Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, csak egy villámlátogatás erejéig.
Ma már van a főnököm, és ellátott "szimpi" munkákkal :twisted:

Mókuska, Dani olyan, mint egy önjáró robot. Ha elakad, furi hangokat ad, aztán ha elhárítják az akadályokat, folytatja az útját :lol:

Bea, szerintem is menjetek kerti partira, Szentendre olyan szép hely! Én is inkább kerti partin csücsülnék, mint itt a légkondis irodában...

Andi, ti mikor indultok? Én most eszméltem rá, hogy két hét múlva NYARALOK :D :D :D :D :D

Musz

KépKép
muszkuru

Musz: jövő csütörtökön szertnénk indulni, ha minden rendben addig, majd melegítem a vizet míg nem értek oda :wink:
Meli: barna maci kicsit kevésbé jött ma hozzám, kiderül talán , hogy mi volt ez. Azért idegesít!
Jó munkát nektek!

Andi
candi

Sziasztok!

Köszi köszi az érdeklődést.Itt vagyok,jól vagyok.
Tegnap fogorvos után anyunál voltam.Eléggé el van kenődve.Nem elég neki ez a trombózis,most kiderült,hogy a cukra az egekben van.11,5...
Este meg vendégünk volt, azért nem jöttem.
Máté továbbra is falja a barackot :D

Hajnyírás:
Apának én nyírom,géppel.Szegénykémnek nem sok van már.De eléggé unta már ,hogy minden alkalommal legomboltak róla 1200.-ft-ot. :shock:

Teszt:

Aznap este amikor megmondtam ,hogy terhes vagyok a céges karácsonyi vacsorára mentünk.Apa korábban ért haza ezért lefeküdt egy kicsit aludni.
Amikor hazaértem oda feküdtem mellé az ágyba és oda adtam neki egy dobozt.Ránézett (nem volt rajta a szemüvege)és azt mondta:Jaj,hoztál nekem csokit?
Mondom:Nem egészen.Kinyitotta:Ez mi? (mivel a kiscipő csomagolása nem fért bele teljesen a dobozba, kénytelen voltam vágni belőle) Mit az,hogy 0-3 hónapos korig...?!És akkor leesett neki.A következő mondat az,volt:Még jó ,hogy fekszem :) A folytatást már ismeritek

Találós kérdés Kis_plutó után szabadon:

Szerintetek mit mond ilyenkor Máté:PÖPECŐ :D

Candi

Mi is megyünk a koncertre!!!
Miből gondolod,hogy meg fog jönni?!Nem lehet a beágyazódás miatt???? :shock:
A virágod egy hős lesz ha oda ér... :lol:

Hoppá
Aranyos apa reakciója.Gondolom egy csomó feszültség és ideg felszabadult benne.De ez természetes.
A negatív gondolatokat meg hessegesd el.A baba marad.Nagyon sokat vártatok rá,maradnia kell!!Én nem cigizem.Már nem... :oops:

Takido

Van két amalgánom amit kiszeretnék cseréltetni.Tegnap meg talált még egy gyökérkezelésre szorulót is :cry: Még egy darabig "randizom" vele.
De legalább túl leszek rajta.
Vigyázz magadra.Úgyan úgy befolyásolja a vérnyomást az is, ha melegből mész hűvös helyre (és fordítva).

Kis_plutó

Nálunk is kéne betonozni,de sajnos a szaki aki jött volna MEGBÍZHATATLAN!!! :twisted:
Sajnos mindig az van jól megcsinálva, amit saját maga csinál az ember...Csak időőőőőő!A legtöbb mester kontár(tisztelet a kivételnek).Túl az építkezésen vannak rossz emlékeim. :twisted:
Főzni hozzám is jöhetsz.Nekem nagyon nincs kedvem mostanában.Anyuhoz szoktam átmenni és feltankolni :oops: :wink:
Gartulálok a 10 évhez! az még gombocból is sok :wink:
Megpicsogtatni????Az mit jelent?Ha nem az anyóssal van a baj akkor mivel?Ha nem túl indiszkrét a kérdés!!

Anyusziszi

Jó a teszt történet.Bár bevallom másodszori olvasásra esett le ,hogy ez sajnos a múlt. :oops: Én is úgyan ebben a cipőben jártam.Nálunk is pont elötte voltak nagy bulik.Ráadásul a Tiszánál a szomszédunk,olyan hogy nála a beugró egy kis házi kerítés szaggató :shock: És vissza utasítani tilos...
Köszi a választ a munka miatt.Még utána járás alatt van a dolog.

