Sziasztok!
Köszi köszi az érdeklődést.Itt vagyok,jól vagyok.
Tegnap fogorvos után anyunál voltam.Eléggé el van kenődve.Nem elég neki ez a trombózis,most kiderült,hogy a cukra az egekben van.11,5...
Este meg vendégünk volt, azért nem jöttem.
Máté továbbra is falja a barackot
Hajnyírás:
Apának én nyírom,géppel.Szegénykémnek nem sok van már.De eléggé unta már ,hogy minden alkalommal legomboltak róla 1200.-ft-ot.
Teszt:
Aznap este amikor megmondtam ,hogy terhes vagyok a céges karácsonyi vacsorára mentünk.Apa korábban ért haza ezért lefeküdt egy kicsit aludni.
Amikor hazaértem oda feküdtem mellé az ágyba és oda adtam neki egy dobozt.Ránézett (nem volt rajta a szemüvege)és azt mondta:Jaj,hoztál nekem csokit?
Mondom:Nem egészen.Kinyitotta:Ez mi? (mivel a kiscipő csomagolása nem fért bele teljesen a dobozba, kénytelen voltam vágni belőle) Mit az,hogy 0-3 hónapos korig...?!És akkor leesett neki.A következő mondat az,volt:Még jó ,hogy fekszem
A folytatást már ismeritek
Találós kérdés Kis_plutó után szabadon:
Szerintetek mit mond ilyenkor Máté:PÖPECŐ
Candi
Mi is megyünk a koncertre!!!
Miből gondolod,hogy meg fog jönni?!Nem lehet a beágyazódás miatt????
A virágod egy hős lesz ha oda ér...
Hoppá
Aranyos apa reakciója.Gondolom egy csomó feszültség és ideg felszabadult benne.De ez természetes.
A negatív gondolatokat meg hessegesd el.A baba marad.Nagyon sokat vártatok rá,maradnia kell!!Én nem cigizem.Már nem...
Takido
Van két amalgánom amit kiszeretnék cseréltetni.Tegnap meg talált még egy gyökérkezelésre szorulót is
Még egy darabig "randizom" vele.
De legalább túl leszek rajta.
Vigyázz magadra.Úgyan úgy befolyásolja a vérnyomást az is, ha melegből mész hűvös helyre (és fordítva).
Kis_plutó
Nálunk is kéne betonozni,de sajnos a szaki aki jött volna MEGBÍZHATATLAN!!!
Sajnos mindig az van jól megcsinálva, amit saját maga csinál az ember...Csak időőőőőő!A legtöbb mester kontár(tisztelet a kivételnek).Túl az építkezésen vannak rossz emlékeim.
Főzni hozzám is jöhetsz.Nekem nagyon nincs kedvem mostanában.Anyuhoz szoktam átmenni és feltankolni
Gartulálok a 10 évhez! az még gombocból is sok
Megpicsogtatni????Az mit jelent?Ha nem az anyóssal van a baj akkor mivel?Ha nem túl indiszkrét a kérdés!!
Anyusziszi
Jó a teszt történet.Bár bevallom másodszori olvasásra esett le ,hogy ez sajnos a múlt.
Én is úgyan ebben a cipőben jártam.Nálunk is pont elötte voltak nagy bulik.Ráadásul a Tiszánál a szomszédunk,olyan hogy nála a beugró egy kis házi kerítés szaggató
És vissza utasítani tilos...
Köszi a választ a munka miatt.Még utána járás alatt van a dolog.
Muszkuru
Következetesség?!Az mi?!Elereszt egy mosolyt vagy egy :aja szejetle és vége a következetességnek...
Azt a plüss gólyát végle kikéne költöztetni a szekrényből...
Lehet,hogy száműzetésben érzi magát,vagy nem kívánt személynek...
Ital,drog...ettől manapság nagyon menő lennél
Nektarin
Szép a házatok.Merre laktok?
Hetek óta éhes vagy?Hűha!!
Icus
Én úgy tudom,hogy 3 napig.
De apa azt mondta,hogy egy nőnek igazából bármikor lehet peteérése,csak a félidőben ez a folyamat erősebb.Van aki a menstruáció alatt a legtermékenyebb.
Zsizsik
Augusztus ?!Laci hajthatatlan?
Eszter jobban van már?
Irigyellek ezért a Alsópáhokért
Mókuska
De jó.hogy előkerültél.
Rémes miket művelnek a gyerekek.Annyira nincs félelem érzetük.
Máté is olyanokat firkál,hogy bennem megáll az ütő.Tiszta sebhely meg kék zöld folt.
Meli
Mesálj!Hány pontot kaptál a torna mutatványra?
Azért ezt a bolgár dolgot jól kilogikáztad.Te egy lángelme vagy...Mától fogva legyen a neved...
Bea
Cicus?Nincs még gazdija?Még mindig nem árultad el mi van anyóssal!
Baba mozgolódik?
Hallotátok tegnap a híradóban azt a pécs környéki "ANYÁT"?
Én az ilyet ugyúgy megkínoznám és hagynám hogy beledögöljön.Az ilyen ember nem ember!!!!(Bocsi,de már tegnap is nagyon feltúrtam magam ezen)
Képzeljétek mit mesélt egy ismerősöm.
Az egyik pest melletti bevásárlóközpontban egy anyuka a 9 éves kislányával vásárolt.A gyerek bele volt ültetve a kosárba.Amíg az anyuka nézelődött, és elfordult a kosártól, eltünt a kislánya.Gyorsan körülnézett de mivel nem látta,szólt a biztonságiaknak.Szerencséjére egy olyan embert fogott ki aki,kicsit talpraesettebb volt.Lezártak minden kijáratot, és bombariadóra hivatkozva szépen lassan engedték ki az embereket.De a kislány nem lett meg.Végül a férfi wc-ben,levágott hajjal,fiúruhába átöltöztetve elkábítva találták meg.Egy ukrán szervcsempész "társaságába"....
Én soha nem hagyom Mátét magára a kocsiban ,de igazából azért mert Ő állandóan kiakar mászni. De ezek után...,annyiszor lehet látni,hogy a gyerekeket magukra hagyják amíg a szülők a sajtok közt turkálnak.