Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Zsebi! Teljesen megnyugodtam!!!!!!!!!!!!!!!
mango

Kagyló!

Nem mondtak semmit, hogy mi lehetett a gond a megtapadással, mert ők sem tudják. Beültetés mindíg volt, az osztódás rendben zajlott, de hogy utána mi történt azt nem lehet tudni...
A donort csak ki kellett választani és kértük, hogy azzal végezzék a megtermékenyítést. 5. után fizetős kb. 500e/lombik gyógyszerekkel együtt.

L.
lillus29

Sziasztok Lányok!
Végére értem az olvasásnak,de lapozzunk inkább.
Ági!
Sajnálom hogy most nem :( . De ugy látom, Te is jobban szeretsz előre nézni.
Üdv az ujaknak! Remélem nem hiszitek, hogy itt mindig ilyen paprikás a hangulat, csak az utóbbi időben jut ez nekünk :?
Mango!
Nekem is volt ilyen puffadt érzésem, egyél sok fehérjét és igyál, igyál, kb 2-3 nap alatt elmulik azért.
Hányadik lombik lesz?
Erika!
Szerintem ne csináljatok a donorból ügyet! A papirokat tüntesd el örökre (szalonnasütés :lol: ),és erre ne is gondoljatok! Ha a párod el tudta fogadni annak idején ezt a helyzetet, akkor sajátjaként szereti. A gyerkőc sose fogja érezni hogy nem vér szerinti. Imádom Krizsa bemondásait:lol:
Timi!
Teljesen ujszülött babát vártok? Remélem hamarosan megszületik!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi!

Igen, abszolút újszülött babára várunk. Már nagyon várom. Most mindenkit a begyűjtött babaruhák bemutatásával fárasztok.

Timi
latimi

Melcsi

Mi hálistennek nem csinálunk belőle ügyet és a család sem (legalábbis akik tudják - azóta sem került szóba sohasem), az a lényeg hogy van bébi és nem az hogy hogyan.
Igen valószínű, hogy máglyán fogják végezni a papírok, de még várok a máglyával jövő év decemberéig, mert ha a drága pára belemegy akkor még 1X megszeretném próbálni hátha sikerülne egy kistesó, de sajna eddig nagyon úgy néz ki, hogy nem, mert mindig arra hivatkozik, hogy fel is kell őket nevelni - taníttatni (egyetem Ft) - stb. + akkor most mindegyiknek más lenne a biológiai ............... Úgyhogy én még reménykedem benne hogy lesz még szerencsém mégegyszer átélni a csodát, mert szerintem az, mikor odahozták megmutatni, és megsimogatthattam, és másnap mikor megfoghattam hát az egy csoda - mindent megér - én már ekkor legszívesebben visszamentem volna és kezdtem volna előről az egészet
Egyébként pedig ennél több szeretet nem is kaphatna az apjától , imádják egymást, sokszor jobban elvannak ketten a gyerekkel, mint a gyerek velem, én biztos már unalmas vagyok a nap 24 órájában.

Ui: nagyon remélem, és nagyon drukkolok, hogy mindenkinek akik annyit harcolnak bébiért előbb utóbb mindenkinek sikerüljön !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Latimi
az örökbefogadás mellett azért ti még próbálkoztok?
erika13

Erika!
Csak duruzsolj az uradnak, meglátod, beadja a derekát. Még nagyon fiatalok vagytok, hozz fel példának nyugodtan minket, vagy akár Belmondot :lol: . De a 37 év, az még nem öreg, 20 év mulva még nyugdijas sem lesz, és ha gyorsan jön az unoka, nem tud vele homokozni, mert dolgozni fog még.
Ilyen esetekben ugyanazt a donorspermát kapjátok?
Különben én pont ugyanezt éreztem, akár a mütőből mentem volna a következőért. Minden fájdalmat feledtetett amikor megláttam.
De talán tul korai volt.
Timi!
Mindenki ujszülöttre vár annál az egyesületnél? Nem is gondoltam, hogy ennyi gyerek nem kell a vér szerinti szüleinek. Fiut vagy kislányt vártok? Vagy az mindegy? A ruhák miatt kérdezem, olvastam már máskor is, hogy gyüjtöd. Milyeneket veszel?

melcsi1967

Szia Zsebi :)
Kicsit le vagyok maradva! Szóval hárman vannak! :o Ez óriási!
Ez mindenkinek nagyon bátorító...
üdv
byby
byby

Sziasztok

Hát ez az amit akkor ott a Krizsától meg sem kérdeztem, nem tudom, hogy ugyanazt használják e, de szerintem ezt akkor kelett volna megbeszélni vele (mert 1 donortól az országban csak 3 v 4 gyerek születhet tudomásom szerint, utána szólnak neki, hogy több adagot nem adhat) hogy tegyék el nekünk stb. - papír munka stb.
De hát ezt már csak akkor fogjuk megtudni ha vissza megyünk hozzá.

