Új privát üzeneted érkezett!

Krisszi,

Köszi, pont ezekre a dolgokra voltam kiváncsi. Mi is ezzel szemezünk.. A Brendonban vettétek?
Mindennel készen vagytok? WOW!!! Gratulálok. Mi semmit nem vettünk még...
Szerintem ülőke papírt valamelyik drogeriában próbáld meg..
Puszi,
Rolex
rolex

Jadey-Kriszti lánya!!!
Örülünk, hogy te is csatlakoztál hozzánk!! Sok puszi Neked és jó sok pihenést és mókát a nyári szünetre.
Puszi,
Rolex
rolex

szia Rolex!

No para, a 28. hétig nekem sem volt semmim, csak egy ajándék kiságy meg pár ajándék ruha :lol:
A kocsit Brendonban vettük, igen, képzeld, nem tudom, hogy hogyan de itt volt a legolcsóbb (?). végighívtam-jártam az összes bababoltot Pesten és végigtelefonáltam a nagyobb vidékieket is. Két barátnőmnek is ez a típus van, ők is a Brendonban vették, használják is szorgalmasan és elégedettek vele. (A Brendonban azt mondta az eladósrác, hogy ők is ilyet vettek a babájuknak, nem tom, hogy mi igaz ebből, de - mivel ennél vannak sokkal drágább modellek is és szerintem akkor inkább azokat kéne tukmálniuk a vevőkre - nem hinném, hogy kamuzna.) Egy dolog gáz: nincs belőle igazán szép lányos szín, van egy piros-bézs, az mondjuk annyira nem rossz, de milyen szép lenne ilyen szürke, rózsaszínnel...
Arra mondjuk készülj, ha esetleg ezt választod, hogy rendelni kell, nekem közelharcot kellett vívnom ezért, mert mindig csak pár darabot kapnak és az pikk-pakk elfogy. De sztem menj el a Brendonba, próbáld ki, nézegesd meg, kérdezd ki az eladót, aztán majd meglátod. Van még időd :lol:

Tényleg, drogéria! :lol:
köszi, puszi,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Sziasztok, Lányok!

Napraforgó,
aranyos vagy, hogy így aggódsz értem - semmi baj, csak 1. a férjemnek most kellett hétvégén a gép, 2. nem nagyon tudok ülni a lábdagadás és a gigahas miatt. Nagyon örülök, hogy nem kell visszamenned :lol: Én is fexem jobbára, legfeljebb főzök vmi lájtosat és megrakom a mosógépet... Nagyon elnehezültem és -fáradtam - hiába, megérzem azt a kábé 17 kilót... Te hogy vagy ezzel? Én most érzem, hogy két babát hordok - és nem hasban, hanem lábban és fáradtságban.

Melinda,
köszönöm a segítséget, nagyon jól esik, de - így olvasva az akció tartalmát - ha szükség lesz rá, asszem, olyat veszek, amihez sok-sok pohár meg cumisüveg van (nekünk több kell :wink:), de bízom benne, hogy tudok majd szoptatni - ikrekkel lehet, hogy fejnem se nagyon kell...

Krisszi,
papír klóülőkét a DM-ben és a patikákban is lehet kapni. Ajánlom még az intim törlőkendőt. Én nem vettem kidobható bugyit, mert a piaci bugyi olcsóbb (és kifertőtleníthetem - lehet, az első napokban-hetekben még szükségem lesz rá). Ami télleg fontos: plusz papucs a fürdéshez, egy jó párna (a kórházi szerintem nagyon tré - én plédet is bekérettem, mert nem bírom a fertőtlenítőszagot), és ajánlom, hogy vigyél otthonról textilpelust a bébinek, mert én láttam olyat is, amin hatalmas lyuk tátongott. Sajna, a kórháznak erre már nemigen jut... Gratula a felújításhoz, de most már ne strapáld magad agyon!!! Tessék vigyázni magatokra!!!

Livi,
csatlakozom Csengőhöz. Saját példa: több mint két hete a kórházi UH-n a bébiket 1750 grammra becsülte a gép. A szonográfus ezt soknak mondta, mindenesetre 1500 grammra tippelte őket. Két hétre rá - most csütörtökön - az egyiket ehhez képest 1550, a másikat 1850 grammra mérte (a szonográfus által adott adatok szerint) a műszer. Ami az egyik babánál azt jelenti, hogy nem fejlődött. Ehhez képest - összehasonlítva a két papírt - a bébik nőttek... Hát ennyit erről. Nagyon ideges lettem először, aztán megrántottam a vállam. Lényeg, hogy nőttek, és a hasam is nőtt... Sz'al izgulás helyett méress még egyet, vagy hagyd annyiban.

Mamy,
amennyire a Te lábad vizesedik, annyira a kismamák zöméé is. A gáz az, amikor úgy néz ki a lábfejed, mint Shreké, és amint reggel felállsz az ágyból, már be is dagad. Hát az enyém ilyen...

Jadey,
a lányod egy tündér! :lol:

Gigi,
nagyon örülök, hogy újra itt! :lol: :lol: Hogy érzitek magatokat a házban?

Mára asszem elég ennyi, sajna, a lábaim többet nem bírnak ülve. Férjemmel megígértettem, ha meglesznek a bébik és visszamegy a bokám-lábfejem az eredeti méretére, megkapom álmaim cipőjét :wink: Holnap jövök! (Bocs, ha vkinek nem válaszoltam, nagyon gyorsan olvastam vissza...)

Puszi - Kata

ákata2

Sziasztok!

Macifülkének drukk... még nagyon korai lenne, ha az a babácska kibújna... :cry:

Ákata
Nagyon jó az "új" házunk... igaz én még nem nagyon voltam itthon...

Napraforgó
Jó, hogy szabadultál te is a kórházból :lol:

Jade :lol: :lol:
Máskor is írjál!

Krisszi
Sajnálom... akkor tartsál legfeljebb hanyag anyának...

Lányok!
Vigyázzatok magatokra és a bébikre!
Vendég

Sziasztok csajok!

Most csak bejelentkezem, nem tudtam aludni 5 óra óta, eddig olvastam vissza!

Túl vagyok minden nyavalyámon, sőt most hétvégén tovább haladtunk a motivációs festéssel, és kész van a nagyobbik gyermek szobája is! :lol:
Jobban mondva csak a festés meg a bútorok, a játékok szanálása még csak most jön!

Krisszi!
ha van időd, hívj majd fel! :D Gyerekszoba totál kész?? Nagyon ügyi vagy. Szívesen megnézném... :wink:

Iszonyú sokat keményedek mostanában, amióta jött ez a hidegfront, remélem én sem nyíltam tovább.

