Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt mindenkinek!

RKata! Csengének nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Lányok, este megpróbálok írni, de most mennem kell dolgozni.

Kellemes napot mindenkinek!
Vendég

Csenge!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok Lányok!

Csak ámulok és bámulok, hogy milyen ügyi férjek vannak, akik befőznek, a feleségekről nem is beszélve. Nálunk sem a lekvár, sem a befőtt nem megy. Savanyú esetleg, de azt az évi egy-két üveggel megveszük, nem érdemes megcsinálni.

Anyósom persze szorgalmasan hozza át a lekvárt, kb 5 üveggel áll a szekrényben, de nem kell egyikőnknek sem. Na, hátha Gergő... :) És akkor én is elkezdek befőzni :?:

Rkata: Csenge bótosnéni egy tünemény, és milyen jó, hogy az az édes bótsnéni cumit is árul. :wink:

Babaszobák nagyon szépek, kis lakók boldogok lesznek, ha birtokba vehetik. :)

Süni: Veled örülünk! :) Ügyi kisfiad van. :)
Nálunk haladnak az események. :)
Gergő egy hónap alatt 17 dekát hízott. Kicsit csalódott voltam. Nem akarom, hogy eltünjenek a sonkák.

Egyre inkább eszünk a babakajcsin kívül mást is. Ma virsli és sajt volt a reggeli. Gergő a kenyeret is szereti, ezért kukoricás kenyeret veszünk. Elkezdtünk csőrös pohárból inni. Na, ez annyira tetszik, hogy minden reggel fürdi van kajcsi után. nem szereti a fiatal úr, ha segítek, mindent egyedül akar.
Mostmár stabilan ül a kisfiam, nem kell fogni. És kúszik, négykézlábra áll, megy egy-két lépést. Olyan öröm nézni, ám kezdhetünk elpakolni, mert mostmár minden vezélyben van tőle, leginkább Ő.
Ma kapunk választ időpontra a gyógytornásztól, aki megnézi Gergő lábacskáit. Nyugtalanít, hogy még mindig nem akar két lábbal a talpára állni. Ha a két kezét fogom, sokszor taplra áll és pakolgatja azokat a párnás lábikókat. :) De ez nem tartós. Jön a lábújjazás. :(

Ma reggel picit hagytam Gergőt pancsizni, aztán egyszercsak mit veszek észre: :wink:
Gergő baba belekakilt a vízbe :( Na, illatos lemosás azonnal. :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni, pedig tűnni fognak azok a sonkák:)
Bobi egy éves kora óta fél kilót hízott összesen, de eszik, iszik, stramm gyerek, egyszerűen csak lemozogja:)
Ha Avent varázsitatóztok csőrös pohárként, abból nem tudja kilocsolni a vizet, csak egy idő után bepenészesedik a belseje, hiába tisztítod, vakarod, főzöd ki.
(Nálunk már a bekapós tetejű kis ásványvizes üvegek mennek, abba töltögetünk. - De ezekből már jól lehet fröcskölni.)

Kell már nekik ennyi idősen teli talpra állni? (Nem kötözködés, csak kérdezem, vannak erre valami irányhónapok?) Vagy ha majd úgy megy, hogy a saját súlyát neki kell tartania, akkor leáll? (Én ilyenekre valahogy nem is figyeltem, ez a para kimaradt, de majd most figyelek a kisasszonyra.) De gondolom a gyógytornász úgyis megmondja.
szuperboszi

Kelimoni!
Tényleg el fognak tűnni a sonkák! De ne sajnáld, mert annyit fog mozogni majd Gergő! Mászni, felállni, táncolni, lépegetni...
Édes lesz!
Mi rendes pohárból iszunk, de a tápszert még üvegből.
Mondja: baba, mama, jajj-jajj, várjál,abbam=apa, ka..=kaka, kkr=kalács
Néha-néha lép egyet egyedül. És hát mindent megért, ami nagyon jó érzés, mert ha pl. keresem a zokniját, segít, vagy töröli az asztalt, puszit ad.

Egyébként Regi 8 hósan szintén nem hízott és én meg voltam ijedve, ma már tudom, hogy fölösleges aggódni! Ha fogyna, akkor lenne baj!!!

Más:
Lányok!
Van egy kedves ismerősöm, aki 30éves, lány és egyszerűen nem talál magának párt. Pedig nincs magasan a mérce, szép, diplomás, van munkahelye, még a szüleivel él, mert történt náluk egy családi tragédia ( meghalt az öccse). Szóval, szerintetek hogy lehet ismerkedni 30fölött? Ti mit tennétek? Én nem tudom jó tanácsot adni, nekem Tamás már 16éve a párom, még sulis korunkban ismerkedtünk össze!
Tényleg, ma van a házassági évfordulónk is!
Szóval, nincs valakinek egy kedves fiúismerőse, aki éppen barátnőt keres? :D

Puszi

Kép

Kép
rayo

Rayo!
Sok boldogságot!
Nemsokára jót dumcsizhattok a lányoddal. Biztos édes, ahogy elkezdte a szavakat mondani. :)
Sajnos nincs szabad fiúismerősünk, az egyik barátnőm is ilyen cipőben jár, egyszerűen nem talál barátot. Ha én lennék hasonló helyzetben, nem tudnék én sem ismerkedni, mert nincs nálunk semmi lehetőség. Régen nyáron minden héten kétszer volt utcabál, ott ismerkedtem meg a férjemmel. :)

Kelimoni!
Tényleg kár lenne azokért a sonkákért! Zabálnivaló ezen a képen is :D Kicsattan a boldogságtól!
Hihetetlen mennyit változott, mióta előszőr láttam a gólyahíres tavaszi talin!

Tegnap én is babáztam, foghattam egy 4 hónapos babát. Olyan jó volt! Jó beszívtam a fejecskéjének az illatát, nagyon finom volt. :)
Tegnap még vásároltam az auchanban akciós rugikat, egy kicsit fiúsra sikeredett :D De egy munkagépes mintás rugit nem tudtam otthagyni (imádom a munkagépeket, kedvencem a toronydaru :) )
tirza

Rayo!

Sajnos én sem tudok jó ismerkedős ötleteket mondani, életem első szerelme lett a férjem, akit 15 éves koromban ismertem meg, igazi gimis szerelem.

Nektek nagyon boldog házassági évfordulót és még nagyon sok boldog évet kívánok!

Tirza!
A bordűrt a falra egy kis helyi festékboltba vettük (hirtelen jutott eszünkbe építkezéskor, hogy az egyik szobát már rögtön babaszobának csináljuk), de szerintem szinte minden festékboltba lehet kapni.
rvan

Megkésve bár, de annál nagyobb szeretettel kívánok csengének boldog szülinapot!

Iden sem úszom meg a baracklekvárbefőzést, a férjem rendelt 10 kg mert olcsó, holnap hozza. Megpróbálom édesítőszerrel eltenni.

Tegnap bekukkantottam a Gólyahíres fórumra, nagyon rég jártam ott.