Remélem Zseboroszlán ma jó hírekkel fog nekünk szólgálni és a többiekis, Én nagyon nagyon szorítok nekik.

Erika
erika13

Lányok a gynevac-ot mélyen az izomba kell adni??
Ági28

Ági!
Igen farizomba mint a choragont.

Erika!
Nem tudok úgy semmi hírt mondani csak telefonon kérdeztem és jelentkeztem hogy mi van velem. :) Ngyon örült nekünk. :)

Byby!
Igen hárman vannak. :) TE hogy állsz mi van veled?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi zsebi, bár én még nem kaptam olyan gyogyót, amit farizomba kell adni, nekem mindíg hasas volt. De azt hiszem majd holnap este lemegyek az ügyeletre, és ott beadatom.
Ági28

Melcsi!

Igen, az Egyesületnél mindenki újszülöttre vár. Olyan ruhákat gyűjtök, veszek, amik fiúnak és lánynak egyaránt jó. Bár az éppenhogy csak használt, szinte új rucik 80%-ban fiúra való. De hát ingyen kaptam Németországból. Jó, hogy begyűjtöttem.

Ha kislányt kapunk, akkor majd továbbadom a rucikat.

Zsebike!

Még szép, hogy örült Nektek. A következő uh. mikor lesz? Vagy mit mondott, mi lesz? Bocs, ha túlságosan kíváncsi vagyok. Csak tudod, izgulok értetek.

Erika!

Mivel hiszek a csodákban, ezért gyúrunk a spontán babára is.

Most tiszta ideg vagyok, mert mennék a strandra, és úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Pedig még csak a 22. napon vagyok. Úgy látszik a meleg már erre is hatással van. Na mindegy.

Timi
latimi

zsebi :) örülök, hogy jól vagyTOK! :)

Kagyló :) a lombik 380 ezerbe kerül (Kaáli) + a gyógyszerek. Ami ugye mindenkinél és minden alkalommal más, így nem lehet tudni, hogy az pontosan mennyi. Én már hallottam olyat is, hogy egymillió volt valakinek egy lombik. :(

Mindenkit pusszilok és drukkolok!!! :D További szép nyarat!!! :D

Kép
Kép
kiscsillag

Bocsánat, üdvözlöm az új belépőket is! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Zsebi!

Semmi különös, egy hosszabb leállás volt lombik ügybe.
Építkezni szeretnénk most ebben vagyunk benne. Mikor olvasom, hogy kinek sikerül, mindig elbizonytalanodom, hogy neki kellene fogni a következő lombiknak. Vacillálok. Nem tudom, hogy mi legyen :? Neked viszont nagyon örülök! Igazi kárpótlásban van részed. A környezetet mit szólt?
üdv
byby
byby

Sziasztok

Zseboroszlán
Örülök nagyon hogy ilyen jól vagytok, és mikor mész vissza hozzá? Mikor csinál megint UH-ot? Nagyon vigyázz magatokra.

Ági 28
Ügyelet? Milyen ügyeletre gondoltál? Bemész a Kaáliba? Mert a rendes orvosi ügyeletet inkább kérdezd meg, hogy mit szólnak hozzá. Én tavaly itt nálunk az éjjeli injekciót akartam beadatni, még jó hogy előtte pár nappal felhívtam őket, hogy mit szólnak hozzá. Hát síralmas volt a válasz, hát nem kimondva, mert én mondtam ki, hogy jobb lenne ha valakivel én betudnám adatni, úgy hogy az ismerősömet kértem meg hogy beadja (nem akartam éjjel zavarni senkit), de hát az ügyelet már csak ilyen, amúgy se szívesen mentem volna oda, mert előtte már nem tudom hol hallottam hogy volt nem egy olyan eset, máshol, hogy nem olyan arányban adták be az injekciót ahogy kelett volna és így sajna utólag kiderült, hogy ezért nem sikerült a lombik. Remélem, hogy neked szerencséd lesz.