Most visszafekszem aludni, de ma még jövök majd!Pussz!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok Csajok!
De jó, hogy majdnem mindenki otthon! Kata pihenj sokat! Macifülkének én is drukkolok ezerrel!
Jadey, bocs, de én mostanában szinte minden képet azonnal törlök magamről, ha a tévében kéne szerepelnem, max a bálnashow jöhet szóba.. :) Remélem találtok jó fazonú kismamát! Jade, köszi, hogy írtál, puszi neked és nincs jobb, mint egy kistesó!! :)
Livi, szurkolok én is, de tuti, hogy nem lesz gond!!
Krisszi, tök jó a babakocsi, ügyi vagy, hogy már minden megvan, nekünk is nagy erőkkel neki kell állnunk, de annyi mindent kapunk, hogy meg akarom várni, míg ideérnek a baráti szerkók. Papírülőkét én is DMben láttam.
Készülődéssel kapcsolatban........ csajok, ma reggel már totál kikészített a 13. kerületi önkormányzat. A 9.kerületből irányítottak oda, mert azt mondták, hogy ott kell kérni az apaságit, ahol szül az ember. A 13.kerületben Margóka az anyakönyvi osztályról MINŐSÍTHETETLEN stílusban osztott ki, hogy mit képzelek, ezen az alapon a fél város náluk kérné az apaságit, menjek ahova be vagyok jelentve, mert nekik nincs erre kapacitásuk stb. Nincs erről törvény, hogy ki az illetékes?? Biztos van erről valami eljárásjogi passzus.... Persze gondolom, hogy nagyon sok dolguk van, pénteken 12kor meg már nincs benn a kutya sem!!! Hihetetlenek. Ja és azt is közölte, hogy ezt már a negyedik hónaptól lehet igényelni, pedig én azt olvastam, hogy nem lehet az anyakönyvezéskor 100 napnál régebbi az apasági. Össze vissza beszél mindenki....

Na megyek, sárgabarackba és dinnyébe folytom bánatom..... :)

Élvezzétek az utolsó hűvösebb napokat, a héten megint jön a kánikula...:( :(

Pusz:
MSE

Kép
siba

Sziasztok!

Tina!
Nálam a doki azt mondta, hogy a pöttyök+viszketés lehet a melegtől, de lehet egy új felsőrésztől is, aminek az anyagát nem bírom.

Sz_Kata!
Remélem már jobban vagy és alábbhagyott a köhögési rohamod. Nálam nemrég vírusos hasmenés volt erős hascsikarásokkal, de a baba nagyon jól bírta a kiképzést. Remélhetőleg nálatok is "csak" te szenvedsz a tünetektől.

Bali!
Tényleg nagyon szép képet kaptatok a babócáról, úgyhogy ne aggódj, majd csak akkor, ha máshol is azt mondanák, hogy gond lehet a mérettel. De erre még csak ne is gondolj. Minden rendben lesz.

Mamy!
Én is elég nagy mázlistának érzem magam a párom miatt, mert egyre többet segít nekem és nagy szeretettel dédelget és óv minket.

Krisszi!
Sajnos én is láttam azt a filmet a kislányról és teljesen elképedtem, hogy manapság még megtörténhet ilyen. Még jó, hogy ennyire különböznek egymástól az emberek, különben milyen lenne ez a világ!

Jade!
Csak így tovább. Nagyon ügyes vagy és köszönjük, hogy írtál nekünk.

Örülök, hogy a kórházasok hazakerültek és minden rendben van veletek. Macifülkének pedig megy a drukk.

Úgy emlékszem, hogy anno küldözgettetek egymás között 1-2 listát a szükséges kelengyéről és a fellelhető boltokról, ahol vásárolni lehet. Szeretném, hogyha ezeket nekem is elküldenétek, mert hamarosan mi is belevetjük magunkat a vásárlás örömeibe és jó lenne tudni mire van szükség és hol szerezhetjük be: szehunkukacfreemail.hu címre várom a listákat. Előre is köszi a segítséget.

Mindenkit puszilok: Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

ÁKata - gondoltam, hogy valami ilyesmi van a háttérben, pihenj sokat!!!

Rejo - ok :lol:

Siba - mingyá szülök, szóval már ideje volt turbóra kapcsolni magam :lol:
ne hagyd magad felidegesíteni, a törvényben egyébként az önkormányzat illetékessége mindig lakhely (ingatlan helye, székhely, stb stb.) szerint van. vegyél mély levegőt és irány a lakhely szerinti önkormányzat. Ha megint próbál elhajtani, mondd meg neki, hogy innen egyenesen mentek a fővárosi közigazgatási hivatalhoz (ugyanis ez az önkormányzatok felettes szerve) és olyan fegyelmit fog kapni az ügyintéző, hogy a haja kihullik. :lol:
vagy inkább küldd be a párod, veszekedjen ő és amikor már zöld utat kaptok, akkor menj be Te is. amúgy is mindenképpen ketten kelletek az ügyintézéshez.
A dinnye jó ötlet :lol:

puszi,
Krisszi

krisszi

Sziasztok!

Á_Kata:
Üdv itthon, kitartás ezekhez a kellemetlen utolsó hetekhez!
És kiméld magatokat!!!

Sz_Kata:
Jbban vagy??? Remlem nincs gond, nem azért nem írsz!

Livi:
Ne aggaszd magad nagyon, tényleg Jadey-t is hónapokig feleslegesen idegesítették!

Krisszi:
Én nem nézlek bolondnak a tologatás miatt, amikor megkaptuk a tök új 3 kerekűt, akkor reggel fél hétkor felkeltem és összeraktam, próbálgattam a funkcióit alvás helyett.

Készültség:
Múlt héten én is turbóra kapcsoltam és sok pénzt elköltöttem, da szinte minden megvan, kivéve a pelenkát (én moshatót veszek), és a babatelefont, szoptatóspnát lehet, hogy varrok, hordozókendőn még gondolkozom.
És légzésfigyelőt is sikerült nagyon olcsón megvennem (babycontroll).
De a kórházi cuccok még nincsenek meg - majd beszerzem.

Lányok ez a hétvége volt a mélypont, a múlt heti munkahelyi dolgok és a nemalvá miatt szinte hisztérikus/neurotikus állapotban voltam (párom az időátállástól szenved, de végre mejött), úgyhogy csak ma reggelre lettem jól.
Viszont túléltük a keresztelőt is valahogy, és az új ágyunk is össze van rakva.

Üdv,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

sziasztok Csajok!

Most átjöttem anyuékhoz netezni, nem tudtam visszaolvasni mindent, ugyanis júni 21-ig kellett volna visszamennem és a lábam nem nagyon kultiválja az adott pozícióban üldögélést.

Bujka
Pénteken megvettük a babakocsit, a kiságyat és a pelenkázót rendelni kellett, úgyhogy most 3 hét várakozás, addig nem akarok venni semmit, mert nincs hova tennem, bár aztán meg már nem lesz majd erőm, mert most is úgy megyek már mint egy kacsa, annyira nehéz a hasam, a lábaim meg szerteszéjjel állnak, alig bírom őket koordinálni.
Úgyhogy ezért tudok unatkozni. Éppen ma jutott eszembe, hogy lehívom unokatesóm feleségét a 7 hónapos babájával vendégségbe. Mivel unokatesóm egész héten nincs otthon, nekem meg direkt jól jönne a társaság és a gyakorlás is. Kiváncsi vagyok mit szól majd.

Krisszi
Olvastam, hogy filóztál a két babakocsi között, mi a Chiccot vettük meg, pontosabban anyuéktól és anyóséktól kaptuk. Nagyon sok babakocsit végignéztem én is, ebbe egyből beleszerettem, de az ára nekem is riasztó volt. Elvittem tehát a boltba a nagyszülőket, hogy döntsék el ők megéri-e. Aztán ők úgy döntöttek megveszik, mivel megengedhetik maguknak és különben is első unoka lesz és még majd bevasalnak rajtunk még egy unokát, hogy biztosan ki legyen használva.
Van hozzá mózeskosár, ami kivehető és hordozható, babahordozó, és sportkocsivá alakítható, három nagy kereke van, az első kerék bolygósítható. A színe narancssárga, szürke és fekete. Én nagyon szeretem, ahogy hazahoztuk tologattam az udvarban, a szomszédok meg néztek, hogy mi van már megszületett a baba!?
szeretném már tologatni benne Lucukát.

