Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat, ma a mi szüleimnél ünnepeljük meg(grillparty), szombaton pedig anyóséknál(bográcsozás).
Szerencsére a haspuffadás alábbhagyott,de laposabb hasra most egy darabig nem számíthatok :wink: (remélem).

Rolly!
Aranyos tőled, hogy még az ünnpi vacsora alatt is ránk gondolsz :D

Jucmuc!
Akkor már várhatod az utazást!

Most elmegyünk vásárolni, de jövök még.

Pusszantás, küldök egy kis hűvöset innen a szobából mindenkinek, mert én megfagyok idebennt :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Narco!
Ezt a Hetedik menyország 11. szériájáról olvastam:
A legtöbb mennyországos „ismerősünk” visszatér a képernyőre ősszel (Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell és George Stults), azonban David Gallagher és Mackenzie Rosman elhagyják a sorozatot, bár Brenda Hampton még reménykedik, hogy meggondolják magukat.
Az új évadban a cselekmény Stephen Collins (Eric) karaktere körül fog forogni, akinek egy éve van hátra szívproblémái miatt. A szörnyű diagnózis ellenére Collins úgy véli: „Brenda ötlete a következő évadra nagyon jó. Már nagyon izgatott vagyok, alig várom, hogy visszatérjünk a munkához és elkezdjük a 11. évadot.”
A 3 ikres terhességből csak 2 pár fog megszületni. Lucy (Beverley Mitchell) nem fog szülni. És habár a rajongók nagyon szeretnék, úgy néz ki, hogy nem Simon (David Gallagher) Sandy (Haylie Duff) gyermekének apja

kancellárka

Niki!
Hát azt nem értem, hogy miért hagynak el színészek egy sorozatot. Szerintem iszonyat pénz lehetett nekik. Azt tudom, hogy Mary a Penge 2 miatt lépett ki. De így már enm az igazi. :(

Kép
narco

Miért Mary szerepelt a Penge 2-ben? Pedig láttam :)

kancellárka

Nárcisz!

Nagyon köszönöm a jó tanácsokat. Tényleg elhagyott a jó kedvem egy kicsit, jó a megérzésed.
Majd Rodoszon elfelejtek minden rosszat. Nagypapa temetésén túl vagyunk, kedden este elaltattuk a kutyáját és sorolahatnám a többit is, de nem akarok rossz hangulatot kelteni a topicban.
A babások rakják továbbra is a csöppségekről a képeket, na meg a domorodó pocikról és nem utolsó sorban a cicákról és virágokról. :D
Annyira szép Figo cica. Meddig marad Nálatok?
Kedden Kálmán visz ki minket a reptérre. :wink:

Nagyon jó pihenést kívánok Nektek és vigyáz magadra.

Zsúka
zsúka

Niki!
Aha szerepelt, és ráadásul vele reklámozzák. Csak akkor még nem volt ekkora kultusza a 7-nek.

Zsúka!
Nem keltesz rossz hangulatot, hiszen szinte mindegyikőnknek vannak problémái, és segítünk egymásnak.
Hiszne azért így nem könnyű, ennyi szörnyű eseményen túl.
Figó köszöni a dícséreteket. :lol: Hát nem tudom még meddig marad, mert fája szívem hazavinni. azt tudom, hogy az augusztust még biztosan itt tölti. Még nem akartam elhatározni, hogy mikor visszük le, mert hát az már olyan végleges akkor, és amikor erre gondolok, akkor egy picit fáj a dolog. :(
De hát majd találkozunk vele vidéken úgyis, aztán pedig vissajön hozzánk, ha összeszedjük itt magunkat egy kicsit.

Kép
narco

Sziasztok Lányok!
Én is úgy jártam, mint Zsúka, rengeteg a munkám, és alig van időn "babázni".

Röviden:

Nomi!
Örülök, hogy jöttél. Itt is nagyon meleg van, és ettől még melegebbet ígérnek. Kitartás!
Megértem, hogy már előre rettegsz a ciklusod végétől.

