Új privát üzeneted érkezett!

Nárcisz!
Akkor nagyon fogok szorítani,h. legyenek olyan rendesek és csináljanak képet,h mi is láthassuk Moszatkákat.
Vendég

Pupy!
Most már érzem is őket.
Ma a jobb oldali babám szerette volna a fejét kidugni a méhem tetején. nem tudom, ez miért jó nekik..... Alig bírtam visszasimogatni a helyére :)
Kaváncsi avgyok, hogy megint olyan félősek lesznek-e az UH-n. Mindenesetre beszámolót majd tartok, ha nem lesz gond. Most egy picit már aggódom, hogy minden rendben van-e.

:?

Kép
narco

Sziasztok!
Pupy
köszönöm a bíztató szavakat. A napok a következő uh-ig csigalassúsággal telnek. Látom nagyon aktív vagy a topicban és az esküvői készülődés is elfoglal. Szimpatikus a papotok, vagyis amiket róla írtál. A "családterápia" mindig fontos. szerintem sosem lehet abbahagyni egymás meg- és kiismérését. Sok pár ezt elhanyagolja mással vannak elfoglalva. (pénzkeresés, házépítés, gyerekek és a végén egymásra már alig van idejük.) Ilyen melegben képes vagy töltött káposztát csinálni?! Te aztán szorgalmas háziasszony vagy.

Panka
mozgalmas hét áll mögötted. Mikor mész legközelebb dokihoz? Majd ha vége a szabinak? (haspuffadásom nekem is van, sajnos ez nekem a terhesség előtt is volt, ha sétálok, mozgok javul. olvastam valahol, hogy a megemelkedett progeszteronszint velejárója, hogy a belek lassabban dolgoznak, tudom ez nem vígasz, de legalább van egy magyarázat rá.)

Mátra
ne félj a költözéstől, ez csak jót hozhat! Örülök hogy pozítív élményekkel tértél vissza a lovaglós-úszós táborból. Látod a szerelem mire képes. Felnőtt fejjel még úszni is megtanulsz!!! Csupa pozitív dolog. Az eddigi megnyilvánulásaidból látszik hogy optimista ember vagy, ezt a "szokásodat" továbbra is tartsd meg.

Ma jöttem haza Anyuéktól. Hugicám szépen gömbölyödik. sajnos sokat dolgozik, (könyvelő- épp áfa határidő volt, úgyhogy el volt foglalva.) Megnézegettük a terheskönyvét. Nekem még nincs. Tegnap kikértem a körzeti orvostomtól a kartonomat, ma pedig bejelentkeztem az újnál csepelen. Kicsit izgultam új orvos, ismeretlen ember, de szerencsére normális dokinak tűnik. A párom családját jól ismeri. Holnap reggelre a védnőt programoztam be magamnak. Úgyhogy a szabi alatt intézgetem ezeket az egészségügyi látogatásokat.

Mindenkinek szép napot.
syry
syrynx

Syry!
Ez tök, jó, hogy elindultál. Egyébként a terhesgondozásra, vizsgálatokra kötelesek elengedni téged, nem kell szabit kivenned rá. Ez azért könnyebséget jelent bitosan.
Vonalzót nem csinálsz?

Kép
narco

Nárcisz! Én úgy hallottam valahol, hogy a genetikai uh-ra azért nem mehet be senki + azért nincs fotó, videó, mert az nem party, hanem nagyon fontos vizsgálat, ahol oda kell figyelni a dolgokra ...

Dokibácsi megerősítette a diagnózisomat. Még progi pótlást sem javasolt, pedig direkt rákérdeztem, hogy korábban mondták, hogy szedjek progit, de azt mondta, hogy ő nem tartja addig szükségesnek, amíg ki nem derül, hgoy tényleg van-e baba. Úgyhogy most azért filózok egy picit, hogy nem kellene-e mégis szedni egy kis progit ...

kacsa14

Narco
igen tudom hogy kötelesek elengedni a vizsgálatokra. (munkaügyis vagyok pont táppénzeket, gyed ilyeneket intézek a havi bérszámfejtésen kívül.) Vonalzót csinálnék, csak nem tudom hogy kell, de ha jól láttam Pupy valamelyik nap leírta hogy kell, majd kimazsolázom a lépéseket. (lilypie-t ismerem, csak nem tudom ide hogy kell feltenni.)
tök jó, hogy külön -külön érzed a babákat. ez jó lehet. most még, amíg nem túl nagy a pocid, később már biztos szűkebb lesznekik a hely.
üdv
syry
syrynx

Kacsa!
Én is ezena véleményen vagyok. Másrészt ha valamit találnak, akkor egyszerűbb felvilágosítani az anyukát, mintha még három ember plusz gyerek is van bent. Ez így érthető. Én csak egy fényképet szerettem volna, vagy videót készítsenek.

Kép
narco

Pupy!

Budán van, valahol a Rózsadomb környékén, de majd a párom (:))elmonja. Jó lenne, ha el tudnál jönni velem, mert nagyon félek, hogy mit mondanak. 9 körül találkozhatnánk valahol. Te merre laksz?
mátra

Nárcisz!
Köszönöm, hogy ezt leírtad, sokat segített. Most rohanok, mert a barátnőm, aki most lett terhes, délelőtt orvosnál járt és mondtáék neki, hogy van egy cisztája, egész lenn, most telefonált, hogy elöntötte a vér és a férje nincs itthon. Viszem vissza, remélem, hogy csak a ciszta.
De hgallottunk már itt a tpoicon is ilyen esetet, nagyobb trerhsességnél.
mátra

Mátra!

Én a 3. kerületben lakom, ez a 2. mellett van. Ha a párod elmondja pontosan,h. hova is kell menni, vagy a pontos címet, akkor én is rákereshetek,h. hol is van. És akkor könnyebben meg tudjuk beszélni,h. hol is talizzunk.
Vendég

Mátra!
Még a szívem is összeszorult. Remélem,h semmi komoly baja nincs a barátnődnek. Ha visszajöttél add meg a telcsiszámod,h. egyeztessünk a holnapról.
Vendég

Mátra!
Remélem tényleg nincs nagy baj a barátnőddel. Szegényke, most biztosan nagyon megijedt. :(

Kép
narco

Hála Istennek, úgy néz ki minden rendben van, csak a ciszta szúrt ki vele. Köszönöm, az aggodalmat.

Pupy, ment privi

Jó éjt mindenkinek
mátra

Sziasztok!

Rolly :) Örülök, hogy ilyen szépre sikerült a tegnapi napotok :lol: Válaszoltam a privire, megkaptad?

