Új privát üzeneted érkezett!

Hurkás pizzát még én sem ettem, de nem is írtam egybe :twisted: Most sül a pizza, utána a hurka.
Levest meg csak megenném, de nem jut eszembe mit csináljak, így nem csinálok.
Tasakosba és az Alföldi gulyást szeretem, de most sajna nincs itthon :cry: pedig azt megenném.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Andi, egy kisz védőgázosz comagolászú pulykapárizsit fogok leküldeni a levesz mellé :D
Tudom, hogy a párizsi az egyik legdurvábban turbózott (mérgezett) kaja, de imádom, nem tehetek róla... 8)

Gabi, gyors levesnek én paradicsomlevest szoktam csinálni.
Kis rántás a fazék aljára, rá az aranyfácános püfé, vízzel felönt, kicsit otthagy (nem annyit, mint Andi... :D ), és kész
Ha reszelt sajttal tálalod, még levesbetétet sem kell kifőzni hozzá :D

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!Használj az inyedre MERIDOLT!!Én kikértem a Fogorvosom véleményét,és AJÁNLJA!!A Páromnak az aftát,vagy mit egy öblités után eltűntette a szájából!! :wink:

Kép
bea27

Sziasztok!

Jajj lányok, ha látnátok hogy néznek ki a szalámik betöltés előtt :lol: :lol: én már csak tudom, többször voltam gyakorlaton a vágóhidon :wink: Annak idején meg eladóként dolgoztam, na azóta csak vákumcsomagolt virslit eszek :wink: Nem részletezem miért... :oops:

Dani nevében köszönöm a névnapi köszöntéseket :lol: Lilinek nagyon tetszettek és mindjárt kérdezte, h majd nekem is küldenek? :lol: Ugyhogy légyszi majd 27-én is dobjatok fel 1-2 üdvözlős képet!

Ma nekem is muszáj lesz vasalnom, van egy csomó ruha és mosok is, nyaralás előtt mindent el kell tüntetnem a szennyestartóból. Hétvégén meg kezdem a nagytakaritást :twisted: Lassan azt sem tudom hol áll a fejem :roll:

Muszkuru
Majd megtudod ha lesz gyerkőc, h mindent akkor csinálsz mikor Ő engedi és nem akkor mikor Te szeretnéd :wink: :lol: :lol:

Gabi
Nem lesz korai a lapozás? Anyu azt mondta, h nekik 2 hetet kell állni a betonnak :shock: Nálunk tegnapi krumpli leves és tegnapelőtti zöldbabfőzelék a kaja.

Candi
Biztositó :twisted: :twisted: :twisted: Egy ismerős családnak az árviz csinált nagy-nagy kárt és 300e ft-al szurták ki a szemüket. 2-3 éve több mill-t költöttek a házra :(

Megyek mert Dani a hálóba vette az irányt, persze, h megint fel akar mászni az ágyra :roll:

Kép
Kép
mókuska

Plútó: kőleves?Az már bevált, nem :twisted: ?

Andi
candi

Csak gondoltam benézek,de látom sehol senki!Végeztem a takaritással,már az ebéden is túl vagyok!Óriáska táncot járt bennem!Nagyon cuki volt!Most átköltözött a bal oldalról a jobb oldalra!!
Hoppá!Mi volt a nődokinál?????Gyere már!!!
Candi!Dolgozol még?
Málna már a hasát sütteti a Tiszánál!

Kép
bea27

Hello, most értem haza. Van bébink!! De még nagyon pici, 3 hetes.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szóval kaptam uh képet, de valszeg nem tudom feltenni, mert még nem vagyok összeköttetésben a nyomtató-scannerrel. De csak egy folt látszik. Azt mondta a doki, ez még csak egy miniterhesség, de tuti. :lol:

Kép

Kép

hoppá

Na látod?????Már nagyon izgultam érted!!ÚÚÚgy vártalak!
Olyasmit láttál a képen,mint az enyém volt?
Mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Nagyon-nagyon vigyázz magadra!!De tényleg!!Igyál sokat!!Ne emelgess!!Mit irjak még?Várjál,gondolkodom rajta,hogy mikre hivták fel a figyelmemet!
Hüvelyi volt?Mekkora a petezsák??Olyan kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!
Milyen munkát végzel??

