Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kihívtam ma a védőnőt,mert nagyon gyanúsak voltak ezek a pöttyök,és nem bárányhimlő.Hogy mi,azt nem tudja,de ne is foglalkozzak vele.Szerinte rovarcsípés.Gondoltam,elviszem bőrgyógyira,de 1 hónapig szabin vannak. :( Mi pókra tippelünk, egyre több van rajta,és most már nagyon vakarja.Most mit csináljak????

Manó:jó lehetett a buli.irigy vagyok a kert miatt.Lassan én is kezdhetek gondolkozni a tortán.Egy biztos,hogy nem én fogom csinálni. :lol: Ajándékkal is gondban vagyok,mert labdán kívül nem érdekli semmi,az meg van már vagy 120 db. :?

Andi:jó munkát!Nyaralás :D

Orsi,Vera:várjuk a beszámolót!

Egcsi:nagyon eltűntél,mi lesz így a reggeli kávénkkal!!! :D

Puszi:Anikó
vakili

Anikó :)

Olvasok ám, csak nincs mit mondanom. Elég depis vagyok, nem akarom a rossz hangulatot terjeszteni itt. :( Azért megpróbálok majd jönni hamarosan. :)

Minden szülinaposnak Boldog Szülinapot!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó, nem viszed el a Jókai utcába, arra jó az ottani bőrgyógyász is hogy megmondja hogy mi a baja Bencének?
Vendég

Sziasztok :D

Hát idejutottam, de sok hasznomat nem veszitek, mert hullaság van. 8)
Azért kicsit mesélek a Balcsiról, de sajna a reagálásról letettem, mert igaz tegnap hősiesen mindent végigolvastam, de mostanra nem emlékszem semmire és hogy újrakezdjem... :?

Szóval múlt hétfőn mentünk Balatonfüredre és ebédtől lent is voltunk a strandon vagy 7-ig, aztán meg a parton sétáltunk, lángost vacsiztunk, szuper volt. :D
Kedd, szerda csütörtök végig reggeltől estig strandoltunk,szuper nagy fák vannak a strandon, ahol voltunk (már tavaly is :) ) és le is barnultunk, pedig végig az árnyékban voltunk.
Aztán csütörtökön délután jött egy vihar, és péntektől már nem volt strandidő, de meleg volt és a nap is sütögetett, így jókat kirándultunk, városnéztünk. Pénteken lejöttek a Hugimék is a picurkával. :D Pénteken még tudtunk egyet fürödni, de szombaton már csak kirándultunk. Vasárnapra meg olyan ronda idő lett, hogy úgy döntöttünk 1 nappal hamarabb hazajövünk, mert azért esős időben nem a legjobb ide-oda császkálni, a szálláson meg minek ültünk volna?
Nagyon jól éreztük magunkat, szerintem jövőre is visszamegyünk, de azért még nem biztos, hisz még nem tudjuk milyen is az élet 2 gyerekkel. Remélem Flóra baba nyugis kiscsaj lesz és akkor tuti megyünk! 8)
Gergő hihetetlenül élvezte az egészet, imádta a Balatont, már mikor a kocsiból meglátta mondta, hogy " Gergő, Balatonba, békával." :D A békás úszógumiból ki sem lehetett szedni, a vízből is csak trükkökkel lehetett kihozni. A végén már azt sem engedte, hogy fogjuk a békát, csak Ő egyedül, írtó cukipofa volt! :D
Csináltunk fotókat, de szerintem Karcsi még nem töltötte be a gépbe, de amint meglesz teszek fel párat.

Anikó
Sajnálom a pöttyöket! :( Kenegesd Fenisztillel, legalább nem vakarja! És szerintem is vidd el valahová bőrgyógyira!
Gergőnek a szúnyogcsípése írtózatos és egyik éjjel 1 rohadt dög agyoncsipkedte. :( Ne tudd meg, hogy nézett ki! Én is fenisztileztem, meg van egy krém, amivel a nagyon csúnyákat bekentem, de azt jobb megkérdezned a bőrgyógyásztól.

Na, most kifújtam, picipoci már nem szeret itt ücsörögni. :lol:

Puszi mindenkinek :D

Orsi
27+6

avocado

Sziasztok!

Orsi:Örülök,hogy ilyen jól sikerült a nyaralás.Hozzánk is lejöttek tesómék az utolsó 3 napban,és olyan jó volt együtt. :D
Kibabáztad magad? MIlyen az unokaöcsi?Gergő mit szól hozzá?
Bence nem nagyon tűrte az úszógumit,folyamatosan fogni kellett,meg ugrált be a vízbe.De Ő is nagyon élvezte.
A nyaralás alatt Bencét is összecsipkedték a szúnyogok,de ez biztos nem az.A csütörtöki pötty sem tűnt el,csak elhalványult.

Andrea:a Jókai utcában szabin van a doki 1 hónapig,és addig a Heim Pálba kéne menni sürgős esetben.De ahogy itt emlegetitek,hát nem szívesen. :? Egyelőre próbáljuk a Fenistilt.Azt mondták,hogy tuti,hogy nem fertőz,és ne is foglalkozzak vele,majd elmúlik,akármi is az.

Egcsi:megértelek,nagyon nehéz dolog ez.Egy kedves barátunk a szemünk láttára lett rosszul,és halt meg a focipályán,amikor 21 évesek voltunk (Ő is),és nagyon sokára jöttem rendbe utána. :cry:
Kislányuk hogy van?

vakili

Sziasztok,
megjöttünk ma délelőtt,végre...
Ibizán voltunk,nagyon jól éreztük magunkat!Mallorcáig repcsivel,majd onnan hajóval mentünk át a szigetre.És vissza is....A gyerekek nagyon élvezték.Tiszta hippi életet éltünk,nappal bícs,még a délutáni alvást is ott ejtettük meg ,majd éjszakába nyúló partyzás :lol:
Na jó egy kicsit túloztam,de nagyon tetszett nekik,hogy nem kell korán ágyba menni.11-éjjfél körül mentek ágyba,de bármennyire is szerettem volna,ha hamarabb elalszanak,akkor a szobában buliztak addig.Egy apartmannban voltunk,nagyon jó volt. Tominak sok külföldi DJ barátja volt ott,úgyhogy jobbnál jobb helyeken voltunk a gyerekekkel.A spanyolok imádták őket,szőkék,kék szeműek,a Maxiért sorba álltak a lányok,hogy simogassák :lol:
Imádták a tengert,miután megkóstolták,hogy sós,már nem volt gond,ki sem akartak jöni a vízből.Olyan meleg volt a víz,hogy már majdnem hűteni sem hűtött.De a 35 fok ott százszor elviselhetőbb mint itthon.Végig sütött a nap,nagyon jó időnk volt.Még szívesen maradtunk volna néhány napot,de sajnos haza kellett jönni.Hát csak azt mondhaton hogy nagyon könnyű lenne megszokni azt az életformát,ahogy a spanyolok élnek.Sziesztával,lassúsággal,nyugalommal,és állandó vigyorral az arcukon.Egy valamin akadt meg a szemem,hogy ezek a parti népek iszonyú koszosak.A kávézók,az éttermek,a wc-k borzasztóak voltak.
De mindezt leszámítva nagyon jó volt a nyaralás!

Majd ha sikerül rakok fel képeket,a visszaolvasás meg estére marad.
Puszi,Szilva
8) 8) 8)
nanda

Anikó :)

A kislány sokkal jobban ven, a héten átteszik a kórházból a rehabilitációra...gyógytorna minden nap.
A szülők egymást okolják a baleset miatt, mindkettő azt hiszi, hogy a másik ellenséges, mi a férjemmel pedig középen villámhárítónak, békítőnek...nagyon nehéz a saját veszteségünk mellett még ezt is cipelni, de muszáj, a kislány miatt. A mi felelősségünk is, hogy mi lesz vele. Nyugodt lelkiismerettel akarok lefeküdni minden este.