Narco :) Niki :) Köszönöm szépen Kristóf dícséretét! Mindjárt teszek fel új képeket róla! :D

Zsúka :) Gratulálok a házassági évfordulótok alkalmából! Biztos szuper lesz Rodoszon! :lol:

Évi :) Cickót nem tudok mellékelni, különben Dóri itt éhen marad :wink: :lol: Klassz, hogy ugyanolyan lelkesen szopizik tovább! :D Tényleg már a 2. foga bújt ki Dórinak? :shock: :shock:

Ági :) Sajnálom, hogy megjött :cry: Végül melyik doki mellett döntöttél? :?:

Pupy :) Nagyon drága vagy, köszönöm szépen a szülinapi köszöntést! :lol:

Mátra :) Örülök, hogy a költözés mellett döntöttél :) Az alapján, amiket korábban leírtál, szerintem már nagyon ideje volt… Drukkolok, hogy holnap minden rendben legyen a dokinál! Hú, nagyon megijedtem, mikor olvastam, mi történt a barátnőddel… szerencse, hogy a babával minden rendben van!

Narco :) Végül akkor a Margit kórháznál maradsz? :?:
Remélem tetszeni fognak a képek!

Jó éjt!

Timi

Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Kép
Kép
mátra

Jó reggelt Lányok! Kép
Még nagyon álmos vagyok, mindig fél 6-kor csörög az óra, hogy reggel tudjak írni Nektek, amíg alszik a kisfiam, mert napközben nem tudok gép elé ülni.

TIMIKA
Kép
Isten éltessen sokáig egészségben boldogságban!!!
A kisfiad gyönyörű! A szemei fantasztikusan szépek!!! Úgy megölelgetném!!!

Ezt gyorsan elküldöm, folyt.köv.
R.[/b]
rolly

Angie, Timika, Mátra
Megkaptam, sietek válaszolni még a topikbaírás után!

Mátra
Nagyon drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen a dokinál! És örülök, hogy nem kell egyedül menned! :P
A költözés nehéz ügy. Megértem az aggodalmadat. De jelenleg tényleg ez tűnik a legjobb megoldásank. De igazolni ezt csak a jövő tudja. Én nagyon szorítok, hogy rendeződjön az életed!!!
Örülök, hogy a barátnődnél nincs komoly baj. Nagyon megijedtem!

Zsúka
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!!! Kép Olyan jó, amikor így összejönnek a nyárban az ünneplések!!
És nagyon szép nyaralást kívánok Nektek! Hogy feledtesse azt a sok szomorúságot, amit az utóbbi időben átéltél!!!

Ági
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy megjött!!! Kép ÚÚÚÚÚÚÚÚgy reménykedtem! De tudom, Te is meg a többiek is! Küldök Neked egy buksisimit! Kép

Narco
Szorítok, hogy minden rendben legyen és élvezhesd a Moszatkák látványát!! Olyan jó olvasni, ahogy írsz a „harcaikról” a pocakodban!! :P

Niki
Jó ötlet a szabadság ebben a hőségben, főleg ha nem is sok a tennivaló a munkahelyeden. :P Fölöslegesen ne szenvedj!! Azért küldök egy ventillátort, otthon is hasznosíthatod!
Kép

Pankaa
Nagyon jó kerti partykat kívánok! Majd küldjél valami finomat!! :lol: Imádom a grillezést!! De a bográcsozásból is jöhet a kóstoló!! :lol:

Évi77
Örülök, hogy Dóribaba étvágyát nem vette el a mensi. :lol: Hát igen, belevaló kiscsaj – aki mellesleg még gyönyörű is! (És mindezt olyan jó stílusban adod elő, hogy mindig nevetve olvasom az ilyen beszámolóidat! :lol: :lol: )

Pupy
Olyan jó olvasni a soraidat! :P Egyre inkább érzem, hogy lassan talpra állsz. És az esküvői készülődések leírásai is olyan édesek!! Igen, Ti a pároddal már most megéltétek a jóban –rosszban együtt fontosságát. Kívánom, hogy most már sok-sok jó következzen!! :P

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!!
Sok puszit küldök: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok Lányok! :)

Köszönjük szépen a gratulációkat. Meg persze Anikó barátnőmnek a HIRADÓT! :P

Kedden jöttünk haza, bár a napirendünk még kialakulóban van. Petra adagja 100 körül van, dehát ez érthető, mert 4 kiló felett van. A cukrát sikerült beállítani. Hipoglikémiája volt, ami azt jelent, hogy nekem besegített az inzulintermelésben, és ahogy elszakították tölem, leesett a vércukorszintje. 3 napig kapott infulziót, utána a koraszülött osztály óriásbabája volt 3 napig. De szombat, vasárnap, hétfön már velem volt a babás szobában, de éjszakára vissza kellett vinnem.

Tejcsim nincs sok, de erre számítottam, mert a fiamnál se voltam egy tejcsárda. Az is biztos számít, hogy nem volt velem, de szoptatni fel lehetett járni hozzá. De a lényeg, hogy rendbe jött, és ithon vagyunk. :lol:

Most megyek, de még vissza se olvastam.

Puszi mindenkinek,
Vendég

Sziasztok csajócák!

Búcsúzni jöttem, mert a csomagolás hevében már nem biztos, hogy lesz időm benézni hozzátok, írni meg majdnem biztos, hogy nem tudok már. :( Két hét múlva sok-sok zebrára szeretnék visszajönni!

Mátra!

Megkönnyebbülve olvastam, hogy a barátnőd babájánák nincs baja. A dokihoz pedig nagyon drukkolok neked! Rendben lezajlott a költözés? vagy mennek még az utolsó simítások?

Timi!

Hazaért Kristóf egészségben tőlünk? Mit mesélt, jól érezte magát? :wink:
Ez a kispasi esküszöm egyre szebb! Ezek a szemek, és szempillák, nagyon dögös, sok kislány nagy örömére :lol: És milyen peckesen ücsörög, beájulok rajta! Sok puszit küldünk az édes pofikájára :)
Hát igen, már két fogacskája van a csajszimnak, nem aprózza el, kettesével növeszti őket :) Kár, hogy lefényképezni nem tudom, mert mindig van valami a szájában, meg nem olyan látványos még, inkább csak érezni lehet, de azt nagyon. Olyan élesek, és hegyesek, hogy jajj nekem. Szerencsére a cicit eddig nem bántotta.
Nagyon boldog szülinapot!!!

Rolly!

Köszi :lol: örülök, hogy tetszenek a beszámolóim... Aranyos vagy!

Kati!

