 hónap múlva mit hoztatok össze a Balatonba,legalábbis a horgászok :lol: :wink:
Hogy szárazon mit ,arra is kiváncsi vagyok! :wink:

Bea

Nem kaptam képet...Nyaralás után megyek vissza a fogdokihoz.Most két hét szünet.
Hasonfekvés?!Te sem örülnél ha valaki egész éjjel rajtad feküdne...Háton sem ajánlatos.Nektek már leginkább az oldaltfekvést kéne erőltetni!!
Anyósod 60 és a halál között lesz és a gyereknek akkor lenne rá a legnagyobb szüksége...Erre nem gondolt???Vagy kivel akarja felneveltetni???

Takidó

Nekem a 16 hét körül mozdult meg Máté.
Milyen volt a buli?Volt valami apropója?Vagy csak úgy?

Kis_plutó

Te fugázól??Az nem valami lightos ...
Nem semmi.Múlt héten nem tudták megmondani,hogy most sem lesz doki??
Én a hétvégén csirkepörkit csináltam nokedlivel.
Persze csak akkor vettem észre,hogy amit nokedli szaggatónak véltem az sajt reszelő... :shock: Hiába,nem a Gundelban végeztem
Nekiálltam a régi hagyományokhoz híven ,a vágódeszkán kiszaggatni...Aztán átrohantama szomszédba és azonnal kértem egy szaggatót...(szerintem még most is ott állnék)...Nekem nem megy úgy a szaggatás :cry:

Muszkuru

Jó ez a munka megosztás!!!!Akkor Én ma a felének a felének a felének a felét fogom csinálni :arrow: azaz semmit!Tényleg több kedvem lett a semmittevéshez :lol:
Nekünk is van hajónk!!A miénk 6 méter hoszzú...és kell hozzá két evező,vagyis már nem nem ,mert van motorunk is.Igaz csónaknak hívják,vagy ladiknak?!De nagyon jó!Az eleje direkt be van deszkázva,hogy ott tudjak dögleni.Ja és más is lehet rajta csinálni :oops: :wink:

Mókuska

Gondoltam rád pénteken...Tarjánban voltunk...De csak villámlátogatás volt :!:
Küldjek egy kis csirkepörit?!Nekem is takarítanom kell,de Muszkuru tanácsát követem :lol:

Mi ez a "közfelháborodás" szex témában?Nem mondja már senki,hogy nincs otthon Home videója?!

Mi már most nagyon aktívak voltunk.Ez az első hónap ebben az évben ,hogy a mensim,nem esik egybe a Jónás napokkal.Tuti,hogy most a hétvégén is volt pé-m.Nagyon fájt a hasam,és volt tojásfehérjém is.És a hőm is játszott le és fel.Úgyhogy adtunk a tudománynak.

málna2162

Itt a megfejtés az online álmoskönyvből:
Üldözés:Ha téged üldöznek: visszafogottság; sok elhallgatott megjegyzés

TŰ - Ha megszúr: piszkálódás; ha dolgozol vele varrótű munkába fojtott érzelem, indulat. Injekciós tú: szexuális agresszivitás. Gombostű: nem tudsz megbocsátani; egy régebbi sérelmed emléke visszatér. Tűsarok: nők álmában: felülkerekedési szándék, szerelmi harc; férfiak álmában: kiszolgáltatottság. Tű - Krúdy szerint - megszakadt barátság.

Ne izgulj, a doki bácsi megmutatja neked Óriáskát, és elmondja, hogy gyönyörű baba, mindene megvan, nyugodj meg. (én ugyanolyan parás vagyok szerintem mint te. Mindig aggódom minden miatt...)

Kép

Kép

hoppá

Málna
Az ismerős dokinál voltatok? Hogy hivják -Balla? (jól ismerem az itteni dokikat mi :lol: ) Szombatonként van magánrendelése -mármint akire én gondolok és már kétszer megszivtam :? Most az van kiirva, h bizonytalan ideig szünetel.

Kép
Kép
mókuska

Málna, látom jót tett az ól-inkluzív 8) nyaralás. Tök jó a kedved, aminél mr csak a hozzászólásaid jobbak :wink: ! Örülök neki! Ha volt pé-d, és rá is dolgoztatok, csak meg lesz az eredménye. Aztán a végén már csak mindenkit a tábla első részébe tudsz betenni... De jó lenne már, mindenki babásan... De erről nektek kell gondoskodnotok!

Ja, lehet, hogy én kispályás vagyok, de mi (még???) nem csináltunk magunkról videót...

Kép

Kép

hoppá

Helló,nem volt netem egy kis ideig!!!Meg ki is szolgáltam!

