Új privát üzeneted érkezett!

Bocs!!Csak egy másik helyen nézelődtem!!!

Kép
bea27

Jó éjt mára

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bea!
Nem feledkeztem ám meg rólad,de most értünk haza,és már nem akartalak megcsörgetni.

Hoppá!
Nem is irtam,hogy mennyire örülök annak,mait az orvos mondott.Mikor mentek legközelebb?Majd csak nyaralás után?

Mókuska!
Köszi,hogy ezt megosztottad velem :D

Mára én is elköszönök,mert elpilledtem egy kicsit.

KépKép
takido

Csak azért irok, h én lehessek az utolsó :wink: :lol: :lol: :lol:
Majd holnap jövök bővebben, most vár apa :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt, illetve inkább napot. Hát tegnap nem voltunk túl aktívak. Bár itt a nyaralások, szabadságok ideje, úgyhogy várható.

Ma ismét vendégeink jönnek, ismét tárcsás husit sütünk majd. Ne tudjátok meg, amióta kiderült, hogy babánk lesz :D , apa nagyon aktív lett. Most is husit klopfol, pácol, pakol. Mintha kicserélték volna. Minden reggelt így kezd: jól vagytok? Meleg vagy még? (mert ugyebár magasabb terhesség alatt a hőmérséklet) Tök aranyos. Jól is esik.
Belegondoltam, hogy a 12. hét szeptember 14-én telik le, de addigra nekem már sulim lesz, sőt aug 15 körül átköltözün egy másik épületbe. Elmondani még nm nagyon akartam, de mivel cipekedni kell, így azt hiszem kénytelen leszek. Bár az igazgatónk úgysem mondja tovább a fenntartónknak, úgyhogy nagy bajom nem lesz. Mármint nem fog kirúgni. (na nem mintha ki akarnának :wink:, csak azért jobb nem bejelenteni előre...)

Takido, legközelebb aug 1-én megyünk dokihoz, aznap délelőtt jövünk meg a nyaralásból, és du. 5.10-re megyünk hozzá. Akkor már többet kell látnunk :) .

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!!Tegnap este elmentünk egy nagyot sétálni!Jól esett,de már nem sokáig tudok ilyen "túrákat" megengedni magamnak! :?
Érdekes,mert szerintem szegény Óriáska olyan fáradt lett,hogy már azt sem bánta,ha hason fexem!Direkt leteszteletem! :lol:
Jaj!!Néha annyira izgulok,hogy:ugye minden a legnagyobb rendben van odabennt!Holnap megyek UH-ra 15:30ra a magánjába!!Már nagyon várom!Csütörtökön meg UTOLJÁRA a Fogorvoshoz!És PIKK-PAKK a fogam!(Fogsorom!) :D
Nyugi Hoppá!! :wink: Nemsokára ÚJRA látod a Picikédet!
Tényleg!Van valami terhességi tüneted? :shock:

Kép
bea27

Dóri!Azóta mi újság a Tünci-Bogárkával??Mocorog?Éreztél valami olyasmit,mint pénteken??

Kép
bea27

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés!
tegnap lerakta a követ a párom, nagyon klassz lett :wink:
Mi Krisztikével a szomszédba aludtunk, Adrika a sógornőméknél, apa meg a mama pedig bemászott az ablakon az alváshoz :shock:
Nemsokára hozzák apa szülinapi tortáját is, kíváncsi vagyok meglepődik-e :D
na, megyek mert a fiatalúr igen csak nyűgös, aludnia kellene, mert alig aludt éjszaka, de nem akar.
Délután megyünk sógornőmékhez, kivételesen ő főzött (anyósom mindent biztosított hozzá :wink: )
Puszi mindenkinek:Gabi és Bütyike 7+4

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na mi van csajok??Hol vagytok??Dóri????
Hoppá??
Málna?
Többiek?
Meg lehet bolondulni ebben a melegben!!Én meg sajnos megint beleestem az ágyba! :( Igy megint kukorékolni fogok éjszaka!!csak nem??
Már alig várom a holnapot!Gyorsan legyen már ITT!!Ma Óriáska JÓÓÓ aktiv volt!Kis cukikám! :D

Kép
bea27

Sziasztok!

