Na, látom még mindig egyedül vagyok, úgyhogy jó éjt mindenkinek!
Meli, a cipő gyönyörű, én is vágynék ilyenre
Te se hagyd ma békén apát...
Kérdezted, hogy nevezem.. Még nem adtam neki nevet. Viszont pocakon kvüli nevek már felmerültek. Ha lány lesz, a férjem egyértelműen Esztit szeretne. Nekem is tetszik, de még van egy csomó időnk ezt eldönteni. Fiúnévre ő (remélem csak viccből) Imit mond, mert őt is így hívják. De az biztos, hogy az én gyerekem nem lesz "IMIKE". Az tuti. Úúúútálom ezt a nevet. Ráadásul apóom-anyósom is imikéi a férjemet, ami meg külön unszimpatikussá tezi. Nekem tetzik a Bálint, Máté, Ádám. Egyenlőre ezek..
Candi, remélem apa kipihente a balesetet, és jobban van. Szeretgesd meg kicsit
Kérdezted, apának nem volt-e szimpatikus beszólása az uh-n. Kicsit megijedt, amikor a doki nemlegesen rázta a fejét, és kérdezte halkan: na, hol vagy? Megijedt, hogy nincs ott senki. De aztán meglett, úgyhogy a férjem is megnyugodott. A doki hüvelyi uh előtt kiküldött pisilni, addig a férjem mondta neki, hogy 3 tesztet csináltunk, mivel ő mérnökember, és "egy mérés nem mérés... " Tetszett a dokinak, ott mosolygott rajta.
Még egyet mesélek: apának eddig nem "engedtem", hogy meleg vízben áztassa a goly..t, szóval mondtam neki, hogy csak zuhanyozzon, nehogy megölje a kiskatonákat a forró vízzel. Az előbb megszólal: na , mostmár fürödhetek is?? Forró vízben? Mondtam neki: mst már, nem kelles, megtetted a magadét, tőlem le is forrázhatod
Persze nem komolyan mondtam... Erre ő: látom, csa tenyészbikának kellettem
Jelszó: ...utána no fürdés, csak egyhelybenmaradás, így egyben