Sziasztok!
Kata, még egyszer gratulálok! Apa nagyon édes, nagyon nagyon kellemes babavárást kívánok.
És nagyon jó nyaralást!
Bea, ha nincs kedved hozzá, akkor csak a felét csináld meg, ami a legszükségesebb. Ha kevesebb tennivaló lebeg a szemed előtt, hátha több kedved lesz megcsinálni néhányat…
Dóri, ha egy árva hajót láttál a tó közepén, azok mi voltunk.
A „tenger mesterei” addig addig vitorlázgattak, amíg jóóól bementünk a tó közepére, és ott persze jóóól elállt a szél.
2 órába telt, amíg kievickéltünk a partra… Már sötét volt, mikor kikötöttünk…
Tüncike milyen gyengéd a mamájával
Zsizsik, jó nyaralást! (Bár ezt már csak akkor fogod olvasni, ha visszatértetek…)
Andi, nyúlgyerek volt előnyaralni, mert nagyon meleg van a lakásban, és nem bírtam nézni, ahogy szenved szegénykém.
Úgyhogy kivittem anyuékhoz szombaton frissülni.
Aztán elmentünk vásárolni apával, és mikor visszaértünk, mondta nekem, hogy olyan furcsa, hogy nincs itthon a nyúlgyerek
Mert megszokta, hogy ott ugrál.
És azt is mondta, hogy hát igen, táborban van a gyerek
27 fok nagyon fincsi, csak befekszem, és lebegek, nem is kell mozogni, hogy ne fázzak.
Már nagyon nagyon várom – tegnap köszöntem a nagybőröndnek, mondtam neki, hogy készüljön
Apa ma délután indul az edzőtáborba, úgyhogy ebédidőben még gyorsan hazaugrom „elbúcsúzni”
Gabi, biztosan a meleg meg a sok munka miatt álmodtál "zöldeket". Velem is előfordult már ilyen, okot nem találtam rá, hogy mi miatt lehetett, de olyan jól esett felébredni