Új privát üzeneted érkezett!

Hát igen ez van én már csak ilyen őszinte vagyok!!!!Az a jó,hogy neketek elmondhatom....

Málna,örülök,hogy jól éreztétek magatokat!!!!Candi még keresi a kulcsot :lol: :wink:

Most beszéltem egy csajjal,akinek a második baba csak 4 évre sikerült és ő azt mondta,hogy szedte az Elevitet a fogantatás előtt....nem jött össze 4 évig,aztán elkezdte szedni és összejött .Meginogtam....szedjem én is csak az első trimeszterig???Akkor nem lesz turbo-gyerekem,de segítheti a megtapadást,stb.....
Mit mondtok?????????

Kép Kép
meli1118

Muszkuru

:lol: Én kondenzcsíknak is hallottam már :D

málna2162

Na akkor én is hozzácsatolom,amit én hallottam erről:ÁÁJJJJJ Pepító!!!!......a csokicsibész :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Meli
Az én saját véleményem az, h nem a vitaminoktól lesz nagy a baba! Lilivel végig szedtem, Danival csak az elején. Dani igy is nagy lett én meg összeszedtem egy jó kis vérszegénységet, vitaminyhiányt. Hiába tömtem magam gyümivel, zöldségekkel. Még most is azt nyögöm.

Kép
Kép
mókuska

Meli

Én az elevitet akkor kezdtem el szedni amikor terhes lettem.Nem szedtem sokáig mert az orvosm rögtön leállított róla.
Viszont elötte Centrumot és az Aktivált ettük apával.(Mondjuk nem gyerekgyártás céljából ettük)
Most is ezeket rágjuk plusz én a folsavat.
Ismered a szlogent:Kérdezze meg kezlőorvosát...blablabla

málna2162

Ildi,a védőnőci is ezt mondta....azt hiszem,ha még valaki mellette voksol,akkor ezt a cilkust még megvárom,hogy mi lesz,vagy mi nem lesz és csak aztán kezdem el....most úgyis rácuppantam az Aloe verára....először csak kis kiszerelést vettem,hogy nem vagyok-e allergiás rá,aztán vettem egy 1l-t!!!!Nem kimondottan ezért,hanem a bőröm az elsődleges szempont(ez csak duma :lol: )a legutóbbi piri napján annyi pattanásom volt és olyanok,hogy egy kamaszgyereket lesöpörtem volna vele a színről....a tesóm megijedt,mikor meglátta a fejem :o :o :o

Kép Kép
meli1118

Szia Málna!!!!Hogy vagy????
Candi!!Hol vagy?

Kép
bea27

Meli
Aloeval én is igy voltam, először 1/2 l, aztán most vettem a második 1 l-es adagot. Kicsit huzós az ára, de egy ideig még fogom inni. Na és Neked használ?

Kép
Kép
mókuska

Málna!Bocs,hogy mindig elfelejtek az Anyósos kérdésre válaszolni!Nemtudok róla mit irni!Azóta amióta nem dolgozom ott,azóta egyszer hivott telefonon,mert régen adtam neki egy pannon-os kártyát,ami az enyém volt,de az Anyu nevén,és ezt akarta átvarázsoltatni a saját nevére!És azért hivott,ogy elkérje az Anyu adatait!nemtudom,hogy EZ MOST MIÉRT VOLT ILYEN FONTOS!Azért azt hallani kellett volna,hogy milyen flegmán vettem fel a telefonomat! :wink: Dehát mindenki csak azt kapja,amit megérdemel! :)
Meg sem kérdezte,hogy-hogy vagyok,stb................De már ezen nem stresszelem magam!Szarok bele!Az új számomat nem is tudja,és nem is fogja!TŐLEM az tuti nem!!
Az AFP eredménye csak hétfőn lesz meg!Ill. Én akkor tudom meg!

Kép
bea27

Olyan meleg van! Nekünk meg le kéne menni tanácsadásra. Ugy utálom, pont a legrosszabb időpontban van, 13-15 ó-ig. Nálunk -és szerintem még sokaknál alvásidőben. Na és a legnagyobb kánikulában! :roll:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok

éppen baracklekvárt főzünk, pedig utálom a lekvárokat. Anyával szórakozunk, de nekem csak azért kell, ha csinálok zserbót, vagy fánkot, akkor legyen.

