Új privát üzeneted érkezett!

Kelimoni!

Bocsi, de ma egész délután rád gondoltam, mert buktát sütöttem! :lol: :oops:
Remélem nem haragszol! :lol: Persze pusztán jó indulatból gondoltam rád. Múltkor mondtad, hogy mennyit konyhatündérkedek. És ez járt a fejemben, ha te most tudnád, hogy megint mit csinálok! :lol:
Remélem nem voltam félre érthető! :lol:
Jók a képek!

kizsó

Sziasztok! :lol:

Kleimoni!

Sok Boldogságot kívánunk nektek, még nagyon nagyon sok évig, ház. évfordulótok alkalmából!!!

Kép

(Nemsokára én is jövök, képekkel, beszámolókkal stb...)

KépKép
napsugaracska

Sziasztok Lányok!

Próbálkozom azért irni, de olvasni azért szoktalak ám Titeket, igy szerencsére tudom kivel mi újság.

KeliMoni! Nagyon jók a fürcsis, hétvégés képek! Nagyon tündéri Gergő! Persze a napszemcsis képről is csak ezt tudom mondani.

Madri! Gratulálok a határozathoz! Nagyon szép a kisfiatok! :)

Jiny! Örülök nagyon, hogy a hallásvizsgálat jó eredménnyel zárult! :) Jobbulást kivánok a kis tündérvirágszálnak, múljon el hamar az a csúnya reflux!

Vivi! Köszi kérdésed! Mindenképpen használt a szememnek a műtét, hisz itt az a cél, hogy ne szakadjon szét a retina, és ne vakuljak meg.

RKata! Én is gratulálok és szoritok, hogy rendben megérkezzen Vincus vagy Vanda! :)

Amneris! Nagyon ügyes Zita baba! :)

Marcianyu! Tüneményesek voltak a képen együtt a gyerekek, és a Marcimondta irásadat is nagyon szeretem!

Moncsi! Jó, h irtál. Irjál sokat. Mikor lehet látni Csabikát képen?

Gilice! Annyira, de annyira tüneményesek a lányok a képeken! :) Szupi, hogy ilyen kedvvel ébrednek! Sugárzik róluk a szeretet! :)

Süni! Sajnálom, h Miklóskát kinozza a fogacskája, bújjon ki hamar.

Idusa! Aranyos Lili, ahogy meggyet eszik! :)

Lányok, nagyon jók a nosztalgiás képek. Sajna én most nem tudok régieket feltenni, mert a gépem teljesen bekrepált, (javithatatlan), igy venni kellett egy másikat.

Azért egy kedvenc gyöngyszemet megpróbálok ide berakni. Telefonnal készült a kép, nem a legjobb minőségű. Van még pár a szülinapi buliról, csak vennem kell egy kábelt, amivel fel lehet a gépre a telefonról tölteni.

Ezen a képen Mati azért nincs rajta, mert már sok képet csináltunk, és megunta a fényképezkedést, nem akart az ölembe ülni már.

Mindenkinek szép hetet kivánok!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Most jöttünk haza Hévízről, hármasban hosszú hétvégéztünk a keresztfiunkkal. Kaptunk egy pár érdekes tekintetet, ugyanis Viktor 12 éves, elég fiatal "szülők" voltunk. :P Nagyon jól éreztük magunkat, már alig várom, hogy igazi családként nyaralhassunk!!!

Rayo!
Remélem a mostani nyaralásotok jól sikerül :)

Rkata! :lol:
Ez csodálatos hír, nagyon sokat fogunk rátok gondolni, hogy minden rendben legyen, szorítunk!!

Jiny!
Örülök, hogy Dóri baba hallásával nincs nagy probléma. Sajnálom, hogy refluxos, de remélem mihamarabb kigyógyul belőle.

Kelimoni!
Nagyon édesek Gergőről a képek, és már egyedül tápit inni, nem semmi :wink:

Süni!
Örülök, hogy jelentkeztél. Remélem most már minden rendben lesz a kisfiatokkal.

