Sziasztok Lányok!
Nárcisz!
Sajnálom a UPC-s dolgot.
Mi a 8. kerületben laktunk, ahol chellonk volt. És mior a 3. kerbe költöztünk felhívtam a UPC-t,h. szeretnénk tovább vinni. Erre közölték,h. Budapesten a 3. keröletben nincs!!! UPC szolgáltatás, tehát a fennmaradó kb. 80ezret a szerződésből fizessük ki. Azt hittem agyvérzést kapok.
Ezért elvittük Csepelre egy barátunkhoz. Most fog lejárni augusztusban, fel is hívom ma őket,h. viszamondjam.
Azért ne hajtsd magad, vigyázz nagyon.
Nekünk katolikus jegyesoktatásunk van,mert ha emlékszel volt a huzavona,h. katolikus vagy református esküvőnk legyen, de én nyertem és katolikus lesz. Szerintem ez az egész az atyán múlik.
Mi is mehetünk majd chilis csirkét enni hozzád?
Gyönyörű szép a cicád (az enyémnek is nagyon tetszett) és a pocid. Húha jó sokat nőtt hála Istennek.
A peteérésemről mi a véleményed? Hülye vagyok?
Kacsa!
A rendetlen háziasszony szindróma,melynek kiváltó oka az Internet nekem is ismerős.
Én is nagyon gyakran haragszom magamra,h. ahelyett,h. itt ülnék inkább vasalnék, vagy takarítanék vagy főzné.
Várunk a tüszőrepi eredményekkel és mennek a drukkok.
Nagyon jól tetted/teszed,h. szeded a folsavat + Elevitet. Én is elkezdtem a terhesség előtt 1 hónappal, de aztán jött Bubika. Én még a védőnőm javaslatára jódot is szedtem. A folsav szedését egyébként most sem hagytam abba, majd ha a kontrollon minden oké, akkor folytatom az Elevitet és a jódot is. Én úgy szedtem,h 2 napig folsav + jód, a 3. nap Elevit + jód. És így még székrekedésem sem volt.
Az algopyrint pedig beveheted nyugodtan, azt mondta a dokim,h ez az egyetlen fájdalom i.. lázcsillapító, amit lehet szedni a terhesség alatt is. Persze nem levélszám. Bár én nem vettem be mikor a 7. héten 38,5 lett a lázam. Pedig lehet jobb lett volna.
Estére jó szórakozást!
Elloptam tőled a vastagított neveket!
Évi!
Én is megmosolyogtam a reakciód Pirike láttán.
Timi!
Örülök,h. segíthettem. Most már te is meg tudod majd csinálni. Bizony nagyon jó a szülőszoba,most épp az próbálom átalakítani, mert abban a formátumban amiben letöltöttem a netről, nem játsza le a dvd lejátszónk. És így itt kell gubbasztani a gép előtt, pedig tv-n okkal jobb. A párom hajnalig keresgélt a neten egy programot, de megtalálta. Megmutatta mit csináljak, és este már a tv-ben nézhetem a szülőszobát.
Várom a képeket én is. Tündéri a kép Kristófról. Nosztalgiázz máskor is és oszd meg velünk.
Nekem elég híg az agyam, ezért már ma szeretnék Nagyon Boldog Szülinapot kívánni Neked!
Jucmuc!
Én nagyon szorítok,h. ne lásd jó sokáig, de legalább 9 hónapig Piroskát. Nagyon örülök,h. újra itthon lesztek.
És meddig maradtok?
Virág!
???
Angie!
Pihenj is egy kicsit. Házatok??
Réka!
???
Ági!
Sajnálom az 1cn-t.
Mátra!
Én is úgy érzem,h elindultam a jó úton.
Tudom,h túl kell magam tenni, azért,h. babánk lehessen. És el kell fogadnom,h valamiért nem Bubika volt az ,akit nekünk szántak. Viszont az mindenképp szeretném kideríttetni,h. a hormonjaim rendben vannak-e. Te mikor voltál dokinál? És mondott valamit,h. mi lehetett a gond? (remélem nem haragszol,h. ezeket kérdezem)
Ki fogom próbálni a cukkinis tócsnit. De ma töltött paprika lesz Apa kérésére.
(nár megjegyzem,h még sose csináltam, de üsse kavics)
Igazából sehogy sem lesz könnyű ez a költözés, de szerintem te tudod a legjobban,h. ez az egyetlen megoldás,h. végre teljes értékű embernek érezd magad és boldogan élhess.
Rolly!
Én annyira örülök,h. ennyire jól sikerült az évfordulótok. Csak csatlakozni tudok még egyszer az előttem szólókhoz, h. még legalább 99 év boldog együtt töltött évet kívánok!
Hát ezt a peteérés én sem értem. Ma már nem érzem a tüneteket a petefészkemnél. A hőmet azért nem mértem meg, hisz még ha lenne is peteérésem nem igazán tudok most még vele mit kezdeni.
Niki!
A bátyáddal ti kétpetéjű ikrek vagytok? Nekem ez az egyik álmom.
Zsúka!
Nagyon nagyon fogsz hiányozni, de tiszta szívemből kívánom,h. érezzétek nagyon jól magatokat a Pároddal, és ennek a kikapcsolódásnak legyen meg a gyümölcse.
Szerintem nagyon jól hangzik amúgy a szabid. És mire hazatértek én már majdnem feleség leszek.
Július 30-án születtél? Dejó! Akkor rád is iszunk egy pohárral, mert nekem névnapom lesz 26-án, a párom 28-án született, Bellanita 29-én te pedig 30-án. Jó sok Oroszlán között megbújok.
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!!!! És Nektek is még legalább 99 év Boldog együtt töltött Évet kívánok!
És előre is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok
, majd gondolok ám Rád!
Pankaa!
Nagyon jól hangzik ez az ünneplés.
Most pedig hozzákezdek a Pupy féle töltött káposztához...
(lehet Apa éhen hal ma
)
Puszi!