Bea, hogy anyósod mekora k..csög, már ne haragudj. Az unokája van a pocidban, és mg sem kérdezi, hogy vagy??? Menjen az ilyen a ... Remélem te sem lérdezted meg, mi van vele!

Meli, ezek szerint te nagy ágy-akrobata lehetsz. Apa biztos csípi a mutatványaidat :wink:

Mókuska, milyen tanácsadásra mentek? Ez nekem kimaradt..

Én kérdeztem a dokimat, szedjek-e Elevitet, vagy folsavat, azt mondta egyenlőre semmit nem kell.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ildi,nekem az arcom most nagyon szép :roll: tiszta,de ciklus közepén mindig ilyen(hehe)De a hajam nem hullik!!!!!!!!!Ez is valami!!!!Ja,és egy nap 3x megyek el wc-re!!!!!És nem a pisire gondoltam!!!!!

Nem Lellére megyünk,mert most lesz a Balatonátúszás és 1000000ember lesz ott!!!Én pedig nem kívánom a tömeget!!!!Úgyhogy Füredre megyünk!!!Apa már le is foglalta a szállást egy hotelban!!!!

Bea,te tudsz flegma lenni??!!!!!!!Meg is érdemli a gonosz boszorkány!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Egy kicsit megint vagyok :D

Vitamint még én sem szedek, de fogok, de ebben a melegben nem is járunk le a városba, csak nagyon ritkán. a héten is csak a Rossmann-ig jutottam, de ott nincs semmi ilyesmi. Én szedtem folyamatosan mind két gyerekkel vitamint, sőt egy-egy dobozzal még szülés után is :wink:

Itt olyan meleg van, és mehetek ki teregetni, na meg locsolni a betont :? Valaki küldhetne erre egy kis esőfelhőt :wink:
Candi Te a múltkor küldtél, és jól is jött :wink: :wink:

Jó étvágyat mindenkinek!!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Kata,hááát erről őt kellene megkérdezni!!!Eddig nem panaszkodott!!!Tény,hogy szeretem a szexet és nagyon élvezem :oops:
Én imádom a lekvárokat,anyósom adott egy jópár üveg baracklekvárt,én meg kacérkodok a gondolattal,hogy csinálok majd szilvát!!!Még sose csináltam,de el kell kezdeni,mert ha gyerekeim lesznek biztos szívesebben adok nekik házi dolgokat,mint boltit!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli+Hoppá!!El sem tudjátok képzelni,hogyha velem valaki kicseszik,vagy megbánt milyen tudok lenni!
A Tesómmal beszéltem telefonon,és rosszul esik neki,hogy nem megyek le!!De eszem ágában sincs!Örülök,ha egy kicsit itthon tudok nyugiban,hüvösben,csendben lenni!Elég lesz az a két hét,amig majd tt lesznek!Te Jó ég!Ha belegondolok már le is fáraszt! :?
Apa már itthon is van!! :) Kéne valamit csinálni! :oops:

Kép
bea27

Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, most is csak jelzés, megvagyok. Férjemet a kisbuszunkkal nemrég felborította egy kamion, szerencsére neki " csak" zúzódásai vannak, de a busz totálkáros lett, most indul a futkosás. Jelentkezem ha tudok.
Puszilok mindenkit: Andi

Andi
candi

Málna
a kérdésedre meg elfelejtettem reagálni :oops:
Ma van a 10. évfordulónk, de most nem lesz ünneplés.
Majd aug. végén lesz a házassági évfordulónk, addigra remélem ilyen nagy kupi sem lesz, és akkor el tudunk menni valahová :D
Most sütni sem sütök, meleg van hozzá, de apának vasárnap lesz a 30. szülinapja, akkorra rendeltem tortát :lol: :lol: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli!!mi van veled ma???Beindult a fantziád??Erről a sex éhes oldaladról még nem is ismertelek!!
Nincs kedved néha bevállalni Apát?mert nekem olyan nagyon sok kedvem nincs hozzá!Főleg ebben a melegben!!

Kép
bea27

Bea, akkor most egy pár percig békén hagylak :wink:

Kép

Kép

hoppá

Candi

:shock:
Még szerencse,hogy megúszta ennyivel...Vigyázzatok magatokra...Nem is tudok most mást írni.

málna2162

Candi, remélem nincs komoly baja, tényleg "csak" zúzódás.