Kizsó!
Holnap írok privit.
rvan

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentkezés, dolgos hetem lesz, utána pedig megyünk nyaralni. A héten még tudlak olvasni titeket, de aztán nem leszek gép közelben.
Újra barátkoztunk a krumplival, egész jól sikerűlt, répával készítettem és petrezselymet raktam még bele. Az első kanálnál még fintorogtak, majd mind megették!!!
A nyaralásra beszereztünk egy bébi-napszemüveget, csak egyet sikerűlt vennem, de holnapra lesz még egy.
Kép
A lányok annyira édesek, ahogy kezdik egymást felfedezni.
Kép
Kép
Gyakoroljuk a strandolást.
Kép

Mindenkinek nagyon kellemes nyári napokat kívánunk, megpróbálok még jönni a héten. Sok-sok puszi minenkinek!

KépKép
gilice

Sziasztok Lányok!

Ma egész nap Zitus keresztelőjét szerveztem - pedig csak augusztus 6-án lesz...
Hát: legalább addigra jó alaposan "megszerveződik"! :P

Már a keresztelőruci is megvan! Na milyen...? :D

Kép Keresztelőruci-próba... :-)

Szép estét Mindeniknek!

KépKép
amneris

Szép jó reggelt mindenkinek!
Korán reggel csodaszép mosolygós gyerkőcökre ébredni nagyon jó!
Kelimóni!
Még sok-sok boldog házassági évfordulót kívánok nektek!
Ma meg holnap itthon vagyok, nincs kedvetek meglátogatni?
Steiff!
Téged tegnap vártalak, de nem értetek ide, remélem nincs semmi baj, és épségben hazaértetek!
Matiba!
Örülök, hogy sikerült a műtét. Kinek volt a szülinapja?
Amneris!
Zitus csodaszép lesz a keresztelőn. Apa itthon van már? Hogy viselted az egyedüllétet?
Marci anyu!
a Marci mondták nekem is nagyon tetszenek. A gólyahíres oldalon lolvastam, hogy kislány született, úgy érzem a következő a tiétek lesz.
Gilice!
Jó nyaralást nektek a jövő héten!
A csajok hétről-hétre láthatóan nőnek és kerekednek! Gyönyörűek!
Rayo!
Neked lassan lejár a nyaralás, remélem jól sikerült!
Jiny!
Ugye Dóri már szépen eszik! Beszéld meg vele, hogy nagyra kell nőnie, ezért muszály enni! Puszilgasd meg helyettem is!
Moncsi!
Gyere sűrűn! Csabika képei mikortól láthatók?

Mindenkinek szép napot kívánok!
simineni

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Kizsó
Sosem vagyok kikapcsolva, hívhatsz bármikor. Ha nem veszem fel, később visszahívlak.

Tviky

Kép
tviky

Sziasztok!
Nagyon jól sikerült a nyaralás! Regi egészen más lett, már nem sír idegen helyen, "beszél", produkálja magát!
Voltunk strandon is, amit nagyon élvezett, persze annyira kifáradt, hogy aludt a babakocsiban 1órát. Nem zavarta semmi zaj!
Tett 3 lépést egyedül, de még nem az igazi, inkább csak magát teszteli, evett egy csomó barackot és a friss levegőtől sokat aludt napközben is! Levette a lábáról a családot!!! Mindenki imádja!

Most rendbe kell kapnom a lakást, aztán visszaolvasok és igyekszem jönni...

Képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
rayo

csak egy gyors bekukk, még jövök. összeszereltük a bababútort. Kép
tirza

Kép
tirza

Kelimoni, Amneris, Gilice, Rayo!

Köszönöm szépeken a gyönyörű gyermekeitekről a képeket. Jó lenne minden reggel így indítani a napot:!

Tirza, nagyon szép lesz a babaszobátok!

Végre én is lefényképeztem a készülő gyerekszobánkat, de túl nagyra sikeredtek a képek. Nagy nehezen sikerült lekicsinyítenem, de akkor pedig a felbontásával volt baja, de azt nem tudtam sehol sem átállítani.
Kelimoni, te sokszor szoktál képet feltenni, tudnál nekem segíteni, hogy hol kell csökkenteni a felbontást 600x600-ra?!

