Sziasztok!
Bali!
Gyönyörű Babátok van! Gratulálok!
És én is csatlakozom a Lányokhoz, hogy ne idegeskedjetek! 1-2 millimétert nagyon könnyen félre lehet mérni (ezt a dokim is mindig hangoztatja) és itt bizony annyiról van szó! Jadey-t is hogy beparáztatták anno és tessék minden rendben van!
Nálatok is oké minden! Nyugi!!!
Fiúnévnek nekem nagyon tetszik: Marcell és Benedek
Tudod, minden szentnek...
Gigi!
Üdv újra itt!!! Örülök, hogy Te "kiszabadulhattál" a kórházi falak közül és rendben vagytok Petivel egyetemben
Meddig tágultál végül?
Mamy!
Gratula a bevásárláshoz!
A Máriában szombaton voltunk és a mi pénztárosleányzónk sem volt a helyzet/kereskedés magaslatán
A többi eladó nem volt vészes.
Az utolsó labor egy általános verzió, úgyhogy no para!
Krisszi!
Gratulálok a babaszoba készenléthez!!!
Klassz a babakocsi! Tologatás a lakásban
Nehogy azt hidd, hogy Marcit várva én nem "játszadoztam" a konyha-étkezőnkben
Én a dm-ben vettem eldobható papírülőkét a WC-re.
Napraforgó!
Örülök, hogy nem kellett kórházban maradnod! De otthon vigyázz nagyon Mindhármotokra!
Köszi a babaszoba bókot
Jadey!
Jázmin kihagyva
Táblázatról majd írok a hsz végén!
Jó, hogy Nálatok csak 8-kor ugat a szomszéd kutya. Nálunk hajnal 5-kor szokott rendre!!!
Milyen volt a grillezés?
Puszi Jadenek!!! Tüneményes és nagyon ügyes a kiscsajszi!
Tina!
"Nagyon sajnállak" a tortakóstolásért!
Párod tortája
Kata!
Örülök, hogy minden oké rendületlenül! Vigyázz magatokra és tényleg pihengess, alig kelj fel! Kitartást a nagy-nagy pocakhoz és a vizesedéshez! Mekkora most a pocakod?
A legjobb tényleg az lenne, ha fejőre nem is lesz szükséged
Rejo!
Örülök, hogy rendbejöttél és gőzerővel halad a motivációs festés
Pihengess!!! Drukk, hogy ne legyen nyíladozás. Mikor mész dokihoz?
MSE!
Önkormányzat!
Na, ilyenkor (is) azt mondom, hogy nem árt erre a lusta, trehány közszférára egy kis tisztogatás, mert nagyon seggükhöz (bocs) nőtt a szék! És hangsúlyozom, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
Gesztenye!
Küldöm az általam összeállított kelengye-kórházi listát. A bababoltos is anno az enyém volt, de az a másik gépünkön van, aminek beizzításához a Párom kell. De türelem, elővakarom azt is!
És így előre is: jó vásárlást, nézelődést!
Sz_Kata!
Neked rendületlenül jobbulást!!! Most olvasom, hogy milyen vacakul vagy
Drukk,hogy a tüdőgyógyász tudjon rajtad hatékonyan segíteni!
Manka!
Élj a babázás lehetőségével és még kedves társaságod is lesz!
Gratula a klassz babakocsihoz! Mennyibe került? Mert Krisszivel már tényleg kiváncsivá tettetek
Nyaralás-sóvárgás detto: mi a nászutunkon voltunk utoljára nyaralni 3 éve és azóta sehol semmi, mert rákövetkező nyáron már a pocakban volt Marci... Tavaly kicsike volt még a hosszú úthoz, most meg itt van Beni, jövőre meg még nem tudom. De hidd el, nekem is nagyon hiányzik egy jó kis kikapcsolódás, tenger, homok, nyugalom. Nem baj, eljön még a mi időnk
Rolex!
Ha a méhszájad nyitva, azt sajna nem érzed meg
Esetleg előzetesen görcsölsz, sokat keményedsz, de néha alattomban is kinyílhat az ember.
Szerintem a szeptemberi túrázgatás felejtős, legalábbis Neked!
Osztrák vásárlással kapcsolatban nem nyilatkozom,nem próbáltam.
Macifülke nevében is köszönöm a drukkokat, átadom Neki!!!
Hétvégén érdekes alhasi görcsöcskéket éreztem, lehet hogy ezek a jóslófájások
Azért nem tudom, mert Marcinál semmi ilyesmi nem volt, csak a magzatvíz folyt el 5 nappal a kiírás után. Na mindegy, lehet, hogy Benikém nem lesz olyan lustácska, mint a Bátyja
Szüléstábla: jó, hogy írta Jadey, mert már az én fejemben is megfordult, hogy milyen legyen, illetve, hogy a meglevő táblát is karban kell tartani. Szívem szerint szeretném másnak is elküldeni a jelenlegi táblát, mert amíg én kórházban leszek, illetve a kezdeti időszakban (maratoni szopik, Marci "hathatós" segítsége stb.) erősen tartok tőle, hogy nem nagyon fogok netezni.
A lényeg, hogy megszerkesztem a születéses táblicskut is és a jelenlegivel együtt elküldeném egy önként jelentkezőnek, aki a távollétemben frissítené és felrakná a netre őket.
NA KINEK KÜLDHETEM A TÁBLÁKAT?
Mindenkinek sok pusz!
Melinda (35+3)