Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Lemaradt az írásom, még jó hogy kimásoltam, remélem sikerül beilleszteni! :evil:
Sziasztok :)

Melinda Te hogy viseled a nagy pocakoddal ezt a hőséget :?: Mázlista vagy, hogy hétvégén nagy zuhik voltak nállatok, itt egy szál felhő sincs már egy hete :( Hétvégén elutaztunk Tatára. Ott jókat kirándultunk, megnéztük a várat, a sok-sok vizet és strandoltunk egy nagyot! Nekem a városnézés, csemetéknek persze a strand tetszett legjobban :wink:. Én gondos kismamiként bebújtam az árnyékba, bekentem magam naptejjel, de végül annyit rohangáltam törpim után, hogy leégett a vállam, hátam, mellem felsőrésze. :( Nem egyszerű dolog egy ekkora manóval strandolni :roll: , bár a víz tényleg csodás! :) Hogy érzed magad? Már nem vagy olyan érzékeny, vagy inkább fokozódik ahogy közeledik a szülés :?: Jövőhéten megyünk 4 D-s ultrahangra, már várom? A doki szerint (tegnap voltam nála) 14-15 hetes Pindurka :), szerinted a 4D-n látják már a nemét? Mert bizony ez a kérdés nagyon foglalkoztatja kiscsaládomat! :roll: Sok-sok puszit küldök nektek!!!

Kata Nagyon édes Patrik a kakaóval :D Lehet, hogy már nem is olvasol, mert elutaztatok. Remélem, hogy jól telik a nyár hátralevő része, tudtok sokat pihenni és készülni a sulira! :) Már gondolom, hogy be van sózva Raul! :) Emlékszem Martin is alig várta, hogy megvegyük a táskát, cuccot, azután meg ki-be pakolta napjában többször :P Ruszlán mandulái jól vannak?

Mica Remélem már jól (legalább jobban) van a fogad helye! Esetleg valami fájdalom csillapító, gyulladáscsökkentő öblögetőt nem ajánlott a doki? Neked ilyenkor sincs szabi? Fiúk remélem jól vannak! :)

Györesz Ügyesek vagytok Norbikával! :) Te a lány, a végén még body builder leszel ennyi mozgással! 8) :) Minden elismerésem a tiéd, én még a lightos kismama tornára sem bírom rávenni magam ebben a melegben! :oops: Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz a sogórnőddel!!!!

Diné Légy üdvözölve közöttünk! :) Gratulálok a babócához és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! :)

Gigi Tudom, hogy még nem olvashatod, de nekem már nagyon hiányoztok, ha írok olyan mintha itt lennél! :) Remélem nagyon jól érzitek magatokat és Oli hagy időt pihenni is! :) Sok-sok puszi a távolba ! :)

Mi jól vagyunk, bár ahogy melindának is írtam iszonyúan nehezen viselem a meleget :( ROlcsi alig eszik, este továbbra is 9 körül alszik csak, ilyenkor már hulla vagyok :(.

Próbálok képet feltenni a tatai kirándulásról, remélem sikerrel!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évi!
Örülök, hogy jól vagy, ha persze a meleget nem tekintjük. Én már egyre vacakabbul bírom ezt a hőséget, mert melegnek már a legjobb jóindulattal sem nevezhetem ezt a förtelmet :( Most volt az első olyan éjszaka, amikor lényegében alig aludtam és azt a keveset is jó darabosan: vagy az oldalaim durrantak be, hanyatt már nem kapok levegőt, izzadtam, pisilnem kellett, szúnyog csípkodott és még sorolhatnám. Iszonyatos volt, már a sírás kerülgetett. Aztán volt olyan is, hogy egyszerűen nem tudtam visszaaludni a WC túra után és filóztam, hogy bekapcsolom a gépet és írogatok. Sosem értettem a pocakos topikban, hogy hogyan tudnak hajnal 3-kor géphez ülni, azzal a felkiáltással, hogy nem tudnak aludni. :arrow: Hát most én is majdnem kipróbáltam milyen is az. Végül az tartott vissza, hogy Gábort felébreszteném. Viszont ma éjszaka azt hiszem lemegyek a nappaliba aludni, ahol a kihúzhatós kanapénak olyan a fekvőfelülete, hogy a hátam egy kicsit meg van emelve, így talán jobban kapok majd levegőt. Marcival egyébként már talán a 7. hónaptól ott aludtam, mert a mi ágyunkon nem tudtam, úgyhogy most egész sokáig bírtam.
A nappalok sem sokkal jobbak, semmi légmozgás, 28 fok az alsó szinten, cirka 30 itt fenn a padlásrészben. A tüdőm is furán szorít, lehet hogy az allergia. Úgyhogy egyre vacakabbul vagyok. Na jót panaszkodtam! Bocsi!!! De Te kérdezted! :oops: :lol:
Annyi a szerencse, hogy most különösebben nem fáj semmi, illetve fáj a combtövem, de ez szinte már természetes, lassan már hiányozna is, ha nem érezném a fájdalmat :? :roll:

Nálunk tegnap is olyan kiadós zuhi volt, hogy minden ablakot be kellett zárni a házban, mivel egyik pillanatban az egyik, másikban a másik oldalról vágott az eső hihetetlne erővel. A teraszunkon 2 cm-es víz állt, amit mezítláb élvezettel mostam fel :lol: A gond csak annyi volt, hogy a 3/4 órás zuhi után a légmozgás megállt, így a lakásban maradt a 30 körüli hőség. De legalább a fű kapott egy kis vizet. Remélem ma is lesz legalább ekkora zuhéj. Drukkolok, hogy Hozzátok is eljusson!

Érzékenység még meg van, ha nem is olyan erővel, mint múlt héten. Akkor tutira Marci abszolúte nemevése tett rá még egy lapáttal az alapvető, pocakos érzékenységemre. Péntektől egész jól evett Marci, hétvégén husit falt, de persze a mai krumplifőzelékem már nem kellett Neki. Mivel láttam, hogy iszonyatosan éhes :? , így kapott üveges kajcsit. Viszont annak is csak az 1/3-át ette meg, így most ezt már a melegre fogom, hogy nem kellett Neki. Rolcsi mennyire nem eszik? Gyümit, tejtermékeket (szerintem Marcinak ezek még viszonylag azért kellenek, mert hidegek) azért megeszi? Megkóstolja a kajcsikat, vagy még odáig sem jut el? Most én küldök Feléd sok-sok kitartást és türelmet, de azért picit megtartok magamnak is :wink:

Hihetetlen, hogy már Te is hol tartasz, pislogunk kettőt és már félidős leszel! :D Marcinál mi a 17. héten voltunk először 4D-n és ott már 150%-ra megmondta a doki, hogy kukacos. Úgyhogy szerintem Nálatok is meg van már az esély arra, hogy megállapítsák, hogy Esztike figyel a pociban. :wink: Persze ha nem lesz szégyenlő Pindurka! :D

A képek alapján rögtön felismertem Tatát :D Mi még édeskettesben jártunk ott Gáborral, és nagyon szép a város is, a tó környéke, a vár, meg minden. Klassz lehetett a strand is, bár én jelen állapotomban már nem mernék kimenni. Nem az elrettentő méreteim miatt (bár az is erősen visszatartana), hanem a hőséget még árnyékban is félnék átvészelni. De Neked ugye a gyerkőcök miatt "muszáj" :wink: A lényeg, hogy jól éreztétek magatokat :D

Györesz!
Hú, nagyon remélem, hogy nekem is ilyen kitartásom, erőm lesz majd a tornához, mint Neked most! Mert Benike után én is szeretnék végre emberi külsőt kölcsönözni magamnak. :shock:
Norbika tényleg nagyon fifikás, ahogy minden gyerkőc az Ő korában :lol: Hihetlen, hogy Anyukádnak minden nyikkanás nélkül bealudt, de amikor meglátta Anyáját, rögtön cicifóbiás lett :lol:
Gratulálok, hogy ilyen szépen van még mindig tejcsid!
Sógornődnek folyamatosan drukkolok!!!
Hú, Ti strandoltok! Jó csobbanást!!!
Ja-ja, lassan szülök! :wink: :roll: Már nagyon akörül forognak a gondolataim...

Mica!
A fogadról írtakat még olvasni is rossz volt :( Sajnálom, hogy így megjárod vele, de inkább legyél pár napig büdöske, aztán jól elfelejtheted az egészet! Jobbulást!!!
Taliügyben majd egyeztetünk!!! :D

Kata!
Remélem majd azért olvasod unokanővérezés közben a kérdésemet. Meg tudnád írni, hogy mi az az Aloe Verás csoda pontos neve, amit allergiára iszol? Szerintem a homeos bogyeszokhoz kicsit hozzászoktam (igaz, múlt héten tartottam egy kis szünetet a szedésben) és a parlagfű szezon előtt esetleg ráerősítenék ezzel az Aloes cuccal az immunrendszeremre. Sajna most is egész délelőtt olyan tüdő-levegőszorulós érzésem van a bal oldalamon. Elég kellemetlen :( A papírján egyébként nem szerepel ellenjavallat terhesség, szoptatás idejére? Köszönöm szépen! :D

Gigi!
Én is írok Neked pár sort. Épp ma reggel számolgattam, hogy már lassan jöttök hazafelé. Persze Ti ezt gondolom szomorúan élitek meg, hisz annyira jó lehet süttetni a pocakot, nem főzni-takarítani... Kíváncsi vagyok milyen barnán, milyen élményekkel tértek haza :wink: :D

Mindenkinek kitartást ebben a hőségben! Hétvégén már fehérembernek való 25-26 fokot mondanak :D
Puszi: Melinda (34+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Megint én, csak beugrottam, muszály megosztanom veletek a 14 hetes pocakomat :oops: 8) :)

Mindenkinek szép estét!

Puszi: ÉVi Kép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Nem akartam írni, mert csúszok a szék alá a fáradtságtól, (ez a strandolás totál kiveszi az erőmet), de megláttam Évi pocakját és muszáj volt írnom!

Évi!
Te aztán szép pocakot növesztettél már most így az elején! MInden elismerésem!
A 4D-s uh eredményét én is kiváncsian várom! Szerintem van esély rá, hogy meglássák ki rejtőzik a pocakodba!

Melinda!
Neked is és Évinek is kitartást ehhez a hőséghez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Györeszhez hasonlóan én sem terveztem írni, de ez a szép poci írásra késztetett :D

Évi!
Gratulálok! Nagyon helyes a pocakod!!! Az elején nekem is nagyon meglódult, aztán leállt! Kiváncsi vagyok, Te hogy leszel vele :D Én egyébként nagyon puffadtam az elején. Neked nincs ilyen problémád?

