Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Apa hazajött meglátta, hogy a gáz mellett állok, és megkérdezte, hogy nincs elég meleg,
Jelentem a fasírt csak be lett keverve, de ha valaki enni akar sütök ki estére belőle, azt holnapra szántam. A gyerekeknek krumplipürét hozzá, és ennyi a holnapi főzésem.
Holnapután meg meg kellene emberelnem magamat, vagy apának :roll: ugyanis akkor lesz 10 éve, hogy együtt vagyunk :lol:

Muszkuru jajj, de szép a nyuszid. kaptam ma emailen nagyon aranyos nyuszis képeket, ha priviben adsz emailcímet, küldöm tovább Neked :wink:

Látom ma ez a meleg borzolja a kedélyeket :oops: kézimunka, meg lepedő bajnoka :wink: :lol: Én mostanában elalszom a romantika idejét :oops: pedig már úgy hiányzik :oops:

Candi most jó pontot akartál anyósnál szerezni? :twisted: Szerintem beágyazódsz....úgy legyen :wink:

Dóri egyszer terhesen én is lettem így rosszul Ki kellett jönnöm a boltból, de úgy leblokkoltam, hogy nem emlékeztem hol a kocsi. Nagy nehezen megtaláltam, de előtte le kellett térdelnem a szegőkőhöz, utána beültem, addigra odajött valaki megkérdezni kell e segíteni. Mire a párom kijött a boltból, addigra jobban lettem.
Azóta utálom ha valahol sok ember van.

Nektarin már 2 hónap? Jajj, hogy telik az idő...Szép a házatok, és kertes, a gyerekek majd biztos díjazzák, nincs is annál jobb...
a kutyus is aranyos, de a spánieleket is nagyon imádom.

Sziszi én is akartam reagálni arra, hogy minden tiszteletem a cigi leszokás miatt. Nincs annál csúnyább szerintem mint, hogy valaki nagy pocival cigizik, főleg ha egyiket el sem oltja és már gyújtja is a másikat. Ja, a másik kedvencem ha valaki szoptatás közben cigizik..

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Candi!
Ezt el is felejtettem.Szerintem is az van,amit Kis_Plutó mond,hogy beágyazódsz :D

Meg valaki kérdezte a fejfájásom,bocs,egy kicsit szétszórt vagyok :roll: Szóval egy hétig szünetelt,aztán tegnap meg ma megint fájt,de nem sokat szerencsére

KépKép
takido

Kis_Plutó!
És mit tervezel a 10 éves évfordulóra? Valami ünnepi vacsit?

KépKép
takido

Bea,Málna!
Merre vagytok?
Ennyi ideig csak nem kell a fogorvosnál dekkolnotok.. :?:

KépKép
takido

Gabi,már értem miért ez a nagy főzőcske....kedveskedünk,kedveskedünk....apa meg remélem lebeszél a szunyókálásról és illendően megünneplitek azt a szép kerek évfordulót :oops: puszika

Kép Kép
meli1118

[quote="takido"]K írta:takidois_Plutó!
És mit tervezel a 10 éves évfordulóra? Valami ünnepi vacsit?

Öszintén semmit :oops: apa napok óta pizzával cseszeget, de nincs kedvem csinálni. Igazál elvihetne pizzériába :roll: majd rábeszélem :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ez lett volna a másik ötletem,hogy elmehetnétek kettesben valahova,és akkor megünnepelhetnétek Bütyikét is.Anyósod meg csak elvállalja addig a gyerkőcöket :D

KépKép
takido

adok nektek egy kis gondolkoztatót :wink:
Krisztike mai új szava: KOKIKAKAKA
Na rájöttök mi ez? reggelire kapott ilyet, ennyi a segítség :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Valamilyen csokis dologra tippelek

KépKép
takido

Talán gabonapehely?

KépKép
takido

Dóri: Gabiék már nem tudnak kettesben elmenni sehová :wink: De ti sem!
Nekem jöhet holnapra a fasírt ezer éve nem ettem.
Menjetek szerintem is valami fini vacsira el Gabip, mert megérdemlitek! :wink: Ez olyan reklámszöveges volt.
Meli: Bulgária :arrow: Anyósomék ott élnek, így az évi rendes szállítmányt töltöm fel éppen!
Bea írta, hogy nem lesz ma, de holnap jön!
Málnával én sem tudom mi van, biztosan olyan jól érezte magát a dokinál,nem is jön vissza estig :?
Most elhagylak benneteket, holnap is csak lezseren leszek és este megyek Robbie W. koncertre .
Puszi mindenkink és további szép estét nektek! Kép

Andi
candi

Sziasztok!

