Új privát üzeneted érkezett!

Pupy!
Engem is érdekel a szövettan, ha nem gond.
Vendég

Nárcisz!
Köszönöm a segítségedet. :D Küldtem privit.
Vendég

na lányok!
Igen kihalt a fórum. Huáéba írogatok ide :cry:

Kép
narco

Hát tényleg nem okoz gondot a visszaolvasás... Úgy látszik, nem egyszerre érünk rá :) Ez van :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Akkor itt vannak az ígért képek! Kép
Kép Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszi Mátra!
Stimmelnek az adatok.
Csibe!
Nagyon jók a képek!Aranyos a babátok!
Pupy!
A név már 90%-ban megvan, de akkor szeretném csak megírni, ha 100%lesz.
Évi!
Dórika nagyon aranyos kislány! Megnéztem a többi kép közül is jó párat!
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Sziasztok lányok!

Ma tényleg nem kell annyit visszaolvasni :)

Rolly :) Aranyos vagy, köszi szépen :D Nem írnál nekünk is egy kis élménybeszámolót? :idea:

Jucmuc :) Nagyon szép a kertetek! :D

Junko :) Légyszi ne legyél negatív, ne temesd előre ezt a hónapot! Hozzánk pont a legesélytelenebb hónapban költözött be Kristóf :!: Egyeztessetek Csibével és beszéljünk meg egy talit, jó? Megkaptad a választ a privire, amit küldtél?

Pupy :) Tényleg nagyon klassz, erős csajszi vagy! :D Remélem az esküvőd olyan szép lesz, mint amilyennek megálmodtad! :lol: A Huszti u-t nem tudom, hogy melyik, csak a Szentendrei utat ismerem. Én a pesti részen nőttem fel, a Pozsonyi úton, onnan is kb. 10 perc a Margitsziget, csak a másik irányból :) Köszönöm a név dicséretet is! Nagyon sokat töprengtünk ám rajta, amíg ennél a variációnál maradtunk 8)

Évi77 :) Nagyon édes a kis Pipi :lol: Szerintem ne féltsd őt a babaúszástól, nekik még a víz a természetes közegük. Az 1. alkalom általában ingyenes, vigyétek el Dórit és nézzétek meg, hogy hogy reagál a vízre. Ha nem tetszik neki, nem kell többet menni, de egyébként is bármikor abba lehet hagyni a foglalkozást. Nekem az a kedvenc részem, mikor egy kört alkotunk, énekeljük, hogy „Süss fel nap…” és közben bevisszük a törpöket a kör közepére, hogy ismerkedjenek egymással :lol:

Niki :) Nagyon jók a képek a hasadról! :lol:

Csibe :) Nagyon szépek a képek Gáborról :lol: Nem akarsz változtatni a vonalzódon?

Jó éjt mindenkinek!

Ja, a ma esti mérlegelés eredménye: 7910g. Igaz, lehet, hogy kicsit eltoltuk a dolgot, mert már nagyon nyűgizett a kislegény és muszáj volt mérés előtt etetnem egy kicsit. De így is megint több mint 200g-ot hízott múlt hét óta… :shock:

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Szakértők!

A Ti orvosotok elegendőnek tartja a 9 mm-es endometriumot arra, hogy megtapadjon benne a megtermékenyült petesejt? Ha nem, akkor milyen kezelést javasolt?

Köszi a válaszotokat!

Túrórudi6@freemail.hu
turorudi6

Niki!
Nagyon aranyos kis bubikád. Gondolom produkálta magát :lol: Mesélj.
Ja és a pocakodat megmutattam a páromnak, hát nem semmi jelenség, és látszik. :wink:

Évi77!
Már a 7. héten tudtuk, hogy 2 petéjűek a babák, mert 2 sárgatestem volt. Igazából ha ügyes az Uh-os, akkor meg tudja mondani. A 12. héten már az is látszott, hogy 2 méhlepény van, és hol tapadnak.
Tegnap nagyon jót röhögtünk a Hetedik mennyországon, mert a csajnak még a hasa sem domborodik, de már megmondták neki, hogy 2 fia lesz. Sőt. na még ma röhögünk egyet.

Kép
narco

Bepótoltam a lemaradásomat, visszaolvastam a hétvégét:

Angie!
A házatok nő mint a bolondgomba! :) És tényleg nem kerül sokba. A mai világban már nehéz kifogni egy jó építési vállalkozót, de szerencsére nem lehetetlen, nekünk is sikerült, bár mi „csak” fűtéskészen vesszük a házat.

Nárcisz!
Tök jó, hogy már érzed Moszatkákat, érdekes lehet megkülönböztetni őket. Eleinte én még azt sem tudtam melyik mozgás a keze és melyik a lába, de már megy az is, neked meg minden duplán mozog :)

Pupy!
Én még mindig odavagyok az esküvőkért az esküvőszervezésért, úgyhogy részleteket kérünk. Milyen lesz a ruhád a csokrod a vőlegényed ruhája stb… :) Kíváncsi egy nőszemély vagyok :)
Ezek a séták jónak hangzanak, sajna nekünk nincs ilyenre lehetőségünk, főleg, hogy megint szalma maradok vasárnapig, a párom az efotton dolgozik.

Brill!
Majd utólag, de jó pihenést :)

Juca!
Milyen az új lakás? Kinga hogy van az új szobájában? Képek??? :) Remélem mihamarabb lesz rendesen netetek.

Anikó!
Neked is jó pihit.