Nem tudom,hogy van-e még itt valaki..?
Bocsi,ma strandon voltunk,és nem tudtam jönni csak most.
Muszkuru!
Néztem a vitorlásokat,hogy nem napozik-e valamelyik elején egy csini csaj,de elég messze mentek,és elég sokan,ugyhogy passz.

Bea!
Sajna hétfő-kedd sem leszek,mert megint csavargunk,de nagyon örülnék,ha megírnád sms-be,hogy mi volt a dokinál.Izgulok ám értetek :)
Tünci azóta nem nagyon aktivizálta magát,ma éreztem egy rövid ideig,mikor feküdtem a strandon.Biztos ő is csak fekszik ebben a melegben :D

Hoppá!
Ez nagyon szép a férjecskédtől,hogy a tenyerén hordoz,és így figyel rátok.Valóban megérett az apaságra :D

Kis_Plutó!
Örülök,hogy elkészült,és szép lett a lapozás.
Remélem jól sikerül a szülinapi meglepi,és ma már nem külön fogtok aludni :D

KépKép
takido

Bea!
Óriáska aktív volt,de jó neked :P Úgy látszik,ő bírja a meleget :)

KépKép
takido

Szia Dóri!Bár már nincs itt senki,de azért én válaszolok! :wink:
Szóval!!Akkor látod,hogy pénteken TUTI,hogy a Tüncikét érezted? :wink: Mostmár rendszeres lesz!De m ilyen érzés neked?
Egyébként Óriáska sem mindig birja a meleget!! :? ma valamiért aktiv volt!Jó soxor rugott!Vagy 6szor!
Apa minden nap beszél vele! :lol: Tök aranyos!Remélem nagyon JÓ Apa lesz! :D
na mára ennyi!Majd holnap még jövök!!ja!!Dóri!!Jó lenne ha már VÉGRE küldenéd a pocis képet!!!!Jó éjt!Bea pár perc,és 19+0!!!! :lol:

Kép
bea27

Jó reggelt!
Már megint kidobott az ágy, sírva ébredtem olyan rosszat álmodtam. :cry: Izgulok ám a doki miatt is :wink:
Majd délután jelentkezem, hogy mi volt :wink:

Dóri igen szép lett a lapouás, de a folyosón az oldalt még fel kell tenni, és ki kell fugázni :) A fugázástól tegnap már minden bajom volt. Négykézláb ott mászni, mivel guggolni nem tudok sokáig :(
Este meg annyira fáradt voltam, hogy alig tudtam elaludni.
Apa meglepődött, olyan ari volt :wink: :lol: :lol: Szegénykémnek olyan izomláza van a sok guggolástól, tegnap este már alig tudott mozogni :)

Szép napot mindenkinek!
Gabi és Bütyike 7+5

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt indenkinek !!

Látom beköszöntött a nyári uborkaszezon, nem volt túl megerőltető visszaolvasni, amit írtatok..... :lol:
Mi ma itthon vagyunk és holnap reggel utazunk megint el egy hosszabb lélegzetű nyaralásra, egészen vasárnap estig távol leszünk. Ma még azért benézek, ki van jelen !!

Szegény kis plutó, milyen roszat álmodtál, hogy így megviselt ? :roll: Ne izgulj, biztos, hogy minden rendben lesz a dokinál is. Mondjuk a fugázás négykézláb nem biztos hogy neked való feladat kismamaként...... :roll: Azért vigyázz ám magadra !!
zsizsik

Jó reggelt!
Bea: várom már nagyon a híreket Óriáskáról! Szegény pont a legnagyobb melegben mész! Vigyázz az úton!
Plútó: ne izgulj a doki miatt, biztosan minden rendben van, írjál majd mi van Bütyikével! Aztán délután meg inkább pihenj egy nagyot, ez a fúgázás szerintem sem igazán kismamatorna!
Dóri: jó csavargást meg pancsizást neked, Tüncinek meg bukfences napokat!
Zsizsik: Előre is nagyon jó pihenést nektek. Mára meg jó csomagolást, gondolom ezzel fog telni a nap!
Málna: jelentkezz, milyen volt a Welness hétvégétek, gólya volt most is?
Hoppá: Meleg vagy még? Ez aranyos kérdés Apától. Csomagolsz már?
Mókuska: néha azért neked is kell egy kis semmittevés!
Musz: 27 fokos a tenger, most néztem meg! Nyúlgyerek készülődik már a nyaralásra? Összeszedte a kacatjait már?
Sziszi:?
Lányo én ma még biztosan vagyok / kíváncsi vagyok a Babákra /, holnap már nem 100%, gyertek beszélgetni, ha tudtok!