Itt egy kép a majdnem 2 éves fiamról a kedvenc cápás pizsijében, alig lehet reggel kivakarni belőle.
Ma ünnepelték itt a Függetlenség Napját, de nekünk a tüzijátékból csak a durrogás jutott és a remény, hogy a gyerekeim nem ébrednek fel a hajcihőre. :) Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szaladok vissza nézni a meccset és szurkolni, hogy rúgjanak a portugálok is egy gólt! :D

Anikó
Babáztam, de nem túl sokat, mert nem sokat voltunk együtt, hisze nem volt strandidő és mi mentünk kirándulni, ők meg inkább sétáltak a parton, meg otthon voltak. Gergő tünemény a kis unokatesóval, most is itt voltak Hugiék, ma mentek el és Gergő odabújt a picihez, meg odavitte neki sorban a kis plüssállatokat és dugta volna be a cumit a szájába a kis maci kezével. :D Meg kellett zabálni! Remélem a kis Flórával is ilyen lesz, de persze készülök a féltékenységre is. Mert az ugye más lesz, akkor én rajtam kell osztozni és nem tudom, azt hogy fogja viselni. :roll:

Nanda
Annyira irígyellek! Jó lenne már megint tengerben uszizni, de még vagy 2 év, mire mi bevállaljuk, ha egyáltalán lesz rá píz. :roll: Azért a horvát tengerpartra el fogunk egyszer menni, de messzebb? Sok a repülőjegy és hacsak nem emelik fel a zenetanárok fizetését, ebből ami most van nem fogunk tudni annyit félretenni. :? De amíg élsz, remélsz, nem igaz? :wink:
Fotókat már nagyon várom!

Egcsi
Fiad tündéri! :D Ugyanolyan kis vasgyúró, mint Gergő Mókus. :wink:
Sajnálom, hogy ti vagytok a villámhárító, de lehet, hogy így könnyebb lesz átvészelni ezt az időszakot, mert a kislány sorsa foglalkoztat titeket és ez talán kicsit tompítja a fájdalmat. Azt kell mondjam, hogy szerencsés a kislány, hogy legalább Ti vagytok és szíveteken viselitek a sorsát. Persze a nagyszülőket is értem, ilyenkor az ember bűnbakot keres. :( Csak a kislánynak nem ez a legjobb, az Ő lelkével kéne foglalkozniuk és nem ellenségeskedni. :(

Most már tényleg megyek!

Orai

avocado

Sziasztok!

Itt vagyunk, minden rendben velunk. :) Szerencsere jok az ejszakaink mostanaban. Mindket lany nagyon jol alszik. :) Kitti is egyenlore nagyon jol alszik. Tegnap este 9-tol hajnali 3-ig, majd a szopi utan meg 7-ig visszaaludt. Ma is hasonloan aludt. Remelem ez tartos marad, de nem biztos. Nappal is jo baba, sokat alszik, igy tudok a Lilivel is sokat foglalkozni. Lilikem nagyon ugyesen halad a szobatisztasag fele. Napkozben alulrol teljesen pucer es mindig a bilibe kakil es pisil. Neha kisebb balesetek elofordulnak, de majd idovel minden rendben lesz. Tegnap is a kert kozepen jutott eszebe, hogy kakilnia kell, de mar nagyon. :) Elindult gyorsan a bili fele, kozben potyogtatva ugye, de meg a bilibe is jutott egy kicsi. :wink: Persze nagyon megdicsertem. :) Mindig buszken mutatja a bili tartalmat ha produkalt bele valamit. es mindig o akarja kionteni, aminek legtobbszor az az eredmenye, hogy magara onti. :)

Minden szulinapost Isten eltesse sokaig! :)

Aniko: Baranyhimlo. :( De legalabb tul lesztek rajta. Mar en is kivancsi vagyok, Lili mikor fog atesni rajta.

Nanda: Ibiza: irigy irigy. :) En mallorcat nagyon szeretem. Sokat voltunk ott, mert az edesanyam huga ott lakott. Most mar Menorcan lakik. Ott meg nem voltunk. :)

Andrea: nagyon jok a kepek! :) Szepek eggyutt a fiuk. :)

Sziasztok, mennem kell, mert hazajott Lilikem es Endre.
Meg jovok es folytatom! :)

Rita
trita

Sziasztok,

Ma voltunk a csecsemőtanácsadáson a két éves vizsgálaton. Veronika nem egy túlsúlyos gyerek, 11.5 kg és 85 cm. Ha igaz ez a duplázódás akkor pont olyan magas lesz mint én :) Úgy tűnik hogy lúdtalpa van, kaptunk beutalót az ortopédiára. Lehet hogy valami éket kell majd a cipőjére tenni. Anyukám szólt múltkor h szerintem manónak lúdtalpa van, kérdezzem meg az orvost.

Manóci,
a kis játék vasalót hol vettétek? Nagyon tetszett a képen és manó is szeret vasalni, de én nem találtam sehol.

Nanda,
Én is irigy, majd jövőre szeretnénk mi is spanyolba menni.

Egcsi,
Nagyon cuki ebben a pizsiben a fiad.

Orsi,
Hogy viseled újra ezt a meleget?

Puszi mindenkinek
Andi
kostyika

Rita
De jó, hogy jöttél! :D
Örülök, hogy ilyen klasszul vagytok és jól alszanak a lányok! Azért ez nagy áldás, főleg hogy nap közben már egy 2 évessel nem tudsz pihenni, így legalább éjszaka sikerül! :D Jó lenne, ha nálunk is simán mennének majd a dolgok ezen a téren! 8)

Andi
Egy kislánynak ezek teljesen jó méretek! :D És a 170 cm tök jó felnőttnek! :wink:
Meleget bírom, azzal soha nem volt semmi bajom, de most valahogy le vagyok merülve, magamat viselem nehezen. :( Pedig Gergővel nem nehéz mostanában és mégis, néha csak kóválygok, meg mostanában már jól esik koradélután egy kis szúnyóka, de sajna nem mindig jön össze. :( Anyukám szegény eléggé le van merülve, ugye 2 hónapos a picurka tesóméknál és lemerítette a dolog. Így én nem nagyon akarom megkérni segíteni, de így azért nekem is nehezebb. De muszáj bírnom, hisz még szeptember vége elég messze van :roll: .

Most megyek.

Orsi
28+2

avocado

Sziasztok!

Csak ma tudom folytatni. :)
Megint jo ejszakank volt. :) Mar harmadik napja, hogy Kitti az ejfeli szopit kihagyja, igy 3-kor kel legkozelebb szopizni, majd 7-ig alszik meg. :) De lesznek meg rosszabbak is. :)

Eszter: Nagyon szepen fejlodik Marci is. :) Nektek miylenek az ejszakaitok? Milyen baba Marci? Jobb mint Oliver volt? Nalam hihetetlen a kulonbseg. Kitti hihetetlen jo baba, marmint az akkori Lilihez kepest. :) Teljesen nyugodt. Jol alszik, eszik, alig sir. :)

Cumi: Nalunk most Kittinel egyaltalan nem kell. :) Nem is akartam volna. :) Cumisuvegbo, meg csak a vizet issza neha. Lilinel is igy volt, es most is csak az esti lefekves elotti tejet kapja abbol. Egyebkent csak poharbol iszik es nem igenyli a cumisuveget.

Moni: Esztinek nagyon jol all ez a rovid haj. :) En is szeretnem levagni Liliet, de apa nem engedi. :)
Eszti tud mar biciklizni? Lilivel is probaltuk, de meg nem tudja hajtani a labaival. Ezert maradunk a motornal, es majd jovore kap egy biciklit.

