Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!!!Végre tudok jönni,eddig nem volt Net!!!!!!!!!!Képzeljétek,mégsincs szállás Füreden,de ez még semmi....sehol nincs!!!Kb.10 városban min.40 szállást felhívtunk és sehol nincs hely!!!Most 2 lehetőség van:vagy nekiindulunk a vakvilágnak,vagy nem a Balcsira megyünk :cry: :cry: :cry:

Candi,annyira sajnálom!!!!Remélem tényleg nincs a párodnak semmi baja!!!!!Borzasztó,hogy egy pillanat alatt megvan a baj!!!

Bea drágám,elég nekem az én férjem :oops: :oops:

Nem írok most mást,mert szálláshely után telefonálgatok!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Bea, azért a decemberi szülés is jó. (Főleg, hogy én is decemberi vagyok :wink: ) Gondolj bele, nyáron már fél éves lesz, be tudod tenni járókába, ott játszik, stb.

Megmondom őszintén, amikor összeházasodtunk, azt mondtam: decemberi, vagy áprilisi babát szeretnék. Hát nem így lett, de ennyi idő után már akármikori baba jöhet. Ezek szerint márciusi lesz :lol: Már nag :lol: yon várom a holnap 2 órát, csak okosabbak leszünk... Valamit csak mond a doki.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Látom, egyedül vagyok, lassan megyek tv-t nézni, aztán utána visszajövök.

Puszi nektek és "eksön" után ágyban maradni 8)

Kép

Kép

hoppá

Hahó!!Ki van itt?

Kép
bea27

Sziasztok!
Csak gyorsan visszaolvastam, de megyek is lassan aludni. Fáradt vagyok.

Tesó jók a képek, kérek ilyen szépet emailban :lol: :wink: innen nem tudom menteni :(

Hoppá nem baj, ha nincs terheségi tüneted :wink: Nekem az émelygés, bezzeg a cicim egyik gyerekkel sem nőtt :cry: :cry: csak szoptatás alatt lettek nagyobbak, az azért tetszett ám apának :lol: :oops:
Holnap gondolok Rátok. Én hétfő délelőtt megyek, már nemsokára itt lesz.

Úgy néz ki hét végén lapozni fog apa. Végre megint haladunk egy kicsit. :D

Képek most megint nem tudok kicsinyíteni, pedig a munkálatokat is szorgalmasan fényképezem ám :wink:

Na jó éjszakát mindenkinek!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na csajok!!Akkor mára én is elbúcsúzom,mert úgylátom nincs itt senki!! :( Jó éjt!! :)

Kép
bea27

Jó reggelt!
Jobbat mint az enyém. :cry: egyszerűen éjszaka a kicsi nem tudott aludni a melegben, most meg az a tapló 2-vel odébb lakó szomszéd sövényt vágat valami fene hangos géppel. 7 órakkor.
Én meg olyan álmos vagyok :cry: :cry: :cry:

Gabi és Bütyike 7+2

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

A legfontosabbat majdnem elfelejtettem :oops:

Mókuska Dani babának húzd meg a fülét, puszilgasd össze az én nevemben, mert boldog névnapot szeretnék kívánni neki. :wink: Kép
sziasztok!
és az ajándék Kép
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Daninak boldog névnapot!! Kép

Kis_plutó

Én is szerettem volna babafalvás vonalzót,de nekem nem ileszti be a képet...mindig azt írja ki az alsó sorban,hogy:Kész,hiba az oldalon :twisted:

Én is szeretem a szorgalmas szomszédokat :twisted: Itt a rotációs kapa a divat.
A másik szomszédunk meg annyira preciíz,szépminta kertet tart fennt,hogy az csuda.Egy baj van vele...Állandóan permetez...És mindig kedveskedik egy csomó gyümölcsel :shock: ...Nem mindig szokott eljutni az asztalunkig...Sajnos úgy látom a felezési időt nem nagyon várja meg...Nekem meg volt halálközeli élményem 2 évesen a permetezett zöldségektől.
De olyan kedvesen adja,nem mondhatom,hogy köszi de nem szeretjük a permetlevet :roll:

Bea

Igaz,hogy Máté augusztusba született,és akkor még javában nyár volt.Simán kiraktam 2 két után a teraszra aludni.És télen is.beöltöztettem mint egy Mischllein babát és simán aludt a friss levegőn 3 órákat.Nekem az a tapasztalatom,hogy jobb ha őszi vagy téli a baba ,szerintem hamarabb megszokja a hideget.