Kagyló
én is úgy hallottam, hogy kb 1 millió, de én ezt még 1-2 éve hallottam. De a gyógyszerek ára az minden alkalommal más, meg attól is függ, hogy ha van pl. 2 féle te melyiket kéred (olcsóbb-drágább)

Sziasztok
erika13

Erika én a rendes körzeti ügyeletre gondoltam, de ez amit most be akarok adatni ez a gynevac inj, ami nem a stimu része. Nem hiszem, hogy azt annyira el tudják rontani.
Ági28

én az ügyeteten adattam be mindig a szurikat, amit izomba kellett, és semmi gond nem volt vele.

azért egy injekción olyan sokmindent elrontani nem lehet :lol:

lombik ára: a kaáliban kint vagy egy táblázat, ott az eljárás 380e, plusz ehhez jön a gyógyszer, ami ugye mint tudjuk nagyon egyéni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

De nem kellett semmi papír dokitól, hogy beadják, ugye??
Ági28

Ági :)
a kaális szurikhoz én vittem beutalót, amikor az ügyeletre mentem... de elvileg semmi sem kell. a háziorvoshoz az sem kellett... vagyis nem kell, csak akkor egyszerűbb minden.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági!
Nálunk az ügyeleten csak úgy adják be a szurit ha viszel róla papírt hogy adják be. De a háziorvosod is beahatja az gynevacot nem kell mindig ugyanabban az időben.

Timi, Byby, Erika!
Remélem nem fogom kihívni magam ellen a sorosot de ha már ennyien kérdezitek leírom. Köszönöm jól vagyok hányingerem teljesen elmúlt. :) ennek nagyon örülök. Barnázgatás hol van hol nincs de azt mondta rá Krizsa dokim hogy annyi belefér. Legközelebb augustzus 2-án megyek uh-ra.
A család természetesen örül (bár még nem vertük nagy dobra csak akik a lombikot is tudták) de azért nagyon féltenek és izgulnak hogy minden rendben legyen.

Byby!
Én is így voltam vele nem éreztem hogy mennem kell addig nem is szabad már ha belülről jön az hogy menni szeretnél akkor kell neki vágni. Nehéz az út azt mondom megéri a végére járni én továbbra is hiszem és azt vallom mindenkire vár az út végén egy baba.
Egyet tudok csak kíváni minél rövidebb legyen az út. Soha nem tudhatjuk hogy a lélek mikor gondolja úőgy hogy szeretne hozzánk jönni.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányok
alig tudlak visszaolvasni benneteket. :wink:

Zsebi,
nagyon klassz a híreidet olvasni, és tényleg hinni kell, hogy a végén vár bennünketis valaki.

Lányok,
olyan sokat emlegetitek ezt a Gynevac szurit. Mi is az?

Szép napot mindenkinek!

Pusza
Gigi
gigi002

Sziasztok! Köszi, lehet, hogy azért este majd megpróbálom papír nélkül az ügyeletet. Aztán ha más nem lesz, megkérem apát bökjön fenékbe!! :oops:
Ági28

Sziasztok

Zseboroszlán
Örülök, hogy jó vagy, aug 2. már mindjárt itt van.

Mindenkinek jó pihit ebben a "jó" időben.
Én utálom az ilyen meleget, inkább lenne tél - szép hóesés - azt imádom, de ezt a meleget.....................
erika13

Tél?? Ne kívánj ilyet kérlek, akkor már inkább tavasz vagy ősz!! De nem essős!!
Ági28

Erika!
www.gynevac.hu-n minden hasznos infot megkapsz. Amúgy sok országban használják meddőségi kezelésekre (magyar találmány) temrészetesen nálunk nincs elismerve 5-5 szuri a párod és a te popodba és elmúlnak a gyulladások helyreteszi a dolgokat mindkettőtöknél. Mi is beadatuk.
Én telet nem kívánok de nekem egy 25 fok elég lenne.

Ági!
Azért ha még nem adott ilyet be a párod ne nagyon próbáljátok szerintem mert a farizomba azért kell egy kis szakértelem.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Na jó akkor kihagyom!! Egyébként nálunk csak én fogom megkapni!
Ági28

Zsebike!

