Nikinozsó!
Nagyon sajnálom Zsófit!!!
na és persze Kizsót is, mert ő is nagyon kilehet... Tudom milyne érzés, hogy tehetetlen!!!:(
Ilyenkor az ember minden szenvedést bevállalna a ygermeke helyett:(
Nagyon szorítok és mielőbbi jobbulást a kicsi szőke angyalkaZsófinak!!:) Sok erőt, és gyógysugikat küldünk nekik***************************
Kingus hogy viseli, hogy most ő tartja a női frontot?
Vagy mamázik??
Jiny!
Azért kerestelek múltkor, hogy elmondjam mennyire örülök a jó híreknek, Dóri fülével kapcsolatban!!!
Na de, most hogy nem nagyon akar enni...
Lehet hogy a meleg miatt, nem??? Norizsnak is volt egy időszaka, mikor alig evett valamit... De fogyni nem fogyott...
Ti nem kaptatok gyógyszert a refluxra? Nem lehet, hogy a mellékhatása?
Szorítok nektek, hogy minden jól alakuljon!!!
Brendonhoz nem tudok mit szólni... Ettől függetlenül én nagyon szeretem, a kuponakciós termékek jó árban vannak, minőségük is nagyon jó! Nálunk nem volt még semmi negatív dolog, sőt, volt olyna termékük amiről le is beszéltek!!!
remélem azért pozitívan zárul a dolgotok!!! Szorítok!!!
Móncsi3!
Rengeteg pozitív energiát küldök felétek!!!++++++++++++++
Hál istennek férjednek semmi baja!
Na akkor most magunkról...
Tegnapelőtt végre sikerült eljutnunk a gasztróenterológiára... (nem volt eddig beutalónk, sem a védőnő, sem a dr.nőnk nem hitt nekem... meg 2 kül. neg. székletvizsgálat, időpont kérés stb../
Nagyon örülök, hogy a Bethesdába mentünk /Kelimoni ezer köszönet az ajánlásért!
/, tényleg nagyon aranyosak voltak, és viszonylag hamar is végeztünk!
Szóval jól éreztem, a reflux beigazolódott!!! Mikor ultrahanggal vizsgálták, láttuk is, hogy visszafolyt az ennivaló, majd lenyelte Norisz...
Noriszon kivülről egyébként nem láttunk semmit, még a nyelést sme vettük észre!!
Úgyhogy mindnekinek azt javaslom, ha érzitek hogy baj van, feltétlen vigyétek a babát, és ragaszkodjatok a megérzésetekhez!!!
Annak örülök, hogy igazából sokkal többet nem tudunk tenni, mint amit eddig is tettem... így a lelkiismeretem megnyugodott teljesen...
Többszöri evés és kevesebb adagok.. ill. sűríteni a tápszert, főleg este...
Nagyon jól etetem, egyáltalán nem kell még darabos ételt ennie egy csecsemőnek 1 éves koráig.. és nagyon megdícsért a dr.nő, hogy még tejterméket sem adtam Norisznak, mert az még fokozta volna a bajt!
Mindent jól csináltam, talán azért is volt hogy heti 2-3szor volt csak hányás, vagy kevesebbszer... egyébként mindennapos is lehetne..
Nagyon jól ráéreztem mit kell tennem, hogyan etessem, és mikor lesz hányás...
Megyünk kontrollra a szülinapján, ha nem múlik el, akkor gyógyszert is kap, addig nem szedünk, mert az újnak(a régit kivonták a forgalomból), rengeteg a mellékhatása... Na hát abból nem is kértünk mi sme
Ja, és hogy elmeséljem milyen ügyes is a fiacskám...
Bár szerintme mindne gyermek ilyne ügyes, cska én nagyon figyelem, hoyg mikre képes:)
Legózik, összeteszi a legót és szét is szedi őket! (ezt olvastam, hogy vegyünk neki kb.7 hós korában, és játszunk vele előtte, hát 1 nap arra lettem figylemes, hogy ő is legózik:) )
Az utcán rámutatott az autónk hasonmására:) Mert most már a kicsi ujjacskáját kinyújtja és azzal mutogat:)
Nagyon sokat beszélget az ő nyelvén, de nagyon sok értelmes szót is mondd!
Pl. vasárnap készültünk az állatkertbe és egyre akaratosabb, próbálkozik a hisztivel stb...
Mondtam neki, hogy az állatkertbe nem mennek rossz gyerekek! Erre ő: DE!!!!
És ez sokszor előfordul, hogy mondok neki valamit és ő válaszol, hogy DE vagy NEM...
Hogy mennyire tudatos nem tudom, de mondom teljesen értelmes a válasz, mi mindenesetre nagyon élvezzük:)
Ja! és annak ellenére, hogy este 20 óra előtt szinte sohasem kapcsoljuk be a tv-t, Norisz fogja a távirányítót, és bekapcsolja a tv-t, programot kapcsol... Hihetetlen
Annyira ügyesek, az ember nem is gondolja, hogy mennyire jó megfigyelők...
Mikro a számítógépen nézzük a képeket, akkor ha túl sokáig nézem, már ütögeti is a billnetyűzetet, hogy menjünk tovább:))
Szóval ÁLLATKERT! Nagyon sokan mondták, hogy semmi értelme Noriszt még elvinni, úgysem érti stb...