Candi

Mindenn rendben veletek???Írjál sms-t,mert nem leszek gép közelben.(nagyon jó az a takarító cucc amit vettem,semmire nem száll rá a por és ragyog minden :wink: )

Hoppá

Izgultok?Elhiszem ,ha hüvelyit csinál akkor ott többminden fog már látszani.A 12.hétig ( ahol van hüvelyi ) általában csak hüvelyit csinálnak.

Meli

Ügyeskedjetek!Sátor??!!

Lányok!

Mindenkinek nagyon nagyon jó hétvégét,és akció dúsat!!!
Mi ma szépen elballagunk a Tiszához,és csak hétfőn leszek gépközelben.
Mindenkinek nagy puszi

málna2162

Sziasztok, ma én sem leszek sokat, délelőtt bőröndöt veszünk, mert a régit tönkretette egy kollégaanőm, meg körülnézünk mélyhűtő-ügyileg. Már hónapok óta beszélünk róla, hogy venni kéne, most eljött az idő. Majd 2 után azért jelentkezem, mi volt a dokinál.

Puszi

Boldog nénapot a Daniknak!!

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!!Akkor végül is most ki van itt? :roll:

Kép
bea27

Ma mire keltem fel?A pizsifelsőm előtejcis lett!! :oops:

Kép
bea27

Jó reggelt!

Ma csak nagyon kicsit leszek, délután korábban lelépek, vár Fűzfőn a vitorlás meg a dugó az M7-en… :roll:
Mivel már csak 3 napunk van, mielőtt apa elutazik, még gyorsan beleadunk apait-anyait :oops:

Gabi, nagyon helyesek az új tickereid! :D
Ha fáradt vagy, pihenj nyugodtan, amikor lehetőséged van rá, megbocsátjuk, ha néha elhagysz bennünket egy kicsit, ugye csajok :?: :D
Nálunk ma reggel fél 8kor kezdték feltörni a betont, hogy befejezzék a házunk előtti járda aszfaltozását. Ja, a hálószoba pont oda néz… És ez nem elég, a törőgép amúgy is hangos, de a munkás MÉG ÉNEKELT IS MELLÉ… a barom… :evil:

Mókuska, Gabihoz csatlakozva én is boldog névnapot kívánok Daninak! :D Kép

Málna, igazad van, én nyári (augusztusi gyerek vagyok) és 22 fok alatt állandóan fázom :(
Nagggyon kellemes és produktív hétvégét kívánok a Tisza All Inclusive-re :D

Bea, pont tegnap tejes sztorikról beszélgettünk ebédnél a konyhában. Egy kolléganőm babát vár, egy kétgyerekes mama, a másik lánynak pedig most 2 éves a fia. Szóval a babavárónál is jelentkezik már az előtej, de szoptatás alatt még viccesebb, amikor apa összebújáskor egy kicsit (jobban) megcirógatja, és sugárban lövell ki a tej (erről persze a könyvek nem írnak…) :shock:

Meli, sajnálom, hogy minden ágyikó elkelt a Balaton körül. :(
A kenesei Marina Porttal szoktam együtt dolgozni céges összeröffenések kapcsán, nagyon nagyon szeretem őket, és a kollégák is, soha semmi panasz nem volt rájuk.
Megkérdezzem, van e helyük?
Félpanzióval 12e fejenként és éjszakánként kétágyas szobában (ezt a kedvezményes árat kapják privátba is a cég dolgozói, lehetsz tiszteletbeli Colgate-s) :D

Kata, kellemes bőröndvásárlást kívánok. Bár nem igazán értem, ha a kolléganőd tette tönkre az előzőt, miért ti vesztek újat… :?