Remelem mindenkine jol telt a napja!
Itt nagyon meleg van........azt irtak az ujsagok hogy a heten London melegebb lesz mint Gorog orszag es a Kanari Szigetek!!!!
Valahogy megvaltozott az ido..........sut a nap es nem esik :shock:

A katicaim szerint 3 nap mulva lenne peteeresem, de vettem LH tesztet es tegnap 2 csikos volt ! Kint hagytam az asztalon, hogy apa is lassa amikor ejfelkor hazaer es en melyen durmolok.........fel is ebresztet a kis aranyom :oops:
Ma is csinalok egy tesztet, latni akarom hogy meg mindig akcios nap van-e. Szerintetek ilyenkor meddig kell akciozni? Mikor reped meg a tuszo?

Nektarin,
Nagyon szep hazatok van..........es irigykedem a nagy kert miatt :)

Kis-pluto,
Valami romantikus vacsora csak jol esne nem?
Gyertyafenynel..........
Beszeld ra a parod :wink:

Mindenkinek tovabbi jo napot es bocsi hogy nem irok kulon kulon, de barmikor bejohet a fonokom es akkor urgum-burgum :evil:

Kép
icus

Csokis kakaó. Kakaóscsiga? ...Passz

Andi
candi

Candi
majdnem sima kakaó, de jó nem? Azóta is mondja olyan édi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Icus: ez jó csel, el kell tenni a tesztet és mikor éjszakai hancúrra vágysz, csak " úgy" elölhagyni. Azt mondják az okosok, hogy onnantól, hogy pozitív lett az Ovi teszt 24-48 órán belül be kell következnie a tüszőrepinek. Tehát még ma is tedd ki a tesztet :wink:

Andi
candi

Candi,

Ja de jo neked! Robbie W.!!!! Nagyon szeretem :)
A baratnom is ott lesz. Mar tavaly megvette a jegyet :shock:

Kis-pluto
Csokis-kakao?
A nestle arul csokikremet es a parom is azt nyom a kakaoba, ugy finomabb!

Kép
icus

Raranyoa és az a szokása megvan még, hogy P betüvel mond mindent?

Andi
candi

Akkor ma kikukazom es kirakom ujra :D

Kép
icus

Raranyoa= nagyon aranyos :oops:
Hiába én már visszafelé fejlődök.
Icus: ez is karácsonyi ajándék volt :)
Na mostmár tényleg megyek, sziasztok!

Andi
candi

Nekem is mennem kell. Egy-ket dolgot befejezek, aztan egy ora mulva irany haza!

Kép
icus

Bizony még p betűzünk, de már nem mindennél.
Agiap-Adri
Anuciku-anyucika
Lilip-Lili
kiki dani-kicsi Dani
egy pár az aranyszavaiból :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hello, lányok eddig jegyeteltem, ki mit írt. Szóval:

Sziszi, tök jó volt a történeted, nekem nagyon tetszett :lol: Jól tetted, hogy azonnal abbahagytad a cigit... Ügyes vagy, hogy fodrászkdni is tudsz. Párszor már én is mondtam a férjemnek, hogy szívesen megnyírom, de nem tetszik neki az ötletem :? Azt mondta, még ki akar menni az utcára...

Tényleg, van aki dohányzik itt közöttünk?

Candi, tényleg lehet beágyazódás a pirinek nézett dolog :wink:
Így már értem az 1200 km-t, eddig csak néztem...

Meli, kézügyessége :oops: a virágosoknak nagyon jónak kell lennie :D :) :lol: Hogy őszinte legyek, Málna is nagyon szép dolgokat készít a kezével... Erről inkább a párját kéne megkérdezni, milyen a .... Na jó, abbahagyom :oops:

Musz, musz-musz nagyon édi, de te ugye sosem ennél nyúlból kaját? Azt mondják finom, de én sajnálom őket.

