Új privát üzeneted érkezett!

Dóri, apa nálunk sem meri beeleélni magát nagyon.... Mi van, ha mégsem marad meg, stb. Valahol igaza van, de ha én nem hiszek benne, az rég rossz. Igenis, azért alakult ez így, mert végre a sors így akarta, megszenvedtünk érte... Ha már ennyit adott, nem szivathat meg, hogy elveszi :)

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!
Málna
most itthon vannak a gyerekek :lol: Veszekednek is elég sokat :shock: Egy darabig gyönyörűen eljátszanak, utána pedig beléjük bújik a kisördög, és marják egymást :shock:

Sziszi
én is örölök, hogy rendeződött a helyzet. Tomi csini lett :wink:
Úgy látom ezek a fiúk nagyon imádják a cumit :wink:

Mamen
most látom, hogy a köv. hónapban már Ti is próbálkozhattok :) de jó.Végül is most ha már jönne, most sem lenne gond.

Zsizsik
nektek is majd jó pihenést :D Eszter már teljesen meggyógyult? Még jó, hogy ti nem kaptátok el, vagy ez még később derül ki? :roll:

Bea
holnap ujra szorítok
:wink: :wink: :wink:

Vikike
most már pihenj! Én is előre rosszul vagyok a további munkáktól, főleg a festést utálom :roll: pedig a mi szobánkat kell, a pici miatt is.

Meli
miket esztek ti :roll: Én maradok a hagyományos fűszeres, kevésbé egészségtelen magyar konyha mellett :lol: :lol: Biokaját inkább kihagyom. Csokit mióta terhes vagyok nem kívánom, pedig a Boci nálam is nyerő, főleg a hagyományos tejcsokija. :oops:

Muszkuru
többi függöny megvan még? Egyébként meg lehet, hogy jövőre a tépett függöny lesz a divat, és ezt akarta közölni a nyúl úrfi :lol: :lol:

Hoppá
akkor Te még előbb látod a picurkádat mint én :wink: Én hétfőn megyek.

Dóri
örülök, hogy segíthettem :wink:

Nika
Ti , hogy vagytok? Régen voltál.

Candi
nemhogy hazavinnéd a gépet :lol: akkor este is velünk lehetnél. Azért remélem ha babás leszel és nem dolgozol már otthonról is tudsz addigra jönni :wink:

Nekterin
hogy telnek az első hetek? :D

Na, jó éjszakát mindenkinek!
Puszi:Gabi és Bütyike 7+0

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nálunk is én voltam az,aki pozitívabban állt a dologhoz.Persze azért a dokinak sikerült rámijesztenie,mikor mondta,hogy látszik a petezsák,de,hogy élő terhességről van-e szó,azt csak 2 hét múlva tudjuk meg biztosan,úgyhogy akkor menjek vissza.Mondanom sem kell,hogy milyen volt az a 2 hét.Akinél viszont van hüvelyi UH,annál ilyen veszély nem állhat fent :D

KépKép
takido

Szia Kis_Plutó!
Már kevesebb mint egy hét van hátra és látod Bütyikét.Bár ilyenkor hihetetlenül lassan tudnak telni a napok.
Betonozással végeztetek?
Nem írtad,hogy mit szólt Anyósod az újabb unokához..?

KépKép
takido

Jó éjt, megyek aludni

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kérdeztétek, hogy mondtam el a pos. teszteket.
Az elsőnél nem tesztet mondtam, hanem, hogy valószínűleg baba lesz, mert nem jött meg :) Emlékszem ott ültem az ölébe, és megkérdezte, hogy miért nem szóltam előbb, mert akkor nem vett volna új orsót a horgászbotra, hanem másra költi :lol:
Adrikánál együtt örültünk, akkor pont otthon volt.
A köv. terhességi tesztet házassági évfordulónkra kapta :wink:
Krisztikével gondoltam egyet hazafelé vettem egy tesztet és még délután megcsináltam, és felhívtam. Nagy volt a meglepetés :lol:
Most pedig tudta, hogy reggel tesztelek, és rögtön utána hívtam és csak annyit mondtam, hogy gratulálok, Ő pedig nevetett.
Te jó isten mennyi ilyen jó napom volt :wink: , de azért jóból is megárt a sok :lol: Azt hiszem több babát már nem vállalok be :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