Kép
bea27

Köszi Bea, aranyos vagy. Először normál uh, azt mondta, nagyon gyanús, hogy ez terhesség, ott az a fekete folt. Mondtam neki, hogy nem lehetne hüvelyit csinálni, hátha többet látunk. És így csinált. Mutatta apának, hogy látja, ott van.. Apa csak fekete foltot látott, mondta a doki, hogy igen, azt kell látnia. Nem mért semmit, hogy mekkora, még nem olyan szép éles a petezsák. Augusztus 1-én megyünk legközelebb a maszek rendelésére. Remélem ott már többet fogunk látni. Azt mondta szedjek Elevitet, naponta 1-et. Ennyi.

Kép

Kép

hoppá

Ja, a bőröndöt a kolláganőm fizeti, csak mi vettük meg. A reptéren dobálták a bőröndöt, akkor törött el, mondtam neki, hogy reklamálnia kellett volna. Ő nem akart...

Kép

Kép

hoppá

Jaj, ne tudjátok meg, mekkora kő esett le a szívemről-szívünkről... A doki azt is mondta, hogy bármit csinálhatok, kivéve bungy-jumping, ejtőernyő, ilyesmi... :wink:

Kép

Kép

hoppá

Juj de izgi!!Augusztusban mennyi idős leszel??Milyen is az a munka amit végzel?Akkor március,ugye?Bár ezt csak akkor fogják kimondani,ha 12 hetes elmúltál majd!!Ne emelgessél!!Kiméld nagyon magad,mert ez mégcsak az eleje!

Kép
bea27

Bocs, ha most szóf...om an, de olyan jó ezt kibeszélni magamból :roll:

Kép

Kép

hoppá

Akkor- aug 1.- lesz a babó 5 hetes. Tanítok különben, tehát nem megterhelő fizikailag, csak néha stresszes. Számításaim szerint március 21-e körül kellene jönnie...

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!!Azért csak vigyázz magatokra!!Az ülőfürdőt felejtsd el!Iletve a meleget!(Dehát ilyenkor kinek van kedve meleg vizben üldögélni!Ugye?Ablakpucolást azért ne csinálj,mert a nyújtózkodás nem tesz jót!Ne ijdej meg,ha szúrkál akár a melled,akár a pocid,és az sem zavarjon ha kicsit fájdogál!Majd ha még eszembe jut,hogy nekem mikre hivták fel a figyelmemet,akkor megirom!!

Kép
bea27

Látod a vonalzómon az első kéet?Lassan olyan lesz a Te babód is! :lol: :wink:

Kép
bea27

Képet akart lenni!!Nyugodtan irj csak!Én szivesen "meghallgatlak"!És nagyon érdekel a téma!Végre valakinek tudok segiteni a tapasztalatomba!!

Kép
bea27

Kata: akkor most már hivatalosan is gratulálok! Ahogy Bea mondta vigyázz magatokra ebben a hőségben. Szita kicsit a fejem, ezért bocsi, hogy megint megkérdezem, mikor utaztok nyaralni? Valahogy abban voltam, hogy már valahol az 5. hétnél tartasz, de az is mindjárt itt van. Apának nem volt szimpatikus beszólása Uh kapcsán?
Bea: vagyok még, igen és várom a pocifotót.
Jó lehet most Málnának és minden nyaralónak, én nem bírom ezt az időt majd elalszom egész nap.

Andi
candi

Tényleg Kata: mikor lesz új vonalzó? :wink:

Andi
candi

KATA?GRATULA!!!!!!!!!!!!!Annyira örülök!!!!!!Jelszó továbbra is mindenkinek:maradj nyugodtan fekve és ne fürödj :lol: :lol: :lol: Én is hazamegyek és megtámadom az ágyat!!!!Persze nem egyedül!!!!!!!!!!

Bea,Óriáska szeret úszkálni!!!!!!Apa is érezte már?????Biztos naon jó lehet!!!!Bárcsak itt tartanék már!!!!!!!!!!!!!!!

Candi,sajnálom,hogy a tegnapi nap után még a k...va biztosítóval is közelharcot kell vívni....éljen a magyar bürokrácia!!!!!!!!!!

Plútócska sütés kész?????????Nem reagáltam még a sógornődékre: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nem normális dolog ez.....

Mindenki nagyon vigyázzon magára ebben az őrületes melegben!!!!!