A kórházasoknak üzenem, hogy jó, hogy újra otthon vannak, én nagyon nem szeretnék sem előtte, sem utána kórházban dekkólni, csak amennyit feltétlenül szükséges, mert nagyon utálom a kórházakat.

Lányok ti nem mennétek nyaralni, én nagyon be vagyok indulva, esténként nézegetem, hogy mennek a repülők, és mindig arra gondolok de jó lehet most annak aki fent ül és épp nyaralni indul. De hát egyszerre minden nem lehet és a férjem mindig azt mondogatja, hogy jó ideig nem is fogunk menni, mert mikor megint meheténk, jön a második baba és megint nem lesz pénzünk.

KépKép
manka22

Siba,

borzasztoan sajnalom, hogy nem jartatok sikerrel az apasagival kapcsolatban. Mar multkor is jart igy valaki, akkor is jol felhaborodtam rajta, majdnemhogy tomboltam itthon magamban, hogy a kismamakat csak ugy kuldozgetik ide-oda. Felhaborito... Mi anno tobb szerencsevel jartunk, a godolloi polgarmesteri hivatal gyamugyi osztalyan inteztuk, fel ora alatt megvolt. A lenyeg, hogy mindket felnek mennie kell, szemelyi igazolvannyal. Mi aprilisban voltunk, intezzetek el minel elobb, mert minel nagyobb a pocak, annal nehezebben megy mar minden...

Viola
fj35

Manka!
Nyugtasd meg a férjed, hogy a második baba már nem fog ennyibe kerülni, mert az első után sokminden megmarad jó állapotban, tehát egy köztes nyaralás csak jót tenne nektek is. Elvégre egy kis kikapcsolódás mindig jól jön :lol:

Gesztenye
gesztenye78

Krisszi,

Köszi!!! Jól láttam, h a BRENDON-ban nincs Chicco? Vagy csak a katalógusban nincs? Jaj, de nehéz a döntés.. De legalább ebbe a témába beleette magát az édesapa.:)

Lányok, egy ostoba kérdés...ha a méhszáj ki van nyílva, azt lehet érezni?
És szerintetek szeptemberben ugye már ne menjünk túrázgatni Ausztriába?! Ma kérdezte az apósom.
A másik kérdésem, pedig, h mi lett az állásfoglalással, miszerint megéri kimenni Ausztriába bébicuccokat megvenni vagy inkább ne? :)

Remélem mindenki jól van. Puszi,
Rolex
rolex

Sz_Kata,
Hogy vagy?

Gesztenye,
Dolgozol még? Mikor lesz az a babnetes találkozó?Akár csatlakozhatnék...

Jadey,
Mi a helyzet? :lol: (Nem akartalak kihagyni..) :lol:
rolex

Sziasztok!

Jadeyvel tényleg jót lakmároztunk vasárnap.Az apák csak hallgathatták a babás témákat.Dehát nekik is készülniük kell!!

Üdvözlöm én is a kórházból hazatérteket!!Nagyon örülök,hogy minden rendben!!A 36.hétig kéne kihúzni,de ha nem az sem jelent feltétlen gondot.

Krisszi:

Képzeld mi is a chicco trio 1 babakocsiba szerettünk bele.
Mi úgy néz ki azt vesszük meg,mert én az izofixhez nem ragaszkodom(tényleg nem ér 20 ezerrel többet.)
Te melyik színt vetted volna?Bár nektek kisfiatok lesz.Nekünk úgy néz ki lányunk,és csak a piros az amelyik lányos.
A férjem a menő farmerost szeretné,szerinte az nagyon menő.
És megkérdezhetném,hogy ti hol néztétek?Mert a Brendonban ilyen nincs,mi az Elefáni babadiszkontban néztük.

Bali:

Szerintem se nagyon aggódj(tudom,hogy ez nem könnyű),de egy orvos nem orvos.Ha nyugtalanít,akkor menjetek még el máshová.
Szerintem méhen belül amúgy sem könnyű az ilyen mérés.
És ha megszületik és mégis van kis tágulat,még nem jelenti azt hogy feltétlen következménye is lesz,SEMMIKÉPP NE GONDOLJ A LEGROSSZABBRA.
tudod én vagyok aki kora babákkal is foglalkozom,innen a tapasztalat.

Én magamról most nem tudok sok újat beszámolni,remekül vagyok,ez a középidő tényleg szupi.
Jövő hétfőn megyünk dokihoz,már nagyon várom!!

KépKép
rönci

Rolex,

Még vagyok... De nagyon rosszul :cry: :cry: Napok óta nem alszom, olyan rohamaim vannak, hogy egy mondatot nem tudok rendesen végigmondani. A szemem bevérzett a sok erőlködéstől és az orrom is rendszeresen vérzik :cry: Nagyon ki vagyok bukva. Mára sikerült bejelentkeznem egy tüdőgyógyászhoz, remélem ő tud rajtam segjteni, mert nem csak a fizikailag de lelkileg is totál kivagyok. És már a pocim is keményedik az állandó köhögési rohamoktól :cry:

úgyhogy nálunk még mindig áll a babaklengye vásárlási projekt, pedig már nagyon kellene legaláb egy kiságy....

Mamy,
a vérvétel azért nagyon fontos a 36. hétben, mert kiderü, hogy mindened megvan -e ami a babának kellhet. Anyukámnak nem néztek vérképet, és a doki hetekig nem tudta, miért nem gyarapodom: aztán kiderült, hogy anyukám vérszegény, így hiába szoptat rendszeresen, nem kapok tápanyagot a tejcsijéből és én is vérszegény lettem. Szóval, szerintem a sok felesleges vizsgálat közül, ez pont nagyon fonots!

Kleopátra UH: ha egy picit jobban leszek, mahinálgatok a gépen és megpróbálok fotókat feltenni Petiről.

Gigaboszi,

De jó, hogy már veletek is minden rendben! Már csak egy kicsit kell kibírni :wink:

Puszi mindenkinek
sz_kata

Manka:

Most látom ti is a chiccot vettétek.És ti hol?Bár mi a négykerekűs változatot néztük ki.

Az ausztriai vásárlás téma engem is érdekelne.Bár mi még bőven ráérünk,de mident jó tudni előre.

Előre is köszi.

KépKép
rönci

Sziasztok!

Bali!
Gyönyörű Babátok van! Gratulálok!
És én is csatlakozom a Lányokhoz, hogy ne idegeskedjetek! 1-2 millimétert nagyon könnyen félre lehet mérni (ezt a dokim is mindig hangoztatja) és itt bizony annyiról van szó! Jadey-t is hogy beparáztatták anno és tessék minden rendben van! :D Nálatok is oké minden! Nyugi!!!
Fiúnévnek nekem nagyon tetszik: Marcell és Benedek :lol: :wink: Tudod, minden szentnek...

Gigi!
Üdv újra itt!!! Örülök, hogy Te "kiszabadulhattál" a kórházi falak közül és rendben vagytok Petivel egyetemben :D
Meddig tágultál végül?

