Helló Lányok!
Anyuéknál vagyunk, ma 40 éve házasodtak össze
Pénteken voltam mammográfián. Most sem láttak semmi kórosat, viszont a mirigyek meg vannak duzzadva a hónaljamban, ezért azt javasolták, ne használjak dezodort, és a szőrtelenítéssel is vigyázzak. Hallottatok már ilyet?
Melcsi!
Ugye egy-két hülye, megkeseredett, irigy nőszemély miatt nem hagysz itt minket? Ne foglalkozz senkivel, nekünk is szükségünk van rád, de ott is hiányolnak!!!
Nagyimra nem a kora miatt hasonlítotok...
De mióta Ő nincs, rajtatok kívül senki nem tudta nekem ilyen határozottan, mégis kíméletesen "beadagolni", hogy hülye vagyok, és nem ártana, ha gondolkodnék
Székpakolás - hajrá, Pöri!!!
Fanny!
Apuék 8 és felen vannak testvérek: 7 fiú után 8.-ra született lány. Az 1. és 8. gyermek között egy nap híján 20 év van. A "feledik" testvér születésekor 69 éves volt a nagypapa (olvasod, Kessi
), ő még mindig nincs 30 éves. És semmiféle probléma nincs a korkülönbségből, nekünk, unokáknak is fantasztikus, hogy ilyen nagy családban nőhettünk fel
. A 8. gyerek és a legidősebb unoka között pedig 4 év a korkülönbség - emiatt se aggódj
A nyaralást nagyon sajnálom
, és hogy szinte megmozdulni sem mertél - egy kis mozgolódás azért nem ártott volna
De szerintem ha reggel sem sikerült, akkor se keseredj el: a dokid is megmondta, minden rendben, még a nyáron össze fog jönni
Bea!
Először is jó, hogy itt vagy!
A kölkök nagyon helyesek, igazán szép család vagytok!
Bölcsi - Dorka 5 hónapos volt, amikor bölcsibe került. Nem ment minden nap, bár a gondozónők azt hajtogatták, kell a gyereknek a rendszer, inkább vigyem őt folyamatosan
. De csak ha úgy voltak óráim, és Apja sem tudta elvállalni, akkor ment. Nekem nagyobb trauma volt, mint neki
. Amikor Luca került bülcsibe, elmeséltem rossz tapasztalataimat a gondozónőknek, és azt mondták, ha a gyerek rajtam érzi a bizonytalanságot és a bizalom hiányát, ő is átveszi azt. Rengeteget beszélgettünk, mielőtt először ott mertem hagyni, teljesen megnyugodtam, és nem is volt semmi gond a bölcsivel.
Tudom, hogy nehéz, és szerintem senki nem jókedvében adja bölcsibe a csemetéjét, de próbáld elfogadni a helyzetet, és - mivel amúgy is jó tapasztalataid vannak a bölcsitekkel - igyekezz megnyugodni, és akkor nem lesz semmi gond. Főleg, hogy nem is kell minden nap ott lennie.
Icus!
Amikor Lili született - császárral - Apa kint várakozott, bár felajánlották neki, hogy egy ablakon keresztül figyelemmel kísérheti a történéseket - megértem, hogy ő ezt inkább kihagyta
Amikor Lili megszületett - mesélte, mert én aludtam - hallotta, hogy őrülten ordít. Aztán néhány perc múlva kihozták neki az ordító csomagot, elkezdett hozzá beszélni - és csend lett
. Lehet, hogy már írtam, de István élete legszebb élményének tartja, hogy a kb. 10 perce született lánya megismerte a hangját
Ez a Szt. Imrében történt, lehet, azóta másként van, és ahogy Melcsi írta, be lehet menni, de Istvánnak a jelenlétnek ez a formája és mértéke is elegendő volt
(ha már Lili születésének csak passzív részesei lehettünk
).
Nálatok hogy lesz?
ctg
Én is szívesen lemondanék a nyaralásról egy jóképű pocak kedvéért
Paga!
Vicces nap volt a tegnapi?
Jó fej a fiad! Ma ment el újra?
Mandula!
Drukkolok, hogy a "szelek" minél sűrűbben bántsanak
Mától van kulcsotok
Gratulálok!!! Hintaszék-akció indul
Zsenge!
Fantasztikus ez a kép Nikiről!
Pályázhatnál vele
, nagyon jól sikerült!!!
Idd szívószállal a kávét, és akkor tudsz írni is nekünk...
Kessi!
Örülünk, hogy jöttél!
Beszéltél már a férjeddel? Legalább próbáld kipuhatolni az álláspontját... Aztán holnap, de inkább kedd reggel újabb teszt
Te pedig ne legyél magad alatt! Mitől félsz? Mit veszíthetsz? És mit nyerhetsz?
Nagylányaim nagyjából a tieiddel egyidősek, és mi 4. babára gyúrunk - és mindhárom csajszi nagyon szeretné, annak ellenére, hogy - mint talán olvastad - pillanatnyilag vannak gondjaink. Mit gondolsz, hogyan fogadnák a Tieid?
Egyébként Lilivel való terhességem elején én is rettenetesen bizonytalan voltam - mi akartuk a babát, de a szüleim hülyének tartottak, féltették a karrierem, rá akartak beszélni arra is, hogy elvetessem
. Néha úgy érzem, Lili meghálálja, hogy esélyt kapott, annyi szeretetet, ragaszkodást kapunk tőle. És családilag is minden helyreállt, imádják őt a szüleim
Ja, és István 47 éves...
Fel a fejjel, ne félj!
Ha pedig elbizonytalanodsz, itt vagyunk, segítünk!
KrisztaNyanya!
Már biztosan otthon vagytok, ha van egy kis időd, várunk!
Puszi a gyerkőceid okos fejére!
Sziasztok!
R.Kriszta