Andi
candi

Sziasztok,tegnap már nem értem ide, készültünk a vendégekre. Itt voltak kb negyed 10-ig, tök jól eldumcsiztunk. Holnap jönnek ők is velünk nyaralni. Úgyhogy holnaptól augusztus 1-ig nem leszek!!! (1-én jövünk haza délelőtt.)

Bea, gondolunk rád délután! Remélem te is kapsz ma uh képet Óriáskáról, és megláthatjuk, milyen óriásit nőtt mostanra. Örülök, hogy ilyen aktív, jó érzés lehet. Már én is nagyon várom ezt az időszakot. Már csak 12 hét :roll: Ha apa már mst beszélget vele, biztos lehetsz benne, hogy nagon jó apucija lesz a babátoknak :wink:

Dóri, így ki lehet bírni, egyik nap strand, aztán csavargás. nem unatkozol otthon :) Nálunk apa is angyon szeretett vlna már babát, tudod 21 hónap várakozás után ... Egyértelmű, hogy szeretné, ha minden a legnagyobb rendben folyna.

De itt, lányok nálunk mindenkinek teljesül a kívánsága, még ebben az évben "bebabásodunk" mindannyian, biztosak lehettek benne!!!!! Ki is most a soron következő, akinek NEM kéne, hogy megjöjjön????

Kicsi-Plutócska, mi a baj? Rosszat álmodtál? Mi történt? Mesélj! Az azért nm lehetett túl kellemes, ha még sírtál is, nem "csak" szimplán rosszat álmodtál. A fugázást talán felejtsd el! Nem nekd való. Kíváncsi leszek, mi lesz az orvosnál. Kérjél ám uh képet mindenképp!! Várjuk a fejleményeket!

Zsizsik, hova is utaztok? Lehet, hogy írtad, de húgyagyú vagyok ebben a melegben.

Candi még nem csomagoltam, de már elő van a bőrönd. Pedig neki kéne állnom, mielőtt a cuccaink felét itthon hagyjuk... Holnaptól mi lesz veled, hogy nem leszel??

Málna? sziszi? Meli? Nektarin? Icus? S a többi babavágyó?? Merre vagytok? Olyan üresek így a napjaink nélkületek...

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!Még alig vagyok ébren!! :oops: 8)
Igaziból már 5:00kor ébren voltam,de megnéztem a Hallmark-on egy film végét,és visszaaludtam!!
Óriáska már kétszer belém rugott!!Nemtudom mi ütött belé,hogy ENNYISZER teszi ezt! :shock: Vagy mostmár én érzem jobban?Vagy tudom,hogy mire kell,hogy számitsak??Nemtudom! :?

Kép
bea27

Ma nem ülök itt egész délelőtt,mert annyi mindent kéne csinálnom!Itthon is,meg magammal is!Borotválkozás,hajmosás,stb......................!
Nincs semmi kedvem hozzá!! :x

Kép
bea27

Sziasztok!

Kata, még egyszer gratulálok! Apa nagyon édes, nagyon nagyon kellemes babavárást kívánok.
És nagyon jó nyaralást! :D

Bea, ha nincs kedved hozzá, akkor csak a felét csináld meg, ami a legszükségesebb. Ha kevesebb tennivaló lebeg a szemed előtt, hátha több kedved lesz megcsinálni néhányat… :?

