Sziasztok!
Ez a hihetetlen meleg teljesen kikészíti a gyerekeket! És még hétvégéig ez fokozódik???
Cat!
Kérdezted mennyit beszélnek.
Hát szerintem korukhoz képest nagyon sokat, és szépen, főleg Zsófi. Zsombi meg a kis csavaros eszével szépen elsajátítja tőle.
Pl: ma ebédnél ( most friss, könnyű idézni) Zsófi mikor befejezte: Anya, ejég volt! Nem kéjem. ( imádom pöszeségüket
). Erre Zsombi: mekint. ( még kért)
Zsófi kezdetleges mondatkákat rak össze, ragozni is próbál és ismeri az " én, nekem" . Zsombi u.a, csak szavakkal értet.
Viszont ha bajuk van, csak nyüggés, és úgy kell kihúzni belőlük, mi is a baj!
Doris!
Gyönyörűek a gyerekek. Szerintem hasonlítanak. Geri milyen kis komoly a szemcsiben. Biztos jó a keret is, de tök jól áll neki.
Én is szemüveges voltam, meg ragasztani is kellett, megértem a helyzetét.
De a szemüveg nálam is sokkal komolyabb külsőt kölcsönzött, komoly kislánynak gondoltak, ha nem ismertek. De, aztán rájöttek, hogy csak a szemcsi teszi...
Emina!
Nálunk is sokáig próbálta Zsombor tartani az " A " magzati pozíciót kinnt is, de mára már Zsófi teljes egyenjogúságot vívott ki!
Nagyon ügyik a bilizésnél, nálunk még Ditkéhez hasonlóan működik.
Zsaklin igazi nő.Bármit felvesz amit te akarsz?Sajnos Zsófi, csak saját maga által választott szép ruhát szeretné.
Lilla, Gyöngyi!
Valszeg azért kevertetek össze Szirénnel, mert a felhasználó nevem Szinta, amely hasonló. Viszont alá meg úgy írtam, hogy Meme.
Azért jelentkeztem be úgy , hogy Szinta, mert férjemnek és nekem azonos a vezeték nevünk ( Szintai ), s ez a közös becenevünk.
Nem volt kérdés a skacok vezeték neve
.
De, végül mindegy melyiket írjátok, Szinta vagy Meme.
Gyöngyi!
Ismerem a clarks first step cipőket, csupa jót tudok mondani.
Azon kivűl, hogy gyönyörűek, hihetetlen rugalmas a talpuk, de ugyanakkor jól tartják a lábat. 40 fokban moshatóak.Szuperek.
Szandiból meg a First step márkát használjuk, siesta betétesek, és nem 9 e, hanem 4 e. Nem mindegy.
Lilla!
Gyönyörű Nikus profilja. Jól áll neki a próba fülbe való is!
Nálunk is Zsófinak már meg van.
Edit!
Nálunk a totál anyás korszak folyik. Ha nálatok még apa is szóba jöhet, az jó
Gyönyörűek a srácok, látom folyamatosan " dolgoznak".
Amúgy ez egy ilyen időszak, majd elmúlik, de én is várom már, hogy ne csak anya etethessen, pelusozon, mesét olvasson stb...
Megyek mert amíg a kicsik alszanak, Addig mindig csak Kristóffal szoktam foglalkozni. Most a kötelező olvasmányt gyűrjük, a Vukkot.
Kifejezetten tetszik
Csíkot, hogy kell ide szerkeszteni?
Sziasztok: Meme
Zsombor és Zsófi 21 hó + Kristóf 9 éves