Aug. 2 hamarosan itt van. A barnázgatás - na nem mintha értenék hozzá- belefér. Azért 3 lurkó rendezgeti a dolgokat odabent. Te csak pihenj!!!!! Neked most ez a dolgod. Mi izgulunk helyetted is.
Örülök, hogy rókakoma odébbállt. Ideje, hogy most mást látogasson meg.

Timi
latimi

Ági!
Pedig a pasiknak is sok mindenre jó a honlapjukon is írják célszerű együtt csinálni a kurát kiöli az esetleges fertőzéseket is amiről nem is tudtok viszont így vissza tudja neked adni ha meg ő is megkapja akkor nem.

Timi!
A babásra már nem írsz????????????
Igen róka családodt kipateroltam mondtam nekikhogy máshol van már szükség rájuk nyakukba kötöttem a címet és remélem oda is találnak, mert már ott is nagyon rég várják őket. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Igen tudom, ugyan konkrétan nem beszéltem meg apával, hogy ő is hejlandó beadatni magának!
Ági28

Zsebike!

Én mindenhova írok. Csak nem győzök visszaolvasni.

Timi
latimi

Sziasztok

Zseboroszlán

Sajna rajtunk ez a gynevac inj. már nem segít, mert engem műtétileg rendberaktak - vagyis azt a rossz gyulladásos-göcsörtös petevezetéket kivették, a másikat meg megégették (nem tudom mit jelent). A páromnak pedig azt mondta dokija, hogy egészségileg rendben van, nincs semmi baja - makk egészséges, csak hát sajna génhiba ami a családjában nála jött ki, úgy hogy sajnos ez van. De túl éltük, és szerencsére amúgy sem volt kérdés a kettőnk sorsa ilyen téren, mert a gyerek kérdést mi már a kapcsolatunk elején megbeszéltük. De ha te úgy gondolod hogy ettől lessz 1 kiskatona is akkor írd meg és megpróbálom rábeszélni. Bár eddig már megkérdeztem 1-2 orvost ez ügyben de a lényeg az hogy a tudomány még nem tart ott, hogy ezt a kérdést megoldja.

Egyébként ma jutott eszembe, hogy a korházba hallottam, és utána mikor bent feküdtem a többiekkel (szobatársak) meg is kérdeztünk egy dokit, hogy igaz-e -- a hasadat ne nagyon simogasd, a kezedet oda teheted a hasadra, de ne simogasd mert vetélést és koraszülést okozhat -- a doki azt mondta, hogy igaz.

A telet annyira nem kívánom már csak a gázszámla miatt sem, de amúgy én nagyon szeretem a telet, de csak akkor mikor szép nagy pelyhekben esik jó sűrűn a hó (egyébként én szeretem a havat lapátolni is) este nézni séta közben , illetve nappal mikor süt a nap és nyikorog a cipőm alatt.
A nyarat is szeretném ha max 25 fok lenne, a 30-35 fokot már nagyon nagyon nehezen viselem el.
De szerintem Te azért már nagyon várod hogy az ide télnek vége legyen NEM?

Mindenkinek szép napot!

Erika
erika13

Erika!
Sajnos ezügyben el kell hogy keserítselek sajnos ha valakinek az ejakulátumban nincs sperma természetesn a gynevactól sem lesz. Az azokra az esetekre jó mint pl. nekük volt de gyulladt volt segített lehúzni. :)

Igen valóban idén sokkal jobban fogom várni a tél végét mint eddig bármikor. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Pocaksimogatás: a hír igaz, de nem egészen így :)
a pocak simogatása tényleg méhösszehúzódást tud okozni, de ez gondot csak a 30. hét után jelenthet ált.

Orsi
KépKépKép
icsilya

hi,
ma elkezdtem vérezni :(
katyerina

Katyuska!
Mikor kéne tesztelni?
Ági!
Az izomba állitólag nem olyan könnyü beadni, Krizsa minket legalábbis lebeszélt, pedig a férjem nagy szuró, lévén cukros 18 éve.

melcsi1967

Sziasztok

Icsilya
a pocak simogatásról amit írtam azt a kórházban hallottam, amikor 20. hét környékén voltam vérvételen ott mondták egy 11-12 hetes anyukának, hogy ne csinálja - akkora hasa volt, hogy azt hitték, hogy több babája van (csak 1 volt), de feltűnően nagy kb. akkora mint az enyém, és ezért kérdezték meg tőle hogy hány baba, hányadik hetes és hogy simogatja-e - és erre mondták neki, hogy nem szabad simogatni, merthogy az izmokkal csinál valamit, és hogy bajt okoz
végülis nekem nem okozott semmit. Úgyhogy nemtudom.