De jó, hogy írtál! Petra baba tényleg szép nagy adagokat eszik meg, kis ügyes! Nehéz lehetett a kórházban mindkettőtöknek, de lényeg, hogy már otthon vagytok. A gyakori mellretétel se segít a tejmennyiségen? Én vettem a gyógyszertárban Urtica Urens 5CH nevű homeós tejserkentő bogyeszt, kúraszerűen kell használni. Az első nap után úgy ébredtem fel reggel, hogy a melltartóbetétet ki tudtam csavarni, úgy eláztattam. Érdemes kipróbálni, ha gondolod.
A vonalzód még mindig "terhes" :lol: :lol: :lol:

Na lépek csajszikák csomagolni, mert a háztartás háromnegyedét visszük magunkkal...
Aki nyaralni megy, annak jó nyaralást, aki húzza az igát, annak jó munkát (jó keveset :) ), tábla tetején levőknek millió drukk, középen levőknek HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, alul levőknek kitartás és buksisimike, babaváróknak hűvös napokat, babócáknak és anyukáiknak szép napokat, hűvös éjszakákat, költözőknek jó pakolászást :lol: :lol: :lol: Na, remélem senki nem maradt ki.
Esetleg ha valami extra jó dolog történik, nem dobna meg valaki sms-ben a hírekkel?

Most már tényleg elszakadok. Pusszantás!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hello Lányok!
Szép jó reggelt MINDENKINEK!

Egyszerűen képtelen vagyok összeszedni magam, és írni Nektek. Az utóbbi időben annyit dolgoztam a számítógépen, és többségében gépeléssel voltam elfoglalva (2 db 90 perces kazettát kellet jegyzőkönyvbe átírni), hogy rosszul vagyok a billentyű láttán is, nemhogy még pötyögtessek. Ezért elnézést kérek tőletek, hogy egy kicsit visszafogom magam az írásba. Viszon olvaslak rendszeresen, mert nagyon kíváncsi vagyok MINDENKIRE, az eseményekre, és örülök, ha van aminek, és együttérzek, szomorkodom, drukkolok, ha kell.

Ági!
Nagyon sajnálom a mensit. Fránya mensi. Újabb próbálkozás mikor lesz? Doki mondott valamit? Kivizsgálnak, hogy mitől nem marad meg, vagy nem tapad meg? Annyira együttérzek veled :cry:

Évi77!
Jó nyaralást! És megy az sms, ha van valami izgi!

Timika és Unique!
Kép

Duddu!
Neked is szülinapod volt, és lemaradtam róla, de annál nagyobb szeretettel:
Kép

Igyekszem, majd még írni, ha lement ez a Kép

Puszi, puszi, puszi .................
Vendég

Hello!

Évi!
Nagyon jó nyaralást nektek!Elefelejtettem, merre is mentek? :oops:

Mátra!
Mi újság a költözéssel?annak örülök, hogy nincs baja a barátnődnek, megijjedtem!Mi volt a dokinál?Pupyval mentél?

Syry!
Ha te értesz a munkaügyi dolgokhoz, tudnál nekem segíteni?
Az a problémám, hogy most egy olyan nőnek vagyok a helyére fölvéve aki gyesen van.Egyébként kht-ról van szó.Nekem szept. 30-ig szól a szerződésem, és szerintem ha megtudják, hogy babát várok, nem fogják utánna meghosszabbítani a szerződésemet.Azt gondoltam, hogy még előtte elmegyek táppénzre, így ha közben meg is szűnik a munkaviszonyom, talán nem kapok olyan sokkal kevesebb segélyeket a szülés után.Azt is mondták már, hogy ilyenkor passzív jogon kapnám ezeket.De milyen %-ban?A fizum hány %-át?Szerinted mit tegyek, hogy ne járjak rosszul?Egyébként folyamataosan dolgozom 6 éve.Köszi előre is a segítséget.
Haspuffadás ügyben én is erre a következtetésre jutottam.

Timika!
Nagyon boldog szülinapot!Kristók egy angyal! :D

Hát lányok, a tegnapi grillparty nagyon jó volt,kedves férfecském nagyon fincsit sütött, és megint sikerült a haverokkal betaszajtania :lol:
holnap ismétlése következik a bográcsozáskor.Főleg, hogy eljegyzés is történt a baráti körben, és most még 8 hónapig lehet koccintani a baba egészségére, utánna ha megszületik azért, stb. Ezek a férfiak mindig találnak okot a koccintásra :wink:
De nehogy azt gondoljátok, hogy iszos a drágám, pont az a gond, hogy ritkán iszik, de ilyenkor duplán megárt neki.
Megkaptátok a kajákat?
Du. a legnagyobb melegben fogunk anyósékhoz utazni, mert csak ennyi eszünk van 8)
Nem is igaz, páromnak kell még egy kicsit józanodnia a vezetéshez. :oops:

Megyk ergy kicsit alszom, mert nagyon fáradt vagyok.Nem tudom mi lesz velem jövő héttől, ha majd dolgozni kell. :cry:

Mennek a jeges széláramlatok mindenkinek! 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Évi77
Nagyon jó pihenést, kikapcsolódást kívánok! Kép

Sok puszit küldök: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok Lányok!
Most értünk haza. Minden rendben van a babákkal, és velem is. A vércukrom 4,4 lett, tehát szó sincs magas cukorról.
Beszéltem a terhesgondozós szülésznővel. Elmondtam neki mindent, és nagyon megértő és aranyos volt. Kitálaltam az összes aggodalmamat a kórházzal kapcsolatban. 2 dokit mondott, aki bevállalós, és megmondta, hogy melyik szülésznőhöz menjek. Plusz ugyanezt megjátszom majd a MÁV-ban is, hátha mondanak valamit. Szóval kezd végre kerekedni a dolog. Augusztusban, ha visszajöttünk bele is csapok a közepébe, és végre döntök, hogy mi legyen.

Timika!
Így köszönöma kérdésedet. Fentebb leírtam, hogy most hol tartok éppen. Aranyos vagy :lol:

Mátra!
Örülök, hogy nincs baj . Nagyon szörnyű lett volna, de bele sem gondolok. Remélem azt a cisztát sikerült végre eltávolítani.

Timika, Unique!

Kép

Évi77!
Nagyon szuper nyaralást, pihengetést nektek. Várok majd beszámolót :)

Rolly!
Köszönöm, te is nagyon aranyos vagy :)
Igazából nagyon cukik voltak a babáink. Igazából egyikőjük sem akarta felfedni nemi kilétét, bár azt mondta a csajszi, hogy a jobb oldali lánynak tippelné. De aztán ő is összezárta a lábait. Végülis el is felejtettem, hogy ezt is látni lehetne, csak azon izgultam, hogy minden rendben legyen.
Csatázásaik napról-napra erősödnek. Ma reggel 5-kor azt játszották, hogy először bmegbökte az oldalamat a bal oldali, aztán válaszolt neki a jobb oldali. először azt hittem a belem, de anniyra szíbályosan csinálták, és olyan sokáig. Úgy éreztem mintha válaszolgatnának egymásnak. Nagyon cukik. Csak éppen én nem alszom :wink:

Kép
narco

Narco
Nagyon örülök, hogy minden rendben van!! Kép Sokat gondoltam Rád!!!
A gyerkőcöknek további jó szórakozást kívánok a pocakodban :lol: , Neked pedig sikeres kórház-, dokiválasztást!
Millió puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok Csajócák!
Itt vagyok, ragyogok!!! :) Remélem, még emlékeztek rám... :lol:
Tudjátok az a néha besemállaszája, néha meg hetekreeltűnik csaj vagyok... :lol:
Köszönöm, hogy hiányoltatok és a szülinapi köszöntést is! :)
MátraDrága! Javítanád a koromat 28-ra?