Musz :lol: :lol: :lol: erre gondoltam,de csak akkor veszem meg,ha 300000ft körül megkapom :wink: :wink: :wink: ez illik igazán a mostani sztársílusomhoz :lol: Kép

Kép Kép
meli1118

Nemtudok küldeni most képet!! :cry: :cry: Neharagudj,de amint azt már irtam az én gépem eltűnt szőrén-szálán! :( Anyu a másikat elvitte,és a szomszéd nemtudja odaadni,mert nincs itthon!Elutazott!!Neharagudj!!
Jövőhéten pótolom!!

Kép
bea27

Kata,lássuk az új tickert!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli!!Ez a cipő KOMOLY?? :oops:
Apaának odatettem a kezét,és amig én végig éreztem Ő sajna alig!Aztán rájöttem,hogy én belülről jobban érzem!
De sebaj!Mert nemsokára már LÁTHATÓ is lesz!! :)
Néha annyira bennem van,hogy ugye nemcsak a bémozgást érzem,és hogy biztos-e,hogy ottvan,és minden rendben van vele!

Kép
bea27

Bea,pedig a pocis érdekelne!!!A telcsim nem kamerás,de tud mms-t fogadni,elküldhetnéd!!!!Olyan kíváncsi vagyok!!!!

És az uh-ra is Kata,nem baj,ha csak egy aprócska fekete folt látszik!!!!Hogy nevezitek a bébiteket????És mi lesz majd a neve,ha megszületik????Látod,itt szófoshatsz nyugodtan,kifogyhatatlan vagyok a kérdésekből!!!!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

MINDJÁRT MEGPRÓBÁLOK KÜLDENI!!
Remélem él már a szolgáltatás,és nem szarik be a mobilom,mert SAMSUNG,és leszokott fagyni a fotózásnál! :( De megpróbálom!

Kép
bea27

Köszi, aranyosak vagytok. Új vonazóm el van mentve, csak nem merem még babonából feltenni. C

Candi, evileg 5 hetes terhes vagyok (mert a terhességet az utolsó mensitől számítják), de a baba még csak 3 hetes,mert a magzati kor csak a fogantatástól számít. Ezt olvastam a könyvemben!

Jövő hét kedden megyünk nyaralni, úgyhogy hétfőn leszek utoljára.

Kép

Kép

hoppá

Kata,de nem utoljára!!!!!!!!!!!!!!Csak lesz egy-két hét nyaralás!!!De utána visszajössz és elmesélsz mindent!!!Remélem!!!!Puszika

Bea,privi

Kép Kép
meli1118

mELI!!vISSZA!!

Kép
bea27

Meli!Nem megy!!El kell vinnem a telefonomat egy szoftver frissitésre!Vagy az is lehet,hogy kéne egy új telefont vennem!!Bocsi!!Sajnálom!! :x

Kép
bea27

Hoppá: akkor ott is érezzétek majd jól magatokat, de nagyon vigyázzatok egymásra.
Bea: nem haragszik, csak csalódik Andika. De majd jövő héten, csak addig küldjed, amíg még vagyok!
Meli: szép a cipő, de olcsó lesz ez neked, nem választanál valami menőbbet?
Lányok én most elköszönök, nem biztos, hogy tudok még írni. Aki nem lesz holnap annak kellemes hétvégét.
Többieknek holnap reggel fogom ugyan ezt kívánni
Csók-puszi-pá!

Andi
candi

Szia Candi!!Holnap meddig is leszel?Mert addig megpróbálok jönni!!

Kép
bea27

Candi,igazad van,ennyire nem adhatom le a színvonalat :lol: Jó hétvégét nektek,apát kényeztesd ezután a trauma után megérdemli(biztos egyébként is!!!)Puszi

Bea,semmi baj,majd a netre felteszed,ha meglesz a gép....puszi

Kép Kép
meli1118

Kata,klassz a ticker :lol: :lol: :lol: pusza

Kép Kép
meli1118

Na mentem,mert rohadtul FŰT ez a gép!!Már szakad rólam a viz!Elmegyek tusolni!!Este jövök!remélem itt lesz majd valaki! :roll:

Kép
bea27

Jut eszembe Hoppá!Nekem is úgy volt,hogy azthittem,hogy 7 hetes vagyok,és csak 5 voltam,amikor a Doki megnézett!

Kép
bea27

Szia Bea,én biztosan nem leszek,majd csak hétfőn!!!!!!!!Jó hétvégét mindhármótoknak!!! :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Sajnálom!!Azért még próbálkozom a mobilommal!!De lefagy!!(ebben a melegben!)

Kép
bea27

Itt az új tickerem, olyan mint a régim, csak ezen már nem a mensihez-teszteléshez közeledő napok vannak...