Tirza
Most már értem a keszülődésedet, nekem ki is ment a fejemből, hogy Ti a különleges sorban álltok. Már nincs sok hátra

Azt is megtudtam, és remélem, hogy a lányok nem haragszanak, hogy megírom: Nanigna 80, Rvan 99. Húsvétkor Rvan után voltam hárommal, tehát most 102-nél tartunk, és amilyen kilátásokat vázolt Nikinozsó, pillanatok alat 2 számjegyűek leszünk :lol:

Rayo
A partner keresés nem egyszerű a mai világban. Én 14 éve vagyok együtt Andrással, koleszosok voltunk, ott ismerkedtunk meg.

Minden harmadik pénteken az esti orákban járok kozmetikushoz, rajtam kívül minimum 3-4 30 év körüli jól szituált szingli is ott van, és halgatom a csalódásaik türténetét, ők meg irigykednek, hogy ennyi éve 1 férfivel élek.
Viszont tudok jót is mondani. Az egyik barátnőm 35 éves egy 6 éves gyerekkel, a másik egy 37 éves egyedülálló, és mindketten az internet segítségével találtak társat. Igaz, hogy jó pár randira el kellett menniük, mire meg volt az "igazi", de kitartóak voltak. Ajánlom a Nők Lapja cafe-t, de biztos mások is vannak.

Kelimoni

Ez egy művészfotó Gergöről, nagyon tetszik.

Puszi mindenkinek
Tviky

Kép
tviky

Rayo: nem egyszerű, az tuti... Nekem sok ilyen ismerősöm van ilyen szituban, nincs velük az égvilágon semmi gond, mégsem jön össze. Ilyen pl. az öcsém, aki jóképű, értelmes, figyelmes (!!!), buknak is rá a csajok rendesen, de ő már szeretne megállapodni, családot alapítani (addig is az unokahúgán éli ki apai ösztöneit :lol: ), nem pedig 20-22 éves lányokkal futni a köröket. Sokat elmélkedtem rajta, hogy ha most nem lenne a párom a párom, mi a frászt csinálnék... :roll:

Kelimoni: Gergő eszméletlenül érzi a lencsét továbbra is, hihetetlenül fotogén (ilyen pózban nekünk is van képünk, de egy 2 éves nagylányról már nem teszem inkább fel... :lol: ).

Rvan: igen, az xszemesre gondoltam, majd megmutatod, ha kész lesz? Én ezt fogom majd Vincusnak megcsinálni, de még várnia kell a sorára... :oops:

Kép
rkata

Rkata!

Persze, megmutatom, de az szerintem nem mostanában lesz. :( Nagyon tetszik a Vincusnak készülő, még én is szeretnék többet is készíteni.
rvan

Sziasztok! :D

Már többször írtam nagyon hosszú hsz-okat, de sajnos kék halál, vagy áramkimaradás , vagy csak egyszerűen újra indult a gépem- lett a vége:((

Velünk nagyon sokminden történik, alig érek rá... Csodálatos az életünk, félek, hogy ez nem narad így sokáig...
Férjem távmunkában tud itthon dolgozni, heti 1-2szer nincs csak itthon, egyébként velünk van:)))
/Persze dolgozik közben, d emégis olyna jó, hogy egy család vagyunk és itthon tud lenni velünk, látja kisfiúnk minden apró újabb mozzanatát:P/

Folyamatosan bekukucskálok azért, nagyon kíváncsi vagyok rátok, és lesem állandóan, hogy kihez kopogtat a gólya:)))
Nagyon szorítok nektek!!!
Várom a tesó érkezéseket is!!! Marci-anyú mi újság??? El vagy tünve...!!!

Süni! :)
Megértelek teljesen, Norisz már szaladgál is, úgyhogy időm csak akkor van, amikor letettem aludni Noriszt!!!
Nem könnyű akkor most neked, az állandó félelem, hogy nehogy nagyot essen, és esetleg rosszul:(
De hamarosan az egyensúlya is helyreáll, úgyhogy utána már cska követned kell:)))

Tirza!Rvan! :)
Gyönyörű, csodálatos babaszobák:)))
Teljesen megütött a babaillat a képek láttán!!! És tudjátok mi lezs még nagyszerű dolog???
Amikor a babátok "észreveszi", hogy milyen csodaszép szobája van, én elbőgtem magam rendesen... Kívánom nektek mielőbb!!! ;)

Rayo! :)
Boldog házassági évfordulót!!!
Kép
Én ismerek egy 32 éves független, nagyon aranyos pasit, a fiam keresztapját.. Mi is értetlenül állunk előtte, hogy miért is nincs barátnője, családja már... Imádja a gyerekeket, több keresztgyermeke is van, állandóan barátokkal lóg(családok már), nem visszahúzódó, de azt mondja nincs normális nő aki szingli... Egyébként ő is diplomás, munkahelye mellett 2 cége is van... Szóval akár össze is hozhatnánk őket..:))))
Regina csodaszép kislány, mindig vigyorgok mikor meglátom a képeiteket:)))
Örülök, hogy jó sikerült a nyaralás!!

Idusa! :)
Lili hatalmasat nőtt!!! És azok a gyönyörű pajkos szemei:)))

RKata! :)
Tesó??
Csengének utólag is Boldog Születésnapot kívánunk!
Kép
Csenge nagyon ügyi Bótoskisasszony!! Ezúton kérdezem, hogy interneten lehet-e tőle rendelni, mert szívesen vásárolnék!!! ;)
Az aranyszőke fürtjei imádnivalóak:)))

Kelimoni! :)
Gergő nagyon édes!!
Használd ki , hogy most még fotózhatod, nemsokára örülsz ha elkapod egy-egy fotóra...
Nekem mostanában szinte csak olyna képek sikerülnek, amikor valahonnan megy.. :)

Kizsó! :)
Bezséltem Kingussal a múltkoriban:) Olyna aranyos volt!! Puszilom őket!!!
Figy, van meghívom az iwiwre, szerintme múltkor a párod visszaadta véletlen amit átadtam neki...
Csak adj meg egy másik mail címet, amit eddig még nem adtál sosem:)

Tvicky! :)
Látom már te is nagyon nagyon várakozol:)
Hidd el, nemsokára már ott szuszog a ti kis bébitek is az ágyikójában, gyorsan halad a sor!!! El sem hiszed még ;)

Matiba! :)
Sokat gondoltam rátok!! remélem az egész család jól van, és azt is, hogy a szemeddel most már minden rendben lesz!
ha van időd írj bővebbet, kíváncsi vagyok!! Puszi!!! :) J aés képeket kérhetünk??