Dóri, lehet, hogy leesett a vérnyomásod. Kismamiknál gyakori...

Nektarin, hetek óta éhes vagy??? Ez több, mint gyanús is lehet :wink:

Plutó-párocskám, 10 éves évfordulót illően meg kell ünnepelni. zexi cucc, gyertyafény, gyerekek elpasszolva, a többit rád bízom... :oops:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!Megjöttünk a barátainknál voltunk kinnt sazentendrén!!De már lépek is,mert annyira fáradt vagyok,hogy csak na...............!Irni sincs erőm!Megyek,lezuhanyozom aztán az ágyból nézem a TV-ét,amig el nem alszom!!Jó éjt!Holnap jövök!Az AFP miatt meg holnap hivom a Dokit! :shock:

Kép
bea27

Sziasztok!

Délután átfutottam 24 oldalt, h tudjam kb. milyen témákról csevegtetek :wink: :lol:

A legfontosabb a félreértések elkerülése végett: Tesóm terhessége
Aki ismer minket tudja, h szinte teljesen különbözünk egymástól, nagyon sokmindenben eltér a véleményünk... Mindezek ellenére természetesen szeretjük egymást (Gabi remélem kölcsönös :wink: ) Nos számomra elfogadhatatlanok azok a körülmények ahogy ők élnek, vagyis én tuti, h nem tudnám mindazt elviselni, eltürni amit Ő-még kényszerből sem. Apa mondja is sokszor, h nem az én dolgom ezzel foglalkozni, dehát a tesóm és sztem sokkal jobbat érdemelne. Na mindegy, nem taglalom ezt tovább... Szóval én azért mondtam Neki, h jól meggondolták-e, h még egy gyereket szül... Persze a babának örülök, a másik kettőt is nagyon szeretem- de ezt Ő tudja (remélem), sokat beszélgetünk erről.

Anyuéknál nagyon jó volt, a lányok -Adri és Lili- nagyon jól eljátszottak, minden nap fürödtek a medencében, jókat barbiztak... :lol: Most jön két rohanós hetem, nagytakaritást kell csinálnom mert aug. 2-10-ig nyaralunk aztán 12-én vendégek jönnek Marosvásárhelyről.
Jó, h anyósom a jövő héten elviszi a gyerekeket igy egyedül leszek és tudok haladni. Na nem mintha nagy kedvem lenne hozzá :roll:

Láttam irogattatok a szülésről... Nekem szerencsém volt, 8 ill. 6 óra alatt lettek meg a gyerkőcök. Mindkétszer csak felszivódó varratot kaptam. Az első szülés után 2 hétig egyáltalán nem tudtam ülni annyira fájt a farcsontom :( . A másodiknál este ( 1/2 12-re lett meg Dani) már vigan ülve vacsoráztam :lol: Másodiknál próbálkoztak a gátvédelemmel mert nagyon jól tágultam, de mikor észrevették, h Danika a nővére példáját követve hátsó koponyaforgással akar világra jönni muszáj volt a gátmetszés. Jó kis csucsfejü lett szegénykém :lol:

Terhességi cukorbetegségről nyugodtan kérdezzetek, 2 terhesség után rutinos vagyok, diétával kapcs-ban is :?

Napok óta majd leszakad a derekam... :? Már meg kéne jönnie- vagyis ha be akar állni a ciklusom a szokásos 40 naposra (ugye még semmit nem tudok mert szülés óta 1-szer volt) Minden jel pirire utal, remélem nyaralásig jelentkezik :twisted:

Akiknek eddig nem sikerült a baba ne keseredjen el, ugy látom szinte mindenki megy nyaralni, sztem majd a felhőtlenül eltöltött napok lesznek a befutók :wink: :lol:

Na eldugulok mielútt regénnyé kerekedik ez a hozzászólásom, bár 3 hét bepótolni valóm van :roll: szóval ne csodálkozzatok ha néha rámjön a szóf....s :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Mókuska, Te is tudod, hogy amiket írtál az mind igaz :wink:
Szerintem ki is fejtettem ezt bővebben, mármint azt, hogy a körülmények miatt kérdeztél :lol: Viszont anyósom olyan amilyen, megtanultam vele élni, de nem is vele a baj ezt is tudod. :wink:
Azért sikerült megpicsogtatni, hogy ezt is tudd :wink:

Rákérdeztem apától, hogy megyünk e valahová holnapután, erre mi volt a válasz, hogy persze fugát venni a padlólaphoz :roll: :roll:
Így süthetek én pizzát, ez van :wink:

Jó éjszakát mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!Van itt valaki?
Mire elolvasom a mai termést, gondolom mindenki elmegy aludni.De csak most értem ide, mert apával elmentem az üzleti útjára Ausztriába és későn értünk haza.
Musz! Az vasalóm(kerámia ) nem törte a hajamat, de az olajtól szebb lesz :roll: és tartósabb talán.
Gabi! Ebben a hónapban még vigyázunk :oops: kivárom a 4 hónapot. Ja és holnap megyek genetikai tanácsadásra, hogy kivizsgáljanak-e bennünket.Biztos fini lesz a pizza.
Üdv. Mamen
mamen

Jó reggelt!

Mamen
hová fogsz menni genetikai tanácsadásra? Mi a Baross úton voltunk, de míg nem voltam terhes nem csináltak semmilyen kivizsgálást. :( Annak örültek, hogy már megvolt, mert az orvosom megcsinálta a TORCH vizsgálatot, hogy ez kell, de ezen kívül semmi.Megállapították, hogy fiatal vagyok, nyugodtan vállalhatok még babát, és papírom volt róla, hogy kis idős terhesen jelentkezzem, mondjuk nekem ez kellett. Viszont a kis idő a 12 hetet jelenti náluk, ugyanis akkor fogadnak először hüvelyi , genetikai uh.-ra, és csak utána foglalkozott velem a genetikus.

Na majd ha írtok, és is bőbeszédűbb leszek :wink:

Szép napot! Gabi és Bütyike 7+2

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek !

Kis plutó, én is vissza szereték majd menni a genetikára a Schöpf mereibe - bár csak már ott tartanék, hogy kellene ! - de nem tudtam, hogy csak a 12. hét után foglalkoznak velem ?? Tudod, nekünk a tavalyi baba Edwards szindrómás volt. A torch vizsgálat mit takar ?
zsizsik

[quote="zsizsik"]S írta:zsizsikziasztok, jó reggelt mindenkinek !

Kis plutó, én is vissza szereték majd menni a genetikára a Schöpf mereibe - bár csak már ott tartanék, hogy kellene ! - de nem tudtam, hogy csak a 12. hét után foglalkoznak velem ?? Tudod, nekünk a tavalyi baba Edwards szindrómás volt. A torch vizsgálat mit takar ?

a TORCH az egy vérvizsgálat amiből a következőket nézik: toxoplazmozis, rubeola, cytomegalia (ez egy terhességi fertőzés)
megállapítják van e ellenanyag a szervezetben, viszont ezek a vetélések után lényegesek, mert arra adhatnak választ, hogy ezek miatt történt.
Neked mivel konkrét genetikai rendellenességed volt, ezt nem valószínű, hogy meg fogják csinálni. És emiatt tartom azt is valószínűnek, hogy Téged előbb is fogadnak majd. Gongolom ilyen esetben indokolt a méhboholymintavétel, v. a magzatvízvétel jobban, de nem szeretnélek ijesztgetni.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!!!!Gabi,nagyon jó pizzasütést,bár ennyi kaja után inkább pihenned kellene!!!!

Candi,így már vili!!!A párod bolgár?Vagy miért élnek a szülei ott?Ez szokatlan,hacsak nem bolgárok :lol:
Mókuska,várjuk a szófosást!!!Szeretünk olvasni!!!Hová mentek nyaralni????
Mamen.akkor jövő hónaptól mehet a buli!!!!!Remélem hamar összejön!!
Bea,remélem kipihented magad!!Ma már jössz????Milyen volt a fogorvosnál???
MÁLNA????
Dóri,kipróbáltad a tésztát???Fini ám :lol:
Sziszi,Musz,Icus!!!!Gyertek ma is !!!
Nika,Viki????????
Remélem senkit sem hagytam ki!!!!!!

Nagyon szép napot mindenkinek!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Szép napot mindenkinek!

