Sziasztok
Megjöttünk.Nagyon jó volt a Tiszánál, csak nagyon meleg volt.
Pénteken ki sem mentünk a házból.Mármint Én meg Máté.Apáék elmentek horgászni.
Szombaton is gatyarohasztó meleg volt,de tegnap már elviselhető volt.Máté fürdött a Tiszában is ,nagyon élvezte.És a medencéjében is.
Rakok fel képet
Hoppá
Gratulálok!!
Tetszett a mérnőki hozzáállás
Nálunk apa nem szeret fürdeni,csak zuhanyozni.
Elég ritkán lehet rávenni egy közös fürdőzésre,akkor is inkább csak télen.
Megnéztem az álmoskönyvben:Kergetni valakit vagy valamit:nagyon jót jelent!!Jó pihenést nektek!!!
Candi
Wellness?Leginkább legyes volt.Tudod az szomszég 5 csillagos baromfiudvara...meg a malac,meg a ló.De még jó,hogy tisztán tartják az állatokat.Ebben a melegben már csak a szag hiányzott volna.De nem panaszkodom.Inkább azt szagolom mint a városi szmogot.
Biztosítot sikerült rendezni?Apa teljesen jól van már?És te?Piri,Barna,Rózsika?Egyéb jelek,tünetek,szokatlan dolgok?
Meli
Mi ez a cipő
Gizda, műmájer csaj lettél
Valami cukimuki CSAK 50000.-rucit nem találtál hozzá?!Persze fényképet is tegyél.
Lehet,hogy a szigetre sem mész egyedül
Mi is kipróbáltuk már a Mo.-i állóvizeket
Majd meglátjuk 9 hónap múlva mit hoztatok össze a Balatonba,legalábbis a horgászok
Hogy szárazon mit ,arra is kiváncsi vagyok!
Bea
Nem kaptam képet...Nyaralás után megyek vissza a fogdokihoz.Most két hét szünet.
Hasonfekvés?!Te sem örülnél ha valaki egész éjjel rajtad feküdne...Háton sem ajánlatos.Nektek már leginkább az oldaltfekvést kéne erőltetni!!
Anyósod 60 és a halál között lesz és a gyereknek akkor lenne rá a legnagyobb szüksége...Erre nem gondolt???Vagy kivel akarja felneveltetni???
Takidó
Nekem a 16 hét körül mozdult meg Máté.
Milyen volt a buli?Volt valami apropója?Vagy csak úgy?
Kis_plutó
Te fugázól??Az nem valami lightos ...
Nem semmi.Múlt héten nem tudták megmondani,hogy most sem lesz doki??
Én a hétvégén csirkepörkit csináltam nokedlivel.
Persze csak akkor vettem észre,hogy amit nokedli szaggatónak véltem az sajt reszelő...
Hiába,nem a Gundelban végeztem
Nekiálltam a régi hagyományokhoz híven ,a vágódeszkán kiszaggatni...Aztán átrohantama szomszédba és azonnal kértem egy szaggatót...(szerintem még most is ott állnék)...Nekem nem megy úgy a szaggatás
Muszkuru
Jó ez a munka megosztás!!!!Akkor Én ma a felének a felének a felének a felét fogom csinálni
azaz semmit!Tényleg több kedvem lett a semmittevéshez
Nekünk is van hajónk!!A miénk 6 méter hoszzú...és kell hozzá két evező,vagyis már nem nem ,mert van motorunk is.Igaz csónaknak hívják,vagy ladiknak?!De nagyon jó!Az eleje direkt be van deszkázva,hogy ott tudjak dögleni.Ja és más is lehet rajta csinálni
Mókuska
Gondoltam rád pénteken...Tarjánban voltunk...De csak villámlátogatás volt
Küldjek egy kis csirkepörit?!Nekem is takarítanom kell,de Muszkuru tanácsát követem
Mi ez a "közfelháborodás" szex témában?Nem mondja már senki,hogy nincs otthon Home videója?!
Mi már most nagyon aktívak voltunk.Ez az első hónap ebben az évben ,hogy a mensim,nem esik egybe a Jónás napokkal.Tuti,hogy most a hétvégén is volt pé-m.Nagyon fájt a hasam,és volt tojásfehérjém is.És a hőm is játszott le és fel.Úgyhogy adtunk a tudománynak.