Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Jelentem visszatértem a nyaralásból, vagyis csak félig, mert ezt a hetet még a szülőknél töltjük.
Nagyon jó volt, de nagyon fárasztó is. Kezdődött 2 nap Balcsival, 1 nap Keszthely+Nagykanizsa, utánna 2 nap Horvátország, majd haza jöttünk, most vidéken vagyunk anyukáméknál utánna 7végén anyósékhoz megyünk, mert hétfőn lesz nekünk is a 2. házassági évfordulónk, ez alkalomból lesz kerti parti.
Mostanra sikerült visszaolvasnom 1 hét termését 8)

Niki!
Köszi a munkaügyi választ, közben felhívtam az előző munkahelyemen a munkaügyiseket, ők is azt mondták, hogy ha nem hosszabbítják meg a szerződést, akkor előtte menjek el betegálcsiba, és így passzív jogon fog járni a segélyek.

Pupy!
Nagyon örülök, hogy visszatértél, és hogy kezded feldolgozni a dolgokat. A jegyesoktatás nekünk is nagyon tetszett, szuper papunk volt, a fiatalok is szeretik.Én az esküvő előtti napon kezdtem el annyira izgulni, hogy nem aludtam az éjjel semmit, szegény kozmetikusnak feladtam a leckét :D
De csodás élmény volt, kívánom, hogy nektek is az legyen!(és biztos az is lesz,mert az a nap Rólatok szól!)
tetszik nekem is a vonalzód, egyből észrevettem mikor visszaolvasgattam.Nekünk is 2 galamb volt a motívum a meghívónkon, és ha már az angyaloknál tartunk, nekünk kb.2-3 hónappal az esküvő előtt egy galambpár költözött a szüleimnél lévő meggyfára, ami az ablakunk előtt van.Minden reggel mikor felkeltem megnéztem őket, és minden nap ott voltak az esküvő napjáig, utánna eltűntek, azóta sem láttuk őket!
Ha eltűnik vmi, és nem találom, magamban mindig megkérem az angyalokat, hogy mondják meg hol van a keresett dolog, és másodperceken belül megtalálom, talán éppen ott, ahol sosem kerestem volna.
Én gyakran kérem a segítségüket, és ha megkapom könnybelábad a szemem a meghatottságtól.
Remélem ezért nem néz senki hülyének, de nekem akkor is bejön ez a dolog, ezért hiszek benne.

Nyuszifülű!
Szerintem nézz utánna a neten a Gynex nevű készítménynek, gyógynövény kivonatos csepp, elég sok mindenre jó, főleg női problémákra.Nekem doki ajánlotta, mert én is természetes szert kerestem, ami segíti a fogamzást.Gyógynövény boltokban lehet kapni, de csak kevés helyen.

Kati!
Én is gratulálok a babucihoz, és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

Zsúka!
A kerted mesés, ha nekünk lenne, én is szívesen szépítgetném.Remélem a pályázattal nyersz vmit!

Rolly!
Gratulálok az évfordulótokhoz!Ugye milyen gyorsan telik az idő? Én ilyenkor veszem észre, hogy már eltelt egy év.

Anita!
Drukkolok az inszemhez!

Angie!
Sajnálom piroskát, én is nagyon bíztam benne, hogy most lesz vmi.
De majd legközelebb!Én mindig ezzel vígasztaltam magam ilyenkor, a férjem meg azzal, hogy akkor megint lehet sokat bujcikázni
:wink:

Mátra!
Nem semmi volt a tábor!Mikor volt Lenygelországban az a nagy árvíz, jó pár éve, akkor hoztak a városba üdülni gyerekeket, és a férjem elfelejtette, hogy nem szeretem a vattacukrot, ezért amit nekem vett azt odaadtuk az egyik kisgyereknek, aki életében először látott ilyet, mert nem tudta mit kell vele csinálni, lobogtatta a levegőben, utánna mutattuk meg neki, hogy azt meg kell enni.Számomra megdöbben tő volt szembesülni azzal, hogy Lenygelországban(ami azért nem egy Etiópia) van olyan gyerek aki még nem evett vattacukrot.Persze biztosan van itthon is ilyen, nem is egy, de ebbe addig vhogy nem gondoltam bele.
Én a munkám során a rendelőben látom, hogy milyen gyereksorsok vannak, sok a pszichoszomatikus beteg, akinek csak azért vannak már testi tünetei, mert nem foglalkoznak vele a szülei, és ugyebár így szertne egy kis törődést kapni.
De most legalább te is kipihened magad, ugye?
A lovaglást én is szeretném majd vmikor kipróbálni, remélem a tevegelésnél egy kicsit kényelmesebb :D

Most ennyi, megyek ebédelni.

Még vmi: extra-hyper haspuffadás ellen tudtok vmit?Jelenleg még csak ez miatt nem férek a ruháimba, amik sajnos lapos hasra valók, de hát kismamruhát ezért még nem vehetek.Gumis derekúból pedig semmi hordhatót nem láttam, csak időssebb korosztálynak valót :roll:

Pusszantás, majd még jövök.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!
Először is feltennék egy lehet,h. nagyon buta kérdést? Létezik,h. a műszeres befejezésem után 12 nappal nekem peteérésem legyen??? Mert lehet,h. csak a méhem dolgozik, de úgy érzem,mint ha a jobb petefészkem dolgozna. Olyan furi, peteérős tünetek. Elvileg a műtét napja volt az 1. nap és ma van a 12. nap. Annak idején mikor idején mikor Bubika megfogant a 12. nap volt az ovulációm. És most megnéztem a PG53-al és páfrányos a nyálam. Létezik ez??
Tegnap hajnali 1-ig néztem a szülőszobát, végignéztem 4 szülést. Csodálatosak, félelmetesek voltak, de a világ legszebb dolga. És mikor a babák felsírtak? Hát sírtam én is velük együtt. Csodásak voltak. Az egyik kismama Ács Nándornál szült, ő a SOTE II.-n dolgozik, és olvastam,h ott végeznek alapból hormonvizsgálatot (progi) főleg ha már volt vetélése valakinek. Szerintem meg fogom keresni ezt az orvost.

Nárcisz!
Köszönöm a tanácsot. Sajnos legközelebb csak augusztus első hetében tudunk hazamenni, tehát akkor tudom megrendelni a csokromat, de azért remélem,h. 3 hét elegendő lesz a virágkötőnek.

