Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, jaj!! Mi lesz még itt csajok? :(

Na, Cicvarek, először is nagy - nagy és sok-sok pusza neked, amiért elindítottad ezt a fórumot.

Mi "csak " a harmadik beültin vagyunk túl és nem éltük át szerencsére azt a borzasztó dolgot, hogy megtapad és aztán elmegy a baba. Azt hiszem ez még sokkal rosszabb lehet, mint az, ha össze sem jön.
Változatlanul azt gondolom, ha valakihez nem szólnak, és nem méltatják szóra sem a megjegyzéseit, akkor előbb-utóbb elköszön tőlünk, s mi ennek örülni fogunk. ( Vagy Bzsuzska módszere is klassz, ha megdobnak kővel, ....... Pusza Zsu :wink: )
Most mindenesetre arra koncentrálj, hogy sikerüljön az 5. :D :D :D . Rengeteg pozitív energia, méhpempő (ezt most hallottam) önszuggeszció és oda velük mindennek ami pozitív és távozzon Sántán minden(ki) am/ki negatív!
Biztosan százszor körüljártátok már a témát, hogyan lehetne erősíteni a babát, de igenis meríts erőt! Ajánlanám neked még a fogamzás fórum, beültetés előtti és utáni topicot, mert a csajok remek ötletekkel szolgálnak, és nagyon-nagyon pozitívak.
Remélem - és őszintén - hogy nem hagysz fel az írással, mert (sajnos) sok-sok tapasztalatod van, amit megoszthatsz a kétkedőkkel és félelmekkel teltekkel.

Pusza Neked
Gigi :wink:
gigi002

Vagy fogamzás topic és beültetés fórum :roll: :roll: :roll: :roll:
Fogalmam sincs!
gigi002

Nice!

Azt írod, hogy te nem bántottál meg senkit. :roll:
Szerintem nem jól látod a helyzetet. Bizony sok mindenkit megbántottál, köztük babásokat is akiknek ez biztosan nem tesz jót.
Még azt is olvastam tôled, hogy jó ember vagy és nem akarsz senkinek sem rosszat... rendben, elhiszem , hogy így van. Sajna van amikor az ember csupa jószándékból belegázol mások lelkébe úgy, hogy észre sem veszi!
Kérlek gondolj bele milyen galibát okoztál, akár akaratlanul is!

Lona
lona1

Cicvarek!
Én személyszerint nagyon örülnék ha velünk tartanál! Az élet kegyetlen tud néha lenni de én mindig azt mondom az élet hosszútávon igazságos. Most nekünk nagyon rossz de lehet pár év múlva kárpótól bennünket az anyatermészet és másoknak lesz rosszabb.

Lányok leírok egy-két dolgot ha nem bánjátok! A hosszú évek alatt rám is ragadt egy kis tudás. Hátha valakinek segít. Szóval én ezekre a dolgokra esküszöm hogy segíthetnek. Persze tudjátok 100% recept nincs a sikerre de hátha...

- talpmasszázs
- gynevac szuri
- baby aspirin
- méhpempő
- grapefruitmag kivonat
- cickafark tea
- aurum metallicum 15 CH (homeos bogyó az urunknak)
- Maca Vibe(nekünk rosszabb lett az eredményünk tőle de lehet valakinek segít)
- most fogok kapcsolat analízisre járni(remélem segít)
- szellemgyógyászat(lelkiekben ez volt az ami átlendített a holtponton)
- intim torna
- és rengeteg pozitív gondolat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Talán tudtam valakinek segíteni! :P
Ha valamit nem értetek akkor kérdezzetek!

Zsu!
bzsuska

zsuska és arra tudsz valami, hogy a vastag selytfalat mivel lehet vékonyítani, mert nálunk vszínű az a baj.
Ági28

bocsi sejtfalat.
Ági28

Ági!

Sejtfalat szerintem vékonyítani nem lehet de ezért van a lombikban az AHA módszer(asszisztált hatching) Amikor megnyesik lézerrel egy kicsit a sejtburkot és így könnyebben kitud bújni a burokból.

Zsu!
bzsuska

Hát én úgy beszéltem a Dokimmal, hogy mikor lombik lesz, akkor ICSI lesz, de addíg sajna még 2 inszemet végig kell csinálni. Bár még nem kiabálok el semmit. mert még csak fájdogál a hasam, meg egy csepp rózsaszín jött.
Ági28

Sziasztok!

Ági! Láttam, hogy 21-én tellik le a 14nap. Nagyon remélem, hogy
csupa jó hírt kapsz az nap! Megkérdezhetem, hogy mennyi tüszôd volt, és milyen bogyót kaptál elötte?
Zsu!
Köszönöm, hogy leírtad ezeket a dolgokat. Nagyon tanulságos!
A homeós bogyó miben segít? Növeli a kiskatonák számát vagy fürgébbek lesznek? Orvos kell, hogy felírja? Ha igen, tudsz ilyen dokit?
A gynevac szurin nagyon gondolkodom, de elötte a kedvesemet is meg kell gyôzni és mégsem túl kellemes dologról van szó :oops: .