Mamy!
Gratula a bevásárláshoz! :D A Máriában szombaton voltunk és a mi pénztárosleányzónk sem volt a helyzet/kereskedés magaslatán :? A többi eladó nem volt vészes.
Az utolsó labor egy általános verzió, úgyhogy no para! :wink:

Krisszi!
Gratulálok a babaszoba készenléthez!!! :D
Klassz a babakocsi! Tologatás a lakásban :D :D Nehogy azt hidd, hogy Marcit várva én nem "játszadoztam" a konyha-étkezőnkben :wink:
Én a dm-ben vettem eldobható papírülőkét a WC-re.

Napraforgó!
Örülök, hogy nem kellett kórházban maradnod! De otthon vigyázz nagyon Mindhármotokra! :D
Köszi a babaszoba bókot :oops:

Jadey!
Jázmin kihagyva :wink: Táblázatról majd írok a hsz végén!
Jó, hogy Nálatok csak 8-kor ugat a szomszéd kutya. Nálunk hajnal 5-kor szokott rendre!!! :twisted:
Milyen volt a grillezés?
Puszi Jadenek!!! Tüneményes és nagyon ügyes a kiscsajszi! :D

Tina!
"Nagyon sajnállak" a tortakóstolásért! :lol:
Párod tortája :wink:

Kata!
Örülök, hogy minden oké rendületlenül! Vigyázz magatokra és tényleg pihengess, alig kelj fel! Kitartást a nagy-nagy pocakhoz és a vizesedéshez! Mekkora most a pocakod?
A legjobb tényleg az lenne, ha fejőre nem is lesz szükséged :wink:

Rejo!
Örülök, hogy rendbejöttél és gőzerővel halad a motivációs festés :D
Pihengess!!! Drukk, hogy ne legyen nyíladozás. Mikor mész dokihoz?

MSE!
Önkormányzat! :twisted: :twisted: :twisted: Na, ilyenkor (is) azt mondom, hogy nem árt erre a lusta, trehány közszférára egy kis tisztogatás, mert nagyon seggükhöz (bocs) nőtt a szék! És hangsúlyozom, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!

Gesztenye!
Küldöm az általam összeállított kelengye-kórházi listát. A bababoltos is anno az enyém volt, de az a másik gépünkön van, aminek beizzításához a Párom kell. De türelem, elővakarom azt is!
És így előre is: jó vásárlást, nézelődést! :D

Sz_Kata!
Neked rendületlenül jobbulást!!! Most olvasom, hogy milyen vacakul vagy :( Drukk,hogy a tüdőgyógyász tudjon rajtad hatékonyan segíteni!

Manka!
Élj a babázás lehetőségével és még kedves társaságod is lesz! :D
Gratula a klassz babakocsihoz! Mennyibe került? Mert Krisszivel már tényleg kiváncsivá tettetek :lol:
Nyaralás-sóvárgás detto: mi a nászutunkon voltunk utoljára nyaralni 3 éve és azóta sehol semmi, mert rákövetkező nyáron már a pocakban volt Marci... Tavaly kicsike volt még a hosszú úthoz, most meg itt van Beni, jövőre meg még nem tudom. De hidd el, nekem is nagyon hiányzik egy jó kis kikapcsolódás, tenger, homok, nyugalom. Nem baj, eljön még a mi időnk :wink:

Rolex!
Ha a méhszájad nyitva, azt sajna nem érzed meg :( Esetleg előzetesen görcsölsz, sokat keményedsz, de néha alattomban is kinyílhat az ember.
Szerintem a szeptemberi túrázgatás felejtős, legalábbis Neked!
Osztrák vásárlással kapcsolatban nem nyilatkozom,nem próbáltam.

Macifülke nevében is köszönöm a drukkokat, átadom Neki!!!

Hétvégén érdekes alhasi görcsöcskéket éreztem, lehet hogy ezek a jóslófájások :shock: Azért nem tudom, mert Marcinál semmi ilyesmi nem volt, csak a magzatvíz folyt el 5 nappal a kiírás után. Na mindegy, lehet, hogy Benikém nem lesz olyan lustácska, mint a Bátyja :wink:

Szüléstábla: jó, hogy írta Jadey, mert már az én fejemben is megfordult, hogy milyen legyen, illetve, hogy a meglevő táblát is karban kell tartani. Szívem szerint szeretném másnak is elküldeni a jelenlegi táblát, mert amíg én kórházban leszek, illetve a kezdeti időszakban (maratoni szopik, Marci "hathatós" segítsége stb.) erősen tartok tőle, hogy nem nagyon fogok netezni.
A lényeg, hogy megszerkesztem a születéses táblicskut is és a jelenlegivel együtt elküldeném egy önként jelentkezőnek, aki a távollétemben frissítené és felrakná a netre őket.
NA KINEK KÜLDHETEM A TÁBLÁKAT? :D

Mindenkinek sok pusz!
Melinda (35+3)

KépKép

KépKép
bujka

Kedves Melinda,

Én anti vagyok az ilyen ügyekben...láttad, h egy egyszerű melléklet feltöltés is kifogott rajtam... :oops:
Köszönöm a válaszod. Remélem megússzuk.. A túráról nekem is ez a véleményem, köszi, h megerősítettél.

Rönci,
Mi csak azért ragaszkodunk az izofixhez, mert 1 éve a férjem barátjának a felesége (terhesen) karambolozott,(2 idióta versenyezett a Hüvösvölgyin) és a x ponton bekötött biztonsági ülés kirepült 50 métert a szélvédőn a 2 éves gyerkőccel. Előtte azt sem tudtam mi az, h isofix.

Sz_Kata- hajrá gyógyulás! Jó ötlet, h elmész dokihoz.

Lányok, valaki irja meg nekem, h az a kézi mellszívó az kötelező v opcionális? Arra mindenképpen szükség van?
Rolex
rolex

Lányok!
Mégegyszer nagyon köszönöm, hogy ilyen aranyosak vagytok és bíztattok! :) :)

MSE!
Nálunk a kórházban a vérvételes résznél van kiírva a főorvos üzije, miszerint "az apasági nyilatkozat bármikor megtehető". Ez az ahol szülsz meg nagyon érdekes, mert kötve hiszem, hogy a megye összes lakója Nyíregyházára jön apasági nyilatkozatot csinálni, csak mert itt a szülészet... M legalábbis legutóbb az egész kicsi faluban csináltattuk, ahol éltünk.

Bujka!
A Marcell nekem is tetszett, de lehurrogta a párom... Mint eddig mindent! :)

Sz_Kata!
Jaj, szegény! Ezt mind a légkondi csinálta? :shock:
Nos, ha ez megnyugtat, ha az első fiamnál valamit igazán keveset használtunk, az a kiságy volt. :D Cici kell, meg pelus....