Mátra!
Végre újból közöttünk. Sajnálom anyukád hozzáállását. No comment! Az elköltözésnek pedig nagyon örülök. Végre a szerelmeddel lehetsz. Párod (:)) ötlete volt? Ez azt jelenti, hogy ezentúl nem kell annyit ingáznod?
Gratula az úszási sikereidhez. Lovaglás?

Zsúka!
Én is éreztem amit Niki. Nyugodtan mondjad a bánatod, mert itt mi pontosan ezért vagyunk. Itt mindig van valaki, aki épp erős, és meg tud vigasztalni. Aki erőtlen, az pedig együttérez.
Nagyon nagyon szép nyaralást kívánok nektek. Jó kikapcsolódást, gyönyörű időt, pancsit, beszélgetést. Szeressétek egymást, és gyógyulgassatok. Kép Kép
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT !!!

Nárcisz, Niki!
Pontosan melyik ez a sorozat? Nem véletlehül az, amelyikben egy lelkészcsalád életéről van szó?

Rolly!
Örülök, hogy jól sikerült a vacsi. A privit még nem tudtam elolvasni, mert elég sűrű a napom, de amint lesz 5 percem, az lesz az első.

Ági!
Mi van veled? Minden nap eszembe jutsz, hogy vajon megjött-e. Jelentkezz, plííííz!

Most hirtelen nem jut eszembe semmi más, és nincs időm visszaolvasni. Még megpróbálok jönni.

Puszi MINDENKINEK
Vendég

Timi, Rolly!

Az én szemem fénye nem egy nagy ínyenc, mert nem különösebben zavarja, hogy megjött :) Direkt figyeltem, és csak annyit csinált, hogy szívott egyet-kettőt, kivette a cicit a szájából, kíváncsian végigmérte, majd konstatálta, hogy ez ugyanaz a dolog, amiből eddig kajált, és evett tovább :) Megismételgette párszor, aztán beletörődött, hogy ennek mától ilyen az íze. Remélem később se lesz baj...
Kristófot várjuk, de a cickót nem mellékelnéd hozzá? :wink: :wink: :wink:

Judit!

De jó, jöttök haza? Gondolom milyen honvágyad lehet már... Meddig lesztek itthon?

Zsúka!

Boldog házassági évfordulót, és előre is boldog szülinapot!!!

Pankaa!

Azt a kis hűvöset ide felénk küldheted, nagyon várjuk!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!
De ez az a sorozat. Néha kicsit nyálas, és túl sokat foglalkoznak a fekete kérdéssel, de az alapstory jó. :)

Évi!
Hát mindig behaloka szövegeden. Dóricica aranyos lehetett. :lol:

Kép
narco

Fleur, Ági, Korek!

Mi újság ott a tábla tetején???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!

Ma reggel, de nem vagyok szomorú! Egyenlőre :roll:

Mátra!

Örülök, hogy jól érezted magad! Annak is, hogy költözöl!
Légyszi javíts a táblában 1cn.

Évi!

Dóri babával egy a vezeték nevünk :lol: Tünemény a csajszi! Puszilom Kép

Narco!

Nagyon szép pocid van! Milyen formás :wink: Kitöltik Maszatkák!

Kép
Kép
Ági279

Ági!
Köszönöm!
Mi újság veled?
Tényleg kitöltik, mert éppen most puklisodott ki a jobb oldali babóca. Nem tudtam, hogy mi van, egy kicsit fájt is. Meg kellett simogatnia buksiját, hogy hagyja abba. :)

Kép
narco

Narco!
Maszatkák= Moszatkák :oops: Bocsi

Kép
Kép
Ági279

Most látom, hogy 1.cn. Azért sajnálom még mindig. Én meg itt lelekndezek......Mekkora egy görény vagyok...... Bocsi

Kép
narco

Narco!
Nagyon fáradt vagyok, nem tudom mi van velem!
Valami nincs rendbe velem. Duphastontól lehetek ilyen nyomott?

Kép
Kép
Ági279

Nem vagy görény!!!!!! Ilyet ne is írj!!!!
Nincs semmi bajom, mert valahol készültem rá. Két tesztet is csináltam, úgyhogy vártam már.
Most valahogy nem esett rosszul.
Megkaphatnám a mail címed, írnék neked. Az enyémet látod.