Mindenkinek szép álmokat!

Erika
erika13

Katyerina!!

Nagyon remélem, hogy csak ijesztget :cry:
Megnéztem, azért ez nagyon korai menstruációs vérzésnek? Még lenne 10 nap, nem?? (Júl. 10????)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Katyerina!
Én biztosan megcsinálnám a tesztet, és a kijelölt időpontban még egyszer!
Kata
dkata

Katyerina!
Elhiszem hogy el vagy keseredve de nagyon megjött rendesen? Mert nekem is jött aznap amikor mégis totál pozitívat teszteltem tudom ilyenko semmi nem vigasz de mielőtt abbahagyod a gyogyikat mindenkép győződj meg róla hogy nincs e baba.
Drukkolok!!!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

sziasztok!

köszi a vigasztalást, de mára már erősödött a vérzés és ma kell hivatalosan is megjönnie. :( Kedden kell tesztelnem, de ahogy ismerem magam már hétfőn nem lesz elég a szuper tampon meg a plusz betét:(
Kedden megcsinálom a tesztet és rögtön hívom a doktornőt, megyek tovább a következőre. Csak egy kicsit azért vagyok elkeseredve, mert nincs több eszkimóm, és mindent előlröl kell kezdeni.
erika!
azt hiszem te kérdezted hogy termékenyült meg annyi petesejt?
őszintén szólva nem tudom. egy valami jutott eszembe még, hogy neked hogy csinálták őket, sima IVF vagy ICSI? Nekem ICSI volt.

gigi!
a méhpempő miatt ne aggódj, ártani nem fog. Én lelkes igyekezetemben a multkor egy hónapnyi adag pempős mézet ettem meg egy hét alatt. Nem lett semmi baj. A méhész bácsi is mondta, hogy nem baj, csak a normál esetben az 1 hónapra való.

lányok, lenne egy kérdésem mindenkihez!
ti a beültetés után dolgoztok, vagy szabin esetleg táppénzen vagytok?
és a munkáltatótok tudja, hogy lombikoztok? és hogy oldjátok meg ha el kell jönnötök a munkahelyetekről?
igazából azért kérdezem, mert nem sokkal azután, hogy felmondtam derült ki a lombik és vágtunk bele, de közben azért állás keresésben is vagyok. és nagy dilemmám, hogyha találok állást akkor említsem-e vagy függesszem fel a babaprojectet? lehet hogy még egy év, mire sikerül, de lehet hogy a következő már sikeres....
kicsit kezdek elbizonytalanodni.
tudom, hogy nekem kell dönteni, csak kiváncsi vagyok, hogy mégis a munkáltatók hogy állnak hozzá.
köszi
katyerina

Sziasztok

Katyerina
Igen én kérdeztem, hogy hogy sikerült olyan sok petesejtnek megtermékenyülni, nekem sima IVF volt, mert a spermiumok sajnos szuperek voltak orvosilag (donor sajna).
Én már a legelején táppénzre mentem, a csoportvezetőm tudta ill. egy másik is és így nem volt gond ha műszakot kellett cserélnem - simma ügy volt- nagyon megértőek voltak, mi megoldani sajnos előtte az orvoshoz járást úgy tudtuk hogy én sajnos (más munka lévén) a lombik előtt és a legelején is 3 műszakba jártam dolgozni, így volt, hogy éjszakából mentem vérvételre, vagy dokihoz.
Én a Te helyedben (attól függ, hogy hány éves vagy, ill. anyagilag hogy álltok) ha megtudtok élni 1 keresetből évekig akkor nem keresnék munkát, hanem csinálnám a lombikot, de ha nem akkor legalább 1 év munka, és ha lehet a főnökök tudtán kívűl lombik. Bár ez attól is függ, hogy milyen a főnökség, de én ha most keresnék munkát akkor biztos hogy nem mondanám meg előre, hogy mi a helyzet mert szerintem így senki nem fog alkalmazni.