Györesz!
Köszönjük! :D Holnap regenerálódj!

Egy kis drukkot kérnék holnapra! Délelőtt - ha minden igaz - jönnek Apósomék. Persze a nálunk lévő sárgabarackot viszik el, mert nagyon sok van, nem csak úgy "feleslegesen" jönnének esetleg megnézni az unokájukat, meg a várandós menyüket. Na no comment az egészhez. A lényeg, hogy gondoljatok rám, mert félek, hogy a legutóbbi (talán márciusi) látogatásuk után, egy kisebb beszólásra rájuk ugrom :twisted:

Jó éjszakát!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Köszönöm a dicséretet, természetesen büszke is vagyok a pocakomra (főleg a kis lakójára :wink: )! :)

Melinda Nagyon sajnálom, hogy ilyen vacakul érzed magad! Tudom milyen borzasztó, amikor még aludni sem tudsz, ilyenkor tényleg nincs az embernek, se éjjele, se nappala! :( Hiszen képtelen vagy kipihenni magad, amitől azután tényleg minden sokkal érzékenyebben érint és akkor még ott ez a szörnyű hőség :evil: , ami egészen kiszívja az energiánkat!
Tudom, hogy ilyenkor hiába mondok bármit, mégis szeretnék kicsit segíteni! Próbálj este, ha kicsit enyhül az idő, kimozdulni Gáborral, akár egy séta, jó kis beszélgetés is segít, próbálj a klímás szobában valami jó kis könyvet olvasni (akár valami csöpögős lányregényt :)), egy jó filmet megnézni, mindegy, csak tereld el a gondolataid!
Amikor én Rolcsival ilyen utolsó idős voltam, már előre rettegtem az estétől, hogy megint csak szenvedek majd, persze ezekután garantáltan így is történt :(. Engem ez a meleg idegileg merít ki leginkább, iszonyú kevés türelmem van, pedig abból jó sok kellene a 3 csemetéhez! Sokszor kiabálok, pedig nem akarok, ezért azután még rosszabbul érzem magam. :evil:
Fel a fejjel, hétvégére rossz időt mond és enyhülnek a szenvedések! :)

Györesz Jó lehet, hogy otthon van anyud, biztosan sokat segít neked! :) Norbika hogy viselkedik a strandon, tudsz tőle azért pihenni is? Apával minden rendben?

Rolcsikám egyre több szót mond, egyszerre beindult a beszélőkéje! :roll: Nagyon akaratos a drága, sokat nyafog, igyekszem következetes lenni, de nehéz állandóan hadakozni! :( A ti manóitok hogy állnak a hisztivel, ti hogyan kezelitek?
Képzeljétek az előbb ideült a kiskrepekom az ölemben, a Vivus mondta neki, hogy simogasd meg anya hasát, ott van bent a kisbaba! Ő meg is simogatta, azután kihúzta a ruhámat és berakta a kiflijét alát! :P :P :P

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Melinda
Azt még elfelejtettem, hogy drukkolok neked apósodékhoz, remélem minden rendben lesz és tekintettel lesznek rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi!!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

A mai napból iszonyatosan elegem van! És most nagyon szépen fogalmaztam! Nem is tudom, hol kezdjem a felsorolást, meg nem is panaszkodni szeretnék Nektek, de érzem, hogy most bizony az jön. Megjegyzem még szerencse, hogy megtanultam vakon gépelni, mert a könnyeimtől még a képernyőt is alig látom.
Marci nem eszik, már 3/4 órája nem hajlandó elaludni, a szomszédban ütvefúróznak, így az ablakot is be kell zárnom,hogy még inkább megfulladjak a hőségben és még az anyósom is hozta a formáját.

Most erősen gondolkodom, hogy inkább meg sem írom a levelem, és lefekszem pihenni, de itt még azt sem lehet, egyszerűen őrület, hogy mi van a környékünkön, iszonyatos a zaj.

Jaj, össze-vissza cikáznak a gondolataim, úgyhogy inkább abbahagyom. Valahogy próbálom magamat helyrerakni, mert ma van a házassági évfordulónk és nem szeretnék Gáborom előtt ilyen állapotban mutatkozni. Ha este nem jövök, azért még élek...

Ne haragudjatok!!!!!
Kívánok Mindenkinek szép napot!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Drága Melinda!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz kedved van! :cry: :cry:
Gyere és írd ki magadból bátran, mi szívesen meghallgatunk és segítünk is, ha tudunk, ha mással nem, hát SOK-SOK SZERETETTEL!!!!
Bízom benne, hogy tudsz egy nagyot aludni, te is és Marci is és utána jobban leszel! Biztosan azért sem eszik manócskád, mert neki is melege van, ne aggódj miatta, az én gyerekeim is alig esznek!
Látod nem is válaszoltam. (Bocsi, de mindig annyi mindent szeretnék, kavarognak a gondolataim és persze rendre egy csomó mindent elfelejtek! :? )
Szóval Rolcsi megkóstolja az ételt, de alig eszik pár kanállal. Már egyáltalán nem adok neki desszertet sem, nehogy úgy okoskodjon, gyorsan lenyom egy kevés főzit és jöhet is a joghurt, Túró Rudi, de ez sem segített! Reggelire pár kanál kukorica pelyhet eszik és tejecskét iszik rá. Vacsira is pár falat szalámit, virslit sajtot eszik csak. Még gyümölcsöt sem képes egy rendes adagot enni esetleg Hippet, egyedül a meggyet kéri, abból kb. egy marékkal benyom! Szóval Rolcsi is alig eszik, de nem idegeskedem, nem eröltetem, bár tényleg szörnyű érzés, ha az ember direkt valami finomat főz, hogy na ez biztos izlik majd neki, ő meg rá se néz! :( Mégsem tudok mit tenni ellene és szerencsére jó húsban van így is.
Én nem érzem, hogy puffadnék, legfeljebb amikor megeszek egy csomó görögdinnyét! :oops: Igyekszem sok rostosat enni, talán ez segít!
Szívből kívánom, hogy gyorsan jókedvre derülj!!!!!!!!!!!!!

Millió puszi: Évi

Kedves Melinda és Gábor!

Nagyon boldog házassági évfordulót és még vagy 100 együtt töltött boldog évet kívánok nektek szeretettel:
Évi és a család

Kép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Bocsánat a délutáni kirohanásomért! :oops: Mostanra viszonylag összekanalaztam magamat és gondoltam írok, mert Gábor és Marci barackot szednek.

Évi!
Nagyon szépen köszönjük a köszöntést! Mintha tudtad volna, hogy milyen csokrom volt: egy kicsit gömbölyűbb, de ugyanilyen színű volt a rózsa, a kis apró fehér virág benne :D Köszönöm! Gábortól is ilyen rózsát kaptam ma :D Én a kedvencét főztem és sütöttem Neki muffint, én most csak ennyivel tudtam hozzájárulni a mai naphoz. De majd este kicsit összebújunk, beszélgetünk - ahogy Te is írtad -, mert valahogy ez mostanság nagyon elmaradt (Marci későn fekszik, utána meg már olyan hullák vagyunk mindketten...).
Köszönöm a kedves szavaidat is, tényleg nem azért írtam délután azt a bizonyos levelet, hogy vígasztalást kapjak, csak azt hittem meggabalyodok, ha magamban tartom. Bár azt hittem, hogy a részletekre is sor fog kerülni, de a gondolatok csak úgy cikáztak bennem...

Marci evése szinte már csak hab volt a tortára, mert előtte megint nem mutattam, hogy majd' felrobbanok, de azért bánt iszonyatosan - ahogy Te is írtad. Délben egy falatot, annyit nem evett. Foghatom a melegre, csak ugye hétvégén is meleg volt, akkor meg evett, mint a kisangyal :roll: No mindegy, gyümit evett, de este megint az ebédet fogja kapni - most Gábortól - aztán vagy eszi vagy nem.
Sajnálom, hogy Rolcsi még a gyümit is kihagyja :( . Marci azt legalább általában megeszi, meg még a reggeli, ami lecsúszik minden gond nélkül. Neked is kitartást, de ahogy olvasom, Te egészen jól viseled. Ügyes vagy! :D

Az nagyon jó, ha nem puffadsz! :D Engem az nagyon zavart Marcival és Benivel pocakosan is a legelején: bármit ettem olyan lett a hasam, mintha 6 hónapos terhes lennék :shock: Mi csak a héten vettünk először dinnyét, de nagyon megtöm engem is, aztán utána órákon keresztül rohangálhatok pisilni :P

Tudod, min szoktam kínomban röhögni?! 1 hónapja, amikor még fűtöttünk :shock: , egy csomó helyről az jött, hogy milyen vacak, hűvös, esős nyarunk lesz! Na azt a balféket, aki ezt kitalálta, bundában kizavarnám ebben a 30+ fokban a napra...
Tényleg kitartást, a hétvégén "csak" 25-26 fok lesz! Nálunk is most is be van borulva (legalább nem tűz a nap) és dörög az ég, de félek, hogy ez megint csak hitegetés, nem lesz belőle semmi.

Gratulálok Rolcsi beszélőkéjéhez! Ügyi, hogy egyre többet beszél :D Miket mondogat? Marcikám viszont még mindig a topik "Néma Levente" címéért küzd, mert tojik beszélni. A repertoárja erősen leszűkül az APA, PAPA, GNÜ (enni, inni), és az állathangok utánzására. Én meg egész nap rizsázok Neki, ahogy mutogatja az állatkákat, miegymásokat a könyvekben. Most például a pillangó, katicabogár, csiga, méhecske a kedvenc: egész nap azokat mutogatja, én meg mint egy beakadt bakelit lemez hajtogatom a nevüket :lol: Viszont tegnap csak 1-szer mutattam meg Neki, hogyan sziszeg a kígyó, erre ma meglátta az egyik könyvében és sziszegett rá ezerrel :D Nem lüke ez a kölök, csak Einstein-nek készül (Gábor a héten hallotta, hogy Einstein is csak 2 évesen kezdett el beszélni :lol: ). Ja meg halandzsanyelvet nyom megint ezerrel: visszajött az arabus nyelvezet :?