Niki!
Akkor 100% biztonságban vagytok a párod mellett. Igen, ez szerintem is sokkal jobb,mert így a szalonok is jobban járnak és a menyasszony is. Mert pl. a „nem táncruhám” most lesz felvéve 3x. Tehát még agyon sem volt hordva.

Syry!
Örülök,h. szabin vagy, végre tudtok pihenni. Biztosan nagyon jó lehetett a kenuzás, de azért vigyázz ám nagyon magatokra. Ha most már szuper a mérete a gyűrűnek, akkor jöhet az esküvő. És nyugalom, nem lesz semmi baj a következő UH-ig. Hidd el! Én is imádkozom értetek! És Bubikát is kérem,h. onnan fentről figyeljen Rátok!!

Norwell!
Dejó,h. jöttetek!!! Küldj egy kis babaillatot! Simba köszöni a dicséretet. Nyávogott is egyet. Nagyon örülök,h. jól vagytok. Olyan boldog vagyok tőle!! Vigyázz magatokra és gyere minél hamarabb.

Kacsa!
Én nagyon szorítok ám neked a babához. És itt mindenkink! Köztük magamnak is. De valóban sok olyan nővel előfordul,h. babát vár, aki pedig nem is szeretne. De hidd el,majd ha ő is a kezében tartja a babáját megváltozik. Lehet,h. a Jóisten őt így teszi próbára, mert ő nem is vágyik igazán a babára, mi pedig nagyon vágyunk ezért minket a várakozással és esetleg az áhított baba elvesztésével tesz próbára. (Bocsi,lehet túl sokat voltam már itthon?! És túl sokat filozofálok?)
Na milyen volt a hűtő??

Évi!
Nagyon fogsz ám hiányozni nekünk, meg Dorcusz is. Remélem a zebraeső megérkezik. Esetleg ha így lenne, én szívesen spórolok majd neked egy téli szabit is, amikor majd én is szeretnék újra zebrás lenni.

Timi!
Megkaptad a képet? Miért kell neked olyan későn mosni? Bizony nagyon rendes a pap. Nagyon megkedveltük, azt beszéltük,h. akár a jegyesoktatás után is szívesen elmennénk hozzá.

Rolly!
Neked is köszöni a cicus a dicséretet. Én meg attól égek lázban,h. ennyi lázban égtek az esküvőnk miatt. Egyre jobban várom már és ezt nektek köszönhetem.
Nagyon remélem,h neked is szerencsét hoz Éviék szabadsága.
Gyönyörű szép napot kívánok Nektek!!

Ági!
Hogy vagy?

Jucmuc!
Gyönyörű szép a virágod.

Juca!
Mizujs veletek? Kingácska? Új lakás?

Junko!
Örülök,h. kicsit jobban vagy. Nagyon várom a képeket a cicáidról. Bizony nagyon megkedveltük mi is a papot. És ugyanazt érzem én is amit te, nagyon jó volt a párom érzéseit hallgatni, mert ő elég nehezen nyílik meg, de itt teljesen fel tud oldódni.

Zsuka!
Örülök,h. felhívtak. Jót mosolyogtam a postacímen. Persze,h. észrevettem a cicáidat, hisz tudod,h. imádom őket. Az a jó,h. a mi esküvőnkkel mindenkinek adunk egy kis deja vou érzést, mindenki esküvői lázban ég újra, és ez olyan jó!!

Bella!
Én még nem is üdvözöltek, most megtenném. Nagyon szorítok,h. 2 hét múlva együtt örülhessünk az inszemed sikerének, de addig is gyere közénk.
Bizony vannak ilyen szörnyű dolgot, szerintem itt egy egész embert össze lehetne rakni belőlünk, mert mindenki odaadná egy-egy testrészét, csakhogy anya lehessen végre. Mátra elvileg ma este jön haza, meg kell adnod neki egy pár adatot. Egy kis segítségképpen leírom neked miket is: név, szül.idő, életkor, lakcím, mióta próbálkoztok, hány naposak a ciklusaid, és hanyadik ciklusnapon tartasz.( a megjegyzéshez majd Mátra bizti odaírja,h. most volt inszemed)
A vonalzóra adok neked egy-két linket, ezeken az oldalakon tudod megcsinálni.

www.lilypie.com
www.tickerfactory.com
www.baby-gaga.com
www.snugglepie.com
http://lafemmebonita.com

Puszi!!
Vendég

Angie!
:lol: :lol: :lol: Látom mindketten egyszerre segítünk. Örülök.

Anita!
A 1cn. az azt jelenti,h. a ciklus első napja. Te hanyadik napon vagy.
menj fel a http://lilypie,com oldalra
ott van középen,h trying to conceive válazd ezt a lehetőséget
majd megjelenik egy újabb oldal, ahol színes vonalzók, figurák vannak. Legfelül van a First Day of Last Menstral Period, ide írd be a menstuációd utolsó napját. Alá írd be,h. hány naposak a ciklusaid. Válaszd ki a vonalzót és,h. milyen figura legyen rajta.
Text above the ticker (optional): ez azt jelenti,h. milyen szöveg legyen a vonalzó fölött.
Left side photo: feltölthetsz képet is ha gondolod.
és utánna a create tickert-nyomd meg és kész is.A következő oldalon megjelenik 3 db kis ablak benne szövegek. Te válaszd a középsőt, ami fölött ez van:
PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
Used on many message boards that don't allow HTML.

ezt a részt másold ki onnan, és itt a babaneten a profilodban illeszd be az aláírásodhoz.
Ha valahol elakadtál csak szólj!
Ráérek, táppénzen vagyok még. :lol: :lol:
Vendég

Pupy!
Most csak 99 %, mert nincs mellettem :)

Pankaa!
Örülök, hogy megoldódott. Amúgy meg nyugodtan vegyél kismamagatyát, vissza lehet rajta hajtani a pamut betétet és nemsokan fogják megmondani, hogy az kismamagatya. A lényeg, hogy kényelmes legyen ami rajtad van. Pocaklakóval kevésbé lehet tolerálni a szoros gatyát.

Anita!
Mennek az extradrukkok a 3. inszemhez!