Andi, mi van veletek?

Musz

KépKép
muszkuru

Jó reggelt Lányok!
Köszönöm mindenki aggodalmát. Apa jól van erősen megfigyeltem az este, meg jól bekötöztem. A kocsi jól mutat az udvarunkban, macskák használják játszótérnek, erre talán még jó, de egyébként... :?
Málna: nagyon jó pihit és akciódús hétvégét nektek, használd ki a hely varázsát :wink:
Mókuska: nagyon szépek, aranyosak, vagányak a lurkók. Daninak én is boldog névnapot kívánok! :D
Hoppá: Várjuk a híreket, hogy mi volt a dokinál. Vigyázzatok ebben a melegben, nagyon sok hülye van az utakon és ezeknek a meleg meg végképp nem tesz jót.
És szerintem hűtőtáskát vegyetek, ezzel le van tudva a bőrönd is meg a hűtő is :wink:
Plútó: nagyon szépek az új vonalzók. Biztos nagyon szép lesz a kövezés, fúgát sikerült venni? Azért kössél rá valami infúziót Apára, ebben a melegben ki ne száradjon!
Muszkuru: ennyi a munka , Nem is tudsz jönni? Függöny hogy van?
Bea: válaszoltam, bár röviden, én itt leszek nagyjából ma, ha el nem pusztulok ebben a melegben. Te mit csinálsz? Bírod ezt az időt?
Meli: találtál valami helyet már? Vannak vásárlók?
Icustól.. Vikikéig hiányzók jelentkezzetek!

Andi
candi

Muszkuru: köszi vagyunk. Ti is vigyázzatok az úton, ki lesz a kapitány?

Andi
candi

Muszkuru!!Jó szórakozást!IRIGYELLEK! :wink:
Egyébként én is hallottam sok ilyen tejcis sztoryt!Még olyat is,hogy anya együtt fürdött a babával a kádban,erre a baba rácuppant a tejcire,és OTT szopizott egy jót!! :lol:
Candi!Nekem is el kell látnom a háziasszonyi kötelességeimet itthon,mert Hála Istennek egyedül vagyok!Ilyenkor sokkal jobban szeretek minden itthoni munkát végezni!
Itt bennt a lakásban tök jó az idő! :wink:

Kép
bea27

Nem jól irtam!!BOCS!! :oops: Szóval a baba a cicire bukott rá a kádban!

Kép
bea27

Sziasztok!
Nincs kedve valakinek kivasalni a ruháinkat :twisted: :?: Muszály hozzákezdenek, de annyira nincs hozzá kedvem. Ma gyors kaja lesz úgyhogy csak neki kell kezdenem.

Candi fuga még szerintem nincs, csak a lap alá való, viszont ma hozza haza a lapot a párom, és akkor vesz ott hozzá fugát.
Amúgy kaptam ám 1 szál vörös rózsát apától :D Nálunk ez nagy szó, mert ritkán tesz ilyet :wink: , na meg egy plüsskacsát :D

Ja, ma délután jön végre az ablakos lemérni az adatokat. Remélem hamarosan jönnek is csinálni az ablakberakást :D Ez a haladós szakasz azért jobban tetszik nekem. :D

Muszkuru, Málna kellemes kikapcsolódást nektek :wink:

Jó szaunázást mindenkinek a mai napra. ja azt olvastam tartós lesz a kánikula :cry: pedig egy kis zuhi jól jönne, mennek tönkre a kertben a virágaim, és ég ki a fű :cry: szörnyű.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi, ilyen időben mazochizmus vasalni!
Én hajnalban szoktam, ha már nagyon muszáj.
Akkor aránylag elviselhető a hőmérséklet, akkor is, ha ráturbózok a vasalóval.
Már arra is gondoltam, hogy az erkélyen vasalok - hajnalban - akkor ott jóóó hűvös van.
Hm, tele vagyok (hülyébbnél hülyébb) ötletekkel :D