Kép
Kép
Ági279

Ági!
Hát nem csak te vagy nyomott. Ez a meleg kikészít rendesen szerintem mindenkit.
Plusz álmos lehetsz az 1.cn-től is.
Duphaston: nem ír ilyen jellegű mellékhatást, tehát nem szedál, és még autót vezetni is lehet vele, tehát nem valószínű, hogy tőle van.

Kép
narco

Ági!
narcisz@hotmail.com

de hamarabb megkapom, ha privit írsz, mert a hotmailt csak naponta egyszer nézem, illetve ha kegyeskedik szólni a gép.

Kép
narco

Sziasztok!
Vérvétel megvolt, 2-re lesz eredmény, utána jön a házi elemzés és du. a hozzáértő doktori véleményezés!

Évi! Aranyos, hogy ennyire "megviselt" a mensi!

Turorudi! A hormonpanelt nekem úgy csinálták, hogy a 3., 14. és 21. napon volt vérvétel. Mindig a ciklus rész adott sajátosságainak megfelelő hormonokat nézték. Volt minden LH, FSH, TSH, ösztrogén, prolaktin, progeszteron, stb.
Biztos, csinálják mezei kórházakban is, bár én spec. a DOTE-re járok, síma nődokihoz. Itt megvan egy fél nap alatt az eredmény. Viszont a városi kórházban akár napokat is kell rá várni. Szerintem ott, ahol vagy ott kell puhatalózni, hogy milyen a rendszerük.

kacsa14

Ági!

Én is figyelmetlen voltam, bocsi :( Rühes mensi... :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ági!
Sajnálom mensit.
Akkor, ha jól értelmezem, szedted a Duphastont és amelett is megjött. Mármint nem hagytad abba és úgy jött meg, hanem a szedése alatt.
Mert lehet, hogy nekem is szednem kell majd és annyi össze-vissza infót hallottam már arról, hogy Doph. alatt megjön vagy nem ...

kacsa14

Hali!

Junko!
Nagyon ari a kiskutyus!Úgy megsimizném, merdögönyözném!

Pupy, Narco!
A macsekok is nagyon szépek!

Zsúka!
nagyon jó nyaralást nektek, és nagyon sok boldog házassági évfordulót , és boldog szülinapot kívánok!
Jól összejöttek az ünnepelnivalók :wink:
Pihenjetek sokat, és járjátok be a szigetet, nagyon szép lesz.

Mátra!
Nagyon szupi a költözés!Sok mindent kell pakolni?Miért ilyenek a szüleid? :cry:

Kacsa!
Drukkolok az eredményekért!

Most megyek, készülünk az esti partyra.

Kép
pankaa

Köszi!
Hova jársz végül dokihoz?

kacsa14

Panka!
Ti nagyon sokat kerti partyztok. Én is szeretnék már a kertemben kerti partit rendezni, vagy szalonnasütés, vagy bámi jó, csak 60 fokos aszfalt mellett ne kelljen élnem.

Kép
narco

Kacsa!
3*1 szedtem belőle, de tegnap csak 2*1-et. Lehet, hogy azaz egy szem gyógyszer hiányzott? Nem tudom.[/img]

Kép
Kép
Ági279

Ági!
Biztos, hogy nem az az 1 szem hiányzott, mert én 5 napig szedtem napi 4 szemet és csak az abbahagyás utáni 3.-4. napon jött meg.

kacsa14

Nárcisz!

Nem megy el a hotmailes címedre a levelem. Esetleg nem telt be a postaládád, egy képet is mellékeltem volna.

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Nem, mert mással is levelezek. Próbáld újra légyszi.

Kép
narco

nem lehet, hoyg a kép túl nagy?

Kép
narco

Nárcisz!

2MB

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Az ekkorákat csak a vipmail tudja fogadni, vagy lehet még az sem. Az átlagos levelező kapacitás 1 mega alatt van általában.