Szuperboszi! :)
Mennyi van még hátra a szülésig? Mit szólnak othton a gyerekek? Várják már gondolom (legalábbis a nagyobbak).. és hogy fogják hívni a tesót? (Bocsi, ha már írtad valamikor..)
Szorítok, hogy könnyű szülés legyen!
:lol: :wink:

Egyenlőre ennyit, nemsokára jövök még magunkról is írni... :roll:

Pusszancs mindenkinek:
Napsi

KépKép
napsugaracska

Szia Napsugár:)
Még elméletileg olyan 10 hét, gyakorlatilag talán 8, de lehet annyi sem.
Mindenki nagyon várja a kistesót (bár Bobi csak a pocaksimogatásig jut el, de szerintem nem érti még, mi várható, viszont az elővett babákkal elkezdett babázni, macizik, és babakocsit tologat, szóval lesz segítségem:)
És a lánykát Zórának fogják hívni.
szuperboszi

Rayo!
Mi 99ben ismerkedtünk meg Péterrel úgy, hogy én felvételiztettem a céghez. :-) Jól sikerült, felvettük szeptemberben, áprilistól randizgattunk és októberben összeházasodtunk. Valahogy olyan egyértelmű volt és azóta is az, hogy nekünk együtt van valami kis dolgunk. :-) Fogalmam sincs, hogy kell ismerkedni. A tesóm két gyerekkel egy csúnya válás után keresi a párját. Halmozottan hátrányos helyzetben van.. :-(

Tegnap Marcim megkapta a bárányhimlő elleni védőoltást. Olyan hős volt, nagyon büszke vagyok rá!! :-) Képzeljétek, utánunk egy 1 hetes babával voltak a védőnéninél! Megnézhettük és Marci meg is simogatta. Hihetetlen volt! :-)

Lilivel kapcsolatban nem sokat tudok írni, folyamatosan szó van róla, hogy talán most, aztán mindig kiderül, hogy fütyi is van a pocakban. :-( Vagy olyan szemérmes a baba, hogy nem lehet tudni semmit... Hát várunk, aztán majd kiderül. Aug.5től mennénk nyaralni, lehet, hogy szeretne minket még elengedni? Nemtom. Elég zizi vagyok miatta, gondolhatjátok! :-(
DE, megvettük a fülbevalót! :-) Szóval készülünk folyamatosan! Este v. holnap megpróbálok még jönni.

KépKép
KépKép
marci_anyu

Napsugi: "Tesó?? "
Augusztus elejére vagyok kiírva. :lol: :lol:
Most éppen egy szobahintával szemezek (ahhoz képest, hogy azt gondoltam, minden megvan :lol: ), mert az nem lehet, hogy neki ne legyen semmi ÚJ. :D
rkata

Napsugi!
Kizsó sajnos nem tud jönni :cry: Zsófikával kórházban vannak!
A 15 hós oltás után 3 nappal belázasodott és azóta is esténként 39 fok körüli láza van, és nincs semmi látható baja (torka, füle stb. negatív)
nikinozso

Rayo!

A várakozók nevében, köszönöm a szép képet amit kedden küldtél nekünk!
Boldog házassági évfordulót kívánok!
Kép
Puszi

Kép
vivi1

Sziasztok!

Gyönyörűek a gyerekek! És tündériek a babaszobák! :)

Csengének nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!! (A tesó kérdésben én is le vagyok maradva... Kislány? Kisfiú?)

Rayo! Nektek pedig még sok sok boldog szerelemmel teli évet!!!

Nikinozso! Sok puszit küldünk Zsófinak! Reméljük gyorsan ki fog derülni mi lehet a baj.

Mi ma kaptuk a 3 hós szurit. Dóri meg se nyikkant végig.Nem értette a helyzetet, csak nézelődött mindenfele, mert hogy most másképp feküdt az ágyon, más a doktornéni, meg ilyenek. Minden eredménye negatív, még a széklet eredményét várjuk. Nem tudnak rájönni hogy miért nem akar enni. :( Annyit már elértünk hogy vaníliáscukorral elfogadja a tápit, ha közben előrefordulva nézelődhet sétálgatás közben. :D De hát bármit megteszek csak ne üvöltsön hanem egyen...

Boszi örülök hogy könnyen megtaláltátok! Versenyre jöttetek?

Képzeljétek! Kaptunk ajándékba Brendonos vásárlási utalványt, és ma mentünk volna levásárolni az összeset, mert már egy részét elköltöttük. Erre azt mondták hogy tévedés történt, mert hogy amikor vásárolták az utalványt az eladó hölgy elnézte a kuponokat és 5 db ezres helyett 5 db 10000-t adott ki. És hogy adjam vissza nekik, mert hogy nem fogadják el. Na én mondtam hogy nem adom. Vagy fizessék ki azok akiktől kaptuk a különbözetet!! Már írtam is a fogyasztóvédelemnek egy emailt, hogy foglaljanak állást a kérdésben. Mert ugye az ki van írva mindehol hogy pénztártól való távozás után reklomációt nem fogadnak el, de akkor ő milyen jogon reklomál??? Meg egyébként is miért nem vonja felelősségre az alkalmazottat, hiszen ő nem figyelt oda rendesen, pedig 5-ször kellett lebélyegeznie meg aláírnia a kuponokat.
Ráadásul a zenélő forgónk is elromlott (szintén berndonos) egy hete javítják, hát kíváncsi leszek mikorra lesz kész. Majd a tesónak jó lesz.... :D

Bocsi a dühöngésért!

Puszi mindenkinek!

KépKép
jiny

Jó reggelt Mindenkinek!

Hát, szomorú, ha a sonkák el fognak tünni. Persze érthető, hisz Gergő is - mint az összes többi hasonló korú gyerek - rengeteget mozog, kúszik-mászik.

Most a legújabb az, hogy tud műsírni. :D
Hang nélkül csinálja, szem behuyn, száj kitát, mintha sírna és aztán néz rám, hogy hol a hatás. Akkorákat vigyorgok rajta. Neki tetszik, hogy nekem tetszik és így ezzel néhány percig eljátszunk. :)

Tegnap nagyon szerette volna a kis tálkáját, amiből eszik. Nem szívesen adom oda, de tegnap kajcsi után kíváncsi voltam, mit fog vele tenni. Először nyelv bele, de sajnos már nem nagyon volt mit nyalogatni, aztán egy pillanat alatt felhúzta a lábára. :D

Boszika: Van varázsitatónk, de abból Gergő nem hajlandó inni. Ikeás csőrös poharunk van, ami kisebb, az jobban bejött neki. Remélem, a varázsitató is jó lesz majd idővel. :)

A mozgásfejlődése nincs lemaradva és mindent időben csinál, talán még az is beleférne, hogy nem áll a talpára. Ám a lábújjazás leginkább a nagylábújjára vonatkozik. Azon tartja meg a teljes súlyát. És picit befelé is állnak a lábai, anno azt mondták az ortopédián, hogy szűk volt neki a hely a pocakban. ( és ekkor jól végigmért a doktornő :D Ezután jött a kérdés: mennyivel is született? Majd ismét jól végigmért. :D

Megmondom őszintén, leginkább az motivál, hogy megnézze egy olyan független valaki, aki nem tudja, hogy Gergőt a szívem szülte, nem az alsó részem.
Bármi gond van - Istennek hála -szinte semmi sincs, de az apróságok is, azonnal arra vezetik vissza, hogy az Életet Adó....

Szóval jövőhét kedden, délelőtt megyünk a gyógytornászhoz. :)

Rayo: Sok boldogságot az elkövetkezendő száz évre!

Kép

Nekem a barátnőm hasonló kondíciókkal bír, mit a Te ismerősöd. 30 éves, többdiplomás, 4 nyelvet beszél, lovagol, táncol, de valahogy elkerülik a pasik. Pedig szuper jó fej, vidám, jól néz ki.
Miért is van ez ?

Ha bele gondolok, én is így éltem 30 éves koromig, a férjemmel tök véletlenül ismerkedtem meg. És sosem hittem, hogy a férjem lesz. Ezért vagyunk mi még csak egy éves házasok. :)

Napsugi: jó, hogy otthon van a férjed. :)

Rkata: Vincus lesz a tesócska-fiúcska? :)

Kizsó! Küldjük a pozitív energiákat! Gyógyuljatok hamar, biztosan nem lesz semmi baj. :)Pici Zsófi, reméljük, jól viseli a kórházat és Kingus is, hogy anya nincs otthon. :(

Jiny: Brendon - no comment! A kedvenc elkerülendő bababoltom.

KépKép
KépKép
kelimoni

Rkata Csengének Boldog Szulinapot!!!!
Renoca ez ám a jo hir!
Tviky Férjem szakács ezert csak kukta vagyok a konyhaban.mi is most raktunk el sárgabarack befotett.
Rayo Nagyon jok a dalok mi is masoltunk.
Boldog Házasági évfordulot!!
Rvanna ez a szoba nem semmi!
Kelimoni Azok a combikak enni valok!
Napsugaracska Mi is voltunk igy hogy minen elszállt es utana már nem is irtam mert a kedvem is oda lett4
Szuperboszi Csodás a lány nevetek!!!!!!
Kizso Zsofijának jobbulást!!!!
Mi mar 4530kg vagyunk es 61 cm magasak!!!!!
12 irtak meg a hatarozatott es mar vissza számlálás van ,még 7 nap es végleg!!!!!!!!!!!!4
Anyosom még mindig a korházban ugy néz ki már javul a veséje de nem az igazi.Most jarok hozzajuk is takaritani +60 km(oda vissza 120 + meg a korhaz is,és nincs kozel) aposom mindent megcsinal kivetel a porszivozás.Na meg a korhazba igaz csak a kerti részebe mert babocával nem megyek be de igen csak utazosa vettuk a figurát.
Férjem éjszaka jöt haza a munkábol és a szembe lévo auto elé kiugrott egy őzike amit az auto a mi autonk elé dobta.most mar 4 napja szervizben hál Istenek ferjemnek nem lett baja de az autonk most 3 honapos,és nagyon megviselt állapotban van.
Talira ki jön?
Puszi mindenkinek Móncsi3.
móncsi+3

Kizsó!

Zsófinak mielőbbi gyógyulást kívánok, remélem hamar hazajöhettek a kórházból .

Napsugi!
Végre jelentkeztél, már hiányoztál :D , de ilyen családi programokkal megérthető.
Emlegeti a főnököm, hogy majd jöjjek vissza hamar dolgozni, de ez teljesen ellenkezik az én terveimmel, hiszen ezt az időszakot senki és semmi nem fogja nekem pótolni, belehalnék ha lemaradnék az első gügyögésről, első lépésekről, stb. Nagyon jó olvasni mindig a soraidat és érezni, hogy milyen csodálatos dolog is gyermeket nevelni. Én is már nagyon akarok!!!!!

Kelimoni!
Édes lehet Gergő az új műsorszámával :D . Anyósom mesélte, hogy a férjem volt olyan, hogy etetés közben két kanál között sírt nagyon, ha nem elég gyorsan adták neki a kaját. Amint odaért a kanál a szájához minden rendben volt.

Szép napot mindenkinek!
Rvan
rvan

A mai nap beszólása:)

Nagyfiam most jelentette be, szerez jó kis rockszámokat, hogy a kishugit is időben elkezdje megfelelő zenére tanítani, mint Boldit is, mert Antóniánál ez már késő volt.
Micsoda jövő... (4 rockergyerek?)
szuperboszi

Nikinozsó!
Nagyon sajnálom Zsófit!!! :cry: na és persze Kizsót is, mert ő is nagyon kilehet... Tudom milyne érzés, hogy tehetetlen!!!:(
Ilyenkor az ember minden szenvedést bevállalna a ygermeke helyett:(
Nagyon szorítok és mielőbbi jobbulást a kicsi szőke angyalkaZsófinak!!:) Sok erőt, és gyógysugikat küldünk nekik***************************
Kingus hogy viseli, hogy most ő tartja a női frontot? :) Vagy mamázik?? :)

Jiny!
Azért kerestelek múltkor, hogy elmondjam mennyire örülök a jó híreknek, Dóri fülével kapcsolatban!!! :) :!:
Na de, most hogy nem nagyon akar enni...:( Lehet hogy a meleg miatt, nem??? Norizsnak is volt egy időszaka, mikor alig evett valamit... De fogyni nem fogyott...
Ti nem kaptatok gyógyszert a refluxra? Nem lehet, hogy a mellékhatása?
Szorítok nektek, hogy minden jól alakuljon!!!
Brendonhoz nem tudok mit szólni... Ettől függetlenül én nagyon szeretem, a kuponakciós termékek jó árban vannak, minőségük is nagyon jó! Nálunk nem volt még semmi negatív dolog, sőt, volt olyna termékük amiről le is beszéltek!!!
remélem azért pozitívan zárul a dolgotok!!! Szorítok!!!

Móncsi3!
Rengeteg pozitív energiát küldök felétek!!!++++++++++++++
Hál istennek férjednek semmi baja!

Na akkor most magunkról...

Tegnapelőtt végre sikerült eljutnunk a gasztróenterológiára... (nem volt eddig beutalónk, sem a védőnő, sem a dr.nőnk nem hitt nekem... meg 2 kül. neg. székletvizsgálat, időpont kérés stb../
Nagyon örülök, hogy a Bethesdába mentünk /Kelimoni ezer köszönet az ajánlásért! :lol: /, tényleg nagyon aranyosak voltak, és viszonylag hamar is végeztünk!
Szóval jól éreztem, a reflux beigazolódott!!! Mikor ultrahanggal vizsgálták, láttuk is, hogy visszafolyt az ennivaló, majd lenyelte Norisz...
Noriszon kivülről egyébként nem láttunk semmit, még a nyelést sme vettük észre!!
Úgyhogy mindnekinek azt javaslom, ha érzitek hogy baj van, feltétlen vigyétek a babát, és ragaszkodjatok a megérzésetekhez!!!
Annak örülök, hogy igazából sokkal többet nem tudunk tenni, mint amit eddig is tettem... így a lelkiismeretem megnyugodott teljesen...
Többszöri evés és kevesebb adagok.. ill. sűríteni a tápszert, főleg este...
Nagyon jól etetem, egyáltalán nem kell még darabos ételt ennie egy csecsemőnek 1 éves koráig.. és nagyon megdícsért a dr.nő, hogy még tejterméket sem adtam Norisznak, mert az még fokozta volna a bajt!
Mindent jól csináltam, talán azért is volt hogy heti 2-3szor volt csak hányás, vagy kevesebbszer... egyébként mindennapos is lehetne..
Nagyon jól ráéreztem mit kell tennem, hogyan etessem, és mikor lesz hányás...
Megyünk kontrollra a szülinapján, ha nem múlik el, akkor gyógyszert is kap, addig nem szedünk, mert az újnak(a régit kivonták a forgalomból), rengeteg a mellékhatása... Na hát abból nem is kértünk mi sme :)