Andi, hát az a gond, hogy egyszerre három kapitány van, apa, a haverja és a hajó tulajnőcije.
És ezek hárman hátul állandóan osztják az észt... "hát nem látod, hogy háromnegyedszélben megyünk? be kell reffelni a génuát, és átfordulni a part felé"..."nem-nem, pont ellenkezőleg, engedjük ki az orrt és hátszelezzünk"...blablabla...
Szóvál én inkább elvonulok az orrba és olvasok, vagy gyönyörködöm a tóban.
Nekem tökmindegy merre megyünk, és tökmindegy milyen vitorlával...
(Csak az a lényeg, hogy ne vessen rám árnyékot a vitorla, mert akkor nem tudok napozni - hihihi, én a sportember (némber...)

A biztosítóval minden rendben? Totálkárra vették fel? Eladjátok a roncsot?

Meli, merre vagy, találtatok már szállást?

Musz

KépKép
muszkuru

Gabi: plüsskacsa :shock: aranyos lehetett, de hogy-hogy ez jutott eszébe. Azért nem irigylem őt, ebben a melegben futkosni anyag után. Ablak műanyag lesz? Halaszd a vasalást éjszakára, úgy sem tudsz aludni :?
Bea: jó hogy a baba nem a papájával fürdött!
Jó házimunkázást neked. Ha gondolod, nálunk sincs senki otthon, csak a porcicák rohangálnak a lakásban :wink: Mi lesz a mai ebéd?
Én tegnap nem tudtam enni, két pogácsát gyűrtem le. Tegnap előtt sem ettem akkor három pogi csúszott le. Erre ma.... még mindig éhes vagyok, pedig már mindent felzabikáltam!

Andi
candi

Mindig egyszerre írunk?
Biztosítóval tegnap ordibáltunk egy sort . Azt mondja a nőci, vigyuk oda az autót kárfelmérésre. Ja mikor hazáig is egy huszasárt hozták, megint trélerezzünk. De kulturáltan megfenyegettük őket, hogy ha nem történik semmi 3 napig, minden biztosításunkat átvisszük máshoz. És még be is pereljük őket. Szóval nagyon nyugodt voltam tegnap. Az biztos, hogy a roncsot eladjuk, mert megcsinálni nincs értelme, soha nem lesz abból valami. Kíváncsi vagyk mikor fognak fizetni és mennyit akarnak adni.
Nekem ezek a hajós szavak nem mondanak semmit, de a Te Titanic-os jeleneted a szimpatikus. Én is tudnám mit csináljak egy ilyen vitorláson!

Andi
candi

Candi!Privi!

Kép
bea27

Candi!Megint!

Kép
bea27

Azért Candikém odakéne figyelned a normális táplálkozásra,ha babát akarsz,mert ha valaki fogyózik nem könnyen fog összejönni!Tudom,hogy ebben a melegben nincs az embernek kedve enni,de azért valamit KÉNE!!

Kép
bea27

Bea, szerintem Candi nem fogyózik, csak nem kíván enni.
Ilyen melegben nekem sem sok étvágyam van, hozzájárul a finom ínygyuszim, amivel vasárnap óta szenvedek, szóval most én is minden falatot kétszer meggondolok... :?