[quote="takido"]S írta:takidozia Kis_Plutó!
Már kevesebb mint egy hét van hátra és látod Bütyikét.Bár ilyenkor hihetetlenül lassan tudnak telni a napok.
Betonozással végeztetek?
Nem írtad,hogy mit szólt Anyósod az újabb unokához..?

Anyósom még nem említette nekem :lol: Szereti nagyon őket, ugyhogy biztos meglesz az öröm.

Bizony lassan telnek a napok.

Betonozás már megvan, de még lapozni nem lehet. Ma néztünk lapokat. Lassan de azért haladunk. ja, és az ajtócsere is megvan :wink: Holnap az autó- bejárót betonozza a párom. Utána meg kezdi csiszolni a falat a folyosón, még több por lesz :shock: :shock: brrrr.

Na, most már megyek, még egyszer jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó éjt nektek is :D

KépKép
takido

Hoppá: akkorát nevettünk a párommal ahogy leírtad a férjed reagálását a tesztre :lol: , tökre eltudtam képzelni a szitut. Nagyon jó fej lehet. Meg gondolom már nagyon várta a kis picurkát.

Na puszi jó éjszakát mindenkinek!!

Kép
vikike_

Hali Lányok!

Csakhogy hü maradjak önmagamhoz :lol: :lol: régi szokás szerint én zárom a napot :lol: :lol:
Amint látjátok ujra van netünk -hurrá- és hazajöttünk anyuéktól. Nagyon jól éreztem magam és persze a gyerekek is. A lemaradásom behozhatatlan, nem is próbálkozok vele mert nincs rá időm, a következő két hetem huzós lesz aztán jön az édes nyaralás.... :wink:

Hoppá
GRATULÁLOK!!!!!!!

Bocsi, h csak ennyi, de megyek aludni, fáradt vagyok. Holnap jövök és igérem bővebben irok!

Puszi Ildi

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!
na, akkor jó régi szokás szerint én vagyok a első? :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!
Gabi és Bütyike 7+1

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Nálunk egy hétfői nap volt, a 35. cn.
Szabin voltunk mindketten és délelőtt elmentünk a kedvenc boltomba nadrágot venni, meg egy szűk fekete hosszú szoknyát, majd jó lesz tavasszal :wink: . Hazafelé vettünk egy tesztet, de mivel első próbálkozás volt, nem volt semmi izgalom, meg voltunk győződve róla, hogy negatív lesz.

Otthon elmentem WC-re, rácsöppentettem és azonnal erős két csík volt. Örültünk nagyon, apának könnyes volt a szeme, nekem majdnem kiugrott a szívem. Nem tudtam, hogy most mi van, totál féltem és örültem is egyszerre. Egymás után elszívtam 3 cigit, aztán letettem örökre, mert utána eszméltem rá, hogy én terhes vagyok, ám...
Aztán elkezdtünk visszagondolni az elmúlt 3 hétre, akkor voltam 5 hetes kb. Volt benne lakásavató, volt közbe kerti party és akkor még nagyon tudtunk bulizni, cigizni... Hú, nagyon lelkiismeret fordulásom lett.