Elôre is köszi, ha válaszoltok: Lona
lona1

Szia Lona!

Igen a homeos bogyó nálunk csúcs eredményt eredményezett! Apa nagyon büszke volt rá :lol: ! És abból lettek a mi kis angyalkáink is. Most is szedetem vele hátha beköszönt a spontán babavárás. Tudom hogy most hülyének néztek páran de képzeljétek újra elővettem a hőmérőt :o ! Azt hiszem már két éve nem láttam.
Egyébként ezek a homeos bogyók ugyebár alkati szerek. Zsebi tyúkanyónk volt olyan kedves és a férjének felírt homeos bogyónak a nevét továbbította felénk és így mi is szedtük. Állítása szerint már több párnak is bejött. :P

A gynevac szurin meg ne nagyon gondolkodjatok mert nemsokára megint nem lesz. Nosza rajta irány a gyógyszertár. 5000 forint az 5 ampulla és 10 naponként kell beadni őket. Egyáltalán nem vészes. Ha kaptál már progi injekciót akkor ezeket meg sem fogod érezni. :roll:
pusza Zsu! Örülök hogy segíthetek!

Nice!
Várjuk jelentkezésed! Hátha tudunk neked valamiben segíteni, ha már ennyire bele vagy keserdve a dolgokba! Ha leírnád a történeted akár építő jelleme is lehetnél ennek a topicnak! Puszi: Zsu!
bzsuska

Szia Zsu!

Köszönöm a gyors és részletes válaszodat!
Az, hogy alkati szer mit jelent? :oops: Ha bemegyek a gyógyszertárba kapok recept nélkül is? Mi szivesen elmennénk egy homeopata dokihoz, de nem ismerünk egyet sem. A neten már nézelôdtem, de jobban szeretnénk olyat, akirôl tudunk infót kapni.
Szuritól én már nem félek(ez a legkevesebb amit megtesz az ember a sikerért), a páromat már nehezebb rábeszélni. Nem elég, hogy szúrkálják még fizessen is érte! :wink:
Egyébként még semmi szurit nem kaptam. Most augusztusban lesz az elsô inszem, szóval nagyon tapasztalatlan vagyok.
Jó lenne, ha a következô számláláson az én apajelöltem is büszke lehetne magára, mert legutóbb nagyon odavolt. Az eredményeink nem túl fényesek: neki 10mill. a kiskatonák száma, nekem pedig fél éve volt m?tétem endometriózissal. Nem sok jóval kecsegtettek minket a Kaáliban a lombikot is felajánlották.
Szerintetek érdemes ezekkel az eredményekkel inszeminációt csináltatni? Egyenlôre nem vagyok lelkileg felkészülve a lombikra azért választottuk a másik utat...
Kiváncsi vagyok a véleményetekre!

Zsu! Kívánom, hogy hamarosan szálljon felétek a gólya!

Puszi:Lona
lona1

Sziasztok

Bzsuska
Megszeretném tőled kérdezni (lehet, hogy buta vagyok és csak én nem tudom, de sebaj, majd most okosodom)
hogy mire jó
- gynevac szuri
- aurum metallicum 15 CH
- Maca Vibe

előre is köszönöm

Ilona
nekünk egyből azt mondták, hogy lombik, az inszem szóba sem jött,
Én mikor odajártam többektől is azt hallottam, hogy az inszem általában jóformán csak idő húzás és a legtöbben alig várták, hogy vége legyen és elkezdjék a lombikot
Mi a lombikot is úgy kezdtük, hogy a doki azt mondta a HSG-s papíromat elolvasva, hogy ha az első nemsikerül akkor elgondolkodunk az én műtétemen, ha a második sem sikerül akkor műtét, ezek után megnézett ő is UH-al (petevezetékeimet), és azt mondta, hogy ő megcsinálja a lombikot de szerinte abból gyerek nem lesz - megpróbálhatjuk, de én úgy döntöttem, hogy a lehetőségeimet nem rövidítem meg azzal. hogy próbálkozom műtét nélkül, úgy hogy előszőr műtét és utána indult is a lombik és a végeredménye + lett (Március - műtét és júniusban már meg is volt a bébi).
erika13

sziasztok lányok!

gigi,

nekem eddig egy teljes stimu volt, és a párommal van a gond, ugyhogy rögtön ICSI-vel kezdtünk, összesen 11 termékenyült meg, abbol 9 ment a fagyiba, de mint már irtam elhasználtuk őket, az utolsó 3-al éppen várakozom :oops: ez a 2. fagyibabás beültetés.
ja azt elfelejtettem irni, hogy mivel nem kezeltek hormonnal a két fagyibabás beültetés között nem kellett várni 1 hónapot sem, a teljes stimu után, meg csak 1 hónap kihagyás kellett, amugy meg normál stimuk között 3 hónap lenne a várakozás.
Mi ugy döntöttünk, amig van eszkimonk addig velük probálkozunk, igy nem kell kihagynom sokat, meg a hormonok is pihenhetnek.
Meg nem is igazán időigényes, mert 2 délutánom ment rá.