Egcsi: miert vagy depis? A barataitok miatt? nagyon sajnalom oket. Probald meg tultenni magad rajta. Kisfiad tunderi a kepen. talan buvar lesz, ha mar igy szereti a capakat. :)

Orsi: Nagyon jo volt olvasni a nyaralasotokat. Elkepzeltem milyen lehetett. :) En is elmentem volna! :)
Tenyleg jok az ejszakak, de a nappalok se rosszak. Lili nagyon jol el tudja magat foglalni a kertben en meg mellette kerteszkedek, napozok, Kittizek. :) Idonkent Lilivel enekelek, jatszok es tanitom. Szoval nem rossz. :) Tudok pihenni is, ha mindket lany egyidoben alszik. :) es minezek melle meg belefer a fozes, mosas is. :)
Ha Lili valamit megun a kertben, beengedem neki a kutyat es hatalmasokat kacagva akar orakig is eljatszik vele.

Andi: ne ijeszgess! :) Lili a 2 eves meresen 90 cm es 12 kilo. Nem szeretnek egy 180 cm-es lanyt. :) Remelem nem igaz ez az egesz, es en nem is hiszek benne. :) Szerintem Lili is ludtalpas egy kicsit, de csak en latom annak. Mi most dokihoz nem visszuk, mert a legjobb gyogymod most, hogy egesz nap mezitlab van.

Es ket kep:
Kép
Kép
Puszi nektek Rita
trita

Rita :)
Aranyosak a lányok. :) Mondták már, hogy a férjed hasonlít a Jóbarátok Chandler-jére? Ezen a képen tiszta olyan. :D
Remélem nálunk is jó lesz majd a 2. baba, bár Bercit szerintem nem lehet túlszárnyalni, annyira jó gyerek volt kicsinek. Mondjuk most sem panaszkodhatom. :)
A barátaink miatt vagyok depis, már ha ráérek, mert egész nap a rokonokkal vagyok és intézem a dolgokat. Elég zűrös a helyzet a kislány körül is, az sem nagyon hiányzik még pluszban. :(
Na, nem nyafogok....

Mindenkinek pusza akinek nem írtam név szerint, de megint rohannom kell. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Épp az előbb jöttem be a fűlocsolásból, hát nem semmi, milyen agresszívek ezek a rohadt szúnyogok, de megúsztam 3 csípéssel, hála a szúnyogriasztó kütyünek, amit a héten vettem! Tök jó, rendesen lehetett látni, ahogy elhúznak a szúnyogok, meg le akarnak rám szállni, de mégsem teszik. 8) Sajna azért minden szúnyogfajra ez sem hat, de a 30 csípés helyett 3, szerintem egész jó arány! :D Főleg Gergő miatt vettem, mert a balatoni csípései nagyon csúnyák voltak, és szeretném, ha nem kéne szegénykémnek szenvednie.

Rita
Nagyon klassz, hogy ilyen jól összeszokott mindenki! :D
A képek meg nagyon édesek!
Kitti tiszta apukája! :D

Egcsi
Kitartás! Küldök neked jó sok pozitív energiát! :)

Most megyek, kettesben vagyunk Gergővel, mert Karcsi dolgozik, tv felvételen van és gyorsan lezuhizok aztán meg pihizek. 8)

Elveszettek gyertek!!!!! :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Van netünk ,élünk,talán du. tudok írni :)

A szülinaposoknak utólag is boldog másodikat.

vera
viranka

Ime 1 elveszett,

Minden szülinaposnak boldog szülinapot!!! Most aztán folyamatosan v.ki szülinapos volt, van, lesz, nem véletlen vagyunk nyári babák topik :-)

Nálunk minden rendben, zajlik az élet, napközben 8 helyre megyek, most a férjem is kivett 3 szabadnapot, mert azért a hátamon nem tudok cipelni csemperagasztót, meg fugát, meg egyéb igen nehéz dolgokat.
Szerdán megyek dokinénihez, már nagyon kiváncsi vagyok. Pocakmértetem most 1 cm- el nagyobb, mint Levivel volt júliusban (de napra nem tudom, csak a hó van felírva) nem szeretnék sokkal nagyobbat.. bár Levi 3 héttel hamarabb jött, így Töündinek is adok időt, aug első hetét bírja ki, remélem akkor sikerül költöznünk (bár kezd kétes lenni) és aztán már jöhet, nem is akarom, hogy nagy legyen, Levi is alig fért ki :-) na jó, 3 kg maradhat! b:-)

Kb hasonlóan vagyok, mint Orsi, csak épp az alvás nem megy, de egyáltalán.. izgulok is, meg próbálok vigyázni, amennyire lehet.
Nagyszülők segítenek, de így is annyi minden lenne..
Mindenesetre feltúrtam az 50- es babarucikat (meg amiket vettem rózsaszíneket, biztos ami biztos. )
A mellszívóm nem találom, ez gázos, de már feltúrtuk a raktárban (ahol a fél bútorzatunk, könyveink, stb vannak) a kiskádat, csecsemőmérleget, bébiautósülést, kaptam 1 kiságyat kölcsönbe, Levinek marad még a kiságy, szeret benne aludni, majd karácsonyra kap nagyágyat, így ez is el van intézve- egyenlőre.

nem is tudom mi kell még.. 1 mózeskosarat szeretnék még, nincs v.kinek ötlete? régi hagyományos, amiben altatni lehet a babát itt is ott is, Levinél nagyon bevált, van bele huzatom is, de visszaadtuk mert kölcsönbe volt, és ők is visszaadták már rég. vennék is pár ezerért, ötlet?

Rita, mire nem gondoltam???
jó az alvós kép, szerintem minden pasi ezt élvezi a legjobban az elején, és úgy dagadnak a büszkeségtől :-) bezzeg az ő pocakján édesen elalszik egyből, és még neki is jár a pihi közben..

na jó, el hajat mosni, legyetek jók, olcvasni mindig olvasok, csak az írás nem sikerül mindig, de itt vagyok.

puszi
Mese
meske

Sziasztok!

Most csak egy par kep, nem birtam kihagyni. :)
Puszi nektek Rita
Kép
Kép
Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Az esküvő jól sikerült csak éjszaka esett,de a sátrak megvédték az ünneplő tömeget :)
Hug szép volt,Míra is megállapította: "Ette szép" felkiáltással.
A sem a polgárin sem a templomin nem "voltam" Mírát kísérgettem,mert folyamatosan dumált.A templomit sajnálom mert nagyapám áldotta meg őket,videón sem volt időm megnézni,mert persze a lányom mikor kezd nyűglődni?Mikor az a rész következik :)
A templomban egy darabig bent voltunk,lelkész nagynéném mondta hagyam hagy járkáljon(persze ő volt az aki megállapította 2 hónappal ezelőtt milyen neveletlen a lány nem tud a templomban viselkedni ).Addig nem is volt semmi gond míg előre nem ment a lalkésznek mondogatta: Gábor bá(így hívják),öcsém felvette akkor észrevette a gyertyát és elkezdte énekelni az ég a gyertya ég c. dalocskát.no ekkor kihoztam :)
Persze a rokonságom folyamatosan összetévesztette a vőlegényt és testvérét mivel ikrek :) Az öltönyük majdnem egyforma,ingük,nyakkendőjük uolyan volt :)

A kaják nagyon jók voltak apu ismerőse csinálta a hidegtálakat,a meleg kajákat meg mi.Gyerekem tök jól érezte magát,nem is hiányolt,néha én kerestem hol van :)
Összeségében jól sikerült,páran a foci vb-t nézték,aztán utána mulattak.Másnap takarítás szerencsére nem volt nagy rendetlenség :)

Hétfőtől -szerdáig mindennap a pesti lakásban voltunk,pakoltunk takarítottunk,h. csütörtökre rend legyen át tudjuk adni a lakást az albérlőknek.
Tegnapra már teljesen kivoltam,semmi sem volt jó,de ma pihentebb vagyok.
Míra is szenved mert jönnek az utólsó fogai,1 kibújt már a másik teljesen bedagadva és éjszakánként üvöltve kel :evil:

Anikó!