Muszkuru
Következetesség?!Az mi?!Elereszt egy mosolyt vagy egy :aja szejetle és vége a következetességnek... :?
Azt a plüss gólyát végle kikéne költöztetni a szekrényből... :wink: :wink: Lehet,hogy száműzetésben érzi magát,vagy nem kívánt személynek... :shock:
Ital,drog...ettől manapság nagyon menő lennél :wink:

Nektarin

Szép a házatok.Merre laktok?
Hetek óta éhes vagy?Hűha!!

Icus

Én úgy tudom,hogy 3 napig.
De apa azt mondta,hogy egy nőnek igazából bármikor lehet peteérése,csak a félidőben ez a folyamat erősebb.Van aki a menstruáció alatt a legtermékenyebb.

Zsizsik

Augusztus ?!Laci hajthatatlan?
Eszter jobban van már?
Irigyellek ezért a Alsópáhokért :roll:

Mókuska

De jó.hogy előkerültél.
Rémes miket művelnek a gyerekek.Annyira nincs félelem érzetük.
Máté is olyanokat firkál,hogy bennem megáll az ütő.Tiszta sebhely meg kék zöld folt.

Meli

Mesálj!Hány pontot kaptál a torna mutatványra?
Azért ezt a bolgár dolgot jól kilogikáztad.Te egy lángelme vagy...Mától fogva legyen a neved... :wink: :D

Bea

Cicus?Nincs még gazdija?Még mindig nem árultad el mi van anyóssal!
Baba mozgolódik?

Hallotátok tegnap a híradóban azt a pécs környéki "ANYÁT"?
Én az ilyet ugyúgy megkínoznám és hagynám hogy beledögöljön.Az ilyen ember nem ember!!!!(Bocsi,de már tegnap is nagyon feltúrtam magam ezen)

Képzeljétek mit mesélt egy ismerősöm.
Az egyik pest melletti bevásárlóközpontban egy anyuka a 9 éves kislányával vásárolt.A gyerek bele volt ültetve a kosárba.Amíg az anyuka nézelődött, és elfordult a kosártól, eltünt a kislánya.Gyorsan körülnézett de mivel nem látta,szólt a biztonságiaknak.Szerencséjére egy olyan embert fogott ki aki,kicsit talpraesettebb volt.Lezártak minden kijáratot, és bombariadóra hivatkozva szépen lassan engedték ki az embereket.De a kislány nem lett meg.Végül a férfi wc-ben,levágott hajjal,fiúruhába átöltöztetve elkábítva találták meg.Egy ukrán szervcsempész "társaságába"....

Én soha nem hagyom Mátét magára a kocsiban ,de igazából azért mert Ő állandóan kiakar mászni. De ezek után...,annyiszor lehet látni,hogy a gyerekeket magukra hagyják amíg a szülők a sajtok közt turkálnak.

málna2162

Sziasztok,

Málna, az ilyen nőket én is megkínoznám... :evil:

Én sem hagynám a gyerekemet magára, amíg vásárolgatnék.

A ti történetetek is aranyos. Nálunk apa (is) nagyon megkönnyebbült. Tudod, ennyi idő után ki nem mondva is felmerül mindkettőnkben a kétség: én vagyok a hibás?? Miért nem jön össze? De ez már a múlt :) Már csak két nap, és talán meglátjuk édes-drága babócánkat :wink:

candi, drukkolok, hogy csak a beágyazódás jele legyen a barna cucc...

Nálunk barna mackónak azt hívják, "aki" megfirkálja a gatyát. Főleg hímnemű egyedeknél az alsónaci hátsó részénél :lol: :lol: :lol:

Most elmegyek, aztán flytatom.
Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hoppá: de ilen barna macival még nem találkoztam felénk...csak nem? :shock:
Málna: az én virágom már akkor egy hős lesz, ha jövő hétig kibírja ebben a melegben :roll:
Ezt a történetet én is hallottam, azt hiszem a tévében mondták...de lehet, hogy máshol hallottam. Az biztos, hogy nagyon kell figyelni a gyerekekre!
Többiek merre tüntetek el, ebéd utáni szieszta van épp?