Szóval visszaolvasni megint csak 2 lapot sikerült, de az is valami...

Kati!
Az év legszebb napján született a kis(nagy)lányod! Velem együtt :wink:
Jó már otthon lenni, azt elhiszem..
Azért kívánok sok-sok tejecskét és boldog együtt töltött időt! :)

Mátra!
Végre költözééés!?! Húú, szerintem ez számodra létfontosságú!
Remélem, sikerül mielőbb megoldani.
És ma pedig ezerrel drukkolok a dokihoz!

Pupy!
Szülőszobát sikerült letölteni v.honnan? Ez az a sorozat akar lenni? Vagy nagyon el vagyok tévedve?
Édes vagy, hogy hiányoltál engem, az eltévedt báránykát...

Syry, Panka!
Puffadás tipikus tünet! Nem kellemes, sőőt. Nekem ezért kellett már szinte a legeslegelejétől kismamanacit vennem. Persze azóta már nem jönnek rám... :D

Angie!
Köszönöm szépen!! :) Már rég raktad a képeket, de láttam őket. Szépen alakultok azért ti is! De jó lehet, ha nulláról építheted a házad és nem mások hülyeségét kell orvosolnod.... :)

Timika!
Jól látom, hogy mióta elköszöntél, többet írsz ide a topikba?
Lehet, h. nekem is így kellene tenni és attól varázsolódna nekem a napi 24 óra mellé még úgy 4-5 óra.... de jó is lenne... :)
Most született Kristóf és mekkora! És gyönyörűűűű!!!

ÉviMami!
Naggyon jó nyaralást kívánok Nektek! Biztos szuper lesz.
Biztos azt is írtad, hova mentek, de lemaradtam persze, na majd rájövök.. :wink:

Narco!
Ilyen korán csináltak Neked terheléses cukrot? Nekem a múlt héten volt. Eredményt nem tudok, de azt mondta dokinéni, hogy csak akkor hív, ha gond van, így valószínűleg rendben volt.
Mik a szempontjaid a dokiválasztásnál? Csak a "bevállalós" miatt kérdeztem. Bocs, ha már írtad...

Húú, láttam élőben azt a babakocsit, amit ti vesztek/vettetek. Hihetetlen király! De végül nem az lesz. Több oka van: az ára, a méretei (nem biztos, h. beférne a kocsimban), a bizonytalan rendelés... stb. De főleg az ára. Mindegy, szerencsére, már sikerült nekünk is dönteni és ez a lényeg. :)

Egyébként mi jól vagyunk, hasam köríve elérte a 100 cm-t.. :!:
A meleget nehezen bírom, de igyekszem nem kimozdulni a légkondis szobából, ha nem muszáj. Házunk nagyon lassan, de alakul, talán aug. közepén költözhetünk. Otthonról szervezem a világot, van is mit, Párom pedig szaladgál két munka között.

Sok-sok puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Muszály leküzdenem a Kép

Réka!
Azért ha lapos a pénztálca, akkor bizony nem minden lesz olyan, amilyenre tervezné az ember. Az állam csak akor támogat, ha 18,5 millió a max költségvetése a háznak. Na abból nagyon szépet nem lehet építeni. A szobák kicsik lesznek, de ha a mostani panelviszonyokat nézem, akkor ez mindenképpen egy előrelépés. Ha majd egyszer nyújtózkodhatunk tovább, akkor meg is tesszük, de most ezzel kell beérni.
Örülök, hogy jól vagy, és minden rendben velem. Szerintem én is a nyomdokaidba fogok lépni hamarosan az inszemmel. Remélem, a sikerességben is követni foglak. Priviben nem írnád le, hogy mennyibe kerülnek a vizsgálatok, és mennyibe került az egész? Már csak azért, hogy az építkezés mellett még ki kell spóroljuk ezt a pénzt, és tudjak rákészülni. Inkább nem eszek, nem öltözködök, de erre meg kell legyen a pénz.

Évi77!
Neked is a Dévaiban csinálták?
Vendég

velem = veled
Vendég

Rékamami!

Nagyon boldog szülinapot így utólag... Juj, de kis figyelmetlen vagyok :(
Tök jó, hogy augusztusban költözhettek, biztos nagyon klassz lesz a házatok. Majd arról is tehetnél ám fel képet!
Hazamegyünk anyuékhoz, meg anyósékhoz egy-egy hétre, szóval idén ilyen nyaralásunk lesz. Pár óra még, és indulunk is. Még jó, hogy van klíma a kocsiban :)

Angie!

Dóri a Kaáli Intézetben készült :lol: Azért én nagyon úgy sejtem, hogy nektek erre nem lesz szükség ám! :)
Előre köszi az sms-t :)

Pankaa!

Az én férjem se egy iszákos fajta, de a lánya egészségére minden alkalmat megragadott a koccintásra. Ezért lett ilyen gyönyörűséges és egészséges. Mármint a gyerek :) (Anya meg szerény...) Ennyi "áldozatot" igazán vállalhatott apa is :)

Nárcisz!

Szuper, hogy minden rendben a babákkal, és persze veled is! Édesek lehetnek, ahogy játszogatnak egymással.

Unique!

Neked is boldog szülinapot!
Képzeld, megvettem a sampont, amit ajánlottál koszmó ellen. Namármost nekem a doboz felnyitása is gondot okozott :lol: :lol: :lol: Már éppen nekiestem volna konzervnyitóval, mikor a férjem megfogta, és aszongya: ezt csak le kell pattintani... és simán kinyitotta :oops:

Becsomagoltam, hát kiürült a lakás... Őrület. Mikor csak ketten mentünk haza, akkor egy utazótáska elég volt. Most csak eggyel vagyunk többen, de még a kocsi padlóján, az ülések alatt, meg minden talpalatnyi helyen kacatok lesznek. Ennek a törpének annyi kacatja van, hogy az ész megáll!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!
Semmi baj a házatokkal. hidd el, amikor majd a babák után takarítani is kell majd, akkor áldani fogod, hogy nem építettetk hodályt. Másrészt egy ház továbbfejleszthető. Nekem nagyon tetszik ez így is, hiszen lakható, kellemes kis házacska lesz.

