Sziasztok!Légyszi segítsetek, ha tudtok!!
Ma bukkantam rá erre az oldalra, és nagyon megörültem, hogy létezik ilyen társalgó a Schöpfiről! Én 33 hetes vagyok és elvileg ott fogok szülni a Bognár dokinál. Amúgy róla tudtok valami infókat, mert hiába keresgéltem, úgy tűnik "senki" sem szült még nála??
A probléma egy kicsit kínos, de belevágok, hátha ti tudtok valahogy segíteni!!
Eddig minden rendben volt a terhességemmel, de sajna múlt héten elkezdtem viszketni...lent. Persze a dokim szabin van, így máshova kellett mennem vizsgálatra. Az ottani, mellesleg marha bizonytalan doki Diflucant és Canestent írt fel, mivel kiderült, hogy gombám van. Azonban a gyógyszerész, akinél ki akartam váltani a Diflucan nevű tablettát, azt mondta, hogy az én helyemben ő nem venné be, mert a tájékoztató szerint árthat a magzatnak..Én persze jól beparáztam erre és nem is váltottam ki, hanem önállósítva magamat, orvosi tanács hijján,a már korábban kiváltott, de fel nem használt Candibene hüvelykúpot alkalmaztam. A nővérem, amúgy februárban szült és ő ezt kapta,a 30.hetében, amikor szintén ugyanez volt a baja. Gondoltam, akkor nem árthatok vele én se! Viszont az első kúp felhelyezésénél úgy elkezdett szúrni és égni, hogy majd elájultam. Nem tudom, hogy ez normális-e? Nagyon megijedtem, hogy talán jobban ártottam vele mint használtam, és most doki-szabadságok miatt teljesen tanácstalan vagyok, hogy kihez forduljak, mit használjak? Tudom, egy kicsit kínos ez a kérdés, de gondoltam talán itt tud valaki "segíteni"??Azt szeretném kérdezni, hogy van-e köztetek valaki aki hasonló gondokkal küszködött főleg a vége felé, és hogy milyen gyógyszert vagy kúpot írtak fel neki erre a panaszára?? Előre is köszi minden infót!
EllAndi