De abban igazad van, hogy sem a túlsúlyos, sem a túl gebe csajszik nem esnek könnyen teherbe

Viszont ha már kevés, legyen kicsit hasznosabb.
Mármint úgy értem, hogy pogácsa helyett valami más...
Tönkölybúza cipó :roll: ugye Meli :wink: :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!!Nem nagyon van ma időm lenni,de megpróbálok!!!!Musz,köszi a felajánlást,de letettünk a Balatonról,márcsak a dugó miatt is.....majd két hét múlva megyünk oda tesómékkal egy magánlakásba,a sógornőmék keresztanyjához!!!!!Azért köszi!!!!
Kitaláltuk,hogy menjünk Gyopárosfürdőre,mert ott van természetes ví és mesterséges strand is,de ott sincs szállás....mindent felhívtunk és semmi!!!!!!!!!!Úgy döntöttümk,hogy elmegyünk reggel és este haza,aztán vasárnap reggel megint felkerekedünk és irány egy másik fürdőhely!!!!!Így több helyen leszünk és megspóroljuk a szállás költségét....veszek helyette egy új cipőt :oops: 8) 8) mindenkinek nagyon szép napot!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Bea: nem fogyózok, bár az sem ártana, csak tegnap egy kisebb pinpong labda volt a gyomrom.
Hasznos kaja ez a pogácsa is Ági és még fini is, itt nincs biobolt a környékemen, nem tudok ilyen Meli féle finomságokat vasarolni.
Úgy is füvet kell nyírni, lehet, hogy lelegelem? :wink: Az egészséges?

Andi
candi

Meli: akkor túracipőt vegyél a kirándulásokhoz. Kíváncsi vagyok milyen az a Gyopáros valami, nem jártam még arra!

Andi
candi

Andi, erről inkább nyúlgyereket kellene megkérdezni.
De azt hiszem, igen.
A búzafűről nem is beszélve! Arról olyan sok szépet és jót írtak már, csak állítólag az íze szörnyű... :shock:
Szóval nem tudom... :?

Meli, milyen cipőt akarsz venni? Tegyél fel róla kééépet :twisted:

Musz

KépKép
muszkuru

Várjatok!!Nem vagyok képben!Szóval!Akkor egyél egy kicsit többet!Candi!Tud mms-t fogadni a telefonod?
Meli!Jó hétvégét! :lol: 8)

Kép
bea27

Az én telefonom még olyan ezer éves fajta, aminek még kamerája sincs. De a számítógépem tud emilt fogadni és abban képet, mit akarsz küldeni? Ma reggel bepótoltam a két napi fogyókúrát!
Musz: Búzamező viszont nem lenne szép az udvaron. Lehet, hogy nekem is olyan szép lesz a szőröm a fűtől, mint nyúlgyereknek? :roll:

Andi
candi

és olyan sok? :shock:
mert akkor nem ajánlom... :D
nyáron elég kényelmetlen 8)
nem is beszélve a magas gyantázási költségről :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Szóval a nyulak!Te jó Isten!Apa mindjárt itthon van,én meg alig csináltam valamit!Gyorsan megyek leportalanitok! :x
Csak a pocimról akartam egy FRISSET!De majd feldobom akkor IDE!!Hétvégén megtudod nézni?Dolgozol?
Hoppá ma megy 14:00ra UH-ra!Hogy izgulhat!! :lol:
Kiváncsi vagyok,hogy tud-e képet hozni!

Kép
bea27

mellesleg nyúlgyerek füvet nem nagyon eszik :?

az olyan snassz 8)

inkább a vitakraft mindenféle extrudált ízesített biszbaszait, amiket a szerelmes anyja pénztárcát és bankszéfet nem kímélve szerez be a fressnapfban...

káposzta, répa, karalábé, karfiol, saláta és társai ímmel ámmal :?

de ha megjelenek egy erdeigyümölcsös joghurtos drops-szal, akkor otthagy csapot-papot és rohan érte :lol:

kérdés persze, hogy egy ilyen izében mennyi az erdei gyümölcs, meg a joghurt...
:shock: és ő nem néz tv-t, szóval nem a reklámok hülyítik meg - valami lehet ezekben a kajákban... de nem tudom mi... még nem kósotltam meg :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Bea: vagyok holnap 1 óráig, Vasárnap nem! Várom a képet!
Musz: gyantáról jut eszembe..tegnap bekötöztem Apa karját és ragtapasszal rögzítettem a gézt. Szépen letornázta reggelre, újra kellett kötözni. Leszedtem a ragtapaszt, olyan jajongást rendezett, mint ha megrugdostam volna. Pedig alig volt ott szőrös.
Én egyébként géppel szadizom magamat, de az biztos, hogy nem állna jól ez nyuszifrizura!
Luxus nyuszotok van akkor, modjuk az én macskám is a whiskas szárazeledeléért van oda, de Ő nézi a reklámokat! :wink:

Andi
candi

Anyu volt egy előadáson ahol aztmondták,hogy például ezek a gyógyszerek,mint pl. a mi az a gombásodásra az a kenőcs?Nem jut eszembe a neve!! :oops: Szóval abban lyan doldg van,hogy ugyan helyrehozza a gombásodást,de mégis van benne valami olyan dolog amitől újra,és újra kijön!UNDORITÓ!!És ez ugyanigy van az élelmiszerekben is! :x Izfokozók,mesterséges szinezékek,nátrium benzoátos üditők,aszkorbinsavasak!Láttátok tegnap a tv-ben??FANTA?????????Cikis!Na meg amikor a COCA-COLA light-ben több a káros anyag,mint a sima COCA-COLA-ban!Mert pont a LIGHT miatt!A cukorpótló az nagyon egészségtelen!!FÚJ!!Úgyhogy az édeskét felejtsétek el!! :evil:

Kép
bea27

Ági-Ági helytelen, a "kicsikédnek" úgy adni valamit, hogy nem kóstolod meg :D
Majd meglátod mennyi érdekes ízű üveges bébikaja van a piacon, brrrr. Azért Krisztián szerette őket, de azt is amit én kutyultam neki :wink:

Nekem az étvágyammal nincs gond ebben a melegben sem :twisted: az izlésem változott, de a mennyiség inkább nőtt :shock:

Na, megyek csinálom a pizzát. Amúgy meg éhes is vagyok :D és nincs főttkaja, majd most kezdem a főzést eddig takarítottam meg vasaltam.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Candi!Azt ugye tudod,hogy epilátort nem használhatsz terhesen?????Engem anyu,meglepett eggyel a terhességem elején,és rá van irva,hogy terhes nőknek nem ajánlott a használata! :evil:

Kép
bea27

Bea ha mindent elolvasnánk és csak utána ennénk...
Én nem foglalkozok ezekkel. Ha méreg akkor sem.
Nincs akkora kertem, hogy megtermeljek benne mindent, sőt szinte semmi nincs, na mindegy. Elég ha zöldséget olyat veszel ami tiszta permet, az sem kevésbé káros mint ezek az adalékanyagok.
Pl. természetes anyagoknál tartok, pl. a tojás íze pocsék...Annyira érezni rajta a tojótáp ízét. Úgy örülök, mikor apa hoz házitojást az sokkal finomabb. :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

[quote="bea27"]C írta:bea27andi!Azt ugye tudod,hogy epilátort nem használhatsz terhesen?????Engem anyu,meglepett eggyel a terhességem elején,és rá van irva,hogy terhes nőknek nem ajánlott a használata! :evil:

Én női borotvát használok. Ami fájdalmat el lehet kerülni azt el is kerülöm :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi, szerintem megkaphatod a topic hőse címet!
35 fokban vasalás, és utána gyújtsuk be a sütőt...

Bea, én alapból nem iszom ilyen üdítőket, az öcsémmel csak "lónyálnak" hívjuk, de apát nem tudom leszoktatni róla.
Annyi előrelépés történt (9 év alatt), hogy a kólát már nem issza.
A Fanta Vadmálnán szoktam röhögni. Azt már annyira műanyag, hogy akár fröccsöntő kisiparosok alkothatnának belőle.
De azért apa minden héten szert tesz egy 2l-es palackra...