Rolex!
Mit jelent a "túrázgatni" és mennyi idős is leszel akkor? nem akarhatod, hogy kiszámoljam! :D Mi most még azért elmegyünk Zemplénezni és addig megyek, amíg jól esik, aztán majd visszafelé összeszednek :D

Rönci!
Egyetlen dolog van, ami a 3. gyerek ellen szól... Úgy érzem, nem bírnám a rettegést... Érted, mire gondolok?
A párom azt mondta, ő egy kicsit sem aggódik jobban, mint eddig, mert ezen kívül is még annnnnnyi baja lehet, hogy nem látja értelmét annak, ha ebből nagyobb ügyet csinálunk.... Egyszerűen nem tudom, hogy kezeljem a dolgot! :(

Boróka!
Na! És milyen az új ágy? mesélj! :)

A többieket is puszilom, de most mennem kell, később folytatom!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bujka,

en szivesen atvennem a tablazat vezeteset, csak eleg kozel vagyunk egymashoz szulesileg, szoval ugyanabban a cipoben fogunk jarni... De ha nincs ra mas jelentkezo, akkor bevallalom. Ma vagyok egyebkent 37+1, egyre tobbet jar a fejemben, hogy barmikor barmi megtortenhet... A parom egyebkent 3 hettel kesobb szuletett a kiirasnal, remelem hogy a mi kisfiunk ezt nem fogja leutanozni, mert az augusztust mar nem birnam ki ekkora hassal. Manapsag talan mar nem is hagynak ilyen hosszu tulhordast, nem???

Viola
fj35

Lanyok,

2 hettel ezelott voltam Becsben nehany napra, akkoriban eleg reszletesen irtunk tobben is az arakrol meg a kinalatrol, ha visszaolvastok, akkor megtalaljatok azokat az infokat.

Viola
fj35

Livi,

:) Október közepére vagyunk kiírva. Jobbnak látom nem elmenni, mert a férjemnek és az apósomnak más fogalma van a túrázásról, a várandósságról stb..mint nekem. Tehát maradunk inkább itthon és én is csak a tova reppenő utasszállítókat kémlelem a kék égen. 1 légifolyosó alatt lakunk..:))
rolex

Sziasztok,

csinaltam nehany kepet a gyerekszobankrol, nagyjabol tulajdonkeppen kesz van. A masik feleben meg van egy magas szekreny, fele akasztos es fele polcos, de azt a reszet a szobanak nem fenykepeztem le, mert ott meg mindenfele dolog hever szana-szet, ossze-vissza, meg egyelore oda van beallitva a babakocsi is. Viszont paromnak kikeszitettem a kisagyba azt a rugdalozot, amiben majd szeretnem hazahozni kisfiunkat a korhazbol, csak azert hogy konnyen megtalalja, hogy mit kell majd meg behozni hazaindulasra.

Viola

Kép Kép Kép
fj35

Viola:

Nagyon édes lett a babaszoba.Jó ilyet nézni.
Mi még nagyon ráérünk,de már most jó gondolkodni rajta milyen legyen.

Rolex:

Köszi az infót,bár őszintén már nem tudom mit gondoljak,mert mi a boltban megkérdeztük,és az izofixre 2 helyen is azt mondták,hogy nem biztonságosabb,csak kényelmi szempontból egyszerűbb.Bekattintod,és kész.Nem kell külön kötögetni.
Na majd jobban utánanézek.

KépKép
rönci

JAde!
Örülök, hogy néha te is bekukkantasz, jó nyarat!!!

Lányok, most kezdtem csak beleásni magam a babkocsi témába. Mi a különbség a mózeskosár és a hordozó között? Autósülésként miért nem funkcionál egyik sem? HA nekünk van egy sport babakocsink, ahhoz mi a legjobb az elejére? Hány funkciós így? Mert a sportkocsi funkció pont nem kéne, de az mindegyikben benne van.

Viola!
GYönyörű a szoba, nem tudom, emlékszel-e rá, én a te terveid alapján csinálom a dekorációt, kíváncsi vagyok a végeredményre. A dekorfüggöny paramétereit is megadnád?

Erika
piciri

sziasztok!

SzKata - jobbulást!!!

Viola - de édes a gyerekszoba, hallod, már nagyon a finisben vagytok! :lol: Rohan az idő, nem?

Dorka - írtad, hogy csomó cuccot kaptatok barátoktól, rokonokról. A 3 kerekű babakocsit is kaptátok? megesz az irigység :lol: A légzésfigyelőből melyiket vettétek: 2 v 3 érzékelőlaposat? Asszem én szerdán fogom megvenni, de még nem döntöttem, h melyiket a kettő közül.

Manka, Rolex, Rönci - Tényleg, annyira tetszik a Chicconak a 3 é 4 kerekű változata is! Nekem speciel a denim volt a kedvenc, de ugye nekünk fiunk lesz, kislánynak inkább a piros vagy a narancssárga... De a szürke-fehér-világoszöld is tetszett nagyon. Amikor megvettük Peg Peregot, még nézegettem a chicco honlapját utána, hogy biztosan jól döntöttem-e.. :lol: De aztán rájöttem, hogy a jelenlegi lakhelyünkön, jelenlegi közlekedési és egyéb szokásainkkal ez a típus kellett és kész.

De egyébként mindenkinek magának kell mérlegelni, hogy hol, milyen terepen, milyen évszakban akarja használni, érdemes körülnézni, hogy a környéken hogyan parkolnak az autók a járdán (a háromkerekű típusok átlagosan 10 centivel szélesebbek, mint a négykerekűek és ez lehet sajna szűk keresztmetszet), mekkora a lift (a mienkébe max 1 méter hosszú kocsi fér el, tehát jópár háromkerekű kilőve) szóval ez tök egyéni.

Rolex, a Brendonban tényleg nincs chicco, azt a www.recontra.hu oldalon nézd meg, XI. ker Daróci u. vagy van egy db háromkerekű (szürke-fehér-zöld) az Asti babadiszkontban a Soroksári 110 alatt (csak ennyire ástam bele magam a témába :lol: ) illetve Újpesten van egy hatalmas bababolt, de nem tudom a címét fejből, mingyá megnézem a Kismamában.

Meg is van: 1043 Bp Aradi u. 16. Tel: 272-1230, Baby Planet. Nagyon jófejek itt az eladók, a srác vagy másfél órán keresztül mutogatta a Chicco CT 0.1-et meg a háromkerekűt. Kiváncsi vagyok, hogy melyiket fogják majd ajánlani Nektek, érdekes, nekünk a négykerekűt nyomta a srác, de észérvet igazából nem mondott, hogy miért, csak annyit, hogy könnyebb kezelni a négykerekűt, mert fordulékonyabb, könnyebb, keskenyebb. Nem tudom.

Jó böngészést :)

Rolex - mellszívó: erről már hosszadalmasan érveltünk pro és kontra :lol: , a lényeg, hogy a többség vesz, méghozzá kézit, de a védőnőm szerint addig ne vegyek, míg nem tudom, hogy biztosan kell-e és akkor is ki kell próbálnom a kórházban, hogy melyikre van szükségem. Szal én nem veszek, de kisebbségben vagyok :lol:

most jöttem a kozmetikustól, nem tudom, meddig engedhetem még meg magamnak a kétórányi kényeztetést :lol:

puszi,
Krisszi

krisszi

Rönci, az isofix azért jobb, mert ott a talpat is rögzíted (méghozzá fixen) és az ülést is. Sokkal stabilabb így (majd nézd meg) Tudom, hogy pár boltban ezt mondják h nincs jelentősége, de ez azért ebben a formában nem teljesen igaz.

Piciri - a hordozó az egyben autósülés is, de csak 13 kilóig használható. (utána kell kifejezetten külön autósülést venni). A mózeskosár az tök más, vagy a babakocsira rögzíthető vagy csak simán kézben lehet vinni és arról azt olvastam, hogy autóba nem igazán szabad használni "autósülésként" tehát ebben autóban nem szállítható a baba, de pld a chicconak olyan a mózes része, hogy autóba rögzíthető.