Nem értem, hogy bénázhatok vele ennyit, pedig a többi számítógépes feladat menni szokott, de ez a képfelrakás most kifogott rajtam :? [/img]
rvan

Rvan!
lennie kell egy resize/átméretez ikonnak a képnézegetődben! Azt használd!!!

Kép

Kép
rayo

Rayo!

Köszi szépen, este megpróbálom otthon, hátha sikerül :?
rvan

Rvan: küldtem mélt :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Napsi, Simineni: Nagyon köszönöm, aranyosak vagytok :)

Rvan: nem értem, miért csodálkoztak azok a tekintetek. :) Arra nem gondoltak, hogy milyen jó, hogy ez a fiatal pár - ha ilyen naagy fiúk is van - együtt vannak és nem váltak el?

Na, majd ha a Ti picurkátokkal mentek. :) Majd akkor is csodálkoznak, hogy milyen ksi szépséget láthatnak. Mert ugye a szépség előre adott. :)

Matiba: fiúkkal minden oké?

Gilice: Annyira szépek a lányok. :) Olyan édes a szemcsis kép. :) És eltűrik magukon a szemüveget? Mi is gondoltunk rá, de Gergő nem rajogott az ötletért. :(
És szuper, hogy bejön a krumpli. Főzöl vagy bébikaja ?

Simineni: sajna nem tudunk meglátogatni. 2 napot voltunk távol és most mosok, pakolok, mintah egy hétig lettünk volna. De be van tervezve a látogatás. :)

Rayo: húúú, Regina, hogy ki van nyílva. :) Ezt teszik a nagyszülők? :)

Tirza: nagyon szép a bútorotok. Mi is szervezzük már egy ideje, hogy Gergő megkapja az Ő kis szobáját, de sajna nem tudjuk összehozni, hogy apa is ott legyen a választásnál. :(
reméljük, rövidesen birtokba veszi a pici lakó. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

50 %-os babruha kiárúsítás :) ha valakit érdekel.... :)

http://www.babashop.hu/catalog/index.php?cPath=165

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni, köszi, nem bírtam ellenállni a rózsaszín újszülött szetnek:)
szuperboszi

Jó reggelt!

Tegnap nem tudtam visszajönni, egyszerűen nem érem utol magam, tegnap elgondolkoztam, hogy egyáltalán alkalmas leszek-e szülőnek, ha még a kettőnk dolgát sem tudom elrendezni. El vagyok maradva mosással, vasalással, takarítással, szégyellem magam. :oops: Jó lenne egy hét szabi.

A gyerekek továbbra is édesek, mindig örülök az új képeknek. :) A férjem is mindig lesi az új képeket. :)
Gergőnek a szeme sem áll jól az ágyas képen. :D
Zitus már nagyon tud pózolni, igazi kis nőci! :D
Sára és Janka nagyon édesek, és milyen hurkás a lábuk, zabálnivaló! :D
Regina gyönyörűszép kislány!

Sziasztok!

Tirza
tirza

Én altatónak a "tente babát" vagy az "egy kis malac.."-ot szoktam énekelni! De most megtaláltam egy CD-t, amin versek és dalok vannak és egy nagyon megtetszett. Előtte sohasem hallottam, itt felénk nem énekelik. Így kezdődik:
"Hajj, áll a lagzi már, Szúnyogúrfi
A utcán magát nagyon illegeti.
"Hajj, kéne asszony is, Hol az asszony?
Akivel szúnyogúrfi lagzi tartson?..."

Szerintem, tök aranyos!

Ha eszünk, akkor ez a kedvenc:

"Part alatt, part alatt, laknak-e ott nagy halak ( Ekkor mindkét kezét a magasba emeli, mármint, hogy NAGY HALAK!!!)
Part alatt, part alatt, ott laknak csak nagy halak( Kézemelés)
Harcsa Marcsa lakik ott, feldönti a ladikot!"

Amíg kisebb volt ezt hallgatta szivesen:
" A messzi olasz tájon egy víg legényke élt,
a neve Chippolino és senkitől se félt!
A szája mindig tátva, a teste lelke kóc
és mégis Chippolino a legvigabb bohóc...(...)"

