Sziasztok!
Mamy!
Jártatok a bankban? Most látom,hogy nem. Ha valami hasznosíthatót tudtok meg holnap vagy hétfőn, én szívesen fogadom, remélem a közeljövőben nekünk is szükségünk lehet a sok-sok infora.
Krisszi!
Gyermekgyógyász-tarifák: a mi gyerekdokink Marci 2 hónapos koráig többször is kijött házhoz, de a 2 hónapos oltására már mi vittük le a tanácsadásra. Én minden alkalommal, amikor jött borítékban készítettem money-t, de ő nem fogadta el, max. 2 alkalommal (a cirka 5-ből). Ez nagymértékben függ a doki hozzáállásán szerintem. Persze az akkori védőnőnk mondta, hogy valamelyik doki kijön házhoz szurit adni is, persze pénzért, de én ezzel már nem éltem, ennyire már szerintem ki lehet mozdulni a babókkal. Mondjuk hozzáteszem, hogy a mi dokinőnk nem is nagyon tudott volna kijönni, mert nem győzné, annyi gyerek tartozik hozzá.
A Lehel téri babadiszkontban még 2 éve voltunk, sok minden volt, de mi nem hatódtunk meg. Azóta nem tudom, mennyit változott. A honlapjukat érdemes esetleg megnézni akcióügyileg.
www.babadiszkont.hu
TENA betétből én a szuper plust vettem azt hiszem, szinte a legnagyobbat. Tényleg horror méretű, de bizony szükség lesz rá.
Én az eldobható bugyiból is a TENA félét vettem. Két darabos és valahol 1000 Ft felett van (2 évvel ezelőtt is már), de az tutira jól tartott és véletlenül sem dobtam ki, ha piszkos lett, hanem kimostam és pillanatok alatt megszáradt. Én még itthon is használtam éjszaka, amikor megvolt. Sőt most is azt a kettőt viszem be a kórházba, amit még Marcinál használtam.
Edit!
Gratulálok a bevásárláshoz! Külön dicséret jár, hogy ilyen dögmelegben is bírtad a kiképzést! Pláne ohne klíma a kocsiban, húúú!
Sz_Kata!
Nagyon tetszik a babakocsi! És a színe nekem is nagyon bejön. Azóta sikerült összerakni? Most olvasom, hogy meg lett a rejtély kulcsa
Pelenkát én talán 60 fokon mostam ki az elején, de 90 fokon is kifőzhető. Én Marci féléves koráig havonta mostam ki 90 fokon, egyébként 60-on. Most, amikor csak a feje alá rakom, meg játszik velük 30-40 fokon mennek.
Anyukád jó fej
Jadey!
Te hős! Gratula a fogorvoshoz! Remélem már rendben van és nem fáj.
Édes Jade, hogy ennyire nem bírta Nélkületek, de gondolom, ennek Ti örültetek a legjobban
Felírtam a számodat!
Kata!
Bocsi, de olyan jót nevettem, ahogy lesz@rfészkezted a házatokat
Majd rá sem fogsz ismerni, milyen szép lesz! Párodnak jó munkát és kitartást ebben a hőségben! Te pedig csak pihenj és ne legyen lelkiismeretfurdalásod!
Varrást akkor majd leegyeztetjük! A nappaliban tudnál varrni fekve, megoldható
Jelzem, hogy a tünemény Marcika időközben ördögfiókává vedlette át magát, erősen beköszöntött nálunk a dackorszak. A "legjobbkor" azt hiszem
Gigi!
Hú, azért egész "szépen" nyiladoztál
Vigyázz magatokra rendületlenül!
Köszi a bókot Marci nevében is
Bali!
Ez az éjszaka tényleg izgalmasnak tűnik. Azóta hogy vagy? Remélem semmi izgi nem jutott mára! Ha megint előjön, szerintem nézesd meg magad. Nem írtad múltkor, hogy most mi is van Nálatok az apás szüléssel? Tényleg nem lesz rá lehetőség?
