Katyerina,
nekem egy kicsit más a meglátásom a lányok egy részénél. Szerintem az életednek nem szabad állandóan a lombik körül járnia. Nyilván nem vagyunk egyformák, és abban is van igazság, amit a csajok írnak, de kell másfelé is gondolkodni.
Nem tudom merre laksz, milyen településen, nálunk vidéken, akad még mundérbecsület. Mi megmondtuk a főnöknek, hogy tudjon róla, és számoljon azzal, hogy bármikor elmehetek és új ember kell helyettem. Persze én már 11 éve dolgozom itt.
Ha új munkahelyre mennék, valószínűleg nem ezzel kezdeném, hanem megvárnám míg felvesznek, és egy-két hónap után elmondanám, hogy kiderült ez a helyzet, és ez ezzel és ezzel jár, és azért mondod el, mert így tisztességes és ennyivel tartozol neki. Erre egy normális főnök nem mondja, hogy akkkor fel is út, le is út.
(Elvileg
) Szóval Zsebivel egyetértek, ne ezzel kezd, de ha már egy kicsit megmutattad, hogy milyen jól dolgozol, akkor közöld vele.
Az pedig, hogy a baba alá rendelj mindent, szerintem veszélyes. Egy idő után nem lesz saját életed, pedig az fontos. Mi tavaly szeptember óta tulajdonképpen csak a lombikért éltünk. Most, hogy a harmadik sem sikerült, bizony kiürültünk. Ott álltunk egymás mellett és csend. Na, ekkor a párom azt mondta, hogy irány élni egy kicsit, hétvégi kirándulások, közös programok, mert ebbe belehülyülünk.
A terhesség alatti munka az már más kérdés. Érezni fogod mi a jó neked és a babának, én szeretném kiélvezni a terhesség minden percét, aztán persze lehet, hogy az élet másként hozza. Akkor már csak a baba lesz a fontos, ha már pocakban lesz.
Zsebi,
honnan szereztetek pempőt? Mennyiért? Hogyan mérted ki és milyen adagokban etted?
Lányok,
ismertek Békés megyében olyan méhészt, aki árul pempőt?
Pusza
Gigi