Andi
candi

Candi, nem, én nem szoktam besz...ni :lol: :lol: Vagy nem erre gondoltál??? :lol:

Kép

Kép

hoppá

Kata: jó témát találtunk megint :oops:
Arra gondoltam, hogy csak nem ez van nálam :wink:

Andi
candi

Hoppá

barna maci :lol: :lol: Nálunk balatonszeletes :lol:

málna2162

Mi sem szoktunk besz...i :lol:

De ha már témánál vagyunk:

Két ovodás beszélget:
-Bibi ,nekünk van toalett kacsánk!
-Bibi ,mi meg nem sz..unk a perem alá...

(Anyusziszi)
Vicc a fürdésről,tisztálkodásról:

Én olyan igényes vagyok,hogy mindennap tiszta bugyit veszek fel.
Péntekre akár 5 is van rajtam...

málna2162

[quote="hoppá"]S írta:hoppáziasztok,

Málna, az ilyen nőket én is megkínoznám... :evil:

Én sem hagynám a gyerekemet magára, amíg vásárolgatnék.

A ti történetetek is aranyos. Nálunk apa (is) nagyon megkönnyebbült. Tudod, ennyi idő után ki nem mondva is felmerül mindkettőnkben a kétség: én vagyok a hibás?? Miért nem jön össze? De ez már a múlt :) Már csak két nap, és talán meglátjuk édes-drága babócánkat :wink:

candi, drukkolok, hogy csak a beágyazódás jele legyen a barna cucc...

Nálunk barna mackónak azt hívják, "aki" megfirkálja a gatyát. Főleg hímnemű egyedeknél az alsónaci hátsó részénél :lol: :lol: :lol:

Most elmegyek, aztán flytatom.
Puszi

Ez a megfírkálja... :lol: :o Már folyik a könnyem a röhögéstől.Kicsit tulságosan vizuális típus vagyok...

málna2162

Azért a balaton szelet se kutya Málna, csak az a baj, hogy eddig nekem más jutott róla eszembe, de ezek után... :D
Nem tudtam még megfejteni arejtvényedet, talán etető akar lenni, vag tepertő? Nem árulod el?

Andi
candi

Csajok visszajöttem és halálra röhögtem magam!!!!Olllan bolondok vattok!!!!!!!
Eddig angoloztam!!!Most mentek el a diákok,most meg megyünk ki korlátokat festeni,aztán este ki kell fűrészelnünk a sógornőmék egyik nagy tujáját,meg kenyeret szelni.....ez ki is tart 9-ig....jó kis program,mi????????

Most puhítom apát,hogy szombat-vasárnap menjünk le a Balcsira,olyan jó lehet most a víz!!!!!!!
Majd még jövök,ha nem tudok ma,akkor holnap biztosan!!!!!!!!!Puszi puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Fürödtem egy kicsit a gyerekekkel, olyan jól esett :wink:

Málna
Nekem a PÖPÖCŐa tepertőre hasonlít. Megkérdeztem Krisztikét, de nem árulta el :oops: Kivel van gond?Sógornőmékkel. Minden hétvégén jönnek, van, hogy hétközben is ide járnak enni, úgy utálom. :cry: Ráadásul amikor mi nem vaGYUNK ITTHON AKKOR IS BEFEKSZENEK A SZOBÁNKBA ÉS KUTAKODNAK A DOLGAINK KÖZÖTT :( Na, de lehetne még róluk mesélni. Anyósomat a sógornőm idegileg teljesen kikészíti, olyan dolgaik vannak.
Bocsánat a nagybetű miatt, de nincs kedvem újraírni :oops:

A történetet olvastam a barátnőm múltkor leírta a babaszobán belül hol írtak erről bővebben, majd ha eszembe lesz utánanézek.
Viszont ott 4 éves kislányt írtak szerintem.
A pécsit nem hallottam, de el tudom képzelni ezek után miről lehet szó.

Tesó Danit fényképezd le nekem rövid hajjal, légyszi :D Olyan imádnivalóak olyankor. Éjszaka Krisztián is leesett a parkettára fejjel :cry: olyant koppant, de nem ébredt fel rendesen.