Én olyan punnyadt és nyűgös vagyok! Semmihez nincs kedvem és itt nincs is mit csinálni és unatkozom és meleg van és kiszakítottam a gatyámat és nem a varrásnál.

kancellárka

Sziasztok!

Megint gyors leszek, csak egy röpke életjelet adok magunkról: tegnaptól Dorcuskámra nem lehet mondani, hogy több füle lenne, mint foga... Kibújt a második is. Remélem most lesz pár hét szünet, mielőtt jönnének a következők! Hova rohan ez a lány?!

Timika!

Nem olyan igazi, "klasszikus" nyaralás lesz, hanem sokkal jobb: anyósoméknál leszünk egy egész hetet, utána meg anyuéknál egy hetet. Kb. 5 kilóval nehezebben fogok hazajönni, mert ilyenkor mindig a kedvünkre valót főzik otthon, és lesik minden óhajunkat :) Meg végre a Dórival is tölthetnek hosszabb időt, mert eddig csak egy-egy hétvégét lehettek együtt. :(
A babaúszást még emésztgetem :)

Anita!

Drukkolok az inszemhez, nagyon-nagyon! És a babafalva.hu-n magyar nyelvű vonalzót is készíthetsz! Tök jók vannak, édemes megnézni őket!

Zsúka!

A kertedre nem találok szavakat! Ha nem nyersz vele, akkor vakok értékelik a beküldött képeket! Eszméletlen szép!!!

Pupy!

Öröm látni a készülődéseteket az esküvőre! Nagyon szépek lesztek, már alig várom a képeket! Imádom az esküvői képeket nézegetni. Nekünk szeptemberben volt, de már 5 éve. "Régi" motorosok vagyunk. És 11 éve vagyunk egy pár :)
Ti is fogtok hiányozni, de a cél érdekében be se fogok nézni a két hét alatt, pedig anyóséknál van net. De inkább kibírom!!!
A peteérős kérdésedet passzolom :(

Rolly!

Nektek is boldog évfordulót!!! És még kb. 99 boldog, együtt töltött évet kívánok nektek!
Remélem megúszod a fogorvost. Én a világon semmitől nem félek annyira, mint a fogorvostól. Inkább egy szülés. Nagyon beszari vagyok...

Pankaa!

Nektek is boldog évfordulót! A pufi hasamra én rögtön kismamagatyát vettem. Persze majd' lecsúszott rólam, de abban feszítettem már 8 hetesen :) Meg amin a férjem szénné röhögte magát: vettem a kínaiban egy XXXL-es térdgatyát, ami nekem hosszúgatya volt(mer' én akkorka vagyok, mint a nyúl ülve :lol: :lol: :lol: ), de behúzhatós volt a dereka. Állat kényelmes volt, kb 20 hetes koromig tudtam használni. :)

Na, nem is lettem olyan rövidke :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Helló csajok.

1 cn van nekem máma. Mit is mondhatnék. Viszont vettünk egy kiskutyát a jelenlegi mellé.
Legalább ilyen szinten termékenyek vagyunk. :) Még nincs nálunk, majd csak augusztustól.

Tudom, tudom lógok nektek egy utiélmény beszámolóval, mert leveleimből úgy tűnik nem is volt jó a nyaralás. De bizony az volt. ATTÓL függetlenül. Majd mesélek, és majd a negatívságomról is írni szeretnék, de még várom az ihhletet. :)

Addig is a kutyeszmutyesz:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Köszönjük a dicséretet a nagylegény nevében is!
Fú, gyönyörű macskád van!!!!! :lol:
Én is nagyon szeretem őket!

Norwell!
Tényleg hihetetlen, hogy már milyen nagy!Úgy repül az idő! :lol:

Rolly!
Neked is köszönjük a dicsérő szavakat!
NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!!! :lol:
Még Junkoval egyeztetés alatt áll, hogy mikor találkozunk Timikával.Remélem hamarosan!

Junko!
Akkor várom az sms-ed!Én itthon vagyok, jobban tudok hozzád alkalmazkodni, mint te énhozzám! Már én is nagyon szeretnék veled beszélgetni!Majd "előben" is megmutatom a képeket!

Anita!
Nagyon szorítok, hogy sikeres legyen a 3.inszem!
Ha nem titok ki csinálta az inszemet Szegeden?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Junkó!

Sajnálom:( De a kutyi nagyon édes!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

A biztatáson felbuzdulva pár friss kép, ha nem baj...:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Pupy :) Megkaptam a képet, mégegyszer nagyon szépen köszi! :lol: Az előbb ki is cseréltem a profilomban, mindjárt meglátjuk, hogy sikerült a művelet :lol: Azért mostam olyan későn, mert a kis tökös ruháit nem gépben mosom, hanem kézzel és mivel napközben 10 percnél tovább nem hagyhatom magára, csak ilyenkor tudom megcsinálni. Meg akkor ha a párommal lemennek este levegőzni, de olyankor én is szeretek velük menni :lol: Akartam még írni, hogy engem a cicád egy elégedett Garfield-ra emlékeztet :lol:

Évi :) Nagyon kis tündér Dóri :lol: Jó az új vonalzód :wink:

Este még jövök :D

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Jól sikerült az avatar kép! Szépek vagytok!
Úgy látszik, csak én vagyok ilyen "rendetlen", mert Unique és Te is kézzel mossátok a babaruhát... :oops: :oops: Nekem eszembe se jutott :oops:
Köszi szépen a minimanó nevében, ha felkelt, átadom neki :) Megint nagyot alszik, fél 12 óta nyomja :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi :) Nem vagy te rendetlen! :lol: Én meg nem főzök semmit :oops: :oops: :oops: Nem cseréljük el a törpéket 1 napra? :wink: :lol:

KépKép

KépKép
timika

Ja, köszönöm szépen az avatar dicsit :oops: :D

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Én se viszem túlzásba a főzést, mindig csak valami gyorsat. Tegnap pl. apa főzött kínait. Azt úgy kell, hogy bemegy a Kolosi téri kínai gyorsbüfébe, és vesz kaját :lol: :lol: :lol:

Persze, csere mehet :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Én jelentem beolvadtam a székbe.
Egyrészt a gyerkőcöktől, Timika, jó lett az avatarkép, bár kics, úgyhogy hozhatnál töb nagyobb képet nekünk :), meg Dóri is nagyon édes!