Norwell!
Hát mindig kibabrál veletek t-szolgáltató?! Ez nem jó, így nem hallunk rólatok olyan sűrűn. Tőled is: Képek??? :)

Kacsa!
Lh teszthez gratula! Akkor lehet drukkolni ennek a hónapnak, már csuriban van a kezem mindenkiért. Ja és remélem, hogy apának nem lesz alkalma figyelmeztetni a lábfeltételre :) Nálunk is töltött paprika volt a hétvégén.

Ági!
??? Érted is csuriban vagyok azért még, mert a remény hal meg utoljára.

Dido!
Akkor hajrá előre! Örülök, hogy szimpi ez a doki. Amúgy meg jó pihenést nektek is.

Timika!
Édesek a csöppök, és hogy fogják már egymás kezét! Jó korán kezdik ;)

Bogica!
Üdv újra! Gyere gyakrabban csajócához gratula, a névre majd én is kíváncsi vagyok.

Mátra!
Nekem pihenjél is ám! Lovaktól és víztől pedig nem félni!

Rolly!
Örülök, hogy jól telt a pihi. Te egy mázlista vagy, hogy megúsztad a cukrost!

Jucmuc!
Ez nem kert ez már egy hatalmas „farm”, de nagyon szép az az árnyékoló, meg a kerti bútorok.

Junko!
Remélem jól ismert nem terhes tünetek becsapnak... Úgyhogy inkább a nyaralásról kérünk beszámolót.

Csibe!
Jók a képek, köszönjük, és szép nevet választottatok, nekem az Ákos is tetszik azért.

Csúcspocak mindenkinek köszöni dícséretet, pedig ez még csak egy kisebb torna volt :)
Tegnap voltam szülésfelkészítő tanfolyamon, egy kicsit uncsi volt, de a többi téma alapján jobbnak tűnik. Tornázni nem maradtam ott, mert se erőm se cuccom nem volt hozzá, kicsit hirtelen sikerült bekerülnöm a csoportba, de nem baj, legalább ez is megvan.
Mától megint szalma maradok, apája elmegy délután efott-ra dolgozni. Sebaj, majd anyós boldogít!! Sóhaj…

Mindenkinek szép napot! Meglátszik, hogy mindenki nyaral, azért megpróbálok sűrűbben lenni. Üdv

Ezt most még gyorsan a végére:
Hú Narco!
Tegnap lemaradtam a Hetedik menyországról, nem is tudtam, hogy ikrei lesznek a csajszinak! A kislánya viszont tündéri, bár elég buta nevet adtak neki, szerintem.

kancellárka

Sziasztok!

Nagyon hiányoztok, de egyszerűen nem tudok mostanában netezni, annyi meló van. :( Kolléganőm még a héten szabin van, de utána én megyek el 4 hétre :D , most először sikerülhet ilyen hosszú időszakra elmenni, már nagyon várom.
Remélem Rodosz nekem is bejön. :D

Mátra!

Érezd nagyon jól magad és légyszíves a táblicskuba írd be, hogy augusztus 20-ig szabi. Köszönöm.

Mindenkinek sok-sok puszit küldök és azért még megpróbálok jönni a héten.

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Jó nyaralást neked is, és ha hazaérsz mindenképpen beszámolót várunk :lol:

Niki!
Ez a rész csak most lesz, csak elolvastam az ajánlóját az interneten, mert befejező rész lesz.
Hát én a Lucy-n rendszeresen ki szoktam bukni, hogy milyen hülye. Ja és a férje, amikor bevágja azt nyálas képet, akkor Tomival közösen öklendezünk :wink: :lol:

Kép
narco

Hello Lányok!

Hát itt tényleg nagyon nyári a hangulat. Sokan szabin, a többiek pedig nagyon dolgoznak.

Én már jobban. Tegnap letisztultak a gondolataim, és rájöttem, hogy a férjecskémet az utóbbi időben igencsak elhanyagoltam. Ezt ki is fejeztem neki tegnap, és annyira jó volt egy kicsit mea-culpázni neki és odabujni hozzá.

Nárcisz!
Tegnap írtam neked ide a topikba egy hosszabb üzit a házról. Láttad?

Pupy!
Küldtél már privit? Mert még nem kaptam semmit.

Zsúka!
Még egy kis kitartás, és tietek a világ. Rodosz szerintem igenis meg fogja hozni az eredményt. 4 hétig csak egymáséi lehettek. A férjed is tudott ennyi szabit kivenni? Az ilyen kikapcsolódások eredményesek szoktak lenni. Reméljük, nálatok is így lesz. Ez azt jelenti, hogy 4 hétig nem is hallunk rólad? Az nagyon rossz lenne!!!

Csibe!
Nagyon jók a képek a kis Gáborról. Szép nevet választottatok. Nekem a Péter tetszik, de mivel a férjem is Péter, nem hiszem, hogy ezt a nevet kapná a gyerekünk. Sajnos a többi fiú névvel hadilábon állunk. Olyan lány névből, ami tetszik Dunát lehetne rekeszteni.

A barátnőm mára van kiírva szülni, de még nyitva sincs a méhszája.

Ma is pangásra számítok. Azért még benézek, hátha mégis.

