Új privát üzeneted érkezett!

véletlenűl elküldtem, pedig még írok :)

na beleolvastam a 2005 őszi izébe, jót röhögtem a sok okoson. :twisted:

vvolga
először is gratula (bocs többiek, de nem olvastam vissza csak az utolsó 5 hozzászólást), másodsorban kitartás, és szorítás.
a női témákhoz meg nem szólok hozzá úgyse, a -"fúk bocs"- részt pedig el is felejtheted, mert a terhesség alatt, szülés közben szerzett tapasztalatok és élmények után teljesen máshogy tekintek az ilyen témákra (gondolom a többi apuka is)

erről jut eszembe, rég írt Liviapu!
Gabuska: valld be, hogy nem ereszted a géphez :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

Sziasztok!

Wolga:
De jó,hogy végre jelentkeztél!!!!!És gratulálok a kis jövevényhez is!!
Most ne gondolj semmi rossz dologra,biztos minden rendben lesz!Legfontosabba nyugi!
Köszönjük a köszöntést Szilvike nevében!Mi is kivánunk Andrisnak boldog hófordulót!
Az úszógumit Hajdúszobin vettem ,egy strand cuccokat áruló helyen,de láttam ilyet a CBA-ba is.
Vigyázzatok magatokra és ha tudsz jelentkezz!!!

Eszti:
Igen,én is olvastam,hogy Claudia megszült:3400g,56cm,Panka,Sára.

Kép

Kép
novum

Wolga, örülök nektek, és gratulálok! Vigyázz nagyon magatokra, nem jó híreket hoztál méhszáj ügyben, de a tavasziaknál volt egy hasonló eset, ő a 6. babáját szülte, nagyon hamar kinyílt, de egészséges, tündi-bündi babája született! Még egyszer gratula!

JUCUS??? És ti hogy vagytok?

Mancsék, sajna, hogy már megint rossz a tapasztalat....fene.
Vendég

Min folyt a vita???? :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vvolga, ez remek hír! Mármint az 1. Nekem egy 2gyerekes apuka ismerősöm, kolléga, lelkemre kötötte, hogy ha jót akarok, kicsivel egymás után hozzam világra a lurkókat, mint ők, mert bár at első időszak nehezebb, utána életül 99%-ban pozitív a szülőknek, hiszen csak egy óvodás szülöi értekezletre kell elmenni, satöbbi..

Eszti, azt olvastam, Claunál 17 órás kéjutazás előzte meg a születést, így újságírói kérdésre csak annyit mondott, pihenni szeretne és most minden vágya az, hogy békénhagyják...

Tücsi: írod, hogy úgy tűnik, sikerül pénzt szereznetek, azért felhívnám a figyelmed arra, hogy mikor felhúzzátok a fekete nylonharisnyát a fejetekre férjeddel, az mondja, hogy "Rablótámadás", amelyikőtöknek a hangja mélyebb...

Mancsbá: megértem az ökölbeszorulós hangulatod, és azt gondolom, most fontos igazán, hogy ha lehet, néhány családtag fizikálisan is anyukád körül kószáljon a kórházban, mert akkor a nővérkék is kissé jobban csipkedik magukat, hamár a betegeket úgyis kiskorúként kezelik.

Kép Kép
coolasa

coolasa,

igazából folyamatos a mászkálás, de a legszebb az egészben, hogy az egyik ottani főorvos keresztapám jó barátja (egyből risztva lett), a szemközti épületben meg egy másik családi barát dolgozik főorvosként (ő is átment) és ennek ellenére patkányok... mi van ha egy ösmeretlen néni kerül be :?: :?: :?: :evil:

Kép
Kép
mancsbá

ráadásul a növérkék folymatosan lettk motíválva

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá, akkor meg simán gáncsold csak el az egyik kedvesnővért egy sötét sikátorban, csupán a példastatuálás kedvéért. Az én nevemet a rendőrségi kihallgatási jegyzőkönyvben nem szükséges említeni...

Kép Kép
coolasa

Képzeljétek, elmentünk Noémivel a helyi abcba, kétszersültet venni. megnéztük a szokásos polcon a kenyerek közt, nem volt sehol, pedig ott szokott tanyázni. Megkérdeztem az egyik eladót, hogy akkor ezek szerint most egyáltalán nincs ilyenjük, mire sietett megnyugtatni, hogy ellenőrzi. Üdvözült arccal álltam és vártam, hgoy most akkor jól hátramegy a raktárukba, és jelenti a kétszersülthelyzetet, de nem ez történt, ő is odament a kenyerekhez, ahol, mint jeleztem, nem volt az áru, megnézte, és informált, hogy az ő látószerve szerint sincs ott. Megköszöntem a segítséget.

Kép Kép
coolasa

Coolasa :) :)
Vendég

Sziasztok!
Domi most este már nem lázas(kop-kop)!Napközben még az volt,voltunk dokinőnél.Reggel vizeletmintát kell vinni,csak tudnám,hogy marad a zacsi a kukacán. :roll: :oops: :evil:
Mivel kicsi fosi is van,valószínű,hogy egy kis vírus nyalt be a drágám.Mivel mindent a szájába vesz stb. :evilAz éjszakáról inkább nem írok mert katasztrófa volt......

Gabi!
Igen azon a nagy játszón voltunk..... :wink:

Sasha!
Örülök,hogy ma találkozunk még ha futólag is. :wink:

Kormi!
Megvettem a kulacsot.Csak tudnám,hogy jut el hozzád. :roll:

Mancsbá!
Sajnálom ami anyukáddal történt,jobbulást kivánok Neki!