Na, megyek pihenek egy kicsit, utána megyek dolgozni.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

De jókat kuncogtam itt magamban :lol: :lol: :lol: Azok a gatyás sztorik :lol: :lol: na meg Málna viccei :lol: :lol:

Mikor Lilivel teszteltem...éppen éjszaká ra mentem dolgozni, de még du. megcsináltam a tesztet. Apa éppen játszott a számitógépen. Elé dugtam a pozitiv tesztet, ránézett és megkérdezte, h akkor ez most jó v. nem -mármint a két csik. Mondom nagyon jó! Erre megölelgetett, megpuszilgatott és gyorsan letepert, h tuti biztos legyen a dolog :wink: :lol: :lol: Gondolhatjátok milyen izgalommal mentem meloba, ráadásul pont a kedvenc munkatársammal voltam szoliba, olyan nehéz volt magamban tartani :lol:

Most megyek mert fél óra mulva itt lesznek barátosnőmék. Majd este jövök!

Kép
Kép
mókuska

Örülök, hogy tetszik a barna mackós dolog :wink: Szóval engem nem szokott meglátogatni... Ügyes kislány vagyok :D

Candi, most akkor kb 19-20 napon vagy???

Kép

Kép

hoppá

Kis_plutó

Sajnos a pécsi eset drámaibb véget ért.
Egy anyának nem nevezhető állat(bocsi,de nem tudom magamat jobban kifejezni) felhívta az unokatestvérét,hogy jöjjön azonnal segíten,mert az alig egy éves kislánya rosszul lett az anyatejtől.
Az unokatstérével együtt bevitték előszőr Mohácsra ahonnan rögtön tovább vitték a picit Pécsre.Ott bevallotta ez az elmebeteg nő,hogy HÁROMSZOR hozzávágta a gyereket a díványhoz és flojtogatta is.Majd amikor eszméletlen volt a pici akkor hívt az unokatestvérét.
A védőnő már máskor is jelezte a háziorvosnak ,hogy furcsa véralá futások vannak a pici arcocskáján.

Lehet,hogy most nem leszek túl népszerű de én vissza állítanám a halálbüntetést.Az ilyenek miatt is.
Milyen ember az ilyen?Ugyanezt érdemli aki megöli a gyerekét.

málna2162

Népszerűség ide vagy oda, teljesen egyetértek veled. Én is visszaállítanám a halálbüntetést. Főleg azoknak, akik direkt ölnek. Mert pl, ha valaki lelép eléd az útra, és elütöd, és úgy hal meg, az más. D ha valaki direkt öl, az minimum azt érdemelné... Nem ám "mi" fizetnénk, hogy a börtönbe rohadjon pár évet, kaja, pia, szállás, aztán pár év múlva pofánröhög ismét az utcán...

Kép

Kép

hoppá

Bocs, ha kicsit durván fogalmaztam, de ez a véleményem...

Kép

Kép

hoppá

Így van és sajnos a börtön csak továbbképzés...Tisztelet a kivételnek...de azok vannak kevesebben.

málna2162

Sziasztok!

Én is egyetértek a halálbüntetéssel csak én elötte nagyon megkínoznám(karóbahúzás stb..). Lehet kicsit durva voltam, de amikor ilyet hallok elkap a harciideg. Ha már itt tartunk én is hallottam egy történetet a barátnőm mesélte: egy két éves kislányt úgy megvertek a szülei, hogy belahalt a sérüléseibe, azért mert nem tudta megmondani, hogy hol lakik és mi a neve. Na itt is lenne egy két ötletem, hogy mit csinálnék velük.

Ma voltam védőnéninél, még csak 50dkg-ot híztam, na de majd később biztos beindul. Próbáltam képet kérni a bébiről, de most sajna nem tudott adni nem tudom miért, azt mondta majd ha megyek megint hozzá akkor szóljak és csinál ha a babóca is úgy akarja. Remélem nem lesz szégyenlős. :D
Mi jövőhét szombaton megyünk nyaralni Erdélybe, már alig várom. Egyszer már voltam ott és nagyon szép helyek vannak. Kicsit hossz lesz az út:12óra. Hajnali 4-kor indulunk, ja és akkor 12napig nem leszek.