Bencével mi van?Csípés elmúlt?

Kostyika!
OLyan fura leírva a Verocs,anyósom hívott mindig így :) Boldog másodikat neki :)Milyen volt a nyaralás hol voltatok?

Egcsi!
Ha baj van írd le jobb mint magadban tartani,lehet h. kicsit könnyebb lesz neked is.

Mese!

Nekünk a babakocsi fekvő része külön mózeskosárként is használható volt ha szeretnéd keresek neked képet róla és ha megfelel kölcsönadom :)

Képek feltöltésével még próbálkozom :) előbb elküldöm ezt :)

pusz :vera
viranka

Sziasztok,

Kicsit én is elvesztem, mert el kellett intézni egy pár dolgot, mivel holnap megyünk Velencére egy hétre :)
Igaz az "csak"itthon van, de azért várjuk már,remélem Eszti is!
Orsikám,sajna én is csatlakoznék hozzád, hogy Nandáékra, csak irirgykedve gondolhatok :? Ilyen klassz, és drága helyre nem igen fussa, mostanában, de mondjuk amíg kicsi, illetve majd reméljük nemsoká,kicsik a gyerekek nem megyünk naon messze.Majd ha nagyobbak, de akkor meg a píz lesz itt is a döntő!
Spanyolország gyönyörű lehet, főleg Ibiza, jó lehetett biztosan :)
Elég sok helyen jártam már, de ott még sajna nem.De mint ahogy te is írtad....."míg élünk remélünk" :lol: :lol:

Rita,Rövid haj :)köszi, igen én is szeretem, főleg ebben a melegben úgy gondoltuk apával,/szerencse egyetértésben/hogy neki is kényelmesebb, meg még úgyis olyan kicsi, lesz majd még hosszú haja.Meg tudod Esztinek azért nem olyan jó dús mint Lilinek, össze - vissza nő, szóval így jobb!
Igaz a fülbevaló ellnére sokan kisfiúzzák, de mind1.Nekünk így is nagyon tetszik a kis barna bőrével szöszis süni hajával :D
Képek,Lili szerintem inkább rád hasonlít,Kitty viszont tényleg Chandler :D :D Egcsi,találó volt nagyon Kép
Kisfiad naon édes a kedvenc Cápás pizsibe :wink:
Bicikli, hát az túlzás, hogy tud vele menni, de annyira akarta, hogy azért kapott azt is.Ezt ő találta ki magának, amikor vásároltunk, meg a játszón ahogy látta másnál.Állandóan mondogatta, hogy kapsz bicikli, és a végén már hozzátette, hogy születésre kapsz biciklit :D így jött az 5let!Elvileg tudja, csak nem ér még le rendesen a lábva a pedálra.Szerintem majd ősszel, meg jövőre fogja tudni igazán jól használni.Meg ugye a kormányzás sem megy még annyira.Így amikor bicajozni akar, tologatjuk, a derekam meg..... :?

Andi,vasalót az Árkádba levő nagy játékboltba vettem.De most nem jut eszembe a neve.Volt még 2 féle, szóal ott van választék :)

Na, megyek is meggyespiskótát ígértem du.-ra a családnak :) még meg kéne sütni, és a kiscsaj is minnyá kel!
Akkor eltűntem 1 hétre, addig is puszi mindenkinek, a kismamik vigyázzanak magukra Kép
manóci

Manó!

Esztinek boldog szülinapot :)

Pár kép :)
Az egyik tál a sok közül :)
Kép
Kép
az egyik a férj :)
Kép
egyik kedvencem róluk :)
Kép
ezt a Bala csinálta
Kép
koszorúslány :)
Kép
Eszter és Én(a ruhámat én varrtam :oops: )
Kép
csajszival :)
Kép

bocs h. ilyeen sok :oops:

vera
viranka

sziasztok...
Velencén voltunk anyuéknál,most a gyerkők anyósnál vannak,mert megyek apával bulizni :twisted:

Móni,
hová mentek Velire?
Lehet,h a jövő héten én is lent leszek a rosszcsontokkal...
IBIZA:nekünk meglepi volt az út,mert apa dolgozott ott,meghívták zenélni,és mindent a meghívók fizettek.Úgyhogy csak a kajára költöttünk,ami meg kell hogy mondjam,nem drágább mint itthon
:(

Vera,
nagyon csinik vagytok, jó lehetett a buli.Én is mondom mindig a barátnőimnek,hogy menjen már valamelyik férjhez,mert bulizni akarok!!!
Mira nagyon édes :)

Rita,
gyönyörű kék a csajok szeme,asszem apa majd jó ha beszerez egy puskát,későbbre... :lol:

Mese,Orsi...pocakosok
nem irigyellek most titeket,nagyon nehéz lehet így a melegben,plussz hogy még egy manó után is loholni kell :roll:
Én ilyenkor állandoan a zuhany alatt álltam az elsővel,a másodikkal már a Mayával heverésztem a gyerekmedencében
:lol:

JA!!!
Ha esetleg valakinek szüksége lenne egy babamérlegre nagyon szívesen kölcsönadom!

Puszi,Szilva
nanda

Jó sokat írtatok! :D
Most visszafelé kezdem 8)

Nanda
Klassz lehetett így meghívással! :D
Meleg: hát nem mondom, hogy mindig könnyű, de annyira nem vészes. :D
Mérleg: húúú, én nagyon örülnék neki, ha kölcsönadnád, mert mi igencsak méricskézősek voltunk, minden héten mértem Gergőt az elején. A kórházból béreltük, de az hagyományos volt és most jó lenne egy digitális. Tényleg, nem is tudom a tiéd az-e. :lol:

Vera
ügyin varrsz már!!! :D
Képek klasszak! Jó lehetett a buli! :D
Mi jövő héten megyünk a sógornőm esküvőjére, de én annyira nem vágyom rá, olyan falusi lagzi lesz, amivel nem lenne semmi bajom, de nem az én társaságom lesz, csupa ismeretlen, meg idős...és más dolgok is vannak, de azokat ide nem írnám le.
Mindenesetre én most túlélni megyek. :roll:

Manó
Érezzétek jól magatokat! Jó időtök lesz és ez a lényeg! :D
És az itthonnak is van előnye. :wink:

Rita
Édesek a képek! :D

Mese
Te már nagyon készülődsz! :D
Én még sehogy nem készültem elő és szerintem Gergő "költözéséig" nem is fogok, eleve a picurka rucik még a Huginál vannak kölcsön.
Mózeskosár: nekünk meg pont a fordítottja, egyáltalán nem vált be. Abban hoztuk haza Gergőt, de ennyi volt, soha többet nem aludt abban, én nagyon szűknek éreztem, igaz Ő egy óriásbébi volt. :lol: Eleinte köztünk aludt, aztán a kiságyban. De nálunk a kiságyat is már mikor kinőtte! :wink:

Na, most ennyi voltam és nem is tudom mikor jövök megint, mert mi is utazunk holnap, előbb az uncsitesómékhoz, aztán az esküvőre. De ott már a Hugiéknál lesz net és akkor bejelentkezem, nehogy hiányérzetetek legyen! :wink:

Orsi
28+4

avocado

Sziasztok!

Orsi,
a mérleg digitális,ez a MOMERT fajta,nekünk nagyon jó volt.Bár a maxinál már csak havi 1-szer vettem elő.
2 hét múlva lesz kocsim, ha gondolod,és nektek is jó meglátogatnánk titeket,és elviszem neked!
Irigy a lagzi miatt
:wink:
nanda

Sziasztok!

Gondoltam, benézek, mert már biztos vannak pici babások. :D Ritáéknak hatalmas gratula az új családtaghoz! Gyönyörű haja van Kittinek, Lili pedig már, húúú, már nagyon nagy lány! :)

Mindenkit üdvözlök, jó pocakosodást, és kellemes nyarat kívánok!