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!
Vvolga, gratula a 2-es számú csemetéhez! Csak nyugi meg önkímélet (amit a körülmények engednek persze) és nem lesz gond.
Ildicsi, bravó! Ha már láztalan akkor tuti jó uton halad a teljes gyógyulás irányába Domi. Már nem emlékszem, hogy ki, de vannak itt a topikon zacsiszerelő, kukacbujtató profi anyukák :wink:
Coolasa, bocsi, de a védőnő komolyan tehéntejre gondolt? :shock: És még ő oktat ki téged :?:
Mancsbá sajnálom a negatív tapasztalatokat. Kívánom, hogy anyukád mihamarabb mosolyogva távozzon onnan!
Eszti, csak ámulok és bámulok mikre nem képes Benyó :D

Jelentem a Liptai-Gesztesi témától elzárkózom, mert ahogy a Marsi-Palik párossal sincs semmi bajom de, a Gesztesiék egyenlőre kimondottan szimpik. Ez van.

Mamac, őszintén sajnálom, hogy nem tudtuk megnézni a kiállítást. Nekem úgy rémlett, hogy szeptemberig lesz látható :cry: Lesz máshol? Mikor? Pedig komolyan elmentem volna, mert ide Szonjával is bemehettünk volna. Egyenlőre a szinház hiányzik nagyon, de mérlegeltem 3-4 órára egyenlőre nem tudnám magára hagyni a csajom :roll:

P

Kép Kép
natasa1975

Wolga:
egy hatalmas GRATULA!!!! HURRÁ!!! És, de jó neked. Én csak a jót látom, szuper.

Coolasa:
:P ennél azért kicsit egyszerűbb megoldást választottunk. Persze csak azért, mert egyikünk hangja sem elég mély. :lol:
Kaptunk is, meg kölcsön is kértünk, úgyhogy megvan a mani. Most már csak beindulnak a történések.

Eszti:
Amit Bence csinál, az hihetetlen, nagyon ügyi. Pedig még fél éves sincs.

Dia:
mi vagyunk a zacsiszerelő, kukacbujtató anyák az Ilbával együtt. :D

Mancs és Mancsbá:
ez már nagyon durva amit itt írtok. Ezek általános magyar kórházi állapotok, vagy kezdjem azt gondolni, hogy ez az István ennyire tré :?:
Vendég

Hali!

Jelentem, kiolvastam a fent említett topikot... nagyjából.

Durva, nagyon. Elvileg én is inkább kockafejű vagyok, 6 hónapos kornál előbb csak a Gabi kapott kajcsit, 5 és fél hónaposan... Nem is értek egyet akorábbi hozzátápival és a többivel, de érdekes módon szerintem ezt Ti még nem hallottátok tőlem. Azt hiszem vagyok olyan ...... (nem találtam megfelelő jelzőt így éjfél után), hogy megtartom magamnak a véleményemet, és legalább tisztában vagyok azzal, hogy mindenki jót akar neki.... meg különben is. Nem tudom mennyire mélyedtetek bele abba a topikba, de írt Belgiumból egy anyuka aki közzé tette az ottani hozzátápis ajánlásokat...
Nálunk 8 hónapos korban javasolják a tojás sárgája adását, náluk 6 hósan, a fehérjét nálunk 1 évesen, ott 8 hónsa... Ez is elgondolkodtató... na meg azt is tapasztaltuk, hogy minden orvos és védőnő más véleményen van és mindenki mást mond. Nekem eszembe sem jutna így viselkedni... már, azért én is vettem részt ilyen vitában amikor a szopiról volt szó, de azóta okosabb lettem és hiába égeti valami a belsőmet akkor se teszem közzé. Ha tudnátok, hogy hányszor írtam le a szerény véleményemet, és elküldés helyett inkább bezártam. Így le is írtam, meg nem is :lol: Persze a hangnem az legalább normális volt.

Dia!
Mi újság Domival! Jó volt összefutni veled!!! Még szerencse, hogy felraktad múltkor azt a csini képet magadról, arról ismertelek fel!

Mancsbá!
Fasza nővérek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Szegény anyukád, hogy mit ki nem kell állnia! Mitől lehetett ez az aorta pattanás? Lehet már tudni?
A véleményedet meg nyugodtan leírhatod, hiszen égbekiáltó az a nemtörődömség, és pénzt nehogy merjetek ezek után még adni nekik! És sajnos úgy látszik eddig is kár volt!

Na én ezért nem szültem fogadott orvosnál, úgy látszik az orvosokhoz, nővérekhez szerencse kell nem pénz :evil:

Ha zagyvaságokat írtam volna így holnap, akkor bocs, de már nagyon késő van ám.

pusza

Kép
sasha

Mancsék,
durva amit írtatok
Sajnos ez a magyar eü :evil:
Olyan történeteket tudnék én is írni, hogy befonnátok a szemöldökötöket.
Tényleg csak kórházba ne kerüljön az ember.
Ez az egész egy túlélési próba.
Azért szerintem mindig verjétek ki a balhét ha kell, mert nem mindig, de általában hatásos.

Vvolga
gratulálok :D
nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen.