Nagyon édes lehetett Rolcsi, ahogy a pocakodat simogatta és "megetette" Pindurkát a kiflivel :D Annyira tündériek tudnak lenni ilyenkor (is). Gondolom Rolcsi már jobban fogja venni az adást a kistesóval kapcsolatban, mint Marci. Igaz Marci is puszilgatja-simogatja a hasamat, de ennek ellenére jó párszor kapok verést is rá és néha sikerült belefejelnie :( Egyre inkább mondom Neki, hogy a Beni tesóval én pár napot kórházban leszek, Ő pedig Apuval itthon, aztán hazajövök a tesóval és majd négyesben leszünk itthon. Ilyenkor vagy néz nagy szemekkel, vagy egyszerűen tojik a fejemre :lol: Kicsi Ő még ehhez, hogy megértse.
Attól viszont tartok, hogy szolidarítani fog Benivel sírásügyben. A német RTL-en délelőttönként van egy babás műsor (hasonló a TV2-ős Szülőszobához), ahol babák születését, ápolását mutatják egy adott családnál. Na amikor a baba megszületik, mindig mondom Neki, hogy ni-ni Beni is így fog megszületni stb. Figyel, de amint a baba felsír, Ő is elkámpicsorodik és majdhogynem elkezd sírni. :roll:

Még annyit, hogy Marci is egyre hisztisebb, szófogadatlanabb, erőszakosabb, akaratosabb stb. Egy ideig próbálok Vele szép szóval szót érteni, de valamikor csak a felemelt hangomra reagál valamit. Ma is kb. 5 percen keresztül hajtogattam, hogy ne nyitogassa a konyhában a tányéros szekrényt (én mosogattam, így nem tudtam elvinni onnan). Ilyenkor mindig becsukta, de amint elvettem Róla a tekintetemet, azonnal kinyitotta újra. Kb. 5 perc után eldurrant az agyam és rákiabáltam :oops: , erre Ő elszaladt onnan és eszébe nem jutott újra kinyitni. Ilyenkor mindig megkérdezem Tőle, hogy mi a túróért kell idáig fajulnia a dolgoknak, hogy csak hangos szóval lehet Vele szót érteni. Nem tudom, mi a megoldás, de eddig jobbat nem találtam.
Nálunk folyamatos a játék hajigálás elég nagy erővel, amit szintén nagyon utálok. De szokás szerint tojik rám: azonnal dobja a következő játékot a földhöz. :x

Na jól van, befejezem, mert velem lesz tele a topik!!! Bocsi, ha kicsit zavaros voltam!

Most már azt hiszem nem jövök ma többet, úgyhogy fellélegezhettek :wink:

Mindenkinek szép estét és sok puszit!
Melinda (34+5)

ui: anyós végleges leszerepléséről majd holnap beszámolok! :twisted:

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Ennyi erővel ímélezhetnénk is! :shock:

Hol vagytok lányok????????

Először is: nem is gondoltam, hogy azért írtad le szomorúságodat, hogy vigasztalást várj! Viszont én abszolút együttéreztem veled! Én is sokszor bukok ki mostanában és ilyenkor nagyon jól esik pár jó szó is! :) Remélem már sokkal jobban vagy! :) Jól sikerült az este?

Remélem Marci végül megette a vacsit apucival! Én sem viselem ám mindig jól Rolcsi nemevését, hiába igyekszem! :x

Aranyos lehetett Marci ahogy együttérzett a német kisbabával :) ÉN is parázok ám rendesen, hogy fogok ROlcsi mellett nyugodtan szoptatni, altatni, PIHENNI, főleg, hogy egyre inkább hisztis Rolcsikám, ha valamire azt mondom nem, gyakorlatilag elengedi a füle mellett, ha valamit szeretne nekiáll bömbölni! :? Sokszor úgy érzem direkt bosszant, amikor pl. csakazértis 25-szörre is kikapcsolja a tévét :x

Kiváncsi vagyok mit művelt anyósod!

Nagyon szép és vidám napot kívánok nektek!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évi!
Már az én fejemben is megfordult, hogy jó pár napja szinte csak ketten vagyunk itt! Remélem nem mi ijesztettük el a Többieket, mármint, hogy milyen jól elcseverészünk a saját kínjainkon, bajainkon :wink:

Úgyhogy: CSAJSZIK! GYERTEK, MERT MÉG ROSSZAKAT KEZDEK GONDOLNI! ÉS TUDJÁTOK, AZ NÁLAM MÁR SEMMI JÓT NEM JELENT! LEGYETEK TEKINTETTEL EGY UTOLSÓIT RÚGÓ KISMAMIRA! :lol:

Akkor folytatnám Évinek, meg persze mindenkinek!

Jelentem, Marci Apával sem evett egy falatot sem! :shock: Uzsira egyébként megette a gyümijét, majd kapott még egy fagyitölcsért (ez most nálunk a sláger vasárnap óta), így köszönte szépen a vacsit, annyira talán nem volt éhes. No mindegy, kajcsi nélkül feküdt le. Persze reggel láttam rajta, hogy lesi, hol a reggeli tejszelet, krémtúró. Szépen megreggelizett :D Az ebédet megint nem komálta (ugyanazt kapta, mint tegnap, mert ma nem főztem). Előtte hagytam a tányért kanalastul és kapott egy almát, mert azt viszont kért. Néztem a tv-t és láttam a szemem sarkából, hogy les és ahogy látta, hogy nem nézek, frankon kanalazott a kajából :shock: Azt hittem lefordulok a székről, hogy milyen fifikás, makacs ez a kiskölkec. Közben az almából is harapott mellé. Végül nekem is sikerült pár kanállal beleadagolni. Hát ez az ebédelésünk nem rövid története.
Rolcsi ma mit produkált?

Én egyébként elsősorban a szopizás miatt "aggódom", hogy mennyire fog menni, ha Marci állandóan a fenekembe akar bújni (mert ugye, most az csinálja). Meg pár napja észrevettem, hogy ahogy meglátja a cicimet, rögtön odajön és nyúlkál érte. Szerencsére nem használni akarja, hanem puszilja :lol: :oops: Nagyon édes, csak tartok tőle, hogy ha látja, hogy Beni rendeltetésszerűen használja majd, Neki is fog kelleni. Az igazat megvallva, én már Marcit semmiképp nem szeretném visszaszoktatni a cicire, maximum a lefejtet kapja majd meg.
A pihenéssel kapcsolatban nem is izgulok: tudom, hogy úgysem fogok tudni már! Ahogy olvasom a kétgyerkőcösöket, akiknek az egyik pici, a másik kicsi, szinte kivétel nélkül az írják, hogy ritka kivételtől eltekintve véletlenül sem alszanak egyszerre a gyerkőcök. Úgyhogy én ennek az utolsó hónapomnak élek, amikor még tudok napi 3 órát pihenni. Te még élvezd ki a hátralévő hónapjaidat! :wink:

Anyóstéma: igazán nem is tudtam, hogy írjam-e, nehogy itt fárasszalak Benneteket, de ha már Évi kíváncsi rá :wink: , akkor elmesélem. Legalább megnyugodhattok, hogy az anyósom a párját ritkítja! Akit nem érdekel, ugorja át!!!
Az egész onnan indul (mint tegnap kiderült), hogy még tavasszal, amikor talán idén először látogattak meg minket kemény 10 perc erejéig, ugye Marci aludt és Após csörtet fel a szobába, amikor én szépen kérem, hogy fel ne ébressze. Miután az akciója nem sikerült, Marci édesdeden aludt tovább, lenn az étkezőben jön Após a szokásos kérdésével: "Miért is akarunk elköltözni? Miért is éppen Dunakeszi és környékére?!" Erre én szépen megfeleltem a magamét, mármint, hogy ez a költözés nem csak az én agyszüleményem, hanem Gábor is szeretné, ami valszeg anyóspajtinak nem tetszhetett, meg esetleg látta már rajtam, hogy a tököm tele van az állandó cseszegetéssel a költözés ügyében (egyetemben a "fura" kérésemmel, miszerint ne keltse fel após a gyereket). Láttam rajta, de nem érdekelt akkor. Én azóta 2 látogatást kihagytam náluk, csak Gábor ment le Marcival, majd 2-szer én is lementem velük. De anyós viselkedéséből semmi nem látszott, hogy valami baja lenne velem. EDDIG! Tegnap após csönget, anyós sehol! Kérdem, hol van? Válasz elment sétálni a környéken!!! :shock: Először nem értettem, aztán após tudatosította, hogy nem tetszett a nagyságának, ahogy múltkor beszéltem velük, így ő nem jön hozzánk! Én azt hittem felrobbanok! Először csak bementem a lakásba, após jön utánam és sajna nem bírtam, elpityeredtem magamat (na nem nagyon), és mondtam neki, hogy én 5 évig egy rohadt szót nem szóltam, hogy ránk se nyitják az ajtót (ugye ez is anyós miatt van, régi családi viszályoknak köszönhetően, amikről én csak hallottam, nem voltam részese) és egyszer teszem azt kimondom a vélemenyemet és ez a banya rögtön bevágja a durcát. Nem szerettem volna erre a szintre eljutni, de azt hiszem, hogy engem többet nem látnak, hacsaknem eljönnek hozzánk. A gyerekek miatt ezt nem szerettem volna, de azért nekem is van tartásom, én meg biztos nem fogok a banyának könyörögni, hogy mesélje már el, mi a baja velem és tán még kérjek is tőle bocsánatot! Apóssal is közöltem, hogy nem fogok én sem menni hozzájuk, de szerintem nem vette komolyan, meg Ő is szarul érezte magát a hülye élettársa miatt. Sajnálom szegényemet, mármint Apóst, mert Őt is dróton rángatja ezerrel. Anyósnak iszonyatosan rossz természete van, egy önfejű, egoista nőszemély, minden úgy van, ahogy ő gondolja stb.
De azért arra tényleg kiváncsi leszek, hogy Benit mikor lesz(nek) hajlandóak meglátogatni, mivel ha én nem megyek, akkor a pöttyöm sem fog menni Gáborral, hisz az elején szopizik csak. Na nem akarom túl hosszúra nyújtani a dolgot (sőt már így sem rövid :oops: ), csak kiváncsi lennék, hogy én vagyok túl érzékeny, vagy szerintetek sem normális, hogy valaki így viselkedik.