A másik: narco@vipmail.hu

Kép
narco

Sziasztok Lányok! Kép

Nárcisz!
Sajnálom a UPC-s dolgot. :( Mi a 8. kerületben laktunk, ahol chellonk volt. És mior a 3. kerbe költöztünk felhívtam a UPC-t,h. szeretnénk tovább vinni. Erre közölték,h. Budapesten a 3. keröletben nincs!!! UPC szolgáltatás, tehát a fennmaradó kb. 80ezret a szerződésből fizessük ki. Azt hittem agyvérzést kapok. :evil: Ezért elvittük Csepelre egy barátunkhoz. Most fog lejárni augusztusban, fel is hívom ma őket,h. viszamondjam.
Azért ne hajtsd magad, vigyázz nagyon. :D
Nekünk katolikus jegyesoktatásunk van,mert ha emlékszel volt a huzavona,h. katolikus vagy református esküvőnk legyen, de én nyertem és katolikus lesz. Szerintem ez az egész az atyán múlik.
Mi is mehetünk majd chilis csirkét enni hozzád? :oops:
Gyönyörű szép a cicád (az enyémnek is nagyon tetszett) és a pocid. Húha jó sokat nőtt hála Istennek.
A peteérésemről mi a véleményed? Hülye vagyok? :oops:

Kacsa!
A rendetlen háziasszony szindróma,melynek kiváltó oka az Internet nekem is ismerős. :oops: Én is nagyon gyakran haragszom magamra,h. ahelyett,h. itt ülnék inkább vasalnék, vagy takarítanék vagy főzné.
Várunk a tüszőrepi eredményekkel és mennek a drukkok.
Nagyon jól tetted/teszed,h. szeded a folsavat + Elevitet. Én is elkezdtem a terhesség előtt 1 hónappal, de aztán jött Bubika. Én még a védőnőm javaslatára jódot is szedtem. A folsav szedését egyébként most sem hagytam abba, majd ha a kontrollon minden oké, akkor folytatom az Elevitet és a jódot is. Én úgy szedtem,h 2 napig folsav + jód, a 3. nap Elevit + jód. És így még székrekedésem sem volt.
Az algopyrint pedig beveheted nyugodtan, azt mondta a dokim,h ez az egyetlen fájdalom i.. lázcsillapító, amit lehet szedni a terhesség alatt is. Persze nem levélszám. Bár én nem vettem be mikor a 7. héten 38,5 lett a lázam. Pedig lehet jobb lett volna. :(
Estére jó szórakozást!
Elloptam tőled a vastagított neveket! :oops:

Évi!
Én is megmosolyogtam a reakciód Pirike láttán. :lol:

Timi!
Örülök,h. segíthettem. Most már te is meg tudod majd csinálni. Bizony nagyon jó a szülőszoba,most épp az próbálom átalakítani, mert abban a formátumban amiben letöltöttem a netről, nem játsza le a dvd lejátszónk. És így itt kell gubbasztani a gép előtt, pedig tv-n okkal jobb. A párom hajnalig keresgélt a neten egy programot, de megtalálta. Megmutatta mit csináljak, és este már a tv-ben nézhetem a szülőszobát. :lol:
Várom a képeket én is. Tündéri a kép Kristófról. Nosztalgiázz máskor is és oszd meg velünk. :D
Nekem elég híg az agyam, ezért már ma szeretnék Nagyon Boldog Szülinapot kívánni Neked!
Kép

Jucmuc!
Én nagyon szorítok,h. ne lásd jó sokáig, de legalább 9 hónapig Piroskát. Nagyon örülök,h. újra itthon lesztek. :D És meddig maradtok?

Virág!
???

Angie!
Pihenj is egy kicsit. Házatok??

Réka!
???

Ági!
Sajnálom az 1cn-t. :cry:

Mátra!
Én is úgy érzem,h elindultam a jó úton. :) Tudom,h túl kell magam tenni, azért,h. babánk lehessen. És el kell fogadnom,h valamiért nem Bubika volt az ,akit nekünk szántak. Viszont az mindenképp szeretném kideríttetni,h. a hormonjaim rendben vannak-e. Te mikor voltál dokinál? És mondott valamit,h. mi lehetett a gond? (remélem nem haragszol,h. ezeket kérdezem) :oops:
Ki fogom próbálni a cukkinis tócsnit. De ma töltött paprika lesz Apa kérésére. :D (nár megjegyzem,h még sose csináltam, de üsse kavics)
Igazából sehogy sem lesz könnyű ez a költözés, de szerintem te tudod a legjobban,h. ez az egyetlen megoldás,h. végre teljes értékű embernek érezd magad és boldogan élhess. :D