Tücsimami,
nektek meg gratula a pénzhez :lol:

Eszti,
milyen nagy már a Bence bébi és milyen ügyes :D

Coolasa
:lol: :lol: :lol: :lol:

Gabuska,
ügyi vagy, hogy megtaláltad csákit :lol:

Omo,
fogadd őszinte részvétemet

Na megnézem én is azt a topikot ahol balhé van :lol:
Én egy másikat olvasgatok néha. Ott is balhé volt.
Új felhasználóként bejelentkeznek és ugatnak. Gerinctelen meztelen csigák :evil:

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
Kezdek én is kíváncsi lenni arra az anyázós topkra :roll:
Sasha, nekem nyugodtan megírhatod a véleményed :wink: Max én is megírom az enyém, de ezt eddig is megtettem. Tegnap viszont séta közben találkoztam egy csajjal, akinek inkább nem mondtam semmit miután közölte, hogy tök hülyeség ebben a melegben szoptatni, mert csak összeragadsz a gyerekkel :shock: A lánya egyidős az enyémmel. Gondolom a dokink sem szimpatizál vele, mert ő nagyon szopipárti a sok érdekes felfogása ellenére.
Apropó, az én unokatesóm Svédországban szült és neveli a kislányát. Ott teljesen más a felfogás ezekben a általunk megtárgyalt kérdésekben. Hozzám az valahogy közelebb is áll. Nincs semmi túlkomplikálva meg misztifikálva és nem hiszem, hogy az ottani gyerekek másak lennének. No, de ahogy Sasha mondta,...mindenki csak jót akar.
Ildicsi, sikerült a pisigyűjtés?

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa, igen, komolyan arra gondolt, hogy én a tehéntejről beszélek. Pedig szerintem egy éves kor alatt az anyák hajlamosak védőnői kontextusban a "tej" szó hallatán kizárólag annak egy biz. típusára gondolni...talán az zavarhatta meg, hogy nem tettem a tej szó elé, hogy "anya", bár azt sem, hogy "tehén".. vagy csak nem bízott a 2 funkcionáló agysejtemben, bár így utólag visszagondolva, mikor más anyukákkal összefutottam a rendelőben, ők sem látszottak atomfizikusnak.

Eszti, az útlevélkészítést Benyónak vedd nagyon komolyan! Nálunk bebizonyosodott most az osztrák kiruccanáskor, hogy igenis el sem indulhattunk volna nélküle, mert mikor hegyeshalomhoz értünk, a határ éber őrei gondosan megvizsgálták szemizmaik alapos mozgatásával, hogy a feléjük lelkesen nyújtogatott cs-u-k-o-t-t útlevelek számban illeszkednek -e a kocsiban tanyázó személyek számával, plusz/minusz 5..

Kép Kép
coolasa

Ez már nem lehet a véletlen műve, ugye?

Kép
Vendég

Sziasztok!

Az ígért fényképek: A dédikkel az utólsó kép a kórházban. A papa nagyon szerette Marcit, sokat emlegette és olyankor mindig jó kedve lett.
Kép

Mi is voltunk strandon Kép

Ezen a képen meg egyszerűen csak olyan cukor. Kép

Köszi Bubek a hozzájárulást!

Gratulálok Vvolga a 2. babához és jó erőt!

Tegnap megkapta Marci a két hónapos oltást és hihetelenül nyűgős volt tegnap. Nagyon sokat ordított, de ha megvigasztalódott, utánna mosolygos játék következett . Helyzetváltásnál újabb ordítás roham és ez ment egészen estig. Ma még van egy kis hőemelkedése és nagyon bágyadt. Egy kicsit izgulok mert ez már az oltás elötti estétől így megy, de a doktornő nem talált semmit.
Most éppen alszik.

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Jó reggelt!!!!

Vvolga,
GRATULÁLOK!!!!! :D :D :D
Hát, a pihenést nehéz lesz kivitelezni, de azért próbáld meg. Segítség lesz? Úgy értem, a férjeden kívül.

Mancsbá,
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Ez nagggyon durva! Mielőbbi szabadulást Anyukádnak az egészségügy karmaiból!

Eszti,
úgy látszik, Benyó is Marci nyomdokaiba lép! Nagyon ügyes kis pasi! Meg tök aranyos az a "látjátok, én már ezt is tudom!" nézése!

Livicsek is kitartóan rója a kilómétereket, 10-12 lépést tud egy huzamban megtenni, utánna menthetetlenül borul, mint a kártyavár! :lol:

Most nem olvasok bele az ősziekbe, elég volt a februári balhé...

Timi,
akkor 2-3 körül mehetünk az Irányi strandra? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti, tényleg, Benyó rém elégedettnek tűnik önmagával. És erre megvan minden oka!

Omo, nagyon szimpatikusan a dédszülők, sajnálom a történteket, szerintem Marci nagyon sok örömet csempészett eddig is a család életébe. És hozzátenném, hogy nagyon sármos az a nőkbálványa kifejezés, amivel amolyan dzsémszdínesen tűri a fotózást az utolsó képen, amit te csak "cukor"-ként aposztrofálsz. Amint lehet, ajánlom írasd alá vele ezt a fotót, mert egykor még milliókat fog érni..

Kép Kép
coolasa

Natasa!

Azért nem írom, mert a fene megette az egészet. A védőnők és gyerekorvosok között sincs egyezség, hogy mit és mikortól és külömben is. Akkor mi meg itt min is akadnánk fenn. Én már inkább csak úgy csinálom, ahogy én látom jónak, más meg úgy ahogy ő látja jónak és különben is a bébiételes üvegeken minden, ott virít, hogy 4 hónapos kortól adható, holott a WHO ajánlása 6 hónapos kor... no akkor most?? Na ezért nem írom a véleményemet :wink: Na meg annak értelme csak annyi lenne, mint ami abban a topikban történt, és volt értelme? NEeeeem. És különben is, itt én mindenkit szeretek :oops:

pusz

Kép
sasha

Sziasztok!

Dia,
remélem, Domi most már végleg láztalan marad. Nem tudod esetleg a kulacsot odaadni valaki olyan környéken lakónak, aki jön csütörtökön a talira?

Mancsék,
remélem, anyuka már jobban van.

Vvolga,
gratula a ketteskéhez. Nálunk a 2004. őszi babáknál is volt egy anyuka, akinek feküdnie kellett a másodikkal egy örökmozgó mellett. Nehezen, de megoldható, főleg, ha van segítség. Nem lesz semmi baj, fő a nyugalom!