Kép

Kép

hoppá

Málna!!Privi!!

Kép
bea27

Candi!!Aztán értesits,hogy mi a helyzet!Mert itt izgulunk!És gyere minnél előbb!

Kép
bea27

Candi
nem semmi, hogy tudnak közlekedni a kamionsofőrök.
Totálkár az elég komoly, még jó, hogy a párodnak nem lett komolyabb baja.

Tesó
nálunk is pont ebben az időszakban van tanácsadás. Én is imádtam főleg ha ráadásul injekcióra kellett menni ebben a dög melegben.

na, megyek teregetni, majd jövök!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hoppá!!Csak azzal vagyok gonosz,aki megbántott,és Ti még nem bántottatok meg!! :wink: És amúgy is csak 5 ercig tart a haragom!Egyébként az anyósra ez nem vonatkozik,mert Őt mindig utálni fogom!!Ez van......................!

Kép
bea27

Candi
Hu ez durva! Még jó, h apának semmi komolyabb baja nem lett!! :(

Hoppá
Tanácsadás=védőnői tanácsadás, ahol megmérik a picurokat, kérdezhetsz, ellátnak jó (és néha fölösleges :wink: ) tanácsokkal, ha akarod megnézi a gyerkőcöt a dokinő... Hamarosan Te is részese leszel :wink: :lol: :lol: :lol:

Most nézem mennyi az idő :? Na megyek, készülünk mert időben haza akarok érni, igaz csak 3-4 p-re van a rendelő -gyalog :lol:

Kép
Kép
mókuska

Ezt a tanácsadást én is utáltam.Itt is mindig 12-től van,amikor alvás idő van.Ha Máté nem alszik fél 1 -kor akkor borult az egész délután.Utánna már nagyon kínkeservesen tudom elaltatni.Ja és ráadásul mindig bevállalnak egy csomó gyereket.Ha pl.12 -re van időpontunk akkor jó ha 1 óra körül bejutunk...Ez akkor a legizgibb amikor beteg gyereket is hoznak :?

málna2162

Nálunk az a jó, h tanácsadásra nem hozhatnak beteg gyerekeket. Csak azért vagyok még itt, mert Dani alszik :wink: Lili már mondta, h beszéljünk hangosan, h felébredjen és indulhassunk :lol: merthogy ő már csini ruhában utrakészen várja az indulást :lol:

Kép
Kép
mókuska

Málna!Privi!

Kép
bea27

Hoppá
Neked van már valami terhességi tüneted?

Nálunk nem lehet időpontot kérni a tanácsadásra. Ki kell várni a sort, de néha olyan sokan vannak :? még üres pelenkázó sem szokott lenni.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó

Nálunk meg csak az mehet aki kért időpontot.De így is mindig sokan vannak.Szerencse,hogy mostmár nem kell mennünk.

Ezt találtam,érdekes... :wink:
http://www.eletforma.hu/?r=4368

málna2162

Még az a szerencse,hogy nektek már nincs szükségetek a pelenkázóra! :) Tényleg Plutó!Még nektek is kell járni erre a tanácsadásra?Meddig van ez?Bocs,de ehhez még béna vagyok!

Kép
bea27

Hát nálunk a 6 éves oltást is ott adták.
Elvileg havonta 1 éves korig, utána ha gondolod. 2 és 3 évesen még vannak kötelező státuszvizsgálatok.
3 évesen még oltást is fog kapni a nagylegény :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Candikém!Látom,hogy itt vagy!!Hol bújkálsz? :roll:

Kép
bea27

Plutó, egyenlőre semmi extra tünetem nincs, a hasam néha fájdogál. A cickóim eresek, meg nagyok (apa nagyon örül neki :lol: ), néha, napi 1x elöklendezem magam. Más nincs. Miért? Kellene még valaminek lennie???????