Kép

Kép

hoppá

Na,csajok én elköszönök mindenkitől!!!Pihenjetek sokat és vigyázzatok magatokra és persze érezzétek jól egymást!!!Hétfőn jövök!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok, megyek én is megszeretgetem apát.

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Gabi-Plutó, hol a te vonalzód?? A legújabbra vagyok kíváncsi :wink: Tüneteid?? neked is fájdogál a pocid??

Kép

Kép

hoppá

Plutó, látom, itt vagy. Jól vagy? Vonalzó???

Kép

Kép

hoppá

Dóri, Nika, Meli, Bea, Musz, többiek, hol vagytok???

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Vagyok :lol: eddig Krisztikét próbáltam altatni, de most elment a helyére.

Hoppá örülök, hogy minden rendben volt. Én is várom már a hétfőt :wink: Nem fér több vonalzó, a múltkor próbáltam. Majd ehhez az újhoz ujra megnézem. Pocim néha szurkál, de nem vészes. :)

Tesó bízhatsz bennem :wink: Lilikéről sem fogok elfelejtkezni, addigra keresek valami szép hercegnős képet is :wink: Lapozással kapcs.-ban mindenki mást mond... Jó idő volt, ilyenkor állítólag már lehet rakni. Nagy t. megint elkezdett kötözködni, hogy kell rakni, meg a festés.. Nem tetszett, hogy megmondtam, hogy több helyiséget nem vagyok hajlandó teljesen levakartatni, sem anyagilag sem porilag nem hiányzik. Van egy új fajta festék, ami zselés, és színre elég egyszer kenni, azt fogjuk kipróbálni.

Ma voltak felmérni az ablakokat, kb. 5 hét, de talán kevesebb meglesz az is, addig rend nem lesz, de sebaj.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na, látom még mindig egyedül vagyok, úgyhogy jó éjt mindenkinek!

Meli, a cipő gyönyörű, én is vágynék ilyenre 8) Te se hagyd ma békén apát... :wink: Kérdezted, hogy nevezem.. Még nem adtam neki nevet. Viszont pocakon kvüli nevek már felmerültek. Ha lány lesz, a férjem egyértelműen Esztit szeretne. Nekem is tetszik, de még van egy csomó időnk ezt eldönteni. Fiúnévre ő (remélem csak viccből) Imit mond, mert őt is így hívják. De az biztos, hogy az én gyerekem nem lesz "IMIKE". Az tuti. Úúúútálom ezt a nevet. Ráadásul apóom-anyósom is imikéi a férjemet, ami meg külön unszimpatikussá tezi. Nekem tetzik a Bálint, Máté, Ádám. Egyenlőre ezek..

Candi, remélem apa kipihente a balesetet, és jobban van. Szeretgesd meg kicsit :) Kérdezted, apának nem volt-e szimpatikus beszólása az uh-n. Kicsit megijedt, amikor a doki nemlegesen rázta a fejét, és kérdezte halkan: na, hol vagy? Megijedt, hogy nincs ott senki. De aztán meglett, úgyhogy a férjem is megnyugodott. A doki hüvelyi uh előtt kiküldött pisilni, addig a férjem mondta neki, hogy 3 tesztet csináltunk, mivel ő mérnökember, és "egy mérés nem mérés... " Tetszett a dokinak, ott mosolygott rajta.

Még egyet mesélek: apának eddig nem "engedtem", hogy meleg vízben áztassa a goly..t, szóval mondtam neki, hogy csak zuhanyozzon, nehogy megölje a kiskatonákat a forró vízzel. Az előbb megszólal: na , mostmár fürödhetek is?? Forró vízben? Mondtam neki: mst már, nem kelles, megtetted a magadét, tőlem le is forrázhatod :lol: :lol: Persze nem komolyan mondtam... Erre ő: látom, csa tenyészbikának kellettem :wink:

Jelszó: ...utána no fürdés, csak egyhelybenmaradás, így egyben :lol:

Kép

Kép

hoppá

De jó, hogy itt vagy. Te ha jól láttam kb 2 héttel idősebb terhes vagy. Ugye?

Kép

Kép

hoppá

Szia Kati!
Még egy utolsó beköszönés, mert vonz az ágy, és a benne fekvő 2 fickó, főleg a nagyobbik :oops: :oops:
Igen én ma 7+2 napon tartok.

Na jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Mégsem vagy már itt, tényleg jó éjt.

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Fogamzás