Én csinálnék most egy tesztet a helyedben, és utána mikor már lehet bemennék vérvételre.
Neked ez hányadik lombikod?

Ui: szorítok neked nagyon, hátha nem okoz gondot ez a vérzés, már sokszor lehetett olyat hallani, nekem is volt egy tanárom, aki azt mondta, hogy neki félideig rendesen megvolt mintha nem is lett volna terhes, úgy hogy szerintem még reménykedhetsz

Sziasztok

Mindenkinek szép álmokat - kicsiknek és nagyoknak is!
erika13

Katyuska!
Én ugyan könnyen beszélek, mert a férjem a munkáltatóm, de szerintem ha ugy döntöttél, hogy végigviszed a babaprojektet, akkor annak rendelj alá mindent. És igen, pl. esélyes a következő lombik!
Lányok, elgondolkoztam ezen a sok mindenféle kiegészitőn, amit irtok sokszor.
Én nemrég jöttem ide, előtte semmit nem tudtam, csak amit Krizsa mondott a lombikról, a sikerről, stb. Nem is csináltam semmi mást, mint vörösbort ittam a várakozás 2 hetében (és tovább is, orvosi javaslatra). Mindent ugyanugy 4x. Ebből 2 sikeres volt, 2 pedig nem. És ha ettem volna méhpempőt, vagy kapcsolat analizisre megyek, akkor több lehetne az esélyem? Az a baj, hogy én ezekben nem igazán hiszek, de gondolom, ezért nem is növelnék az esélyemet. Mert ilyesmiben hinni kell, nem?

Andi, olvasol még minket? Szeretnék tudni Rólad, hogy vagy? Ne érdekeljenek kivülállók, irjál ide, vag a babásra, mert ugy látom, a babaváróst nemigen használja senki. De nem is baj.

melcsi1967

Sziasztok

Melcsi
Te mikor - tudom, hogy hülye kérdés de a beültetés után ittál vörösbort? Mert akkor velem ISOSTART itatott.
erika13

Erika, hirtelen nem emlékszem, a Te dokid is Krizsa?
Igen, utasitotta Dezsőt, hogy naponta 1-2 deci vörösbort szervirozzon részemre, a beültetés napjától. Sőt 1x az elment baba vérezni kezdett, még az elején, és akkor azt javasolta, hogy igyak 1 kupica pálinkát. Hát nagyon rosszul lettem!
Hallottam mástól is, hogy vörösbort rendelt doktorunk.

melcsi1967

Melcsi!
Én nem mondom hogy a méhpempőn múlik vagy a kapcsolat analízisen de az biztos hogy segíthet. Nekem spec. soha nem volt olyan vastag a nyh.-m mint most hogy szedtem a méhpempőt aztán hogy amúgy is így alakult volna ezt már soha nem tudom meg.
Ezek olyan dolgok amivel segíthetsz a babának de nem jön be mindenkinek. Valahogy szerintem egy idő után úgy van az ember ezzel hogy az orvosok által termetett lehetőségeken kívül próbál valami kis pluszt hozzátenni ami meghozzhatja a sikert ami nem biztos hogy segített mert lehet anélkül is az lett volna az ő időszaka.

Katyerina!
Én megmondtam a főnökeimnek de én 10 éve itt dolgozom nem tudom a Te helyedben talán nem tartanám célszerűnek ezzel kezdeni azért Magyarorzságon elég köztudott hogy a kismamákat és a kisgyerekeket sem nagyon kedvelik a főnökök, de még a babára vágyókat sem.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Katyerina,
nekem egy kicsit más a meglátásom a lányok egy részénél. Szerintem az életednek nem szabad állandóan a lombik körül járnia. Nyilván nem vagyunk egyformák, és abban is van igazság, amit a csajok írnak, de kell másfelé is gondolkodni.

Nem tudom merre laksz, milyen településen, nálunk vidéken, akad még mundérbecsület. Mi megmondtuk a főnöknek, hogy tudjon róla, és számoljon azzal, hogy bármikor elmehetek és új ember kell helyettem. Persze én már 11 éve dolgozom itt.