Robogunk vásárolni, majd még jelentkezem.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Halihó Mindenkinek!

Csak gyorsan egy villám bejelentkezés mielőtt nekiindulunk a mai körutunknak. A tegnapi nap rettentő fárasztó volt, apóssal végiglátogattunk a rokonságot. Megvettük az utazóágyat is.
Ma a cégemhez megyek be, aztán keresztelőre ruhavásárlás, lehet hogy benézek az OEP-hez GYED ügyben. Még a barátnőmet is meg akartam látogatni, aki éppen a 2. babáját várja, de sajna tegnap kiderült, hogy csak várta. Az előző szülésnél nem volt megelégedve sem a kórházzal, sem az orvossal és most váltott, ő is bejelentkezett a Gajdoshoz. Vérezgetett már egy hete, tegnap volt vérvételen és mondta a dokinéni, hogy utána megnézi a kórházban, aztán kiderült a rossz hír. És mivel nem vitt kórházi felszerelést, csütörtökön kell befeküdnie egy kis műtétre, mivel szerdán nincs anesztes. Azt hittem rosszul hallok, de most, hogy Mancsék is panaszkodtak, szóval nem semmi a kórház.

Gabuska légyszi holnap hozd a kengurut (2. figyelmeztetés) :lol:
Vvolga nagyon nagy gratula és drukkolunk, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!
Eszti nem semmi a kis uraság, Petrának megmutattam a képeket, hogy bezzeg...
Egyébként két napja végre Petra is átfordult hátról hasra, úgyhogy már minden irányban megy a pörgés, kell is figyelnem rendesen.
Tücsökmami én már előre izgulok, hogy mikor fog Petra leesni, mert mi még kimaradtunk a szórásból, Te legalább már túl vagy rajta és Görgő pedig egy karcolás nélkül megúszta.
Omo részvétem, amúgy nagyon aranyos a kicsike!

Sajnos most mennem kell, mindjárt itt van apósom.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sasha, nem is gondoltam, hogy most majd leordítod a hajam. Így is lassan, de biztosan kopaszodom :cry:
Vuka, látom pörgés az van! Én ismét szobafogságra ítéltem Szonját, mert jön a kánikula és szédelgek ezerrel. Vasalnom kellene, de az maga lenne most az öngyilkosság. Majd max estére.
Petrának is gratula a pörgéshez!
Omo, nagyon szép képeket tettél fel! Borogattad a szuri helyét? Én az elsőnél nem borogattam (helyette talizgattam veletek) :oops: Akkor jobban nyöszörgött Szonja mozgolódáskor. Azóta borogatom és nincs vele semmi gond. Persze, én már könnyen beszélek, mert csak jövőre lesz újabb szurink.
N

Kép Kép
natasa1975

Csak egy gyors jelentés vukának, mert itt van anyucim: BEKÉSZÍTETTEM A KENGURUT A BABAKOCSIBA, így tuti nem marad itthon!!! Köszi a figyelmeztetéseket! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa!

Ne haragudj!
Én most 3x egymás után elolvastam amit írtam és nem értem, hogy "leordítottam a hajad". Sőt, írtam kacsintást és pirultam is a végén, nem értem, hogy történhetett. :cry:

Lehet ott hibáztam, hogy a nem értésemet is kifejeztem egyben az e miatt szétvált topiklakók miatt és ezt nem jeleztem. :oops:

Egy kis bíztatás:
A hajhullás természetes jelenség. A terhesség alatt a hajhullás általában megszűnik, vagy nagymértékben lecsökken. Ilyenkor veszik észre a kismamák, hogy jé, hogy megdúsult a haj, és a bőr is kisimul, meg sok-sok kellemes dolog jelentkezik, pl az allergiás reakciók elmúlnak, vagy csökkenek. (van akinél épp az ellenkezője történik, és jelentkezik kellemetlen is, pl egész terhesség alatt viszket, ami nem allergia és el is múlik)
A hajhullás is ilyen. A terhesség alatt ugye megszűnt ez a természetes dolog és most egybe pótolja a szervezet, ezért tűnik úgy, hogy annyi kihullik, hogy az szűrhető le, ha ilyen ütemben folytatja, kopasz lesz az ember lánya, de nem, majd megáll ez is:)
Nekem valószínű szerencsém van, a kevéske hajam a 3 terhesség alatt megháromszorozódott, de most van normális mennyiésg belőle. Eddig szerencsére nem akart kihullani.

Őszintén sajnálom, hogy áthoztam a széthullt topiból a hangulatot, pedig nem volt szándékomban megsérteni, főleg Téged nem, meg senkit sem, csak az a fránya kíváncsiság munkált bennem, hogy mitől szakadhat ketté egy topik, hátha el lehet kerülni. Jelentem el lehet, józan ésszel.:))))

Szent a béke? :roll:

pusz

Kép
sasha

Sasha,
nem akarok beszállni a meccsetekbe, de Natasa épp azt írja, hogy nem is feltételezte, hogy leordítod a haját. Szóval hogy meg sem fordult a fejében, hogy ez a szándékod. Ugye Natasa? Ha meg mégis, elő a nagykéssel és indulhat a street fight!!! Mi leszünk a Babanet Ring, a TV2 után szabadon!:lol: :lol: :lol:

Hajhullás ellen Bánfi!!!!!!!!!!!!!! Livi 3-4 hónapos volt, mikor felére csökkent a szénaboglya a fejemen, és a lányok tanácsára elkezdtem használni és 2 hét alatt megszűnt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sasha, Gabus véleményét osztom, árnyékra vetődtél, mivel senkit nem bántottál.....vagy várjunk csak.... ez volt a szándékod? Natasa, ez vért kíván, nem?