Rolly!
Én annyira örülök,h. ennyire jól sikerült az évfordulótok. Csak csatlakozni tudok még egyszer az előttem szólókhoz, h. még legalább 99 év boldog együtt töltött évet kívánok! :D :D Kép
Hát ezt a peteérés én sem értem. Ma már nem érzem a tüneteket a petefészkemnél. A hőmet azért nem mértem meg, hisz még ha lenne is peteérésem nem igazán tudok most még vele mit kezdeni.

Niki!
A bátyáddal ti kétpetéjű ikrek vagytok? Nekem ez az egyik álmom.

Zsúka!
Nagyon nagyon fogsz hiányozni, de tiszta szívemből kívánom,h. érezzétek nagyon jól magatokat a Pároddal, és ennek a kikapcsolódásnak legyen meg a gyümölcse. KépSzerintem nagyon jól hangzik amúgy a szabid. És mire hazatértek én már majdnem feleség leszek. :D
Július 30-án születtél? Dejó! Akkor rád is iszunk egy pohárral, mert nekem névnapom lesz 26-án, a párom 28-án született, Bellanita 29-én te pedig 30-án. Jó sok Oroszlán között megbújok. :oops:
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!!!! És Nektek is még legalább 99 év Boldog együtt töltött Évet kívánok!Kép
És előre is Nagyon Boldog Szülinapot kívánokKép, majd gondolok ám Rád!

Pankaa!
Nagyon jól hangzik ez az ünneplés.

Most pedig hozzákezdek a Pupy féle töltött káposztához...:oops: (lehet Apa éhen hal ma :D ) :roll:

Puszi!Kép
Vendég

Pupy nem vagyunk kétpetéjű ikrek, csak amúgy állandóan püföltük egymást kiskorunkban és egynemű tesóktól kevésbé hallani ekkora "testvéri szeretetet". :)

Kivettem péntek hétfőre két nap szabit a meleg miatt. Kedden viszont sajna lesz meló, de ha akkor se javul megint szabi lesz a vége.

kancellárka

Nincs kedve valakinek holnap elkísérni az orvoshoz? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
mátra

Mátra!

Mikor szeretnél menni a dokihoz??

Niki!
Értem, mostmár világos. Pihenj csak, nevaló kismamának ez a meleg. (másnak sem)
Vendég

Mátra!
Az attól függ, hoyg mikor és hová mégy, mert reggel cukorterhelésem lesz genetikai UH-val a Margitban.

Még mindig nem mesélsz nekünka költözésről???
Psdig itt mindenki nagyon kíváncsi, főleg én.

Kép
narco

Pupy!
Nem vagy hülye. Miért ne lehetne petérésed? Sőt az azt jelenti, hoyg kezdi összeszedni magát a szervezeted. A szülés után csak azért nincs pé, mert a prolaktin igen magas. De ez más eset (sajnos :cry: ).
Csilis bab csak egy szavatokba kerül, és küldöm Anikó fénypostájával :lol:
UPC szóra sem érdemes, de egyik sem jobb a másiknál, hogy rohadjanak meg. :evil:

Kép
narco

Megvan a progi eredmnyem: 9,28
Van egy hormontáblám, amin az van, hogy
5 fölött már van vmiféle repi
10 fölöttit vár el sok orvos természetes ciklusban
15 fölöttit pedig stimuláltban
igaz, hogy én stimus voltam, de a legkisebb adagban és a ciklusom is pár napos késésben van, úgyhogy szerintem volt repim!!! :)

Azt nem tudja vki., hogy a 21. napi eredmények alapján az E2 (estradiol) és a prolaktin szintje esetleg már utalhat-e terhességre? És milyen értéknél?
Kutattam már a neten, de nem igazán találok semmit.

kacsa14

Nárcisz!
Holnap mész a genetikai UH-ra? Ugye raksz Nekünk fel képeket majd? Már annyira várom. :D
Tényleg nem vagyok hülye? Dejó, pedig én azt hittem. :oops: Komolyan tegnap és tegnap előtt egész nap repis tüneteim voltak, egész nap éreztem a jobb petefészkemet. És a 12. nap voltam tegnap. (Bubika is a 12. napon fogant meg :( )

Kacsa!
Én sajni nem tudok ebben segíteni, de talán majd Nárcisz! :D
Vendég

Pupy! Váljanak egészségedre a vastagított betűim!
A jódot is gyogyitárban lehet kapni? Vagy az receptes?