Angel,

a közti vérzés probléma nálam szinte állandó jelleggel fennáll, én még a beültetés előtt, meg utánna is cseperegtem, de eddig az összesnőgyógyász csak legyintett erre, hogy az nem probléma...
őszintén szólva én mindig óriási tragédiának veszem, de ha még a te dokid is azt mondja, (meg a multkor a beültetésnél is hallottuk fél füllel, hogy valamelyik doki mondja,) hogy a pecsételéstől nem kell megijedni,) akkor mostmár én is beletörődöm...

Ági!

egy percre megállt bennem az ütő, hogy lombikról beszélsz, akkor nincs baj ugye!
nagyon drukkolok +++++++++++++++
én folyamatosan azt érzem, hogy fáj a baloldalam, mint peteéréskor, de szerintem ez nálam pszichés már.

Zsu

a homeopatias cuccnak a nevét megirnád, mert minket is érdekel...
bocsánat, ha már leirtad, de a sok pocskondiázás miatt, kicsit szelektiven olvasok, nem akarom még ezen is idegesiteni magam...

mindenkinek a legjobbakat!
katyerina

Lona!

Ez egy olyan kérdés amire neked kell megválaszolnod a kérdést. Van- e még annyi türelmed hogy adj esélyt az inszeminációnak is. Ha van , márpedig ilyenkor még az ember teli van energiával és optimizmussal akkor azt ajánlom próbáljátok meg. És ha te úgy érzed hogy a lombikra még nem vagy felkészülve akkor meg pláne. Nálunk szóba se jöhetett az inszem sajna. Mi rögtön ICSIZTünk. A homeo bogyót azt recept nélkül kiválthatod a gyogyitárban. Ha nincs akkor rendeld meg. Én sajna nem tudok neked ajánlani senki homeos dokit mert kméti vagyok és itt elég rossz tapasztalataim voltak. Ja! És az alkati szer azt jelenti hogy elvileg csak annak a személynek jó akinek fölírta a doki. Tehát lehet hogy a te férjednek ez nem fog bejönni. Mindenesetre nekünk bejött :lol: .

Erika!

A gynevac szuri az egy fehérje tartalmú vakcina ami helyre állítja a hüvelyflórát. Nagyon sok embernek segített már. Évek óta húzódó gombás fertőzések, ismeretlen eredetű folyások szüntek meg ettől a szuritól. Sőt csodababák is születtek már tőle.
Az aurum metallicum egy homeopátiás szer. Fentebb írtam róla.
A maca vibe egy gyógynövényes tabletta ami szintén segíthet a kiskatonákon. Megjegyzem nekünk rosszabb lett tőle. De sokaknak ez segített.

Remélem tudtam segíteni: Zsu!
bzsuska

Katyerina!

:P Mostmár tessék visszajönni mindenkinek és kezdjük el együtt újra építeni ezt a topicot. Én innen annyi erőt merítettem az évek során hogy most egy kicsit szívemen viselném ha másoknak már nem adatna meg a lehetőség. Szóval TOPICLAKÓK!!!!!! TESSÉK VISSZAJÖNNI! ÉS FELEJTSÜK EL AZT A PÁR OLDALT!!!!! :wink: :roll:

Szóval a homeos bogyó neve: Aurum metallicum 15 CH

CSak használjon :lol: !!!!

Zsu!
bzsuska

Szia Erika!

Köszönöm a véleményedet, hát elgondolkodtató :roll: . A petevezetôim a fél évvel ezelötti laparkor teljesen átjárhatók voltak. Most gondolkodom egy ultrahangos átjárhatóságin a Kaáliban, mert csináltak ott nekem egy sófeltöltést amivel a méhem belsô részét tudták szemügyre venni (szerencsére nincs semmi baj), de alig tudták betölteni a folyadékot, eléggé fájt is. Szóval beleültették a bogarat a fülembe , mert szerintük átjárható petevezetôkkel ennek könyebben kellett volna mennie. Ha nem sikerül ez az inszem mindenképp megcsináltatom.
Inkább attól tartok, hogy a férjem katonái nincsenek elegen. Nem tudja valaki mi az a határ ami alatt már nem csinálnak iszemet?
És Erika gratulálok, nagyon ügyesen kezedbe vetted a sorsod irányítását, meg is lett az eredménye! Leírnád milyen m?téted volt?
Katyerina! Kívánom, hogy kól kapaszkodjanak a fagyibabák! Hogy érzed magad?