Jó hosszú lett :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Mókuska: de jó, hogy jelentkeztél, ha kipihented magadat írj, hogy éreztétek magatokat, hogy vagytok,stb :D
Plútó: hogyhogy Bütyi engedte ezt a korai netezést :wink: ?
Hog ti milyen szépek lesztek, más felújítást is terveztek? Egyébként vinném én már a gépet haza :wink:
Vikike: szia...jól vagytok? Már a 14.héten vagy Te is :shock: Látszik már a pocidon valami? Hányinger, kisróka elkerül?
Dóri: lassan Tünci is megmozdul biztosan és onnantól kezdve... csak győzd :wink: Fejed nem fáj már mostanában? Mikor is mentek nyaralni? Ez repülős, autós, vagy buszos út lesz?
Bea, Málna: jelentkezzetek, ha megérkeztetek, még jó, hogy írni tudtok majd.
Meli, Muszkuru: ha tudtam volna titeket kérlek meg a nyírásra, nekem még ollóm is van, kafa Solingen de nincs képem róla. Én Apa haját vagdalom azt nem lehet elszúrni annyi van neki és olyan gyorsan nő, ha sikerül mintásra vágni egy hét alatt benövi.
Hoppá: b...meg, de jó történet a tiétek. :wink: Nagyon aranyos lehetett Apa.
Mamen, Zsizsik, Nika, Nektarin, Icus puszi!
Sziszi: nőcsábász Kishapsi, csini Kislányokat választott . Nagyon vagány a frizura és ez a felsőtest....!!!! :wink: Na pedofil néni lelép dógozni eg kicsit!
Kép

Andi
candi

Candi
Bütyike egyetért a reggeli netezéssel, ilyenkor küldöm le neki az első falatokat :oops: muszály, mert reggel elég pocsékul vagyok, és mire a gyerekek felkelnek, ha eszem egy kicsit minden oké, és velük reggelizek rendesen :wink:
Hát felújítás még lesz, ugye az ablakcsere, csak épp mindíg zárva van a bolt mikor megyünk rendelni :roll:
Ha, az kész utána a mi szobánkat még le kell festeni, ugye a kicsi miatt is. A többi szoba nem lesz, csak az ablak melletti sáv. Adrinál tavaly festettünk, de előtte csináltunk állmenyezetet, stukkókkal. Rózsaszín a fal , fehér a stukkó, az majd az ablak mellett kap egy szép fehér sávot a javításnál.
sem anyagilag egyenlőre, sem energiailag nem bírnánk mindent most festegetni. Nálunk is olyan vastag már a festékréteg, hogy teljesen le kell csiszolni a falat.
Még jó, hogy a párom elég rugalmas, és szívesen megcsinál mindent, ja és ügyes is, nem kell mindenhez szakembert hívni. Na, jó a sógornőm férje festő, de nem biztos, hogy ő fog festeni :lol: Tibi szokott azt is :wink:
na megyek adok egy kis vizet a virágaimnak, mostanában olyan kis részegesek lettek, mindíg csak innának :lol: ha nem adok nekik, akkor meg búnak eresztik a fejüket :wink:

Szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plútó: részeges virágok :D
Dupla reggeli az igen, még mindig kívánod az alvást ebéd után? Csöppek így a szünetben sem lustiznak egy kicsit tovább? Szépek lesztek. Az ablakcsere nem kis falat mi tavaly előtt cseréltük, igaz csak 1 db nagyra volt pénz.
Akkor Férjecskéd igazi Mekk Elek, de a jó értelemben, jó is az ha nem kell mindennel várni mesterekre, aztán vagy jól csinálják meg, vag nem.

Andi
candi

Jó reggelt!

Mamen, a vasaló leírásában azt olvastam, nem tanácsolják, hogy bármilyen kémiai izét rákenjünk a vasalandó hajra. :shock: A Wella-t erre ajánlják? Miért kezdted el használni, előtte törte a hajadat?
Ma reggel is elkéstem, mert ma reggel is vasaltam a hajamat. Pedig furcsa mód mosás után egész egyenes maradt, de azért biztos, ami biztos alapon nekiestem… 8)

Sziszi, hehe, szerintem azért nem olyan jó fej ez a nyúlgyerek… :roll: Most mehetek újra függönyt venni a Bricostore-ba (izé, akarommondani dolce&gabbanahoz… :twisted: )
Kis szerelmem nagyon csinos a rövidke hajjal, és micsoda háreme van! :D