Ja, és hogy elmeséljem milyen ügyes is a fiacskám... :) :) :)
Bár szerintme mindne gyermek ilyne ügyes, cska én nagyon figyelem, hoyg mikre képes:)
Legózik, összeteszi a legót és szét is szedi őket! (ezt olvastam, hogy vegyünk neki kb.7 hós korában, és játszunk vele előtte, hát 1 nap arra lettem figylemes, hogy ő is legózik:) )
Az utcán rámutatott az autónk hasonmására:) Mert most már a kicsi ujjacskáját kinyújtja és azzal mutogat:)
Nagyon sokat beszélget az ő nyelvén, de nagyon sok értelmes szót is mondd!
Pl. vasárnap készültünk az állatkertbe és egyre akaratosabb, próbálkozik a hisztivel stb...
Mondtam neki, hogy az állatkertbe nem mennek rossz gyerekek! Erre ő: DE!!!! :) :) :)
És ez sokszor előfordul, hogy mondok neki valamit és ő válaszol, hogy DE vagy NEM...
Hogy mennyire tudatos nem tudom, de mondom teljesen értelmes a válasz, mi mindenesetre nagyon élvezzük:)
Ja! és annak ellenére, hogy este 20 óra előtt szinte sohasem kapcsoljuk be a tv-t, Norisz fogja a távirányítót, és bekapcsolja a tv-t, programot kapcsol... Hihetetlen :)
Annyira ügyesek, az ember nem is gondolja, hogy mennyire jó megfigyelők...:)
Mikro a számítógépen nézzük a képeket, akkor ha túl sokáig nézem, már ütögeti is a billnetyűzetet, hogy menjünk tovább:))

Szóval ÁLLATKERT! Nagyon sokan mondták, hogy semmi értelme Noriszt még elvinni, úgysem érti stb...
Hát most én mondom mindnekinek, hogy igenis van értelme, és igenis egy 10 hónapos baba is nagyon tudja élvezni az állatkerti látnivalókat!!!
(teszek fel képet nemsokára, csak amásik gépen vannak a képek!)
Fantasztikusna jól éreztük magunkat, nem tudom elmondani, hogy mennyire boldogok voltunk, hogy végre mint család mehettünk az állatlertbe...!!!
A Jászberényibe voltunk, nagyon szép!!! Nincs olyna sok ember mint BP-en...
Norisz egyfolytában mutogatott, és nagyon érdeklődött, szaladgált egyik állattól a másikig! Egyfolytában gagyarászott, mintha még beszélt is volna hozzájuk!!!
Az én szívem meg repdesett, hogy ekkore örmöt tudunk neki okozni, és lányok bevallom, hazafelé az úton még sírtam is, hogy ez velem történik.....
Hihetetlen érzés anyának lenni, és az, hogy mi családdá váltunk... Apuci is olyna büszke a fiára, és annyira szereti ő is, mint én:) Komolyan mondom: az pedig már felülmúlhatatlan:)
Az állatkert végére már elálmosodott Norisz, mert annyira készült, hogy nem is aludt előtte.. Úgyhogy legközelebb csak alvás után mesélem el neki, hogy hová is megyünk:)
Rengeteget fényképeztem így itthon is átélhetjük többször az állatkertes élményünket... Norisznak folyamatosan mesélem melyiken melyik állat látható, persze ha anya van a képen, akkor nem arról bezsélek :P ;)
Biztosna jövőre más lesz és másnak fog örülni, de most is hihetetlen élmény volt!!

Más:
Hétfőn levelet kaptunk az egyik tegyesztől, miszerint lenne egy 11 hónapos kislány, akit örökbefogadhatnánk...
Egyébként véletlen maradtunk az országos listán, azért kaptuk a levelet...
Mikor felhívtam az ügyintézőt, akkor őt ez nem is nagyon érdekelte, mert látta, hoyg 3gyermeket tervezünk, és ha tesót szeretnénk akkor is lehetséges a örökbefogadás...
Hát az érzést nem lehet elmondnai amit éreztem, férjem persze racionálisabb...
A kislány örökbefogadása mellett rengeteg dolog állt... szinte napra pontosan 1 hónap kül. van köztük, különleges és nagyon szép neve van(ez csak azért lényeges, hogy mi is ilyesmit szeretnénk), ésa képen amit küldtek nagyon nagyon hasonlít Noriszra!
Természetesen nem fordult meg komolyan a fejünkben az örökbefogadása mivel már Gabikával mindent megbeszéltünk, hogy majd Norisz 2 év múlva kb. ne legyen egyke:) És hogy mik is a terveink, vágyaink!:)
De mégis, az ilyne lehetőség egy meddő házasságban, ahol smemi esély spontán babóra, nagyon megviselt:( /Páromat nem annyira, mert ő teljesen megnyugodott tesó ügyben...
nekem sme kétségeim voltak, inkább csak a tény, hogy évekig nem volt lehetőségünk a ygermekre, és most meg megint lenne...
Olyna érzést éreztem, mintha terhes lennék, d enme tarthatom meg... vgay legalábbis hasonlót...
Aztán Naninga segített feldolgoznom az egészet... ! Köszi Nani!
Különben a kislánynál rengeteg a negatív tényező, mégis nehéz volt lemondnai róla... Nme is ezek számítottak..
Inkább az, hogy Norisszal egy korúak lennének, szeretném a sulit befejezni, és hát kihagyni az első hónapokat...
Szóval mi továbbra is maradunk a Gólyahírnél, és szeretnénk ha a Gólya is onnan látogatna el hozzánk, de egy ilyen lehetőség alaposan felkavarja az anyai szívet! Kaptunk annyi szeretetet és kedvességet Gbaikától, hogy ezt nekünk nem tudja más nyújtani!

Ha már Naningát emlegetem:)
Voltak nálunk múlt héten, Noriszt egész nap lefoglalták:)))
Nagyon szép napunk volt, nagyon jól éreztük magunkat!!
Sokat beszélgettünk az ő babójukról is, aki már valószínű valahol lubickol:)
Olyna jó érzés amikor tanácsot adhatok, hisz már gyakorló anyuci vagyok:))
Náluk is készül a babaszoba, most már nagyon várják a Gólya érkezését:)))

Na most megyek, délutánúgy néz ki ismét csavargunk:) :) :)
Egyébként is rengeteget sétálunk, megyünk sokfelé! Apát is elkísérjük röplabdára és ő is labdázik:) Most már a lábával is rúgja a focit:)
Egyébként mindneki megcsodálja, a gasztrós dr.nőt is levette a lábáról:)))) Mikor elmeséltem, hogy örökbefogadtuk, azt mondtaa dr.nő, hogy nem is kerülhetett volna jobb helyre, látszik, hogy ő a legfontosabb nekünk!
És hát nagyon jól látja:))) Imádjuk őt, és mindne percben azért szorítok, hogy ez a boldogság nagyon nagyon sokáig megmaradjon!!!!
(Tegnap a dr. house-on is kiakadtam, hisz bármikor jöhet egy betegség, de akár egy állat is az autónk elé...)