Szió:Lona
lona1

:D köszi zsu, utánna nézünk, a macáról meg már hallottunk.

meg anno a doki, ajánlott valami tesztoszteron származékot, de azt mondta, hogy az csak olyan csekély mértékben javitana, hogy az inszem se jöhetne még szóba. Meg olyan a hatása, hogy az első 3 hónapban csökken a katonaszám és csak utánna nő.
amig meg szükség van a bevetésre, addig nem kockáztatunk :roll:
katyerina

Zsu!

Mostmár mindent értek a homeós bogyóval kapcsolatban! köszi!
Igen, amit biztosan tudok: addig nem lesz lombik, amíg nem készültünk fel rá! A lelkiek is fontosak szerintem. Az a baj, hogy már egy éve tudtam az eszemmel, hogy orvosi segítségre lesz szükségünk, de más okokból nem vágtunk bele. Az akkori eredményeinkkel teljesen bizonyos volt az inszem, ezért erre készítettük fel magunkat.
Így teljesen mellbevágott, hogy a mostani állás szerint nem feltétlenül ez a járható út. Ismét bebizonyosodott ember tervez Isten végez!
Na sebaj ha kell ráhangolódok a lombikra is akár.
Majd refelálok a homeós gyogyó hatásáról! :D :D

Pusz:Lona
lona1

Sziasztok

Ilona 1

Nekem már a HSG vizsgálatnál kiderült, hogy az egyik petevezetékem az eredésénél zárt, a másik pedig odébb.
Utána a Kaáliban az orvosom Krizsa is megnézett UH-al és azt mondta, hogy jó lenne a műtét de én döntök, hogy most vagy később.
Ez a műtét volt hiszteroszkópia és laporoszkópia. Szerintem a végén csak laporoszkópia lett - az egyik petevezetékemet ki vették mert állítólag tiszta gyulladásos hegges volt (én ebből soha nem éreztem semmit, pedig a másik nőgyógyászom is a HSG-nél azt kérdezte, hogy voltam e már felfázva, de ahogy elmodták mások hogy az milyen fájdalmas - nekem olyan soha nem volt), a másikat pedig (koagulálták) megégették - ezt nem tudom, hogy pontosan, hogy mit jelent, de végül is már nincs számomra jelentősége, mert végülis nekünk csak lombikkal lehet gyerekünk mind a kettőnk részéről. Nekem a HSG is majdnem kész horror volt, rettenetesen fájt (az interneten olvastam, hogy ez a vizsgálat is annak fáj akinek elzáródása van).

Én a Te helyedben előszőr az inszemmel próbálkoznék (ha átjárhatók a petevezetők), minden lehetőséget meg kell ragadni, egyet sem szabad elhalasztani. Igaz, hogy anyagiakban nem tudom, hogy az inszem mennyibe kerül, de ha Isten ne adja az 5 lombik nem sikerül akkor ne verd a falba a fejed, hogy kihagytál ha jól tudom 6 alkalom - inszemet.

De nagyon drukkolok nektek is, és nagyon remélem, hogy neked is megadatik az ami nekem és még sok sorstársunknak - minnél hamarabb!!!!!!!!!!!

Katyerina
Te hogy csináltad, hogy 9 termékenyült meg?
Nekem 13-at szívtak le és abból csak 3-4 termékenyült meg, és 3-ból 1 baba lett.
Remélem, hogy most nem bántok meg senkit, de ha igen mondjátok meg és nem jövök ide többet csak a másikra (de ha férjem belemegy szeretnék vissza menni év elején egy tesóért), és ezért kérdezem Katyerinát (mert sajnos nekünk így nem sikerült fagyasztani).

Ui: remélem nem bántottam meg senkit

Mindenkinek kitartás, pozítiv gondolkodás, és mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika
erika13