Nika párom merre van? Ki tudja?
vikike_

Megint sehol senki?Azért nem jöttem eddig,mert vásárolni voltunk,aztán meg elaludtam! 8)
Nem mentünk ki szentendrére,mert nagyon meleg volt,meg Apa nem is ért rá!Hazajött,megkajált,aztán aludt Ő is eggyet,és ment is!Levizsgáztatni a céges autót! :)
Plutó!Még mindig nem válaszoltál,ha jól látom arra,hogy benne van a korongom napjaiban a TE NAPOD??
Málna!Nem volt mostanában annyira aktiv a baba,de amióta itt ülök a gép előtt,beleadott egy kicsit!De még ÓVATOSKA!Néha nagyon kell figyelni,hogy érezzem!Jövőhéten már mégjobban fogom érezni,aztán mégjobban,aztán mégjobban akkor már annyira,hogy majd kirugja a bordámat!De ezt neked nem kell bemutatnom! :oops:

Kép
bea27

Ja!A vonalzómon azt irja,hogy nődögél a hajacskája Óriáskának,meg a nemiszervek már kifejlődtek!Már kiváncsi vagyok,hogy MI LESZ!!Szerintem jövőhéten megtudom! :shock:
De tuti fiú!Képzeljétek most nagyon megtetszett a kislány névben a LUJZA,de LUIZÁNAK ejtve!És mondtam az Eric-nek,és olyan édesen mondta! :lol: Aztán amikor anyuval beszéltünk telefonon mondta az Ericnek,hogy mond,hogy ÁDÁM,erre:ÁDÁM,ÁDI! :lol: Aztán mondta anyu,hogy mond,hogy LUIZA,erre az Eric:ÁDI,ÁDI,nein LUIZA!!ÁDI!!
Cuki,nem? :oops: :wink:

Kép
bea27

Sziasztok,csak egy pillanatra ugrok,aztán rohanok tovább!!!!Én is visszaállítanám a halálbüntetést,de én a fajtalankodókkal és a pedofilokkal kezdeném,aztán jönnek a gyilkosok!!!Van egy csaj itt,akit kiskorában megerőszakolta mostohaapja....úgy,hogy az anyja tudta és elnézte,mert annyira szerette az az állatot!!!!Mindketten alkeszok voltak,a kislány(a tesóm osztálytársa volt)egyszer kibukott és elmondta a Mónika show-ban(nem emiatt mentek be,hanem az alkoholizmus miatt,de ott nem bírta és elmondta....akkor volt 13 éves....haza sem engedték többé...de mit kellett szegénynek kiállnia!!!!!!!

Bea,én semmit sem tudok erről a korongról....kérlek írd le nekem a lényegét!!!!!!!Köszi

Puszi mindenki

Kép Kép
meli1118

Meli!!Szia! :lol: Van egy olyasmi korongom,mint ami a nőgyógyászoknak!Még egy nagyon régi kismama újságból!
Megmutatja,hogy kb.mikor vannak a term.napjaid az tuolsó havihoz képest!Aztán meg,ha már terhes vagy,akkor megmutatja azt is,hogy mikor milyen vizsgáatra számithatsz,meg mikorra várható a szülés,stb......................!zt akartam,hogy nézze meg a Plutó,hogy eggyezik-e a TUTI term.napja a korongéval!
Szeretnél még valamit tudni? :shock:

Kép
bea27

Csajok nézzétek a spektrumot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikike_

Sziasztok!
Megjöttem a "doktor bácsitól" és a lényeg, hogy próbálkozhatunk augusztusban. Mivel lány lett volna az Angyalkám 2% az esély az újra ismétlődésre. Azt mondta, hogy az Elevitet szedjem már most is, mert a folsav nem elég. Tehát minden baba előtt állónak javaslom.

Bea! Kipróbálnád a korongodat rajtam is? Mikor leszek termékeny, ha a két utolsó mensin júni.8 és júli. 8.? Előre is köszi.

Málna! Kitartás a fogorvoshoz én is két évig jártam kezelésekre, de most megint kellene mennem.Az adataimat leírtam a 122. oldalon, felkerülhetek a táblára?

Meli! Én is remélem, hogy összejön elsőre megint a baba, de sajnos ebben nem lehetek biztos. A pedofílokról azonos a véleményünk.

Candi!A tegnapi út szinte elviselhetetlenül meleg volt, pedig klímáztunk is, de az sem volt jó, sajna nem bírom meg az autó is többet fogyaszt és kint 350 ft a benzin a mutató meg nullán volt. De azért jutalmul megálltunk a határ előtti outlet-ben és nézelődtünk egypár órát. Egy felsőt engedélyeztem magamnak( elég skót vagyok) és már jöttünk is haza.
Most mennem kell, de este még jövök.
üdv. Mamen
mamen

Mamen!Ha a jlius 8.-át nézzük,akkor:Július 16-25re mutatja!
Neked volt egy terhességed már?És mi történt?Beavatsz engem is? :oops:

Kép
bea27

Szia Bea, remélem még itt vagy csak elugrottunk valahova és vacsiztunk. Köszi a dátumot. Azért is voltam kíváncsi, mert amikor terhes lettem egy héttel voltam a mensim után.Tehát korai a p.é-em vagy a véletlen műve volt. Itt pedig 12.- 14. napokról beszélnek és a hőgörbém is elég érdekes. A kérdésedre válaszolva, igen volt egy babánk, de sajnos nagyon súlyos hydrocephaliát állapítottak meg nála a 16. héten, a 17.en pedig már meg is kellett szülnöm. Szörnyű volt, az ellenségemnek sem kívánom, de már jobban vagyok és megpróbálok előre tekinteni. Röviden ennyi.
Ti hogy vagytok? Mocorog a babód?
üdv Mamen
mamen

[quote="bea27"]P írta:bea27lutó!!Köszi!Te voltál a kisérleti alany!És bejött!Ugyanis neked Június8-tól 17-ig jelöli a term.napokat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KÖSZI!! :wink:

Bocsi, de ma kicsit szórakozott vagyok :oops: :oops: a gyerekek is ilyenek, nem tudom mi volt ma.
Na szóval jun. 13.-án fogant, szóval bwenne van a korongodban. :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Mamen!Szia!Bocs,hogy csak most válaszolok,de belefeledkeztem a tv-be! :oops: Sajnálom ami a babáddal történt!!Én mindig is rettegtem attól,hogy nehogy velem is ilyen történjen,és szerintem végigizgulom az egész terhességemet!Akkor még neked nem mozdult meg,ugye?Olyan szemétség,hogy ilyenkor nem lehet másképp elvenni!!Én is már olyan régen láttam a Picikémet!5 hete!!Még jó,hogy hallottam a múlthéten a szivhangját,meg azóta már megmozdult!Igy tudom,hogy TALÁN semmi baj.De azért a kételyek mindig ott vannak bennem!Én az egész 13.hetet végig aggódtam,meg akkor még nagyban dolgoztam is!Remélem nem fog semmi sem történni!Az elmúlt napokban nem volt valami AKTIV a kicsike,de Apája beszélt neki,és válaszolt rá!Megadod a terhességed előtti utolsó mensi napodat?Megnézem,hogy ez a korong mit jelöl!Ha nem zaklatlak vele! :oops:

Kép
bea27

Plutó!Örülök!De szerintem ez csak azoknak jön "pontosan" be,akiknek szabályos a ciklusuk!Nekem nem az volt talán soha sem! :( Ezért nem is tudom,hogy vajon mikor fogant Óriáska! :x

Kép
bea27

Sziasztok!
ideértem ám én is :D

Bea!
Épp az előbb nevettem az üziden.Mármint,hogy vissza fogjuk még sírni a kezdeti mocorgást :D

KépKép
takido

Hello, Bea megnéznéd nekem is? Bár 100% biztosan tudom,mikor fogant, de azért kíváncsi vagyok, a korong mit mond. Utolsó mensik: május 14, június 14. Köszi

Kép

Kép

hoppá

Bocsi Dóri!De most látom,hogy te 17 hetes vagy!!Akkor már a héten számithatsz a mozgolódásra! :lol: :wink:
Jó lenne már ezen a szvrakodáson túllenni!!Mármint az UH-án,meg az AFP eredményen!Már kezdek tűkön ülni!
És a 26.héten jön az a hülye terheléses cukorszintmérés!!Azt nem várom! :(

Kép
bea27

Hoppá!Május 22-31-ig!Stimmel??

Kép
bea27

te bea, június 14-én volt az utolsó ensim!!

Kép

Kép

hoppá

Jut eszembe!Dóri!!!A terhességtől is fájhat a fejed!Nekem is fájt már attól!Bár ilyenkor lehet az is,hogy érzékenyebb vagy a frontokra!A melegről nem is beszélve,és az esetleges napszúrásról! :x
Nekem speciel vasárnap fájt,amikor hazajöttünk a balcsiról,mert huzatot kaptam! :x
Már megkönnyebbülve érzem magam,mármint ami az állapotomat illeti,de ez már a 7.hónaptól megint ROSSZ lesz állitólag!Akkor újra jönnek a szenvedések! :x

Kép
bea27

Hoppá!Júni 22-31!!SORRY!! :oops: Véletlen mjust néztem!Pontosak a ciklusaid??