Még annyit (már úgyis velem van tele a topik!), hogy reggel egy kicsit betojtam, hogy mi bajom van, mert elkezdtem hányni és iszonyatosan gyenge voltam, remegett a kezem. Aztán rájöttem, hogy valszeg az éhgyomorra lenyomott két, zsírmentesnek éppen nem nevezhető fánk tette meg a hatását. Azóta már jobban vagyok, de délben is csak gyümiztem (mondjuk tegnap is).
Azt hiszem megmaradok! :D

Írjatok!!! Kivel mi történik ebben a dögmelegben? Hogy bírjátok? A strandolók is számoljanak be, hogy milyen is csobbanni a medencében! :wink:

Akkor ezennel lelövöm magam és eldugulok!
Puszi: Melinda (34+6)

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Sajnálom, hogy ismét csak ketten nyomjuk! :(

Érdekes, hogy délután sem evett, apával?! De amit a mai ebédről írtál! Ne haragudj meg kérlek, de olyan jót derültem, ahogy magam elé képzeltem a jelenetet! :wink:
Rolcsi képzeld még sült krumplit is alig evett ebédre, bekanalazott (pontosabb villázott :)) pár falat husit, egy-két krumplit, majd fogta és elhajította a tányérját, úgy hogy a nappali közepén landolt, a tartalma persze a frissen felmosott padlón szana-szét! :twisted: Fogtam a drágát, megtöröltem és lefektettem aludni (persze közben majd fel robbantam, olyan dühös voltam), ráadásul alig aludt egy órát, úgyhogy mire elmosogattam, elpakoltam, 5 percet tudtam összesen "pihenni". Összegzésként, azt hiszem ez sem az én napom! :mrgreen:
Legalább rájöttem, hogy nemcsak a meleg a ludas a nemevésében, ugyanis hosszú szünet után 6 (Hat) db fogacskát növeszt szegényem. :cry:

Milyen aranyos lehetett Marci, ahogy puszilgatta a cicidet! :) Remélem végülis jól megy majd minden és könnyebb lesz, mint ahogy most előre elképzeljük! :) Nekem van némi tapasztalatom, hiszen Vivus két év 4 hónappal idősebb Martinnál, csakhogy egy nővérke azért egészen más! Ő emlékszem milyen örömmel szoptatta a babáját, "fejte" a felesleges tejecskét. Most is ő az, aki nagyon sokat segít fizikailag, de lelkileg is! :)

Melinda, nem egyszerű anyós pajti! :evil: Nem hiszem, hogy te lennél túlérzékeny, sokkal inkább ő érzéketlen!!! :( Én azt mondom örülj neki, hogy így alakult és legalább megszabadultál tőle! Gábor mit szólt? Marcika mennyire kötődik hozzá? Nem hiszem, hogy nagyon, ha ilyen ritkán találkoztok, val.szeg neki sem lesz nagy megrázkódtatás, ha még ritkábban látja! :?

Remélem azóta minden rendben a pocakoddal! Gondolom, most már jobban oda kell figyelned, mit eszel. Jut eszembe te mikor mész dokihoz?

Rolcsi új szavai: pelcsi (ez a szeretgetős textilpelusa :P ), tejcsi, apa (bizony ő még csak most modta ki tisztán, előbb volt papa, mama) kapa (ketchup :roll: ), szia, hello, kainta (palinta) és ami tetszik neki, azt ismétli utánunk. Érdekes, hogy nagyon sokáig ő sem mondott szinte semmit, és most egyszerre megindult! :wink:

Most már dugulok, nehogy tovább ijesszem a többieket! :oops: :idea:

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Én csak nemrég regisztráltam, a 31. hétben járok és nagyon unatkozom.
Ez az első terhességem,de nagyon jol viselem.Igazából csak egy orvos felől próbáltam érdeklődni,a szülészetek oldalon,de még nem válaszoltak,így úgy döntöttem,szétnézek egy kicsit.
mano83

Sziasztok!
Én csak nemrég regisztráltam, a 31. hétben járok és nagyon unatkozom.
Ez az első terhességem,de nagyon jol viselem.Igazából csak egy orvos felől próbáltam érdeklődni,a szülészetek oldalon,de még nem válaszoltak,így úgy döntöttem,szétnézek egy kicsit.
mano83

Sziasztok! :)

Csak egy gyors üdvözlés!!!!!!! ITTHON VAGYUNK!!!!!! :D

Amint lesz időm mesélek és visszaolvasok! Remélem mindenki jól van!
Mi szerencsésere épségben megúsztuk a nyaralást! Senki nem akart minket felrobbantani :lol: :roll: A szálloda maga volt az álom! Olikámról: az utolsó két napban volt hajlandó vízbe jönni!!! Elötte se a tengerbe, se a medencébe!!! :roll:

Most megyek mert eléggé hulla vagyok!
Mindenkinek soksoksoksok puszi!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Előre is bocsánatot kérek, hogy én is ritkán írok, de annyira fáradt vagyok mostanába estére, hogy nagyon nehezemre esik írni! Norbi kb. egy hete reggel 6-kor kel, de van, hogy előbb és mióta az új melléfekvős módszerrel altatom totál elálmosodok, tegnap el is aludtam Vele!

Melinda!
Anyóspajtit sza.d le magasról, ezen most aztán tényleg ne idegesítsd magadat!!!
Norbi evőkéje mostanába egész jó lett, sőt míg kint voltunk két napot a strandon felfalt mindent amit csak elé raktunk! Drukkolok, hogy legalább addigra javuljon meg Marci evőkéje is mire megérkezik a kisöcsike, hogy legalább erre ne legyen gondod!
Kiváncsi leszek, hogy Marci hogy fogja fogadni az öcsikét és hogy fog majd reagálni, ha látja szopizni! Tényleg nagyon drukkolok Neked, Nektek, hogy minden simán menjen majd!!!!!!!!!

Évi!
Mikor mentek pontosan 4D-s uh-ra, csak hogy tudjam mikor kell izgulni!
Rolcsi édes lehetett, ahogy adott kiflit a kis pocaklakónak! Gratulálok Neki az újabb szavakhoz!!!!!

Velünk minden rendben! Két nap után máma úgy döntöttünk, hogy ma itthon maradunk és nem strandolunk, mert nagyon kifáradtunk!
Norbi továbbra is este cici néélkül alszik el, de reggel és délbe még igényli!
Ja, Melinda!!!!!!! Norbinak anyu vett egy hintalovat és imádja! Tök simán fel-le száll és ügyesen hintáztatja magát!!
Norbi mostanság egész nap beszél, mondhatom nyugodtan, hogy mindent mond, sőt mostmár két-három szót is összeköt, nagyon ügyes! Tényleg sokszor olyanokat mond, hogy csak ámulunk bámulunk, hogy honnan tudja a szót és méginkább a jelentését, mert teljesen jól használja! Mostmár mindenkinek mondja a nevét, sőt ma azt mondta nekem, hogy Gyögyike, mert hallotta anyutól! Ami nagyon édes, hogy mostanába mindent ellát ka-val vagy ke-vel (de leht, hogy ezt már írtam), magát is Nobikának hívja! Ami még nagyon meglepő számomra, hogy teljesen helyesen használ ragokat! Amit imádok még, amikor puszit kér: "puszikát", pl este mikor altatom, akkor rengeteg puszikát kér!
Azért vannak még olyan szavak is amiket csak mi értünk, mert hiába tudná kimondani Ő már elnevezte máshogy, pl. odudu=túrórudi!
Bocsi, de olyan rég dicsekedtem!!!!

Puszi Mindenkinek
Györsez
györesz

Szia Gigi!!!!!!

Várjuk a beszámolót és sok-sok képet!!!!
Puszi
györesz

Hurrrrrrrrrrrrrrrrá!!!!

Szia Gigi!!, úgy örülök, hogy újra itt! :P :P Tudom, hogy te még szívesebben lennél ott, mint itt, de nekem már nagyon hiányoztál! :P :P Örülök, hogy minden rendben volt és megúsztátok robbantás nélkül :wink: :)
Mesélj sokat és küldjél képeket, jó??

Györesz
Jövő héten szerdán megyünk 18.30-ra. Már nagyon várom, ma is "beszélgettem" Töpörtyűmmel, hogy ne aludjon és ne legyen szégyenlős majd! :) Nem csodálom, hogy kifáradtál a strandon, én is folyton Rolcsi után rohangáltam, vagy a vízben szórakoztattam :roll: . Aranyos lehet Norbika a puszikákkal :):)
Milyen hintalovat kapott, fát, vagy olyan szőrmókot?

Melinda
Remélem jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!

Sok-sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Csak jelentkezem, megvagyunk.

A csend oka az, hogy a ket fiu iszonyatos egyutt, es meg kuzdok a fajdalommal is, igy lelkileg es tesileg is total kimerultem. Jovoheten remelem mar jobb lesz, Gyuszko a masik mamajahoz es a keresztanyukajahoz megy nyaralni, igy csendesebb lesz a haz, es remelem, hogy a fajdalom is elmulik. Most mar javul azert, ma nem reggel kellett mar bevennem fajdalomcsillapitot, hanem csak az elobb.

Kitartas csajok, holnaptol jon egy kis enyhules ebbol a pokolbol..

Udv mindenkinek,
Mica
mica-

Sziasztok!

Gigi!
Üdvözlet itthon!!! :D Örülök, hogy újra itt vagy közöttünk, de most biztos furcsa aklimatizálódni. Ma még Vikid sincs :shock:
Klassz, hogy minden rendben ment! Épp tegnap (is) emlegettünk Benneteket, meg hogy Olikám hogy viselte a vizet. Azért jó szűkre szabta a pancsizást :roll: Majd belejön!
Remélem jól kipihentétek Magatokat! Olikám is biztos újult erővel fog rosszalkodni :lol: Bocsi :oops:
Várjuk az élménybeszámolót fényképekkel fűszerezve! :D