Duddu!
örülök, hogy felbukkantál. Neked is utólagosan még sok-sok örömben gazdag szülinapot kívánok. :)
Terhelést itt 2-őt csinálnak. Egyiket 16. héten, aztán a 27. héten a másodikat. Elég kellemetlen egy vizsgálat, mert 2 órán keresztül küzdöttem az ájulással, az öklendezéssel, és a gyomorsavammal. A moszatkáim nem szeretnek éhezni, és kész. :wink:
Merre láttad a babakocsinkat? Mert még én is csak katalógusban láttam.
Dokiválasztás: a hüvelyi szülésnek ikrek esetében meg vannak a feltételei. Az A babának fejvégűnek, a másiknak medence, vagy fejvégűnek kell lennie. A két baba legyen nagyobb, mint 1800 gramm, de van,a hol 2500 grammhoz kötik, és a kettőjük közötti különbségnel kisebbnek kell lennie, mint 500 gramm. Méhlepények felül kell, hogy tapadjanak. A szülés ugyanolyan, mint egy átlagos, csak két kitolási szakasza van, kb 15 perccel hosszabb, mint egy átlagos szülés az egész. Sőt általában könyebb is, mert kisebbeka babák. Kell hozzá 2 csecsemős, egy jó fej doki, és egy határozott szülésznő, ja és egy gemini CTG gép. Ha ez mind megvan, akkor bevállalható a szülés. Egyébként a legtöbb kórház rendelkezik vele, csak lusták a dokik, ezért lesz császár. A szülésznővel azt beszéltem, hogy ajánlotta a vezető szülésznőt, mert beleszólása van a dolgokba, akár még dokikat is kioszthat, ha a te érdekesd azt kívánja. A dokinak bevállalósnak kell lennie, általában ezt a szülésznők tudják. Nekem kettőt ajánlott, aki nem a késhez nyúl először. Lélekben persze fel kell készülni a csáaszármetszésre. Viszont mi azt várjuk el, hogy először próbáljuk meg normál úton, aztán ha baj van, akkor császár. Mert ez így normális. Nekem az is számított, hogy a Margitban rosszak a csecsemősök, nem segítenek, viszont elvárás ikreseknél, hogy császár után 2 óráig nálad maradhassanak a babák, szoptatni egyből tanítsanak. Fél rooming inbe érdemes költözni, azaz be tudod adni a babákat éjszakára, ha kell, de egész nap veled vannak, amíg igényled. Ha sírnak éjjel, akkor kihozzák neked, és nem kapnak vizes tápszert, hogy hallgassanak. Ehhez a MÁV kórház kell, mert csak ott csinálják így.
Hát ez jó hosszú lett. :oops:

Kép
narco

Mátra!
Mi újság az orvosnál?

Kép
narco

Duddu!

Én tudom, hogy te is aznap születtél :lol: Csak hát nem tudtalak köszönteni...

Engedd meg, hogy így utólag kívánjak sok boldog szülinapot :P
Vendég

Sziasztok!
Minden út Rómába vezet, no meg az Árkádba. Itt ülünk Pupyval és a függőségünk bizonyítékaként már írunk is nektek.

Doki: minden rendben. 2 hét múlva kell telefonálni az eredmények miatt.
Aranyos volt és kedves, mint szokott és képzeljétek, Pupy is bejött velem. első találkozás és premier plán... :lol: :lol: :lol:

Átvergődtünk a forró katlan városon is. Találkozott a párommal is.
Évi jó utat, hiányozni fogtok.

A többieknek, este, most átadom Pupynak. (akiből nemecsek ernőt csináltam majdnem... :lol: :wink: )

sziasztok lányok!
hát nagyon jó ez a mai nap. Csupa j dolgok történnek velünkk, bár reggel párszor elszédültem a forróságban (majdnem beleültem egy pasi ölébe a villamoson :lol: ) elsőre sikerült megtalálnom Mátrát. :lol: Ti akik már taliztatok Vele, tudjátok mennxire szeretni való, hát tényleg az. Végigbeszéltük a napot (még nincs vége...:D) annyira,h. párszor elnéztük a buszmegállót, de sebaj. A lényeg, voltam bent Vele a vizsgálóban, nagyon ügyes volt, nem is félt, és hála Istennek m inden rendben. Megbeszéltük,h. hamarosan együtt babázunk majd....Veletek.
Most pedig megyünk és megeszünk egy hatalmas fagyikelyhet. (emélem senki nem irigykedik ránk...:D:D)

Sok puszi!

Ja a fagyikehely Juca után szabadon... És rettenetesen féltem :lol: (Mátra)
mátra

Mátra, Pupy!
Jó így nektek együtt!! :lol:
És egy picit irígykedem is. :wink:
További jü szórakozást, aranyosak vagytok így együtt :)

Kati!
Jó, hoyg itt vagy, már nagyon hiányoztál.
Szüléstörténet? Képek? Már nagyon várom, remélem elmesélsz mindent .

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Duddu, Unique
Bocsánat a figyelmetlenségemért! Nagyon boldog szülinapot (utólag is!!) Kép

Mátra, Pupy :lol: :lol:
Olyan jó, hogy együtt voltatok dokinál!!! És hogy minden rendben van!!! Jó szórakozást és fagyizást!!

Puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Függőség ????? Áááááá, nekem nincsenek ilyen problémáim ..................... :):):)

Csatlakozom Nárciszhoz! Mátra, Pupy! Irigykedem egy kicsit, és közben nosztalgiázom az Árkád Gelatto bárja miatt. Egyébként a szülinapom alkalmából a férjemmel meghívattam magam oda, és benyomtam tiszta egyedül egy hatalmas nagy kehely fagyit.

Nárcisz!
Én is úgy vagyok vele, hogy kisebb ház, kevesebb munka (és itt konkrétan a takarításra gondolok).

Évi77!
Annyira édi vagy ezzel a magabiztossággal. Nekem ez nem megy ennyire. De ha inszem lesz, sem gond. A végeredmény a lényeg.

Csak úgy zárójelben, még mindig nagyon utálok gépelgetni, de értetek muszáj vagyok, mert nem bírom.

... de függő azért nem vagyok ... :D:D:D
Vendég

Sziasztok.

Nem tudom nektek feltölteni a macsekokról a képet. Valamiért nem engedi, mondjuk őrület kiterjesztése van, úgy tűnik vmit elcsesztem.

Mátra, Pupy!
Na milyen jól nektek. Remélem most már jövő héten én is összefutok Csibéékkel. Csak még nem tudtam kiötölni mikor.