Kisdió

Kép

Kép
kisdió

Sziasztok,

Mónika,
Köszi mire olvastam már megvettük a Kenguru Goldban mert péntek du tartottuk manó szülinapját és addigra kellett. A benti csúzdának örült legjobban, azóta is az az első dolga reggel h megy csúzdázni.

Mese,
Mikorra vagy kiírva?

Vera,
Nagyon csinik voltatok mindketten Mírával:) Köszönjük a köszöntést. Anyu nevezte el Verocskának de nekem valahogy nem tetszik annyira csak már le kellene szoktatnom magam a manóról. Balatonalmádiban voltunk egy szállodában, közvetlenül a parton. Nem volt egy fényűző hely, de volt saját játszótere és nagy parkja és manó nagyon élvezte hogy szabadon nyargalászhat.

Rita,
Előtted még mindig le a kalappal, én egy gyerek mellett nem tudom kellőképpen rendben tartani a lakást.

Tegnap voltunk az állatkertben, a fókák tetszettek a legjobban lánykámnak. Persze a fényképezőgép pont ilyenkor merül le, csak pár képet tudtam csinálni. Majd rakok fel csak most megint munkából potyázok.

Puszi
Andi
kostyika

sziasztok!

Andi, teganp mi is voltunk, és rengeteg képet csináltunk. Fóka nálunk is sztár volt, főleg hogy a víz alatt lehetett látni, aztán meg pont elkaptuk a fókashowt! Labdázott, meg tapsolt, nagy sikere is volt.

Aug 25- re vagyopk kiírva, de Levivel aug 17-re voltam, és júli 30-án jött. Én meg több hónapja szigorúanc feküdtem otthon. Ami most nem jellemző egyáltalán. Úgyhogy muszáj volt a héten beindulnom, ki tudja...

Vera, képek csodaszépek, gyakorold a varrást, aztán már majd jelentkezhetek hozzád alkalmi rughát csinálni. :-) egyszer talán annak is eljön az ideje :)
A mózes lehetőséget köszönöm, lehet élek is vele, de azért még gondolkodom a hagyományoson, akkor nem kell aggódni folyton, hogy kölcsön van, és nagyon kell rá vigyázni. Mi kb fél évig is használtuk, télen kiraktam a teraszra jól beöltöztetve, igaz akkor már alig fért el benne, de ő nem is akart mocorogni.
És tény, nem akkora, mint Gergő, most sem :-)

Mérlegünk van, igaz nem dogitális, de alig használtuk (én nem tudtam mérni vele) és asszem nem is fogok méricskélni.. végülis pisis kakis pelusok, aztán ennyi. Rugalmas vagyok már most :-) úgyhogy hajrá Orsi :-)

Rita, lányok édesek :-) mint mindig.
Hiányzik a kert nagyon iklyen rohadt melegben. Ez a panel.. kikészít. Már most jobbb a háznál lenni, pedig csak 2 műanyag szék van, pottyantós budi a munkások után (azaz kinlódom, hogy kibirjam, vagy elmegyek pisilni kultúr helyre) meg 1 kupac homok, ami jelenleg homokozó Levinek :-) ja, és már van csap is a kertben, legalább van hol kezet mosni.
Most burkolják a fürdőszobát :)

Nanda, küldj 1képet, hadd nyaraljak én is lélekben kicsit..

most ennyi voltam, takarítanom kell, aztán meg menni el..

Mese
meske

Mese,
Fókák :) Nekem is hiányzik nagyon a kert de még valószínűleg jó pár nyarat le kell húznunk a lakótelepen. Én ebben a témában vagyok úgy mint Orsi, amíg élek remélek.

Liliknek boldog névnapot kívánok!

Andi
kostyika

Sziasztok!

Lemaradtam mint a borravaló, bocsi. majd visszaolvasok!

Velünk helyjel közzel minden rendben.
Olivér egy ronda herpeszvírus okozta torokfájásos nyavaját szedett össze. Ez volt a magas láz hátterében. már jo9bban van, de most épp köhög.
Marci gyönyörűen fejlődik, bár jól kitolt velem.
Mostanság este 8-tól reggel 4 fél 5ig szokott aludni, de tegnap előtt fél 6ig húzta a lóbőrt, és akkor is én keltettem, mert már mindenhol volt ttej.
Ám így is elkéstem. Begyulladt a cici. :( Most sem úsztam meg. A szomorú az volt, bármit csináltam nem múlt, estére már 39fokos lázam volt. Felhívtam a Péterfy csecsemőseit, mi a túrót csináljak. "Anyuka fogat összeszorítani és kézzel fejni-fejni-fejni".
Hát szorítottam.
Mára már sokkal jobb, de azért még érzem.

Voltunk a gyerekszigeten vasárnap. Nagyon jó volt! Olivért alig lehetett kiszedni a kosaras körhintából! :D Jövőre mégjobb lesz!

Na, megyek, bekészítem kenyeret! :)

Még majd jövök!

meg pár kép...

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Kép Kép Kép Kép Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Eszter,
Nekem is így volt a Maxival,és jól be is gyulladt a cici.Én a soksok fejésen kívül melegvizes textilpelenkával borogattam,és masszíroztam állandóan.Kegyetlenül fájt de 2 nap múlva sokkal jobb volt.És mindig a fájós cicivel kezdtem a szopit.

LILIKNEK boldog névnapot kívánunk!

most el... puszi
nanda

Sziasztok lanyok!

Koszonom a koszonteseket Lili nevnapja alkalmabol. :)
Mi jol vagyunk, minden rendben. Kitti tovabbra is jo baba. Ma ejszakat teljesen ataludta. Este 9-kor aludt el es most kelt fel fel hatkor, szopizott es visszaaludt. :) En meg maradtam fenn, hiszen kiment az alom a szemembol. :) Szerencsere a cicim nem durrant be. Jelezte mar, hogy tele van, gondoltam megyek fejni, de ugy tunt Kitti gondolatolvaso, mert felkelt, szopizott es aludt is vissza. Igaz erzem meg a cicimet, de nem hiszem, hogy ettol begyulladna. :)
Sajnos Lili nehezebb dio. Most megint elkezdett harapni. Talan jonnek a hatso ragofogai. Es persze imad csipkedni es neha egy jo nagyot csapni. Ti hogy magyaraznatok meg egy 2 evesnek, hogy ezt nem szabad? Nalunk mindent elkovetunk, megprobaljuk elmagyarazni, de fel ora mulva ujrakezdi. Mikor racsap a labamra peldaul, utana elkapja a kezet es azt mondja "Csak simogatni szabad" es megsimogat. Most mit csinaljak? Anyu azt mondta, hogy en voltam nagyon verekedos es harapos ennyi idos koromban. Nekem volt ugyanilyen termeszetem mint Lilinek. Tesom allandoan televolt a harapasaim lilia nyomaival.
Tegnap is volt egy kis baleset. Lili odafekudt Kitti melle, nagyon figyeltem rajuk. Simogatta, enekelt neki es amikor elneztem egy par masodpercre, mert a papa mondott valamit, Lili megharapta Kitti arcat, aki borzasztoan sirva uvoltott. Igaz nem latszik semmi az arcan, nem volt eros harapas de szerintem nagyon megijedhetett. Nagyon sirt szegenykem. En meg Lilit nagyon megszidtam, mi mast tehettem volna?? Tudom hogy mara ujbol elfelejti, es nagyon kell figyelnem ra. Szerinted ez feltekenyseg, vagy csak ilyen a Lili? Elvileg nemcsak Kittit, hanem minket is harap, csip es utoget. Anyukam szerint, majd kinovi, most dackorszakban van es ugyanilyen voltam en is. De ez nem vigasztal. :?