Évi!
A tegnapi ebédünkön én is mosolyogtam magamban, dehogy haragszom! :wink: Hihetlen, hogy már most mennyi csibészség szorul ezekbe a törpökbe. Ja, a main annyira nem vihorásztam: nem evett! De azért fél alma lecsúszott!
Nem semmi, hogy Rolcsi 6 fogacskát növeszt! Mennyi lesz így most Neki? Alvókáját nem befolyásolja a fognövesztés? Lehet, hogy tegnap is azért aludt épp 1 órácskát? Vagy du. hunyt még egy kicsit?
Ahogy írtad Rolcsi szókincsét, rájöttem, hogy én is kihagytam egyet-kettőt! Nálunk is megy a hinta-palinta=tinta-tatinta (kb), séta=téta, csiga=biga vagy giga, meg még biztos van még, csak lüke vagyok. De legalább, hogy így felmerültek, össze is írom őket, hogy később jót mosolyogjunk rajta, kellemes emlék lesz :D
Anyós mutatványára Gábor is nagyot nézett, többet igazán Ő sem tudott. Ő azért már ismeri 10+ éve, de azért ez még Neki is sok volt. Megegyeztünk, hogy én hanyagolom ezentúl a látogatásukat. Marci tényleg nem kötődik különösebben hozzájuk, de azért belegondolva, hogy ha később sem fogok hozzájuk járni (és feltételezem Ő sem fog ide, sőt Após sem fogja nagyon besűríteni a látogatásait), azért furcsa lesz a gyerek(ek)nek, hogy Anyu miért nem jön velünk a Papiékhoz! :roll: Na ez aggaszt egy kicsit. Tudom, hogy ez még nagyon messze van, de akkor is. Én ezt nem akartam!
Pocak jól van :D Bár tegnap olyan hatalmasat belerúgott Beni a felsőrészbe, hogy alul egészen olyan érzésem volt, mintha elszakadna valamim. Hülyén hangzik, de hirtelen megijedtem. Persze egy pillanat műve volt, aztán helyre állt a rend.
Kajcsinál inkább a mennyiségre kell nagyon figyelnem, mert szinte bekapok két falat akármit és már úgy érzem, hogy reped szét a pocak. Szerencsére kajákat nem kell kiiktatnom.
Jövő hét csütörtökön megyek dokihoz, aztán rákövetkező kedden az utolsó uh-ra!
Drukk a 4D-shez, hogy Pindurka tényleg virgonckodjon és megmutassa, mit is növeszt a lába között! Illetve NEM növeszt! :wink:
Melegen kívül jól vagy? És a pocak? Mennyit híztál, ha híztál egyáltalán? Hú, Neked is 1-2 hét (vagy annyi sem) és megérezheted Pindurka mocorgását :D Annyira izgi az elején érezni a lepkeszárnyszerű mocorgást, utána meg lerúgják a vesénket, hólyagunkat :lol:

Györgyi!
Tegnap Rátok is gondoltunk este a felfújható medencénkben, hogy így tényleg ki lehet bírni a meleget. Mármint vízben ázódva :lol:
Örülök, hogy Norbika kajakedve helyrejövőben! Lehet, hogy nekünk is strandra kéne menni, hogy egyen az én kis szaroskám?! :roll: De én mint bálna?! :shock:
A drukkokat szívesen fogadom, mind az evőkével, mind a kettős anyuka szereppel kapcsolatban! Szerintem sosem jönnek feleslegesen! :D
Anyóson most tényleg nem idegeskedem, inkább sajnálom, hogy hogy lehet valaki ilyen. Úgyhogy magasról! :lol: Csak a gyerekek miatt lesz kellemetlen ez az állapot hosszú távon :roll: De mindent a maga idejében!
Norbika tényleg nagyon ügyes, hogy ennyit beszél, és már fűzi is a szavakat, sőt ügyesen ragoz. Az őszieket szoktam rendszeresen olvasni és ott is csodálkoznak az anyukák, hogy miket tudnak a prücskök, meg ragoznak stb. Hihetetlen, hogy hogy magukba szívják a tudást ezek a pöttömök :D Azért ilyenkor kicsit irigykedem (meg amikor utoljára Gigiék is itt jártak és hallottam Olit beszélni), hogy Marci csak gagyog szinte. Csúnya vagyok, de megnyugtatott az egyik anyuka - szintén az őszieknél -, hogy az 1 éves és 9 hónapos kiscsaja sem hajlandó beszélni. Ilyenkor legördül egy kő a szívemről...
Hintaló :D Tényleg milyen? Fa vagy az a szőrös fajta? Anyukád hol és mennyiért vette, ha kérdezhetek ilyet. Mi holnap és holnapután szándékszunk egy kicsit körülnézegetni ajándékügyben, aztán meglátjuk... Én ragaszkodnék hozzá, de Gábor szerint nincs oda érte Marci, de persze jobb ötlete nincs :?

Mica!
Szegényem, Te még mindig a fogaddal szenvedsz? Jobbulást és kitartást! Már vagy 2 hete fájdalomcsillapítókon élsz :( Drukk, hogy most már tényleg elmúljon a fájdalom!
A Skacoknak üzenem, hogy ne fárasszák le szegény Anyukájukat!!!

A pocakom napok óta iszonyatosan viszket! Tudom, hogy ilyenkor már ez normális, meg még szerintem a meleg is rátesz. Néha csak azon kapom magam, hogy tenyérnyi vörös foltok éktelenkednek rajta, mert szétmartam és nem vettem észre :(

Valamit úgy sikerült megnyomnom, hogy eltűnt az Explorer fejléce, meg az alsó sorom is (mittudomén, hogy hívják???!) Hogy fogom én ezt rendbe hozni?! :shock:

Na pusz: Melinda (35+0)

ui: de érdekes, ma töltöttem be a 35. hetet és épp még 35 napom van hátra :P

KépKép

KépKép
bujka

Épp alszik a világjáró, megpróbálok most írni.

Szuper helyen voltunk. 20 hektáros területen fekszik a szálloda, saját tengerparttal. Minden volt mi szem szájnak ingere. A törökök nagyon vendégszeretőek, kedvesek. Egy csomó jobbnál jobb játszótér volt a parton és a kertben is. Minden este műsor a szabadtéri színházban. Ezeket Olikám végig táncolta. Mi meg jókat röhögtünk rajta. :wink: Az alvással nem volt szerencsére gond, velem aludt a nagyágyban. Apját meg száműztük a pótágyra :P A kaja isteni finom volt. Nem lehetett éhen halni. Valahol mindig sütöttek valami finomat. Lehetett kajálni a tengerparti bárban, a nagy étteremben. Ezeken kívül volt még 5 speciális étterem, de oda nem mentünk be. A városba egyszer mentünk ki, sajnos csak vacsora után, így a csodaszép hajókról nem tudtam fotót csinálni. Viszont az egyik történelmi emlékről igen, az nagyon szép volt. Mielött elmentünk féltem, hogy sok lesz a tíz nap, de ahogy most itt ülök, olyan mintha el sem mentünk volna.
Olikám egész nap sajtkukacot játszott. Olyan szinten, hogy rendesen kajáltam - még süti is lecsúszott- és mégis fogytam egy kilót :lol:

Melinda :)
ANyós............ Tudom, hogy mondani könnyebb, de egy ilyen taplón ne izgasd magad!!!! Hihetetlen, hogy már ennyire a célegyenesben vagy!!!!!!! Reméltem is, hogy majd küldesz nekem egy sms-t ha megérkezik törpeúr!
Marci kajálása....: Nagyon cseles ez a fiú!!! Szerintem hagyjad, hagy egyen egyedül. Hátha úgy több lecsúszik. Olivér már mindig azt mondja, hogy ededül-ededül!! Nagyon önállósodik a kismajom.

Évi :)
Sajnálom, hogy megvisel a meleg. De most jön a jobb idő! Kitartás. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a 4D-n. Remélem Eszterke megmutatja a nuniját! :wink:

Mica :)
20ezres szervíz :lol: :lol: Fogorvos.......... Én egy gyáva nyúl vagyok, mert utálok oda menni. Kitartás!

Györesz :)
Szuper ügyes vagy, hogy Norbika ilyen ügyesen elalszik már cici nélkül!! :!: Gratula!! Sógornőd vigyázzon magára és a picire!

Kata :)
Patrik szerintem az anyukájától örökölte a humorát! Tökre szertem olvasni amiket írsz!!
Sajnálom a tesódat mert nagyon rossz érzés lehet, hogy ennyire elégedetlen magával. De a férjét és a kisfiát mégjobban sajnálom. Neked meg kitartást ha mennek hozzátok :wink:

Teszek fel pár képet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi, de rövid leszek, elgé szar a kedvem! :cry:

Gigi!
Nagyon jók a képek, gyönyörű helyen voltatok és Oli továbbra is tündéri, még szívesen nézegetnék képeket!!!!!!

Melinda!
Még kicsit gondolkozol és kiderül, hogy egész sokat beszél Marci, csak a kissé szitaagyú anyukája felejtette el! :lol:
Anyu a hintalovat a körúton vette, valahol a Ferenc körút környékén, 10 ezer valahányszáz forintért és az a szőrösfajta, nagyon kis kedves fejjel!

A rosszkedvem oka, hogy a sógornőm hajnalba ismét vérzett, kórházba reggel csináltak uh-t, akkor a baba a helyén volt, de volt a petezsákon egy vérömleny, most megviszgálták és állitólag tele van a méhe vérrel és az tutira kilöki majd a magzatot így holnap csinálnak neki egy egészségügyi kaparást! Szegény nagyon ki van és annyira rossz lehet Neki meg persze a tesómnak is, hogy pont ebben a helyzetben nem lehetnek együtt! Remélem ezután ahogy lehet nagyon hamar újra terhes lesz és akkor már minden rendben lesz Velük!

A másik ok a rosszkedvemre, hogy Norbi estére belázasodott és fogalmam sincs mitől! Nagyon gyanakszom a fogára, mert eléggé brutál módon fel van dagadva az inye az alsó szemfognál! Majd kiderül! Mindenesetre fél 8 óta alszik!

Holnap jelentkezek!

Puszi
Györesz
györesz

Sziasztok!

Györeszhez hasonlóan sajna nekem is baromi rossz kedvem van. Oka: Marci evészete. Nem részletezem, de most este kiborultam egy kissé.

Gigi!
Nagyon jó volt még olvasni is a nyaralást! Pláne a képek! EGy kicsit én is elmenekülnék arrafelé! Nagyon édes Olika ebben a sapekben! Te is nagyon csini vagy! :D
Ma milyen napotok volt? Olit nem zavarta meg a környezetváltozás?

Györesz!
Nagyon sajnálom a sógornődet :( Tényleg iszonyatosan nehéz lehet mindezt átélni, pláne, hogy a Párja sincs mellette. Ez az első terhessége? Drukkolok, hogy minél előbb összejöjjön az újabb baba!
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy "csak" a fogacskák zavarjanak be egy kicsit, meg a meleg és azért lázas most Norbika.
Köszi a hintaló infot. :wink:

Megyek pihizni!
Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mégjobbanlegkedvencebb Unokanővéremék(egyébként nincs is több unokanővérem :D ) vasárnapig maradnak,napközben lófrálunk,esténként megy a trécs,ezért tűntem el. :)
Most is csak beugrottam ezen a szép hajnali órán,mert azért hiányoztok ám :!:

Évi!
Nagyon helyes a pocid! :D A gyerekeid gyönyörűségesek!A lányod milyen nagy már!

Gigi!
Üdv újra a fedélzeten! :D
Nagyon jók a képek,szuper lehetett!

Györesz!
Sajnálom. :cry: Sajnos tudom milyen kegyetlen érzés ez,kívánom,hogy hamar beköltözzön a pocakba Tesódék kisbabája!

