Jó reggelt!
Mamen, a vasaló leírásában azt olvastam, nem tanácsolják, hogy bármilyen kémiai izét rákenjünk a vasalandó hajra.
A Wella-t erre ajánlják? Miért kezdted el használni, előtte törte a hajadat?
Ma reggel is elkéstem, mert ma reggel is vasaltam a hajamat. Pedig furcsa mód mosás után egész egyenes maradt, de azért biztos, ami biztos alapon nekiestem…
Sziszi, hehe, szerintem azért nem olyan jó fej ez a nyúlgyerek…
Most mehetek újra függönyt venni a Bricostore-ba (izé, akarommondani dolce&gabbanahoz…
)
Kis szerelmem nagyon csinos a rövidke hajjal, és micsoda háreme van!
Málna, a greenpeace-nek üzenem, hogy nyúlgyerek tegnap este már az ölemben ringatózott a hintaágyon, szóval vége az „egyhetes” spártai szigornak.
Nem bírtam ki, ott állt két lábon a ketrecében, és olyan cuki fejet vágott, muszáj volt megzabálnom.
Apa mondta is, hogy tanulnunk kellene még egy kis következetességet a gyerek érkezése előtt…
Zsizsik, Nekem már két éve lapul a szekrény mélyében egy jobb sorsú plüssgólya… Akkor vettem, amikor úgy döntöttünk, jöhet, ha akar. Néha előveszem, amikor apa nincs otthon, megsimogatom, és megdumálom vele, hogy remélem, mostmár nem sokáig kell illegalitásban tartózkodnia…
Úgy tervezem, hogy este a párnájára csempészem, hogy megérkezett a gólya
Kata, apa nagyon cuki volt, olyan jót nevettem. Kissé választékos a szókincse, de ezt a nagy boldogság számlájára írom
És én tudom, hogy biztos, hogy veletek marad!!! Eddig váratott magára, de most végre úgy döntött, hogy jön, tuti nem fogja meggondolni magát.
Gabi, kitartás, nemsokára véget ér a porolás, és szép új környezet várja Bütyikét
Szia Mókuska, jó hogy betárcsáztál!
Andi, milyen az a mintás haj?