Puszi,
Vendég

Narco!
Én a teletext-en szoktam előre olvasni, de ott ikreket nem írnak, csak hogy Matt-ék is babát várnak, meg azt sem vettem észre hogy befejező rész lesz, de nehogymá, én akarom tovább, tovább...
Útálom mikor egy aranyos kis sorozatot befejeznek. Kép
Jaj elolvastam, ez már túl nagy csavar:
"Az este során elérkezik a nagy bejelentések ideje is, ahol kiderül, hogy Lucy és Sarah is ikerfiúkat vár, mire Carlos elmondja, hogy kibékültek Mary-vel, aki szintén terhes és két ikerlánynak ad majd hamarosan életet."

kancellárka

Niki!
Hát azért ez egy kicsit túlzás. Mondjuk amíg az Any ikrei meg nem születtek, addig nekem jobban tetszett a sorozat. Most már szinte csak a szexről, meg a kisebbségek elnyomásáról szól.

Angie!
Ige olvastam, és a férjemnek is megmutattam. Szerinteünk nagyon jó így. Adja hozzá a telket is? Mert nálunka teleka kényes pont, hogy azt hogyan fogjuk megvenni.
És az is nagyon tetszik, hogy gyorsan dolgoznak. Annak idején anyukámék 4 évig építették a házukat. Ezzel szemben ez rekordidőnek számít.

Kép
narco

Hát csak nem akarok neki állni semminek, még nem igazán nyitották rám az ajtót, a telefon is csak kétszer csörgött, úgyhogy még egy kicsit netezek. :D

Nárcisz, Angie!

Köszönöm a drukkolást. A férjem is el tud jönni ha minden igaz, de ha nem, akkor én is vissza jövök előbb dolgozni, mert egyedül nem jó otthon lenni.

Felrakok egy képet, amit most küldtem el a Csodakert magazinnak arra a bizonyos fotópályázatra. Szeptemberben kiderül, hogy a legszebb 10 között vagyok-e?
Kép
zsúka

Zsúka!
Nálam ez a kert az első! Nagyon szép! A mienk az életbe se lesz ilyen, csak ha te odaköltözöl :)

kancellárka

Niki!

Jaj de aranyos vagy, olyan jókat vigyorgok. :D Mennék én szívesen csak nagyon messze vagy. :(

Annyi mindent szeretnék Nektek mesélni és kérdezni, de nem lehet mert ha egyszer elkezdem, nem tudom abbahagyni és nekem annyi lesz meg egy bambi.

Zsúka
zsúka

Zsúka! Felőlem elkezdheted :)

kancellárka

Zsúka!
Kérdezz nyugodtan :lol:

Kép
narco

Niki, Nárcisz!

Ez nem ér, így nem tudok elszakadni. Nagyon aranyosak vagytok. :) Rákapcsolok és mindent megteszek, hogy itt lehessek Veletek.

zsúka
zsúka

Zsúka!
Gyönyörű a kertetek, és a ház is. Én is ilyen szép kertet tervezek, de hogy mikor lesz belőle valami, azt nem tudom. Én szeretném már jövőre szépen rendbehoszni, de még kerítésünk sincs, és nem biztos, hogy idén lesz pénzünk rá, sőt, nem lesz, mert a belső berendezés most fontosabb. Igaz, füvesíteni, és fákat ültetni attól még lehet. De egy szép kertnek a kialakítása több évbe telik. A fák is akkor szépek, ha már néhány évesek. Ti hány éve laktok itt?

Nárcisz!
Tényleg, nem is írtam, hogy mikorra lesz kész. November 1-jén lesz az átadás. Júni 1-jén kezdték, tehát 5 hónap. Eddig szerencsénk van az idővel, mert lehet dolgozni és a falaki is jól száradnak.
Hát igen, a telek nem olcsó. Mi azért vettük Vácdukán, mert ott már nem annyira vészesen drágák a telkek, és mi nem is ragaszkodtunk ahhoz, hogy nagyon közel legyünk Pesthez, sőt, inkább minél messzebb, de még bejárható távolságra terveztünk költözni. Ott nagyon tiszta a levegő, egy völgyben van a falú, és elég szellős, így mindig friss levegő áramlik be. A telkünket pedig nagy szerencsével áron alul találtuk. A környező telkeket 6-7 millióért árultát, és mi 4,45-ért tudtuk megvenni. Igaz, van egy kis szépséghibája, a telek végében van egy elég nagy bádogtetős önkormányzati épület, ami rontja egy kicsit a kilátás, és amit igazából semmire sem használnak. Azt hiszem két ember bérelte ki vmi lakatos munkát végeznek. Majd ültetünk oda fákat vagy tujákat. A lakásból egyébként bőven átlátni az épület fölött és látni a panorámás dombokat.

(Lassan megy az írrás, mert közben százszor megcsörren a telefon)
Vendég

Sziasztok!

Bogi, Timi, Niki, Angie!
Köszönjük a dícséreteket!Nagyon büszke vagyok az én kicsi fiamra! :lol:
Timi!
A vonalzóhoz nem merek hozzányúlni, örülök, hogy megcsináltam!Én a ilyenekhez "hülye" vagyok! :(
Angie!
Fiúnevünk nekünk is kevesebb volt, lány lenne ezer! :D

Még délután benézek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

.... azaz nem megy az írás (irrás :))
Vendég

sziasztok nalam ma 1 cn.

matra majd ha hazajosz kerlek javits.koszi

Kép
monyoka

Sziasztok!
Itt van a legjobb barátnőm nálunk, bár ma már megy az unokatesójához, aki szintén pesti. De ennek is nagyon-nagyon örülök. :lol: Próbálja velem kicsit feledtetni ami történt, és én is úgy érzem az esküvő segíteni fog,hisz gyorsabban telik majd az idő.
Tegnap voltunk ismét jegyesoktatáson. Ez a pap, szuper. Komolyan mondtam a páromnak,h. örülnék,h. elmennénk néha a miséire, ahova nagyon sok fiatal jár.
A múltheti alkalommal magunkról beszéltünk, bemutatkoztunk, elmeséltük eddigi életünket, sírtam a baba miatt. Most egy játékot talált ki. Le kellett írni 3 olyan dolgot,amit szeretnénk a párunktól és 3 olyat amit a párunk szeretne tőlünk. Azt mondta,h. köztünk alapvető férfi és női különbségek vannak, de nem baj,mert így egészítjük ki egymást és tudjuk is,h. mit vár el a másik. Én érzelmileg, míg Laci racionálisan közelíti meg az élet dolgait. Azon nevettünk a Párommal,h. olyan mitnha valami családterapeutához járnánk, de nagyon élvezzük, mindketten feltöltődve jövünk el. Igazából kár,h. már csak 1 alkalom van.

Csibe!
Csodásak a képek Gáborkáról. Köszönjük. :D

Bogi!
Érthető, akkor majd várjuk a nevet és persze addig is a híreket,h. mi újság van veletek.

Timi!
Én is nagyon remélem,h. jó lesz az esküvőnk. Most épp itt van Nálunk a barátnőm, ő fog kisminkeli (ő kozmetikus) és ott lesz az esküvőn is. 6 éve még a fősuli idején együtt laktunk és azóta a legjobb barátnőm. Arról beszélgettünk milyen gyorsan telnek az évek, és,h. én már férjhez megyek. Ő volt az első akinek annak idején bemutattam a páromat.
Mindegy,h. melyik irányból közelíti meg az ember a Margitszigetet, a lényeg,h. nagyon jó ott. :D
Csodás lehet a foglalkozás ahová Kristófkával jársz.

Niki!
Csodás érzés lehet Buborékot érezni. Én is megmutattam a képet a Páromnak. :lol:
Aranyos vagy,h. ennyire érdekel az esküvő. Hát a ruhám.. az egyik ami a szertartáson lesz rajtam pántnélküli lesz, hófehér, a felső része nehézselyem szép gyöngyök vannak ráhímezve, az alja pedig jó nagy, majdnem a legnagyobb abroncs kell alá, és ami látszik belőle az organza.Kb. a derekamig fog érni a fátylam és szeretnék apró margaréta szerű virágokat majd a kontyomba. A táncruhám (kaptam ilyet is, benne volt az árban) nagyon hasonló lesz ehhez, de ennek van 2 vékony pántja és jóval könyebb a ruha. A menyecskeruhám pedig szintén pántnélküli, a felső része bézs, az alsó része szintén elég nagy abroncsú lesz és bordó színe van. A csokrom? Igazából még nincs meg,h. milyen lesz, de valószínűleg barackvirágszínű rózsából fog állni. A páromnak egészen sötét grafitszürke öltönye lesz, amiben apró bordó csíkok vannak(ezek csak közelről látszanak) és ehhez egy hófehér inget kapott, illetve majd bordóra váltja az inget ha én is a ruhát. És az öltönyhöz egy narancssárga és fekete –fehér csíkos (nagyon szép) nyakkendője lesz. A kísérőlánynak is barackszínű lesz a ruhája.
Már nagyon várom a fotózást, és az egészet, és rakok majd nektek sok-sok képet.
Mit csinál a párod az EFOTT-on?
A sorozatbeli ikrekből nekünk is dobhatnának egy párat ide a topicba. :oops:

Zsúka!
Sajnálom,h. ennyit kell dolgoznod, de munka után édes a pihenés. Szívből remélem,h jól telik majd a pihi, és,h. Rodoszról már 3-an (esetleg 4-en) jöttök vissza. Hiányozni fogsz!
Csodás a kép amit elküldtél, remélem benne leszel (esetleg megnyered)a pályázatot. És a cicák… hurrá!!!!! Ők is a képen vannak. Dobok egy képet az én is szőrös mikkamakkámról.
Kép
Kép
A 2. kép az erkélyünkön készült. Olyan mint valami dísz. :lol:

Angie!
Megnéztem a képeket és gyönyörű volt a ruhád és a csokrod is. :lol: Miért nem hiszed,h. a gyermeketek a Péter nevet kapná?Hány km Vácduka Pesttől?

Monyo!
Mesélj, mi újság Veletek?

Puszi! Kép
Vendég

Pupy!
Akkor lényegében mindennel kész vagytok lassan?
A csokrot azért rendeld meg hamar, hogy a virágkötő a nagybaniról tudjon időban beszerezni olyan virágot. Mondjuk én erre nem is gondoltam volna akkor, csakamikro a virágos mondta.

Monyo!
Sajnálom az 1 cn.-t :cry:
Mi van egyébként veled?

Kép
narco

Pupy!
Bizti szépek lesztek. Már alig várom, hogy lássam a képeket rólatok :)
Amúgy asszem ez a legújabb, hogy a szalonok táncruhát adnak, mondjuk nekik is érdek, mert nem megy annyira tönkre a másik.
A párom az efotton meg egyéb fesztiválokon segít a biztonságiaknak vigyázni a rendre.

Monyo!
Sajnálom, új hónap új remény, nem tudom hányadszorra, de remélem utoljára. :)

Ez elég vegyes napra sikeredett nekem. A gatyóm kiszakadt cipzártól lefelé, vennem kellett tűt cérnát varrhattam meg kinn a budiban. A légkondi megint büdös, majd megdöglünk a melegben. Az összes fórum ahol érdekelt vagyok "bealudt", így még unatkozom is. Viszont hozott a málnás kolléga málnát nekem is, így vettem hozzá fagyit és becsókoltam az összeset, most kipukkadok.

kancellárka

http://bloggologus.blogter.hu/?post_id=47373

Lányok!
Ezt nézzétek meg!
Nagyon vicces videó macskakedvelőknek :lol:

Kép
narco

Hali lányok!
Ismét sikerült végre géphez jutnom. Szabiiiiiiiiiin vagyok. Egy hét és valószínű nem megyünk sehova, de akkor is pihi van., ez a fő.