Sportkocsit csak hat hónapos kortól használhatsz (amikor már tud ülni a baba), de típustól függően lehet hozzá venni hordozót, amit rápattintasz a vázra, a sportrész fölé. De a hordozóban csak max két órát lehet a gyerek, tehát ezzel nem tudod kiváltani a klasszikus mélykocsit. Sajna a sporkocsi résszel egyelőre önmagában nem sokra mész, de mindenképpen nézz körül, hogy az adott típushoz milyen kiegészítőket lehet kapni.

krisszi

Sziasztok, Lányok!

Ma megvettük a babakocsit (miután visszamentünk a kórházba a zárójelentésért), legtöbb kívánalmamnak megfelel, mindössze az maradt ki, hogy 1. 3 kerekű legyen, 2. átfordítható tolókarú. Viszont e két kritériumot ellensúlyozza, hogy hiperkönnyű, és 50 ezer forint alatt volt. Vízszintesig dönthető, lábzsákos, az első kerekek bolygósíthatók, egy mozdulattal lapra csukható. Sajnos, nem találtam a neten olyan színűt, mint a miénk (halványkék-bézs), de beteszek egy hasonlót. Ja, a lelőhely a Baby-Outlet (ex-Megatoys) volt.
Kép 1

ákata2

Csak a márkája maradt le: Graco Duorider.

Köszönöm a jókívánságaitokat, igyexem pihenni minél többet, most is aludtam egy órácskát :wink: Holnap kezdjük a festést, illetve szegény férjem kezdi majd... De muszáj meglennie, mire a bébik jönnek. (Meg persze a laminátot is le kell rakni addig.)
Jaj, mennem kell, kutyánk vmit nagyon ugat, ráadásul ez az üldögélés...

Még annyit a nyaralás-témához: tőlünk 50 perc a Balaton, szerencsére van egy kis házunk a déli parton, és úgy tervezzük, ha hat hetesek múltak, lemegyünk a lányokkal. Ez várhatóan szeptember vége felé lesz. Tán még egy úszás is belefér (részemről). Nagyon hiányzik, nem is a pihenés, hanem a környezetváltozás. A férjemre meg végképp ráférne... Egyébként nagyon sok olyan bababarát hely van már Mo-on, ami nem túl drága, és full felszerelt bébi-szempontból - még szittert is biztosítanak. Na most télleg befejezem...

Sz_Katán azért nagyon gyors jobbulást, iszonyat lehet ez a köhögés! :cry:

ákata2

Sziasztok Lányok!!!

Először is Jade nevében ezer köszönet, hogy mindenki visszaírt neki, teljesen oda volt meg vissza :lol: Most kereshetek neki valami gyerekchat szerűséget, teljesen rákattant :D f

Bujka: Köszönöm a táblicsku javítást. Nekem az az ötletem támadt a szölés táblával kapcsolatban, hogy mindig a leguccsó ember válalhatná, plusz lenne egy "biztonsági" ember is, aki alkalom adtán besegíthet. Én is teljesen béna vagyok ezekhez, sajna.

Szkata: Ne idegesíts m-r, nagyon drukkolok, hogy végre jobban legyél! Azonnal jelentkezz, ha bármi van. Ha nagyon nagy gond lenne, de ne legyen, akkor szívesen segítek bevásárolni a párodnak, de inkább tessék meggyógyulni :lol:

Livi: Örülök, hogy sikerült egy picit megnyugodnod. Az a babónak is jót tesz.

Rolex: egy szimpla szia, nem akartalak kihagyni :lol: :lol: :lol:

Rönci: Képzeld, ma erőszakosan lementem a pincébe és megtaláltam a bébiőrt. Ráadásul semmi baja és működik!!! Na milyen a honlap? Megnézted??

Viola: Gyönyörű a szoba, egy ilyen szupi kis helyen csakis jól érezheti magát a bébi!!! Már tényleg csak ő hiányzik onnan :lol:

Képzeljétek, tegnap délelőtt annyira kiborított a szomszéd, amúgy sem vagyunk jóban, levittem a szemetet és elkezdte nézegetni, hogy miket dobáltam ki, talál-e valamit, amiért szólhat... Úgy ráüvöltöttem, hogy csak na!!! Mondtam neki, hogy legközelebb majd az ajtaja elé szórom, hogy ne kelljen gubizni!!! :twisted: Áprilisban még a kertünkben is járt hivatlanul, Jadenek akkor volt a szülinapja és kikukázta a pizzás dobozokat, majd megvárta, míg elmegyünk itthonról és a kertünkben a tűzrakónál elégette, helyhiány miatt!!! Az eszem megáll!!! Sorolhatnám a többi dolgát...

Ma meg a húgomat látogattuk a kórházba Jaddel és megbilincselték a kocsimat. Úgy bőgtem, a drága lányom vigasztalt. "Méltányosságból" 14400Ft helyett "csak" 7200ft-ot kértek el. Bm terület volt, mindössze ennyi... Persze mindenki csak nyugtatgat, de nem igazán megy... :oops:

puszi Nektek

KépKép
Kép
jadey

Fj35!

Jaj, de édes!!!!!!! :D :D :D

Kedves pesti lányok!

Mivel Nyíregyházi vagyok, nem nagyon jegyzeteltem, amikor pesti üzletekről írtatok. Viszont augusztusban kétszer is mennünk kell, és nagyon megköszönném, ha adnátok egy-két jó tippet vásárlás ügyben! :shock: :) Olyan helyet szeretnék, ahol "minden" van és olcsó :D :D :D
Ilyesmikre lenne szükség mint: ilyen állvány a fürdőkádunkra fürdőkáttartónak ( :shock: :D ), babaágynemű, textilpelus, kifogó esetleg szoptatósmeltartó stb. Szóval a lényeg, hogy nincs sok időnk, hogy több elyre is elmenjünk és a várost sem ismerjük, hogy kerimbókáljunk... Ha tudtok valamit a címét is leírnátok? Előre is köszi!!!

Livi

bali78

Szkata!
Jobbulást, remélem ad valami hasznosat a doki. Homeopátiás gyógyszert nem néztél?

Krisszi!
NAgyon köszönöm a kiindulási támpontot. Ez azt jelenti, hogy minden hordozó egyben autósülés is (13 kg-ig)? A márkáját egyenlőre nem tudom, baráttól kapjuk. Az elején tehát a 4 funkcióból 3:mély, hordozó, mózes mindenképpen kell, a 4. a sport.
Jól értem?
A kétfunkciós akkor meg minek van, ha úgyis meg kell venni kiegészítőként a többit!?

Ákata!
Szép a babakocsid. Hogy álltok?
Erika
piciri

Bali78,

ket olyan uzlet van, amiket itt is sokat emlegettunk, szerintem sokan ott vasaroltunk mostanaban: Maria nagyker a Visegradi utcaban, illetve a Baby Fun Diszkont a Csalogany utcaban. Mindkettonek van honlapja, biztosan ratalasz, de en most nem emlekszem a honlapok pontos cimeire. A Baby Fun kisebb, de nagyon baratsagos es segitokesz a tulajdonos, a Maria nagykerben sokkal tobb minden van es nagyobb alapteruletu. Ha esetleg nem talalod meg valamelyiket a neten, akkor a lanyok kozul biztos meg tudja irni valaki a pontos elerhetoseget.