És nemsokára ezt szertném vele megtanítani!:

Egyszer Keleten, Bagdadban (félholdat rajzolunk a levegőbe)
élt egy Mohamed Musztafa (mellkason keresztbe tett kéz és meghajlás)
a mecsettől balra egy utcában (hüvelykujjal hátra mutatunk)
papucsot készített napszámba (öklöt ökölre helyezgetünk).

Egyszer derekasan felbőszült (az öklünket rázzuk)
másnap reggel megnősült (kézen fogva a többieket dáridó, esküvő utánzás)
Musztafa Mohamed mit tettél (tenyérrel a homlokunkra csapunk)
jaj, de takaros férj lettél (csípőre tett kézzel jobbra, balra fordulgatunk).

Leila, a felesége megkérte (pukkedlizunk)
rossz a papucsban a menése (csoszogunk)
az alacsony papucsot utálja (derékban legyintünk),
tegyen egy sarkot a sarkára (öklöt ökölre helyezgetünk).

Mit lehetett hát, mit tenni (széttárt kezek, behúzott nyak)
Így lett a sarok tíz centi (két ujjal mutatjuk ezt a méretet)
Musztafa Mohamed mit tettél (tenyérrel a homlokunkra csapunk)
jaj, de alacsony férj lettél (csípőre tett kézzel fordulgatva guggolásba ereszkedünk

Kép

Kép
rayo

A gyerekek egytől-egyik gyönyörűek, és úgy nőnek, mint a gomba!

Szerencsére hozzánk még nem akartak betörni!!! A múltkor benne felejtettük a garázsba a kulcsot( autó, bicikli, tricikli, 2 babakocsi, kajak...) de senki nem vitt el semmi! Talán ez a lakótelep előnye!!!

Gratula minden "papírosodáshoz", nagy lépés!!!

Betegeknek gyógyulást, nyaralóknak szép időt kívánok!

A várakozóknak pedig sok türelmet és ezt:

Kép

Kép
rayo

Rayo, Kelimoni!

Köszönöm szépen a segítséget, ma este ki fogom próbálni.

Tegnap baracklekvár főzés volt, mire hazaértem a kozmetikustól a férjem kimosta az üvegeket, megmosta a barackot, kimagozta, ledarálta, teljesen oda voltam milyen kis házias, és egyedül :D Nekem már csak főzni kellett ( 34 üveg lekvár, 6 üveg barackbefőtt), hajnal 1-re végeztünk is, remélem finom lesz.

Ma nem nagyon kellene altatni itt a munkahelyen :wink:

Szép napot mindenkinek!

Rvan
rvan

Rvan, enyém férj pár éve két nyaralás közötti 2 napon, míg én dolgoztam, "kénytelen" volt baracklekvárt befőzni, különben mind elrohadt volna. Az elsők habosak és darabosak lettek, de aztán kikisérletezte magának, hogy jó legyen, más befőzőcukrot szerzett be stb. És én NAGYON megdícsértem. Azóta csak ő tud rendes baracklekvárt befőzni:):):)
Így tegnap éjjel ő is erre adta a fejét, sőt még venni is akar hozzá pár ládával, mert szerinte nem lesz elég a mennyiség.
Amúgy régen csak a nagypapám főzhetett be náluk, ő vett meg minden gyümölcsöt, főzött be mindenféle befőttet és lekvárt az egész 9 gyerekes családnak, és olyankor messze el kellett kerülnünk még a konyha környékét is. Mindig eszembe jut a majd 90 éves kisöreg, amint csinálja a befőtteket, amiből az összes unokának (18) is mindig jutott:)
szuperboszi

Nagyon ügyesek a fiúk!!!

4 éve főztem lekvárt utoljára, még mindig van belőle, :oops: pedig finom, csak nem nagyon vagyunk lekvárosak. :D talán jövőre kell újból befőznöm, szinte csak palacsintákhoz használjuk. Remélem ha majd lesznek gyerekeink, ők majd jobban fogják szeretni a lekvárt, mint mi, mert befőzni nagyon szeretek, és a legjobb az egészben, hogy utána olyan szépen mutat a kamra polcán a sok teli üveg.