Kedves lona!
Bár nem tudom kihez jársz, de úgy nézem nálam dettó hasonló volt a helyzet, mint nálatok. Bár engem nem műtöttek endóval, de mindkét petefészkemben van. A férjemmel egy 8 M-es spermiogrammal állítottunk ben kedvenc Krizsa doktorunkhoz. Ő akkor azt mondta, hogy nála ez a lélektani alsó határ, én döntsem el mi legyen. Következő spermakép 10M. Úgy éreztem ez eldöntötte helyettem, átvittük a lécet, jöjjön az inszem. Az első inszemnél 16 M, a másodiknál 33 M-ot produkált az én szerelmem 50 %-os jó mobilitással!!! Tehát egy spermakép nem spermakép!!! :D :D :D
Szóval nem volt teljesen esélytelen a dolog, bár nem sikerült. És most megoldottuk, hogy ne kelljen többet, mert szerintem nincs értelme tovább próbálgatni, az esélyt azért megadtuk neki. Ja a költségek, nekem úgy 100 ezerbe állt meg a kettő mindennel együtt (utazgatással) az előzetes vizsgálatok nélkül.
Persze így hogy nem jött össze, talán jobb lett volna kihagyni, de akkor meg lehet azt bántam volna meg.....szóval ez az én kis storym, remélem ki tudsz bogarászni belőle vmi hasznosat :lol:
Mindenki másnak is pusz!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! Én a párommal ugyan még nem járok egyik meddőségi kp-ba sem, de lenne egy kérdésem hozzátok. Lassan 10 éve vagyunk együtt a párommal és két éve szeretnénk babát. Mivel nem jött össze elmentem a nőgyógyászomhoz, aki megcsinálta a HSG-t, illetve elküldte a páromat vizsgálatokra. Nálam a HSG eredménye az lett, hogy az egyik petevezetőm nem átjárható. A páromnál pedig a spermaszám ugyan rendben van, de mindössze 5% mozog "rendesen" és 80% egyáltalán nem mozog a fennmaradóak pedig lassú mozgást vagy egyhelyben mozgást végeznek. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ilyen eredmények mellett van esélyünk inszeminációval a babára? Esetleg valamelyikötöknél van hasonló probléma?
pöttöm75

Loislane! Olvastam a hozzászólásodban, hogy írtál arról, hogy a párod motilitása 50%. Ez tulajdonképpen mit jelent? Nálunk ez 22%. Ez a minőséget tükrözi? Bocs, hogy így belekontárkodok, de nekem ez kínaiul van:)
pöttöm75

Kedves pöttöm!
gondolom ha a spermaszám teljesen rendben van mennyiségileg, akkor az 5 %-kal is vidáman sikerülhet a dolog.
Nálunk az utolsó spermaképnél az 50% a jól mozgóak számát jelentette, nem az össz mozgót. Megint csak a saját történelmünkkel hozakodnék elő... :)
Szóval a 8M-es eredménynél 20 % volt a jó mozgásúak száma, erre a dokim eléggé ingatta a fejecskéjét :(
A 10 M-esnél 30 % lett, erre mondta, hogy nem túl fényes, de elmegy.
A 16 M-nál 40%, erre mondta, hogy csak így tovább!! :lol:
A 33 M-nál 50%, na erre már megint csak ingatta fejét, hogy ő ezt nem is érti, de mindent csináljunk tovább úgy ahogy eddig :D :D :D
Szóval a spermiumokat többféle szempontból értékelik, az egyik a mennyiség, a másik a koncentráció, aztán a a mozgékonyság, hogy szegénykék el tudjanak érni a petesejtig. És nem utolsó sorban a a kóros alakok alacsony aránya a kedvező, hogy ha már odaértek akkor meg is tudják termékenyíteni.
Szóval én úgy értelmezem, hogy a spontán v. inszeminációval történő teherbeesésre akkor van jó esély ha ezek az értékek minél kedvezőbbek. Na jó nagy bölcsességet mondtam mi? :oops: A lombikolásnál gondolom nincsen akkora jelentősége.
De végső soron úgyis elég egyetlen elég fürge és elég ügyes kis fickó aki nem téved el :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szia Zsuzsi,

egy általános iskolában tanítok németet most 1.-8.oszt.-ig, azért írom, hogy most, mert dolgoztam tanítóként is, és van minőségügyi szakértői végzetségem is, de azt a munkát csak a saját iskolámban végzem, itthon pedig angolt is tanítok.

Mi is a kötelező 3 hónapot tartottuk a beültik között.

Zsuzsi,
a méhpepőt nem még a felkészítési fázisban kell evőzni? A méhészlapon olvastam, hogy 4-10 napos kúra ajánlott napi 3g-mal, és előfordulhat hasmenés, fejfájás, mert kitakarítja a méreganyagot. Lehet, hogy most butaságot írtam, de nekem így rémlik.

Ezt az üzenetet kiteszem a fórumba is, ott biztosan lesz olyan, aki tudja.

Te mivel foglalkozol?
Pusza
Gigi :wink:
gigi002

Sziasztok!

A homeos bogyókhoz szólnék hozzá. Nekem szerencsére a háziorvosom ennek igen nagy híve, sokszor már a megfázásnál, köhögésnél is ilyen bogyókat ír fel.