Málna, a greenpeace-nek üzenem, hogy nyúlgyerek tegnap este már az ölemben ringatózott a hintaágyon, szóval vége az „egyhetes” spártai szigornak.
:wink: Nem bírtam ki, ott állt két lábon a ketrecében, és olyan cuki fejet vágott, muszáj volt megzabálnom. :D
Apa mondta is, hogy tanulnunk kellene még egy kis következetességet a gyerek érkezése előtt… :wink:

Zsizsik, Nekem már két éve lapul a szekrény mélyében egy jobb sorsú plüssgólya… Akkor vettem, amikor úgy döntöttünk, jöhet, ha akar. Néha előveszem, amikor apa nincs otthon, megsimogatom, és megdumálom vele, hogy remélem, mostmár nem sokáig kell illegalitásban tartózkodnia…
:( Úgy tervezem, hogy este a párnájára csempészem, hogy megérkezett a gólya :D

Kata, apa nagyon cuki volt, olyan jót nevettem. Kissé választékos a szókincse, de ezt a nagy boldogság számlájára írom :D
És én tudom, hogy biztos, hogy veletek marad!!! Eddig váratott magára, de most végre úgy döntött, hogy jön, tuti nem fogja meggondolni magát.

Gabi, kitartás, nemsokára véget ér a porolás, és szép új környezet várja Bütyikét :D

Szia Mókuska, jó hogy betárcsáztál!

Andi, milyen az a mintás haj? :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Mikor milyen mintát sikerül beleeszkábálnom a hajába, de a füle még meg van!
Dühös vagyok: ez a 18. napom és úgy néz ki megjön piri :shock: Én ilyet még nem láttam :evil: Tele a cipőm vele!
Volt már ilyen veletek?

Andi
candi

Sziasztok!!!Jó sokat írtatok ám,már egy ideje csak olvasgatok és röhögök.....Sziszi,azért ne mondj le teljesen a fürdésről :lol:

Gabi,én imádom a magyar konyhát is,a héten akarok egy kis krumplistésztát főzni...nyami..

Tegnap olyan jó sokan voltunk,Viki is benézett és végre Ildi is megérkezett!!!Azt hiszem csajok a visszaolvasásnál azért bajban lesztek :twisted: Többiek is jöhetnének többször,Icus,Nika!!!!!!!!!!!!!!

Kata,apa nagyon édi lehetett,olyan jót mosolyogtam!!!

Must,jó az ötlet,mármint a plüssgólya....én hasonlót nem tudok tervezni,mert úgyis tudni fogja,ha tesztelek és így nem lehet meglepetés.....

Bea,Málna,kalappal a fogorvoshoz....én is úgy döntöttem,hogy kicseréltetem az amalgánokat...csak még erőt gyűjtök.....

Candi,én egyszer lenyírtam apa haját és olyan béna lett,hogy baseballsapkában járt :oops: azóta visszatért a fodrászhoz :lol:

Mindenkinek nagyon szép napot!!!

Kép Kép
meli1118

Bocsi Ági,nem vagy must :oops: :oops:

Candi,milyen jeleid vannak???????Nekem nem volt ilyen még...sőt nekem egyre csak kitolódik :x :x

Kép Kép
meli1118

Andi, ne dühöngj :!: Azzal csak magadnak teszel rosszat!
Miből érzed, hogy meg fog jönni? Barnamedve vagy piri kopogtat?
Valami miatt rövidül a ciklusod? :shock:

Ilyesmi egyszer volt velem, egyre rövidült a ciklusom, és együttlétek után mindig véreztem.
Kiderült, hogy polipom van. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, és ez semmi esetre sem jelenti azt, hogy nálad is ez van, csak azért írom le, hogy tudj róla, ilyen is létezik.

