Sziasztok,
mennyi minden történt veletek......
Candi, őszintén megdöbbentem, és nagyon örülök, hogy férjednek nem lett komolyabb baja. El is hiszem, hogy most nem a topic levelezésen jár az eszed, de amint megnyugszol majd tájékoztass minket, hogy vagytok !!
Őrületesek ezeke a kamionok, én is úgy félek tőlük, mennek mint egy országúti vasaló, nem néznek semmit és senkit....
Eszter ma kapta meg a 6 éves oltást, kicsit sirdogált, de aztán megnyugodott. Megdicsérte a doki néni, mert tavalyhoz képest a súlya nem változott, de sokat nyúlt és izmosodott....ő régebben igazi pocak manó volt, sőt, kicsit duci. De tavaly óta jár művészi tornára és még egy másik fajta tornára is, ha eljutunk, és nagyon látszik rajta ! Olyan kics csinos ám !!
Kis plutó, mókuska: nálnuk is MINDIG délben van/volt a tanácsadás...
Képzeljétek, megkaptam a leleteket a vérvételről, és a doki szerint két hét múlva inditjuk a gyógyszeres kezelést!! Egyfelől nagyon örülök, mert rendeződik végre -talán - a hormon rendszerem, másfelől viszont ezt a gyógyszert tulképpen egész életemben szednem kellene..... majd meglátjuk, mit mond a doki 2 hét múlva.