A páromat kb. két éve elküldte Bp-en egy homeopátiás rendelőbe.
A párom volt a "kísérleti nyúl", mert éppen oktatás volt, és ő volt a furcsa eset aznap (nem kiskatonák miatt voltunk ott, hanem egy évek óta húzódó kiütés ügyében, amit máshol csak szteroiddal tudtak elnyomni). Már a "kivizsgálás" is elég rendhagyó volt: kb. másfél órán át kérdezgették mindenféléről. Olyanokat képzeljetek el: szereti-e a sebességet? szoktak-e rémálmai lenni? mi a kedvenc kajája? mi bosszantja fel? és még sok hasonló dolog.
Majd ezek után találták ki, hogy milyen bogyót írjanak fel. Szóval ennyire személyre szóló a dolog.

A kivizsgálás árára már nem emlékszem, de akkor elég soknak tűnt.
Azt nem tudom, hogy a gyógyszer felírása hogyan történik, és mennyit kell fizetni érte.
Ha valakit érdekel a cím, írjon privit, és megadom neki.

Kismókus
kismokus

Lona igen akkor telne le, de sajna úgy néz ki, hogy megjön. Egyébként 4 tüsszencs volt, és closty-t kaptam meg menorial injekciót!

Katyerina sajna úgy néz ki baj van. :cry:
Ági28

SZiasztok!

Katyerina,
hú, akkor nálad ilyen rendszeres a pecsételés? Biztos zavaró lehet, de azt örömmel hallom, hogy a dokik nem tartják bajnak, akkor valszeg tényleg nem az! :)
Olyan nagy problémát nem csinálok belőle, csak az bosszant, hogy mi van, ha vmi csoda folytán a szervezetem kierőlködött egy tüszőt, mert akkor gondolom nem kezdődhet a stimu. :roll:

Lois,
párom eredménye szinte u.az, mint a te párod legutóbbija! :wink:

Pöttöm, üdv itt!
a 80% állóval az a baj, hogy a fürgéket akadályozzák a mozgásban...

Ha esetleg vki nem ismeri és érdekli, itt van némi adat a spermákról:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/1tabl.htm

Ági,
mi baj van? Csak nem... :(
angel37

Sziasztok!!

Elôször is, mindenkinek Köszönöm, hogy segít és leírja a tapasztalatát!!Nekem ez sokat segít! :lol:
Erika!
Hú, nem semmi amit a petevezetôidrôl írtál. KI tudja, mi történhetett... lehet, hogy olyan kicsi voltál a megfázáskor, hogy nem is emlékszel rá.Esetleg nincs is összefüggésben semmi ilyesmivel!
A lényeg, már van egy babód, hála az égnek! :P :P
Összesen mennyi gyerkôcöt szeretnétek? Remélem, ha nem is lehetett fagyasztani, minden lombikból születik min. egy babótok!

Loislane!
Sokat segített amit írtál! Arra, hogy jöttek rá, hogy a petevezetôidben van az endó? Nekem a bal petefészkemen volt egy 4x5cm- es. Szerencsére burokban, de így is ki kellett venni a petefészkem egy részét. Szegény azóta is sztrájkol. Úgy vették észre, hogy nagyon fájt és olyan érzés volt mintha egy követ cipelnék a hasamban. Megbeszéltem magammal többet ilyet soha nem növesztek.
A párod eredménye mitôl javult ilyen szépen? Nálunk 40% mozog koordináltan, célirányosan, 10 mérsékelt sebességgel. Ezek szerint lombik következik nálatok?

Kismókus!
Megpróbálok írni privit remélem sikerül.

Ági!
Jaj... és ez már a 11. napon jelentkezik?
Elszomorodtam én is, gondolom te sem vagy túl fényes hangulatban... hát megértem.

Jól esik a biztatásotok!
Kívánom minnél hamarabb érjetek az út végére!
Pussz:Lona
lona1

lona és angel, sajnos úgy néz ki igen megjött. Bár még csak barna, de ismerem magam, és nekem mindíg így jön meg, és hasam is fáj eléggé.
De most épp gondban vagyok, mert nem tudom mit csináljak, mert megint megjött. És megyünk tovább a következő beavatkozásra. Nem is evvel van a gond, hanem azzal, hogy azt terveztem, hogy végigcsinálok 6 inszemet, aztán egy lombikot, és ha nem jön össze, akko egy évig hanyagolom a dolgot, tegnap azt találtam ki, hogy megcsinálom a 2 inszemet még, és nem megyek tovább a lombikra, hanem majd csak az esküvő után, mert a lombikkal nagyobb az esély a babára. És a lo,bikra kb szep, vagy októberben kerülne sor, és akkor az esküvőn vagy előtte szűlnék, vagy lenne még hátra egy vagy két hónap. Szóval nem tudom, hogy mit csináljak. Lehet, hogy lefoglaljuk az esküvő napját, és ha babás lennék közben, akkor meg eltoljuk az esküvőt, mert terhesen nem akarok az oltár előtt állni!! Nem tudom, hogy érthető volt e amit írtam!! :?
Ági28

Zsu :)
a gynevacot megint lehet kapni?
asszem mi is megyünk megint kúrára, mert utoljára még 1 évvel a pasik előtt voltunk. Nekem minden folyásom megszűnt akkor, és az állandó fertőzéseim is.
most megint vannak :( ami a lombik szempontjából sem túl szerencsés.
Felhívom a drnőt asszem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!
Régóta olvaslak titeket én is Kaális vagyok. Szeretnék kérdezni valamit, bár ahogy olvastam itt szerencsére senkinek nincs ilyen problémája. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy van -e köztetek olyan, akinek donoros inszemje vagy lombikja volt vagy lesz?

