Sziasztok!
Megint nem voltam egy ideje és annyit írtatok, hogy alig győzöm a lépést tartani. Tegnap kénytelen voltam eltüntetni a vasalásra váró halmot, mert már majdnem két hete halogattam és csak nőtt és nőtt a kupac, így viszont írni nem tudtam.
Omo,
fogadd őszinte részvétemet és leld örömedet a gyönyörű szép kicsi fiadban.
Vvolga,
én is gratulálok neked, az a pici manó nagyon igyekszik a világra, úgyhogy biztos semmi baj nem lesz. Jó egészséget kívánok nektek és ne idegeskedj.
Mancs Család,
a Mamának mielőbbi gyógyulást kívánok!
Mamacka,
a kis Áront vigyed sokat apukádhoz, mert az csodákra képes. Én is látom, hogy a szülők olyankor szinte repülnek. a férjem szülei már idősebbek ésszinte kicserik őket mikor az unokájukkal lehetnek.
Ti hogy álltok ház ügyben?
Nem emiatt a színlelt szerződéses dolog miatt van kevés doki a kórházakban? Úgy tudom, az anesztes dokik szinte mindenhol szerződéssel dolgoztak. Mindenesetre szörnyű, hogy ebben az alig működő magyar eü-ben még az sem működik ami működhetne. A kórházigazgatók meg nyilatkoznak, hogy nincsenek fennakadások!
A tervezett vizitdíjról és ágydíjról ne is beszéljünk, megint oda csapnak ahol a legkevesebb. Na mindegy nem politizálni akartam.
Vuka,
Petra baba fülbevalója nagyon szép, jól áll neki és nagyon jó a fotó is. Megint csak csodállak a sok programért és a sok energiádért, főleg ebben a melegben. Jól bírjátok.
Tücsimami,
ügyik vagytok, hogy ilyen gyorsan meg lett a lóvé. Mutaccc majd képet az új kéróról?
Jajj, jut eszembe Bubek,
nem akartam bunkó lenni, hogy nem írtam vissza a leveledre, csak jött a hétvége és a sok program. Szóval, jól emlékeztél Móni a keresztnevem, a vezeték meg Molnár. (Segítek a kolmol második tagja erre utal)
Télleg Gabus, nálatok teljesen elmarad a konyhafelújítás? Vagy későbbre halasztjátok?
Annyit írtatok a topikbotrányról, hogy én is belenéztem, igaz csak néhány hozzászólást.
Én nem vagyok nagy fórumozó, de rettenetesnek tartom, hogy ide jut egy gondolom összeszokott csapat. Gondolom aki belép egy ilyen fórumba azért IS teszi, hogy megváltozott életvitelében is legyen társasága, tanácsokat és tapasztalatokat kapjon-adjon, stb, stb.
Úgy gondolom,mint minden társas kapcsolatban vezérfonalnak kell tekinteni a másik véleményének tiszteletben tartását.
na nem írom tovább mert a gondolatok gyorsabban jönnek, mint ahogy a kezem jár és nem akarok filozófiai mélységekbe eljutni.
A lényeg: jó, hogy itt nem ilyen a hagulat!!