Meli
Fertőrákosra megyünk nyaralni... Apa kapott üdülési csekket és ugy döntöttünk bejárjuk azt a környéket mert apa még nem volt arra :wink: vagyis csak átutazóban :lol:

Tegnapi sztori: ülünk a nappaliban egyszercsak Dani sir a hálóban.. szaladok be, gyerek sehol :shock: Csak a hang irányából következtettem, h hol lehet: az ágyunk mögött... A hálónk elég szük, fotelágyon alszunk ami kihuzva majdnem végig éri a szobát (keresztben), az ágy az ablak előtt van kb. 30 cm-el. Szóval a kis viharmadár felmászott az ágyunkra -először- és szépen átmászott az ablakhoz ahol leesett ahogy kell :? a feje a radiátor oldalának lapitva, a teste ivben felfelé mert a lába felakadt az éjjeli szekrényben -ja és helye sem volt hová esni :roll: A kis bitant! Mondjuk csak azért sirt mert nem tudott tovább menni, mihelyst kivettem már indult is tovább :lol:
Hétvégén leturattam azt a kis haját ami volt, most kis kopaszka :lol: Olyan édi.

Tesó
Köszi a képeket, aranyosak

Menni kéne a városba, de ebben a melegben nem sok kedvem van hozzá, viszont muszáj. Azt hiszem összekapom a gyerekeket és megyünk amig nincs olyan meleg.

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Meli!
Én kipróbáltam a tésztát, és ma azt is hoztam be ebédre, bár én a szószt még összepaszíroztam:)
Majd délben kiderül, mert tegnap este csak éppenhogy megkósotltam 11 óra körül:)
Nekem a hőm lent van 36,2, nem értem miért, de hát ez van, bár nem mérem minden nap csak mikor eszembe jut.

Kép
Kép
nektarin

Jó regelt!!
Miért nincsen ásitós smiley??

Kép
bea27

Jó reggelt!Még alig látom a billentyűzetet!! :(

Kép
bea27

Mókuska,még szerencse,hogy vasból van a kicsi :lol: Ha te vagy én ilyen magasságból felre esel,tuit kitörik a nyakad.....pláne nekem,én nagyon balek vagyok :oops:
Eszter,örülök,hogy neked is kedvet csináltam hozzá!!!Én nem paszíroztam,mert eléggé szétfőztem a paradicsomt,nem kellett....a hőd...nem valami biztató :cry: de ne keseredj el,ha nem méred rendesen,lehet,hogy mindig ennyi....vagy most van pé!!!!Nekem alapból mindig magas,ma is 36,6fok,pedig még félidőnél sem járok,bár Jónás szerint mától van pé-m,úgyhogy reggel el is csábítottam a drágám....aztán 25 percig tartózkodtam a falra mászva :lol: :lol: na tessék,megint szófosás!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Málnácska!Hol vagy??Tegnap még visszaolvastam,de nem láttalak!!Minden rendben?

Kép
bea27

Meli!

Tegnap is, ma is alacsony volt, lehet, hogy most van pé, azért tegnap este én is megtettem, illetve megtettünk mindent:)
Hát majd meglátjuk, nem akarok erre gondolni.
Biztos nagyon fini lesz a tészta:)

Kép
Kép
nektarin

Plutó!!Légyszives ird meg nekem,hogy mikor volt meg az utolsó mensid!! :shock: Bocs,hogy ilyet irok,de leakarom teszetelni a korongomat!!olyan kiváncsi vagyok!! :shock: Megteszed nekem?De ne ird meg,hogy szerinted mikor fogant,kiváncsi vagyok,hogy benne van-e a korongos napok közt!!!

Kép
bea27

Most hivtam a Dokit az AFP eredmény miatt,de csak a jövőjeti UH-nál fogják tudni megmondani!Meséltem neki,hogy már megmozdult a BABY,és a 144-es szivverését!Aztmondta,hogy az TÖKÉLETES! :) Csak legyen minden rendben!Már alig várom a hétfőt!Dóri!Te mikor mész UH-ra?Mi van,megint nincs itt senki?? :(

Kép
bea27

[quote="bea27"]P írta:bea27lutó!!Légyszives ird meg nekem,hogy mikor volt meg az utolsó mensid!! :shock: Bocs,hogy ilyet irok,de leakarom teszetelni a korongomat!!olyan kiváncsi vagyok!! :shock: Megteszed nekem?De ne ird meg,hogy szerinted mikor fogant,kiváncsi vagyok,hogy benne van-e a korongos napok közt!!!