Dóri, ha egy árva hajót láttál a tó közepén, azok mi voltunk. :D A „tenger mesterei” addig addig vitorlázgattak, amíg jóóól bementünk a tó közepére, és ott persze jóóól elállt a szél. :shock: 2 órába telt, amíg kievickéltünk a partra… Már sötét volt, mikor kikötöttünk… :?
Tüncike milyen gyengéd a mamájával :D

Zsizsik, jó nyaralást! (Bár ezt már csak akkor fogod olvasni, ha visszatértetek…)

Andi, nyúlgyerek volt előnyaralni, mert nagyon meleg van a lakásban, és nem bírtam nézni, ahogy szenved szegénykém. :( Úgyhogy kivittem anyuékhoz szombaton frissülni.
Aztán elmentünk vásárolni apával, és mikor visszaértünk, mondta nekem, hogy olyan furcsa, hogy nincs itthon a nyúlgyerek
Mert megszokta, hogy ott ugrál. :D
És azt is mondta, hogy hát igen, táborban van a gyerek :D
27 fok nagyon fincsi, csak befekszem, és lebegek, nem is kell mozogni, hogy ne fázzak.
Már nagyon nagyon várom – tegnap köszöntem a nagybőröndnek, mondtam neki, hogy készüljön

Apa ma délután indul az edzőtáborba, úgyhogy ebédidőben még gyorsan hazaugrom „elbúcsúzni” :oops: :D

Gabi, biztosan a meleg meg a sok munka miatt álmodtál "zöldeket". Velem is előfordult már ilyen, okot nem találtam rá, hogy mi miatt lehetett, de olyan jól esett felébredni :D

Musz

KépKép
muszkuru

Hoppá: azért nem tudok igazán jönni, mert csütörtökön már utazunk nyaralni, addig meg még rengeteg dolgot kell elintéznünk, azért lehet, hogy még előfordulok, de nem ígérem!
Nektek nagyon szép pihenést kívánok, mire én hazajövök a nyaralásból már biztosan gyönyörű sztárfotóid is lesznek a Pocaklakódról. Én már most kíváncsi vagyok!
Bea: Készül Óriáska is az orvoshoz biztos benned, Ő is kicsinosítja magát, szép legyen a fotóra.

Andi
candi

jaj!!remélem,hogy minden rendben van vele!!És,hogy az AFP eredményem is jó lett!Azt is ma tudom meg! :roll:
Megyek reggelizni!
Ma is olyan csúnya DÖG meleg lesz?

Kép
bea27

Musz: hát igen Muszókának is edzőtábor Apának is, Te meg gürizel. Hiába ,jó férfinak lenni. Jó étvágyat mindenhez délben :wink:
Meli: merre vagy? Milyen volt a hétvége?

Andi
candi

Jut eszembe!Ma már hasi UH-át csinálnak!Ami azt jelenti,hogy teli hugyhólyaggal kell bemennem,és sajna nem is lesz olyan erős-éles a kép,mint eddig!!Ha kapok!!Remélem kapok!!!! :roll:

Kép
bea27

Ha nem kapsz, követeld ki! Szerintem most is erős lesz a kép, hiszen már ez a 19.hét!!!

Andi
candi

Ja!!Csak a hüvelyi élesebb szokott lenni,mint a hasi!! :roll:

Kép
bea27

Van egy táblázatom az elejétől fogva leirja,hogy melyik héten,hány mm a baba!Nekem nagyon bejött eddig!És a 19 hétre 128 mm-ert ir!És márcsak a jövőhétig mutatja!! :x
A 20 hétre 135mm-ert ad meg,és ezzel vége!
Utána ki tudja,hogy mekkora??????
Vagy ez már vajon ilyenkor egyénileg változik?Kinek ekkora,kinek akkora?Ki tudja!!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Ma szalma vagyok :wink: Az előbb vitték el anyósomék a gyerekeket, ugyhogy "nekiugrok" a fürdőszobának, azzal cakli-pakli végezni akarok ma. Huuu már előre rosszul vagyok, mindent kipakolni....brrrrr :twisted:

Reggel arra gondoltam, h igy magamnak nem is főzök, majd rendelek egy pizzát. Hát még jó, h belekukkoltam a pénztárcámba mert apa minden figyinget elvitt :shock: :lol: Na jó, én mondtam neki, h nyugodtan vigyen onnan pénzt, de legalább egy ezrest hagyhatott volna :?

