Jó reggelt Lányok!! VIGYÁZAT, KICSIT HOSSZÚ LESZ!!
Már fél 6-kor felkeltem, és ma olyan romantikus hangulatban: ma van ugyanis a 9. házassági évfordulónk!
Pupy
Olyan jó olvasni az esküvői készülődésről!!
És hogy ilyen rendes a pap, külön örömmel tölt el. Már teljesen lázban vagyok az esküvőtök miatt, alig várom, hogy majd elmeséld az élet egyik legboldogabb napját!
A cicusod nagyon édes!
Zsúka!
A kerted csodaszép! Nikihez csatlakozom: nekem is csak akkor lenne ilyen kertem, ha Te gondoznád!
4 hét pihi biztos klassz lesz. Kívánom, hogy feltöltődve, boldogan gyere vissza!
Norwell
Olyan jó, hogy írtál!
Kende baba ilyen nyugodt, hogy még írni is hagy??
Syry
Örülök, hogy minden rendben van!
A genetikei vizsgálatot te kérted vagy előírták? (Bocs, ha hülyeséget kérdezek
)
Kacsa
Bízom benne, hogy minden rendben lesz a dokinál! Csütörtökön gondolok Rád nagyon!
Kacsa, Narco, Angie
A 7. mennyországot én pár éve néztem a németen, minden részét imádtam. Nagyon megörültem, mikor láttam, hogy a magyaron is vetítik, de sajna itt csak 1-2 részt tudtam megnézni, soha nem jutott idő tévénézésre az utóbbi időben. De nagyon örülök, hogy Nektek is tetszik!!
Csibe
Köszönjük a képet!!
És a neve nekem is nagyon tetszik! Mikor mentek Timikához?
Timika
Igyekszem megírni a beszámolót (tábor), aztán küldöm!! (nem felejtettem el, hogy kérdezted
!)
Jucmuc
Nagyon szép a kertetek!!
Én is nagyon szeretnék ilyen pavilont! Már kettőt vettünk tavaly, meg tavalyelőtt (persze nem fából), és mindkettőt elfújta a szél. Az idén már csak azért sem veszünk!!
Évi77
A kis csillagszemű Dóri csodaszép!!!
Én egyre jobban vágyom egy pici babára! Bárcsak nekem is szerencsét hozna a Te 2 hetes nyaralásod!!!
Monyoka
Nagyon sajnálom az 1. cn-t!
Hogy vagy mostanában? Miért nem engedi a babanet, hogy hosszan írj nekünk??
Pedig nagyon szeretem olvasni a soraidat!
Niki
A kép óriási buborék mozgásairól!
Az én kisfiam is hihetetlen dolgokat művelt, a legjobb volt, amikor bal oldalon kidugta a lábát. Megsimogattam, erre gyorsan visszahúzta. Aztán mgint, megint, és utána már nem húzta vissza, mintha felbátorodott volna, hogy jó ám a simogatás!! (Olyan jó ezekre visszagondolni, nosztalgiázni, ahogy Évi is írta)
Narco
Köszönömmég egyszer a tábor előtti tanácsokat!
Ott is folytattam a kenőcskúrát, de a kúp végül megmaradt (ott nem lett volna szerencsés alkalmazni, hisz ha lefeküdtem, nem tudhattam, nem kell-e valami miatt kiugrani az ágyból).
Örülök, hogy a párod ennyire várja a babákat!
És annak is, hogy megérted a családod aggódását, de szerintem jól teszed, hogy nem hagyod mélyen hatni magadra ezeket, nem szabad, hogy idegesítsenek!
Junko
Hol van a nyaralás utáni öröm és bizakodás????
Amíg nem jött meg, ne add fel a reményt!! És ha Te fel is adod, akkor reménykedünk mi helyetted!!
Brill
Remélem, jól telik a pihizés! Várunk 21-én!
Dido
Jó pihenést kívánok!
És azt, hogy kicsit feltöltődj új energiákkal! Szomorúan olvastam, hogy mennyi problémád van, de az jó, hogy más orvos is látott, és a sok viszgálat majd csak kideríti, hogy mi a bibi. Sajnálom, hogy fájt a vizsgálat! (nekem mindig az fáj, ha a jobb oldali petefészkemet nézi a doki ultrahanggal. Fogalmam sincs miért, de az mindig nagyon fáj. Utálom is, ha az következik.)
Ági279
Hogy vagy
Kedves Lányok, mennem kell! Akinek még nem írtam, annak holnap pótolom! Ma már nem jövök. Délelőtt megyek be a suliba kisfiammal, útközben veszek valami apróságot a páromnak, aztán palacsintát csinálok a tegnapi gulyásleveshez, délután takarítás, este vacsizni megyünk – a kisfiam is jön most velünk, már alig várja! (még nem volt éteremben)
Hát, így fog kb. kinézni a mai napom. Ami negatívum, hogy pár napja fájdogál a fogam, de olyan bizonytalanul, meg nem is mindig, hogy azt sem tudom, melyik fáj. Kivárás, aztán ha kell, majd fogorvos.
Szép napot Nektek, millió puszit küldök: