sziasztok lányok!
gigi,
nekem eddig egy teljes stimu volt, és a párommal van a gond, ugyhogy rögtön ICSI-vel kezdtünk, összesen 11 termékenyült meg, abbol 9 ment a fagyiba, de mint már irtam elhasználtuk őket, az utolsó 3-al éppen várakozom
ez a 2. fagyibabás beültetés.
ja azt elfelejtettem irni, hogy mivel nem kezeltek hormonnal a két fagyibabás beültetés között nem kellett várni 1 hónapot sem, a teljes stimu után, meg csak 1 hónap kihagyás kellett, amugy meg normál stimuk között 3 hónap lenne a várakozás.
Mi ugy döntöttünk, amig van eszkimonk addig velük probálkozunk, igy nem kell kihagynom sokat, meg a hormonok is pihenhetnek.
Meg nem is igazán időigényes, mert 2 délutánom ment rá.
Angel,
a közti vérzés probléma nálam szinte állandó jelleggel fennáll, én még a beültetés előtt, meg utánna is cseperegtem, de eddig az összesnőgyógyász csak legyintett erre, hogy az nem probléma...
őszintén szólva én mindig óriási tragédiának veszem, de ha még a te dokid is azt mondja, (meg a multkor a beültetésnél is hallottuk fél füllel, hogy valamelyik doki mondja,) hogy a pecsételéstől nem kell megijedni,) akkor mostmár én is beletörődöm...
Ági!
egy percre megállt bennem az ütő, hogy lombikról beszélsz, akkor nincs baj ugye!
nagyon drukkolok +++++++++++++++
én folyamatosan azt érzem, hogy fáj a baloldalam, mint peteéréskor, de szerintem ez nálam pszichés már.
Zsu
a homeopatias cuccnak a nevét megirnád, mert minket is érdekel...
bocsánat, ha már leirtad, de a sok pocskondiázás miatt, kicsit szelektiven olvasok, nem akarom még ezen is idegesiteni magam...
mindenkinek a legjobbakat!