Másrészt megint iszonyat büdös a légkondi és meleg van mint a fene. Ez kérem nem munkakörülmény, kismamának meg pláne. Ha itthon lenne a férjem kivennék most szabit, de anyós hülyeségét nincs kedvem hallgatni otthon.

Amúgy mindenkinek szép napot :)!

kancellárka

Gyorsan válasz Anitának!
1cn. a cikluson első napja, amikor megjött utóljára. Csinálok neked szívesen, és elküldöm priviben, hogy te aztán bemásolhasd a profilodban az aláírásba.
Vendég

Évi77!
Látom, a babafalván is lehet már vonalzót csinálni. Ez tök jó. Meg is nézem, hogy van-e nekünk való.
Vendég

Anita!
Megtudtad csinálni a vonalzót? Július 29-én születtél? Akkor te is oroszlán vagy. A párom is, Ő július 28-án született. Mindig együtt szoktunk ünnepelni,mert nekem meg július 26-án van a névnapom. majd gondolok Rád is. :D

Pankaa!
Örülök,h. megint itt vagy. És előre is gratulálok a házassági évfordulótokhoz.Kép
Biztosan én is fogok izgulni nagyon az esküvő előtt napon. Ezt az utolsó éjszakát majd a kozmetikusommal és legjobb barátnőmmel fogom tölteni. Ott alszik majd velem, hisz ha jól tudom az esküvő előtti éjszakát a párnak külön kell töltenie.
Senki nem néz hülyének azért,mert hiszel az Angyalokban. Én pl. biztos vagyok benne,h. a Drága Mamikám néz fentről és fogta a kezem a terhesség alatt,hisz 1 hónapig hordtam a szívem alatt Bubikát aki már nem élt. És ennyi idő alatt már rég vérmérgezést is kaphattam volna. :oops:
Persze, próbálom összeszedni magam, ehhez sok segítséget kapok a Páromtól és Tőletek. Tudod Panka tisztában vagyok vele,h. csak egészséges lélekkel leszek képes újra áldott állapotba kerülni. És én minél hamarabb szeretném ezt. Kép
Szerintem nyugodtan vegyél kismama cuccot. Nagyon fiatalos és divatos darabokat is lehet kapni. Én is összevásároltam egy csomó cuccot. (Bízom benne,h fogom még használni) Egy csomó rucinak (szoknyának, nadrágnak) vissza lehet hajtani a gumisabb részét és így nagyon kényelmes)

Nárcisz!
Hol vagy?

Évi!
Az a lényeg,h. jól érezzétek magatokat majd a nyaralás alatt. De azért majd nagyon várunk ám vissza. A képekre azt írtad,h. baj??? Hát hogy lenne baj, amikor nincs olyan ember akinek ne derülne mosolyra a szája, ha meglátja ezt a kis angyalt. :lol:
Kolosi tér?? Hol laktok? Mi a Huszti úton, ami szintén a 3. kerületben van.

Junko!
Nagyon sajnálom az 1 cn-t. :cry: De nem adjuk fel,mert most feltöltődve visszajöttél a nyaralásból (aminek várjuk a beszámolóját) és reménykedünk. És kíváncsi vagyok arra is,h. miért vagy negatív. A kutyus egy Isten!! :D

Csibe!
Köszönöm a dicséretet a cicánk nevében. :D

Timi!
Nincs mit. Örülök,h. jó lett a kép. :lol:
Igen a cicám elégedett, és nagyon el van kényeztetve. Néha túlságosan is. Sem te sem Évi nem vagytok rendetlenek. Mindannyian nagyon jó anyukák vagytok. Ettől a mire marad időm a baba mellett dologtól és is tartok egy picit. Vajon éhen hal-e majd a párom?! :oops: :D

Angie!
Hogy vagy?

Niki!
Neked is szép napot! Kép
Vendég

Pupy!
Ilyen légkondimentes időben inkább felhőket kérnék ha lehet :)

kancellárka

Pupy!
Köszönöm szépen kérdésed. A kedéjem teljesen jó. Már túl vagyok azon az iszonyú lelki állapoton. Belenyugodtam, hogy ha októberig nem jön össze, akkor irány a doki. Addig végül is nincs már olyan sok idő hátra. Mát három próbálkozás.
Egyébként ma nagyon el vagyok havazva, és 30 perc mulva indulok haza.
Majd holnap jövök többet.

Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Anita!
Még azt is meg kellene adnod Mátrának, hogy ma hanyadik ciklusnapodon vagy. A cn azt jelenti, hogy ciklus nap.
Ha megkapom, hogy mikor jött meg legutóbb, csinálom neked a vonalzót.
Puszi,
Vendég

Pupy!
Mát = még
:D
Vendég

Niki!
Ahogy parancsolod: :lol: Kép
Kép

Angie!
Örülök,h. jobban vagy. És holnap nagyon várunk. Én bennem is az tartja a lelket,h. október már nincs messze. És ha a kontrollon minden oké, akkor lehet próbálkoznunk.

Puszi!

Mit főzzek??? :oops:
Vendég

Pupy!
Én valamelyik nap cukkini főzeléket csináltam. Nagyon finire sikerült. De a sárgarépa főzelék is a kedvenceim közé tartozik ilyenkor nyáron.
Vendég

Angie!

Köszönöm az ötletet. A cukkiniből eszembe jutott a tócsi, vagy ahogy felénk hívják lapcsánka. Ezt fogok csinálni. Ezt ismered?
Vendég

Nem ismerem, de biztos finom lehet. De véletlenül nem tócsnira gondoltál? azt viszont ismerem, de az nem cukkinis.

Indulok haza. Holnap jövök!
Puszi,
Vendég

Angie
Igen a tócsnira gondoltam. Tudom az burgonyás, de nekem eszembe jutott a cukkini főzelékről. Ne kérdezd hogyan. :lol:

Holnap várunk!
Puszi!
Vendég

Sziasztok!
Dog meleg van...most talalkoztam a tesommal, atutazoban volt Bethlenen, megy a Fekete-tengerre:) irigylem...
Pupy, Angie: en zoldborso-fozeleket keszitek, jo kis szaraz kolbasszal, tejfollel...tiszta bio-kaja:) Jo latni, hogy "talpra alltatok" lelkileg, azt hiszem hamarosan en leszek olyan nyomorult allapotban megint...kozeleg a ciklus vege...Na de addig remenykedem.