Melinda!
Fú,Patrik is alig eszik. :? Ha nem lennének itt a vendégeim azt hiszem már megzavarodtam volna.
Aloe vera gélt iszom,Forever-es gyártmány.Talán van honlapjuk is(www.forever.hu???).Kellett talán 3 hét a hatás kialakulásához,de nagyon-nagyon jó.Néha tüsszentek egyet-egyet, a belégzőport nem is tudom mikor használtam utoljára,az orrspray-ről pedig azt sem tudom hová tettem el.
Igaza van Györesznek:Te tényleg mindjárt szüüüüüülsz :!: :D

Mica!
Sajnálom a fog-mizériát! :cry: Remélem büdös nem vagy már! :lol:

Nos,azt hiszem ideje ágyba bújnom...

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Rolcsi :)
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi:)

Köszönöm, nagyon figyelmes vagy! :) :)

Millió puszit küldünk nektek! :)

Rolcsi és Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Sajnos úgy tűnik Norbit mégsem a fogzás verte le, mert ma egész nap lázas volt! Egyszer sikerült 38 alá levinni a lázát hűtőfürdővel! Sikerült megnéznem a torkát és a mandulái eléggé meg vannak duzzadva és vörösek. Hétfőig próbálkozok homeopátiás szerrel + kúp, Panadol szirup, aztán majd meglátjuk mit mond a dokinéni.
Szegénykém egész nap nem evett szinte semmit, viszont négyszer szopizott.

Sógornőm túl van a műtéten és szerencsére egész jól viseli a dolgot, próbál nem bánkódni hanem előre néz és bizakodik, hogy 3 hónap után hamar sikerül újra összehozni egy babát és akkor minden rendben lesz!

Bocsi, ha nem írok többet, de Norbi igényel!

Puszi
Györesz
györesz

Sziasztok!

Csak bekukk, mert nagyon sűrű volt a mai nap és hulla vagyok. Holnap próbálok rendesebben jönni.

Rolcsi!
Hisz Te Roland vagy és mivel ma van Roland napja, így NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!

Kép

Többieknek pusz!!!

Jó éjszakát!
Melinda (35+0)

KépKép

KépKép
bujka

Remélem, hogy már sokkal jobb a kedved :!: :!:
Esetleg próbálj meg adni Marcinak Béres cseppet. A barátnőm lánya is nagyon rossz evő volt (ő most három éves de Olikám súlyosabb egyéniség nála :wink: ) és az egy kicsit segített!

Norbikának sok puszit küldök. Ugye már jobban van?????

Saxi :?: :?: :?:

Üdv az újaknak!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Rolcsika!!!!!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!!!

Sajnos Norbi ma sem lett jobban, egész nap lázas volt és ma sem evett semmit, úgyhogy holnap reggel kihívom a dokinénit!

Bocsi, de most nem tudok mást írni!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Bármennyire is ígértem, de nem volt érkezésem jönni és írni a hétvégén. Bocsi :oops: Szombat és vasárnap délelőtt is vásárolgatni, nézelődni voltunk, mire hazaértünk, Marcit azonnal "dobhattuk" az ágyba aludni. Az alvása alatt mi is próbáltunk pihenni, aztán újra Marci a porondon és este hullák voltunk nagyon. Meg Anyukám is itt van újra egy pár nap erejéig: most is Ő foglalja le Marcit, hogy én a géphez tudjak ülni.

Egyébként megvettük Marcinak tegnap a Kika-ban a hintalovat. Az üzletben nagyon tetszett Neki, két próbalovacska volt kirakva, egyiken egy kislány gyakorlatozott, Marci a másikon. Remélem itthon is ugyanúgy fogja majd élvezni (csak Beni megérkezésekor fogja megkapni), ha nem is lesz hozzá csajszitársasága. :lol:

Jelentem, nálunk beköszöntött a dac- és hisztikorszak. Eddigi sírások, amik voltak kutyafülének nevezhetők azokhoz a visításokhoz, cirkuszokhoz, elhagyom magamokhoz képest, amiket a hétvége óta művel. Csak lesünk Gáborral is, hogy mi lett a mi tündérünkből, aki ha néha ördög is volt, de ez a mostani semmihez sem fogható. Valahogy egyre nehezebb lesz, ahogy közeledik Beni érkezése, mintha érezné a "vesztét", hogy már nem csak Ő lesz nekünk. Már be is szereztem egy könyvet, talán bejön használati utasításnak, meg tartja majd bennem a lelket. Amikor olvastam a boltban a fejezetek címét, mintha direkte nekem írták volna (kb. Hová lett az én jó gyerekem? Miért nem eszik? stb. és az utolsó: Jöjjön-e a kistesó? :shock: ).

Kata!
Remélem nem vagy nagyon szomorú, hogy már nincs Nálatok a méginkábblegeslegkedvesebb unokanővéred. Tényleg nagyon jól jön az ember lányának egy jó kis beszélgetés. Én szombaton futottam össze egy volt általános iskolai osztálytársnőmmel, akivel cirka 16 éve (!) nem beszéltem egy szót sem. Hihetetlen, de úgy dumcsiztunk, mintha hetente találkoznánk. Úgy feltöltődtem tőle. Úgyhogy sejtem milyen klassz lehetett Neked is a társaság és a dumapartik :D
Köszönöm az Aloe Verás cuccot. A honlap így nincs meg, de majd keresgélek :wink: Remélem nálam is bejön, mert ha eddig rosszul éreztem magam, akkor most a hétvégén hiperrosszul (semmi eső, a sok virág- és egyéb port a szél csak jól felkavarta).
Ja és tényleg mindjárt szülöööööööööööööööööööök!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: na azért ilyet is :shock:

Györesz!
Norbikának további jobbulást kívánok, remélem a dokinéni semmi komolyat nem talál. Sok-sok gyógypuszit küldök Norbikának, Neked pedig sok-sok erőt és kitartást!!! Majd írj, ha pár szó erejéig is, hogy mi van Vele.
Tesódéknak pedig sok-sok erőt!!! A pozitív hozzáállás a mindennél is többet segít!!!!

Gigi!
Jelentem már jobban vagyok. A hétvégén csak hullafáradt voltam, előtte meg Marci a szokásos nem evésével készített ki. Egyébként hétvégén olyan szépen evett. Nem írom le, hogy szombaton is mit művelt a vacsinál (végeredmény degeszre evés lett), de Anyum is lesett, és kijelentette, hogy nem érti Marcimat evés terén. Úgyhogy nem én nagyítom a dolgokat 8)
Ha tényleg folytatódik a gázevés, megpróbálom a Bérest is. Köszi :wink: De remélem hozza a hétvégi színvonalat.
Olinak bejött a szerelőkészlet?
Tényleg tegnap megnéztünk Marcinak is napszemüveget a Brendonban, és mint gondoltam is az egyik méret kicsi volt már, a másik meg nagy, úgyhogy jövőre újra próbáljuk a dolgot. Azért megjegyzem Gábornak hiányzott nagyon, nem a gyereknek a szemüveg :lol:

Évi!
Hogy telt a hétvége? Még mindig Rolcsi ünneplését pihenitek? :wink:

Csajocák!
Milyenek a jóslófájások??!! Röhej, de Marcinál nekem semmi nem volt, csak 40+5 napon elfojt a magzatvíz és példaértékű fájásokat produkáltunk rögtön.
A lényeg, hogy Benivel most pár napja érzek lent egészen fura húzódást, cirka a méhszáj környékén, mintha nem lenne elég "anyag" belül. Tegnap pedig egészen görcsszerű érzésem volt, nem fájt, de kellemetlen érzés volt. Ja és nem keményedek.
Na ezek mik, amiket produkáltam? :roll:

Hú és még egy kérdés! Szerintem többeteknek van már a felnőttbicajra gyerekülés. Hol vettétek, mennyiért, milyen gyártmány, mennyire jött be, stb. Van a kölkeceknek búkójuk is? ui: Gábor be van sózva :arrow: biciklizni akar a nagyfiával :wink:

Mindenkinek szép napot!
Puszi: Melinda (35+3)

KépKép

KépKép
bujka

Volt a dokinő???? Norbika :?:

Örülök, hogy Marci betyár étvágya visszatérőben van :wink: Remélem megtartja a jó szokását és már így is marad.
Napszemüveg: én most akarom eladni a Vaterán......Nem volt túl sokat a drága gyermek fején :oops:
Biciklis ülés: a Dechatlonba vettem (ott van az Ikea mellett), 11 ezer forintért. Hamax márkájú. Volt ennél olcsóbb és drágább is. Asszem a drágább annyival tud többet, hogy lehet dönteni a támláját. Nekem ez felesleges lett volna, mert amennyit mi tekerünk............ Majd ha indulunk a Tour de France-on :wink: Bukósisakot is ott vettem (sima Dechathon márkájú) és csak úgy viszem ha a fején van. GOndolj bele, hogy ha elesek vele, a feje az első ami földet ér. Jómúltkor volt is egy ilyen balesetről szó a híradóban. Betört a kissrác koponyája. :cry: Eleinte ő sem szerette (főleg miután az apja becsípte a csattal a tokáját :roll: ), de azóta ha meglát egy motorost vagy biciklist bukó nélkül, fel van háborodva. Igazság szerint nekem is kéne viselnem, de hát arra már nehezebben szánom rá magam :shock:
Jósló fájás: nekem voltak. Főleg éjszaka. Na ilyenkor rám jött a frász, hogy most ez már tuti az. És nagyon erős, fájdalmas volt. Fájt kettőt-hármat aztán slussz. És nem keményedett!!! Viszont amikor "vajúdtam" fájás nuku :arrow: keményedés ezerrel. A burkot is a doki repesztette meg.
Fúúúúúúúú ez már olyan izgalmas itt a végén!!!!!!
HIszti: Te szegény!!!!!!! Milyen könyvet vettél?? És mi van ha azt írják a végén, hogy ebben a korszokban inkább ne legyen kistesó :?: :lol:
Viki barátja foglalkozik Aloe-s cucokkal. Ha gondolod tőle lehet rendelni vagy megkérdezni, hogy hol lehet utána nézni.

Most mennem kell mert már kimostam mindent de még nem kezdtem el vasalni. Asszem már eleget voltunk itthon :arrow: visszamennék 8)

Puszi

KépKép
gigi28

Szió Gigi!