Zsuka
irigyellek a négy hét szabiért, ez szuper, ennyi idő alatt tényleg lehet pihenni. Majd hozzál képeket és beszámolt Rodoszról. (addig a szép kertedet ki fogja ápolni????) ennyi pihenő után (alatt) a babuka is jelentkezni fog, meglátod!!

Képzeljétek ma kenuztunk a párommal. Csepelen lakunk és csak 10 perc gyalog a csónakház. Ráadásul áprilisban összebarátkoztunk egy sráccal, aki kenus (régen versenyzett is) ő szerzett nekünk hajót. Klassz volt, kellemesen elfáradtunk. (vittem sapkát, mert nagyon tűzött a nap.)

Végre tegnap az eljegyzési gyűrűmet is sikerült mértre igazítani, majdnem két hónap kellett hozzá, hogy eljussunk az ékszerészhez.

Múlt héten voltam genetikán. Kiderült, túl korai még (ők 9 hetesnek mondanak az első uh- alapján, naptár szerint már 10 vagyok.) 3 órát kellett várni egy szűk folyosón. De legalább beszélgettem a többi kismamival. Szinte én voltam a legfiatalabb. Meg volt aki már a 3. babát várta. A genetikus nő felrajzolta a családfánkat, szülők élnek-e még, ha meghaltak milyen betegségben, stb. 7 féle kromoszómarendellenességet lehet majd kiszűrni a vizsgálattal (és ezek közül csak az egyik a Down kór.) Aug 3-ra kell majd uh-ra mennem (állítólag nagyon szimpi doki csinálja), akkor mondják meg a beavatkozás időpontját. Előző este be kell feküdni a kórházba másnap reggel megcsinálják és este hazaengednek, utána pár nap szigorú pihenés. (egyébként a méhlepény bolyhaiból veszik a mintát, nem a magzatvízből mind gondoltam.

Befejezem mára, mert indulok a szüleimhez (végre láthatom tesómat, hogy gömbölyödik és a 3 éves kis unokaöcsém), előtte gyógytorna.

(aug. 3-ig a legközelebbi uh-ig nagyon izgulok, hogy minden rendben van-e. amúgy semmilyen jelt nem érzek, lassan a fáradékonyság is múlik. hányingerem szinte semmi nem volt, mellfeszülés is csak néha jelzésértékűen.)

Monyó
ne keseredj el, sose lehet tudni, lehet hogy ez a forró nyári hónap lesz az ami babát hoz nektek.

sziasztok
syry
syrynx

Sziasztok Lányok! :lol:
Ma többször bekukkantottam, a mai napi üziket végigolvastam, holnap reggel igyekszem jönni és írni!
Szép napot Mindenkinek, jó pihizést a munka után!
Sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok, csajócáim! :D

Olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltok!!! Mivel anyósom Erdélyben van, egyedül vagyunk itthon, és az én kis babaillatú gazfickó manócskám bizony kitölti minden percemet, örülök, ha a főzés megmegy… :D

Csibe!
Gyönyörű a kisfiad már most, és nagyon szép nevet választottatok neki!!! :)

Niki!
Na ja, lassan már nem is szolgáltató lesz, hanem kiszolgáltató… :twisted: Nagyon mérgesek voltunk miatta. Képek még nincsenek, mert csak kameránk van, arról tud apa csinálni, de ő meg dódozik ezerrel… :roll: Pocikép nagyon jóóóó!!! :D :D :D

Évi!
Dóricica gyönyörű még mindig!!! :)

Timika!
Ez igen, nem semmi méretei vannak Kristófnak, nem lesz gond, hogy féléves korára megduplázza-e a súlyát… :wink:

Mátrám!
Nagyon jó pihenést Nektek!!!

Zsúka!
Gyönyörű a házatok, aranyérmet érdemel!!! Kitartás, mindjárt mehetsz szabira!

Moyóka!
Sajnálom… :(

Pupyka!
Nagyon jó, hogy nem egy vaskalapos papot fogtatok ki. Nagyon sokat számít. Édes a macsekod! :D

Mi jól vagyunk, és mint írtam, a napjaimat elég jól kitölti az én kicsi Kende fiam. Most is egy kézzel pötyögök, mert a másikban ő van… Szerencsére elég jó kisfiú, és nagyon jó étvágya is van.

Most megyek, és ígérem, hogy igyekszem képeket hozni, amint apa ráér egy kicsit… :wink:

Puszika mindenkinek!!!

Sziasztok!!!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Na vége lett a 7. mennyországnak!!! Én is nagyon szerettem. Kár,
hogy az életben nem megy minden ennyire könnyen!!!

Ma én is kiakadtam egy picit. A kismami kolleganőmék nem is igazán akartak gyerket, erre ott a baba a pocijában. MEg úgy általában olyan közönnyel tud beszélni a babáról, hogy el sem hiszem!!!

Biztos, az is a baj, hogy mi, akik már régóta vágyunk a babára el sem tudjuk hinni, hogy vki. ne legyen ennyire oda a bébiért és talán valahol mélyen elítéljük, hogy ő nem lelkesedik annyira, mint mi ...