Alerrgia eltűnésben nekem is van tapasztalatom: az enyhe ekcimám a 9 hónap alatt huss el, majd Noki születésével pedánsan visszatért ott, és olyan mértékben ahogy előtte..

Kép Kép
coolasa

:shock: :shock: :shock: :shock: Sasha NEEEEEEEEM! Nem úgy értettem hanem, úgy értettem :D Lehet rossze helyre teszem a vesszőket?! Szóval úgy kell érteni ahogy azt Gabus + Coolasa is írta. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy kioktatni akarsz SŐT! Valójában nem is vettem magamra az egész hsz-ed csak később jutott eszembe, hogy Szonja is kóstol, de nincs még 6 hós. Csak 5 :)
A hajhullással kapcsolatos elméleti dolgokat tudom csak,....lelkileg nehéz elviselni, hogy a párnám tiszta haj, a gyerek tiszta haj és hajmosáskor meg aztán csodálom, hogy marad vmi utána a fejemen. Most egyébként megint hajrövidítésen töprengek csak nem tartom vmi szép formájúnak a fejem így az általam elképzelt frizura valószínűleg elijesztené még a hangyákat is a lakásból.

Csajok bocsi, de no Babanet Ring :lol:

N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Jövök tudósítani:)
Petike tegnap minden gond nélkül a szokásos időben elaludt, utána manccsal telefonon beszéltünk, jóéccakát, hiányzól, stb... majd 22:50-kor hív ismét, és az ő hangja helyett egy olyan igazán velőtrázó gyermekörjöngést hallok :roll: :?
Szóval ilyen még nem volt, Petike valamiért felébredt, szegény mancs meg ott állt a mellszívóval a kezében a szokásos esti műveletsor befejezte után 2 perccel :twisted:
azért egy kis kaja még maradhatott bent, mert szopi után szerencsére visszaaludt, és régi énjét hozva fél5-fél9 ébredésekre programozta magát :) :lol: :wink:

sasha, nati, tök jól elbeszéltetek egymás mellett :lol: azért az esetleges izraeli-libanoni békekötésnél ne ti közvetítsetek a két fél között :twisted: :twisted:

köszönöm a jobbkivánságokat mindenkinek :!: :)

Kép
Kép
mancsbá

Sziasztok!

Megint nem voltam egy ideje és annyit írtatok, hogy alig győzöm a lépést tartani. Tegnap kénytelen voltam eltüntetni a vasalásra váró halmot, mert már majdnem két hete halogattam és csak nőtt és nőtt a kupac, így viszont írni nem tudtam.

Omo,
fogadd őszinte részvétemet és leld örömedet a gyönyörű szép kicsi fiadban.

Vvolga,
én is gratulálok neked, az a pici manó nagyon igyekszik a világra, úgyhogy biztos semmi baj nem lesz. Jó egészséget kívánok nektek és ne idegeskedj. :)

Mancs Család,
a Mamának mielőbbi gyógyulást kívánok!

Mamacka,
a kis Áront vigyed sokat apukádhoz, mert az csodákra képes. Én is látom, hogy a szülők olyankor szinte repülnek. a férjem szülei már idősebbek ésszinte kicserik őket mikor az unokájukkal lehetnek.
Ti hogy álltok ház ügyben?

Nem emiatt a színlelt szerződéses dolog miatt van kevés doki a kórházakban? Úgy tudom, az anesztes dokik szinte mindenhol szerződéssel dolgoztak. Mindenesetre szörnyű, hogy ebben az alig működő magyar eü-ben még az sem működik ami működhetne. A kórházigazgatók meg nyilatkoznak, hogy nincsenek fennakadások!
A tervezett vizitdíjról és ágydíjról ne is beszéljünk, megint oda csapnak ahol a legkevesebb. Na mindegy nem politizálni akartam. :?

Vuka,
Petra baba fülbevalója nagyon szép, jól áll neki és nagyon jó a fotó is. Megint csak csodállak a sok programért és a sok energiádért, főleg ebben a melegben. Jól bírjátok.

Tücsimami,
ügyik vagytok, hogy ilyen gyorsan meg lett a lóvé. Mutaccc majd képet az új kéróról?

Jajj, jut eszembe Bubek,
nem akartam bunkó lenni, hogy nem írtam vissza a leveledre, csak jött a hétvége és a sok program. Szóval, jól emlékeztél Móni a keresztnevem, a vezeték meg Molnár. (Segítek a kolmol második tagja erre utal) 8)

Télleg Gabus, nálatok teljesen elmarad a konyhafelújítás? Vagy későbbre halasztjátok?

Annyit írtatok a topikbotrányról, hogy én is belenéztem, igaz csak néhány hozzászólást.
Én nem vagyok nagy fórumozó, de rettenetesnek tartom, hogy ide jut egy gondolom összeszokott csapat. Gondolom aki belép egy ilyen fórumba azért IS teszi, hogy megváltozott életvitelében is legyen társasága, tanácsokat és tapasztalatokat kapjon-adjon, stb, stb.
Úgy gondolom,mint minden társas kapcsolatban vezérfonalnak kell tekinteni a másik véleményének tiszteletben tartását.
na nem írom tovább mert a gondolatok gyorsabban jönnek, mint ahogy a kezem jár és nem akarok filozófiai mélységekbe eljutni.
A lényeg: jó, hogy itt nem ilyen a hagulat!! :oops: :roll: :lol:

KépKép
kolmol

ja, amiért elkezdtem írni :oops: : mancsnak is hullik a haja rendesen, egy hajmosáskor 2x ürítette a kád lefolyójában lévő műanyag felfogót (lefolyófelfogó:)). mjd ha ekolvassa legalább jól megnyuxik, ha meg így maradtok, jövőre babanet talik helyett a Kojak funclub összejöveteleit ünnepelhetjük (biztos jó képek születnének :twisted: )
eddig azzal magyaráztam neki, hogy meleg van és vedlik :lol: :lol: :lol: (meg én is)

Kép
Kép
mancsbá

Kedves Szonja, hogy nem vettem észre tegnap a hófordulódat? Most ezért vígaszdíjul szerintem vasalj be anyukádon egy marcipántortát. (Natasa, ha nem érted az összefüggést, hogy az én feledékenységemért mért is neked kell fizetned, a hiba nem a te készülékedben van).
Aproposz, mik azok a svéd sajátosságok, amiket az unokatestvérednél mások, és különböznek a magyar móditól? Én ugyanis skandinávia rajongó vagyok, ez húzódik meg a kérdés mögött.