Babocak (pocilakok is!) nagyon dragak!! Nekem is!!!

Mara ennyi, szedelgek a melegtol, ugyhogy inkabb lepihenek egy kicsiket. Szep delutant nektek!!!

Ja, ki vette at a tablat?

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomi!
Bizony itt is nagyon meleg van. Én mondjuk élvezem, leszámítva,h. majd el alszom (szerintem alacsony a vérnyomásom). :D
Ki szoktam menni az erkélyünkre, ami jó nagy és ott szoktam napozni. A 9-en lakunk, tehát akár toples is lehet napozni. :lol:
Most az esküvőre napozok,mert pántnélküli ruhám lesz, és szeretném eltüntetni a felsőim nyomait.
Senki nem vette át a táblát, hisz Mátra ma este jön. Ráadásul úgy,h. profi lovas és úszó lett.:D

Pihenj csak!!
Vendég

Pupy!

Mi a XVIII. kerületben lakunk, a férjem dolgozik a Kolosi tér közelében :) Azért hoz onnan néha kínait :) Ott a legjobb a csilis csirke :)

Ha már főzünk: nálunk rakott tészta a menü. Teljesen úgy készül, mint a milánói, csak csavart csőtésztával, és sajttal megszórva még sütöm egy picit a sütőben. Ez is tipikus "félóraalattkészvan"-kaja :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Értem, pedig már úgy megörültem,h ennyire közel vagytok. De sebaj! :D

Úúúú, a kaja nagyon jól hangzik. Igazából még van tegnapi krumplileves, és borsos-mustáros csirke meg párolt zöldség, tehát nem is tudom miért akarok főzni. Megvárom Apát, és megkérdezem akar-e mást enni. :D
Vendég

Megjöttem. Ülten lovon és félig megtanultam úszni. Haladok a vízben és néha kidugom a fejem levegőt venni. :lol: :lol: :lol:

Egész addig minden rendben volt, míg anyámékhoz nem értem, holnap megyek haza végleg a páromhoz(:)) de néhány dolgot még el kellett rendeznem, de itthon pokol a helyzet.
Utolsó szemétláda vagyok, és nem is tudják, hogy már tudok úszni és azért sem mondem el. (Több vagyok már, mint 4 éves...)
Ahogy anyám azt nem kérdezte meg, hogy hány hetes terhes voltam, mikor elment a babám, azt sem, hogy hogy éreztem magam. Meg még sorolhatnám.
Elegem van, holnap költözöm. mindent megbeszéltünk a kedvesemmel. Megismerkedtem a "vőjelöltet" az Isten mentsen meg tőle :lol: :lol: :lol: :lol:
Megyek és megfürdök, mert a puszta minden porát hazahoztam.
Aztán visszaolvasok és írok még.
mátra

Mátra!

Hurrrrráááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elköltözöl a Párodhoz!!!!!!!!!!
Annyira örülök!!! Kép Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Ez irtó kaki volt. :evil:
Tegnap megújítottuk a szerződésünket a UPC-vel, erre elfelejtettek tájékoztatni, hogy más jelszavunk, felhasználónevünk van. Így nem volt net több mint 24 óráig. Iszonyat béna egy társaság, persze díjat ugyanúgy kell fizetnünk.

Kacsa!
Hát tudod, bevallom (szégyen ide, vagy oda), a két babáért én sem lelkesedtem az elején. Kisebb sokkot kaptam, hogy hogyan lesz ezen túl. Sőt az elején direkt nem lelkendeztem a barátnőimnek, mert valahogy furcsa volt az egész. De majd ők is megnyugszanak, elkezd majd mozogni a pici, és akkor oda lesznek érte. Ahogy én is beléjük szerettem 4 mm-es korukban az első UH-n, és azt mondtam, hogy lesz, ahogy lesz, már mindkettőt nagyon szeretném. Mondjuk más így, hogy mi szerettünk volna babát. :lol:

Rolly!
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz. Ez aztán nagyon szép. :lol:
Szerintem borzalmas volt a vége a Hetedik mennyországnak.
A családomról annyit, hogy jól esik, ha aggódnak, megértem a véleményüket, de én felhőtlenül boldog vagyok a moszatkák miatt, és semmi más nem érdekel.
Ma egész nap pakoltam. Iszonyat mennyiségű port raktam ki a lakásból. Kénytelen voltam mindent mosni, illetve vizes ronggyal takarítani, mert építkezés van mellettünk, és a száraz levegő fújja a port.

Niki!
Hát igen, borzalmas volt. :evil: Na mindegy.

Judit!
Akkor majd szerzek neked az internetről Mattet. :wink:

Pupy!
Nekünk két jegyes oktatásunk is volt. Egy református, és egy katolikus. Előbbi játékos, utóbbi unalmas volt, mert arról szólt, hogy a házasság felbonthatatlan, és milyen esetekben érvényteleníthető. Hát tök szupi volt. De legalább nem akarjuk felbontani. :wink:

Junkó!
Sajnálom az 1. cn-t. :cry:

Évi77!
Rosszul tudod, mert a csilis csirke, vagy csilis bab nálam a legjobb!
Ezt sokan megmondják! :wink:

Mátra!
Szóval akkor a nyaralás jó volt, a hazaérés meg nem. Értem én. Azért örülök, hogy jól érezted magadat, és megtanultál úszni, remélem lovagolni is. :wink:
Az, hogy elköltözöl nagy-nagy melegséggel töltötte el a szívemet. Merre fogsz lakni?
:)

Kép
narco

Egy pár kép a lökött macskánkról:

A macsek végig figyelte, amint a párom a "babanet elvonási tüneteit" mutatta:

Kép

Ebbe picit bele is fáradt, hisz 24 órán át nem volt internet:

Kép

De végül a gazdinak sikerült újra a babanetre írni:

Kép

És mindeközben "Moszatkák" anyukájának ekkora hasa nőtt :P

Kép

(szerinte a sok dinnyétől)

....szerintem meg nem

Kép
narco

Szisztok!