Erről jut eszembe: diabetikus befőzőcukrot használt már valaki, milyen lehet?
tirza

Nem is tudtam, hogy van diabetikus befőzőcukor.
Szerintem ugyanúgy működik, mint a másik, csak kevesebb lesz a lekvár cukortartalma, de a gyümölcsben lévő cukor miatt még így is csak késhegynyi mennyiségű lekvárt lehet enni belőle, gondolom.
szuperboszi

ha jól emlékszem oetkeres a befőzőcukor.
update szerint élek, így palacsintát is csak délig szoktam enni (azért néha bűnözök :oops: ) ha diétás cukor lenne a lekvárban, akkor a gyümölcs cukortartalmától függne csak, hogy mikor és mennyit eszem, gondolom én. pl eperlekvár, ha diétás, akkor update egyes, így bármikor fogyasztható, mert az eper sincs korlátozva, de lehet, hogy befőzéskor betöményedik a cukortartalom, és akkor az elméletem nem jó. :? :)

Rayo!
Tök jó, hogy leírtad a dalokat. Pont múlt héten jutott eszembe a chippolino dal, de a szövege nem jutott eszembe.
A musztafásat is ismerem. :) Eszembe jutottak a régi szép emlékek.
A cd-nek mi a címe? Én is nézegettem már ilyen cd-ket, meglepődtem, hogy milyen húzós áruk van.
Én nagyon szeretek énekelni, gyerekoromban anyuval állandóan énekeltünk, utcán, otthon, kocsiban stb. Én is így tervezem, csak van egy kis gondom, hogy nincs hangom, már általánosban mondták, hogy inkább csak tátogjak. Így csak az autóban és otthon merek énekelni, mikor egyedül vagyok. :oops: :D Nem szeretném, ha majd az én gyerekem is azt mondja, hogy anya ne, mert nagyon hamis vagy. :lol:
Ha kocsiban áriázó nőt láttok, az én vagyok! :wink: :D
tirza

Szuperboszi!

Tényleg nagyon megdícsértem én is, csak a konyha ne ragadt volna mindenhol a baracktól :lol:

Mi most 30 kg-t vettünk, de lesz még egy befőzés kb 1 hét múlva.

Mostanában sok mindennel meglep így a férjem. Olyan igazi "apás" lett, ahogyan viselkedik a bátyám gyermekeivel és a háziasság is kitört rajta. Lehet, hogy érzi, hogy hamarosan igazi apuka lesz és tanulja a gondoskodó viselkedést :lol:
rvan

Nálunk is ragad minden, de hát ez vele jár:):) ha átadjuk a stafétabotot, itt az ügyes egyedül palacsintát sütni tudó mester remekműveit is edényhegyek kísérik...

Jó érzés, ahogy így apává cseperednek, nem?

Jiny, nagyon köszönjük az útleírást, simán megtaláltuk!!!!
szuperboszi

Csatlakozni szeretnék a lekvárbefőző topikhoz.

Tirza! Sok a közös bennünk. Én is szeretem a kamrámat nézegetni, és mindíg többet fözök be, mint ami elfogy. Ezért idén nem is főzök barackot, viszont eperjam-ból tettem el 20 űveggel.
Én is a kocsiban szoktam énekelni (üvölteni), nagyon jó stressz levezetés. Most Rúzsa Magdival ébredek az autóban. Különben majd amikor a gyermekednek énekelsz, mindegy lesz, hogy hamis, vagy nem, van hangod vagy nem, az a lényeg, hogy halja az anyukáját. A szomszédomban két fiú van: kb.1,5 és 3 évesek, két hinta van felrögzítve a teraszukon, az anyukájuk minden délutan egyszerre hintáztatja a fiukat és folyamatosan énekel, sosem fogy el a nóta. Mit mondjak...irigykedem és álmodozom...,hogy majd ém is egyszer...

Rayo! Az összes dalocskát kimásoltam, utólagos engedelmeddel. Látom magam előtt Regit, ahogy majd pukkedlizik, nagyon édes...