Eszter: orulok, hogy nalatok is jok az ejszakak, bar a mellgyuszival vigyazzal! Szerencsere nalam nincs ilyen. Bar lehet, hogy a ma ejszakai atalvas utan azert nem gyulladt be a mellem, mert tegnap keso delutan en lefejtem a mellemet, mert mentem a 6 hetes kontrollra a varosba. 150 gr-ot fejtem le. Mikor visszajottem Kitti mar megivott 120 gr-ot! :shock: Es meg kerte a cicimet. :)
Nagyon jok a kepek a fiukrol. :) Te is nagyon jol nezel ki. :)
Hogy birtatok a meleget Vasarnap?
Milyen lett a kenyer? :)

Kontroll: Minden rendben volt. :) Ujbol a regi lehetek, gyogyultnak nyilvanitottak. Beszeltem a dokival a vedekezesrol. Nem ajanlja a spiralt, mert konnyen lehet vele medencegyulaldast kapni. :? Igy marad a tabletta vagy ovszer. Az utobbi elvetve. :lol: De a hormontablettaert nem lelkesedek, mert nem szeretem, meg ha ez kifejezetten a szoptatas mellett szedheto. Hat majd meglatjuk, majd ferjemurammal megtargyaljuk. Vegul is most mar hosszu tavu vedekezes kell. :)

Andi: Nalunk takaritono van hetente egyszer. :) Igy nem kell annyit takaritanom. :) Csak idonkent seperni, felmosni.

Mese: Kitartas. :) Nemsokara kesz a hazatok es akkor elvezhetitek a kertet ti is. :)

Kisdio: Nagyon orultem, hogy irtal! Nagyon koszonom a gratulaciot es a dicseretet Kittire. :) De a ti fiatok is gyonyoru. Micsoda szoke haja van! :) Meg Lilinek is jo lenne ferjnek. :wink:

Kittit hallom mennem kell. :)

Puszi nektek Rita
trita

sziasztok,
itt most hatalmas vihar van :( ,
nagyon megkínlódtam ma a két tűzgolyóval,lehet,hogy ezt érezték.

Rita,
már írtam,hogy a Maya ugyanezt csinálta a Maxival,nagyon féltékeny volt,és most,hogy 2 éves lesz,kezdenek nagyon jól kijönni egymással.
Több órán keresztül eljátszanak.Persze vannak kisebb-nagyobb nézeteltérések,de nagyon jó,hogy pl.wc-re elmehetek egyedül :roll:
Neki is meg kell emésztenie azt,hogy már nem egyedül ő van,és a kisgyerekek a feszültséget így vezetik le.Anyukám mondta,hogy én pont ilyen voltam mint Lili.Állandóan haraptam,csíptem a tesómat.Sőt a Maya egy óvatlan pillanatban még fejbe is rúgta a Maxit az ágyon,amikor pelenkáztam.Nehéz uralkodnia az embernek magán akkor amikor fájdalmat okoznak a picurkádnak,de ha a saját gyereked teszi ezt,az az igazi kemény dió.Mit csinálj?Ordibálj,leszidd,vagy csapj a kezére?Nagyon nehéz megtalálni a közép utat,de azt hiszem,ez gyerek függő is.Valaki megérti,hogy nem szabad,valaki viszont azt sem,ha jól elvered :(
Én először megfogtam a Maya kezét,és megpróbáltam szépen elmagyarázni ,hogy a Maxi a kistestvére,és neki nagyon fáj,ha megüti,és képzelje el,hogy milyen lenne,ha ő(Maya) tőlem kapná ugyanezt.Neki nem fájna?És képzeljétek nem ért semmit a magyarázkodás,szépen kérés.sőt még engem is bántott utána.Na ezek után elegem lett,és bünti lett a gonoszkodásból.Minden ilyen alkalommal elvettem a PUPIJÁT-ez egy állatka ami nélkül nem tud létezni-és nem adtam oda neki nagyon sokáig.Eleinte üvöltött,azután belátta,hogy nem ő a nyerő,majd elmúltak ezek a rendszeres bántalmazások.De nagyon kellett figyelnem,és uralkodnom magamon,hogy nehogy eldurranjon az agyam,ha bántja a kicsit.De tudtam,hogy nála az agresszió agressziót szül,így én nem folyamodtam az alkalmazásához.Ma már másként látom,de ez már egy más tészta,és ez a Maya.MINDEN GYEREK MÁS!!!!!
:wink:

Dió,
nagyon vagyány a fiad!Még a szeme se áll jól :lol:

Eszter,
nagyon jó lehetett a szigeten,én is már mióta tervezem,de amióta a város déli részére költöztünk,sőt ki a városból,nagyon nehezen veszem rá magam,hogy bemenjek.Akár kocsival is

:( :?

puszi,Szilva
nanda

Na, végre idejutok! :)
Hát, nem mondom, hogy már jó lenne otthon lenni, de közel vagyok hozzá! Unokatesóméknál tök jó volt, szerencsére sokat tudtam pihenni, a keresztfiam és a hugicája szuperül elvoltak Gergővel, Ő meg imádta Őket! Édesek voltak! :) Itt a Hugiéknál már kicsit nehezebb, Ők a 2. emeleten laknak és Gergő nagyon megérzi, hogy nincs tere. Karcsi az esküvő miatt alig van itt, a családot fuvarozza jobbra-balra, szóval sokkal fárasztóbb, így már jó lenne otthon lenni nyugiban!
Ja, és a meleget is most nehezebben viselem, de elvileg a hétvégén már enyhül...jó lesz nagyon! :)

Nanda
Drága vagy a mérleggel! :D Szeretettel várunk titeket, eleve már régóta esedékes egy randi! :)
Lagzi: ne irígykedj, legalábbis erre ne! :? Alig várom, hogy túllegyünk rajta! :roll:

Kisdió
De jó, hogy jöttél! De jöhetnél többet is!!! Képek nagyon édesek! :)

Eszter
Melled :( Vírusos nyavaja :(
Körhinta: nálunk is ilyen volt a falunapon és Gergő is imádta!
KÉpek nagyon jók! :)

Rita
Lilinek utólag is boldog névnapot!
Harapás, csípés :( Biztos idővel megoldódik, de nem lehet neked könnyű! :(
Tabletta: én is azt szedtem szoptatás alatt és én úgy tudom, hogy ez pont nem hormonos, hanem a szoptatással és az oxitocinnal van kapcsolatban, ezért ha már nem szoptatsz egy nap legaláb 3x, akkor már nem is hat. Az én dokim ezt ajánlotta, ez a babának sem árthat, viszont nem esel teherbe!

Na, most ennyire futotta, mindjárt lefolyok a székről a melegtől! :roll: :oops:

Puszi mindenkinek :)

Orsi
29+2

avocado

Sziasztok!

Eszter!

Hogy vagy? Mellgyuszi?
jók a képek és bár te alig látszol,de jól nézel ki :)

Ma voltunk Ritáéknál a csajok jól eljátszottak egymással,Kitti olyan mint Lili csak miniben :)

Egcsi!

Mi van veled?Rég nem írtál! Hogy vagy?Berci?
Timiékről tudsz vmit?

Anikó!

Veletek mi van?