Gabi,köszi a spermácskákat,remélem a petém nem menekült el előlük olyan helyre,ahol nem tudták elkapni :o Sajnálom,hogy ilyen rossz álmod volt!!!
Én nem vagyok babonás,de amióta babát szeretnék egyre jobban.....mondjuk,ha idegen helyen alszok mindig megszámolom a sarkokat,szombaton is kívántam valamit,ki találja ki,hogy mi volt az???? :P :P

Kata,olyan jó lesz neked!!!!Tudod,amit írtam ne felejtsd el:csak ásványvíz,még fogat mosni is és utcai árustól ohne kaja!!!!!!Vigyázzatok magatokra,fotózzatok sokat,hadd irigykedjünk,ha hazajössz csokiszínűen!!!!Ez vonatkozik Ágira és Andira és Zsizsire is,lazítsatok,pihenjetek....a többit rátok bízom :wink:

Málna?????????

Kép Kép
meli1118

Kösz, Meli, egyedül a csokibarnaság nem fog összejönni, elég fehér a bőröm, de majd megpróbálok egy kis egészséges színt szerezni. Ja, és természetesen gondolok rátok, és remélem, amire hazajövünk, csupa mosolygós arc lesz a számítógép előtt, mert mindenki bebabásodott :wink:

Na, tényleg megyek, pakolok... de azért a gép marad itt, és néha frissítgetek...

Kép

Kép

hoppá

ESIK AZ ESŐ!!!!!! És dörög ugyhogy kikapcsolok egy kicsit....

Kép
Kép
mókuska

Halihó, zuhog az eső, potyog a jég és olyanokat dörög, hog az előbb is félrenyeltem Visít az összes riasztó az utcában. Ez a helyzetjelntés innen ! De nagyon jó friss lett a levegő!!
Szia Málna: akkor aktív egy hétvége volt a tiétek, milyen képeket teszel fel, csak Mátéról, vagy home picture is lesz :wink:
Biztosító még nem tolta ide a képét, lehet nyaralás után lesz belőle valami :roll:
Se medve, se piri, lekopogom most nincs. Furcsaság nálam nincs , hacsak nem az, hogy 36.6-36.7 a hőm, de ezt biztosan a meleg teszi.
Na megyek bevágok egy szelet dinnyét. Annyit mondtátok a nokedlit, kénytelen vagok Anyukámnak feladni a rendelést, én ugyanis vénséges fejemmel sem tudok ollat készíteni, pedig imádom!
Kata: összeállt már a bőrönd? Marad valami otthon is?
Mókuska: nem maradt egy kis bableves? Most azt is elfogadnám!

Andi
candi

Málna,köszi,azt hittem már mindenki egy szexuális vadállatnak tart engem :lol: mi szoktunk home videot csinálni,sőt vannak tök szexi fotók is rólam....jó lesz megtekinteni majd öregen,ráncosan kövéren!!!Szóval csónak,mi?????Na,az még nekem nem volt...de ami késik.....nem múlik :lol: A cipő fullos mi???Még bevarratok hozzá a hajamba egy póthajat,csakis valódi hajból,csakis 300000ft-ért......

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!!!!Te nem szoktál horgászni apával????

Kép Kép
meli1118

És a képek:

Kakakós csiga után...Máté szerint ebben a lavorban is lehet starndolni,persze csak a kisautóval...

Kép

Enélkül nincs Tisza!Alig bírtam róla leszedni,már a kocsiba is ebbe akart beülni,volt is hiszti

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 957.01.jpg[/img]

Kis szarházi,kellette magát

Kép

Kacsintani tanulunk :lol:

Kép

A feszített vízü medence... :lol:

Kép

Ez is:

Kép

:!: :?:

Kép

A HAJÓN :lol:

Kép

A parton

Kép

Emlék....

Kép

Ismét fent háznál:

málna2162

A lemaradtak...Elmosott az eső :shock: Kép

Kép

málna2162

Málnácska,nagyon jók a fotók!!!!!!!!Megzabálom a kis kacsintós tündért!!!!!!!!!!!
Csajok,jön a vihar!!!Remélem anyum ideér addig az áruval!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli

Nekünk is van.Majd ha vén sza...k leszünk azokat fogjuk nézegetni :lol:

Én csak kishalakat szoktam fogni,amihez nem kell messzire dobni.Tudod olyan halat amit csak megforgatunk paprikáslisztbe és már lehet is sütni.Imádom.

Csajok!!Itt a világvége.Teljesen besötétedett és őmlik az eső meg a jég...Gazolni akartam,de ....

