Sziasztok!
Délután átfutottam 24 oldalt, h tudjam kb. milyen témákról csevegtetek
A legfontosabb a félreértések elkerülése végett: Tesóm terhessége
Aki ismer minket tudja, h szinte teljesen különbözünk egymástól, nagyon sokmindenben eltér a véleményünk... Mindezek ellenére természetesen szeretjük egymást (Gabi remélem kölcsönös
) Nos számomra elfogadhatatlanok azok a körülmények ahogy ők élnek, vagyis én tuti, h nem tudnám mindazt elviselni, eltürni amit Ő-még kényszerből sem. Apa mondja is sokszor, h nem az én dolgom ezzel foglalkozni, dehát a tesóm és sztem sokkal jobbat érdemelne. Na mindegy, nem taglalom ezt tovább... Szóval én azért mondtam Neki, h jól meggondolták-e, h még egy gyereket szül... Persze a babának örülök, a másik kettőt is nagyon szeretem- de ezt Ő tudja (remélem), sokat beszélgetünk erről.
Anyuéknál nagyon jó volt, a lányok -Adri és Lili- nagyon jól eljátszottak, minden nap fürödtek a medencében, jókat barbiztak...
Most jön két rohanós hetem, nagytakaritást kell csinálnom mert aug. 2-10-ig nyaralunk aztán 12-én vendégek jönnek Marosvásárhelyről.
Jó, h anyósom a jövő héten elviszi a gyerekeket igy egyedül leszek és tudok haladni. Na nem mintha nagy kedvem lenne hozzá
Láttam irogattatok a szülésről... Nekem szerencsém volt, 8 ill. 6 óra alatt lettek meg a gyerkőcök. Mindkétszer csak felszivódó varratot kaptam. Az első szülés után 2 hétig egyáltalán nem tudtam ülni annyira fájt a farcsontom
. A másodiknál este ( 1/2 12-re lett meg Dani) már vigan ülve vacsoráztam
Másodiknál próbálkoztak a gátvédelemmel mert nagyon jól tágultam, de mikor észrevették, h Danika a nővére példáját követve hátsó koponyaforgással akar világra jönni muszáj volt a gátmetszés. Jó kis csucsfejü lett szegénykém
Terhességi cukorbetegségről nyugodtan kérdezzetek, 2 terhesség után rutinos vagyok, diétával kapcs-ban is
Napok óta majd leszakad a derekam...
Már meg kéne jönnie- vagyis ha be akar állni a ciklusom a szokásos 40 naposra (ugye még semmit nem tudok mert szülés óta 1-szer volt) Minden jel pirire utal, remélem nyaralásig jelentkezik
Akiknek eddig nem sikerült a baba ne keseredjen el, ugy látom szinte mindenki megy nyaralni, sztem majd a felhőtlenül eltöltött napok lesznek a befutók
Na eldugulok mielútt regénnyé kerekedik ez a hozzászólásom, bár 3 hét bepótolni valóm van
szóval ne csodálkozzatok ha néha rámjön a szóf....s