Pár kép :)
Kép
Kép
Kép
Kép

vera
viranka

Vera :)
Jó a kicsikocsi. :) Nem nagyon nehéz vele menni a füvön? Azért kérdezem, mert Bercinek is vennék egyet, de nálunk is fű van hátul. :)
Timiék jól vannak, bár engem sem halmoz el e-mailekkel. Ígért nekem pocis képet, de még nem ért ide. :?
Mi is megvagyunk, bár a helyzet nem túl rózsás, de biztosan lesz ez még így se... :roll:
Berci jól van, ma többször is próbát tartott hisztiből, este alig akart elaludni, de egyébként tündér. :D

Mindenkinek üdv, ha összekaparom magam, jövök többször és név szerint is. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Rita!
Nekem sem az első alkalommal gyulladt be a didi, hanem folyamatában. mindig egy kicsit tovább alszik Marci aztán ez lett a vége. Naplözben pedig két óránál nagyobb szünetet nem tart, melegben még sűrűbben is iszik!
Mint sivatagban a celsius, nappal nyegyven éjjel szinte nulla.
Most keltem éjjel kettőkor. A fene se fagyasztgat!
Fogamzásgátló kúp!
Mi most e mellett döntöttünk. Nincs hormon, és bár 2000 pár száz ft, de használat és idő arányában olcsóbb mint a tabletta! Nálunk a két gyerek, a meleg és a sorozatos betegségek alapból nagyon hatékonyak! :?
Alkalmanként használhatod és nem csak szoptatás alatt.
Lili, akinek boldog névnapot kíván a pasikoszorú és jómagam, keresi a helyét és a határokat.
olivér is próbálkozik, ha egy pillanatra nem nézek rájuk. Tegnap körbedobálta Marcit fakockával. Megvallom én illusztráltam, milyen Marcinak. Persze körültekintően, de érzékletesen. Aztán bocsánatot kért ő Marcitó és én tőle. Ugyan ez nem jelenti, hogy valami mással nem fog próbálkozni. :(

Nanda!
Jó olvasni. hogy csemeték már így kijönnek egymással!
Kemény dió lehetett az elmúlt két év!

Orsi!
ugyan lemaradtam ki esküszik, de sok boldogságot!
Neked meg kitartást!

Egcsi!
hiszti :( . Úgy olvastam, ha rájönnek, hogy én, az ÉN, akkor jön majd a java!!!
Majd csak kiszörföljük a hullámokat!:)

Vera!
A gyerekek ápolnak és eltakarnak! :O
Jók a képek!
A kisautó pedálos?

Mi kórságból betegségbe esünk. Tegnap elvittem Olivért és Marcit is fülészetre. Marci csak hurutosan köhög, de Olivér középfülgyuszit is bezsebelt. Fel is szúrták volna, de inkább antibikát kértünk. hátha megússza. Hiszen múlthéten pénteken voltam vele és akkor még semmi nem volt! Remélem nem lesz ügyelet a vége!
Egyébként jól van. Kukásautózik, ugrik két lábbal és szívja magába a szavakat.
Marci emeli a fejét, mosolyog és beszélget. A tükörben is észreveszi "magát".

Ja, és a kenyerem! Finom nagyon!
Már lassan egy hónapja megjött azúj szerzemény, egy Hauser kenyérsütő.azóta minden nap sütök egy kenyeret. Eddig egy nem sikerült csak!:D

Elfáradt az egy kezem!
Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Kisautó Lilié,füvön is mentek vele,nem pedálos,de Rita tud többet mondani róla.

vera
viranka

Mese!

iwiwen írtam levelet szülésznővel kapcsolatban.

vera
viranka

Sziasztok!

Vera: Nagyon orultem, hogy jottetek. Lili azota is mondogatja, hogy Mira elment? :)
Jok lettek a kepek, de te mindig jokat csinalsz. :)

Egcsi: Kiskocsi Lilie es tenyleg nem konnyu vele menni a fuvon, de lehet. Egyebkent nem pedalos. Labbal kell hajtani. Sima terepen sokkal egyszerubb. Lilinek egesz jol megy mar minden terepen. De valojaban nem az a lenyeg, hogy hajtsak. Lili beul es kepes orakig is bent maradni. Bevisz magaval mindent es ott jatszik. :) Azert szokott kocsikazni is. :) nagyon szereti. :)

Eszter: erdekelne az a kup! Mi a neve? Es dokival kell feliratni?
Hat ma nekem is dagadt volt a cicim. Este 9-tol reggel 6-ig aludt Kitti. :) De reggel, alaposan megszivta. :) Es visszaaludt, de most megint faj. Bar hallom, hogy ebredezik, ugfyhogy mennem kell. :)

Meg jovok.
Puszi nektek Rita
Es ket kep rolunk Kittivel. Vera keszitette:
Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Mozgalmas hétvégénk volt, szombaton volt a diplomaátadóm. Jót nevettem mert persze elírták a nevemet a betétlapon, majd küldhetem vissza hogy kijavítsák. Ma pedig anyóséknál voltunk szülinapozni, jót grilleztünk meg ettünk sok finom sütit :D Manó nagyon élvezte a kis vízi játszót amit kapott.

Rita, Vera
Nagyon édes Míra és Lili :) Tényleg jó nagy haja van Kittinek. Láttam én is valami hasonló kúpot a gyógyszertárban a szórólapon, elvileg nem kellett felíratni de nem emlékszem a nevére. Csak arra h felhelyezés után szigorúan ki kell várni a 10 perc hatóidőt. Takarítónőn én is erősen gondolkodom de előbb megvárom az első fizetésemet h mi jön ki belőle

Eszter,
Fiúknak jobbulást kívánok.

Orsi,
Milyen volt az esküvő?

Puszi
Andi
kostyika

[color=[img][color=blue]Sziasztok!
Bocsi,de megint rohanok!Tegnap jöttünk haza a Balcsiról,azt se tudom,mihez kapjak. :?

SZÖSZI!
ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG BALÁZSKÁT! :D

vakili

Szöszi!

Balázsnak boldog 2. szülinapot kívánunk :)

vera+míra
viranka

Sziasztok!

Kedvesek vagytok, hogy emlekeztetek Bazsi szulinapjara, koszonjuk a jokivansagokat! Bezzeg en nem koszontottem senkit...

Par sort mindenkeppen szerettem volna irni beszamolokent magunkrol. A 2 eves kisfiam (nagyfiam?) egy aranyos kope, le van sulve, a nap egeszen vilagos szokere szivta a hajat, szoval istenien nez ki, bar miota kertes hazba koltoztunk a laba allandoan horzsolasos es kek foltos, de semmi sem zavarja, nagyon kiegyensulyozott, vidam, mosolygos. Rengeteget beszel, mondatban valaszol, tud reszleteket a kedvenc meseibol, neha felhuzza a polojat es azt mondja:"Anya, adj egy puszit a kover hasamra" es meg rengeteg hulyeseget tud kitalalni. Etvagya jo, alvasa jo, bar nekem altatnom kell delben es este is, nem problemazik az alvassal, vidaman ebred mindig, de igenyel egy meset vagy osszebujos beszelgetest elalvas elott es nekem ez meg teljesen belefer a normalisba. A leghatso fogai neki meg nem jonnek (kinel hogy van ez?), szobatisztasaggal ugy vagyunk, hogy reggel megkerdem pelust ker-e vagy bugyit, altalaban a pelust valasztja. Ha a bugyit, akkor neha meguszunk delelottoket vagy delutanokat bepisiles nelkul,( termeszetesen en szolok neki 15-20 percenkent es megpisiltetem, nem magatol mondja), a kaki viszont mindig belemegy a bugyiba. Azt hiszem nem "alltunk ra" igazan a dologra, csak ugy probakozgatunk, de nem is erzek semmilyen olyan borzaszto surgeto korulmeny, ami miatt sietteni kellene. Mit szoltok?

Hat, velunk roviden ennyi a helyzet, nyaralni iden nem megyunk a hazvasarlas miatt, amivel kb ugy 25-30 evre elore eladosodtunk :). BUtorank meg nincsenek es egyelore egy szobaban alszunk mind a harman, mert a tetoterunket meg most festik, de elvezzuk, hogy elkoltoztunk! A kisteso projektben sajnos nem vagyunk ennyire szerencsesek, eleg sok gondunk volt az utobbi idoben eteren, de ez egy masik, hosszu mese.

Mindenkinek utolag es elore is kivanok boldog 2.-ik szulinapot, kismamakat, anyukakat udvozlom, mindenkit puszilok, igyekszem meg jelentkezni!

szoszi
szoszmosz

\image{bazsi}
szoszmosz

Kép bazsi
szoszmosz

Szöszi :D

Balázskád nagyon aranyos! Boldog Szülinapot neki utólag is! :D
Jó pólója van.... :lol:
Bercinek sincsenek hátsó fogai még, a szobatisztasággal semmi előrehaladás, beszéde azért fejlődik...
Hajrá a kistesóprojecthez! Nem feladni! :)

Pussz mindenkinek! Pénteken elmennek a vendégeink, akkor talán már időm is lesz rendesen írni.... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi:épp most iszom a reggeli kávémat. :D Remélem már jobban vagy!