Musz

KépKép
muszkuru

Na, hova tüntetek nincs még dél :evil:
Ki mit eszik ma? Hátha kedvet kapok valamihez.
Valami levest kéne még kitalálni :roll:
Amúgy pizza lesz, és hurka

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ezeket a piros színű üditőket én is nagyon szeretem ám. Nem tudom lemosni a gyerekeim arcáról :? Mi a fene lehet benne ami annyira fog?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó ez igaz!!De az ember fia igyexik helyesen táplálkozni!És,ha teheti azért figyeljen oda rá!!Én pl.már teljesen lemondtam a vákumozott felvágottakról!Van egyfajta a Kapuvári uzsonnasonka,amin annyira érezni a tartósitószer izt,hogy az már gusztustalan!Sőt,a tartósitószer szine is a sonkán van!Gondolhatjátok!!Azzal itatják át!FÚJ!!Nem aztmondom,hogy néha napján nem iszok meg egy pohár Colát,de amióta terhes vagyok,azóta azért jobban odafigyelek! :roll: Nekünk van egyfajta speckó zöldség gyümölcsmosónk,ami azt a sok szart leázatatja a gyüm.zöldségekről,és igy azért jobb elfogyasztani!Az üzletbe jár be egy faszi,ő régen a Délhúsnál dolgozott,és mondta,hogy a magyar felvágottak közül szinte mind szemét!!!Régen a Gyulai kolbász milyen nagy ász volt!Aztán valamiért betiltották tavaly nyáron!Vajon miért?És utána miért romlott a minősége?Na mindegy!Erről lehetne napokat irogatni!!

Kép
bea27

Plútó: akkor változtassuk a nevedet kis sáskává :wink: . Én is kótoltam már a béikajákat, hát fura egy ízlése van a gyerekeknek, meg annak is aki kitalálja ezeket az ízhatásokat.
Bea: mi nagyon kevés káros dologgal tömjük magunkat, ételízesítő és üítők kizárva az életünkből. De a péksütiket meg a csokikat nem bírom elhagyni.

Andi
candi

Én zacskós levest - tegnapról maradt 8)
De úgy szebben hangzik, hogy falusi csibehúsleves... igaz? :D
Meg valami apróságot.
Este tuti vacsizni fogunk Fűzfőn, inkább arra tartalékolom a helyet a hasamban :D

Nem is áradoztam a véglegesz szőrözésről - amit anno Cosmo ajánlott
Még csak egyszer voltam minden testtájon, és a borotvát/gyantát már el is felejtettem. Apró pihék ugyan újra kinőttek, de az úgyis kifakul a napon. Szóval nagyon klassz!

Musz

KépKép
muszkuru

Nembaj Candi!!Csak azt egyél ami jól esik!! :wink:

Kép
bea27

na tessék, már pösze is vagyok
szóval: végleges

Musz

KépKép
muszkuru

Érdekes mert nekem a terhességem alatt már volt RIO-Mare kivánósságom,aztán zacskós leves :oops: :oops: ,aztán Garnéla rák,pizza,citromos dolgok minden mennyiségben!Agyon fagyasztott mentes vizek,más hirtelen nem jut eszembe,pedig még volt valami!

Kép
bea27

Musz: és mi az az aprószág amit eszel? Végleges szőrözést én is ki fogom az összel totózni, vajon nálam is tartós lesz a pusztulás?!
Plútó: én krumplifőzit csináltam az este, amit beleégettem a vadi új lábosba / tudod Apát ápolgattam/, de így még finomabb lett az íze :shock: Legközelebb is így csinálom!
Milyen az a hurkás pizza? :wink: Lecsó nem jó ötlet? hamar meg van!
Bea: unokatestvérem egy olyan cégnek az üzletkötője, ami húsipari cégekhez szállít tisztító berendezéseket. Nem mondom , hogy vegák lettek, de a felvágottakat már nem eszik.
Szerencsére velem még nem osztott meg sok titkot, így még néha eszek felvágottat. De a védőgázaktól én is állandóan elszédülök!
Kicsit megyek intezívebben dolgozni, itt csüngtem veletek eddg,ki fogok kapni!

Andi
candi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?