Mindenkinek kitartást, sok-sok erőt és mielöbbi pocakosodást kívánok!
Vivi
kvivien

Ági!

Megértem a dilemmádat. Szerintem te már meg is találtad a megoldást :) !
Jó ötlet lefoglalni az esküvô napját!! És addig még bármi történhet!
Engem megnyugtat, ha több oldalról is bebiztosítom magam.
Szerintem, ha elég energiát érzel magadban, akkor vágj bele!!

Icsilya!

Igaz, utólag, de gratulálok a fiukhoz!! Szépek, nagyon!
A gynevac szurit a körzetivel lehet felíratni vagy a Kaáliban is? 8)

sziasztok:Lona
lona1

Kedves Vivien!
Bár már egy másik topicon épp tegnap írtam, hogy csöndes szemlélő maradok továbbra is, nem tudom megállni, hogy ne szólaljak meg ismét.
Én egy sorstárs vagyok... donoros lombikkal a hátam mögött...
Segíthetek?
kaálislombikos

És hát itt is megfogadtam, hogy nem írok többet...szóval ez az élet :D
kaálislombikos

Orsi, Zsuzska

május 25-től lehet újra kapni gynevac-ot.

én is azt szerettem volna kérdezni, hgoy ezt ki írja fel, és egyáltalán ki dönti el, hogy van-e szükségem rá?
gondolom ártani nem árthat.

Írnátok erről kicsit többet?

Zsuzsi
zsuzsi73

Kaálislombikos, miért ne írnál itt többet, ne csinálj ilyet!! :-)

Lona igen már ki is találtam, hogy mi lesz. Agusztusban lefoglaljuk a jövő júliusi időpontot az esküvőre, megcsinálom a két inszemet, és az egy lombikot, és ha sikerűl a babó, akkor az esküvőt eltologatjuk pár hónappal!! :-)
Ági28

Ági!
Igyekszem "nemcsinálnitöbbetilyet" :lol: !
Várom Vivient, nagyon szívesen segítek neki ebben a kényes témában!
kaálislombikos

Na azért!! :lol: :lol: :lol: :lol: Mert ha ilyet csinálsz megtalálunk!! :lol: :lol: :lol:
Ági28

Kedves kaálislombikos köszönöm a választ! És írjál, mert látod van akinek szüksége van Rád! Azt szeretném kérdezni, hogy a donoros lombik ugyanúgy megy, mint a "normál"? Vagy valami különbség? És még azt, hogy a kaáliban választottátok ki a donort vagy el kell menni a donorbankba személyesen? Milyen esetben csinálnak ilyet, ha külön kérjük csak akkor? Priviben is írhatod, bár lehet, hogy más csendes szemlélődőt is érdekelnek ezek. :)
Köszi szépen! Vivi
kvivien

Ja, és még annyi, mintha láttam volna valahol ilyen fórumot vagy topicot, hogy donoros inszemináció. Nem tudod véletlenül, hogy hol van? Lehet, hogy zavarja a lányokat a téma és tényleg nem akarok zavarni! De nemtudom, hogy hova fordulhatnék. :(
Vivi
kvivien

Engem nem zavar, mert érdekelnek mindíg az új információk!! Remélem más is így van vele.
Ági28

Köszönöm Ági! Aranyos vagy! Nagyon drukkoltam Neked végig és sajnálom, hogy nem sikerült! De nagyon erős lány vagy ahogy látom. Sok sikert!
Vivi
kvivien

Vivien!
Igen, pont úgy megy ez a lombik is mint a "normál".
Mi megbíztunk nagyon az orvosunkban és gyakorlatilag Ő választotta ki nekünk a megfelelőt.
Ennek inkább a lelki része nehéz. Én azt mondom, hogy ameddig tiszta szívből nem tudjátok a "donor" tényét elfogadni addig inkább ne kezdjétek el.
Mi úgy éljük át, hogyha sikerülne akkor is KÖZÖS gyermekünk lesz, hiszen ezek a babák is a gondolattal együtt fogannak. A férjem ezért jó fej, jön velem mindenhova, sokat segít.
Az utolsó lehetőségnek is így indulunk neki.
Donorbank: erre is van lehetőség, bár én lelkileg ezt így rombolónak tartom.
Donoros fórum: ahogy látom már próbált más indítani ilyen témát, de nem sok sikerrel...sokan titkolják, akár magát ezt az egész lombik-históriát.
A társadalom még mindig nem fogadta el, mi mindannyian amolyan csodabogarak vagyunk, bár ez egy másik téma. :oops:
kaálislombikos