Én meg napi váltásban szedtem őket, de most szedem őket naponta. 1 Elevit - 1 folsav.

kacsa14

Nárcisz!
Hormonszintek???

Holnapra megy a drukk a vérvételre és az uh-ra is!!! Nem fogjátok még megtudni, hogy kik lapulnak odabent?

kacsa14

Kacsa!
Sokszor leírtam már a hormonszinteket. Szreintem jó az is, ami a referensia táblázatban van. Igazából nekem az a bajom ezzel a 21. nappal, hogy nekem úgy mérték, hogy a pé után 5 nappal kellett mennem, mert attól is függ, hogy mikor van pé.
egyébként a beágyazódás a pé után 7-10 nappal kezdődik meg, és csak utána lehetne hormonokról, meg terhességi tünetekről beszélni. Nekem 14. napon volt pé, és 23. naptól voltak tüneteim. Szóval nem bizots, hogy fogsz találni bármit is erről.

Pupy!
Most nem adnak nekem képet azt hiszem, még videót sem csinálhatunk, sőt apa sem jöhet velünk. csak mi leszünk ott intim négyesben az UH-és nénivel.

Kép
narco

Nárcisz!
Köszi! Nekem már ez is segítség volt!!!!

kacsa14

Pupy! Nárcisz!
Holnap 11-re kell mennem a Rózsakert egészségcentrumba.
akarok... az erős túlzás :oops:

Nárcisz!
Mesélni a költözésről? Tudod, milyen a viszonyom anyámmal. A párom (:)) válaszút elé állított. Szerintem nem akarja nézni hogyan tesz tönkre. én még mindig itthon vagyok, mármint anyámnál és várom, hogy jöjjön értem. Közben anyámnak most az a legújabb, hogy mit beszélgettem a nagyanyám húgával a szomszédban. Most ezért őrjöng. Mondjuk szépen arra kért, hogy menjek el már végre itthonról. Mert nem bírja nézni, hogyan megyek tönkre.
Én meg itt ülök és örlődök, hogy mit teszek. Jól teszem-e? Mi lesz ezután. A gyomrom ping-pong labdányi. ott tudom, hogy a nyugalom vár, itt nem tudom, hogy cserben hagyás-e.
mátra

Mátra!
Őszintén! Szerintem jó lenne, ha elköltöznél. Nem cserbenhagyás, hiszen ez az élet rendje.
Ne őrlődj. Szerintema párod biztosan szeret, és melletted lesz.
Tudod mi a férjemmel 9 éve vagyunk együtt. 21 évesen szerettünk volna összeházasodni, hiszen már régóta együtt voltunk. De nem lehetett, mert gyászévek voltak, aztán a tesómék házat újítottak fel. Szóval halasztgattuk ide-oda. 21-22 évesen úgy döntöttünk, hogy összeköltözünk, mert nem bírjuk tovább. Persze az én prűd anyukám teljesen kiakadt. Mondtam, hogy a párom miatt felvállalom. Ha többet nem akar látni, vagy nem akar tudni rólam, akkor sem érdekel. Viszont ismertem annyira, hogy haragudni fog, és problémázni fog, meg a lelkemre beszélni, és terrorizálni, de majd megnyugszik. Fél év után megnyugodott, mindenben segít minket, elfogad minket ilyennek. Többet már nem fontos a múlt, csak az unokai, és mi. Mindent megadna nekünk. Viszont tudom, hogyha olyan kollégiumban maradunk, ahol beszélgetni sem lehet kettesben, mert mindig lóg valaki rajtunk, akkor szét fog menni a kapcsolatunk. ne, bántam meg, mert a férjem fontosabb. Fontosabb, hogy éljek. Most még ez csak egy szent szövegnek tűnhet, de hidd el, hogy csak meglépni nehéz. nem tudom, hány éves vagy, de a családomban egy idő után nálunk "megengednek " mindent. Ezt így elég nehéz kifejteni, de megpróbálom.

