Lányok! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!
Én is megragadnám az alkalmat, hogy utólag is boldog szülinapot kívánjak Duddunak és Uniquenak!
Rolly
Köszönöm szépen a képeket, gyönyörű helyen voltatok!
Olyan aranyos vagy, hogy ilyen korán kelsz azért, hogy netezhess!
Remélem a következő talira el tudunk menni és akkor alaposan megszeretgetheted a kissrácot
Kati
Nagyon örülök, hogy végre te is itt vagy velünk!
Nem tennél fel pár képet Petráról? Szopi ügyben csak azt tudnám tanácsolni, hogy az elején tedd mellre ahányszor csak kéri, így rendesen be fog indulni a tejcid
Évi
Köszi neked is a köszöntést és Kristófom dícséretét!
Nagyon jó nyaralást kívánok nektek, hiányozni fogsz! Kristóf nagyon jól érezte magát, mondta, hogy szívesen menne máskor is!
Nem egyszerű, hogy Dórinak már 2 fogacskája van!
Narco
Örülök, hogy minden rendben van a Moszatkákkal!
Narco! Dudduval ellentétben én nem sok jót hallottam arról a babakocsiról.
Nagyon szépek ennek a cégnek a termékei, de nem jó minőségűek. Igaz, az ismerőseimnek nem ikres változata volt, de alig várták, hogy túladhassanak rajta. A mózeskosár meg nagyon keskeny, ezt a saját szememmel láttam. Bocsi, hogy beledumálok, csak elég drágák ezek a babakocsik…
Jól értettem, hogy végül a MÁV mellett döntöttél?
Mert az első hsz-edből úgy tűnt, még nem döntöttél, de a másodikban meg azt írod, hogy amit szeretnél, csak a MÁV-ban elképzelhető.
Duddu
Jó, hogy te is itt vagy végre!
Rugdosnak már rendesen a babócák? De jó, hogy augusztus közepén már költözhettek! Igen, én is észrevettem, hogy mióta elköszöntem, többet tudok írni
Mátra! Nem tudom, mit írhatnék, nagyon sajnálom a barátnődet…
Unique
Gyönyörű a kislányod!
Persze, megdumáltuk már, hogy Kristóf lesz Laura jövendőbelije
Bár nem tudom, Évi Dórija mit fog ehhez szólni.
Meg úgy tűnik, elég csapodár a fiatalúr, a vásárhelyi barátnőm kislányának a kezét rögtön szorongatni kezdte, ahogy letettük mellé
Mi óvszert használunk, igaz nekem nincs gátsebem… Gyógyszert én sem akarok szedni, nem akarom Kristófot is hormonokkal etetni…
Dinnyét szerintem nyugodtan ehetsz
Szeretnék egy kis drukkot kérni: most megyünk először Pestre és ott is fogunk aludni. Nem tudom, hogy fogja a kismanóm viselni…
Hétvégén nem leszek net közelben sem, majd hétfőn jelentkezem. Jó hétvégét kívánok mindenkinek!
Timi