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

mennyi minden történt veletek...... :roll:

Candi, őszintén megdöbbentem, és nagyon örülök, hogy férjednek nem lett komolyabb baja. El is hiszem, hogy most nem a topic levelezésen jár az eszed, de amint megnyugszol majd tájékoztass minket, hogy vagytok !!
Őrületesek ezeke a kamionok, én is úgy félek tőlük, mennek mint egy országúti vasaló, nem néznek semmit és senkit.... :twisted: :twisted:

Eszter ma kapta meg a 6 éves oltást, kicsit sirdogált, de aztán megnyugodott. Megdicsérte a doki néni, mert tavalyhoz képest a súlya nem változott, de sokat nyúlt és izmosodott....ő régebben igazi pocak manó volt, sőt, kicsit duci. De tavaly óta jár művészi tornára és még egy másik fajta tornára is, ha eljutunk, és nagyon látszik rajta ! Olyan kics csinos ám !!

Kis plutó, mókuska: nálnuk is MINDIG délben van/volt a tanácsadás... :evil:

Képzeljétek, megkaptam a leleteket a vérvételről, és a doki szerint két hét múlva inditjuk a gyógyszeres kezelést!! Egyfelől nagyon örülök, mert rendeződik végre -talán - a hormon rendszerem, másfelől viszont ezt a gyógyszert tulképpen egész életemben szednem kellene..... majd meglátjuk, mit mond a doki 2 hét múlva.
zsizsik

Na megjártuk a dokit, a gyerekek már alszanak. Őrült meleg van kint :twisted:
Dani 10,34 kg és 74 cm, Lili 19,6 kg és 105 cm. Lili sulyán kicsit ledöbbentem, hiszen márciusban 17 kg volt! Utána kezdett oviba járni és itt az eredménye a folyamatos repetázásnak :lol: Nade egyáltalán nem tulsulyos a drágám csak sztem a csontozata is ilyen massziv...
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska

Mókuska!!Nagyon cukik a gyerkőcök!! :lol:

Kép
bea27

Andi, nem is tudom mit mondjak... :(
Remélem az ijedtség és a karcolások is gyorsan elmúlnak, és hamar elfelejthetitek a történteket!

Puszi

Musz

KépKép
muszkuru

Merre vagytok? Már vagy fél órája csak frissítgetek. hátha írtok.

Kép

Kép

hoppá

Én is jó vagyok???

Kép
bea27

Zsizsi, remélem 2 hétmúlva csupa pozitív dolgot mond majd doki bácsi, és csk nem kell egész életedben szedned a gyógyszert...

Mókuska, tündériek a gyerkőcök, büszke lehetsz rájuk.
Málna, Plutó, tegyetek fel még képeket pöttömkékről, hadd gyönyörködjünk bennük.

Bea, amikor 5 hetesen uh-n voltál, a terhességed, vagy a magzati kor volt 5 hetes? Mert a dátum alapján nekem úgy tűnik, a magzati kor...

Kép

Kép

hoppá

passz!!!

Kép
bea27

Mindjárt megnézem!!

Kép
bea27

Ha jól láttam ápr 26-án voltál uh-n, és az uccsó mensid március 2-án volt, tehát az kb 8 hét különbség!!! Eszerint a terhességed 8., a magzati kor 6. hetében lehettél uh-n!!! Én meg a terh. 6. hetében vagyok, tehát eszerint te 2 héttel később voltál dokinál?!?!

Kép

Kép

hoppá

Azthiszem a baba volt már 5 hetes,mivel a teszt is a havi után is csak 7 héttel mutatta ki!
Mit szeretnél még tudni?

Kép
bea27

Hát, csak ez volt a kérdés, mert akkor ezek szerint holnap mi még ilyet nem fogunk látni :?

Kép

Kép

hoppá

Pedig azt hittem, lesz egy ilyen mosolygós :wink: képünk nekünk is.

Kép

Kép

hoppá

Majd meglátjátok!!Nyugi!!!!Ki tudja,hogy mikor fogant meg a kicsike!!!jó lenne,ha hüvelyit csinálnának,mert akkor szerintem valamit biztos fogtok látni!De,ha csak hasi lesz,akkor nem!Emléxel a Dóri is,hogy be volt sz@rva,hogy nem láttak semmit?
Mindenesetre azt TUTI,hogy mondják,hogy hány miliméteres a petezsák (és benne,hány milis a baba!)

Kép
bea27

Szóval márciusban szülsz!ÚÚÚgy irigyellek!Mert akkor már lehet jönni-menni,jó lesz az idő,csicseregnek a madarak,kinyiltak a virágok,stb................És még ki is teheted a Picurit a jó levegőre!Emellett én,vihetem ki a cidribe!! :(

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?