Kép Kép
coolasa

Mancsbá, most ettől a kojak-fanclubbos ötlettől szerinted megnyugodtak a hajukat vesztő anyukák, beleértve bé nejedet is? Ne kapkodd el a választ, csak nyugodtan... :wink:

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Látom Mbá tudósított a tegnap esti eseményekről... Kicsit beparáztam, hogy mi lesz most, a gyerek üvölt, énmeg 1 perce fejtem ki koppra mindekettőt :shock: Aztán OK lett :lol:

Vvolga,
szívől gratulálok! Pihenj sokat (már amennyit Andris mellett tudsz) én ne aggódj!

Eszti,
itthon sajna nem olvasok bulvársajtót, így lemaradtam a Liptai-féle szülésről...
De pletyivel szolgálhatok :lol: :lol: :lol: Amikor Petike született és bent voltunk a kh-ban, az infúzió bekötése előtt kint beszélgettünk a folyosón, ahol azok a fonott fotelok vannak. Kinézek az ablakon, erre látom, hogy megáll egy batár fekete dzsip a kh parkolójában (asszem Toyota Rav akárhányas) és kiszáll belőle a Liptai-Gesztesi páros. Jöttek be a rendelőbe (szombat este 6 körül lehetett). Utána hallottam fent a folyosón, hogy megy le az egyik doki áramlásvizsgálatot meg UH-t csinálni egy paciensének. Biztos az volt, hogy nem akartak/tudtak hétköznap jönni vizsgálatokra. Úgyhogy valszeg a kis Panka is az Istvánban született. Majd utánanézek a neten, hátha olvasok még róluk vmit. Bulvárhiányom van.

Kép
mancs

:oops: :oops: :oops: :wink:

Kép
Kép
mancsbá

Mancs, de mért ijedtel meg Petike reklamálásától? Amit csinos poharakba tettél 2 perccel azelőtt, azt oda is lehet neki adni utólag... vagy én nem érteni?

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
a pohár már a fagyasztóban figyelt, bár tényleg oda lehetett volna neki adni. Kicsit körülményes vagyok néha (Mbá bőszen bólogat most) és hajlamos vagyok túlaggódni dolgokat.

Vvolga,
még annyit, hogy az öcsém és énköztem majdnem napra pontosan másfél év a különbség. Anya azt mondja, hogy kicsit később akarták őt, de sokkal jobb, hogy így lett, mert egyszerre nőttünk föl, nem kellett külön-külön különböző dolgokkal foglalkozni (lásd: szülői ért.) és tök jól eljátszottunk együtt. HAJRÁ!!!!

A héten és is beszereztem a magam kis Bánfi hajszeszét, remélem, lesz vmi változás. Most hogy ebben a melegben ujjatlan aligtrikókban vagyok, még csikizi is a hulló hajszál a hátamat.
Tegnap adtam a gyerkőc hasának: babgulyás, és rétes. A rétessel nem is lenne gond, ha csak a túrósból és meggyes-mákosból ettem volna... de volt káposztás is. SEMMI hatása nem volt Petikénél!!!!!! Ezen fellelkesülve ma tejfölös karfiolleves lesz és rántott cukkini. Egész nap csak ennék :shock:

Megnézem már én is ezt az őszi topikot :lol:

Kép
mancs

Petike Columbo hadnagyos nézése után a másik nagy öreg nyomozó előtt is tisztelgünk
Kép

Na jó, tudom én, hogy úgyis szép dúshajú anyukák maradtok :lol:

Kép
Kép
mancsbá

Sziasztok,

Annyira jók ezek a dumák, Coolasa, Mancsbá.... :lol: :D :lol: :D
Szétröhögöm itten magamat...

Marci alszik, pedig már a tanácsadáson kéne lennünk. De én nem ébrsztem fel! Jusztse.

Kolmol,
köszi, megkaptam a kódot, de ez 32-es, szerintem ez nem jó... :cry: :cry: de azért majd a weben megnézem, hátha. :)

Omo, bocs, hogy tegnap olyan kurta - furcsa voltam, de még fejnem kellett, meg fürdeni, meg mosogatni, meg ilyenek, és már este volt nagyon.
Őszinte részvétem.
Hogy ez a Marci drusza mennyire szép babicsek!!! Olyan kifejező arca van, hogy eszméletlen!

Eszti,
Benyó még ügyesebb mint Marci volt anno. Szerintem Marci nem ült így fel ilyen hamar. Csak valamikor amikor már elmúlt 5 hónapos. De nagyon kis vagesz!!!! :wink:

Tücsökmami, majd szólj, ha döntesz. Ha nincs messze a dokitok, akkor elmehetünk értetek, és onnan mehetnénk a ligetbe. Az nem lenne jó? Döntsd majd el.

Vanília, akkor odatalálsz? áááááááá, nem írtam meg a számom. na akkor most gyorsan!
Ugye a képeket megkaptad?