Vagyogatok én is, bár egy kicsit igyekszem magam netfüggetleníteni. Mert az utóbbi időben nagyon a házimunka rovására ment a sok netezés. Zavar már nagyon, hogy ilyen rendetlen, lusta disznó háziasszony vagyok + gondolom, egy babaó is szívesebben megy olyan helyre ahol szép rendes háziasszony anyuka várja ...

Mátra! Örülök, hogy költözöl a párodhoz. Kívánom, hogy váljon valóra milnden közös álmotok!!!

Narco! Azt elhiszem, hogy kissebb sokkot kaptál a 2 baba hallatán!!!
Csak tudod, engem az bánt ezzel a csajjal kapcsolatban, hogy ő szinte elitéli azt, aki készül a babára, várja, olvasgat, tervezget, beszél róla, informálódik. Nekem már most több babás újságom és könyvem van, mint neki.
De mindegy, mindneki más, máshogy dolgoz fel dolgokat.

Évi! Dóri nagyon-nagyon aranyos! Olyan kis huncut szeme van, mikor vigyorog!!!!

Lányok! Holnap reggelre kérek drukkokat! Megyek progi vérvételre! Kiderül, hogy repedt-e a tüszőm ...

kacsa14

Narco!
Nagyon aranyos a pocid!
Hogy helyezkednek el a babák?

kacsa14

Kacsa!
Hát még sokat nem tudok róluk. Van egy bal, meg egy jobb oldalon. Azt hiszem, hogy most már olyan nagyok, hogy párhuzamosan vannak. Úgy érzem a mocorgásokból, hogy a fejük van felül, és alulról nyomják. Van olyan, amikor összekapnak. Az egyik elkezdi rugdosni a másikat, ő általában a jobb oldali, és a bal oldali meg visszaadja neki. A bal oldali picikém viszont nagyon szeret éjjel, és hajnalban mocorogni. Olyankoe nem mindig sikerül aludnom.

Az, hogy ki hogy készül fel, az ő dolga. De tudod Kacsa, amikor már lassan elértünka 3 hónapig, akkor elkezdtem aggódni, hogy mindig bevettem-e a fólsavat, meg a többi gyógyszert. Én szedtem előtte sinte mindet, még jódot is. Így viszont megnyugtathattam magamat, hogy mindent megtettem Moszatkák egészségéért, és ez a legfontosabb. Te is gondolj erre, hiszen nem fogsz tudatlanul nekiindulni a dolgoknak. A felkészülés pedig fontosabb, mint sokan gondolnák.
Csak sajnos a terhesgondozás nem a terhesség előtt 3 hónappal kezdődik, hanem általában a 6-7. héten, amikor már minden eldőlt, főlega genetikai rendellenességek, amik viszont jó eséllyal kivédhetőek lennének fólsav szedéssel még a fogantatás előtt.

Kép
narco

Narco!

Aranyosak lehetnek, ahogy csatáznak odabent!

Felkészülésileg én már nagyon jól állok. Dec-ben kezdtünk egy hormonpanellel, aztán annak tudatában doki, újabb vérvétel, stb. Febr. közepe óta kisebb-nagyobb rendszerességgel szedem a folsavat+Elevitet. Úgyhogy úgy érzem, én is megtettem mindent, amit előre tehettem a babánk egészségéért. Most meg ott tartok, hogy fáj a fejem, de nem merek bevenni semmit, ha esetleg lenne bent valaki, nehogy bántsam ... Pedig mindig csak egy fél Algopyrint szoktam bevenni, az talán nem is olyan vészes.
Azt hiszem, mégis beveszek egy felet, mert utána, ha rámjön a hányinger a fejfájástól, az sem jobb.

Meg megyek tentikézni.

Szép álmokat Nektek is!

kacsa14

Mátra, de jóóóóóó, költözöl! Éljenéljenéljen!

Nárcisz, nagyot nőtt a pocid! Szépek vagytok hármasban! A macsekod is szenzációs :)

Kacsa! Te tényleg mindent megtettél azért, hogy egészséges legyen baba, ügyes vagy!

Olyan jót nevettem magamon: ma délután megjött, a szülés óta először. Mikor megláttam, én úgy, de úgy elkeseredtem :) A két év gyerekgyártás alatt ennyire belém rögzült, hogy ha megjön, az nagyon rossz, hogy még mindig él bennem ez az érzés. :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

KACSA!

A "hormonpanelt " hogy csináltátok? Hány vérvételt volt? Milyen hormonokat néztek? A ciklus mely napjain voltak a vérvételek?

Azt hiszem rám is ez vár majd! Ezt egyébként egy mezei vidéki kórházban is elvégzik, vagy meddőségi központba kell menni?

Köszi a válaszodat! Nagyon érdekel!

Túró Rudi
turorudi6

Sziasztok!

Rolly :) Remélem nagyon jól sikerült a mai napotok! :D Hol voltatok vacsorázni?

Pupy :) Köszi, hogy leírtad az avatar készítés fortélyát :D Tulajdonképpen az utolsó lépést nem ismertem korábban.
Én is imádtam nézni a Szülőszobát :lol: Emlékszem arra a részre is, amiről most beszélsz, az Ács Nándor nekem is szimpi volt :lol:

Junko :) Sajnálom az 1. cn-t :cry: Most hogyan tovább? :?:
Nagyon aranyos a kiskutyus :lol:
Nekem tulajdonképpen mindegy lenne, hogy hol találkozunk, csak azért mondtam, hogy esetleg szerencsésebb a városi, mert este 6-tól kb. 19:30-ig bent szoktunk sétálni. :idea:

Bellanitta :) Olvastam, hogy itt, a szegedi klinikán csinálták az inszemet. Ki a dokid? :?:

Pankaa :) Örülök, hogy újra itt vagy! :lol: Jó mozgalmas volt a nyaralásotok! :D

Évi :) Nem semmi ez a 11 év :shock: :lol: Mikor utaztok el? Törpét küldöm holnap fénypostával :lol: Tejcivel készülj, mert falánk a fiatalúr :wink: :lol:
Hú, kiváncsi vagyok, nekem mikor fog megjönni – na nem mintha várnám 8) Aranyos lehettél, ahogy elkeseredtél :lol: Dórin észrevettél vmit (értem alatta, hogy kevesebbet szopizik pl. a mensid miatt)?

