Jó reggelt!
Ma csak nagyon kicsit leszek, délután korábban lelépek, vár Fűzfőn a vitorlás meg a dugó az M7-en…
Mivel már csak 3 napunk van, mielőtt apa elutazik, még gyorsan beleadunk apait-anyait
Gabi, nagyon helyesek az új tickereid!
Ha fáradt vagy, pihenj nyugodtan, amikor lehetőséged van rá, megbocsátjuk, ha néha elhagysz bennünket egy kicsit, ugye csajok
Nálunk ma reggel fél 8kor kezdték feltörni a betont, hogy befejezzék a házunk előtti járda aszfaltozását. Ja, a hálószoba pont oda néz… És ez nem elég, a törőgép amúgy is hangos, de a munkás MÉG ÉNEKELT IS MELLÉ… a barom…
Mókuska, Gabihoz csatlakozva én is boldog névnapot kívánok Daninak!
Málna, igazad van, én nyári (augusztusi gyerek vagyok) és 22 fok alatt állandóan fázom
Nagggyon kellemes és produktív hétvégét kívánok a Tisza All Inclusive-re
Bea, pont tegnap tejes sztorikról beszélgettünk ebédnél a konyhában. Egy kolléganőm babát vár, egy kétgyerekes mama, a másik lánynak pedig most 2 éves a fia. Szóval a babavárónál is jelentkezik már az előtej, de szoptatás alatt még viccesebb, amikor apa összebújáskor egy kicsit (jobban) megcirógatja, és sugárban lövell ki a tej (erről persze a könyvek nem írnak…)
Meli, sajnálom, hogy minden ágyikó elkelt a Balaton körül.
A kenesei Marina Porttal szoktam együtt dolgozni céges összeröffenések kapcsán, nagyon nagyon szeretem őket, és a kollégák is, soha semmi panasz nem volt rájuk.
Megkérdezzem, van e helyük?
Félpanzióval 12e fejenként és éjszakánként kétágyas szobában (ezt a kedvezményes árat kapják privátba is a cég dolgozói, lehetsz tiszteletbeli Colgate-s)
Kata, kellemes bőröndvásárlást kívánok. Bár nem igazán értem, ha a kolléganőd tette tönkre az előzőt, miért ti vesztek újat…
Andi, mi van veletek?