Kép
bea27

Ez a gép meghülyült, nem ír nagy betűt, kihagy betűket... :roll:
szóval Beát akartam írni, meg mensit

Kép

Kép

hoppá

Annyit írtatok ma,hogy nem biztos,hogy mindenre tudok reagálni :roll:

Candi!
Igen,a balcsin voltunk :D Holnap meg megyünk Igalba.Anyósomék ott nyaralanak és meglátogatjuk őket :D Ugyhogy majd csak pénteken leszek sajna.akkor is csak este felé.

Málna!
Sajnálom,hogy még taliznod kell párszor a fogdokival.
Köszi a tiippet a hideg-meleg :arrow: vérnyomásbefolyásolással kapcsolatban.Ez eddig eszembe se jutott :shock:
Anyukádat meg próbáld meg felvidítani.Ilyen gyönyörű unokával biztos nem nehéz :D

Remélem jól sikerül a koncert és jól érzitek magatokat :!: Majd kérünk élménybeszámolót

Kis_Plutó!
Hát nem semmi a sógornőd :? Nem tudjátok kulcsra zárni a szobáitokat?

Mamen!
Sajnálom ami veletek történt.Én is félek,hogy nehogy v.mi baj legyen.
Remélem augusztusban egyből sikerül a babóca :D

Bea!
Szerintem is nagyon jó jel,hogy már megmozdult Óriáska.Én is minden nap ezt várom.Tudom hogy már bármikor bekövetkezhet,de olyan türelmetlen vagyok.

Ez a két történet iszonyú.Hihetetlen,hogy ilyen dolgok egyáltalán előfordulhatnak.Mintha az ilyenek nem is emberből lennének.

KépKép
takido

Bea!
Én se bánnám,ha már túl lennénk a 18 hetes UH-n,meg az AFP eredményen.De sajna addig még majdnem 2 hét hátra van nekem.Neked már csak 1 ugye?
A fejfájással kapcsolatban biztos van valami abban,amit írsz.

KépKép
takido

Milyen két történet??
Hoppá!STIMMEL?? :shock:

Kép
bea27

Hoppá!
Rosszullétek még nem jelentkeztek?
Már csak egy nap,és láthatod a babócádat :D

KépKép
takido

Amiket Málna írt.A nő,aki veri a gyerekét,meg a szervkereskedős.

KépKép
takido

Dóri!!Most akkor mi lesz??Nem szülünk egyszerre?Én jövőhéten hétfőn megyek az UH-ra,és akkor tudom meg az AFP eredményét!Aztán akkor kapom meg az időpontot a GENETIKAI UH-ra!Amit egy Fődoki csinál,és nem az Én Dokim!
Nemtudom,hogy miért!!

Kép
bea27

Bea, a ciklusaim sosem voltqk pontosak, most lett volna életem első 28 napos ciklusa, az tuti. Most június 28-án volt pé-m, Bilings módszer szerint. Fel is írtam magamnak a naptárba. Előtte 2 nappal, meg épp aznap voltunk együtt apával. Most már csak arra vagyok kíváncsi, melyik kiskatona ért oda előbb :wink: :wink: A két napot kibíró, de lassú kislány, vagy afrissen érkező, gyors, ámde rövid életű kisfiú :roll:

Kép

Kép

hoppá

Ja!!Értem!És szerinted ezek tényleg igazak?Mert volt a tv-ben is,hogy KAMUK!Csak rémtörténetek!!
Na mi van HOPPÁ??Hol vagy?
Lassan megyek,megnézem ezt a csajt,aki egy másik nő szemével nyomoz!Az RTL-en,mert nemakarom Apát zavarni!Jó lenne holnap is randizni veletek,mert már kezdem unni,hogy soxor magamba "beszélek"!! :cry:

Kép
bea27

A genetikai UH-n a 18 hetes UH-ot értik nálatok?

KépKép
takido

Hoppá!!Akkor tök jó ez a korong!!Már egy pár embernél BEJÖTT!!!!Ezentúl ajánlani fogom másoknak is!Megnyugodtam,hogy nem kamu!!
Dóri!NEMTUDOM!! :oops: Szerintem nem,mert akkor én már 20.hetes leszek!Mindjárt megnézem mit ir a korong! :shock:

Kép
bea27

Nem magadban beszélsz :wink: Nem tudom, mi van mst a nettel, de most olvasok olyat, amit pár perccel ezelőtt írtatok, de eddig nem jelent meg??!

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?