Szöszi:nagyon szép kis nagyfiú lett Bazsi! :D Kistesó miatt nem elkeseredni!!!!!! Majd Egcsivel (meg nem is tudom kinél indul még mostanában :lol: ),lesztek pocaktársak. Örülök,hogy jelentkeztél.
Novemberben jössz börzére? :D

NANDA:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MAXINAK!!!!

Mennem kell,puszi a többieknek is!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Rita!
Patentex oval ami hírdetésben van, amit használunk meg majd megnézem. Az valami más kütyü.
Doki nem kellett, de azt mondta hatékony annyira, mint a hormonos változata a fogigátlásnak.
Aranyosak a képek! :D

Szöszi!
BOldog szülinapot Balázsnak!
Kitartás, egyszer mindenki szobatiszta lesz!

Nanda!
Boldog szülinapot Maxinak is!

Kostyika!
Gratula a diplomához újra!
És lesz még ilyen átadód? :lol: Ilyenkor szokott beindulni az ember!:D

Helyzet itt

Olivér jól halad a szobatisztasággal. Kaki bilibe megy mindig, pisi zömében, leszámítva, ha nagyon játszik. Akkor ki kell udvarolni, hogy csücsüljön, mert süt róla, hogy pisilni kell.
Ami érdekes, kezdi "megszemélyesíteni" pimpit. Néha meg akarja etetni a kenyerével. :shock:
Marcival szemben alakul a dolog. Már burkoltan, de edzi a későbbiekre. Néha úgy megrázza a kocsit, hogy csak úgy gurul benne Marci ide-oda, másszor simi helyett jól megszorongatja ahol éri, vagy a szemébe akar beletúrni. Volt, hogy ezért kezére csaptam már, így most szépen megfogja Marci kezét, és azt nyomja bele a szemébe. És még mondja valaki nem tudja mit csinál!
Valahol érthető, mert Marci is egyre több törődést igényel, de még nagyon messze van, mire partnerek lesznek egymásnak, így rajtam megy a huzavona.
Gyurma és kukásautó a nagy sláger most, de a kocka és zsírkréta sics hanyagolva. A bújócska és dalok szintén elmaradhatatlanok a napi programból.

Marci továbbra is jó alvó, bár éjjel kettő-három körül mindig átkocogok és felcsatlakoztatom egy kis estebédre. Változó a lelkesedés, de azért elfogadja a tukmálást.
Nagyon szépen felemeli már magát Marci. Néha markol is, de ezt zömében fürdés közben a hajammal teszi.
Olyan jó, hogy már így kinyilt, és milyen jó lesz ezután!
Bár egyre többször jut eszembe, hogy többet már nem fog lakni senki a pockomban, és nem tudom eldönteni, szomorú vagyok-e vagy csak nosztalgikus. Töbet nem akaszthatom a törülközőm a hasamra. :?

Még mindig betegeskedem, de azt hiszem kezd az allergia keményen előtörni. Érdekes, mert évek óta aug. közepétől szept. közepéig tartott a szobafogság, de idén azt hiszem már most. Részben nem csoda, hiszen nem ihatok tejet, a pezsitablettás kálcium meg nem igazán hatékony. Legfeljebb a fejem fáj tőle.

Orsi!
Mi is annak a homeos bogyinak a neve???

Megyek, megnézem, hátha már kinyithatom az ablakokat.
Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!
Hú,de nagy a pangás. :( Mindenki nyaral?

Eszter:nagyon ügyes már Olivér,nálunk még jele sincs a szobatisztaságnak.Lehet,hogy Gerire fog hasonlítani,aki már elmúlt 3 éves,amikor egyik napról a másikra magától tette le a pelust.Már beszereztünk bilit és WC szűkítőt is,de nagyon nem akarja,én meg nem erőlködök.
Pimpi :lol: Miket ki nem talál ez a legény?
Lemaradtam a betegségedről,jobbulást! :cry: Borzasztó ez az allergia.
Én is úgy éltem meg Katával a terhességet,és a babakort,hogy minden pillanatot ki kell használni,mert többet ilyen nem lesz,világ életemben egy fiúra és egy lányra vágytam.Semmiképpen nem akartam 3 gyereket.Mindig mondtam,hogy az nem való mindenkinek.Én nem vagyok egy türelmes,háziasszony típus,aki egész nap gyereket nevel,főz,takarít.Vagyis nem voltam. :) Aztán egyszer csak elkezdett hiányozni a pici baba a családból mind a kettőnknek.Néztük a régi felvételeket a nagyokról,és nagyon akartunk egy 3. csemetét.Ma már nem is értem,hogy miért nem akartam,úgy érzem,most teljes az életem.Ha még előbb-utóbb valami jó munkát is találnék,hogy igazán hasznosnak érezzem magam,akkor lenne minden a helyén.Remélem ez is megadatik egyszer.
Bocsi,hogy ilyen hosszú lettem,csak le akartam írni,hogy ne legyél biztos benne,hogy nem lesz több pocaklakód! :D

Többieknek most nem tudok írni,mert sehogy sem tudok visszaolvasni.
Csak Verának akrtam már régen: nagyon szép volt a ruhád az esküvőn,nekem pont ilyen a kedvenc fazonom.Szuper jól áll,nagyon szépen lefogytál.Azt hiszem,én már ilyet nem vehetek fel többet,pedig régi vágyam volt. :cry:

Hát ennyi,rohanok gályázni. :? Aztán írjatok ám!!!

vakili

Na, én is újra itt vagyok, igaz nem nagyon hiányoltatok, de ezt betudom a melegnek. 8) :lol:

Tegnapelőtt megjöttünk végre és annyira jó újra itthon lenni!!! Tegnap csak azért nem írtam, mert a 10.házassági évfordulónkat ünnepeltük, egész nap nem voltunk itthon, este meg már hullaság volt. Anyukám elvállalta Gergőt, így elmentünk Karcsival kettesben ebédelni a kedvenc éttermünkbe, aztán moziba, majd a dokinál zártuk a napot, mert pont tegnapra volt időpontunk. Most ismét azt mondta, hogy nagyon kislánynak néz ki babucikánk. :D Szerencsére minden rendben, szépen fejlődik én is ok vagyok, szóval hajrá szeptember vége! :D Egyedül a súlyommal vagyok kicsit gondban, most már többet híztam, mint ilyenkor Gergővel, így nagyon valószínű, hogy a vége is több lesz. :? De annyira nem sok a plussz, a doki sem mondta, hogy probléma lenne, így nem aggódok nagyon. :wink:

A lagzi egész jó volt, nagyon klasszul főztek, halálra ettük magunkat. :oops: Gergő is nagyon jól érezte magát, jól is viselkedett, így nem fáradtam el annyira. Szegény Karcsi merült le teljesen, mert Ő az esküvő előtt 4 napig fuvarozta a családot, szinte egész nap odavolt, csak este láttuk. :? De lement nagyobb galiba nélkül az egész, végre vége és most már itthon pihizünk, amennyire tudunk!!!

Reagálni nem nagyon tudok, de ami fontos:

Bazsikának és Maxinak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! :D

Szöszi
Jó volt újra Téged olvasni és híreket kapni!
Gratulálok a házvásárláshoz és sok sikert a berendezkedéshez! :D
Baba ügyben pedig fő a pozitív hozzáállás! Szurkolok! :)

Eszter
Milyen bogyi? Mire kell? Allergiára?

Anikó
Mill.puszika Nektek! Majd beszélünk!

Most mennem kell.

Orsi
30+3

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X