Viola
fj35

öööö....és egy nagykerben nem csak "százat" lehet venni mindenből? :shock:

Livi

bali78

Sziasztok,

Először is, köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. Voltam dokibánál, van egy bakteriális fertőzésem, azt kell kikezelni. Kaptam rá antibiotikumot, és bár alapból gyógyszerellenes vagyok, most nagyon örültem annak, hogy végre valaki nem lesajnálóan elhajt, mondván: anyuka nincs mit tenni, ki kell bírni.
És hát már minden tpróbáltam, homeopátiás szer, gyógynövény forrázat, méz, borogatás, inhallálás. és semmi. Talán most. Kaptam gy ilyen kis befúvós szert is, ami ha már nagyon erős a rohamom, azonnali javulást hoz. Úgyhogy most már talán megmaradok :roll:

Bali,

a kiságyat pont azért emljtettem, mert spéci darabot szeretnénk: olyat, amelyiknek csak három oldala van, és a miénkhez csatlakoztatható. jgy aludna velünk a baba, saját ágyban, mégis a közvtlen testközelemben.

boltok: csatlakozom Violához, és még ajánlanám a mini manót is a nagy lajos király útján, az közel van az M3-as autópályához, és nagyon nagy a választékuk.

Jadey,

hülye szomszéd :evil: nekem is van ilyen, sajnos nem is egy :twisted:

Puszi

ui: most elkezdek próbálkozni a képfelrkással.....
sz_kata

sziasztok!

ÁKata - gratula a kocsihoz!!! :lol: Rögtön felismertem ám, h Graco :lol: Amiket én néztem, azok tök mások voltak, drabális travel systemek, ezen látszik, hogy jó könnyű kezelni, fordulékony, szóval jól vettétek!!!

Erika, nézd meg a babakocsi.lap.hu-n, ott rengeteg info van ebben a témában. Az első hat hónapban az a lényeg, hogy teljesen vízszintesen feküdjön a gyerek, de ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül kell mózeskosár, az csak egy megoldási lehetőség erre. Az én kocsimban pld nincs kivehető mózes, hanem a sportrésze alakítható át ügyesen mélykocsivá. :lol: Kaptunk egy mózeskosarat, de ha nem kaptunk volna, magamtól biztosan nem veszek, mert úgysem ebben fogom cipelni a gyereket - főleg ha egyedül kell mennem - hanem a hordozóban.
Tehát kell egy mélykocsi rész, egy erre csatlakoztatható hordozó - ami autósülés egyben - aztán később sportkocsi és autósülés. Szerintem ezzel bőven ki lehet húzni azt a három-négy évet, míg egyáltalán szükség van babakocsira.

Szerintem kérdezd meg az ismerősötöktől, akitől kapjátok a kocsit, hogy ők hogy használták. Amúgy van, aki egyáltalán nem vesz mélykocsit - hallottam bababoltban egy beszélgetést - de állítólag a hordozó nem tesz jót a gyerek gerincének, nem lehet benne sokáig tartani. Remélem, érthető voltam, már kicsit offon vagyok a melegtől. :lol:

Livi - Mária nagyker (Westendhez közel) : www.bebibolt.hu - nagyon jó, vasárnap ott vettük meg az utolsó kellékeket

Baby-fun diszkont a Csalogány utcában (Mammuthoz közel) http://babyfun.fw.hu/ - a többi cuccot (kád, pelenkázólap, pelenkák, mellt betét, kifogó, fürdőlepedő, játszószőnyeg) meg itt vettük, ezt is ajánlom.

Lányok, nem akarok teljesen abnormálisnak tűnni, de: a baldachint meg az ágyra való fejvédőt kimossátok, mielőtt felrakjátok az ágyra???

Még valami: holnap lesz a Madarász utcai gyermekkórházban elsősegélynyújtó tanfolyam 16 órától, nem akar valaki jönni? részleteket nem tudok, de ha valakinek van kedve, akkor jöjjön! :lol:

puszi,
Krisszi

krisszi

Krisszi,

en mindent kimostam, ami az ujszulottel kapcsolatba kerul, mondjuk nekunk nincs baldachinunk, de fejvedonk igen. Akar varrtad, akar uzletben vetted, akar kaptad esetleg valakitol, gondolj bele, hany ember megfogdoshatta mar, nem beszelve a pokokrol, legyekrol... Szoval szerintem mosd ki.

Viola
fj35

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, de egyenlőre csak egy kérdés Katához!

Kata!
Sikerült pénzt kivenni az automatából? :wink:

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Kép Kép Kép

Hát, ő a kisfiunk, remélem, sikerült normálisan feltennem a képeket...
Asszem, énmáris gyarapítom az elfogult anyukák táborát :wink:
sz_kata

juhhéj, sikerült!!

Teszek akkor még fel ezt-azt :wink: :lol:
Kép

és a bizonyíték, hogy tutira nem lesz lányunk: Kép
sz_kata

Sziasztok!

Rolex!
Kelengyeügyileg semmi sem kötelező :wink: A mellszívó sem feltétlenül kell, semmi gond, ha a baba születése előtt nem veszitek meg. Ha élesben látod, hogy mégis kéne, majd akkor...

Viola!
Köszi, hogy átvennéd, de mi tényleg közel vagyunk egymáshoz, ami a babák születését illeti. A legjobb lenne, ha Valaki olyan kaparintani magához, aki késő ősszel fog babázni... De ha más nem lesz, akkor majd egyeztetünk :wink:
Kétszer visszaolvastam, hogy tényleg jól látom, hogy 3 hetet hordta túl Párodat az Édesanyja :shock: Manapság 2 hétnél tutira nem engednek tovább túlhordani és azt is elsősorban a Szent Imrében hallottam. Konkrétan a dokim még az 1 hetes túlhordás előtt be akart fektetni Marcival a kórházba, hogy megnézzék, hogy reagálok az oxitocinra, milyen a CTG stb.
Nagyon tetszik a babaszoba! Nekünk is ez az IKEA-s szék van benn, szerettem benne szopiztatni :D Ebből a gyönyörű szobából csak egy gyönyörű baba hiányzik :D Azt azért csöndben ajánlanám, hogy azért csomagold be a rugit és rakd a babahordozóba, nehogy a nagy izgalomban Párod otthon hagyja. :wink:

Erika!
Babakocsi témában Krisszi nagyon profin válaszolt!

Krisszi!
Nekünk is Peg Perego hordozónk van, avval a fix műanyag talppal és nagyon klassz tényleg. Ezerszer stabilabb!
Én kimostam a baldachint is és a fejvédőt is, sőt nekünk van játéktartó is, amit a kiságyra "szerelek fel", azt is kimostam és vasalok mindent. Sőt nekem ezek már Marcinál használva is voltak és kimosva tettem el őket pár hónapja, de a por csak megszállta őket...

Jadey!
Mindig a leguccsó ember? De az egy személy nem? Mármint jelen esetben Babóka, ha tudja kezelni... és pluszba jönne a "biztonsági". Vagy én értettelek félre? :oops: :lol:
Szomszéd :twisted: Én nem értem, hogy hogy lesz valaki ilyen beteges természetű!
Kerékbilincs :( Sajnálom, hát engem sem lehetne nagyon nyugtatni.