Kép
narco

Szóval üss le nyugodtan, ha szeretnél, de elmondom.
Van egy unokatesóm, aki már a 30-at közelíti. Míg nálunk 22 évesen bűn az együttélés, nála már úgy vélekednek, hogy mindegy, csak menjen férjhez valakihez. Igazából mindegy is, hogy kihez, csak menjen. Örül az egész család. Ha mindez 20 évesen van, akkor válogatnak. De sajnos sok példánk van rá a családból, hogy vártak, vaciláltak, és elszaladt a ló.Igazából csak annyit szeretnék mondani, hogy itt az idő, lépni kell. nem élheted le az életedet gy, hogy várod az anyukád mikor enged el, vagy.....nem fejezem be. Így nem lehet élni. A gyerekeknek az a dolga, hogy tovább lépjenek, és saját családjuk legyen. Csak biztatni tudlak. A lelkedben pedig készülj fel a legrosszabbra is. De sajnos sok helyzet lesz még az életben, amikor fel kell venni a pléhpofát, és azt mondani, hogy ezt akarom tenni, és nem érdekel ki mit mond. A végén csak a párod, férjed fog melletted maradni hidd el. Érte mindent érdemes.

Egyébként vane egy spanyol film: Tita
Arról szól hogy a spanyoloknál az a szokás, hogy a legkisebb lányt nem adják férjhez, hogy az anyját gondozza, amíg meg nem hal. A szerelme így a nővérét veszi el, hogy a közelében legyen. Ha tudod, akkor nézd meg, inkább művészfilm. Érdemes, és elgondolkodtató.....

Kép
narco

sziasztok!

Kacsa!
Nincs még dokim, jöv.7en megyek ahoz, akinél eddig voltam 2x, utánna ajánlottak egyet, magán, de a kórházban dolgozik.Majd meglátom ilyen.
Akkor most jó ez a progi szint?A körülményekhez képest?

Mátra!
Egyetértek Narcoval.A szüleidnek el kell fogadniuk a döntésedet, hiszen felnőtt vagy.A párodat szeretik?
Én 19 évesen kijelentettem, hogy Pestre költözöm, tanulni, kollégiumba.Először nem rajongtak érte, de ha nem tettem volna meg, talán azóta sem mentem volna férjhez, vagy más lenne a férjem.
Szerintem el tudod dönteni, hogy mi a jó neked, és csak az számítson.

Narco!
Majd neked is küldök a grillből fénypostával :wink:

Kép
pankaa

Kacsa!
Igen, a jódot gyógyszertárban lehet kapni, recept nélkül. Én napi 1 szemet szedtem, bár nem mondott semmit a patikus.

Nárcisz!
Értem. Vagyis nem teljesen értem,h Apa miért is nem mehet be a genetikai UH-ra. Hisz Évi is azt írta,h. az Ő párját még be is hívta a doki.
Ezt a filmet még én is meg fogom nézni.

Mátra!
Hol van ez a Rózsakert Egészségcentrum? Én egyébként szívesen elmegyek veled, ha neked én jó leszek. :oops:
Drága, ez egyáltalán nem cserbenhagyás. Én is elköltöztem 18 évesen a szüleimtől, mert anyuval nem tudtunk együtt élni. És most sem tudunk, viszont 4 éve nagyon jó a kapcsolatunk. Mert távol vagyunk egymástól és nem megyünk egymás agyára.
Nehéz lesz, de mi és ami sokkal fontosabb a Párod ott lesz melletted.
Vendég

Panka!
Nyitva van az ablak! Már most is küldheted :lol:

Kép
narco

Pupy4
Én sem tudom, itt így szokás, hogy a 18 hetes UH-ra ne lehet bevinni senkit. A többinél engedélyezett, ami a 30. és a 36. héten történik. De majd sírok egy kicsit, hogy naaaaaaaaaaa :wink:
és akkor hátha csinálnak egy képet.

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?