Mindenesetre én még mindig azt mondom,hogy babát akarok, nem holnap, nem a jövőhéten, hanem most rögötn, azonnal ...

De mivel az akaratom ehhez kicsi, próbálom lenyugtatni magam és kihúzni valahogy az időt csüt-ig, mert reggel megyek progi vérvételre, és utána találkozom a dokival. Kíváncsi vagyok, hogy volt-e repedés a progi szint szerint!!!!

kacsa14

Kacsa!

Ha tudnád, amit én tudok, akkor nem izgulnál a gyermekáldás miatt :wink: :lol: :lol: :lol: Na jó, elárulom, mert nem akarom, hogy tenyérnyi lyuk keletkezzen az oldaladon: péntektől két hétig nem leszek... És ha én egyszer nyaralok, hát beindul a zebraeső :lol: Tavaly a két nyaralás alatt 4 zebra lett (emlékeim szerint, de lehet, hogy Stella ikrei is akkor derültek ki, ebben már nem vagyok biztos, és akkor 5 zebrából lett 6 gyerek)
Na, megnyugodtál ? :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Aranyos vagy!!!
Nem mondom, hogy megnyugodtam, de igyekszem bízni Benned!

Du. megszületett a barátnőm kislánya! Csak sajna 200 km-re vannak tőlünk, úgyhogy egyhamar nem láthatom ...
Úgyhogy mostmár végképp rámjött a tojásrakási láz!!!
Lehet, hogy beülök a hűtőbe, hogy egy kicsit lehűtsem magam ...

kacsa14

Sziaszzok!

Most csak röviden jelentkezem, mert mennem kell még mosni :(

Zsúka :) GYÖNYÖRŰ SZÉP a kertetek! :D

Pupy :) Nagyon aranyos lehet a pap, akihez jártok! :) Szerncsétek van vele! :)

Kacsa :) Köszönöm szépen a meghívót! Sajnos még nem volt időm regisztrálni :(

Norwell :) Pusszantom Kende babót! :lol: Hát igen, Kristóf baba 10g híján már 3 hónapos korára megduplázta a súlyát :lol: :oops:

Monyóka :) Sajnálom az 1. cn-t :cry:

Ági :) Mi van veletek? :?:

Évi :) Hova mentek nyaralni? Meggyőztelek a babaúszást illetően? :) :wink:

KépKép

KépKép
timika

Lányok! Lenne mégegy kérdésem: szeretném kicserélni az avataromat. Az új képet viszont hiába kicsinyítem le a kért 80x80 pixelre, még így is több kb, mint a megengedett. Tudna vki segíteni? :oops: :oops:

Előre is köszönöm! Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Küld el nekem a képet az e-mail címemre és megcsinálom neked, visszaküldöm a te e-mailedre. Didonak is én csináltam. Szívesen segítek neked is.

Puszi!
Vendég

Ja az e-mail címem: :oops:
pupy81@gmail.com

már majd leragad a szeme, de nem bírok felállni a gép elől.... a Szülőszobát nézem... :oops:

Várom a képet! :)
Vendég

Jó reggelt Lányok!! VIGYÁZAT, KICSIT HOSSZÚ LESZ!! :lol:

Már fél 6-kor felkeltem, és ma olyan romantikus hangulatban: ma van ugyanis a 9. házassági évfordulónk! Kép

Pupy
Olyan jó olvasni az esküvői készülődésről!! :lol: És hogy ilyen rendes a pap, külön örömmel tölt el. Már teljesen lázban vagyok az esküvőtök miatt, alig várom, hogy majd elmeséld az élet egyik legboldogabb napját!
A cicusod nagyon édes!

Zsúka!
A kerted csodaszép! Nikihez csatlakozom: nekem is csak akkor lenne ilyen kertem, ha Te gondoznád! Kép
4 hét pihi biztos klassz lesz. Kívánom, hogy feltöltődve, boldogan gyere vissza! :lol:

Norwell
Olyan jó, hogy írtál! :lol: Kende baba ilyen nyugodt, hogy még írni is hagy??

Syry
Örülök, hogy minden rendben van!
A genetikei vizsgálatot te kérted vagy előírták? (Bocs, ha hülyeséget kérdezek :oops: )

Kacsa
Bízom benne, hogy minden rendben lesz a dokinál! Csütörtökön gondolok Rád nagyon! :P

Kacsa, Narco, Angie
A 7. mennyországot én pár éve néztem a németen, minden részét imádtam. Nagyon megörültem, mikor láttam, hogy a magyaron is vetítik, de sajna itt csak 1-2 részt tudtam megnézni, soha nem jutott idő tévénézésre az utóbbi időben. De nagyon örülök, hogy Nektek is tetszik!! :lol:

Csibe
Köszönjük a képet!! :P És a neve nekem is nagyon tetszik! Mikor mentek Timikához?

Timika
Igyekszem megírni a beszámolót (tábor), aztán küldöm!! (nem felejtettem el, hogy kérdezted :D !)

Jucmuc
Nagyon szép a kertetek!! :lol: Én is nagyon szeretnék ilyen pavilont! Már kettőt vettünk tavaly, meg tavalyelőtt (persze nem fából), és mindkettőt elfújta a szél. Az idén már csak azért sem veszünk!! :twisted:

Évi77
A kis csillagszemű Dóri csodaszép!!! :lol: Én egyre jobban vágyom egy pici babára! Bárcsak nekem is szerencsét hozna a Te 2 hetes nyaralásod!!! :wink:

Monyoka
Nagyon sajnálom az 1. cn-t! Kép
Hogy vagy mostanában? Miért nem engedi a babanet, hogy hosszan írj nekünk?? :twisted: Pedig nagyon szeretem olvasni a soraidat!