Negatívság

Én elvagyok, igazából a negatív hozzáállásról csak azt akartam írni, hogy ha egyszer érzem és minden testi és lelki tünetem azt mutatja, hogy nem vagyok terhes akkor ha megszakadok sem tudom azt gondolni hogy de.
Majd ha egyszer az leszek, az első jelnél mondani fogom Nektek. Ez sajnos nem negatívság, nem óvatosság, hanem realitás. Vérvörös valóság. :roll:

A nyaralásról elkezdtem a fogalmazványomat. Nem haladok vele, mert sok a munka, ráadásul ha nagyon akarok írni, akkor nem megy. Viszont elvittem előhivatni a fotókat és csak miattatok (mivel mi még papírformátumossal nyomjuk) kértem, hogy két tekercset tegyenek föl CD-re. Így egyszerűbb lesz az élménybeszámoló is. Ám ez majd csak jöv. héten.

Most ez a levelem nagyon unalmas lett. :(
Vendég

Puszi Lányok!
Szép hétvégét MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!

Ági!
Nagyon sajnálom a mensit :( , de örülök, hogy jól viseled.

Junko!
Szintén… :( egyébként egyetértek azzal, hogy az ember valahol érzi, hogy babás-e. Én anno nagyon meglepődtem volna, ha a Kende babás tesztem – lett volna, pedig akkor még nem is voltak tünetek. Várom a fotókat!

Mátra!
Nem tudtam már a doki előtt írni, de nagyon szorítottam Neked! És örülök, hogy minden oké, a költözésednek meg még jobban… :wink:

Duddu!
Boldog szülinapot kívánok Neked!!! 100 cm… hűűűűűűha, alakulgatok! :D

Kati!
Jó hallani, hogy minden oké Veletek! Szopis teát nem iszol? És az a homeós bogyesz állítólag tényleg jó, bár én még nem próbáltam… :wink:

Évi77!
Jó pihit Nektek! :)

Unique!
Isten éltessen Téged is sokáig!!! Laura hercegnőnk hogy viseli a meleget?

Narco!
Örülök, hogy Moszatkák jól vannak és mindenük rendben. A szüléssel kapcsolatban pedig nagyon jó, hogy találni tudtál olyat, aki nem akar rögtön császárt.

Timika!
Kristóf már igazi férfi, azokért a szemekért meg fognak veszni a csajok… 8)

Nálunk minden oké, Kende baba épp itt pillázik a vállamon, úgyhogy egy kézzel pötyizek… :lol: Most már a fürcsit is megszerettük, mereszt nagy szemeket, amikor beleengedem a vízbe, meg tudnám zabálni olyankor (meg máskor is… :D ) Ezt a nagy hőséget elég jól viseli, jobban, mint én… :? többet cicizik ugyan, de amúgy nagyon jól bírja. Jövő héten megyünk méreckedni, kíváncsi leszek a súlyára, a hurkái már gyarapodnak szépen… :D

Szép délutánt mindenkinek!!!

Puszika

Kép
Kép
norwell

Meghalt a barátnőm kisbabája
mátra

Sziasztok lányok!

Ezer éve nem tudtam írni, mert rossz volt a számítógépünk!

Húú, jó sokat kellett visszaolvasni, és az az igazság, hogy ebben a nagy melegben szita az agyam.

Azt tudom, hogy Narco rettentő édesen ír a babákról, annyira jó őt olvasgatni!! Én is nagyon kíváncsi vagyok mindenféle eredményre, ultrahangra.

Akik Görögországba mennek nyaralni, nagyon jó útat és a legjobb helyet választották:) Nekem görög a férjem, így elég közel kerültem a kultúrához:) Szerintem ideális hely a kikapcsolódáshoz!!!!:)

Zsúka: boldog házassági évfordulót!

Velünk annyi történt, hogy megkérdeztem 2 nőgyógyász professzort, 1 urulógust, 1 genetikust és szerencsére mindannyian azt mondták, hogy a Tavanic nem befolyásol semmit, nyugodtan próbálkozhatunk a babával. Ennek rettentően örülök. Főleg azért, mert holnap hajnalban indulunk Ciprusra, hátha a nyaralás alatt összejön valami. Annyira várom:))

A másik jó hírem, hogy megcsináltam a rózsaszín dobozos LH tesztet és tökéletesen kimutatta, hogy a 14. napon volt peteérésem. Szóval nagyon jó a kedvem!

Pupy: én levelezem a babaszobában is, és ott van egy anyuka, akinek már van 2 gyerkőce, volt vetélése és abortusza is, és a műtétes befejezés után, már 6!-ik héten terhes lett. Azt hiszem most lehet 16 hetes. És minden rendben vele is és a babával is. Én mindig belőle merítek erőt! Pedig neki is kellett volna várnia 3 hónapot, de látod, így is tökéletes minden.))(Hála az égnek)...:)

Ma átmentem anyuékhoz, láttam a kismama ruháimat, na az engem is kicsit kiborított. Pedig már azt hittem "gyógyult" vagyok. Most megpróbálok az útra koncentrálni.

Légyszi szurkoljatok nekünk!

Hozok nektek egy kis jókedvet Ciprusról!

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Mátra
Nagyon-nagyon sajnálom a barátnődet! :cry: :cry: :cry: :cry:

Rolly
rolly

Sziasztok LÁnyok,

Nagyon köszönöm a szülinapi jókívánságokat, annyira jól esett, hogy nem felejtettetek el! :)

Évi77 :)
Jó utat! (bár már tutira elindultatok.... ) Ha nem felejtem el majd amikor hazajöttök, megkérdem, hogy bevált-e a sampon. :roll:

Duddumami :)
De jó, hogy itt vagy! 100 cm nem semmi a 27. héten! :) Biztos hülye vagyok, de kiderült már 100%-ra a babák neme? Bocsi, ha már 10szer leírtad... :( Tudod, simered: szitaagy :wink:

Timika :)
Gyönyörű Kristóf! Olyan szép baba, hogy mindjárt lestoppolom a lányomnak! :roll: (bár azt hiszem, erről már egyezetttünk, csak a pontos időpont a kérdéses ... :twisted: )

Norwell :)
Biztosan nagyon szépen fejlődik Kende baba! Tudsz róla képet dobni? Minden rendben Veletek egyébként? Mindjűrt írok rólunk és a melegről :oops:

Rólunk:
Jól vagyunk, Laura napról napra egyre ügyesebb. Hihetetlen tempóban nyílik ki az értelme.
Voltunk koponya és hasi UH-n a múlt héten, minden rendben van a nagylánnyal. ma voltunk dokinál, megkapta a 2. oltását. Most elaludt, remélem, már nem kel fel csak reggel. Remélem, nem fog tőle felmenni a hője. Az elsőtől volt egy 38,4-ünk, amikor adtam neki egy 1/4 kúpot.
5.930 g, 63 cm ma. Szépen fejlődik. Sok-sok törődést, foglalkozást igényel legfőképpen tőlem. Sok program kell neki, akkor él, ha mászkálunk. 4 hónapos korától szeretném vinni babaúszásra, a dokinénik ajánlott egy helyet. Imádja a vizet, gondoltam kár lenne nem kihasználni. Jobban fog aludni :)
Szóval ebben a melegben részben Laura is nehezebben viseli a hétköznapokat, részben én is, így gyakran megyünk anyuékkal a telkükre, ott sok a hűs, nagy fa :) Imád ott lenni a kincsem! :)
Elektromos mellszívó NAGYON bevált! Ajánlom mindenkinek!