Bali!
Mária nagyker: 1132 Bp., Visegrádi u. 25. www.bebibolt.hu
Baby Fun: Bp., Csalogány utca 42. (Mammut bevásárlóközpontnál) www.babyfun.fw.hu
És nem azért nagyker, hogy nagymennyiségben kell vásárolni, hanem kiskereseskedők is tudnak náluk vásárolni.

Sz_Kata!
Drukk, hogy gyorsan hasson az antibigyó! Hidd el, jelen helyzetedben sokkal jobb egy kis gyógyszer, mint ez az a szörnyű köhögés.
Tünemény ez a kisfiú! Nagyon helyes a pofikája :D Nem csodállom, hogy elfogult vagy! Tényleg nem kétséges a neme :wink:

Mindenkinek jó éjt!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

És még egy elfogult anyuka a kisfia képeivel :oops: :lol:

Kép Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

sziasztok!

SzKata - nagyon jó képek, szép a kisfiad!!! Az utolsó kép pedig igazi perdöntő bizonyíték :lol:

Bujka - de szép Marci!!! Igazi kis rosszcsont-angyalka arca van :lol:

Köszi a baldachin-fejvédő tippet, gondoltam, hogy ki kell mosni, egyre inkább látom, hogy Édesanyám tanácsai hmmm szóval nem mindig állják meg a helyüket... 30 év alatt ekkorát változott volna a világ? :lol:

Jadey, próbálj meg nem törődni a hülye szomszéddal, ne idegesítsd magad rajta!!! (Nekünk rendszeresen kiszúrja az alattunk lakó az összes guminkat, a rendőrség meg addig nem csinál semmit, míg nem folyik vér. :? De ha így folytatja, lemegyek, és több késszúrással fogok végezni vele. :lol: )

puszi,
Krisszi

krisszi

Bujka:

Tüneményes ez a nagyfiú!!

Szkata:

Szerintem is jobb hogy gyógyszert kapsz,javulgass.
Hihetetlen ez a 4d!!!nem semmi,hogy már így látszik a kisfiatok arca!!!A fütyiről nem is beszélve.

Krisszi:

Az milyen színű kocsi volt ami tetszett neked?Így nem tudom.

Lányok:

Köszi az infókat a chiccoval kapcsolatban.És a bolt tippeket is.
Esetleg valaki az árkülönbségeket is tudja a chicco kocsinál?
Az Elefániban 125 e(az izofixes140 körül)és lejön belőle 10%.

Bali:

Elhiszem,hogy parázol,egy terhesség végig kicsit rizikó.
Te tényleg minden jóra fordul!!

Jadey:

Megnéztem az oldalt,köszi.És szupi,hogy megvan a bébiőr!!Nem is tudtam,hogy kerékbilincset kaptál.Mindjárt felhívlak,ma még nem beszéltünk.

KépKép
rönci

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy mindneki jól van, csak bejelentkezem, hogy nálunk is minden oké. Már nem dolgozom, így ritkán jutok internet közelébe...

Látom Ákata is kikerült egyben a kórházból, ennek nagyon örülök, remélem, hogy Macifülke is húzza még egyjó darabig.

Rolex: valamikor összefuthatunk : )

Mindenkit puszilok és kitartás jányok : )

Ui: ma Apa eltiltott az autópályától... Tegnap kékfényt nézett és a hétvégén 18an haltak meg az utakon, köztük egy terhes nő : ( Na nem kellett neki sem több... így budapesten vagyok kénytelen maradni, pedig már volt egy csomó tervem....

na pusza

KépKép
KépKép
bunny75

Sziasztok, Lányok!

Melinda,
:lol: :lol: :lol: igen :lol: :lol: :lol:
Nagyon ismerős volt a férjed a boltban (aki ugye eligazított minket automata-ügyben), de bevallom, nem kötöttem össze Veled. Ennek az az oka, hogy a kórházban rengeteg kismamát (és férjet) ismertem meg. Ott tanakodtam, hogy a férjed melyik kismamáé is :lol: Mindenesetre tolmácsold köszönetünket :lol: :lol: :lol: (Egyszer szorulnánk rá arra a rohadt kártyára, akkor se tudjuk használni fizetésre...)

Piciri,
úgy állunk, hogy ma kezdi a férjem a festést. Én addig kint heverészem majd a teraszon... Még jó, hogy nincs hőség.

Krisszi,
köszönöm a bókot a bkocsi nevében :wink: Tegnap össze is raktuk (nem bírtam magammal, pedig a férjem mondta, hogy várjuk meg a festés végét, de annyira kíváncsi voltam... és féltem, hogy nem azt a színt kaptuk, mint amit láttunk - végül is uaz lett). Hihetetlenül könnyű kocsi és a kezelése is nagyon egyszerű.
Baldachin: gondolj bele, biztos akarod-e - fog kapni elég levegőt tőle a bébi? Mi végül lemondtunk róla. Persze ha már megvan :wink: (Egyébként nekem is nagyon tetszik...) Én kimosnám...

Kata,
örülök, hogy kaptál bogyót!! Gyógyulj meg hamar! A fiad nagyon-nagyon édes...

Lányok, egy kérdés:
a teszkóban vettünk még korábban bébimosószert (NEM gazdaságos teszkóst, hanem vmi kék flakonost). Amint hazajöttem a kórházból, kimostam a rucikat, no öblítő, no vasalás. Most minden bébiruha olyan, mintha nem is finom pamutból, hanem darócból lenne. Kénytelen leszek átmosni mégegyszer, mert így én nem venném fel, nemhogy az újszülöttekre adnám. Ti milyen mosószert/öblítőt használtok?

Most indulunk föstékért, d.u. jövök.

Puszi - Kata

ákata2

Bali,

javaslom még:
www.babaholmiolcson.hu
Nagykőrösi úton vannak. Én nem jártam arra, csak ajánlották.

ákata2

Sziasztok lányok,

Rönci: Jó volt dumcsizni. Tibi azóta is húzza a lóbőrt, de lehet, hogy meglepem és a kávéját kicserélem egy pohár hidegvízre. Az biztosan felrázza majd :lol:

Bujka, Krisszi: Szomszédválság: Néha én is úgy érzem, hogy lassan a tetlegesség jön részemről, csak most nem tudok olyan nagyot rúgni :lol:
Marci tisztára kezd kisfiúból fiúvá változni! Annyira édes, zabálni való! Csoda, hogy még nem lakmároztátok be :lol:
Ja és igazi sportember :lol:

A tábla"gondozóra" igen, úgy gondoltam. De lehet, hogy jobb, ha valaki önként vállalja, az biztosabb.

Szkata:
Eszméletlen jók a képek Petiről! Olyan cuki, ahogy mosolyog )lehet, hogy két köhögés közt mosolygott??? :lol: ) Én is emlékszem a férjedre, szerintem ő sem fog apaságit kérni, annyira hasonlít rá!
Meséltem múltkor, hogy én is hasonlóan voltam... Akkor számomra is megváltás volt az amúgy utálatos gyógyszer. Nem sokára túl leszel rajta és jöhet a vásárdömping :roll:

Ma vesszük meg a pelenkázót, meg az ágyba a matracot :D Onnantól már csak néhány apróság kell és mi is megvagyunk! Hurrrrrrá!!!

Puszi Nektek

KépKép
Kép
jadey

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?