Biciklisülést mi csak a Brendonban néztünk egyenlőre, leárazva volt 11 eFt. Nagyon klassz volt és Marci baromira élvezte, mert jól rugózott és pattogott benne :lol: Mi is még a Decathlonra gondoltunk, csak már nem volt idő oda is elmenni, de szerintem Gábor úgysem bírja sokáig és a héten oda is benézünk. A búkó tényleg kell így belegondolva, rosszul is lennék, ha fejre esne és na nem is mondom tovább... A Brendonban azt is próbáltunk Marcira, látni kellett volna, hogy rohangált benne és hogy élvezte! Persze a tokáját nem csíptük oda :wink: :oops: De akkor azt is megnézzük a Decathlonban! Köszi!!!
Az Aloe Vera-s cuccot megköszönném, ha megkérdeznéd a Viki barátját, vagy elérhetőséget, vagy bármit. A Kata által említett cégnek jelenleg fejlesztés alatt van a honlapja és csak egy mobil van megadva, és azért szeretnék előtte utánanézni, hogy honnan származik a cucc, ha már szopi alatt is szeretném használni, meg ugye szerintem nem lesz két fillér a dolog. Na ezt is köszi! :wink:
Nem akarok semmit sem elkiabálni, de Marci ma is ebédelt! Szilvásgombócból lenyomott hármat, aztán egy gerezd alma és még kunyizott egy kis gombócot, amikor én ettem! Na erre kössek csomót! :shock: De azért még nem élem bele magamat.
A Suttogó titkai II. kötetét vettem meg, amit igaz, hogy úgy "reklámoznak", hogy 2 éves korig használható, de ki tudja, meg ugye jön még az utánpótlás! A kistesó tervezése körüli fejezetet szerintem már átugrom :lol: Ez a vonat már elment... :lol:
Jóslók: nekem nem volt iszonyatosan rossz, de azért éreztem. Csütörtökön megyünk dokihoz, kiváncsi vagyok hátha van már lenn valami alakulás. Nekem mondod, hogy izgi?! Gábor is megállapította a hétvégén, hogy kezd izgulni. Erre én: "Mit szóljak én!". :lol:
Ha visszamennél esetleg a törökökhöz, szólj már át előtte, mennék én is! :lol: 8)

No pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Volt ma kint a dokinéni és hát az van amit sejtettem, Norbi bezsebelt egy kafa kis mandulagyuszit! Ma is volt láza, de ma többször volt 38 alatt mint felett, viszont állandóan aludni akart ma is és enni egyáltalán nem eszik, viszont szerencsére inni iszik dögivel, meg engem is lecsapolt négyszer is! Amúgy szegénykém nem csodálom, hogy nem eszik, mert a mandulái mellett még a foga is bekavar, nagyon csúnya a bal alsó metsző (pedig már jócskán kint van) nagyon be van dagadva, totál vérbő, mintha vérezne és a fog mellett még aftás is a szája belül! Szegénykém folyton kitalálta, hogy mit enne, de egy falatnál tovább nem jutottunk, mert elkezdett sírni, hogy fáj és ha megkérdeztem, hogy mi fáj, akkor a válasz: "foga" vagy "tokom". Remélem holnapra jobb lesz a helyzet, mert így hogy semmit nem eszik egész nap így az esti szopi is visszatért, meert nem volt szívem a lázas beteg éhező gyerekemnek azt mondani amikor kérte, hogy nincs, de azért minden alkalommal elmondtam Neki, hogy most csak azért kap, mert beteg és nem tud enni, de ha már meggyúgyul, akkor este nem fog kapni cicit. Ja, különben tgnap délután cici nélkül aludt el, nem is kérte, mellé feküdtem és már aludt is!

Melinda!
Nekem a jóslófájások úgy a 34. hét környékén jelentkeztek, olyan mensi görcshöz hasonlíott és olyankor nekem sem keményedett, hanem fájt!
Örülök, hogy visszatért Marci evőkéje!!!!!!!
Ha vesztek bicajülést akkor majd írd meg, hogy milyet vettetek, mert én is szeretnék venni!!!!!!

Gigi!
Nem kapunk több képet a nyaralásotokról???????

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Nagyon sajnálom, hogy Norbikának mandulagyuszija van :( Nagyon-nagyon gyors gyógyulást kívánok Neki!!! Millió puszit adj helyettem is az okos buksijára!
Annyira megsajnáltam, ahogy írtad, hogy sírva mondja milye fáj :( Tényleg nagyon rájár a rúd.
Az esti szopival gondoltam, hogy visszaálltatok, de nekem sem lett volna szívem ilyen állapotában megtagadni Tőle. Majd megoldjátok ügyesen a helyzetet, ha meggyógyult.

Akkor most már tuti, hogy jóslózok! :D
Bicajülésből OK Baby típusút vettünk, holnap majd megírom a pontos fajtáját.

Gigi!
Mint láthatod, írtam Györesznek, hogy meg van a bicikliülés. Gábor nem bírt magával! Megkértem, hogy a régi Megatoysban majd vegyen olyan kacsás WC szűkítőt, amit Györesszel együtt ajánlottatok, erre hazajött a szűkítővel, a bicikliüléssel és egy búkóval. Úgyhogy a Decathlon túránk most kimarad :wink:
Olyan érdekes, hogy Gábor nagyon türelmes, akár fát hasogathatnék a hátán, de ha valamit a fejébe vesz... Már mentek a háztömb körül egy kört. Marci nagyon élvezte!

Teszek fel képet a bicajos Marciról :wink:

Kép Kép

Kép

Puszi és jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Györesz, neked is nagyon köszönöm a köszöntést!! :):)
Sajnálom, hogy szegény Norbika beteg, még a foga is :( Tényleg kis hős, hogy még így bírja! Remélem gyorsan, gyorsan meggyógyul! :):) Szerintem jól teszed, hogy engeded szopizni, legalább a tejecske is segít neki gyógyulni!

Melinda, nem tűntem el, csak zűrös volt a hétvégénk, tegnap meg a netünk sz@rakodott :( A szombatunk rázos volt, apósom jött meg Iránból, őt ugráltam körül, a nyűgös Rolcsival a nyakamban, mi tagadás kemény volt. :( Vasárnap kicsit csavarogtunk a városban, sétáltunk, játszótereztünk, vacsiztunk, ez a nap jól telt! :) Nem volt nagy ünneplés, Rolcsikát csak mi és ti köszöntöttük fel!
Melegen kívül jól vagyok, viszont a hőségtől sokszor tör rám a mindjárt elájulok érzés, légszomj és hasonló finomságok :( Még nem híztam igazából (bármilyen fura a pocakom méretét tekintve :wink: , hol 1 kg-mal többet, hol 2-vel kevesebbet mutat a mérleg. Mondjuk ebben a melegben képtelen vagyok sokat enni, inkább csak gyümölcsöt, zöldséget igyekszem. A magzat mozgás rém izgalmas, párszor már éreztem, pont ahogy írtad, egy kis lepke repkedését, de őszintén szólva nem vagyok biztos benne, hogy ez még ő, hiszen olyan korai! Te hogy vagy? Benike? Marci tündéri a sisakban :P :P , aranyos lehetett Gábor ahogy bevásárolt a kicsifiának :) Ismét csak azt mondhatom, hogy mázlista vagy! :wink: Remélem marad a visszatért evőkéje a nagyfiúnak!!!

Gigi, nagyon jók a képek! A kedvencem ahol 3-an vagytok :) és ahol Oli ül a "forgókában", mint valami kis "kéjúr" :lol: Nem csodálom, hogy már mennél vissza! :) Én is csatlakoznék Melindához, szívesen megszöknék itthonról egy kis fürdőzésre, napozásra, stb. :oops: :wink:

Saxi, Kata, Mica :?: :?: :?: Remélem jól vagytok :!:

Kellemes napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Nem akarlak elkeseríteni de holnaptól megint kánikulát mondanak :shock:
Hihetetlen, hogy már Te is a 16. héten tartasz!!!!!!!!!!!!!!

Szegény Norbika! Ilyenkor szerintem is természetes, hogy nem vonod meg tőle a vigaszt nyújtó cicit! Majd visszaáll megint a "régi" rend. Olivér is taknyos........ De szerencsére láza nincsen. Gyógypuszik mennek.

Imádnivaló a kis katicád!!! Úgy megdögönyözném :wink: Én is olyan vagyok mint Gábor. Ha valamit kitalálok akkor nem tudok várni!!! Azt szoktam mondani: Adj Istenem türelmet, de azonnal :wink:
Szuper az ülés és a bukó is!!!! Na arról már nem is beszélve, hogy Olikámnak milyen örömet okoztál Gábor fényképével!!!! :lol: Itt örömködött reggel amikor meglátta!!!

Csajok!!! Én már ma visszamennék lógatni a lábam. Viszlek titeket is magammal!! SZülni kint is lehet, max Benit Abdulnak fogjuk hívni! :wink: Eszterke pedig még úgyis anyukája hasában lesz egy darabig!!

Na megyek, lefoglalom a repülőjegyet :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Na ha már annyira unszolt Györesz :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Évi!
Örülök, hogy itt vagy!
Iránban :shock: volt az Apósod? Az sem egy egyszerű hely, nem is a mostani cirkusz miatt, csak én valahogy az egész arab világ közelségétől félnék.
Klassz, hogy legalább a hétvége fele sikeres volt :D
Lepkeszárnyak :D Én is így voltam vele egy darabig, hogy nem biztos, hogy Beni, aztán egyik nap bizonyossá vált, hogy bizony Ő mocorog már odabenn. Szerintem abszolúte nem korai, hogy a 15-16. héten érezd Pindurkát. Benit én már a 16. héten biztosra mondhatóan éreztem és előtte is volt már valami.
Sajna tényleg jön megint ez a rohadt forróság, már annyira utálom!!!!!! Ez az ájulás szörnyen hangzik :( És nagyon ügyes vagy, hogy még nem híztál semmit! :D
Én vagyogatok, mostanában semmi egetrengető fájdalmam nincs, csak mindenhol egy kicsike :wink: Kicsike a lábamban, a derekamban, jobb vesém környékén. De ennyit simán elviselek!