Mellesleg a polip nem egy gonosz állat - ebben az esetben sem - pikpak lekapják, 5 perces rutinműtét, nekem a Szt. Imrében csinálták, kifejzetten kellemes kórházi emlék! :roll: Utána 2-3 napig még kába voltam az altatástól - nem szokott hozzá a szervezetem az ilyen szerekhez (nem iszom, nem kábítózom, stb), így nekem később ürült a szervezetemből.

Vicces volt, harmadnap bejöttem dolgozni, és nem találtam a gombokat a billentyűzeten - mindig félreütöttem :roll:
A végén már csak ültem a székemben, és röhögtem :D

Musz

KépKép
muszkuru

Meli, egye fene, lehetek must, szeretem, de csak amíg nem indul meg benne az erjedés.
Igaz, hogy akkor meg már nem must... Szóval értitek, mit akarok... :shock:

Én is nyírtam már fiút - az öcsémet, egész jó lett.
Apának is felajánlottam, de nem volt elragadtatva az ötlettől... :shock:
Mert apa hiúúúúúúúúúúúúúú :lol: :lol: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Ági,nem iszol és nem kábítózol??????????Pedig az manapság rendkívül sikkes :wink: :wink:

Kép Kép
meli1118

Meli, igen tudom, hogy iszonyú maradi vagyok... :roll:
Nekem a hobbim a függönyvásárlás.
Mindig megetetem a nyulammal, és akkor vehetem az újat 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok Csajok!

Sajnos az elmult napokban nem tudtam jarni erre..........de most olyan jokat rohogtem :lol:
Csak a legutolso oldalt olvastam vissza, de jokat nevettem! Be is jott az egyik kollegam a folyosorol, latta hogy vigyorgok (minden ajoton ablak van) azt hitte hogy bent van a fonokom. Mondtam neki hogy nincs........."akkor a monitorhoz vigyorogsz?" :)

Sok idom nincs irni, de jo itt lenni egy kicsit!

Majd kesobb benezek es probalok visszaolvasgatni, mert latni akarom azt a cuki fotot!!!!

Kép
icus

Szia szomszéd,

leírtam a pozitív tesztes történetemet és senki nem olvasta el, pedig jó sokat gépeltem :cry: :? :( :evil: :!:
Vendég

Musz,

én magam nyírom a férjemet is és a régi pasimat is nyírtam. Őt rendesen ollóval és egyszer egy táborban manikűrollóval vágtam le a haját a barátomnak. Tök jól megy nekem.

Egyszer egy fodrász azt omdta, hogy ha már nem érdekel a számvitel menjek el fodrásznak. A sógornőm és a nővérem haját is én nyírom...
Vendég

Sziszi,én nem értem,amit mondsz...elolvastuk a történeted!!!!
Jó neked,hogy ilyen ügyes vagy....én csak a virágkötéshez értek...aztán kimúlt a kézügyesség :lol: na jó...valami azért még jól megy.. :oops: :oops:

Kép Kép
meli1118

Meli,
gondolom a kézügyességedről :oops: nálatok is apát kellene kérdezni, ha nem virágról van szó.

Csak azért hittem, hogy nem olvasta senki, mert semmi reakció nem érkezett.

Ennyire unalmasakat írok :cry:
Vendég

Szomszédasszony, én olvastam!
És az jutott eszembe, hogy apa nekem már jó ideje mondja, hogy ezt vagy azt az új ruhát már ne vegyem meg, mert úgysem lesz jó derékban, és nem fogom tudni hordani...
Hehehe, jó kifogás... :D

A fürdéssel kapcsolatosan meg az jutott eszembe, hogy én tuti meg fogom érezni, ha mostantól nem fürdötök :lol:

Csak mire az íráshoz jutok, a fele kimegy a fejemből :?