Lányok, nálatok hogy ment terhesség után a védekezés? nem szeretnék gyógyit szedni, de mivel még elég érzékeny odalenn, kicsit ódzkodom az óvszertől. Gyógyit meg nem szednék, mert eddig sem volt minden ok a hormonjaim körül... Ti mit csináltatok? (bocsi ha indiszkrét...)

Ja, és mi ujság a görögdinnyével szopi alatt? Úúúúúgy ennék, csak nem merek, mert mi van, ha levegős lesz szegénykém tőle? Van rá tapasztalatotok?

Mátra :)
Kijavítanád a koromat a táblázatban 30-ra? :( Szép, kerek szám :roll:

puszilok mindenkit és bocsánat, akit kihagytam, nem szándékos...

Kép

Kép

Kép

KépKép
unique

Lányok! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :lol: Én is megragadnám az alkalmat, hogy utólag is boldog szülinapot kívánjak Duddunak és Uniquenak! :lol:

Rolly :) Köszönöm szépen a képeket, gyönyörű helyen voltatok! :D Olyan aranyos vagy, hogy ilyen korán kelsz azért, hogy netezhess! :) Remélem a következő talira el tudunk menni és akkor alaposan megszeretgetheted a kissrácot :lol:

Kati :) Nagyon örülök, hogy végre te is itt vagy velünk! :D Nem tennél fel pár képet Petráról? Szopi ügyben csak azt tudnám tanácsolni, hogy az elején tedd mellre ahányszor csak kéri, így rendesen be fog indulni a tejcid :wink:

Évi :) Köszi neked is a köszöntést és Kristófom dícséretét! :D Nagyon jó nyaralást kívánok nektek, hiányozni fogsz! Kristóf nagyon jól érezte magát, mondta, hogy szívesen menne máskor is! :D :wink: Nem egyszerű, hogy Dórinak már 2 fogacskája van! :shock:

Narco :) Örülök, hogy minden rendben van a Moszatkákkal! :lol: Narco! Dudduval ellentétben én nem sok jót hallottam arról a babakocsiról. :? Nagyon szépek ennek a cégnek a termékei, de nem jó minőségűek. Igaz, az ismerőseimnek nem ikres változata volt, de alig várták, hogy túladhassanak rajta. A mózeskosár meg nagyon keskeny, ezt a saját szememmel láttam. Bocsi, hogy beledumálok, csak elég drágák ezek a babakocsik…
Jól értettem, hogy végül a MÁV mellett döntöttél? :?: Mert az első hsz-edből úgy tűnt, még nem döntöttél, de a másodikban meg azt írod, hogy amit szeretnél, csak a MÁV-ban elképzelhető. :roll:

Duddu :) Jó, hogy te is itt vagy végre! :D Rugdosnak már rendesen a babócák? De jó, hogy augusztus közepén már költözhettek! Igen, én is észrevettem, hogy mióta elköszöntem, többet tudok írni :wink: :D

Mátra! Nem tudom, mit írhatnék, nagyon sajnálom a barátnődet… :cry: :cry: :cry:

Unique :) Gyönyörű a kislányod! :D Persze, megdumáltuk már, hogy Kristóf lesz Laura jövendőbelije :lol: :wink: Bár nem tudom, Évi Dórija mit fog ehhez szólni. :roll: :wink: Meg úgy tűnik, elég csapodár a fiatalúr, a vásárhelyi barátnőm kislányának a kezét rögtön szorongatni kezdte, ahogy letettük mellé :lol:
Mi óvszert használunk, igaz nekem nincs gátsebem… Gyógyszert én sem akarok szedni, nem akarom Kristófot is hormonokkal etetni…
Dinnyét szerintem nyugodtan ehetsz :D

Szeretnék egy kis drukkot kérni: most megyünk először Pestre és ott is fogunk aludni. Nem tudom, hogy fogja a kismanóm viselni… :roll: Hétvégén nem leszek net közelben sem, majd hétfőn jelentkezem. Jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Köszönöm a barátnőm nevében is.

Boldog születésnapot az ünnepelteknek, bocsánat a figyelmetlenségért, hgoy a táblából kimaradt a torta. :oops: :cry: :oops: :cry:

Azért is, hogy most megint csak magamról írok, de ezt muszály melegében megosztanom veletek :oops: :oops: (Csak erős idegzetűeknek. Anyukáknak viszont kötelező olvasmány, az így ne csináld című fejezet alatt. :wink: )

Este volt egy kis kavar a párommal (:)) már attól féltem, hogy rámegy a kapcsolatunk. DE NEEEEEEEEEEEEEEEM. A lényeg az, hogy nála aludtam volna, ha már a költözés nem jött össze a barátnőm miatt. De. Anyám telefonált sorozatosan. A párom azt mondja: Ja azt is mondd meg anyádnak, hogy szeretkezés közben eszébe se jusson telefonálni többet... A lényeg. Beszélgettünk a párommal (:)) meg Pupyval meg amit Nárcisz is írt, hát jól felvérteztetek. Mérgemben hazajöttem, hogy most aztán mondja meg mit akar éls hagyjon békén. A 40 km-t kb 16 perc alatt tettem meg. Bőven kanyargós és lakott területes... Itthon ami várt.......... húúúúúúúúúúúúúú. A Szenvedő Madonna. Van egy jellegzetes areca, most nem tudom leírni, de eddig mindig elszégyelltem magam, mikor ezt vette fel, most meg uralkodni kellett, hogy ne nevessem el magam. Sorolta a sérelmeit. ő,ő,ő,ő,ő,ő,ő,ő,ő,ő,ő,ő, ebben a sorrendben, igyekeztem vigyázni, nehogy felcseréljem... Aztán szegény párom (:)) /aki szintén osztott az este, de az egy más történet/ jkött. Ő volt mindennek elmondva. Végén kisült, hogy találkozni akar vele, négy szem között, hogy én ne legyek ott. Pupy látta, szerintem egyet ért velem abban, hogy anyámnak már előre meg kell rendelni a mentőt. :roll: de ő akarja, hát legyen. Meg kérdezte, hogy miért utálom. Nem kezdtem sorolni, de ha soká forszírozza megteszem, és a sort a gyerekem fogja nyitni.
Egyébként szerintem olvas minket, mert véltem már felfedezni csak itt elhangzott mondatokat. Szóval kaland az élet.
De az a mártír arc, és a záró mondat, milyen jó lenne, ha nem is lennék. Minden problémád megoldódna. Egyszer, ha jó kedvem lesz megírom könyvben.
Én úgy írigylem azokat, akik tudnak olyanokat mondani, hogy az anyukám mindig ezt és ezt mondta. Vagy, mikor beteg voltam fogta a kezem. Meg hasonlók. Nekem ilyen élményeim nincsenek.
Na szóval, mielőtt még én is mártírrá válnék,. abbahagyom. Köszönöm, hogy segítetettetek és meghallgattatok.