Visszavonulok dolgozni, később még benézek.
Tviky

Kép
tviky

Tirza: "Nem szeretném, ha majd az én gyerekem is azt mondja, hogy anya ne, mert nagyon hamis vagy"
Nem fogja, ebben biztos lehetsz!! :lol: Neki Te leszel a legszebb, legjobb, legokosabb, legszebben rajzoló, éneklő, lehetsz akármilyen kétbalkezes, vagy fahangú. Az lesz a fontos, hogy TE énekelsz, TE rajzolsz, TE játszol vele. :)

Nálunk anyum párja cukorbeteg, ő Glukonont használ befőzéshez. Én meg lusta vagyok, mint a d...nó :), ezért nekem is ő tesz el.

Én is "norbiztam" egy darabig, komolyan mondom, szégyellem magam, hogy még ezt sem vagyok képes betartani, pedig ezt aztán tényleg nem (volna) nehéz. :oops: :oops:

Mi a hétvégén kiszülinapoztuk magunkat, Csenge olyan klassz ajándékokat kapott, hogy a miénket még nem adtuk oda, majd csak ha lecseng a friss játékok varázsa. :)

Pár napja el tudja mondani a teljes nevét, tegnap kérdem tőle, hogy hívnak, mi a neved? Válasz: bótosnéni (merthogy szombat óta folyamatosan boltost játszunk). :lol: :lol:

Kép

Kép
rkata

Sziasztok

Sajnos most nincs sok időm.
Jóhírrel jöttem :lol: A sok lábtorna meghozta a várva várt eredményt:
MIKLÓSKA ELINDULT VASÁRNAP

Így még kevesebb időm van, de ennek én örülök a legjobban.
Amint tudok jelentkezem.

Mindenkit ölel: Süni :P
renóca

Süni!

Nagyon ügyesek vagytok!!!! Most már szaladgálhatsz Miklóska után :P Nagyon örülök, hogy ilyen szépen fejlődik a kisfiad, még nagyon sok örömet kívánok nektek!!
rvan

Sziasztok!

Rvan! Látom ma nagyon ráérsz! :lol: Gyere minél többször! :lol: Néha átküldhetnéd a párodat, nálunk is főzhet be lekvárt! :lol:

Tirza! Ahogy Kata is írta, glukogont kell használni. Én két éve főztem be barackot anyunak, és jó lett. A dokival kellett feliratni receptre, különben nagyon drága! Sárgabarack lekvárt meg úgy csináltam anyunak, hogy csak a gyümölcs és amikor evett belőle, szórt rá valami édesítőt. :D

Rkata! Gyorsan megnéztem, és azért nem köszöntötte előre senki a Csengét, mert nem vagytok bene a táblába.
Úgyhogy, nagyon sok boldog szülinapot Csengének!!! :lol: :oops:

Kép

kizsó

Kizsó: nagyon szépen köszönjük (ma van egyébként :) ) !!

Süni: ez a nap tényleg megérdemli a piros betűt! :) (Sokan mondták, hogy "addig örülj, amíg nem kezd el járni, utána nem lesz egy szabad pillanatod se", hát nekem összehasonlíthatatlanul jobb és könnyebb, amióta lábra kapott a kishercegnő.)
rkata

Csenge! Boldog szülinapot!
Nagyon édes abban a sárga ruhában! Nagyon guszta tortája volt.
Hogy bírod ki, hogy ne add oda az ajándékot! Ha jól emlékszem már régen megvetted?
A férjemnek most hétvégén lesz a szülinapja, és már alig várom, hogy odaadjam neki az ajándékot, kiváncsi leszek, hogy mit fog hozzá szólni, és remélem rögtön ki is próbáljuk! :oops: :D (Rossz az aki rosszra gondol! :D )

Bótosnénin jót nevettem. Eszembe jutott, hogy van egy ismerősünk, akinek 2,5 éves a kislánya, az apuka vízvezetékszerelő, és a mikor a kislánytól megkérdezed, hogy mit csinál apa, akkor azt válaszolja, hogy: Apa Pesten csöves. :lol:

Süni! Gratulálok Miklóska elindulásához! Nagyon ügyesek vagytok!