Ha új munkahelyre mennék, valószínűleg nem ezzel kezdeném, hanem megvárnám míg felvesznek, és egy-két hónap után elmondanám, hogy kiderült ez a helyzet, és ez ezzel és ezzel jár, és azért mondod el, mert így tisztességes és ennyivel tartozol neki. Erre egy normális főnök nem mondja, hogy akkkor fel is út, le is út. :P (Elvileg :? ) Szóval Zsebivel egyetértek, ne ezzel kezd, de ha már egy kicsit megmutattad, hogy milyen jól dolgozol, akkor közöld vele.
Az pedig, hogy a baba alá rendelj mindent, szerintem veszélyes. Egy idő után nem lesz saját életed, pedig az fontos. Mi tavaly szeptember óta tulajdonképpen csak a lombikért éltünk. Most, hogy a harmadik sem sikerült, bizony kiürültünk. Ott álltunk egymás mellett és csend. Na, ekkor a párom azt mondta, hogy irány élni egy kicsit, hétvégi kirándulások, közös programok, mert ebbe belehülyülünk.
A terhesség alatti munka az már más kérdés. Érezni fogod mi a jó neked és a babának, én szeretném kiélvezni a terhesség minden percét, aztán persze lehet, hogy az élet másként hozza. Akkor már csak a baba lesz a fontos, ha már pocakban lesz. :wink: :P :wink:

Zsebi,
honnan szereztetek pempőt? Mennyiért? Hogyan mérted ki és milyen adagokban etted?

Lányok,
ismertek Békés megyében olyan méhészt, aki árul pempőt?

Pusza
Gigi
gigi002

Sziasztok

Melcsi
Igen én is Krzsához jártam, nekem ISOSTÁRT rendelt, (itthon elfogyott - mert a férjem mikor biciklizni megy ezt issza min.1l) csak az volt a baj hogy nem igazán kapni, (csak nagy keresgélések árán - gyógyszertárban) úgy hogy volt, hogy másféle energiaitalt ittam (elmondta, hogy mit tartalmazzon)
A vörösbor jobban elérhető.

Sziasztok

Szép napot mindenkinek - hűsöljetek sokat helyettem is, mert én most megyek vissza a konyhába a sárgabarack levárt főzni.

Erika
erika13

Gigi!
Lényegében akkor ugyan azt írtad le Katyerinának mint én csak annyival kibővítetted hogy előbb utóbb az új melóhelyen is meg kell mondani hát ez így is van. Azért általában valóban jól állnak a dolgokhoz, az is hozzátartozik az igazsághoz hogy lombik alatt nem lehet az ember lányát kirugni.

Én a Lehel téri piacon vettem egy méhészeti boltban (ált. minden méhészeti boltban van) 5 g-os kiszerelésben egy pici tégejben ez egy havi adag (lehet nagyobbat is venni) fontos hogy hűtőben kell tárolni vagy mézbe kell keverni de ha mézbe kevered akkor se jó a túl meleg neki én úgy is a hűtőbe tette. 5 g-os adagot 1/4 kg mézben kell elkeverni jó alaposan és ebből enni napi egy kiskanállal (teás) de ne fém legyen hanem fa vagy műanyag. Reggel étgyomorra javasolják, de nekem ez nem mindig jött össze.

Erika, Melcsi!
Egyszer nekem is ajánlotta Krizsa bácsi az iostárt de akkor kicsit túlstimus voltam és arra jó az kifejezetten. De sznte bármelyik energiaital is jó. Már aki szereti mert én nem. :(

Anyu is főzőtt a héten lekvárt hát a hőségért nem irigyelek. Kiutartás.

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Erika!
Én már csütörtökön kifőztem az adagunkat :D Pörinek is főztem, cukorral, magunknak édesitővel. Nagyon finom lett mindkettő.
Lehet hogy Te is tulstimulálódtál és azért ajánlotta? Nekem lyet sose rendelt, mindig csak a vörösbort.
Zsebike!
Hogy tudsz mindig ilyen jó kis képeket felpakolni?

Irjátok a lombik-körül-forgást, ezen elgondolkoztam. Nem is az, hogy mindent annak alárendelni, de mi pl. nem fogtunk semmi változtatásba, nem terveztünk utazást, stb. Persze mikor nem sikerült, a várakozás ideje alatt pihentünk, de mindig szem előtt tartva az ujrakezdés idejét, hogy addigra már ne foglalkozzunk mással.
De gondolom ez mindenkinél más, és azért nekem nem volt gyerek nélküli az életem, és ez nagyban megváltoztat sok mindent.

melcsi1967

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?