Jó éjt, holnap jövök bővebben.
mátra

Sziasztok Lányok! :lol:

Duddu, Unique
Olyan jó, hogy újra itt vagytok!! :lol: :lol:

Duddu
Örülök, hogy jól vagy, hogy kedved a régi és hogy hamarosan költöztök!!! :P Ne erőltesd meg ám magad, íme egy tipp költözéshez: Kép

Unique
Laura egy tündér! :P Mivel eteted azt a csöppséget, hogy egyre csak szépül???

Norwell
Már hiányoztak a színes írásaid! :lol: Örülök, hogy jól vagytok, és olyan jó, hogy ilyen szépen írsz az anyai szeretetről!! :P

Timika
Örülök, hogy tetszett!! :lol:
Jó hétvégét, vigyázzatok magatokra, drukkok mennek Pestre!!(Milyen jó Kristófnak, hogy itt válogathat a szebbnél szebb csajok között!! :wink: )

Kati76
Hogy vagytok? Írj valamit még magatokról és a kicsi Petráról!!! :D

Junko
Sajnálom a csalódásaidat. :( Igen, az ember hajlamos légvárakat építeni, még ha minden jel arra utal is, hogy nem terhes, hagy magának pici reményt a csodára. (nálam volt olyan, hogy még 3 negatív teszt után is reménykedtem…) Látom, te reálisabb vagy, nem engedsz utat a reménynek a tényekkel szemben. Olyan nehéz is ez hónapról hónapra… :cry: :cry:

Mátra
Nem tudok mit írni. Én csak elképedve olvasom a soraidat és végtelenül szomorú vagyok közben… :shock: :cry:

Lányok, akik épp nyaralnak, szép nyaralást (és várjuk őket vissza), akik most mennek, azoknak is szép nyaralást (és őket is várjuk ám vissza), akik nem nyaralnak, azoknak pedig szép hétvégét otthon vagy épp valahol máshol – na, ezt jól kigondoltam, remélem értitek! A lényeg, mindenkinek minden szépet és jót kívánok!!! :lol:

Millió puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Kép
Kép
mátra

Kati!
Jó, hogy itthon. Hatalmas a kislányod. Láthatuk őt?

Kendemami!
Mi is tobbet iszunk, szerintem ilyenkor nem baj, ha többet cicizik a kis szentem. Nem? Adj neki sok-sok-sok-sok puszit helyettem.

Unique!
Kép utólag is, még egyszer. ez a kislány csodaszép. Azok a szemek!!!!!!! Húúúúúúúúúúúúúúúúúú, szerintem az apjának kergetni kell majd a fiúkat a ház körül :wink: Ugye nem lett semmi baj az oltás után?

Timika!
Kép Itt is említést tehetnék az utód szemére vonakozóan :lol: :lol: Ha Laura és Kristóf egymásra találnának 20-25 év múlva, az ő gyerekeiknek milyen szemük lenne... Na jó, nem kerítek... 8) Ja és neked is javítotooam a korodat, de már a tábla feltétel után :oops:

Duddumami!
Kép Javítottam a korodat. :)
Örülök, hogy jól vagy és hogy ITT VAGY.

Nárcisz!
Persze, hogy minden rendben a babócákkal. NEm is lehetne ez másképp. Örülnék, ha találnál egy olyan orvost, akinél úgy szülheted meg őket, ahogyan szeretnéd.

Rolly!
Köszönöm a mail-t.

Pupy!
Tündér voltál, hogy velem voltál és az este is tartottad bennem a lelket. :)

Évi77!
Már most hiányzik Dóri képe :(

Éva!
Minden rendben?

Junkó!
Sajnálom, nagyon-nagyon. Egyszer sikerülnie KELL.

Ági!
Jól vagy?

Kacsa?

DINA HÍRADÓ
Most van dokinál ellenőrzésen, de jól érzi magát, minden rendben. Délután ír majd sms-t, hogy mit mondtak.

Egyenlőre ennyi. Már így is hosszú volttam, bocs, ha valaki kimaradt.[/b]
mátra

Úgy látom, mindenki máshol van, csak én vagyok itthon :?
Ma egész délelőtti programom: Kép

Már nincs hátra csak: Kép és még Kép ezt pedig majd máskorra hagyom: Kép

Hát, kb. így nézett ki az eddigi napom.
Nálunk most így néz ki az idő: Kép , lehet, hogy vihar készülődik :?: :?:
Akkor gép kikapcs, magánbeszélgetés vége (mert ugye Ti nem vagytok itt!!! :( )
Sok puszi minden máshol lévőnek: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Kaphattok képet, de nekem sosem sikerül feltenni, Anikó nemsokára itthon lesz, átküldöm neki, mert ő profibb a képekben. :P

Majd én is megpróbálom, hátha sikerül felrakni.
Vendég

Sziasztok!

Mátra! Köszönöm az érdeklődést! Vagyogatok mindig, olvaslak Titeket, csak az írásba már nem merülök bele, mert akkor nagyon ideragadok a gép elé és mindig volt vmi. tennivalóm.

Egyelőre még nem érzek semmit, se azt hogy sikerült, se azt hogy nem. Nagyon tudathasadásos vagyok, mert Apa kitalálta, hogy jövő hétvégén kiránduljnk és kb. akkor kéne /nem/ megjönnie és rögtön az jutott eszembe,hgoy hogy fogok én a kerek erdő közepén betétet cserélni. Viszont, mikor meg vásárlás után a dinnyét kellett volna elpakolni, akkor már mondtam Apának, hogy én nem emelgetek nagy nehéz dinnyéket.

Más is volt már így? Vagy csak én viszem túlzásba az aggódást és vigyázást a már ki tudja, hogy létezik-e a babámra!

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?