Hát most én mondom mindnekinek, hogy igenis van értelme, és igenis egy 10 hónapos baba is nagyon tudja élvezni az állatkerti látnivalókat!!!
(teszek fel képet nemsokára, csak amásik gépen vannak a képek!)
Fantasztikusna jól éreztük magunkat, nem tudom elmondani, hogy mennyire boldogok voltunk, hogy végre mint család mehettünk az állatlertbe...!!!
A Jászberényibe voltunk, nagyon szép!!! Nincs olyna sok ember mint BP-en...
Norisz egyfolytában mutogatott, és nagyon érdeklődött, szaladgált egyik állattól a másikig! Egyfolytában gagyarászott, mintha még beszélt is volna hozzájuk!!!
Az én szívem meg repdesett, hogy ekkore örmöt tudunk neki okozni, és lányok bevallom, hazafelé az úton még sírtam is, hogy ez velem történik.....
Hihetetlen érzés anyának lenni, és az, hogy mi családdá váltunk... Apuci is olyna büszke a fiára, és annyira szereti ő is, mint én:) Komolyan mondom: az pedig már felülmúlhatatlan:)
Az állatkert végére már elálmosodott Norisz, mert annyira készült, hogy nem is aludt előtte.. Úgyhogy legközelebb csak alvás után mesélem el neki, hogy hová is megyünk:)
Rengeteget fényképeztem így itthon is átélhetjük többször az állatkertes élményünket... Norisznak folyamatosan mesélem melyiken melyik állat látható, persze ha anya van a képen, akkor nem arról bezsélek
Biztosna jövőre más lesz és másnak fog örülni, de most is hihetetlen élmény volt!!
Más:
Hétfőn levelet kaptunk az egyik tegyesztől, miszerint lenne egy 11 hónapos kislány, akit örökbefogadhatnánk...
Egyébként véletlen maradtunk az országos listán, azért kaptuk a levelet...
Mikor felhívtam az ügyintézőt, akkor őt ez nem is nagyon érdekelte, mert látta, hoyg 3gyermeket tervezünk, és ha tesót szeretnénk akkor is lehetséges a örökbefogadás...
Hát az érzést nem lehet elmondnai amit éreztem, férjem persze racionálisabb...
A kislány örökbefogadása mellett rengeteg dolog állt... szinte napra pontosan 1 hónap kül. van köztük, különleges és nagyon szép neve van(ez csak azért lényeges, hogy mi is ilyesmit szeretnénk), ésa képen amit küldtek nagyon nagyon hasonlít Noriszra!
Természetesen nem fordult meg komolyan a fejünkben az örökbefogadása mivel már Gabikával mindent megbeszéltünk, hogy majd Norisz 2 év múlva kb. ne legyen egyke:) És hogy mik is a terveink, vágyaink!:)
De mégis, az ilyne lehetőség egy meddő házasságban, ahol smemi esély spontán babóra, nagyon megviselt:( /Páromat nem annyira, mert ő teljesen megnyugodott tesó ügyben...
nekem sme kétségeim voltak, inkább csak a tény, hogy évekig nem volt lehetőségünk a ygermekre, és most meg megint lenne...
Olyna érzést éreztem, mintha terhes lennék, d enme tarthatom meg... vgay legalábbis hasonlót...
Aztán Naninga segített feldolgoznom az egészet... ! Köszi Nani!
Különben a kislánynál rengeteg a negatív tényező, mégis nehéz volt lemondnai róla... Nme is ezek számítottak..
Inkább az, hogy Norisszal egy korúak lennének, szeretném a sulit befejezni, és hát kihagyni az első hónapokat...
Szóval mi továbbra is maradunk a Gólyahírnél, és szeretnénk ha a Gólya is onnan látogatna el hozzánk, de egy ilyen lehetőség alaposan felkavarja az anyai szívet! Kaptunk annyi szeretetet és kedvességet Gbaikától, hogy ezt nekünk nem tudja más nyújtani!
Ha már Naningát emlegetem:)
Voltak nálunk múlt héten, Noriszt egész nap lefoglalták:)))
Nagyon szép napunk volt, nagyon jól éreztük magunkat!!
Sokat beszélgettünk az ő babójukról is, aki már valószínű valahol lubickol:)
Olyna jó érzés amikor tanácsot adhatok, hisz már gyakorló anyuci vagyok:))
Náluk is készül a babaszoba, most már nagyon várják a Gólya érkezését:)))
Na most megyek, délutánúgy néz ki ismét csavargunk:)
Egyébként is rengeteget sétálunk, megyünk sokfelé! Apát is elkísérjük röplabdára és ő is labdázik:) Most már a lábával is rúgja a focit:)
Egyébként mindneki megcsodálja, a gasztrós dr.nőt is levette a lábáról:)))) Mikor elmeséltem, hogy örökbefogadtuk, azt mondtaa dr.nő, hogy nem is kerülhetett volna jobb helyre, látszik, hogy ő a legfontosabb nekünk!
És hát nagyon jól látja:))) Imádjuk őt, és mindne percben azért szorítok, hogy ez a boldogság nagyon nagyon sokáig megmaradjon!!!!
(Tegnap a dr. house-on is kiakadtam, hisz bármikor jöhet egy betegség, de akár egy állat is az autónk elé...)
Sok puszi mindenkinek!!!
Igyekszem azért jönni!!! Képeket nemsokára felteszem...
Napsi!