Nagyon jó volt lennt.Olyannyira megáll az idő,hogy néha az az érzésem,hogy hetek óta eljöttünk otthonról.Már nagyon várom ezt a két hetet.Ilyenkor annyira kikapcsolunk,hogy a telefonom pin kódját sem tudom :shock: :D

málna2162

Na megettem. Jelentem nem reménykedjetek itt már el is állt az eső és újra hétágra süt a nap, tehát Málna lehet gazolni, meg fog száradni a föld 1 óra alatt! :(
Nagyon jók a képek, micsoda szöszi Máté! :D
Hát nekünk nincs videónk, mostmár meg olyan vének vagyunk,hogy nem örökítjük meg a ráncokat :lol:
Málna: nagyon nyugs lehet odalent, megmondom őszintén még soha nem nyaraltam a tiszánál, biztosan szép lehet.
Meli: tudtam volna, hogy póthajat akarsz neked adtam volna a levágott tincseimet, persze aranyárban, olcsóban nem is vinnéd el, ugye? :wink:

Andi
candi

Nálunk is volt jó vihar, jéggel. Már nem esik, de még dörög egy kicsit és kellemes idő lett. Viszont törpéim a telken anyósékkal és Daninak csak kombidresszt raktam be -bár kimenni egy ideig ugysem tudnak és 2-3 ó mulva megyünk érte :lol:

Jelentem a fürdőszobám ragyog :lol: Amig apa nem jön elkezdem a konyhát. Olyan jól haladok, h az is lehet, h azzal is végzek. Ja, jó, h nem az ablakpucolással kezdtem, most nem lennék ám ideges....

Málna
Máté gyönyörü!!! Olyan kis zabálnivaló huncut kinézete van :lol:
Jó, h megláttam a mellényes képet, még nekem is be kéne ilyent szerezni a gyerkőcöknek mert majd akarunk hajózni is :shock:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska

Dr.Tóth.Ő az osztvez. főorvos a kórházban.

A mellényt tavaly vettem neki.Már nem emlékszem az üzlet nevére. Az M1 ,M7 közös szakaszán a Budaörsi Tesconál vagy egy nagy sportáruház.Na ott.
Nem mondom,hogy olcsó volt,de többet ér mint ezek a felfújható "mentőmellények".Legalábbis nem volt sok bizadalmam az 1000.- ft-os felfújhatóshoz.
Ráadásul ez 15 kilóig jó lesz rá.
Alul bele kell lépnie,így a lába közt is van egy heveder,amitől nem tud kicsúszni.

málna2162

Málna
Köszi. A körzeti dokim is Tóth doktort emlegetett mikor adta a beutalót, csak fogalmam sem volt, h ő a főorvos. Na akkor majd hozzá megyek el csak ki kell deritenem mikor és hol van a magánrendelése.
Mellényt sztem majd nyaraláskor keresünk, már nincs kedvem vásárolgatni. A multkor Lilinek akartam sportszandit venni (eredetileg Ridert mert kisebb korában is az volt, nagyon szerettem), de bejártam Gyöngyöst és Starjánt és nem kaptam. Mindenhol volt 1számmal kisebb és nagyobb, csak éppen az nem ami kellett volna :twisted:
Erre tegnap a Tescoban vettem neki 1000 ft-ért és még egész jól is néz ki :lol:

Kép
Kép
mókuska

Visszatértem

Megvolt az ebéd (is) :oops: :lol:

Bocsi csajok az eső miatt! Én tehetek róla, mert estére lebeszéltem egy barátommal egy kis esti fürdőzést Velencén. Murphy dolgozik...

Hát tiszta gagyinak érzem magamat, nekünk nincs home videonk... sőt videokameránk sincs... vagy lehet, hogy ezért nincs még home videónk :roll: :wink:
Apa nyúz, hogy hadd csináljon rólam szexi képeket, de én olyan szégenlős vagyok, mit fognak szólni, ha előhívatjuk... :oops:
Dolgoztam fotolaborban, szóval tudom miről beszélek... volt hogy az egész labor ott tolongott a gépnél... :oops:

Málna, szuperek a képek, a legjobban a "feszített tükrű medence" jött be :lol:
Főleg, amikor Máté fejest ugrik bele... :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru

Fogod a filmet bemész a DM-be és bedobod a ládába...Egy hét múlva meg elmész a képekért.Senki nem tudja,hogy mi van benne.
Én sem a Fotexhez vittem... :lol:
Szégyenlős?Apa elött?Na, csináljatok képeket.Tök izgi lesz,majd meglátod

málna2162

Muszkuru: képek ilen esetekre jól jönnek,mikor edzőtábor van!
Milyen volt az ebéd? :wink:
Elállt már nálatok is az eső?

Andi
candi

Kép Kép

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?