Niki
A kép óriási buborék mozgásairól! :P Az én kisfiam is hihetetlen dolgokat művelt, a legjobb volt, amikor bal oldalon kidugta a lábát. Megsimogattam, erre gyorsan visszahúzta. Aztán mgint, megint, és utána már nem húzta vissza, mintha felbátorodott volna, hogy jó ám a simogatás!! (Olyan jó ezekre visszagondolni, nosztalgiázni, ahogy Évi is írta)

Narco
Köszönömmég egyszer a tábor előtti tanácsokat! :P Ott is folytattam a kenőcskúrát, de a kúp végül megmaradt (ott nem lett volna szerencsés alkalmazni, hisz ha lefeküdtem, nem tudhattam, nem kell-e valami miatt kiugrani az ágyból).
Örülök, hogy a párod ennyire várja a babákat! :P És annak is, hogy megérted a családod aggódását, de szerintem jól teszed, hogy nem hagyod mélyen hatni magadra ezeket, nem szabad, hogy idegesítsenek!

Junko
Hol van a nyaralás utáni öröm és bizakodás???? :shock: Amíg nem jött meg, ne add fel a reményt!! És ha Te fel is adod, akkor reménykedünk mi helyetted!! :P

Brill
Remélem, jól telik a pihizés! Várunk 21-én! :lol:

Dido
Jó pihenést kívánok! :lol: És azt, hogy kicsit feltöltődj új energiákkal! Szomorúan olvastam, hogy mennyi problémád van, de az jó, hogy más orvos is látott, és a sok viszgálat majd csak kideríti, hogy mi a bibi. Sajnálom, hogy fájt a vizsgálat! (nekem mindig az fáj, ha a jobb oldali petefészkemet nézi a doki ultrahanggal. Fogalmam sincs miért, de az mindig nagyon fáj. Utálom is, ha az következik.)

Ági279
Hogy vagy :?: :?:

Kedves Lányok, mennem kell! Akinek még nem írtam, annak holnap pótolom! Ma már nem jövök. Délelőtt megyek be a suliba kisfiammal, útközben veszek valami apróságot a páromnak, aztán palacsintát csinálok a tegnapi gulyásleveshez, délután takarítás, este vacsizni megyünk – a kisfiam is jön most velünk, már alig várja! (még nem volt éteremben)
Hát, így fog kb. kinézni a mai napom. Ami negatívum, hogy pár napja fájdogál a fogam, de olyan bizonytalanul, meg nem is mindig, hogy azt sem tudom, melyik fáj. Kivárás, aztán ha kell, majd fogorvos. :evil:

Szép napot Nektek, millió puszit küldök:
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Jó reggelt! :)

Pupy :) Mindjárt küldök mailt :) Előre is nagyon szépen köszönöm! :D Ha nem túl bonyolult, leírnád esetleg azt is, hogy hogy kell csinálni? :oops: :oops:

Rolly :) Sok szeretettel gratulálok a házassági évfordulótokhoz! :lol: :lol: :lol: Remélem gyönyörű napototk lesz! :lol: A beszámolót akkor várom :D :wink:

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Narcisz!

Köszönöm szepen, örülök, hogy tetszik! Meg nem vegeztünk vele, de a nagyja mar megvan.
A Spektrumot sajnos nem tudom nezni, söt semilyen magyar adot nem nezek :(

De jövöre veszünk parabolat es akkor legalabb a Duna tv-t nezhetem :)

Rolly!

Köszönöm Neked is, aranyos vagy! Igen, sajnos ami fabol van az kicsit többe kerül, de legalabb tartosabb. De kepzeld meg igy is a negy sarkaba a biztonsag kedveert tettünk nehezekeket.

Nagyon Boldog Hazassagi Evfordulot Kivanok Nektek! :D :D :D
Kép

Judit
jucmuc

Norwell!
Hát akkor kénytelenek leszünk megvárni KendeAput a képekhez.

Rolly!
9 év! Az szép! Gratulálok.

Narco!
Hát egy kicsit furin lett vége a Hetedik menyországnak. Nem csak a 3 ikerre gondolok, hanem az esküvő, meg az az utsó jelenet a kisgyerekkel. Na mindegy

Évi!
Hova viszitek ezt a tündérkirálynőt nyaralni :) ?

Jucmuc!
Á ez a virág! Még mindig szép :)

kancellárka

Sziasztok kislányok!

Egy-két nap akklimatizálódás után most már tudok jelentkezni.

Na szóval.

Pupy!

A jegyesoktatás nekem is nagy élmény volt. Igazából engem maga a hangulat, az hogy pébánián voltunk, hogy hallhattam a párom olyan dolgokról nyilatkozni, amikről mi otthon nem beszélünk, a szomszéd szobából átszűrődő halk egyházi zene és egy egészen megfoghatatlan ember (számomra a papok ilyenek) elmélkedései ragadtak meg. Hiányzik is. Sokan ezt nyűgnek érzik és elborzadtak amikor mondtam hogy mi 3 hónapig jártunk. Örülök, hogy ti sem így látjátok.
Édes a macsekod. Már nekünk is van kettő. Két félperzsa. Majd hozok róla képeket én is.

Kacsa!
Hajrá repi. Remélem jó hírekkel jössz majd.

Évi77!
Jó nyaralást, és a próféta szóljon belőled. Ilyen gázolós butaságot meg ne is mondj. Tessék csak pakolgatni a képeket!!!