Majd még jövök napközben, de elkezdem a munkát különben nem végzek a héten...

Szép napot! Kismamák pihenjetek sokat!!!!!

Kép
Kép
mókuska

Kedves barátnőim sziasztok!!!!

Megjöttünk tegnap este,de már nem volt erőm jönni a csomagolás,hajmosás után!!!!Lellén voltunk,nekiindultunk arra számítva,hogy majd ott találunk szállást és így is lett,már a második háznál adtak szobát egy éjszakára is és nagyon jó áron megúsztuk,vasárnap még a kocsit is ott hagyhattuk védett parkolóban....ezért aztán megérte a nagy telefonálgatás!!!!Mindig így fogjuk csinálni!!!Olyan jól kipihentük magunkat,napoztunk,úsztunk,lebegtünk a matracokon!!!Rosszalkodtunk vízben,ágyban :oops: :oops: finomakat ettünk,szóval minden nagyon jó volt!!!Remélem ez a kis stresszmentes kiruccanás meghozza a gyümölcsét!!!

Mindenkinek szép napot kívánok mindenkinek!!Remélem lesztek ma sokan!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Hu Meli de irigyellek! Én is szeretnék egy ilyen hétvégét! Gyerekmentesen :oops: :oops: :oops: (na jó, csak pár órát mert nagyon tudnak ám hiányozni :lol: :lol: :lol: ) Már nagyon várom aug. 2-át, mi akkor indulunk -gyerekesen, de sztem szupi lesz!!!

Kép
Kép
mókuska

Mókuska,én meg azért irigyellek,hogy gyerekesen mentek :lol: de egyébként mondtam a drágámnak,hogy ha babánk lesz meg kell szüntetni a spontanitást és jön a jóelőre tervezünk és mindent módszeresen végzünk el-korszak....de már ez hiányzik,eleget szórakoztam!!!Két hét múlva sziget-fesztivál,azt hiszem ez lesz az uccsó év,hogy kimegyek csápolni :lol: :lol: az utolsó szombat!!!!

Kép Kép
meli1118

Szia Meli!Fotók készültek??Na nem az ágyjelenetekre gondoltam!! :oops:
Te kis sex mániás! :oops: Most ez a terhességednél,vagy a visszájára fordul,vagy MÉG JOBBAN kell majd!!Hihetetlen csajszi vagy!! :D

Kép
bea27

Meli, akkor ti aztán kihasználtátok a lehetőséget. :oops: .. De remélem utána ágyban maradtál reggelig. Vagy cak én voltam-vagyok ilyen dinnye, hogy mindig rohantam utána fürdeni???

Mókuska, így hogy lesz pizzád? Nincs valahol egy dugi-ezresed??? Tudod, egy nőnek mindig jó, ha van egy-egy ezrese valahol eldugva. Például ilyen esetekre.

Bea, úgy tudom, egyben -ez így elég hülyén hangzott- szóval mostanában fér rá a baba utoljára úgy az uh képre, hogy még az egész gyereket látni. Aztán már akkora lesz, hogy nem látod egyben az uh-n.

Kép

Kép

hoppá

Megkajáltam!!Egy laza lecsót ettem!Durva reggelire?? :wink:

Kép
bea27

Szia!!!!Ja jaja,ez van....ilyen szemérmetlen vagyok 8) de legalább mindig változatos az élet!!!Készültek fotók,majd rakok fel,de most az üzletből nyomulok,az otthoni gépen vannak a fotók!!!!A szex nem lett most megörökítve!!!! :oops: :oops: Megvolt a vizsgálat?????Minden OK?????

Kép Kép
meli1118

NEEEEEEM!!!!!Nemakarom!!És akkor,hogy fogom látni????????????? :evil: :evil: :cry:

Kép
bea27

Lecsót reggelire? Én akkor szoktam reggelire lecsót enni, ha marad előző napról, és akkor megeszem hidegen. Azt imádom!

Kép

Kép

hoppá

Meli!!Mégcsak ma megyek az UH-ra délután!!Mi van veled?Elvette a sex az eszedet? :wink: Meg ne sértődj!! :wink:

Kép
bea27

A szex nem lett most megörökítve!!!! ???? Ja, máskor fel szoktátok venni?? Vagy lehet, hogy téged láttalak tegnap a neten? :lol: ??

Kép

Kép

hoppá

Szia Kata!!!!Én eddig is mindig ott maradtam utána....kivéve amikor a Balcsiban.... :oops: akkor nehéz lett volna....most ne gondoljataok rólam nagyon rosszat én jókislány vagyok,csak hát vannak dolgok,amiket ki kell próbálni....szoktam mondani apának,hogy uncsi csávó....más a szeretőjét viszi az erdőbe,ő meg a feleségét :oops: de mindenütt jó egy kis romantika!!!!!Minden rendben veletek????Apa nagyon aranyos,szerintem itt mindenkinek nagyon jól sikerült párt találnia:jó férjek és jó apák!!!!!Remélem ez már így is marad!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Hidegen?ÁÁÁÁ!Nekem olyan érzékeny a gyomrom,hogy biztos egésznap futnék a wc-re! :x
Leöblitettem egy kis kalcium plusssz tablettával!Muszály innom,mert elkezdett elég durván görcsölni a lábam!!!Ez a terhességnél van sajna!A comb tövembe!!Elég sz@r volt! :( De igy már jobb!!
HÚ!!Még összeirom a kérdéseimet a Dokinak!Mert ilyenkor mindig megkérdezi,hogy-hogy vagyok mik a panaszaim,észrevételeim,stb..........
Két-három kérdésem van csak!!Aztán huppanok át az ágyra! :oops: Meli!!Ne gondolj semmi rosszra!!Csak az UH miatt!!Bár!Nem is olyan rosszképü a Doki! :oops:

Kép
bea27

Úgy legyen!

Andi
candi

Mi legyen úgy?

Kép
bea27

Meli, ugye nem sértődtél meg, és nem anyázol rám??? A neten láthattalak miatt...

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!!Lebuktál!! :oops: Szóval sexet nézegetsz a neten!!!!!!!!!!!! :oops: 8)

Kép
bea27

Hát látod, én már csak ilyen vagyok. Más dolgom sincs mint meztelen nőket nézni szex közben...

Kép

Kép

hoppá

Dehogy haragszik itt senki senkire!!UGYE :?: :?: :?: Ismerjük már annyira egymást,hogy mindenki ismeri a másik humorérzékét!!HÚÚÚ!Ez nagyon durván fogalmaztam!!Javitsatok,és LŐJJETEK le!!

Kép
bea27

HOPPÁ!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
bea27

Na lépek, mert a cuccaim várnak a bőrönd előtt, sajna maguktól nem ugranak bele. Majd jövök még!

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Hoppá
Van itthon pénz, de "csak" nagy cimletek :lol: Na jó, a nyaralásra félretett +a gyerkőcöké, de eszembe jutott, h van a fagyóban 3-4 féle kaja, majd vmit felolvasztok :lol:

Meli
Mi a Balcsin egy gumicsónakkal beeveztünk jóóóóóó messzire a parttól.... :wink:

Bea
A combtőnél a görcs azért is lehet, mert Óriáska éppen egy ideget nyom. Nekem néha annyira hasogatott, h alig tudtam menni :?

Kép
Kép
mókuska

Hoppá!Elmenekültél??Hülyék vagyunk ma? 8)
Az előbb táncoltunk!Méghogy Mozart!Jó nekünk a sugababes,és társaik! :oops: Emléxem!A Dominic még járni se tudott,de ahogy zenét hallott egybőlvalamibe megkapaszkodott,és rugózott a kis lábaival!Volt az anyájának akkoriban egy kedvenc száma,és arra MINDIG ropta a kis Dombika!Aki mára már 7és fél éves!
Én egy csomót szoktam táncolni!Amikor itt bennt vagyok,és veletek "beszélgetek",akkor általában megy a rádió (danubiusz,juventusz),és ha jön valami jó szám,akkor ugrás,TÁNCI!!!

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?