Új háziorvosunk van, és nem írt fel glukogont :twisted: , de ez egy hosszú történet, most éppen egy jobb háziorvost keresek. Képzeljétek, még az öf-es alkalmasságihoz sem akarta a papíromat kitölteni, azt mondta, hogy ő most hogyan döntse el, hogy nem állok-e semmilyen kezelés alatt?! Szerintetek ennyire őrültnek nézek ki??? :shock: :wink:

Tirza
tirza

Kizsó!

Tudod, nincs otthon a macska, cincognak az egerek :lol: A főnököm ma ment nyaralni Törökországba egy hétre és ma egy kicsit pihiztünk. Mostanában nagy hajtás volt bent, úgy gondoltuk a mai lazítást megérdemeljük :wink:

Az egyeztetett időpontra tessék barackot venni, meglepjük a Gábort vele, hadd volgozzon :twisted:

Tirza!
Döbbenetes milyen háziorvosok vannak. A miénk nagyon aranyos volt. Szóltunk neki, hogy mi a szándékunk, így amikor a TEGYESZ-től megkapta a papírt, amit ki kellett töltenie, szó nélkül kitöltötte. Amikor mentünk anyának gyógyszert íratni kb-2-3 hét múlva, akkor mondta, hogy ő már el is küldte az orvosi igazolást. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy gyerekkorom óta ismer és anyut is kb. 20 éve kezeli a szívével.
rvan

Csenge!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Triza!
A férjednek szintúgy előre is mert hétvégén dolgozom.

Süni!
Gratulálok a járáshoz. Ügyesek vagytok!
Sokkal gerinckimélőbb lesz mint eddig, de ezután a szemednek mindenhol ott kell lenni, mert ez az az időszak amikor mindent kipróbálnak.
Bár egy ovónéninek hátul is van szeme, legalábbis a miénknek biztos volt ott is mert nekem az udvaron a sok gyerek egy zsák bolhának tünt, ő pedig a háta mögött lévő gyerekre szólt, hogy ne rendetlenkedjen.

Boszi!
Voltatok hétvégén Bánkon? Látom már nagyon készülsz a kisasszony fogadására,. A palacsintasütés nálunk is apa feledata, mert csak ő tud finomat sütni. Befőzni sajnos nem tudok mostanában, mert itt nincs speiz és nincs hová tenni az üvegeket. Egy két üveggel anyutól szoktam kérni, pedig a leányzóm imádja. De csak a hűtő tetején fér el néhány darab. úgyhogy ha elfogy veszek a boltba.

Éneklés. Én is sokat énekeltem a gyerekeknek és még most is sokszor együtt éneklünk. Mikor picik voltak megnyugodtak tőle. Mikor nagyobbak lettek minden új művelethez volt valami versikénk, vagy énekünk. Füzesi Zsuzsa: Mondókáskönyvéből nagyon sok ötletet találtok.
De most is hosszabb kocsiúton nagyon sokat éneklünk, amitől apa nem túl boldog.
Lehet, hogy a sok éneklés tette, de mindkét gyerek szereti a zenét és nagyon szép hangjuk van.
simineni

Tirza: tényleg keressetek másik háziorvost, nehogy egy ilyenen múljon a jövőtök... Az én dokim azt állította, hogy nem kapott megkeresést a Tegyesztől. Bementem hozzá személyesen, hogy akkor állítson ki vmi igazolást, elővette a paksamétámat, legfelül volt a Tegyesz levele... :twisted:

Nem volt könnyű megállni, hogy ne adjuk oda az ajándékot Csengének, de sikerült, mivelhogy én is megfeledkeztem róla... :)
rkata

Csengének boldog szülinapot kívánunk:)
Olyan guszta a tortája, biztos hamar elfogyott...

Süni, de jó, hogy elindult Miklóska, na most fel lehet kötni a nadrágot:)

3 nap után olvastam vissza, és olyan jó a sok képet látni:)

Igen, Siminéni, voltunk Bánkon, és nagyon jól éreztük magunkat. Sok sok ismerős és sok sok pletyka fért bele a 2 napba. Olyan jó volt újra látni a gyerekeket, ahogy cseperednek, és a gyerekeink is újra láthatták barátaikat. (Most voltunk harmadszor, először beleszagolni az öribabákba, aztán bemutatni Bobi babát, és most harmadjára.)
Hallottunk ismét egy két felháborító és egy két szívmelengető történetet és a többiekkel együtt örültünk az új jövevényeknek.

