Sziasztok!
Április 15-én végre megszületett kisfiam a BHK-ban. Csak most jutottam el idáig, hogy leírjam, mi is volt a kórházban ... bocsi..
Szóval! Én teljesen meg voltam elégedve mindennel és mindenkivel. A nővérkék nagyon kedvesek voltak, a dokim egy tünemény (Dr. Kiss A.), szóval minden rendben volt.
Persze, voltak kisebb negatív élmények is, mint például 2 nappal a császár után egyik "nővérke" ebéd után beviharzott a szobába, és szabályosan "letolt" minket, amiért nem raktuk vissza ebéd után a tálcánkat a tartóra... amit megjegyzem soha nem kellett sem előtte, sem utána visszarakni... Na de hát ennyi baj legyen!
A szülőszobában is minden rendben volt. Szombaton szültem, ezért először az ügyeletes orvos volt benn nálam, amíg az én orvosom meg nem érkezett. Nem emlékszem a nevére, de ő is és a szülésznő is nagyon kedves és figyelmes volt.
Aztán sajnos császár lett a vége, így a műtőről is tudok írni néhány gondolatot...
Sajnos itt volt egy kis negatív tapasztalatom, ugyanis az altatóorvos jópárszor megszúrt, mire megtalálta a gerincemen a megfelelő pontot... és mintha kicsit sok érzéstelenítőt is kaptam volna, mert egészen a nyakamig lezsibbadtam, állítólag éreznem kellett volna azt, ahogy kitolják a babát, de semmi... Valószínűleg emiatt a vérnyomásom is leesett, és pár nappal később pedig olyan égtelen fájdalom tört rám naponta 1-2x a hátamban, hogy mozdulni sem tudtam.
De mindent összevetve végeredményben csak dícsérni tudom a kórházat és a személyzetet egyaránt!
Ildi
Martin