Sok puszi mindenkinek!!!
Igyekszem azért jönni!!! Képeket nemsokára felteszem...

Napsi!

KépKép
napsugaracska

Napsugi!
Írtam emailt! :D

Kép

Kép
rayo

Köszi lányok a sok jókívánságot! Már 3éve, hogy házasok vagyunk! Nagyon gyorsan telik az idő!

Kép

Kép
rayo

Ismét nosztalgiáztam. :)Esküvői képeket nézegettem. :)
Remélem, más is fog nosztalgiázni. :)

Alig egy éve....És már.......
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Napsugi
Olyan jó olvasni a soraidat, olyan szépeket írsz magatokról. Köszönöm, hogy megosztod velünk az érzelmeidet.

Tegnap beszéltem Kizsóval, reménykedik, hogy ma hazamehetnek.

Kelimóni
Nosztalgiáznék én, csak 94-ben még nem volt digitális fotózás. De majd megpróbálom beszkennelni.

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!
Mi Villányba utazunk, reméljük, a borospincében nem lesz kánikula.

Puszi, Tviky

Kép
tviky

Sziasztok!

A délelőtti alvás után ez a kép fogadott :)
Az jó kifejezés, hogy nagyon boldog vagyok? :)

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Szerintem Móni gyorsan tedd lentebb a matracot, mert hamarosan feláll őurasága.

Egy kicsit én is nosztalgiázok Kép

Lehet, hogy nem is ismersz ránk. Egy hónap múlva lesz 18 éve, hogy ott voltunk a templomba.
simineni

Simineni: nagyon szépek voltatok. :) Apát kevésbé ismertem fel. :)

Jó hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kizsó és Zsófika ma hazajöttek.
Szerencsére "csak" vírusfertőzése volt (3 napos láz).
Most elutaztak a másik mamához, egy pár napra.

Más. Ma két gólyahíres született!
nikinozso

Sziasztok!

Az igért képek: (Bocsánat, de ismét nem tudtam választani...)

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép

Tvicky!
Jó kirándulást nektek!! :lol:

Mindnekinek szuper kellemes hétvégét kívánok!!!

Puszi:
Napsi :wink:

KépKép
napsugaracska

Nikinozso! Örülök a hírnek, hogy Zsófikával minden rendben, és a két kisbabának is sok boldogságot kívánok!

Kelimoni! Ha ezt a mamit a fiúk meglátják, a hétvégén csak alvás lesz! :lol: :lol:

Kép
vivi1

Nikinozsó!

Pusziljuk Kizsóékat! Hál' Istennek smemi baj akkor :lol: :lol: :lol:
Gratulálunk a Gólyahíres babyknek!!! :lol:
És jó munkát Gbaika!!!

Norisz ismét nagyot alakított... Átmászik az eddig nagyon jól müködő "karám"-on... Az ülőgarnitúrán... :lol: :lol: :lol:
A járóka és az ülőgarnitúra által határolt nappali volt eddig az ő helye... kb. a nappali 70 %-a... De megtanult rajta átmászni, egy 10 hónapos gyermek :roll: :roll: :roll: :twisted:
Úgyhogy most már végleg egyfolytában vele vagyok :lol: :lol:

Puszi!

KépKép
napsugaracska

Siminéni!

Sajnos a múlt heti tali, meg az utána következő napok nem egészen úgy sikerültek, mint azt elterveztük, így nem tudtunk beugrani hozzátok. Kerestelek skype-on, majd még próbálkozom.

Sikerült átvészelni a hetet négy gyerekes anyukaként. ( Végtére is 9 éves gyerekem még nem volt sose.) Sajnos Máté egy kicsit betegecske lett (így a körzeti orvosunkat is meglátogattuk), de alapjában egész jól telt a hét.
Csináltam fotót a négy csimotáról:
Kép
steiff

Még pár kép a legújabb termésből:

Norbi átszellemülten játszik a számítógépen ( és milyen jól csinálja!!!!):
Kép

Roli nézi a tévét -persze reklámot- nem tudtam választani, szerintem mindegyiken olyan édes:
Kép
Kép
Kép
Úgy döntöttünk nem igazán megyünk a gyerekekkel ilyen időben sehova, így csináltunk egy kis strandot nekik az erkélyen ( zajos siker fogadta az ötletet):
Kép
steiff

Szereencsere nem tudtal valasztani ezert megnezhetuk a tobbit is meg meg!
Steiff Na Roli mar le is vett a labamrol!!!Na de mindenkit imadunk!!!!
5 orai eves ota bukunk mar tobbszor is es faj a pocink na meg a kakink mar megint zold,latom hogy szenved es ez olyan rossz .Na megyeek is.Puszi mindenkinek!
móncsi+3

Moncsi! Nekünk a zöld székletre azt mondták hogy az azért van, mert éhezik a gyerek. Ez lehet attól, hogy annyit bukik hogy nem nagyon marad kajcsi a gyomrában. Ha nem múlik a sok bukás én megmutatnám orvosnak...

Tündériek a képek! Még még még... !!!

Kizsó! Remélem már otthon vagytok, és minden rendben.

KépKép
jiny

Kép Kép Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!

Azt hittem, ezt a meleget már nem lehet fokozni, de tévedtem. :cry: Nálunk 38 fokot mutatott a hőmérő, amikor hazaértünk...

Ma ismét találkoztunk az életet adóval és az ő édesanyjával, kifejezetten jól éreztük magunkat, már ha lehet ilyet mondani egy ilyen helyzetben. Nagyon oldott volt a találkozás (részint a Gólyahíres munkatársnak, Gabinak köszönhetően - köszi, Gabi! :lol: ), bő másfél órát maradtunk... Nagyon-nagyon örültem, hogy az életet adó anyukája nevén nevezett érzéseket és nem kellett fölös köröket futni a virágnyelvet beszélve. Nagyon őszinte beszélgetés volt!
Úgy érzem, ők méginkább megnyugodva, mi pedig még bizakodóbban nézünk a következő két hét elébe.

További szép hétvégét sok pancsolással!
Kata
rkata

Ma ismét született egy kisfiúnk, örökbefogadó anyukája ott volt a szülésnél! (2 nap alatt 3 baba)
nikinozso

Kedves Nikinozsó!

Nagyon örülök, hogy Zsófit hazaengedték a kórházból és nem volt súlyosabb probléma.

Köszönjük szépen a babás híreket, nagyon jó, hogy ilyen gyorsan haladunk :lol: . Sok boldogságot kívánunk az új családoknak!!!

Lányok!
Ma is voltunk bababoltban a férjemmel, vettünk egy pár dolgot, most már ő is érzi, hogy közeledünk a célhoz ( a két számjegy megbabonázott minket :wink: ), így teljesen belendült a készülődésbe. Lenne egy kérdésem: Szerintetek mennyire fontos, hogy üvegből legyen a cumisüveg és ne műanyagból?! Több cikkben is azt olvastam, hogy az üveg jobb, de ma a boltban csak a NUK-tól találtunk üveget, a többi mind műanyag volt. Ti milyet használtok? És milyen cumit: latex vagy szilikon?
Bocs a kicsit off témáért, de ti biztosan tudtok jó tapasztalatokat mondani.