Gigi!
Örülök, hogy Olika örült! :D Ha én ezt Gábornak elmesélem... asszem Ő is örülni fog :wink:
A mondásod nagyon tetszik :lol:
Jobbulást a takonykórból! Szívni is kell az orrát?
Csodásak a képek! Most még jobban beindultam! Ha kinn születne Abdulka, majd itthon honosítjuk :wink:

Köszi Marci dicséretét! Én is majd megzabáltam, amikor megláttam, aztán a biciklin, ahogy vigyorgott, meg integetett nekünk, amikor Gáborral elmentek tekerni egy kört :lol: Gábor mesélte, hogy a próbakör közben kérdezgette Marcit, hogy tetszik? Válasz: "hm" (mert az igen még nem megy :oops: ), meg mutogatta a kutyusokat, macskákat és utánozta a hangjukat (a nevük még nem megy :oops: ). Úgyhogy egyenlőre bejött a kiscsákómnak :D

Pusz: Melinda (35+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Sajna Norbi még mindig elég ramatyul van! Ma már nem volt lázas, de egész nap hőemelkedése volt! Nagyon úgy tűnik, hogy a mandulagyuszi továbbterjedt és szájüreggyulladás is lett belőle (Stomatitis aphtosa), legalábbis egy internetes dokinéni szerint. Ma reggel amikor akartam Norbinak fogat mosni, alig értem a fogához és egyből vérzett az inye és nem ott ahol jön a foga! Az egész inye mindenhol vörös és vérzékeny és gondolom nagyon fájhat neki, mert mostmár 4. napja nem eszik szinte semmit! Szerencsére a kedve jó, csak kicsit gyenge és nem rohangál egész nap, gondlom kicsit legyengült a láz meg a nemevés miatt! Máma már nagyon kiborultam, mert szegénykém mindent enne, de mikor közelítek a szájához már löki is el a kezemet, hogy nem kell. Főztem ma neki egy kis sima főttkrumlit meg almakompótot, na abból evett egy pár falatot, meg egész nap sikerült megnnie kettő danonínót és ennyi, még jó hogy iszik meg szopik!
Ha nem javul, akkor még hétvége előtt megint megmutatom a dokinéninek!

Gigi!
Köszi a képeket! Nagyon helyesek vagytok rajta! Mi szívesen megyünk Velek!!!!!!!!

Melinda!
Marci nagyon édes a kis bukósisakjába! Mennyiért vettétek az ülést???????
Mikor mentek dokihoz?

Évi!
Tényleg annyira furcsa, hogy már Ti is itt tartotok! Nektek is ilyen gyorsan szalad az idő, vagy csak Nekünk???

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Na egyre többen megyünk nyaralni! Inditunk egy buli repcsit :wink:

Drága kicsi Norbi. Szegény, nagyon megszenvedi.... :arrow: meg Te is. Szorítok, hogy hamar kilábaljon a betegségből.

Az Aloés cuccot nem felejtettem el, csak meg kéne tudni Katától, hogy mi a pontos neve. Mert akkor rákérdeznék, hogy mennyi az ára és, hogy szedheted e ?!
Szerintem is tök jó bicajozni. Olika még énekelni is szokott közben és a hátam közepééig felhúzza a pólómat :oops: Néma Leventét csókóltatom!!! :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
Forever-Aloe Vera Gel.Nekem 1 literes kiszerelés van.

Most csak ennyi.

Puszi mindenkinek! :wink:

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Györesz, nagyon sajnálom, hogy Norbikád így megszenved ezzel a betegséggel :(, ráadásul ilyen melegben lázasnak lenni, pokoli lehet :evil: Drukkolok, hogy most már tényleg gyorsan rendbejöjjön, sok-sok gyógypuszit küldök neki!!!!!!!! :) :) :)
Nekem is állati furcsa, hogy már ilyen "nagy" babócám, azt hiszem sokkal gyorsabban száll az idő, ha az embernek több helyre kell figyelni, nem csak a kis pocaklakóra koncentrálni, Rolcsi legalábbis nem sok időt hagy mondjuk relaxálásra :roll:

Melinda, Örülök, hogy örülsz! :) Igen, Iránban volt apósom, de nem önszántából, hanem munkaügyben. Ő mérnök és az általa tervezett szivattyúk egyike bekrepált, azt kellett megnéznie, 1 hónapig volt kint, a városba gyakorlatilag egyáltalán nem mentek, az üzem pedig jól felszerelt, abszolút normális hely volt, ahol az irániakon kívül szinte a világ minden tájáról voltak a munkások!
Én is örülök a jól sikerült vasárnapnak, mostanában igyekszünk minél többet kimozdulni egyrészt a nyári szünet miatt, másrészt úgy érzem nekem is nagy szükségem van rá, hogy kimozduljak amíg lehet :wink: Örülök, hogy jól vagy!!!!:):) Te jól emlékszem, holnap mész dokihoz? Izgulsz?

Gigi, ezek a képek is szuperek! Ahogy nézem őket, egyre jobban fáj a szívem, fogalmam sincs mi mikor jutunk el nyaralni, egy jódarabig biztos nem :( Attól tartok marad az a verzió, hogy bebújok a bőröndödbe, csak találjunk akkorát! :lol: :lol:

Lányok, drukkoljatok nekem este fél hétkor, hogy elsősorban minden rendben legyen a kicsikémmel és persze jó volna azt is tudni, kezdhetek-e rózsaszín rucikat vásárolni! :oops:

Mindenkinek szép napot kívánok!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Kata :)
Köszi az infót, meg is kérdezem, hogy ezt árulja e a srác ??!!

Nagyon-nagyon fogok drukkolni, hogy minden rendben legyen Eszterrel. És, hogy tényleg Eszter legyen :wink:

Most megyek mert elvileg kihozok egy szönyegtisztító gépet mert már rá fér a padlószőnyegre egy kis sika-mika.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
Millió gyógypuszi Norbikának! Úgy sajnálom és természetesen Téged is, hogy látod a Drágaságod szenvedését. Sajnos nem csoda, hogy legyengül, ha már 4 (!) napja alig eszik szegényem. Neked is sok erőt!!! Én a helyedben mindenképp megmutatnám a dokinéninek a hétvége előtt, ha már ennyire összejöttek Nála a problémák egyszerre. Drukk, hogy erőteljes javulás induljon!!!
Az ülést 11eFt és párszár forintba került, de Gábor az utolsót hozta le. De szerintem érdemes hozzájuk betelefonálni hátha van, mert ide folyamatosan hoznak kifutó cuccokat. Egyébként a Brendonban (mi a budaörsiben voltunk) vasárnap olyat láttunk, ami hasonlóan jó volt, de nem volt ilyen magas a háttámlája. Ez a mostani a fejét is megtartja Marcinak, ha bármi történne. Egyébként az is OK Baby volt és 11.900 Ft azt hiszem valami kuponakciós áron (egyébként közel 17eFt). Nem szívbajosak az tuti elkérni egy valagnyi pénzt ezekért az ülésekért... :?
Holnap megyünk dokihoz este! Majd beszámolok mi történt :wink:

Gigi-Kata!
Köszönöm szépen az együttműködést, segítséget Aloe vera ügyben! :oops: Aranyosak vagytok! :D

Gigi!
Puszit köszöni a kis Levi :wink: Kis taknyoska jól van? Neki is puszi! Anyuval sokat emlegetjük, hogy milyen édes volt, amikor itt voltatok. Anyunak nagyon tetszett :wink:, pláne amikor lemamázta :lol:

Évi!
Sejtettem, hogy Apósod munkaügyben járt arrafelé. Jó, hogy normális körülmények között töltötte azt a nem kevés időt!
Bizony, jól is teszed, ill. teszitek, hogy mászkáltok, amíg lehet. Még mi is el szerettünk volna menni egy sétahajózásra Szentendréig, de azt hiszem most már ez kimarad. A meleg valahogy erősen visszatartott. Nem baj, majd négyesben :wink: Nektek mindenesetre jó csavargást!!! :D
A nyaralással valahogy én is így vagyok. Én nagyon parás vagyok és nem merek még szerintem jövőre sem elindulni valahová, amikor Beni 1 éves körül lesz. Talán utána, de akkor is csak belföldön. Aztán majd meglátjuk.
Hihetlen, hogy hogy emlékszel mindenre, igen, holnap megyünk dokihoz! Különösebben nem izgulok, de azért arra kíváncsi vagyok, hogy a fájdogálások nyitottak-e bármit a méhszájon. De nem reménykedem, szerintem Marcihoz hasonlóan Ő sem lesz egy nagyon sietős kiscsákó. Mondjuk nem is baj, mert vagy bújjon ki 5-ig, vagy várjon 19-ig, mert a két időpont között a dokim szabin lesz külföldön :roll:
Látod, nekem nem ennyire jó a memóriám, mint Neked, mert én azt hittem, hogy tegnap voltatok 4D-n. De "csak" ma mentek. Kezem-lábam keresztben lesz, hogy meglássátok Esztike bizonyítékát!!! És természetesen minden rendben van Vele, ez nem is kérdés!!! :D
Kitartást a melegben!!!

Ja, egyébként van egy újabb parám! Olyan furcsán érzem Benit a pocakban: elsősorban a jobb felső negyedben és a bal alsóban :arrow: olyan, mintha átlósan feküdne :shock: Eddig csak fej-, medence-, és harántfekvésről hallottam, de holnap rákérdezek erre a furcsa érzésre a dokinál. Nem lennék túl boldog, ha Benikém eltévesztette volna az irányt :roll:
Szombaton elkezdem inni a málnalevél teát! 8)

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Gigi!

Jó takarítást!!! :D :D :D (Ezt előbb annyira akartam írni, de kismama szitaagyammal elfelejtettem :lol: )

Pusz: Melinda, a tyúkagyú!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Hát tényleg elég drágák ezek az ülések! Az az igazság, hogy én arra gondoltam, hogy jó lenne megcsípni egy használtat, mert mostanába nincs erre ennyi pénzem!
Holnap megy a drukk Neked is a dokihoz!

Gigi!
Olinak is jobbulást!!!

Évi!
Azt hittem, hogy bekapcsolom a gépet és egyből Téged olvashatlak! Izgatottan várjuk a híreket!!!

Norbi ma már tényleg látványosan jobban volt, bár ma is sokat sirdogált és fájlalta a száját, de azért eszegélt egy keveset. Meg is beszéltem Vele, ha már ilyen szépen a gyógyulás útjára lépett, akkor este már nem lesz cici és lám csodát megértette, mert egyszeer sem kért és simán elaludt! Azért még kicsit gyenge, de rosszlkodásba már toppon van! Ma úgy elbújt előlem, hogy alig találtam meg és nagyon rám ijesztett!
Ezt még muszáj elmesélnem, olyan édes volt! Este kakilás után anyu nem adott rá pelust, csak bugyit, persz ilyenkor ezerrel markolássza a kis pöcsét, kérdezem Tőle: Mi az? "kukacom" és mit csinálsz vele? "nomkodom", hát azt hittem megzabálom ahogy ezt mondta!

Puszi Mindenkinek

Kép
györesz

Most csak gyorsan:

Örülök, hogy Norbika már jobban van! Norbi duma nagyon édes!!! Olyan jókat lehet rajtuk röhögni!!! :lol: És mi lesz még itt. :roll:

Éviék jól vannak, tegnap küldött este egy sms-t. De majd a részleteket megírja Ő. :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?