Sziasztok lanyok!
Koszonom a koszonteseket Lili nevnapja alkalmabol.
Mi jol vagyunk, minden rendben. Kitti tovabbra is jo baba. Ma ejszakat teljesen ataludta. Este 9-kor aludt el es most kelt fel fel hatkor, szopizott es visszaaludt.
En meg maradtam fenn, hiszen kiment az alom a szemembol.
Szerencsere a cicim nem durrant be. Jelezte mar, hogy tele van, gondoltam megyek fejni, de ugy tunt Kitti gondolatolvaso, mert felkelt, szopizott es aludt is vissza. Igaz erzem meg a cicimet, de nem hiszem, hogy ettol begyulladna.
Sajnos Lili nehezebb dio. Most megint elkezdett harapni. Talan jonnek a hatso ragofogai. Es persze imad csipkedni es neha egy jo nagyot csapni. Ti hogy magyaraznatok meg egy 2 evesnek, hogy ezt nem szabad? Nalunk mindent elkovetunk, megprobaljuk elmagyarazni, de fel ora mulva ujrakezdi. Mikor racsap a labamra peldaul, utana elkapja a kezet es azt mondja "Csak simogatni szabad" es megsimogat. Most mit csinaljak? Anyu azt mondta, hogy en voltam nagyon verekedos es harapos ennyi idos koromban. Nekem volt ugyanilyen termeszetem mint Lilinek. Tesom allandoan televolt a harapasaim lilia nyomaival.
Tegnap is volt egy kis baleset. Lili odafekudt Kitti melle, nagyon figyeltem rajuk. Simogatta, enekelt neki es amikor elneztem egy par masodpercre, mert a papa mondott valamit, Lili megharapta Kitti arcat, aki borzasztoan sirva uvoltott. Igaz nem latszik semmi az arcan, nem volt eros harapas de szerintem nagyon megijedhetett. Nagyon sirt szegenykem. En meg Lilit nagyon megszidtam, mi mast tehettem volna?? Tudom hogy mara ujbol elfelejti, es nagyon kell figyelnem ra. Szerinted ez feltekenyseg, vagy csak ilyen a Lili? Elvileg nemcsak Kittit, hanem minket is harap, csip es utoget. Anyukam szerint, majd kinovi, most dackorszakban van es ugyanilyen voltam en is. De ez nem vigasztal.
Eszter: orulok, hogy nalatok is jok az ejszakak, bar a mellgyuszival vigyazzal! Szerencsere nalam nincs ilyen. Bar lehet, hogy a ma ejszakai atalvas utan azert nem gyulladt be a mellem, mert tegnap keso delutan en lefejtem a mellemet, mert mentem a 6 hetes kontrollra a varosba. 150 gr-ot fejtem le. Mikor visszajottem Kitti mar megivott 120 gr-ot!
Es meg kerte a cicimet.
Nagyon jok a kepek a fiukrol.
Te is nagyon jol nezel ki.
Hogy birtatok a meleget Vasarnap?
Milyen lett a kenyer?
Kontroll: Minden rendben volt.
Ujbol a regi lehetek, gyogyultnak nyilvanitottak. Beszeltem a dokival a vedekezesrol. Nem ajanlja a spiralt, mert konnyen lehet vele medencegyulaldast kapni.
Igy marad a tabletta vagy ovszer. Az utobbi elvetve.
De a hormontablettaert nem lelkesedek, mert nem szeretem, meg ha ez kifejezetten a szoptatas mellett szedheto. Hat majd meglatjuk, majd ferjemurammal megtargyaljuk. Vegul is most mar hosszu tavu vedekezes kell.
Andi: Nalunk takaritono van hetente egyszer.
Igy nem kell annyit takaritanom.
Csak idonkent seperni, felmosni.
Mese: Kitartas.
Nemsokara kesz a hazatok es akkor elvezhetitek a kertet ti is.
Kisdio: Nagyon orultem, hogy irtal! Nagyon koszonom a gratulaciot es a dicseretet Kittire.
De a ti fiatok is gyonyoru. Micsoda szoke haja van!
Meg Lilinek is jo lenne ferjnek.
Kittit hallom mennem kell.
Puszi nektek Rita