Rkata!

Nagyon örülök, hogy jól zajlott a mostani találkozásotok is, ezt a két hetet már féllábon is, igaz?! :lol:
Nálunk is 38 fokot mutatott a hőmérő ma, de szerencsére estére jött egy jó kis zápor, így legalább az esti locsolást megúsztuk :wink:

Steiff!
Igazán jó ötlet ez a házi strand ilyen melegben, nagyon jók a képek, amiket feltettél, köszi.

Jiny!
Tündéri!!!!
rvan

Napsugi!

Tényleg látszik Noriszon, hogy élvezte az állatkertet, nagyon jók a képek. Én sem tudnék választani.

Akkor Norisz már igazi kis akrobata :P . Úgy látom most olyan időszakotok van, amikor minden nap produkál valami újat a kisfiatok, már alig várjuk, hogy mi is hasonlókat éljünk át!!!
rvan

Rvan: Mit írt a cikk, miért jobb az üveg? Mi műanyagot használtunk / használunk (Aventet és Baby Nova-t), szilikon fejeset (a cumijai viszont latex anyagúak Csengének, nem vagyunk válogatósak :) ), 2 éve nem cseréltem őket, az égvilágon semmi bajuk. Mivel Csenge időnként hajigálós kedvében van, jobb is, hogy nem üvegből vannak. :lol:

Zápor nálunk is volt, egy locsolásra tényleg jó volt, de arra már sajna nem, hogy hűtsön is valamicskét. :cry:

Csütörtökön kezdődött a Nextben (WestEnd) nyári leárazás gyerekruhákból, 30-50-70 %-os leértékelés van. Ma benéztem, a mi méretünkből már nem volt sajnos (Vincusnak vettem egy-két dolgot), de nagyobbacska gyerekekre igen csinos és minőségi ruhákat lehet kifogni, hátha valakit érdekel.
rkata

Rkata!

Elsősorban higiéniai okokra hivatkoztak, tiszításra, illetve, ha a műanyag megsérül jobban bele tudnak telepedni a bacik, elszíneződés, stb. Most az eladó hölgy is mondta, hogy több kismama jön, hogy a védőnő az üveg cumisüveget ajánlotta.
Az Aventtal ti meg vagytok elégedve? Mi is azt néztük. Tetszett, hogy több kiegészítőt is lehet hozzá venni, és később is lehet használni. Néztük az elektromos sterilizálóját is, ti használjátok esetleg? Elég szélesek ezek az üvegek, pl a NUK-hoz képest, de biztosan kényelmes még fogni :? .
rvan

Sziasztok Lányok!

Szia Rvan! :P

A cumisüveg-témához szólnék: Nekünk NUK cumisüvegeink vannak, amik műanyagból készültek és eredetileg latex fogszabájzós cumit adtak hozzájuk.
Az üvegek remekül beválltak - semmi hátányát nem látom, hogy nem igazi üveg. Szépen tisztán lehet tartani, könnyű, és nem törékeny.
A latex cumival viszont kicsit megjártuk: egy idő után annyira ráállt a szája az elsőként beavatott darabra, hogy semmi másból nem volt hajlandó enni.
Három hónap múlva akkorára nőtt ez a bizonyos kedvenc-cumi, mint egy ház. :D Minden irányba kitágult, de mivel ezt akarta Zitus, így nem sikerült használatba vonnom érintetlen testvérkéit. Azok eddigre épp feleakkorák voltak, mint a kedvenc, és nem tudott velük mit kezdeni. Persze a naggyal meg tele volt a szája... :oops:

A sógornőm tanácsára nem kezdtem sziszifuszi küzdelmet, hogy megszeressük a kis latex cumikákat - néhány hónap, és újabb küzdelem várt volna ránk.
Szilikon cumit vásároltam: NUK gyártmányú, fogszabájzós és 6 hónaptól ajánlják. (Méretben ugyanis ez hasonlított leginkább a kedvenc óriás cuminkra... :lol: )
Ezt örömmel elfogadta és NEM TÁGUL!!! Bírja a strapát és megtartja a méretét!

Hát: nekem ennyi tapasztalatom van latex-cumi ügyben. Mindemellett a játszócumi nekünk is latex (NUK - fogszabájzós), de az valahogy más kategória. Bevált, így maradhat. :wink:

Sok pusza! Jó készülődést! - Amneris -

KépKép
amneris

Rvan: Szerintem az Avent nagyon jó. Nekünk mikróba tehető sterilizálónk van, soha semmi gondom nem volt a tisztítással (a Baby Nova cumisüvegeket is abban sterilizáltam). Most már csak mosogatógéppel mosom a törzset, a cumit meg a karimát mosogatószeres vízzel. Ha gondosan és alaposan fertőtleníted (dehát ezt nyilván meg fogod tenni) a cumisüvegeket, akkor a műanyagon sem fog megtelepedni a baci. Szerintem. :)

Arra figyelj, hogy az Avent üvegek - mivel szélesebbek - nem férnek bele a "mezei" termoszba, külön termoszuk van. A sima termoszba csak a magasabb, vékony cumisüvegek (Baby Nova, Nuk) férnek bele (én megjártam, szitkozódtam is rendesen :) ).

Én nem kerítenék túl nagy feneket a dolognak (persze én már könnyen beszélek :) ), meg aztán úgyis látod majd, hogy a babónak "mi áll a szájára", miből eszik-iszik szívesen és kényelmesen.

Ha a babó rászokna a cumira (elég valószínű :) ), akkor amelyik beválik, abból vegyél 1-2 tartalékot majd, hogy ne kelljen keresgélni, ha sürgősen szükség van rá. Nálunk most 4 (!) db van forgalomban (igaz, a macinak is kell mindig :) ) és legalább 2-ről rendszerint fogalmam nincs hol van... (a múltkor a kertből szedtem össze őket :roll: ) És persze ha a fogacskák kibújnak, akkor előbb-utóbb meg is rágcsálják a cumit, a lapos cumi meg "nyejó". :lol: :lol:

Olyan édes volt ma Csenge, őt is bevonjuk - természetesen - a kistesó várásába-fogadásába, napok óta mondogattuk neki, hogy ma kivel fogunk találkozni. Megérkeztünk, kérdem tőle (az életet adóra mutatva), ki ez a néni? Errő ő: "néni, pocak, tesó, kibúj" (még nem beszél kerek mondatokban). Persze nem lehetett nem megérteni. :lol:
rkata

Sziasztok Lányok!

Harmadszor kezdem újra a hsz-t...na mindegy. Nem tudtam jönni, mert szabira megyek, és irtó sokat dolgoztam, hogy rendbe rakjam az aktáimat, de sikerült.... Azért becsülettel visszaolvastam most.

Rayo! Igaz késve, de sok boldogságot házassági évfordulótok alkalmából! Igazad van, rohan az idő, már mi is 8 éve, hogy megesküdtünk.

Kelimoni! Gergő továbbra is nagyon fotogén, és persze ügyes! :)

Jiny! Jobbulást Dóri babának, örülök, hogy azért eszi a tápit. Nagyon rossz ez a reflux, még egy felnőttet is kinoz, hát még egy ilyen kicsi emberkét!