Zsúka!
Sok sikert a kertedhez, na meg a nyaraláshoz. 4 héééét, na az már nem semmi. És végig úton lesztek, vagy hogy fog ez alakulni?

Timika!
Igen köszi megkaptam az e-mailt. Én azt hittem nem ment el neked, mert mindig hibaüzenetet írt ki. Én is hívtalak, de én sem tudtalak téged elérni. Jó egyeztetek Csibével, de akkor részedről inkább városi találka legyen? Oké nekem az is tökéletes.

Rolly!
Nagyon boldog évfordulót. A 9 év az aztán már igazán szép szám.

Csibe!
Húú nagyon jók ezek a képek. Hihetetlen nagy már ez a legény. Nagyon kíváncsi vagyok mekkora már a hasad. Akkor sms-ben letárgyaljuk a találkozót?

Jucmuc!
Szép a kert, és tényleg kár, hogy nem láthattam élőben. Annyira jó, volt, hogy beszéltünk!
Veled mi újság? Te is ciklus vége felé jársz, nem igaz?

Monyó!

Útálatos 1 cn. Nekem is már tele van vele a padlás.
L

Niki!
Tök vicces a fotó amit felraktál. Látszik rajta a mozgolódás.

Angi!
Úgy érzem kicsit rosszabb a hangulatod. Mit is mondhatnék, elkeseredni, 1 ciklusban csak 1 napig ér, aztán újra és újra. Csak jó lesz egyszer nekünk is.

Nomi!
Hajrá spontán hónap. Én rendületlenül hiszek benne…

Folyt. Köv.

j.
Vendég

Sziasztok!

Annyira igyekeztem tegnap, hogy mindennel végezzek és tudjak egy kicsit csacsogni Veletek, de nem sikerült. :(
Nagyjából átolvastam, amit írtatok és egy gyors bejegyzést megpróbálok írni, mielőtt azt se tudom, hogy mi a legfontosabb amit csinálnom kell.

Köszönöm a kert dicséretet, visszaírt a szerkesztőség, hogy gratulál a hangulatosan kialakított teraszhoz, de azért adjam meg a posta címemet is. :lol:

Pupy!

Annyira jó olvasni az esküvői készülődéseteket, mintha Veled újból élném a mienket. Képzeld hétfőn volt 12 éve, hogy a férjemmel megpillantottuk egymást és holnap pedig 4 éves házasok leszünk. A cicád gyönyörű és boldog vagyok, hogy észrevetted a képen a két kismacskámat, az volt a cél, hogy ők is rajta legyenek. :)

Bocsánat de mennem kell (szólt a nagyfőnök), majd folytatom, mert még akartam írni Nektek, sokat.

Zsúka
zsúka

Sziasztok lányok!
Tegnap megvolt a 3.inszem, most nem fájt annyira mint előtte. Olyan sok mindent hallani a klinikán hogy már szinte félelmetes. Volt egy lány 20éves azt hitték hogy méhen kívüli és belüli terhes, az ultrahangon kiderült csak belüli és nem akarja megtartani :( mert most kezdett el táncolni (balerina) a barátja is fiatalabb. Én a " fél karomat" is odaadnám ha terhes lennék. 2 hét és kiderül nekem sikerül-e.:) Mindenkinek szép napot!!!
bellanitta

Timi!
Elküldtem Neked a képet e-mailben. Remélem íg jó lesz. Ha nem csak szólj!

Most elmegyek a dokimhoz a táppénzes papíromért. De aztán jövök és visszaolvasok!:)
Rolly!
Azt azért elcsíptem... Nagyon Boldog 9. Házassági Évfordulót!! Kép
Vendég

Szia Mátra!
szeretném +kérdezni hogy lehet a táblázatodba bekerülni nagyon tetszik. és én is szeretnék alulra olyan kis vonalzószerűt hogy tudnék csinálni én is??
Üdv.Anita
bellanitta

Sziasztok Lányok!
Sajnos kitörlődött, amit írtam, így csak gyorsan két mondatban.

Anita!
Nagyon drukkolok, hogy ez az inszem most sikeres legyen. Hol csinálták? Az előző kettőt is ugyanott?
Mátra szívesen betesz a táblába, csak el kell küldened az adataidat, a táblázat alapján.
Vonalzót több weboldalon is tudsz csinálni:
lilypie.com
tickerfactory.com
pregnancyandbaby.com
www.babysfirstsite.com
www.snugglepie.com
Mind angol oldalak. Ha nem tudsz angolul, szívesen csinálok neked egy vonalzót, ha megadod, hogy melyik nap volt az 1cn.

Junko!
Én bízom benne, hogy neked most lesz az az egyszer. Nekem pedig 7 nap múlva :)

Jucmuc!
A növényed tökéletes, és szépen fejlődik, virágzik. A kerti építményetek is nagyon szép. Ügyik vagytok.

Rolly!
NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!
Azt a sorozatot én nem ismerem. Szerinten nem jól láttad, hogy engem is beírtál a megszólítottak közé.

Hűha, most rohannom kell.

Juca??
Duddu??
Virág??
Vendég

Szia Angie!
Köszi a bizatást. nem tudok angolul kérlek csinálj egyet nekem. de nem tudom mi az a 1cn??
Az inszemet Szegeden csinálták a nőklinikán.
Adataim: kor:27, szülinap:júli.29., lakhely: hódmezővásárhely, b.gy kezd:2003.aug., cikl.hossz:26, megj:3. inszem
Köszönöm és üdv mindenkinek:
Anita
bellanitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?