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Ma elkapott a főzési láz :shock: igen ritkán de előfordul :wink:
Már kész a májgombócleves, félig kész a tökfőzelék, csinálok paprikáskrumplit nokedlivel (ezért már tiszta dili vagyok) és fasírt.
Viszont a gyomrom korog :lol: mindjárt eszek valamit.

Sziszi én is olvastam a történeteteket, és tetszett is :wink: :wink:

Hajat én is vágtam már hajat apának ráadásul hosszúból rövidet. Hát munkahelyen mindíg sapkában volt, amíg nem ment el fográszhoz :lol: Adrinak is, de neki jó mert göndör a haja, és nem lehet annyira elrontani :wink:
Viszont nekem apa is vágott már fufrut, na, hadd ne mondjam olyan rövid lett :shock: :lol: Azóta is nevetünk rajta

Muszkuru nálam már el is kezdődött az a folyamat, hogy nem kényelmes minden ruhám :oops: és még hol tartok?
Függönyt meg vegyél kurtát :wink: :wink: , vagy egy kisnyuszit a már meglévő mellé, akkor nem unatkozna :wink:
.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi,vendégül látod a várost???????Ennyi kaja....ez nekünk pnt egy heti adag...
Sziszi,dehogy vagy unalmas!!!Csak én is úgy,mint Ági,mire mindent végigolvasok és lereagálnám elfelejtem 8) indulok haza,megkérdezem apát a kézügyességemről :oops: puszika
Ja és Sziszi,tökjó,hogy már jó a kedved!!!!!

Kép Kép
meli1118

Pluto, küldhetnél egy kis kaját :oops: , ha már úgyis olyan sokat főzöl. Igazából bármelyik jöhet, mindegyiket szeretjük :D

A kurta függöny nem mutatna jól, az erkélyajtó miatt muszáj hosszút felraknom. :?

Hm, ha nyúlgyereknek lenne pajtása, fennáll a veszély, hogy együtt rágnák a függönyt
Asszem nem kockáztatok :?

Amúgy meg baromira nem kellene unatkoznia, az egész szoba komplett nyúlbirodalom, hosszú kartonalagút, életnagyságú plüsskutya, rágható kartondobozok, zöld műfű...
Ha én nyúl lennék, tuti a plafonig ugrándoznék örömömben, hogy milyen szuper helyem van... :shock:

Meli, és el is újságolod, mit mond apa a kézügyességedről :?: :oops:

Asszem lassan ki kéne tenni a 18-as karikát... :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Jó,hogy ilyen sokan összegyűltetek délelött :D Mi jó sokáig aludtunk,utána meg elindultunk vásárolni,aztán a végére sajna rosszul lettem,ugyhogy sietni is kellett haza.
Miután elolvastam üzeneteiteket,és jókat nevettem már egyből elmúlt a rosszullét :D

Candi!
Aug.5-12-ig leszünk.Autóval,ezért már 4.-én el kell indulnunk.Már nagyon várom.addigra meglesz az AFP eredményem,meg a 18 hetes UH is,és remélem megnyugodva mehetek nyaralni :D

Muszkuru!
Lehet,hogy a nyúlad is a plafonig akart ugrani örömében,és mikor rájött,hogy nem megy,akkor megpróbált felmászni a függönyön,csak sajna az nem jött össze :D

Mókuska,Icus!
Jó,hogy újra jelentkeztetek :D

Anyusziszi!
Tudtad azért hordani a csini új ruháidat?
És le a kalappal,hogy így letetted a cigit :)

Kis_Plutó!
Látom,nem tudsz kibújni a bőrödből.Ha nem vagy rosszul ugyanugy konyhatündérkedsz.Jó lehet a családodhoz tartozni.Bütyike biztos tudta,hova kell mennie :D

Meli!
Azért remélem otthonról még jelentkezel.

A hajvágáshoz annyit,hogy én is felajánlottam a férjemnek,hogy levágom a haját,de nem akarta bevállalni,nem értem,hogy miért :roll:

KépKép
takido

Takido,
a szoknya és a nadrágok is jók már rám, mert pont annyi a súlyom mint szülés előtt.
Sosem voltam girnyó, kezdek beletörődni...