Napsugi! Sajnálom, hogy a fiadnál is beigazolódott a reflux, de ügyes vagy, hogy a megérzéseidnek hittél! Tündériek a képek Noriszról! :) Köszi kérdésed, mi jól vagyunk, de még Matira vár egy garatmandula műtét is, de szerencsére most senki nem beteg. Képet később tudok felrakni, mert a régi számitógépünk tönkrement, cd-n nagyon régiek vannak, ezen a mostanin pedig még nincs, de igyekszem majd.

Apropó gégészet! Lányok nem tud vki priviben ajánlani jó gyerekgégészt. (Madarász kizárva!) A mienk tündéri, de abban a kórházban, csak orrmandulaműtétet csinálnak, mert csak 3 orvos van, és a garatmandula már nagy operációnak számit. Előre is köszi a segitséget!

Rvan! Szép lett a babaszoba! Cumi! Szerintem legyen műanyag az üveg, mindent lehet vele csinálni, (fertőtlenités, stb.), mint az üveggel, legfeljebb, ha elöregszik a műanyag cserélni kell. De az Avent és a Nuk nagyon jó, és lehet csak külön cumit venni. Mi is ezeket használtuk anno. Játszócumiból Dancsi a Nuk-ot szerette, Mati nem volt cumis.

Steiff! Jó a strandotok! :)

Boszi! Remélem jól vagy a pocilakóval együtt.

Kizsó! Sajnálom, h Zsófi kórházban volt, örülök, h otthon van, jobbulást neki!

Nikinozso! Gratula a családoknak, és nektek az áldozatos munkátokért!

Amneris! Jó, h már Te is irsz a tapasztalataidról! :)

RKata! Jó, hogy ilyen pozitiv lett a találkozás! :)

Lányok! 3 hét szabira megyek, nyaralni is megyünk - Amneris ugye sejted hova? -, igy csak wapon tudom megnézni a freemailt. Légyszi csak fontos leveleket küldjetek. Köszönöm!

Ha pedig már a nosztalgiáról esett szó: két kép 8 évvel ezelőtti önmagunkról. Elnézést a rossz minőségért, de akkor még papirkép készült, most én fotóztam le digitálissal. Az egyikről pedig kivágtam egy rokont, biztos ami biztos alapon, azért ilyen a kép.

Mindenkinek csodás napokat kivánok, nyaralás után jeletkezem.

Sok puszi!

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
Nekünk is Avent cumisüvegjeink vannak és Avent mikrós sterilizálónk. Maximálisan meg vagyok velük elégedve, könnyen tisztíthatók, és még mindig az első garnitúrát használjuk.
Sőt, a használaton kívülieket (pici méret) most sterilizáltam ki a picurnak, már csak pici cumikat kell hozzá vennem.
Cumija nagyfiamnak volt anno, szilikonos, fogszabályozós MAM, de abból mindjárt 6 darab. (És az se volt mindegy, milyen színű.)
A másik kettő az ujját szopja.
szuperboszi

Sziasztok!

Matiba:Köszi a fotót. :) Édesek vagytok rajta. :)

Cumi: Mi kezdetben Nuk üveg cumisüveget használtunk. Volt pár üveg cumisüvegünk is. Baby-Novát vettünk. Egyetlen oka volt: A hagyományos melegentartóba az fért bele.
Közben már áttértünk a MAM cumisüvegre.

Én elégedett voltam a müanyag cumisüveggel. Tény, hogy egy idő után karcos lesz.
Most Avent cumisüveget használunk MAM cumival. Az Avent üvegre jó a varázsitató füle és Gergő iszik is szépen egyedül.

SŐŐŐŐt! Már a varázsitatóból is iszik egyedül. :)
Ha véletlenül a játékok közt felejtem, elkúszik érte, ha szomjas, hanyatt vágja magát és iszik. :)

Valahol olvastam, hogy a cumikat havonta kell cserélni. Én ezt meg is tettem. Minden hónapban vettem új játszó cumit is és a cumisüvegbe is. Főleg, amikor rendszeres használatnak és súrolásnak volt kitéve.
Ezt meg is teszem, amíg szükséges a cumi ( most a játszó ), a cumisüveget felváltotta a varázsitató. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Kizsó: Remélem, hamar elfelejtitek a kórházat és azt is, hogy nem volt nagy probléma. :)

Nikinozsó: Micsoda babaeső már megint. :)

KIcsit sajnálom, hogy a topikon már nem látszik, ki hol áll. Olyan jóóóóóóóó lenne drukkolni. :)

Napsi: Örülök, hogy végre sikerült eljutni a kórházba és sajnálom, hogy az első alkalmakkor, amikor tapasztaltad a problémát, másképpen látta a háziorvosotok. Egy fél év alatt már lehet, hogy túl lennétek mindenen.

Állítólag a reflux fájdalommal is jár, ez az ami elborzaszt, hogy a piciknek mit kell átélniük.

Gondolom, arra gondolt az orvos, hogy a refluxos babák mit ehetnek, mert egy egészséges baba már ehet darabosat 8-10 hósan, sőt a tejtermékektől sincs elzárva. :) Tejet én sem adok Gergőnek, de szinte már azt eszi, amit mi a pici darabokra vágott sonkát, sajtot, virslit is szépen megeszi. :)

Tejet én sem szeretnék adni, főleg, hogy most napi 2 deci tápi lecsúszik gond nélkül, ami a mi dokinénink szerint elegendő - tekintve azokat a tápanyagokat, amiket Gergő kap és a súlyát.

Állatkerti képek édesek, látom Norisz is jóóóól elfáradt a program után. Édesen alszik a hordozóban. :)

Steiff: Olyan édesek a gyermekeid. :) Irigylem a kertes házban lakókat. Mi az erkélyen strandolunk. :)

Pici számítógépmágus nagyon átszellemült. :)
Rolinak még a szája is tátva maradt. :) De tündéri. :)

Jiny: Dóri mekkorát nőtt! :) Remélem, rövidesen meggyöntölhetem ismét. :wink:

Rvan: Ne fogjátok magatokat vissza vásárlás ügyben. Ez a boldogság fokozása, amit megkoronáz majd a baba születése. :)
Olyan jó, hogy a férjed is lelkes volt, képzeld, az enyém anno meglepett egy kék színű paplan-párna-baldahin készlettel. A véleménye szerint a kék uni szín :D ( Tudtam, hogy fiút vár. :)

Matiba: Olyan jó, hogy nem vagytok betegek. :) Én tudok egy gégészt, a védőnénink gyermekeit is ő műtötte, ha nem találsz közben, szívesen elkérem az elérhetőségét. :)

Rkata: Ugye, milyen jó kispasi cuccokat vásárolni? :)

Amneris? Fotó? Semmi? :(

Nálunk rövidesen felújítás lesz a lakásban. Mindenhol csempe áll, meg zsákokban izék, festő, kőműves jönnek felmérni, mindig elfelejtünk valamit, úgyhogy a még el sem kezdődöttből kezd elegem lenni. Na és az ajánlott árak....:(
Reméljük, hamar túlesünk rajta. :) Állítólag egy hét.

KépKép
KépKép
kelimoni

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?