Ez amolyan családias hangulatú buli, a nagyok vitték a kisebbeket úszni a tóra, az apukák jobban be lettek fogva a gyerekek utáni futkosásba, hogy mi jól kipletykáljuk magunkat.

Jól feltöltődtünk és már várjuk a jövő évet, ahová már mi is 4 gyerekkel megyünk, és mi is elmondhatjuk, hogy hozzuk az "ipari" méretű családunkat:):):)

Matiba, gondoltunk rátok:)

Na rohanok, ma padlásganézás van soron (lomtalanítás címszóval), már 1000 régi gyerekruhás zsákot válogattam át és szanáltam ki:):):) de még így is maradt.
szuperboszi

Sziasztok!

Csengének mégegyszer kívánok nagyon boldog szülinapot! 1153234488.85.htm

Tirza a férjednek is boldog szülinapot!!! :D
A csöves apa nagyon jó szöveg! :D
Még sajnos nem találkoztunk, de szerintem sem vagy örült! :wink:

Miklóskának gratulálok, nagyon ügyes!

Matiba örülük, hogy használt a szemednek a műtét! Gyerkőcök jól vannak?

Szuperboszi jó takarítást a padláson!

Rkata! A bótosnénitek édes a fotón! A tortájába én is beleharapnék! :D

Ma feláldoztam magam! Az öcsém biciglizni akart, így 20 km-t tekertünk 40 fokban. :oops: Ilyen piros volt a fejem! Még elviszem úszni, este biztos alszom mint egy maci!

Puszi mindenkinek!

Kép
vivi1

Csenge! Küldöm a képet is, remélem most sikerül!
Kép
Puszi

Kép
vivi1

Rkata, Csengének nagyon boldog szülinapot kívánok.
Kép

Kép
Kép
atan

Mindenkinek mégegyszer köszönjük, Csengének megmutattam az összes virtuális üdvözletet, pucolhatom a monitort... :)

Boszi, hát mit mondjak, kb. 10 perc alatt elfogyott az egész torta (túlzás nélkül), 2 és fél szelettel Csenge végzett az élen. :)

Mai duma (és még nem beszél _igazán_): Csenge, mi az, ami így csinál: uáááááá (oroszlán). Válasz: anyuuuu. :lol: Hát erre nem tudtam mit lépni.

Ilyen egy igazi bótosnéni:

Kép
Kép
rkata

Sziasztok!
Megpróbálom feltenni a készülő babszobánkról a képeket, remélem sikerül :?

A gyerekágy:

Kép
rvan

Rvan: gyönyörűséges ez az ágyikó! Hogy állsz a születési értesítővel, készülget? :wink: :)
rkata

A szoba. A pelenkázón a nagy delfint most vette júniusban a férjem a horvátországi nyaralásunkon a leendő babócánknak.
Kép

Kép

Kép

Kép játszószőnyeg
rvan

Rkata!

A keresztszemesre gondolsz?! Végül két kisképet és egy magasságmérőt vettem. A második kis kép van készülőben, a Micimackós magasságmérőbe még bele sem kezdtem. Mostanában sajnos nem volt időm hímezni.

Szeretném majd bekeretezteni, vagy valamilyen szegéllyel ellátni, de még azt nem tudom hogyan fogom kivitelezni. Ha odajutok majd kérek tőled szakmai zanácsot, jó ?!:wink:
rvan

zanácsot=tanácsot (bocsi)
rvan

Jó reggelt!

Rvan! Nagyon szuper a szobátok, ez a fehér-barna színkombináció nekem is tetszett. A díszcsíkot hol vettétek? Nekünk még az nincs, de lehet, hogy nem is látszanna, mert tele van bútorral szoba. :(

Tirza
tirza

Csenge!
Megkésve kívánunk nagyon boldog szülinapot!

Kép

Rvan!
Babaszoba nagyon csinos lett!!! :D

Kép

Kép
rayo

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?