Ne izguljatok, ma reggel zuhanyoztam és még hajat is mostam...
Havonta csak 5 napot nem fogunk fürdeni :wink: :lol:
Vendég

Dóri, megijedtem kicsit, remélem semmi komoly!
A meleg miatt? Vagy sokat mentetek? Ugye nem cipeltél semmit?

Hát én csak a nyúl-gyerekemről tudok képet feltenni
itt nagggyon ártatlan pofit vág (ez még a hozzánk költözése után volt nemsokkal, azóta megnőtt az arca/önbizalma...)

Kép

ja, és még a függöny sem volt fent

Musz

KépKép
muszkuru

Anyusziszi!
Milyen hamar sikerült visszanyerned a korábbi testsúlyod?

Muszkuru!
Nagyon aranyos vagy,hogy aggódsz.Igazából nem tudom,hogy mi volt a gond.Nem cipekedtem+ettem mielőtt elmentünk itthonról.Kocsival voltunk,ugyhogy nem gyalogoltam sokat.Talán a vérnyomásom lehetett.Meleg nem volt,mert pont egy légkondis üzletben voltunk.

KépKép
takido

Édi a nyuszid :D Nem csoda ha nem tudsz rá sokáig haragudni :D

KépKép
takido

Dóri,
olyan hamar nem mentek le a feles kilók.
Én 6 hónapig szoptattam (a szoptatás alatt híztam el igazán...), utána volt rajtam 15 kiló.

Másfél év alatt ment le, de közben volt pár jojó benne.
Most is néha felmegy 2 kiló, akkor kicsit szigorítok és futok reggelente. Alapból van rajta 10 kiló, ezért eléggé kell vigyáznom.
Vendég

Musz,
helyes a nyuszi. Régen én is mindig kaptam húsvétra nyuszit, az erkélyen lakott. Aztán egyszer a nagyapám megfőzte pörköltnek egy családi ebédre. Csak utólag mondták meg, hát ki is hánytam az egészet és úgy sírtam... :?

Volt nekem csirkém is kettő. Csináltunk a tesómmal szörméből tyúkanyót nekik, az alatt aludtak mindig. Egyszer meg akartam tanítani úszni őket, mert már inkább kacsa kellett volna... Többet nem vettek apuék.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Olyan jó Titeket olvasni:)
Azt hiszem ma este megcsinálom a paradicsomos, tonhalas tésztát, csak nem spagettivel, hanem pennével:) mmmm én annyira éhes vagyok hetek óta:)
Meg is látszik:)
Olyan gyorsan megy az idő, jövő héten meg kell jönnie, kíváncsi leszek:)
Jövő héten lesz a második havi házassági évfordulónk is:)
Jaj a házról akartam képet csinálni de mindig elfelejtem, na de azért nézek valamit:) Kép

Kép
Kép
nektarin

Szóval ez volt mikor megvettük, azóta persze zöldek a fák, és a fű és nő reménytelenül:)
Meg van egy plussz konyhaablakunk, meg egy csomó virágunk, szóval haladunk:)

Kép
Kép
nektarin

A hátsó pedig a mi kutyunk, menhelyről hoztuk el, és egy édes bogár, csak néha rossz mint a bűn:)
A spániel pedig a párom Anyukájáé:) Kép

Kép
Kép
nektarin

Nektarin!
Jó,hogy te is jelentkeztél.
Szép a házatok,és gondolom azóta még jobban néz ki :D A kutyuli meg nagyon helyes :D

KépKép
takido

Hú, Sziszi, szerintem én is így reagáltam volna, ha a kisállatomat fogyasztatják el velem.
Szőrme tyúkanyó, ez aranyos :D
Akkor most inkább ne kérdezzem meg, hogy megtanultak e a kiscsirkék úszni :? :shock:

Nektarin, nagyon szép a házatok, tetszik a tornác :D
Hova került +konyhaablak?
A füvön jóóó kis kerti partikat lehet organizálni 8)
A hátsó rész is a tiétek? Vagy az már a szomszéd? :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Nektarin, ezt akár én is írhattam volna:
:D
[quote="nektarin"]. írta:nektarin.. a mi nyulunk, menhelyről hoztuk el, és egy édes bogár, csak néha rossz mint a bűn:)

persze kis módosításokkal... :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Majd hozok még friss képeket és meglátjátok. Igen az már az ikerszomszédunk, aki nem is iker, de azért mégiscsak az.:)

Kép
Kép
nektarin

Megjöttem, kicsit kicsavarogtam ismételt növényekért, de most keveset vettem . Anyósnak szállítom a fuksziákat, szép mi 1200km , nem sok szokott belőle megmaradni :shock:
Nektarin nagyon jó a házikó és szép nagy a kertetek, ebben egy fél óvoda elférne kutyástul, mindenestül. Kutyuli nagyon édes pofi, mi a neve.
Sziszi: én is olvastalak és nem vagy uncsi de egyáltalán :wink:
Én minden másnap fürdök, úgy mint karácsony másnapján, húsvét másnapján stb. Apropó húsvét...... nálunk is voltak mindenféle húsvéti állatkák, a legjobb húzása Apukámnak 3 bárány volt, köztük az egyik kos. Olyan lila volt a fenekünk a nővéremmel, a kos alkotott, nekünk kellett volna terelni őt,de ez általában fordítva sikerült.
Takido: remélem ilyen rosszullét nem lesz sokat, vigyázz ebben a melegben, hiába van légkondi, azért a meleget érzi a szervezeted.
Meli: barna medve és hasgörcs van nálam, igazi delikátesz fogások. Lehet, hogy csak meg akar kímélni a szervezetem, nyugodt legyen a nyeralás. Jobban örülnék neki, mint holmi sok karúnak!
Gabi: ebéd házhozszállítást nem vállalsz? ennyi kaja :shock:
Málna merre vagy?
Szia Icus: mi újság felétek, milyen az idő, Ti hogy vagytok?
Na kéne ebédelni... 8)

Andi
candi

Sziasztok,már itthonról jövök!!!!!Candi,ezt az anyósos fuksziás 1200km-t nem értem :shock:

Esztike szép a házatok és a kutyusotok is,kicsit hasonlít az én Jonnymra,csak ő sárgásbarna!Fajtatiszta korcs,az anyja bullterrier keverék,a faterja meg ami kebújt a kerítés alatt......de a legjobb házörző.....és annyira imád minket!!!!

Dóri,vigyázz magadra!!!!Tüncike eddig megkímélt,lehet,hogy most leszel rosszullétes??

Musz,nagyon szép a nyulad és hatalmas!!!!!!Ha tényleg felrágta magát a függönyön,magára rántotta volna a karnist!!!Tényleg jó lenne mellé egy pár....lenne jó nagy szaporulat :lol:

A kézimunka még egyenlőre elmaradt :oops: este beakarom mutatni az akrobatikát is :oops: tudjátok:a lepedő bajnoka :lol:

Kép Kép
meli1118

Olyan jó meleg van,azt hiszem kicsit kifekszek a napra!!!!Majd még jövök!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Én is remélem,hogy nem most kezdődnek a rosszulléteim.
Furcsa,véletlen-e vagy sem,de eddig soha nem voltam úgy rosszul,hogy egyedül lettem volna.ma is pont a férjemmel voltam.Már sorban álltunk,mikor kezdődött.Egy idősebb házaspár állt előttünk,nagyon aranyosak voltak,felajánlották,hogy menjünk eléjük.Még vannak ilyen emberek :D Persze visszautasítottuk :)

Candi!
Ezt az 1200km-t én sem értem.Ilyen messze lakik tőled Anyósod?

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?