Ha Tücsökmamit visszük, akkor nem érünk oda délre, csak később. Milyen furcsa mi? :wink:

Képzeljétek ma már Marci kétszer megcsinálta a következőket:

szopizni akartunk, de ő nem akrat szopizni, csak aludni (álmos volt :wink: ), és úgy csináltam mintha én is aludnék, és Marci a mi ágyunkról bemászott a saját ágyába, és ott aludt el. Közben hentergőzött, meg gagyarászott, meg fel akart állni a rácsnál, de a végén elaludt a SAJÁT ÁGYÁBAN EGYEDÜL!!!!! És persze közben mindig rámnézett, hogy most én nézem-e hogy mit csinál. És amikor azt látta hogfyyén alszom, nemőt figyelem, akkor lefeküdt, és a pokrócát rágcsálta. Nagyon édi volt!

Na megyek, mert felkelt a szentem, indulnunk kell. Akkor holnap találkozunk. Coolasa, ti jöttök? Ha igen, akkor hozzál nekem lécci kódot! Köszi-köszi!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Kolmol, köszi a kódokat, megérkezett, nagyon-nagyon kedves vagy! :)

Holnap akkor ki jön? Délben lesz ott valaki?

Marci baba és Szonja baba, boldog hófordulót! :)

Mbá, köszi a bíztatást hajhullás ügyben. :twisted: (azért a lefolyófelfogón jót röhögtem) :wink:

Mancs, nagyon vagányan kajálsz, nem lesz a többivel sem már nagy gond szerintem.

Na pussz megyek
Vendég

Hali!

Natasa!
Ó, vagy úgy. Még jó, hogy csak én nem értettem, mint érintett fél a mondanivalódat. :lol: :lol: :lol:

Mancsbá!
Miért is ne? Hiszen háború helyett még mindig béke honol, pedig ebből is lehetett volna csúf vita....

Kép
sasha

Helllllllllllllllló lányok + Mancsbá! :lol:

A Gajdosnál meg az a színésznő szült, aki a Szeress mostban a női főszereplő. Bibííííííííííííííííííííííííí! Párszor együtt voltunk a váróban a rendelőjében, tök jó fej!

Eszti,
mi Timiékkel délre megyünk! :wink:

Kolmol,
kerestünk másokat, akik elvállaják így lóhalálában, hogy a keresztelőre elkészüljön, Zolinak sikerült felhajtania egy brigádot, hétfőn kezdenek. Megint nagymamásdit játszunk, úgyhogy hétfőtől megint nem leszek fogalmam sincs meddig.

Viszooooooooooooooooooont, voltunk Timiéknél, olyan jót pancsoltak meg játszottak a lányok!!! Tök jól összehaverkodtak már! :lol: Livicsek szokásához híven merő szeretetből (remélem:oops:) összemarkolászta Szilvit, amit ő angyali türelemmel viselt, cserébe jól összetúrta Livi "igényesen" felcsatolt séróját. :lol: A két nagylány, Fanni és a barátnője pedig olyan jó fejek, ahelyett, hogy a koruk beli lányokhoz hasonlóan az utcán csavarognának és köpködnék a szotyihéjat a villamosmegállóban, ott voltak velünk és a két törpét tutujgatták, hol az egyiket ölelgették, hol a másikat! Szilvike szerencsés, hogy ilyen testvére van! Meg persze ilyen szülei!

Livi rápihent a bulira Anyuval Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vvola,
bátyám és köztem is 15 hónap van, Anyu szerint is tök jó volt így, főleg, hogy állítólag egész nap aludtam vagy ébren bámultam a plafont, így az izgága bátyusomra is jutott ideje. Érdekes, nagyobb korunkban pont fordítva volt, sőt, én még most is olyan vagyok, mint egy perpetuum mobile. (Vajon mitől olyan sajtkukac Livicsek?:twisted: )

Vuka,
véletlenül írtam kis v-vel a neved előbb, ne hari!!! (Lehet, hogy mégis lesz Babanet Ring?) :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Domi ma még nem volt lázas(kop-kop),viszont az éjszaka megint megszenvedtünk vele.Annyira lázas volt,hogy félrebeszélt és hánykolódott. :cry: A pisit nagy nehézségek árán letudtam venni,kiváncsi leszek az eredményre(holnap megyünk érte).Ma már evett is de szerintem rosszul néz ki(sápadt,karikás a szeme)de rossznak rossz. :roll:

Megírnátok pontosan a topik nevét ahol balhéznak? :wink: Több 2005-ös őszi topik is van. :shock:
Sajnos volt ilyen incidensbe részem Nekem is(páran tudnak innen is róla),ott is az lett a vége,hogy kétfelé szakadt a topik. :cry:
Azért is fájt annyira mert közel 2 évig voltunk együtt és mégis megtörténhetet ilyesmi..........

Sasha!
Csini kép????? :lol: :oops: De én is komolyan örülök,hogy találkoztunk! :wink:

Kormi!
Én szivesen elküldeném a kulacsot de kivel????? :roll:

Gabi,Timi!
Tök jók a képek!Nagyon aranyosak a csajszik ahogy pancsiznak. :wink:

Mancs!
Az is lehet,hogy a környezet változás zavar be Petikénél. :roll: De minden jó ha a vége jó. :wink: Hajhullásra én revalidot szedtem(ezt szopi mellett is lehet)és bánfival ill.DM-es Profiwell hajkúrával mostam hajat.Én már elől egy foltban rendesen kopaszodtam a szopi miatt de helyrejött ezektől a hajam.No jó,azért nem lesz már olyan dús koronám sose mint tini koromba... :lol: :roll:

Pletyi:Anno amikor én terhes voltam többször találkoztam Bettyvel(anno Bestiákban énekelt)és a nem tom milyen Dóra volt a dokinője.De nem tett rám nagy hatást(mindig idétlenül vihogott a váróban). :lol: Ja!És állítólag a Stahl is az Istvánba szült...... :?: :!:

Omo!
Őszinte részvétem!!! :cry:

VWolga!
Gratula a ketteskéhez! :wink: Kép

Jucus!
Veletek mizus???????Remélem jól vagytok!