Niki :) Lehet, hogy holnap fogok tudni feltenni új képet. A digi fényképezőnk még mindig rossz, viszont leadtam 2 tekercs hagyományos filmet előhívásra, amit lemezre is meg fognak írni. Szóval ha el tudok értük menni, holnap teszek fel még képeket. :)

Mátra :) Welcome back! :lol: Szuper, hogy holnap összeköltöztök! :lol:

Kacsa :) Mennek a drukkok holnapra! :D

Megyek aludni, a mai sem volt egy egyszerű nap :roll:

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Narcisz!

Nagyon szep a pocakod! Es persze a cicus is! :)

Zsuka!

A kert tenyleg gyögyörü, biztos bekerülsz a legjobb 10 köze :)

Anita!

Drukkolok nagyon en is Neked!

Pupy!

Draga vagy köszönöm. Annak idelyen mi is 3 honapig jartunk jegyesoktatasra, es nagyon jol ereztük magunkat minden alkalommal mi is. :)

Niki!

Köszike rendi vagy! :D Kis buborek mocorgott ma is? :D

Junko!

En is nagyon örültem, hogy tudtunk beszelni! :D Milyen közel voltatok! Komolyan, ha barmikor erre jartok szivesen latunk benneteket!

Sajnalom az 1 cn-t :(
Nekem meg egy hetet kell varni. A 19-20. napon volt pe-m. Ma van 26 cn.
De jo is lenne ha nem jönne meg... Föleg most, hogy ket tüszöm is megerett :D

Evi!

Mennyire szep Dori! Nagyon szeretnem megölelgetni, megpuszilgatni! :)

Angie!

Kedves vagy! Nagyon szeretem a viragokat, es imadok a szabadban lenni. Söt, az a baj, hogy mindig kint lennek a kertben de közben a hazban is van mit csinalni...

LANYOK :!:

A lenyeget meg nem mondtam! Penteken megyünk HAZA! Par napra vegre megint a magyar levegöt fogom szivni!

Puszi mindenkinek!

Judit
jucmuc

Kép
Kép
mátra

Jó reggelt!

Nárcisz!
Nagyon szép a pocid. Érdekes lehet, ahogyan csatáznak odabenn :lol:

Niki!
Buborék is tud formációkat felvenni.

Évi!
Dóri nagyon szép maradt, míg távol voltam. :lol: igen, ez nagyon belénk rögzül...

Pankaa!
Vannak olyan dolgok, amiket el sem tudunk képzelni. Először is a gyerekek képesek olyanokat alkotni, hogy jobb bele sem gondolni. :lol: Aztán az elmaradottság, a kultúrák közötti különbség is sok mindent hoz a mi szemünknek magával.

Rolly!
Privit megkaptam válasz ment.

Angie!
Örülök, hogy jobb a lelked :wink: Répafőzelék.... brrrrrrrrrrrr

Pupykám!
Látom elindultál a gyógyulás útján. Lassan túl leszel rajta. Valamennyire.
Ja!
A cukkiniből is megpróbálhatod a tócsnit. Isteni, én is szoktam. Főzeléket viszont nem.

Zsúka!
Jó pihenést, az ajánlatom még mindig áll!

Timika!
Javítottam. Kristóf kora is rendben van?

Nomi!
vagyok már

Brill!
Hiányzol ám már :!:

Bocsánat, ha valaki kimaradt. Próbálok hétkonyan és fájdalomm mentesen költözni. Bevillanak a nyaralás emlékképei, ezzel szemben áll az itthoni "nyugalom" de akkor is vihar van a lelkemben.
mátra

Jó reggelt lányok!

Mátra :) Köszi, hogy kijavítottad Kristóf nevét! :D A kor szerintem rendben van, de estére kiszámolom :lol: Lehet, hogy hülye a kérdés, de MIÉRT VAN VIHAR A LELKEDBEN??? :shock: :?:

Este még nosztalgiáztam egy kicsit... ilyen volt Kristóf 1 órásan (ez a legkorábbi kép róla) :)

Kép

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Jó reggelt és szép napot Mindenkinek! Kép

Először is nagyon köszönöm a házassági évfordulóra írt gratulációkat!! Olyan hiheetlenül jólesett, hogy ilyen sokan gondoltok rám!

Junko, Kancellárka, Jucmuc, Timika, Pupy, Angie, Pankaa, Évi77, Csibe 78, Narco

Köszönöm szépen!
Kép

Először is a tegnap estéről: Páromtól kaptam egy csodaszép csokrot, 9 szál vörös rózsával! Álomszép! :P
Aztán elmentünk vacsizni. Mivel a közelben van egy étteremben, gyalog sétáltunk oda. Szuper idő volt, így a teraszon ettünk. Olyan jó volt! :lol: A vacsora is nagyon jó volt, mi is nagyon jól éreztük magunkat. A kisfiunk is élvezte (bár ő inkább szaladgált, mint evett), felidéztük az esküvőt, hogy már 13 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg :P és hogy milyen sokat voltunk szomorúak, amíg vártunk a babára. (Az ilyen beszélgetéseknél TRIPLÁN kívánom Nektek, hogy minél előbb legyen babátok és megtapasztaljátok ezt a csodás érzést, amit egy gyermek jelent. Tehát még tegnap is gondoltam Rátok és mindenkinek mennek a megadrukkok!!! :P )

Timika
:lol: Írtam Neked privit :!:

Évi77
Az új vonalzó nagyon szép! :lol:
Édes lehettél, amikor elkeseredtél a mensi miatt! :lol: (Nekem 1 évvel a baba születése után jött meg, és akkor iszonyúan fájt a hasam. Azóta szerencsére sokat csökkent a hasfájás, van , hogy nem is fáj, máskor meg csak annyira, hogy gyógyszer nélkül kibírható). Én is azt akartam kérdezni, mint Timika: Dórin látszik valami változás a szopizásban?
Ó, és a képek elbűvölőek!!! :lol: :lol:
A fogorvostól én is félek. Most épp nem fáj! (Kop-kop!!)
Dóribabának viszont gratulálok a 2. fogacskájához!!!

Junko
Nagyon sajnálom!!! Kép Én úgy de úgy reménykedtem!!!!! De a július szép hónap, hátha majd most... Kép

Anita
Még nem is üdvözöltelek! Kép Dukkolok a 3. inszemhez!!

