2006.07.18 22:25
Szerző: melcsi1967
Sziasztok Lányok!
Látom felpezsdült megint az élet, mióta nem voltam.
A szurkolóknak annyit mondanék, hogy önhibámon kivül nem jöttem, elromlott ugyanis ez a dög, a fiam táborban, és csak ma jutott eszembe, hogy megkérdezzem, mit csináljak a géppel. Jó tanácsot adott, mert megjavult. Ezért ujra itt vagyok.
Elképedve olvastam vissza, bevallom, csak 2 napot, még jó, hogy a mult csütörtöknél kezdtem.
Nice!
Szögezzük le, hogy senkitől nem veszem el a lehetőséget, legfeljebb sok olyan pár van, akik nem indulnak el, hogy kihasználják a sajátjukat. Mi is ezt tettük több mint 10 éven keresztül, vártunk a csodára. És mikor elkezdtek "csengetni", azonnal rávezettük egymást a helyes utra a férjemmel.
Tudod, mikor 19 éve örök hüséget fogadtunk egymásnak, legalább 3-4 gyerekről álmodtunk, anyagiaktól függetlenül. 16 évet vártunk arra, hogy 2 gyerekes család legyünk, és a sikeren felbuzdulva ugy érezzük, még megvalósithatjuk az álmainkat. Még nem fásultunk bele a házasságunkba, még mindig jól érezzük magunkat együtt, sőt, még a szerelemből is maradt valami a 2 évtized alatt. És küzdünk tovább, mert az én feladatom, hogy gyerekeket adjak a férjemnek és Őket becsülettel és szeretettel neveljem. Ez az én karriervágyam. Meg is fogom valósitani, ha csak a lombikkal megy, akkor azzal. Nem emlékszem konkrétan arra, hogy annyira siránkoztam volna, ahogy az Téged kiboritott. Én tudom, hogy sokkal szerencsésebb vagyok, mint a legtöbb asszony itt, ám nekem is fájt, hogy nem sikerült legutóbb, ugyanis sok energiát, pénzt no és hitet tettünk a dologba.
A gyerekek képeit kifejezetten Anikó kérésére tettem fel, szegény már meg is bánta, hogy ilyet kért (nem Te voltál buta, Anikó, nekem kellett volna más oldalra irányitani Téged ezügyben). Tudom, hogy irtam pár sort Róluk, nem is kellett volna. De ha olvastál máskor is, tudhatod, hogy nem szoktam ide a gyerekekről irogatni, van másik 2 topic, ahol még meg-megjelenek.
Összegezve, és a témát lezárva: ugy érzem, ide is tartozom, mert folyamatban lévő lombikügyeletem van, és ebből a szempontból mindegy, hogy hány gyerek vár otthon.
Nem irtál Magadról különösebben, igy csak sejtem, hogy Te is lombikos vagy, vagy leszel. Kivánom őszintén, hogy minél hamarabb sikerüljön Neked. De sajnos nem fog attól összejönni, ha irigy vagy másokra. Az érzést én is átéltem, amikor a 12 éve várt babámat 22 hetesen elvesztettem. Akkor minden babás nőt utáltam én is. Ne haragudj, ha felkavartam az érzelmeidet. De hidd el, hogy 2 gyerekkel is ugyanugy vágyódom a harmadikra, mert már tudom, milyen érzés anyának lenni.
[url=https://lilypie.com]
[/url