Bea utolsó mensi máj. 31 és tuti, hogy Bütyike a 14. ciklusnapon fogant. Ez nekem most elég tankönyvi :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutó!!Köszi!Te voltál a kisérleti alany!És bejött!Ugyanis neked Június8-tól 17-ig jelöli a term.napokat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KÖSZI!! :wink:

Kép
bea27

De hülye vagyok!!Ezt benéztem!!Mikor is fogant??Stimmel a dátum?Ill.a napok valamelyike?Candi!!P.Ü.!!

Kép
bea27

De van!
Sziasztok, jó reggelt!
Bea: megkaptam az üzit és látod rohantam is egyből ide. Kicsit besűrüsödött az élet, így a nyaralás előtt, ezért ritkultam meg !
Kiváncsi vagyok tényleg jól működik e a korongod?! :shock:
Meli: megtaláltad az összefüggést :wink: tényleg bolgár a Párom!
Vigyázz a falramászással, nehogy Te is bepottyanj a fal mellé!
Mókuska: Dani nem semmi mutatvánokat csinál, mi lesz ha elkezd futni :shock: :D Tényleg hogy álltok a lábraállással, lépegetéssel?
Nagyon szépen írtál a Tesódról, nagyon szép testvériség a tiétek!
Gabi: majd írd meg milyen a fasírt!
Jó program az a fúgavásár, de utána is el lehet menni pizzázni :wink:
Mamen:majd írd meg mi volt a genetikán! Akkor augusztus már éles hónap lesz? Milyen volt a tegnapi út, nem sültetek meg?
Zsizsik: hogy állnak most a vizsgálataid, meg van mr valamelyik vér leleted? Eszti hogy van?
Nektarin: szokott ilyen hosszú ciklusod lenni? Mikor méred a hődet, mindig ugyanakkor?
Málna: merre vagy?
Icus: gyere ha nincs a főnök!
Hoppá: hogy vagy? Tünet van valami?
Dóri: és Te hogy vagy? Mentek pancsizni ezekben a melegekben?
No később jövök még

Andi
candi

Lassan el kell mennem!Csak előtte gyrsan megkajálok!REGGELI!!Mert ez az új fiú csak 12:00után hozza a kaját!Mára is megvagyunk hivva szentendrére GRILLEZNI!De semmi kedvem hozzá!Mert nekem annyira FRISS ott a levegő,hogy annyira elnyom,hogy tiszta hulla vagyok tőle! :?

Kép
bea27

Bea: nem tudsz ott egy kicsit az árnyékban ejtőzni? Pedig biztos finomkat sütögettek és a társaság is biztos jó! :D

Andi
candi

Szerintem nem megyünk!Majd Apa eldönti!

Kép
bea27

Hát eddig 30 naposak voltak, egy kivételével, mert akkor eszetlenül böjtölni kezdtem és kimaradt 16 nap körülbelül, de aztán ettem és megjött, aztán megint visszaállt 30 napra pont, de ugye a múlt hónapban 37 napra jött meg, szóval én ezt már nem értem.
Tudom mérni kéne, minden reggel, uakkor, de hát a fene:)

Kép
Kép
nektarin

Mentem.................!Majd talán délután jövök!Szép napot mindenkinek!

Kép
bea27

Nektarin:akkor tényleg lehet, hogy most van Pé-d! Meg is értem, ha nincs kedved minden reggel ezzel szórakázni
Muszkuru: merre vagy?
Bea: neked is szép napot!

Andi
candi

Candi,mi a helyzet barnamaci fronton???Remélem nem a piros riogat!!!!Nemsokára mentek nyaralni,irigykedek!!!!!

Bea,menj el,szerintem,a friss levegő mindenképpen jót tesz!!!!!

Nektarin,most már a baba előtt nehogy fogyózz!!!!!Én is csak mindig módjával!!!Ugyanannyit eszek,mint azelőtt,csak teljesen más időpontban és más kalaberű kajákat!!!De nem száműztem semmit az étrendemből .....ezért jó a Norbi-update....

Puszi

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?