Coolasa!
Szép helyen voltatok.Klasszak a képek. :wink:

Edina,Eszti!
Ugye még Nektek vagyok adós a képekkel? :oops: Küldjétek az email címeteket!Edina Te még a skype-n se okztál le!! :twisted:

Mancsbá!
Szerdán indulunk!!Mikor szóljak ültetés miatt?? :lol: 8)

Mindenkinek további szép estét!Holnapra jó talit(irigy :twisted: )!Puszi.Dia
UI:Írtam már,hogy van mosogatógépem?Bebebe!!!!! :lol:

Kép
Kép
lldicsi

Bubek, nem tudom még, megyünk -e holnap, de ha nem (valamint ha elfelejtem magammal vinni a talira, ehe), postázom a vonalkódokat. Csak az kell a zacsiról? Ja, és nekem ugyan 2 van, de ne felejtsük el, hogy Esztivel kell vérremenő csatát vívnod a tulajdonjogokért..

Natasa, az eltökélt tornázási vágyadra reagálnám, hogy egy ideje rendszeresen futok zsírszalonna ledolgozandó. Ez konkrétan azt jelenti, hogy már 3x elmentem ügetni a környékre, minek is következtében most a szempilláimban is izomlázzal küzdök...

Kép Kép
coolasa

hali,
voltuk tanácsadáson, ahol jól le is tolt a védőnő is, meg a dokinéni is, hogy dehát még csak kruplit meg répát evett eddig Marci a gyümiken kívül????!!! Már egy csomó mást is kéne: borsó, bab, meg a K betűsök, meg hogy mostmár du adjak neki vaníliás krémtúrót, meg a danett mittudoménmilyét...és aztán kérdeztem hogy tejtermékkel nem kell még várni? aszonta a védőnő hogy nem. meghogy szopizik éjjel????!!!! adjak neki vacsira főzeléket, és utána szopit, hátha így alszik majd egész éjjel. Meghogy minek keverek én vizet a tejhez. Elmondtam, hoogy azért mert két szopi között, ha szomjas, akkor nem síma vizet adok neki, mert akkor annyi vizet iszik, hogy nem eszik rendesen, és nem hízik annyit, ezért inkább a tejet adom, de mivel az is édeskés, ezért vizezem, hogy jobban oltsa a szomját, és legalább van benne nafta is. aszonták ez így hülyeség, nem kell keverni, adjak csak vizet, és a tejet meg keverjem a főzelékekbe inkább. nahát jól elegem is lett a hozzáállásukból. Majd úgy csinálom ahogy én akarom. (pl. nem adok tejterméket egy 7 hónaposnak. akár lehet akár nem a fent említett cuccok tele vannak E-kkel. hát hülye leszek ilyet adni a gyerekemnek... :twisted: :twisted: :twisted: )

na még egy csomó dolgot elfelejtettem du írni.

Wolga,
ezt nem is írtad az sms-ben!!!! Hát gratula!!!! Vigyázz nagyon magatokra. Ha kint vagytok Bicskén, ott anyukád biztos tud segíteni. De jóóóóóó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is akarok!!!!! :oops: :roll: de nálunk még biztos nem lesz egyhamar...férjecskémnek még nagyon megvan a szülés élménye... :( :?

Gabi, Timi
ez nagyon király lehetett a csajokkal!!! Tök jó, hogy holnap is jöttök sokan!!! :D

Timi, Dia, elmentek a maradék képek.
Köszi én is mindenkinek aki küldte!!!

Tücsökmami, híjjál, hogy mi legyen., vagy írd meg ide, de olvasni bizti tudok, de nem hiszem hogy írni is.

Vanília megírtam a számom, ha gond van holnap, hívj!

na most megint nem tudom még mit akartam....

ja! Szonjának, Görgő mesternek boldog hófordulókat!

voltuk Budaörsön anyukáméknál, megkurkászta apukámat....
Kép
aztán egy kicsit ettünk öszi, és sárgabarack, krumpli keveréket. Még a szemöldöke is dzsuvás (ezt de jó így leírni!!!!hehe... :lol: )volt!
Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Halihóka!

Meglennénk mi is, csak nagyon el vagyok úszva mostanság.
Ádusz ma a kicsit alszok és hennyogok állaporát vette fel.

Vvolga nagyon gratula a második babóhoz, vigyázz rá nagyon. :lol:

Mancs a kórház kritikán aluli. Úgy tűnik a személyzet motiválása tök természetes dolog és nem hoz magával semmi "extra" szolgáltatás sem. Mostanában a kórházba kerülés=börtön büntetés.

Esztipeszti nem ér, hogy Bence már ilyet tud, az én fiacskám még mindíg krumplis zsákban nyomja. :? Szerintem még egy évesen is gurulva fog közlekedni.

Gabi Timi nem hiányzott egy szöke nyolc, hónap körüli Sz. Ádám nevű kiskorú a medencéből? :lol:
A női főszereplő akire gondolsz nem a Hú most nem jut eszembe. Az ő fia is Ádám és egy városból valók lennénk.

Ildicsi ha értetek megyek akkor sem jöttök? Valszínű kocsival megyek én is. Ha mégsem a kulacsért megállok a ház előtt. :D

Jó éjt. Most ennyi!

Kép
vanília

A tali azon a réten van, ahol a rendőr napokat tartják? A Pecsa mögött?

Bubek megkaptam a számod.

Kép
vanília

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?