Vivien igen szerencsére könnyen túlteszem magam a problémákon, mert úgy gondolom, ha agyalok sokat, meg tipródom sokat, avval nemcsak magamnak, hanem a környezetzemnek is ártok.
Bár aznap mikor megjön igazából eléggé ki szoktam készülni, de másnap már újj reményekkel vágok neki a dolgokank!!
Ági28

Ági!
Most olvasgattam a hozzászólásidat és mint egy régi babavágyónak a következő gondolatom támadt:
Tudod mi a férjemmel mindig és mindent az inszemeknek és a lombikoknak vetettünk alá. Mindig számoltunk, naptárral ébredtünk és naptárral feküdtünk.
De elég! :twisted: Most nincs naptár, éljük "természetesen" az életünket. :P
Nekem az a véleményem, hogy szervezd az esküvődet és csináljátok a babaprogramot és ha véletlenül az oltár elött szépen gömbölyödve mondod ki az igent, akkor halkan mondj egy imát is, mert csodálatos megtalálni a feledet és a szíved alatt hordani a világ legszebb teremtményét.
Szurkolok Neked :P
kaálislombikos

Kvivien

Remélem, hogy megkaptad amit írtam neked, ha nem írj és elküldöm mégegyszer

Ha jól tudom akkor van donoros ha élettelenk illetve ha egyáltalán nincsenek kisfickók, azt hogy ezt más esetben lehet e kérni azt nem tudom.
Ki az orvosod?

Kaálislombikos
Nagyon remélem, hogy ezentúl gyakrabban hallunk felőled

Ági
gratula az esküvőhöz
erika13

Erika! Köszi, megpróbálok jelentkezni többet...talán még segíteni is tudok.
Gondolom Nice most is olvasgat bennünket, üzenem Neki: látod, annak idején épp ezzel a szándékkal indítottam ezt a fórumot:Beszélgessünk :lol:
kaálislombikos

kaálislombikos köszike a tippet! Szerencsére a másik felem már megvan, bár papíron még nem, bár élettársi viszonyról igazolásunk már van. :lol: :wink:

erika köccike! :roll:
Ági28

Lányok!
Örülök hogy elült a vihar és talán tényleg mostmár csak arról fog szólni ez a topik amire hivatott. :)

Kaális lombikos!
Hozzád szeretnék szólni. Nagyon szépen szeretném megköszönni azt hogy annak idején gondoltál erre és nyitottál egy ilyen topikot nekem személy szerint rettetnő sokat segített sok mindent innen a lányoktól tudtam meg arról hogy mi is vár rám, ránk.
Rengeteg erőt és kitartást kaptam tőlük talán elmondthatom hogy nélkülük nem sikerülhetett volna végigmenni ezen a rögös úton és most nem tartanék ott ahol tartok.
Kívánom hogy az ötödik lombikkal sikrerrel járjatok és minden a legnagyobb rendben legyen egészen a végéig.

Aurum metallicum ehhez szeretnék még írni nektek hogy itt a neten egy párnak bejött én innen hallottam róla majd elmentünk egy homepopata orvoshoz ő is megereősítette sőt itt Újpesten vagy egy gyógyszerár (legalábbis akkor volt benne ilyen szolgáltatás) hogy x napon egy héten egyszer volt homeopata orvos és ő is ezt a szert ajánlotta a kiskatonák növelésére. Ha jól emlékszem 2X5 szemet szedtünk belőle fontos hogy se mentolos se fém cuccal nem érintkezhet és előtte utána nem szabad enni inni legalább fél óráig.

Ági!
Neked nagyon durkkolok hogy most sikerrel jártjatok.

És mindenkinek aki éppen akcióban van.

Kitartás lányok mindenkire vár az alagút végén egy baba.

Ja és a gyenevacot mi is beadatuk. :)

Puszilok mindenkit

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vivien!

Mi donorspermát használtunk. Sajna nem tapadt meg egy picurka sem. Ettől függetlenül nektek összejöhet a lurkó. A drukk megy egy kamionnal.

Itt az a lényeg, hogy elfogadjátok azt a tényt, hogy biológiailag "csak" az egyikötöké lesz.

Az ember lánya és fia nem mindig van toppon, és csúnya dolgok tudnak kicsúszni a száján, na meg jönnek a kdeves rokonok. Tapasztalat.

A dokik általában olyan ügyesen választják ki a donort, hogy abszolút hasonlít az apukára. Sokszor jobban, mint az anyukára.

Timi
latimi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?