Angie
Bocs, a sorozat miatt, ezt csak emlékezetből írtam – sajnos rosszul :oops: :oops:
Írtam Neked pivit! :P

Pankaa
Nem semmi nyaralás! Igazán mozgalmas! :lol:
Hogy vagy?
És nagy-nagy gratuláció a közelgő házassági évfordulótokra!!! Kép
Szerintem olyan nadrágot vegyél fel, ami kényelmes! Ha az kismama nadrág, akkor azt. Miért ne? Hiszen kismama vagy!!! :lol:

Pupy
Sajnos én sem tudom, lehet-e utána már ilyen gyorsan peteérés. De ha minden jel arra utal… :?:

Kancellárka
Nagyon sajnálom a szörnyű meleget a munkahelyeden! Még olvasni is rossz volt! (Főleg még most reggel, amikor olyan jó a hűvös szobában!)

Narco
Olyan szép a pocid!! És olyan jó, hogy végre nem azt írod, „bezzeg én hogy nézek ki” !!!
:lol: És a cicus is édes! A 24 órás „nettelen” időszakot szerencsére jól átvészelted! :wink:

Jucmuc
Olyan jó, hogy nem sokára Magyarországra jössz! :lol: Hogy érzed magad Olaszországban? (Erről már biztos írtál korábban, de nekem volt idő, amikor nagyon ritkán tudtam jönni, így sajna ezt még nem olvastam.)

Mátra
Szuper, hogy költözöl!!! :lol:
És megdöbbentő az anyukád hozzád való viszonya! Annyira sajnálom!! :(
Mátra: Kép

Most mennem kell, millió puszi Nektek: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Mátra!
Én elmondhatatlanul büszke vagyok rád, egyrészt, hogy megtanultál úszni, mert felnőtt fejjel az ilyen nehezebb. Másrészt, hogy ültél lovon, mert az sem egyszerű. HArmadrészt pedig, hogy költözöl, sajnos azt kell mondjam végre.
És mérhetetlenül örülök, hogy jólérezted magad a nyaralás alatt és bár nagyon hiányoztál, de maradhattál volna még, rád fért volna az is :)

Narco!
Az ott már nem a dinnye, hacsak nem egy egész sárgadinnyét nyeltél le, de az meg nem hadakozna belül. Én most tippelek egyet, szerintem különböző neműek (remélem nem maradtam le és nem egypetéjűek, mert akkor most égtem be), tipp onnan, hogy ennyit hadakoznak, mi a bátyámmal ilyenek voltunk.

Rolly!
Igazán meghitt lehetett az évfordulótok, jó volt olvasni.
Ha még ma sem érnek ide a légkondit tisztítani én délután elmegyek haza, ezt mefogadtam, mert még akkor sem bírnám ha nem lennék kismama. Ja és úgysincs nagyon feladat.

Timika!
Ez édes ez a kép! Azért várom a többit is :)

Jucmuc!
Buborék ilyen melegben mindig elpilled, kevesebbet mozog, viszont este bepótolja :)
Hurrá! Jössz haza! Mindenhol jó, de legjobb otthon :) Az mit jelent amúgy? Bp-re jöttök, vagy hova?

Évi!
Az arcodat megnéztem volna :)

Pupy!
A felhőket köszi, ma is jöhetne :)

Szép napot mindenkinek, de ne túl meleget :)
ÜDv

kancellárka

Sziasztok!

Nagyon nem bírom ezt az állapotot Nélkületek, tegnap éjfélig dolgoztam, hogy mindent be tudjak fejezni és el tudjak menni szabira. Sajnos nagyon rezzeg a léc, hogy hétfőn be kell-e jönnöm vagy sem. Tegnap kaptam új feladatot is. :(
Annyira de annyira szeretnék jönni Hozzátok, de ma se valószínű, hogy tudok. :(

Kedden hajnali 5-kor indul a gép Rodoszra, utána a barátainknál egy kis Balaton, majd pihi és az országon belül 1-1 napos kirándulások és egy kis munka a ház körül. Ez lenne a progi.
Ha tudok jönni, természetesen jövök, de megpróbálunk párommal kikapcsolni, csak egymásra figyelni. (ma van a 4. házassági évfordulónk és a 29. szülinapomat Rodoszon ünnepeljük.)
Hétfőn még elmegyünk hajnali 7-re a Szabolcs utcába egy részletesebb spermakép vizsgálatra, aztán az eredménytől függően meglátjuk mit lehet tenni.

Köszönöm mindenkinek a kert dicséretet. :D
Remélem, hogy nagyon sok zebrát látok ha legközelebb jelentkezem. :D
Ezerrel mennek a drukkok.

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Olyan kis szomorúnak tűnsz, pedig téged kis életvidám csajnak ismertelek meg. sajnálom, hogy rossza kedved, és minden rád szakad, de gondolom nem csak ez bánt. de mint mondtam ne add fel, és menjetek el az ezer éves olajfához, és vigyetek neki piros szalagot is, meg a Szűz máris képet is nézzétek meg. csak arra készülj fel, hogyha sokat sóhajtozol, akkor két babát kapsz, mint én. Ami nem baj, de jobb, ha előbb gondolsz rá :wink:
Akkor most pontosan szabin vagy, vagy nem?
Mindketten egyszerre nyaralunk majd. Mi csütörtök délben indulunk majd Görögországba, és már alig várom.
Remélem addig még tudsz jönni egy picit, hogy beszéljünk.
Ha mégsem, akkor jó nyaralgatást mindenfelé. És szedjél sok márványt majd a tengerparton. :lol:

Niki!
mindkét dinnyét nagyon szeretem.
A képeket és a szöveget a férjem küldte nektek. Szerinte nézek ki jól. :oops:
Egyébként lehetnek kétneműek, mert kétpetéjűek. :)

Évi, Timika!
A babák igen szépek!!!!! :lol:
Azt megfigyeltétek, hogy a topikbabák mennyire gyönyörűek itt?

Rolly!
Hát ez tényleg szupi évforduló ünneplés lehetett. Nagyon figyelmes párod van. :)

Mátra!
Nem mesélnél egy kicsit erről a költözés dologról? Annyira szurkolok neked, de közbena kíváncsiság is feszeget, hogy mi van.

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?