Sziasztok Lányok!
Jelentem visszatértem a nyaralásból, vagyis csak félig, mert ezt a hetet még a szülőknél töltjük.
Nagyon jó volt, de nagyon fárasztó is. Kezdődött 2 nap Balcsival, 1 nap Keszthely+Nagykanizsa, utánna 2 nap Horvátország, majd haza jöttünk, most vidéken vagyunk anyukáméknál utánna 7végén anyósékhoz megyünk, mert hétfőn lesz nekünk is a 2. házassági évfordulónk, ez alkalomból lesz kerti parti.
Mostanra sikerült visszaolvasnom 1 hét termését
Niki!
Köszi a munkaügyi választ, közben felhívtam az előző munkahelyemen a munkaügyiseket, ők is azt mondták, hogy ha nem hosszabbítják meg a szerződést, akkor előtte menjek el betegálcsiba, és így passzív jogon fog járni a segélyek.
Pupy!
Nagyon örülök, hogy visszatértél, és hogy kezded feldolgozni a dolgokat. A jegyesoktatás nekünk is nagyon tetszett, szuper papunk volt, a fiatalok is szeretik.Én az esküvő előtti napon kezdtem el annyira izgulni, hogy nem aludtam az éjjel semmit, szegény kozmetikusnak feladtam a leckét
De csodás élmény volt, kívánom, hogy nektek is az legyen!(és biztos az is lesz,mert az a nap Rólatok szól!)
tetszik nekem is a vonalzód, egyből észrevettem mikor visszaolvasgattam.Nekünk is 2 galamb volt a motívum a meghívónkon, és ha már az angyaloknál tartunk, nekünk kb.2-3 hónappal az esküvő előtt egy galambpár költözött a szüleimnél lévő meggyfára, ami az ablakunk előtt van.Minden reggel mikor felkeltem megnéztem őket, és minden nap ott voltak az esküvő napjáig, utánna eltűntek, azóta sem láttuk őket!
Ha eltűnik vmi, és nem találom, magamban mindig megkérem az angyalokat, hogy mondják meg hol van a keresett dolog, és másodperceken belül megtalálom, talán éppen ott, ahol sosem kerestem volna.
Én gyakran kérem a segítségüket, és ha megkapom könnybelábad a szemem a meghatottságtól.
Remélem ezért nem néz senki hülyének, de nekem akkor is bejön ez a dolog, ezért hiszek benne.
Nyuszifülű!
Szerintem nézz utánna a neten a Gynex nevű készítménynek, gyógynövény kivonatos csepp, elég sok mindenre jó, főleg női problémákra.Nekem doki ajánlotta, mert én is természetes szert kerestem, ami segíti a fogamzást.Gyógynövény boltokban lehet kapni, de csak kevés helyen.
Kati!
Én is gratulálok a babucihoz, és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
Zsúka!
A kerted mesés, ha nekünk lenne, én is szívesen szépítgetném.Remélem a pályázattal nyersz vmit!
Rolly!
Gratulálok az évfordulótokhoz!Ugye milyen gyorsan telik az idő? Én ilyenkor veszem észre, hogy már eltelt egy év.
Anita!
Drukkolok az inszemhez!
Angie!
Sajnálom piroskát, én is nagyon bíztam benne, hogy most lesz vmi.
De majd legközelebb!Én mindig ezzel vígasztaltam magam ilyenkor, a férjem meg azzal, hogy akkor megint lehet sokat bujcikázni
Mátra!
Nem semmi volt a tábor!Mikor volt Lenygelországban az a nagy árvíz, jó pár éve, akkor hoztak a városba üdülni gyerekeket, és a férjem elfelejtette, hogy nem szeretem a vattacukrot, ezért amit nekem vett azt odaadtuk az egyik kisgyereknek, aki életében először látott ilyet, mert nem tudta mit kell vele csinálni, lobogtatta a levegőben, utánna mutattuk meg neki, hogy azt meg kell enni.Számomra megdöbben tő volt szembesülni azzal, hogy Lenygelországban(ami azért nem egy Etiópia) van olyan gyerek aki még nem evett vattacukrot.Persze biztosan van itthon is ilyen, nem is egy, de ebbe addig vhogy nem gondoltam bele.
Én a munkám során a rendelőben látom, hogy milyen gyereksorsok vannak, sok a pszichoszomatikus beteg, akinek csak azért vannak már testi tünetei, mert nem foglalkoznak vele a szülei, és ugyebár így szertne egy kis törődést kapni.
De most legalább te is kipihened magad, ugye?
A lovaglást én is szeretném majd vmikor kipróbálni, remélem a tevegelésnél egy kicsit kényelmesebb
Most ennyi, megyek ebédelni.
Még vmi: extra-hyper haspuffadás ellen tudtok vmit?Jelenleg még csak ez miatt nem férek a ruháimba, amik sajnos lapos hasra valók, de hát kismamruhát ezért még nem vehetek.Gumis derekúból pedig semmi hordhatót nem láttam, csak időssebb korosztálynak valót
Pusszantás, majd még jövök.