Erika!
A csuklást rendesen érzem, sőt most is csuklik Benikém. Ilyenkor mindig a köldök tájékától lefelé ugrál mindenem, még a teljes alrészem is
De valahogy a feje elhelyezkedése fura nekem. Mert nálam nem simán az egyik oldalon érzem a mozgását, hanem egyértelműen átlósan. Na mindegy, kár ezen parázni, úgyis az lesz, ami a Kisnagysága akar
Örülök, hogy Anyukáddal minden rendben volt.
Bár ezt tudnám elmondani a sajátommal kapcsolatban
Nekem van egy rossz érzésem az utólagos szocpol igényléssel kapcsolatban
utólag csak házbővítés mellett lehet megkapni. De remélem, én tévedek.
Dorka, Geszti!
Te jó ég, Ti még dolgoztok!
Kitartást!
Geszti!
Tényleg az állományban maradás a lényeg. Pár év múlva meg majd csak lesz valahogy! Én is így gondolkodom, minek görcsöljek rá ezerrel. Mondjuk nekem a cégem még idén megszűnik
Dorka!
Milyen ajánlást szeretnél a Baby Controll-hoz? Kórházit vagy anyukáét? Csak azért, mert a Heim Pál kórház ajánlja, meg én
Nekünk az van és szerintem okés!
Hidd el, már az én fejemben is megfordult a füldugó, mert engem a környék kutyái, meg a szomszédban hajnal 6-kor induló teherautók zaja zavar.
Hú, milyen nagyfőnökök gyűrűjében éltek?! Csak nem a Rózsadombon?
Madarász utcai kórház: a Duna Plázával szemben van és a portán nagyon kedvesen felvilágosítást adnak az oktatás helyszínéről (legalábbis 2 éve még így volt). Van valami "beugró", nem vészes. És a kis könyvet, amit a doki árul, én ajánlom mindenkinek, mert minden benne van, ami az oktatás elhangzik. Itt tudtok utána nézni az oktatásnak:
www.bolcsohalál.hu (szerintem elég morbid
) és az Útmutató rész alatt van info az oktatásról kifejezetten.
Munkamánia, tenniakarás stb: senkinek se legyen szerintem lelkiismeretfurdalása, azért mert nem dolgozik. Annál nagyobb és szebb feladat nincs az életben, mint épségben, egészségben kihordani egy babát, megszülni, majd felnevelni!!! Erika szépen levezette, hogy igenis most a Baba az első és mivel jelen pillanatban a testünkben hordjuk, védelmezzük Őt, így most magunkra is legalább annyira oda kell figyelnünk. Én Marcival félidőtől táppénzen voltam és nekem is voltak kétes érzéseim a saját értékeimmel szemben, de aztán letisztáztam magamban és amikor megszületett az én Gyönyörűm, akkor tudtam, hogy ennek így kellett lennie. Soha nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem figyeltem volna Marci jeleire és csak azértis dolgoztam volna, hogy megmutassam mindenkinek és lehet, hogy így lett volna probléma. Úgyhogy mindenki egyértelműen a Babára figyeljen!!!
Borotválás: börleszkfilmbe illő jelenetet produkáltam épp az imént! Este megyünk dokihoz és próbáltam magamat rendbehozni ott alul. Hááát???!!!
Egyik kézben nagy tükör, másikban a borotva, totálvilágítás a fürdőben és még most sem vagyok biztos az eredményben
Ebben a hőségben tutira nem megyünk sehová: se Marcinak, se nekem nem tenne jót, ha hőgutát kapnánk. Maradunk a lakásban és megy a ventillátor, iszunk dögivel, aztán majd csak lesz valahogy.
Mindenkinek sok puszi: Melinda
ui: bocsánat a sok rizsáért, de talán már megismertetek, hogy csak jár a pofám...